Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Isten állatkertje #6 - Győzike

2006.12.11. 04:58 | Bede Márton

(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)

Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt Buksival, elütötte-e a vonat, felakasztotta-e az RTL Klub vagy egyszerűen csak bánatában megdöglött. Nem is ez a lényeg, hanem hogy ez a szerencsétlen ország, amely néhány hónapja még azon volt képes meglepődni, hogy a politikusok hazudnak, most azon is őszintén elsírta magát, hogy már annak sem lehet hinni, ami a tévében meg a Blikkben van. Ennyi naivitás láttán az ember szinte megsimogatná szegény zokogó Magyarország pihés haját, ne sírj te gyönge kis ország, ilyen ez a rohadt világ, a te ártatlan lelked meg túl jó hozzá. Az utolsó pillanatban azonban megáll a vigasztaló kéz a levegőben, és inkább visszakézből bemos egy hatalmasat: hülye vagy fiam, megérdemled.


A mondás, mely szerint minden országnak olyan vezetői vannak, amilyet megérdemel, az ország sztárjainak viszonylatában is igaz. Az olasz tévében nagymellű, 180 centis szőke nők szerepelnek, mert az olasz férfiak ilyeneket szeretnének megdugni, az olasz nők pedig magasabbak, nagyobb mellűek és szőkébbek akarnak lenni. A Közel-Keleten a tévében kurvásra sminkelt, harsány ruhába burkolt nőszemélyek néznek igézően, mert a férfiaknak ott ettől áll fel, a nők meg legalább így szeretnének kinézni, ha már máshogy nem szabad. Magyarországon nem azért Norbi és Győzike a két legnagyobb sztár, mert őket egy titkos, multinacionális cégekből, kereskedelmi tévékből, bulvárlapokból és egyéb idegen erőkből álló konzorcium a magyar nép nyakára ültette, hanem mert mi erre vágyunk. Persze, nem mindannyian szeretnénk zebracsíkos nappalit és érdekesen szabott mellű feleséget, de hogy hülyeségeket beszélhessünk a tévében, ezért sok pénzt kapjunk, aztán azt mind ízléstelen és haszontalan baromságokra költhessük el, na azt azért rohadtul elfogadnánk.

Norbertnél és Győzőnél nagyobb sztár ma ebben az országban nincs, ennek megfelelően róluk aztán mindenkinek van véleménye. Nekem például az, hogy az utóbbit sokkal jobban bírom az előzőnél. Norbi állandóan le akar nyomni valamit a torkunkon - ráadásul sajnos a szó legszorosabb értelmében -, prédikál és igét hirdet, ami még nálánál lényegesen jobb képességű embereknek sem szokott jól állni. Győzike ezzel szemben egy pillanatig sem akar senkit sem arról meggyőzni, hogy mű-nógrádi tájszólásban beszéljen vagy undorító bútorokkal díszítse lakhelyét. Nincs neki konkrét programja, egyszerűen csak szeret ordítani a tévében, és ha ezt sokan nézik, amiért őt aztán jól megfizetik, hát akkor pláne szuper minden.

Győzikét már csak azért is nehéz tiszta szívvel gyűlölni, mert ő tényleg önerőből jutott el ennek az országnak a csúcsára. A homályos vállalkozásokat futtató apja nyilván adott egy kis lökést, de a mérsékelten népszerű Romantic együttesből minden egyes bulvárlap minden egyes címlapjára már saját magát sikerült röpítenie. Ide a rozsdás bökőt, hogy amikor az RTL megpróbálkozott az Osbournes mintájára valami kárpát-medencei celeb-realityvel, még a legvadabb álmaikban sem szerepelt, hogy ebből ekkora siker lehet. A Győzike show nézettsége valami egészen elképesztő, és hogy az elején milyen kevésbe kerülhetett mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a műsor előrehaladtával már két marékkal lehetett szórni a pénzt. Aki pedig látta a Győzike Afrikában igazi zebrát lát és a Győzike Indiában pucérseggű kisgyereket dögönyöz részeket, az pontosan tudja, hogy mennyire megérte ezekre az epizódokra pénzt áldozni.

Egyetlen egy baj van csak Győzikével, nevezetesen hogy oly sokan utálják. És nem csak az álszentek, akik utálják, de nézik, hanem a lakosság azon jelentős hányada is, amelyik úgy utálja, hogy direkt becsukja a szemét, ha a metrón a szomszéd erről a bunkóról olvas valamit. Ők azok, akik szerint ilyen szörnyszülöttnek egyáltalán nem is kellene szerepelnie a tévében. Mindenkinek a lelki bajait tudom respektálni, de hát mégis, ha nem Győzike, akkor ki legyen a tévében esténként? Ki legyen a magyar S.Z.T.Á.R.? Valami szemüveges entellektüell? Megannyi apró Ábel Anita? A Gera Zoli? Na ne vicceljünk már. A sztár az igenis hordjon nevetséges ruhákat, igenis ordítson, és az élete minél jobban különbözzön az őt bámulókétól.

A Szomszédok bugyuta epizódjai direkt lettek úgy formálva, hogy a nézők minél inkább a saját hülye problémáikra ismerjenek 1988 csodálatos telén. A Barátok Közt ehhez képest már egy komoly lépés volt előre, de még abban is túl sok van a mindennapok nyűgéből. Győzike viszont simán élhetne egy másik bolygón is, ahonnét csak néha szabadul be a magyar hétköznapokba, már amennyire az Operabál meg a (kamu) Lamborghini-vásárlás egyáltalán annak tekinthető. Ez jó. Nincs annál szomorúbb, mint amikor az ember bulvárhősei ugyanúgy öltözködnek és ugyanoda járnak bevásárolni, mint a szomszéd. Pedig a Story magazinból visszaköszönő közepesen híres köcsögök legtöbbje konkrétan majdnem ugyanúgy él, mint az őt bámuló másik tízmillió, tényleg nem akarok ujjal mutogatni, de még olyan is van köztük, akinek ugyanúgy gondot jelent a gázszámla, mint bármelyik lakótelepi nagycsaládnak.

