Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Bréking: Reptiliánok szomoríccsák a magyart!

2015.04.25. 13:41 | Subba Dirty Detty

Hallod, erre kelek?! Hogy reptiliánok báncsák a MAGYART?! Hogy ezeknek ez a HOBBIJUK?! 

Még szerencse, hogy ez a blogger képben van, mert totál nem értettem mér van szar kedve a népnek:

"Sajnos egy eleg szomoru de nem figyelmenkivul hagyhato hirrel kell szolgaljak. Az idegenektol megtudtam es a sajat ismertsegi koromben is tapasztalt informaciokbol vilagosan lathato ,hogy ebben a honapban 2015. aprilis. egy nagyon intenziv idegen pszihikai tamadast elt at magyarorszag es a regio egy resze. Az elmult hetekbe rengeteg olyan balaeset tortent amit depresszio - hirtelenen negativ erzesek es bizonyos merteku koordinacios zavarok okoztak. Tobb csaladtagom szenvedett banalis koordinacios balesetet van koztuk tores es auto balesetek is valamint rengeteg eleve szuicid hajlamu depressziv ember lett ongyilkos az elmult hetekben . Egy patologus  elmondasa alapjan  szinte nemis talalkozott termeszetes halallal csupa ongyilkos es balasetet szenvedo halottat vettek fel az elmult hetekben. Sokan emlkeznek talan a zalaegrszegi gyilkossagra ahol egy 18 eves lanyt tobszor egy volt baratja nyakonszurta . Ilyen es ehez hasonlo esetek tomkelege tortent az elmult idoszakba. A hatterben jelenlegi informaciok alapjan egy Reptilian es egy Insectoid negativ faj all. A tamadas amit vegbevittek nagyon komplex es rendkivul veszelyes de akkor nezzuk ezt reszleteiben es azt is hogyan vedhetjuk meg magunkat es a kornyezetunket. 

A tamadas modja: Ezen negativ fajok rendelkeznek egy olyan technologiaval ami alkalmas arra hogy nagyon sok embert egyidejuleg egy 4. Dimenzios energia nyalabbal besugarozzon. Ezt mi nem erzekeljuk direk mivel maga a sugar csupan nehany mikron vastagsagu es 4.Dimenzios frekfrencian operal valamint nagyon prezicen koordinalt. A sugar celja az emberi agy bizonyos teruletenek a stimulalasa. Ezen agyi terulet felelos az erzelmeink feldolgozasaert es amennyiben ezen reszt bizonyos frekfrenciakon stimulaljuk ugy nagyon eros negativ erzelmek es zavarodottsag valthato ki. Ezen erzesek nagyon hamar minden ok nelkul jelennek meg es hirtelen nagyon negativnak flusztraltnak es zavarodottnak erezhetjuk magunkat minden nemu logikus indok nelkul. A tamadas rendkivul intenziv volt es azon emberekszamara akik eleve negativak voltak esetleg erzelmi problemakkal kozdottek olyan szinten lett felerositve a negativ erzelem hogy olyan dolgokat tettek tudatosan vagy tudattalanul akar amit alapvetoen sose lennenek kepesek. Ilyenek peldaul a szerelmi gyilkossag, agresszio, flusztralstag miatti figyelem kieses es baleset okozasa, ongyilkos szuicid hajlamu es depressziv embereknek ez pont eleg lenduletet adott hogy veghezvigyenek egy ongyilkossagot. Tehat minden olyan emberre aki eleve depressziv es erzelmileg kompromitalt rendkivul veszelyes egy ilyen tamadas. A kiegyensulyozott embereknel is komoly produktivitasi zavarokat es koncentracios nehezsegeket okoz egy ilyen besugarzas tovabba inicializalhat egy elhuzodo depressziot is. Idegen kommunikaciom soran megtudtam hogy a tamadas detektalva lett a segito federaciok alltal es immar nem all fenn ( aprilis. 20 ) . Ugyanakkor a hatasa mindazok szamara meg sokaig erezheto lehet akiket elinditott egy depressziv leejton.