Győzike viszont más. Ő tényleg olyan messze van az átlagos magyar háztartástól, mint Brad Pitt és Madonna. Utálni nyugodtan lehet, de elvitatni a magyar embertől a jogot, hogy ugyanolyan harsány marhákat bámuljon naphosszat, mint az egész világ, az szemétség. Ha másnak lehet, hát lehessen nekünk is. És még mindig jobb, mint a Norbi.

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr3322013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

béla 2006.12.11. 15:32:01

Na mondjuk igen, de legalább a csiga tévén van stargate meg battlestar, ami ugye azér.

vectorworkshun 2006.12.11. 15:39:17

Tiszteletem Holgyeim es uraim !

sajna ugyanezzel a nickel az index forumábol kitiltottak, magam sem tudom hogy miért.

a hozzászolásokhoz igazodva : jol tudom hogyha valaki kozlekedesi balesetet okoz, akkor XY ideig nem kaphat ujra jogsit?

vectorworkshun 2006.12.11. 15:46:32

ez is elofordulhat, ezért kérdezem..... :)

up 2006.12.11. 15:52:52

A régi szép időkben Győzikének minimum faszkorbács járt volna. Mi ez a nyáladzás előbb Liptayra (aki ugyanúgy a minősíthetetlen bulvár szekértolója, akármilyen hitelesnek mondják), most meg rá? Pénzkérdés, vagy csak ízlésficam? Gyász.

vectorworkshun 2006.12.11. 15:55:40

szerintem sajna pénzkérdés.......


sajna....

izlésrendőrség 2006.12.11. 15:56:38

i love győzi:
na előkerült az első igazi idíóta...
aztán mesélj, mit ért el ez a szerencsétlen tökkelütött család?..a képzeletemmel ne is foglalkozz, marha sokat el tudok képzelni...

nem akartam ebbe a post-ba beleszólni, hisz ahogy egyikünk már megfogalmazta, halottba nem illik belerúgni...de akkor felvázolom, hogy nekem mint átlagnézőnek mi jön le győziről, és családjáról..igen, én nézem minden héten, és hatalmasakat hahotázunk barátaimmal, kellemesen felhúzzuk magunkat, de csak annyira , hogy ne ártson:)

"családapa":
akármennyire is kutakodom elmémben, nem találok még egy ilyen szerencsétlen, kétbalkezes, buta embert, mint ő...
végzettsége hentes, bár kétlem hogy valaha is dolgozott hentesként, akár egy percet is..tehát apu anyagilag meglökte, hogy a romanticot elkezdhesse, de mivel se zenei érzéke, se hallása, se ritmusérzéke nincsen, igy a két lányra támaszkodott, nélkülük seholsem lenne(igysem)...akik ugye most hogy külön váltak simán megállnak a lábukon, hisz tudnak énekelni..ez a disznó most ötödrangú, huszonéves fiukarral támogatta meg nemlétező zenei pályafutását..és estéként, hétvégenként, egyszerü embereket vág át, zenei produkcionak feltüntetve pléjbekk rángását a színpadon(ez persze legyen annak a gondja, aki olyan hülye, hogy pénzt(!) ad ennek a pojácának a nézéséért, hallgatásáért..lol...folyamatosan sukár akar lenni, de nem sportol(láttuk uszó tudományát többször is, kezeket fel aki nem röhögött, amikor 30 centis vizbe akart megfulladni:)de sose láttam az asztalukon mást, mind pizza, ránott hus, töltött káposzta...inkább megoperáltatja a beleit, meg ész nélkül zabálja a trendi fogyasztó tablettát, amiről fogalma sincs, mit okoz később a szervezetében...semmit, de semmit nem tud megjavítani, megszerelni, rendberakni( mosógépszerelés?:elvágta skiccerrrel a komlplett kábelköteget:)..kutyaól?...vakondok kiüldözése a kertből?..ugye hogy olyan a faszi akit minden mama vejének álmod?:)))...folyamatosan félrkúr, saját felségét alázza mások előtt, ha áll a cerka...egyserüen nincs olyan terület az élet terén amiben helyt tudna állni úgy, hogy a. ne játzsa el a becsületét, b. ne járatná le magát, vagy a koplett országot..(finnország?..égett apofám helyette..afrika?..én sajnáltam hogy magyar vagyok..india?...tipikus pénzes bunkó elléátogat a harmadik világba..ehh)
a felesége semmiben sem különbözik azoktól a nőktől, akik pénzért bármit..ez is csak nyel, nyel..mi mást tehetne, ha nem nyel nincs utazgatás, fuxok, ruha töméntelen..igy inkább hagyja hogy szarrá égesse buta férje..ja,és akkor nincs több egésznapos pinavakarás...
a legnyagyobb gáz a két gyerek..persze ez aszülők óriás szégyene...a kissebbik teljesen antiszociális, mindjárt iskolás lesz, de még cumizik, többször járt fogorvosnál mint én egész életemben(fogaim jok), semmi, soha nem volt neki megtiltva, érdekes lesz majd az iskolában ez a magatartás:)
a nagyobbik problémája már sokkal időszerűbb..most ne jöjjön senki azzal hogy szegény kövér nem tehet róla..de, ő is, de főképp apja , anyja a fő bűnösök..hagyták, hadd zabálja tele magát pizza, mekdoácc, stb szarokkal..most meg rájött(késő), hogy egy zsirdisznó, igy fiukról ne is ábrándozzon, ergo kimarad a legjobb dolog a kamszkorból, a testiség számára csak ábránd marad..ez faszán rá is nyomja majd az egész életére a bélyeget(kirekesztés)...mindhez társul egy kis beszédhiba(motyog, nem érteni mit beszél), megtetézve jo kis nógrádi tájszólással..ez igy együtt halálos kombinácio minden kamasznak, hatványozott hátrány egy (ál)celeb-kamasznak...

és most várom a te felsorolásod, amiből kiderül, hogy én tévedttem.
félreértés ne essék, én szivesen röhögöm magam degeszre minden héten egyszer egy órát, simám rááldozom ezt az egy órát...mert én szivesen röhögök olyan embereken, akik vannak olyan hülyék, és ország világ előtt lejáratják magukat...és mindez egy kurva fillérembe nem kerül...


LOGaritmus 2006.12.11. 15:56:50

Már írta előttem valaki, én csak megerősítem: engem is az idegesít a legjobban, hogy bár én NEM nézem a Gőzeke sót, ha netezek, vagy rádiót hallgatok, TUTI 100 hogy meglátom/bemondják hogy Gőzeke fost ivott meg a kutya szegény. Úgyhogy az is egy köcsög vélemény, hogy "ne nézd ha nem akarod" mert ahhoz, h megúszd az ilyenekt, el kéne ásni magadat 10 méter mélyre a fölbe.
Ja, és csak engem zavar, hogy a 2 piacvezető TV nem alternatívát kínál, hanem ugyanazt. Tudom most jön egy marketinges és "minden műsorsárba' verseny van vazze" de szerintem a színfalak mögött megegyeztek, mert mindkettő kurva jól megél ebből a mocsokból!

vectorworkshun 2006.12.11. 16:02:15

LOGaritmus és Izlésrendorség : maximálisan, sot 1000000%-osan egyetértek veletek!

ostapbender 2006.12.11. 16:04:45

polgártársak, mire fel ez a nagy felháborodás? a kereskedelmi tévék nem közpénzből, hanem legális reklámbevételből élnek. reklámot ott lehet eladni, ahol van nézettség. nézettsége annak van, amire igény is van (mint a viccben a falusi párttitkár válasza a megyei tótumfaktum kérdésére, hogyaszongya "és önöknél elvtárs van antiszemitizmus?" "nincs de igény lenne rá")szóval nem siránkozni kell hanem arra használni a hazugládát, amire való: ha nincs foci, dvd-t nézni :)

LOGaritmus 2006.12.11. 16:10:49

Node ostapbender! Ha este 20:00-tól 21:00-ig Te + én lepkére vadászunk télen, azt többen nézik meg mint néznék a Lost-ot szerdán 16:00-kor! Minden attól függ, mikor kerül adásba. Ha a XX. századot betennék 20:00ra bebizonyosdna, hogy ez nem egy tapló ország! (Vagy az ellenkezője :)

up 2006.12.11. 16:15:49

És az a szívás valóban, hogy azoknak is kikerülhetetlen, akik nem nézik: pl a múltkor a Kikában ilyen reklámkiírás bírt szembejönni, hogy "Győző mintás párna". Igen, a zebracsíkosat hívták így. :|

izlésrendőrség 2006.12.11. 16:16:38

i love győzi:
idióta visszavonva..a többi nem:)

up 2006.12.11. 16:25:38

Ez annyiban pontatlan, hogy létezik mesterségesen gerjesztett igény is. Lásd még zeneipar stb.

Illetve valaki tényleg megkérdezhetné egyszer hangosan, hogy hogy mernek rezzenéstelen arccal milliós nézőszámokat extrapolálni a ~900 háztartásban elhelyezett mérőberendezések számaiból... kis országunkat ismerve az se lepne meg nagyon, ha a megfelelő százalékú emberkét indirekten az rtl, a másik brancsot meg a tv2 tartaná a markában, és itt is a "bizonytalan" pár tíz vagy pár száz döntene :).

cs242 2006.12.11. 16:30:04

Biza, olvasgatom a hozzászólásokat, és azon önző embereknek a véleményét, miszerint, ha "nem tetszik, kapcsold el.". Nos ez így rendjén is lenne, csak sajnos nagyrészt nem rólunk van szó, hanem a gyerekekről, esetleg a szomszéd gyerekeiről. Minden befolyásolható, még fejletlen szellemű emberről, akik félreértésből azt hiszik, hogy az a "való világ", amit a szennycsatornák nyomatnak. Az olyan primitív emberkék, akik ezzel az elcsépelt dumával jönnek, hogy, "te ugyan honnan ismered, aszontad, nem is nézed" azok huzzanak a francba, mintha nem ez folyna televízióból, szennylapokból, internetről, reklámokból, kollégákból, ismerősökből. Nem tudod a gennyömlést kizárni az életedből. Főleg azzal a fennhéjázó szöveggel vagyok torkig, hogy "én kizárom az ilyet az életemből". Egoista látásmód, eldicsekszem most frankón arról, mennyire emelkedett vagyok. De azért idehányok a Subbára, ugye? Ja, és gratulálok a magát "BigDaddy"-nek nevező emberkének, aki vadul megfenyegetett e-mail-ben, miszerint primitívségem és rasszista mivoltom miatt többet nem olvassa a hozzászólásaimat. Kérem szépen egy olyan figura, aki BigDaddy-nek nevezi magát, az kerüljön is el nagy ívben. Szomorú vagyok, mert az országot mérgezik az ilyen élőlényekkel Csoda, hogy ide még nem hányt be ez a Győző (becézze a hóhér), hogy majd jól összever minket. Buksi helyett szívesen néztem volna el a síneken agonizáló győzőt, és k. családját. Meg azokat, akik védik ezt a szarhalom műsort. Továbbá az olyan emberkék is húzzanak a francba, akik azt hiszik, hogy kemény húsz évesen meg tudják állapítani, mire van igénye az ország nagy részének. "Az átlagmagyarnak" nevezett élőlény kurvára kisebbségben lehet, hiszen érdekes módon az ide írók nagy része utálja ezt az egészet. Erre van igény? Csak azoknak, akik átlagmagyaroznak. Az olyanokra pedig kár szót vesztegetni, akik még valódinak hiszik ezt a műsort.

kishawer · http://kishawer.uw.hu/ 2006.12.11. 16:34:02

izlésrendőr: Teccik a fenti irományod, beszúrtad nagyon! Le a kalappal! Kár hogy itt nincs meghajlás ikon!