A pszihikai hadviseles nagyon hatekony nincs szukseg arra hogy ide jojjenek es fegyverekkel irtsanak minket. Az embereknel elegendo egy negativ erzelem kivaltasa ami ha eluralkodik rajta akkor hosszutavon fizikai betegsegeket is kivalt ami vegul a halalt is jelenti. Igy mivel nem surgeti a negativ fajokat az ido eleg ha fenntartanak vagy inizializalnak egy eleve negativ erzelmi allapotot ami elegendo onpusztitasba taszit minket hogy a fajunk vegul kihaljon vagy onmagat elpusztitsa. 

Miert tamadnak rank? A valasz nagyon egyszeru es egyben kiabrandito is. Bizonyos motivaciot jelent negativ technologiak fegyverek tesztelese es annak figyelese mennyi ido alatt lokalizalhato a pozitiv minket segito fajok szamara. Tovabba pusztan elvezetbol. Ezen negativ fajok szamara ez egy szorakozasi forma egy primitiv fajjal valo jatszadozas. Ennel a ket fajnal viszont tovabba fenn al a bolygo elfoglalasanak a szandeka es bar vedve vagyunk minden modot megragadnak annak erdekebe hogy negativak maradjunk es folytassuk a szamukra nagyon kedvezo onpusztitasi folyamatainkat. Tehat a tamadas hattereben egy tudatos rombolas all amit ezen fajok lokalisan kisebb teruleteken vegeznek. Amint egy ilyen tamadast veghez vittek es detektalva lett a tevekenyseguk tovabb allnak es legkozelebb a vilag egy masik pontjan probalkoznak ujra. Mivel a foldet egyszerre nem tudnak ugy besugarozni hogy az ne legyen nagyon hamar eszreveheto ezert a taktikajuk kisebb teruletek befolyasolasa nagy intenzitassal majd amint vagy mielott detektalva vannak tovabballnak. 

Hogyan vedekezhetunk: Sajnos a valasz hogy se detektalni se kivedeni nem tudjuk magat a besugarzast. Amit tenni tudunk az maga a teny hogy felismerjuk hogy tamadas ert minket. Ez esszencialis. Megkell figyeljuk magunkat es az erzelmeinket es flusztraltsagunkat amint logikai es racionalis alapokon ugy erezzuk hogy ezen erzelmekre nincs semmilyen racionalis okunk es a kornyezetunkon is hasonlot tapasztalunk akkor szinte biztosan tudhatjuk mi tortent velunk.  A negativ erzelmek mivel biokemia reakciokat is inditianak a szervezetunkbe fontos hogy igyekezzunk minel hamarabb ezen erzelmeket pozitiv iranyba transzformalni. Keressuk azokat a dolgokat amik feltoltenek pozitivva tesznek. Igyekezzunk masoknak is segiteni. A besugarzas negativ hatasa egy egeszseges mentalhigeniaval rendelkezo embernel 1-3 nap alatt eltunik. Egy depressziv vagy negativ orientaltsagu ember viszont sokkal inkabb veszelyesztetett mer nala exponencialisan felerosodik a negativ gondolatok szama es a flusztraltsag. Az ilyen embereknek szukseguk van a csaladjuk es esetleg valamilyen kulso segitsegre is hogy redukaljak az okozott karokat. Tehat a legtobb amit tehetunk hogy racionalisan megvizsgaljuk az erzelmeinket es kerressuk hogy van e logikus oka vagy pedig csak ugy jott. Ha igy van akkor muszaly tudatosan dolgozunk rajta hogy a negativ gondolatokat es erzelmeket pozitiv gondolatokkal es aktivitassal ellensullyozzuk. A pozitiv gondolatok a kialakult negativ biokemiai folyamatokat semlegesitik es ezzel a tamadas hatasa enyhitheto es megis szuntetheto. 