i love győzi 2006.12.11. 16:43:23

Ízlésrendőrség: nincs harag :) Úgy látszik, a nickem még azelőtt kiverte a biztosítékot, h. elolvastad volna a másik két hozzászólásomat is :-) Elnézést, h. nem minősítettem a műsorát, sztem pár százan már megtették (de ha akarod: egy nagyobb darab szar a fostengerben. Két éve nincs tévém, az ilyenek miatt.) Teljesítmény, mint olyan: gázolj halálra valakit belterületen, ítéljen el a bíróság másodfokon is, majd vegyél a boltban köztársasági elnöki kegyelmet. Ide tartozik még, hogy Győzi tezsvérének a balesetkor is annyi közlekedési kihágás volt a rovásán, h már akkor sem lehetett volna jogsija. Bár lehet, h nem is volt. Viszont azóta is uaúgy autózik, mintha mi sem történt volna... Na, ezt csináld Gáspár-klán után... Persze, az újságcikket leszámítva ez csak pletyka. Na de, ez egy pletykablog, nemde ? :)

i love győzi 2006.12.11. 16:58:42

Szóval nem az a legnagyobb baj ezekkel, h. vizuális környezetszennyezők... Gáspár papa sokkal nagyobb tétekben keveri a kártyát. És AZ az igazán undorító, nem a gyagya tévéadás.

deeper 2006.12.11. 17:05:19

wow. Elso Subba post, amivel egyet tudok erteni. Ezt is megertem:)

bjmark 2006.12.11. 17:08:57

Persze, hogy az megy a tv-ben, ami kell a épnek! Ha nem lenne rá igény, nem csinálnák két hétnél tovább. Kedvem lenne most zaftos jelzőkkel illetni a magyar(?) közízlést, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzem? Hát nem teszem.
Ha valakit irritál jelenség (mert tényleg nem könnyű tudomást sem venni róla), az csak azért van, mert hagyja magát zavartatni vele. Én nem teszem.

bjmark 2006.12.11. 17:10:04

jaj! egy betű lemaradt az előbb! Pótolom: n

pinbota 2006.12.11. 17:15:08

Nálam a képlet egyszerű:
nem nézem Győzikét mert cigány és én cigányt tévében alapból nem nézek. Elég az is amit látok az utcán.
Egyébként a nyakamat tenném rá, hogy ő nyiratta ki a kutyáját. A cigányok ilyenek.

djurtzschany 2006.12.11. 17:28:40

ízlésremdőrség, cs242, gratula!
Igazából nem a min.eln. vagyok -sajnos- hanem padagógus egy szakközép és szakiskolában, és hát ezek az "és-es" iskolák...ugye előbb volt a szakmunkás, s lehet ma már érettségizni benne, de minek...
Szóval tanítanék, ráadásul történelmet, de minek, kérdi a démosz, ha a cigó gyerek nulla tanulással médiagenya??? És én mit mondjak a kölöknek, ha anyja-apja ezt nézi, s együtt röhögnek, s nem mondják el a kölöknek, hogyháthogy ez nem annyira valódi, meg kihasználják egy szerencsétlen primitiv ember megnyilvánulásait és beteszik két reklámblokk közé...
A gyerekek keddenként másról sem beszélnek, mint a Győzőről. És "a tanár úr nem nézi??? fúúú!!! a tanárúr már csak meccset néz, meg spektrumszerű tv-ket??? fúúú, de égő..."
A média a negyedik hatalmi ág...és nincs különválasztva a többitől, s Montesquieue megmondta rég, hogy mi lehet ebből...

djurtzschany 2006.12.11. 17:29:34

most látom, hogy egy csomószor elütöttem, bocs, siettem, meghát csak tanár vagyok :))
üdv.

sultana 2006.12.11. 17:29:37

Szegény Norbit még Győzivel szemben is képesek vagytok lehúzni...

Szomorú vagyok:(

kk76 2006.12.11. 17:56:30

a nézettséget ha jól tudom csak úgy tudják mérni, hogy azt a pár száz, ezer átlagembert megkérdezik mit nézett 5 ,6 , 7 stb órakor, és ezt felszorozzák az egész lakosságra vetítve. de ha mindenki tagadja hogy nézi akkor kinek adják?

taknyosvarju 2006.12.11. 18:06:13

OFF

Meridian 2006.12.11. 13:08:17

nem figyuztad jól a hőn szeretett német híreket néhány hónapja ahol több hónapja, éve lejárt húsok eladása okozott botrányt. Azt hittem 1989-ben leomlott a tévhit, hogy tőlünk nyugatra kolbászból van a kerítés. Illatos macskakaja, kiba*szott fontos. Bizony.
www.oberpfalznet.de/onetz/918855-102,1,0.html

négy éve lejárt hús...

Lilienfeld 2006.12.11. 18:10:28

Igen, mindenki tagadja... Egyik adásban volt "szerencsém" szerepelni (broáf!) 8 másodperc és két tőmondat erejéig - aztán csak csúszott felfelé a szemöldököm, milyen arcok vigyorogtak rám: háhá, láttalak a győzikesóban! Mit mondjak, megrendítő tapasztalat volt.

kishawer · http://kishawer.uw.hu/ 2006.12.11. 18:23:23

Ez hogy sikerült Lilienfeld? Mármint a szereplés!

painkilla 2006.12.11. 19:29:19

egyetlen egyszer néztem Győzike-show-t, akkor is társaságban. volt Győzikének egy olyan beszólása, ami osztatlan sikert aratott a társaságomban. ezúton idézném:


"zsé a zsebben oszt' cső!"

(gyengébbek kedvéért: 'pénz a zsebben, oszt' jónapot', így kell értelmezni).


szerintem ez egy önmagán túlmutató idézet.

painkilla 2006.12.11. 19:32:18

kk76 >> nem megkérdezik őket, hanem beépítik a lakásukba a nézettségmérő berendezést. kb. 5-600 háztartás/család, "reprezentatív minta".

www.agb.hu, ha a nézettségmérés érdekel.

kk76 2006.12.11. 19:42:25

akkor bocs painkilla

kk76 2006.12.11. 19:49:38

egyébként én nézném de csak akkor ha a bal szemem csukva, a jobb meg a távcsőbe néz, az ujjam a ravaszon.

sbacsi 2006.12.11. 19:55:52

A cikkhez: remek pr cikk lett ahogy megbeszéltétek. Reméljük a retek klub időben utalja az árát.
Győzikéhez: én nézem. Kiröhögöm a buta parasztját és nagyon jól szórakozom. Egyébként pedig 18 éven felüli korhatárt neki és középiskolai tananyagba vele elrettentő példának.

ezsolt 2006.12.11. 20:30:30

az a helyzet, hogy gyôzikét szívesebben nézem, mint a többi megahiperszupersztárocskákat és plélyboj nyusszancsokat.

kisország kissztár :)

ezsolt 2006.12.11. 20:31:31

gyôzike legalább öszintén próbál kamuzni :)))

pritypraty 2006.12.11. 20:41:25

az a jó abban, hogy nem ilyen kretén magyar földhözragadt győzikenéző paraszt köcsög vagyok, és értek németül, hogy az igazi rtl-en meg tudom nézni az eredeti legyen ön is milliomost, és a günther jauch-nak csúfondáros arcot tudok vágni (copyright gyurcsány pöcs blogja), hogy mekkora egy szántó és vető állat.
éljenek a magyar celebritik, a sztoritévé, gyurcsány, sőt, hiller (kitüntették pénzzel, vagy mi a fasz), és az ő retardált országuk!

Hintőpor 2006.12.11. 20:41:46

sose bocsátom meg neki, amit a kutyával tett. két héttel ezelőttig még üdítően hülyének találtam. most már csak egy aljas, figyelemhajhász, mások érzelmeivel húrozó, egoista, érzéketlen büdös cigányak. ez van.

cs (mi más) 2006.12.11. 20:59:47

ugyköllnektek, nézzétek. Nálunk még tv sincs, így este dugunk és/vagy olvasunk.

Hintőpor 2006.12.11. 21:05:58

cs: közös halmaz nincs?:)

bloodhound v2.0 2006.12.11. 21:12:32

hogy lehet dugás közben is olvasni? akkor már inkább Győzike a TV-ben, vagy még inkább a halál

Hintőpor 2006.12.11. 21:14:54

honnan tudod, hogy mások hogy csinálják?:) hámér' vagy ilyen konzervatív?:) öregszel...

bloodhound v2.0 2006.12.11. 21:17:04

na még erre 1 válasz: ez nem konzervativizmus szerintem, ha a csajom elkezdene olvasni közben, felkötném magam szégyenemben, ha meg én olvasnék közben, nem lenne a csajom, ilyen egyszerű

Hintőpor 2006.12.11. 21:19:54

most akkor van csajod, vagy nincs?:)

Tribuszerné 2006.12.11. 21:24:55

Na, elkezdődött győzike és mindenki a tv előtt?

Ginevra 2006.12.11. 21:59:00

cs242

Szerintem nyugodtan becezd gyöziket, ugyanis eddig meg senki nem jaratott le keresztnevet ilyen sikeresen, mint ö, ezert hagyjuk meg a Gyözö nevet az arra erdemesebbeknek, akik közül egyröl szemelyesen is tudom, hogy mar bemutatkozni sem szeret. Erthetö modon.

rejszfűrer 2006.12.11. 22:01:39

Ki mint bassza feleségét, úgy kapja az eleségét.

Tribuszerné 2006.12.11. 22:32:54

Talán a 9 után hirtelen eltűnt kommentezők.

mókus 2006.12.11. 23:04:23

Én sem nézem, viszont tény, hogy sokat adják a "tízert" a műsorról, így bárki belebotlik (akár a Híradó előtt is).

Clodovicus S. Carolus 2006.12.11. 23:34:02

Ha jobban belegondolunk, akkor minden csatornának, minden ma Magyarországon működő médiának létezik a maga Győzikéje. Győzike egy szomorú jelenség, mely tökéletesen tükrözi az országban működő kultúr-maffia teljes jelenlétét. Nézzük csak meg, hogy az országban készülő filmeknél, ha tudjuk a rendező nevét, akkor mi magunk is kioszthatjuk a szerepeket. Mindig ugyanazokat az arcokkal, ugyanazokkal a nevekkel találkozunk. A Győzike-jelenség teljességgel általánossá vált és csak nyugodtan tapsoljunk neki, mert Mi fizetjük. Az, hogy ez egy egyre szűkülő értelmiségi réteget bánt, vagy zavar? Arra magasról tesznek. Megy a műsor minden csatornán, nézik, így felhúz a láb és pipa.

mókus 2006.12.11. 23:57:28

Clown Pepito és a többiek, akik szerint mi támogatjuk ezeket az adásokat és a többit, tegyünk valamit stb.:

Én nem nézem Győzőt, de a talk show-kat sem, mégis mennek. Valószínűleg nem rajtam múlik a nézettség, hanem a tömegen, akik ezek szerint nem akarnak változtatni a műsorok összetételén.
Mindenesetre, ha nálam lenne agb-s mérő, érdekes adatokat gyűjtene, mert az alábbi csatornák futnak, HA futnak:

- Nickelodeon
- VH1 Classic
- MTV (Music TV)
- Mezzo
- MTV Base

De főleg Nick :) Ott nincs reklám (csak nagyon nagyon néha), csak 100% rajzfilm :)
Egyébként olvasni szoktam, ha időm engedi, vagy haverok dévédéit nézem (vagy sajátot, de nekem nincs nagy gyűjteményem),(Almodóvar, Ivory, Fellini, Pasolini, Bunuel, Tarantino és Besson stb.)

giornalista · http://www.tcm.gportal.hu 2006.12.12. 00:07:33

Kurvára nem kötelező esténként tv-t nézni, lehet nagyon sok más dolgot csinálni. Aki meg mégis bekapcsolja a dobozt, az is választhat minimum 3, de inkább több tucat csatorna közül. Ezért ha egy ilyen Győzőt (akit magam sem nagyon komálok, nem is nézem a műsorát, konkrétan ignorálom) megközelítőleg 2 millió ember minden hétfőn megtekint, akkor az a 2 millió igenis igényli Győzike jelenlétét a dobozban. Nem bontják fel az Aradi utca macsakkőborítását, ha esetleg eltűnik kedvencük, de amint visszatér, ismét rája fognak kapcsolni. Lásd még ValóVilág, Barátok közt. Mind a kettő egy rakás igénytelenség, mégis micsoda adatokat produkál. És tényleg nem azért, mert a gonosz média ezt adja. Nem. A gonosz média sok mindent ad, a magyar meg arra kapcsol ami érdekli. Rengeteg műsor szűnik meg, azok nem érdeklik az embert. Rengeteg műsor megy éjjel, azok kevésbé érdeklik a magyart, viszont generálják a VHS-felhasználást. Mindenki választ... s akit, amit a legtöbben, azt adja a tévé.