 

Mely eggyutterzesem minden magyar szamara akik a tamadas hatasara ongyilkosok lettek vagy valamilyen balesetet szenvedtek el. 

Namaste 

Nies"

Ettől megin' be kell basznom, nem igaz X(

Isten találat Petyka!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr857397932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2015.04.25. 13:49:08

111111111111

erre nagyon nagyot recskáztam, sok ilyet szeretnék olvasni még

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2015.04.25. 13:49:47

GECI ILUMINÁTIK ELTÜNTETTÉK A KOMMENTEM MEG AZ ELSŐZÉSEM!!!!!!!!!!!!

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2015.04.25. 13:51:01

GECI ILLUMINÁTIK A GECI INDEXES ZSIDÓKKAL VÁLLVETVE VISSZTÜNTETTÉK A KOMMENTEM AMIT ELTÜNTETTEK AZ ELŐBB!!!!!4!4!!!

Lilith.Inanna1 2015.04.25. 14:08:11

Engem AU szokott pozitív irányba megtranszformalni. :)

ЯƎƧU ΜΥИОИA · http://lolhehehe.com/ 2015.04.25. 14:28:26

@Lilith.Inanna1: vadászblézer leggyekha nemmost akartam irni, hogy az én aggyamat te stimmuláltada negyedik diminizejóba és azéráltföla cekám.
www.youtube.com/watch?v=ZBLxcYpB9-A

.snɯıɹd snɔlns 2015.04.25. 15:19:46

ezt pavor írta, karakter számra fizették, most malibun nyaral a pézből.
aki végig olvasta leszophat.

Analking Skywalker 2015.04.25. 15:40:36

Én is múltkor besugaraztam a 4. dimenzióba...

ЯƎƧU ΜΥИОИA · http://lolhehehe.com/ 2015.04.25. 15:51:02

@® snɯıɹd snɔlns.: pavor minygyá jönés lebaszik enngemethogy megin szszkista voltamalilivel. mongyukez igaz.
ja, ma akornehéz napod lesszmer eggypáran elolvastuk. én kécceris.

.snɯıɹd snɔlns 2015.04.25. 19:32:24

@Anonym User:
de remélem, nem közbe hanem elötte meg utána?!

különbe meg mire alapozod a kijelentésed, sztem csak te olvastad el végig.
aszmeghogy kéccer is külön jólesik.

de milesz ha jön vénszivar és mektudja a mezalianszt, majmongya:
neked már a fehér fasz is jó?!

Hentes pékné módra 2015.04.25. 22:02:55

5 sort bírtam elolvasni belőle, de nem vagyok hajlandó tovább olvasni.
TL;DR verzió van?

.snɯıɹd snɔlns 2015.04.25. 23:35:49

@Hentes pékné módra:
N a végre valaki aki nem akar leszopni.

.snɯıɹd snɔlns 2015.04.26. 00:38:30

@® snɯıɹd snɔlns.: akkor innet van a nóta, hogyaszongya:
Julcsa gyere be a trafóházba,
220-at vezetek be a picsádba,
lesz is abból adó-vevő- generátor....

.snɯıɹd snɔlns 2015.04.26. 10:29:16

@Anonym User:
jó majd keresek hejete egy primm et,
de akorr nem jön a rim meg!

sardnab 2015.04.27. 02:37:00

Ezt melyikőtök nyomta? :D

Bicikliző medve 2015.04.27. 08:46:36

@AtiSnatch: Akkor szopdki attilának a faszát!

Nap 2015.04.27. 09:05:59

Azt hiszem lazán, de kapcsolódik a témához:www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Ernoke 2015.04.27. 11:36:57

kezeletlen paranoid skizofrén emberek írásain valahogy változatlanul nem tudok röhögni.:(
süti beállítások módosítása