Ld. még választási procedúra.

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2006.12.12. 01:59:59

győzikéből egyszer még elnök lesz.

ezmiezte?? 2006.12.12. 04:27:29

a gyozike-musor pont arra lett kitalalva hogy a 8 eves gyerektol a fogatlan nagybatonyi vampirig minden magyarul erto embert fel tudja dolgozni szvsz igy egyforman lehet erdekes minden korosztalynak, ezert nem csoda hogy tobben nezik mint mondjuk a legyen on is milliomost. lehet hogy gyozike csak egy kirakati majom de nagyon keves embernek adatik meg az hogy ilyen luxusban eljen a semmiert. dolgoznia nem kell, vagyis az a tevekenyseg amit munka neven vegez nem egy megterhelo feladat. na es ha a hetembol ossze vagnak 1 orat ? hat istenem. meg az is megeri, inkabb minthogy betonozni vagy lapatolni kelljen. persze ezert cserebe valamennyire "erdekes"nek kell lenni, legalabb 1 orat osszesen a heten, az mas kerdes hogy a " roma showman"ek meg ez se mindig sikerul igy az rtl ad neha egy kis hatszelet, biztos ami biztos alapon. 1-2 musort latvan viszont eleg izlesttelennek tartom a csatornat, hogy visszael a helyzetevel, sokszor nagyon nagyon intim szemelyes jellegu jelenetek is leadnak az adasban es szerzodes ide vagy oda, szerintem kurva nagy bunkosag betenni egy ferfit ugy a tvbe hogy pl. sir, foleg ha tobben is ismerik a kelletenel.

cs (mi más) 2006.12.12. 08:27:46

hintőpor!
este:
1. dugunk
2. olvasunk
3. dugás előtt olvasunk
4. dugás után olvasunk
5. előtte és utána is olvasunk
6. közben nem olvasunk

izlésrendőrség 2006.12.12. 09:40:05

tegnapi adásban:..nagyobbik gyerek irja győzőnek a táblát,new york,new york szövegét..apja rászól:-irjad fanatikusan..?!?!??!..azt akarta mondani hogy fonetikusan:)))))))...

kk76 2006.12.12. 09:58:43

sose tudott még egy idegen szót se kimondani a tuskó. a bb2-ben volt az öcsi aki hasonlóan bánt a szavakkal. őt meg pont a falytája szavazta ki.

moshi (törölt) 2006.12.12. 12:00:52

az azért nekem kimaradt, hogy hogyan is lett ebből a győzikés műsorból kasszasiker. nagy a nézettsége? nehezemre esik elképzelni, hogy van olyan ember, aki képes ezt nézni hosszabb távon.

morz 2006.12.12. 15:39:41

És milyen szar hangja van. Miért hívják ezt énekesnek?

morz 2006.12.12. 15:41:07

Magyar szót se. Terepszállás.(terpeszállás helyett a Mondjam v. mutassamban). Pedig az magyar szó.

Hintőpor 2006.12.12. 15:54:05

morz, galambod jött.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2006.12.12. 16:45:53

giornalista 2006.12.12. 00:07:33

Hogy fontos dolgokról is szó essék: melyik Aradi utcában van macskakő?

Lilienfeld 2006.12.12. 16:58:12

A "szereplés": tanulságul, mert bármely alkalmazottal megtörténhet. Győzi időnként tiszteletét teszi intézményekben is, h. a való élet felderenghessen a zebracsíkok mögött, ugye. Sajnos, mi is belekerültünk a sztoriba :( A főnököm úgy döntött, kell a publicitás, én meg rosszkor voltam rossz helyen. Nem köteleztek v. kényszerítettek semmire se, csak úgy kellett tájékoztatnom, mint bármelyik más ügyfelet. Végül is kibírtam, és hál' istennek, gyorsan feledésbe merült. Ami gennyes: aláíratnak minden szereplővel egy papírt, h. tudomásul veszed, h. a műsor jellegéből adódóan történhetnek előre nem látható események (magyarán, olyan kandikamera-szerűen beégetnek: Gy. értetlenkedik, felemeli a hangját, jelenetet csinál stb.), de Te semmilyen követelést, letiltást stb. nem foganatosíthatsz. A felvétel terjesztési- és tulajdonjogai teljes egészében az RTL-t illetik. Na, ezt az orrom alá dugták a felvétel előtt, én meg közöltem, h. kész vagyok együttműködni, de ezt így előre nem írom alá. Elment az asszisztens csaj, aztán visszajött, h. jól van, akkor majd utólag. Megcsináltuk, nem történt semmi, aláírtam. Érdekes volt látni azért, ahogy a stáb lohol utána és mondatonként diktálják bele a szöveget, mint a keserű orvosságot... Gy. meg kelletlenül, undorral tűri az egészet. Idomított barom.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2006.12.12. 17:01:58

Mi ez a zebracsíkos célzás?!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2006.12.12. 17:02:51

Netán megrögzött Klubrádió-hallgató a Mester?

Lilienfeld 2006.12.12. 17:08:28

Ez hangsúlyos dizájnelemje neki-lakástextil, öltöny stb.
(Ctrl+F: zebra)

izlésrendőrség 2006.12.12. 17:14:58

már említettem azt az ominózus jelenetet, amikor győzi uszni tanult(próbált)..lilienfeld kommentjéről jutott eszembe...gyermekpancsolóban próbálta a szimpi, türelmes, idősebb bácsika gyözinek az alapokat(siklás) okítani...természetesen az istenbarmának ez sem ment..olyannyira nem ment neki, hogy kb 10 perc mulva sem merte elengedni magát a 30 cm-es vízben...pár eredménytelen karcsapás után megelégelte a leckét, és állati módon elkezdett üvölteni a szegény bácsikával, de valami ordenáré módon, mindezt azért, mert Ő nem tud úszni!!..éreztem hogy vörösödnek a füleim(tudjátok, mikor valaki más hülyesége miatt, neked van szégyenérzeted)..szegény faszi csak nyelte a szidalmakat..szóval ha én vagyok az úszómester,és elémtolnak egy ilyen papírt, lehet hogy aláirtam volna, de az is biztos hogy megfürdettem volna a mélyben az kurvaisten...szörnyű látni, hogy ez a pojáca, bárkivel is kerül kapcsolatba a műsor készítése során, lenézi, leugatja...velem hozná össze a sors..szinte kívánom a találkozást:))

tiboru · http://blogrepublik.eu 2006.12.12. 17:25:57

Lilienfeld 2006.12.12. 17:08:28

Uff, akkor már én is megnézem! Volt egyszer egy zebracsíkos alsónacim, határozottabban fickósabbnak éreztem magam benne, mint a szokásos micimackósban.

Mop@ 2006.12.12. 17:36:19

itt commenteltek egész nap, azzal van baj.

Lilienfeld 2006.12.12. 17:45:32

Izlésrendőrség, imádom, amikor így összeérnek a dolgok :)
Az a bizonyos úszómester közismert, tisztelt és kedvelt arc, csepp túlzással mondhatni, h a fél megyét ő tanította úszni :) Ezt a konkrét esetet elmesélte nekem egy ismerőse, aki még az adás után napokkal is síkideg volt az élménytől... Így szerződés ominózus mondata láttán, egyértelmű volt a helyzet. Egyébként nem tudsz fölébük kerekedni: megvágják a felvételt úgy, h. abból Te nem jössz ki jól... lehet, h. az úszómester is kikérte magának az atrocitást, lehet, h. jól helyrerakta ezt a majmot meg a falkáját is, de azt már senki se láthatta :(

cashie 2006.12.12. 18:39:58

Ez egy szenny. Egy undorító, igénytelen rakás sz@r.
Ja, és az is, aki egyszer is talált benne valami szórakoztató mivoltot.
Az ilyenektől, meg az eleldzsunijor, bódiguszty, emszihaver féle pirítottmagyar próbanéger bandától sugárban tudok hányni.
Aki egyetért nyugodtan felteheti a kezét!

emberke 2006.12.13. 11:16:29

cashie: ha sugárban hánysz tőle/tőlük, akkor miért nézed?...? Annyi minden mást lehet csinálni a fenéknövelő tv bambuláson kívül.

De a többiek is. Ha egyszer belenézek valamibe, nem tetszik, ennyi. Nem fogom magamat idegesíteni azzal, hogy máskor is megnézem. Vannak más csatornák is, és vannak egyéb szórakozási lehetőségek is, méghozzá elég sokféle.

izlésrendőrség 2006.12.13. 12:14:58

emberke:
köszi szépen ezt a kismilliószor elhangzott, csontig rágott, velőig szopott közhelyet...
számtalaszor elhangzott, hogy ez folyik mindehonnan, ilyen trágya embereket hivnak meg cégesbuliba a munkahelyekre, a sajtó tele van vele(igen, az élet és irodalom-ban valóban nincs)stb..
és ha mi szertjük egy kicsit felhúzni magunkat?
és erről még véleményünk is van?..persze lehet ugy is tenni, mint te:homokba a fejet...én ha lehet minden lehetséges fórumon kifejezem nemtetszésemet az ilyen pondrók ellen, mégha foganatja sem lesz, akkor is...
csatorna váltás is ki lett vesézve ezerszer..szoval megspórolhattad volna ezt a kommentet, előtted százak irták le ugyanezt, sőt nem csak ezen a blogon..thx

vectorworkshun 2006.12.13. 12:15:48

Az a baj hogyha nem nézed a tv-ben ezt a média-fekáliát, akkor az ujságos elott ha elmész tuti 10-bol 8 ujság címoldalán van. szoval ha nem az RTL-t nézed akkor sem menekulsz meg.....sajna...

vectorworkshun 2006.12.13. 15:45:47

azt tudja esetleg valaki hogy ez a széria meddig fog tartani ?

izlésrendőrség 2006.12.13. 16:20:00

amíg fel nem nőnek a csemeték, akkor majd ők folytatják apjuk csudálatos kárrierjét:))

emberke 2006.12.14. 11:37:48

ízlésrendőrség: ha élvezed, hát élvezd, ha nem akkor meg menj kirándulni az idióta műsorok helyett. Engem ugyen nem érdekel, hogy ki mivel hülyíti magát, de te sem. Csak mondtam valamit, a véleményemet. De legalább okot adtam arra, hogy mérgelődj, és szaporítsd a hozzászólásaid számát...hisz ezt szereted csinálni, vagy nem?...?

vectorworkshun 2006.12.14. 11:50:37

remélem legalább a kis virágnak lesz annyi esze hogy tisztességes munkábol éljen meg....


de most olvasom megint kezdi a szokásost :

www.ma.hu/page/cikk/ae/0/159775/1

izlésrendőrség 2006.12.14. 14:28:34

emberke:
köszi szép, programjaimat magam is meg tudom szervezni(kirándulás)...helyesen tetted, hogy elmondtad a véleményed, bár azt sosem értettem, ha valakit nem érdekel egy téma, akkor minek ír oda..mindegy..és igen ezt is szeretem csinálni, többek közt...a mérgelődés meg néha jót tesz, egyszer próbáld ki te is:)...és mindeközben még a hozzászólásaim is nőlnek..ez eccerüen csodás

cs242 2006.12.14. 15:13:35

Emberke...
Tényleg jó lenne, ha elolvasnád a kommenteket néha, nem csak az utolsó tízet. És akkor ez a nyegle álláspontod, ha nem is változna, de talán felfognád, miről is pofázunk.

emberke 2006.12.14. 15:36:24

elolvastam, ha nem is mindet. Nem a téma nem érdekel, hanem az, hogy ízlésrendőrség mit csinál a szabadidejében. Én néha megnézem a Győzikét is, meg egyéb hasonló műsorokat is, de ettől függetlenül a komolyabb témák is érdekelnek. De ha már elegem van a tvből akkor vannak olyan dolgok, amiket sokkal hasznosabbnak tartok és mellesleg szórakoztatóbbnak is. Csupán azt nem értem, hogy emberek, hogy képesek több száz hozzászóláson keresztül vitatkozni azon, amit két mondatba össze lehetne sűríteni, mert ami itt van azt simán.
Amúgy eszem ágában sincs programot szervezni izlésrendőrségnek, főleg mert egy méregzsák.

izlésrendőrség 2006.12.14. 16:21:27

emberke:
a méregzsák túlzás...sőt véglet
ha két mondatba sürítenénk a mondanivalónk, akkor sem ennek, sem másik fórumnak, blognak nem lenne létjogosultsága...és még jó pár dolgot össze lehet süríteni 2 mondatban, mégsem így van:)

playfrog 2006.12.14. 17:57:21

Tetszik vagy nem Győzike megmozgatta a SUBBÁT, és ha nincs ez a "díszcigány", "fasz", "fos" vagy bánom is én, akkor ez az oldal nem lett vona ilyn hosszú.

Előttem már említették... Nekem van sok csatornám, meg filmjeim meg minden. Egy részt nem láttam ebből, nézem a Discoveryt, meg a többi kultúr csatornát.

A választás (távirányító formájában is) a kezünkben van...

Peace

mókus 2006.12.15. 01:24:18

playfrog: sajna nem mindenkinek.

forumuser 2006.12.15. 05:10:57

Emberek. Nem nyavalyogni kell, hog a fost tolják az arcunkba, hanem meg kell tanulni _válogatni_. Spektrum, NG, Duna (néha), neadjisten egy könyv...
Minden győzikesó, melyet unalmunkban, jobb tevékenység híján megnézünk, újabb és újabb győzikesókat generál. Megoldás: nem kell megnézni, nem kell fölzabálni a mocskot. Kéremkapcsojjaki.

vectorworkshun 2006.12.15. 14:01:24

Cat : szerintem veled is elofordult már olyan hogy az ujságosnál láttál egy ujságrészletet, és azt mondtad magadban : hm..lehet meg kéne nézni, mi ez a marhaság, mikor is lesz? Aha, ma este 8-kor, jo, megnézem.

Na a forgatokonyv-irok ( mert ugye a gyozikeshow ez alapján megy, mint errol már megbizonyosodhattam az *****.hu forumán, a gyozike-show topicban is ) pont erre alapozzák ez egész dolgot : lesznek olyanok akik vakon hisznek abban amit látnak, és lesznek olyanok akik csak kiváncsiságból nézik meg. És ezen emberek osszessége nekik elég a nézettségi szint megtartásához.


sajna....

dafkemokus 2006.12.31. 20:30:41

győzike nem más, mint egy "kiváló magyar termék"! funkciója és hatékonysága a profi patikusok által kevert házi hashajtóéhoz fogható: egyetlen feladata van, hogy megmozgassa az embereket... ahogy elnézem a kommentek számát, ezt a feladatot tökéletesen, sőt, még annál is jobban hajtotta végre! innentől kezdve fölös minden érv, akár pro akár kontra :) van, aki utálja, van, aki szereti, mégis, mindenki róla beszél... :)
szerintem a hiba az Önök készülékében van! vevő és befogadó az is, aki nézi, és az is, aki ellenzi! kár ezen vitatkozni...

Megdobbent 2007.01.04. 02:18:50

deamugymeg buzivagy subba!

Veo 2007.01.09. 14:08:01

Én láttam az eredeti Ozzy Ozbourne-os showt az MTV-n amiről a GYőzike sót koppintották, hát, ha a kettő közti különbséget zongorázni tudnám, akkor rendesen meggazdagodnék a lemezekből.... Ez az abbahagyjuk duma uncsi, a amíg van aki nézi addig úgyis menni fog a műsor.... sajnos:(

rendszerhiba 2007.01.10. 20:29:12

kedves Dafkemokus,

jelen esetben a hiba nem a vevő és befogadó készülékben van, hanem a közvetítő közegben. Sajnos akaratlanul is kapja az ember a "sugárzás" dózist az ilyen celeb szennyből. Ahogy a 18 éven felüli tartalmat is fel lehet tüntetni a weben, újságosnál, tv-ben; kellene egy "celeb shit" felirat is az ilyen alja gagyisághoz.
Maga Győzike nem foglalkoztat.

Üdv,
Sys error

manes 2007.01.11. 13:59:39

Kedves d ö r m ö g ő · 2006.12.11. 08:32:00 A feleségem kolléganöjének embertelenül nagyképü lánya szerint azért adják a filmeket,stb. késö este,hogy az akkor hazaérö értelmiség is megtudja nézni!! És ezt komolyan is gondolja!!Annyira nagyképü a picsa/kint dolgozik Brüsszelben/,hogy az életrajzában szégyelli beirni,hogy Köbányán született.Ezt az anyja mondta!!

Gombócka 2007.01.25. 21:02:31

Nem hiszem, hogy Győzike az egyetlen a fajtájából, aki másik bolygón élhetne!

f.fredericks 2007.01.27. 11:20:44

Elöljáróban annyit, hogy kb másfél-két hete találtam meg azt az oldalt és nagyon tetszik, olvasgatom a régebbi bejegyzéseket és hozzászólásokat és az esetek 80%-ban egyetértek a hozzászólásokkal, de ez a Győzikés okosságon megütköztem. Valahogy nem illik bele az oldal eddigi "termései" közé. A véleményem annyi hogy én nem vágnám ki a TV-m mert akkor nem tudnék hol sportot nézni, de a csatorna választékom kb kimerül az Eurosport a Sport1-2 között, és néha nézek egy kis Discoveryt vagy Spektrumot. Még 1 gondolat ebben az országban lassan az lesz a ciki ha vki nem ismeri az összes "celebrityt" ami engem roppantúl idegesít. Győzikéről annyit hogy én amikor 1x az Indexen olvastam hogy 2,5 millió ember nézi majd lefordultam a székről, mert ha belegondoltok az minden 4. ember. Ekkor elkezdtem körbekérdezősködni ismerőseim között hogy ki nézi és ha nézi miért. Erre olyan válaszokat kaptam, hogy csak na. Pl.: "azért nézem hogy lássam mit majomkodik ez a cigány" vagy "én nem szeretem, de hát milyen volt már a múltkor amikor..." és ilyenkor mondom azoknak akik nem szeretik hogy akkor ne nézdd mert amíg ott fent a zsinagógában a nézettségi adatok azt mutatják hogy 2,5 barom nézi addig tuti nem veszik le a műsorról. Most csak ennyit bocs ha hosszú voltam.
süti beállítások módosítása