Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Központi Hatalom - Rendi Vajda

2015.05.29. 14:49 | Subba Vipera

Damunak ez lesz a telocsörgése

A nemzet rágcsálója mellett még egy csomó embert betaláltak. Lett is belőle egy egész album. Hajtás után ott lesz mind. Meg szivárogtattak magukról fotót meg infókat, hogy egyáltalán kik ők, honnan jöttek és mibe vannak.


A zenekart Kerék Marci - ének/gitár, Fitos Gyula -basszus és Bálint Kristóf - dob találta ki magának 4 évvel ezelőtt Balatonfüreden. Amúgy Pesten csapatják. A hobbipunkoskodást meg dalszerzést akkor kezdték kicsit komolyabban venni, amikor észrevették, hogy egyre többen karmolják a hülyeségeiket. Üzenik mindenkinek, hogy utálják a politikát, meg az összes politikust mint a szart, ezért ne skatulyázgassák őket senkik sehova. Egyik oldalhoz sem tartoznak, mert ők akkora punkok, hogy szélsőközépen állnak és még hatalomellenesek is.  Woooá!

655991_1311782179750_500_333_1.jpg

Tumor Herold cím első albumuk meg épp itt debütál:front.jpg 

1. Almássy tér Az Amássy tér című dal arról szól: attól, hogy valaki szerencsétlen helyzetbe kerül, még nem muszáj deviáns személyként viselkednie. 1 évig laktam az Almássy téren és rendszeresen meggyűlt a bajom a hajléktalanokkal. A rendőrök/közteresek nem tettek semmit, max 1-2 napra elvitték őket, de pár napra rá ismét megjelentek és bomlaszottátk tovább a dolgozó emberek hétköznapjait heroinmámorban.

2. Koxcián Ez csak egy szimpla stílusparódia. Nem szeretnénk megbántani vele a rockertársadalmat. Ami talán legkevésbé áll közel hozzám az a Manowar munkássága. A heavey metál ezt a pózer, virgás, kamu r'n'r szegmensét savazzuk kicsit.

3. Berki Krisztián Az ember, minél több mindent megkap az élettől annál többet akar magának. Ezek a személyek előbb-utóbb aberráltá/elkorcsosultá/elgédetlenné és pofátlanná válnak. Bármit megtesznek gátlástalanul, hogy kikapjanak 'még 5 forintot és még 5 percet' maguknak a médiából. "Valaha voltak az istenek aztán jött a monoteizmus. Később az istenek lakóhelye megrengett, földre estek és lettek belőlük a szentek. Jött a felvilágosodás, ahol a szentek elvesztették az értékeiket és lettek belőlük a sztárok. Ezt követően jött a neoprimitívizmus kora, ahol még alább szálltak és lettek belőlük a Celebek" idézném Puzsér Róbertet. Most sajnos ebben a világban élünk.

4. Németh Sándor Nem a hittel és a vallással van a probléma. Hanem azzal, hogy a kereszténység nevében miket tesznek szekták és maga az egyház. Elkorcsosult és hiteltelenné vált a vallás ilyen dolgok miatt. Pedig egy jó dolog lenne, ami kordában tudná tartani az emberek. A tíz parancsolatot, ha mindenki betartaná, akkor ez egy szép világ lenne. Sok ember, ha meghalja azt a szót, hogy kereszténység, akkor a pedofília jut eszébe róla az ilyen faszfejek miatt. Lehet, hogy ha nem ilyen lenne a rendszernek ez a szegmense én egy becsületes hívő lennék, de nem vagyok.. Ettől függetlenül nem ellenzem és tiszteletben tartom azt, ha valaki más véleményen van.

5. Orbán Viktor Ha valaki elér egy bizonyos pozíciót, akkor bármit megtehet. A hívei nem ábrándulnak ki belőle, járhat pszcihiátriai gyógykezelésre, megnyomoríthat, hajléktalanná tehet keményen dolgozó embereket, kisemmizhet családokat,  ezt elnézik neki. Az emberek 90%-a, ha kap egy kis hatalmat azonnal visszaél vele. Legyen szó egy miniszterelnökről, vagy egy szimpla rendőrről. Mi a szélsőközép nézetet valljuk, egyetlen párt elkötelezettjei sem vagyunk. A hatalmat, vagyis inkább a hatalmaskodást  és annak gyakorlását vetjük meg.

6. Schmuck Andor Feltünési viszketekség. Sok embert nem a pénz motiválja, hanem a szereplési kényszer. Teljesen mindegy mit beszélnek róla, csak beszéljenek róla. Schmuck még így sem annyira visszataszító, mint pl a humortalan, alkalmatlan és torz műsorvezető Kasza Tibor, akinek dupla ekkora nézettsége lenne, ha a teletexen feliratoznák a műsorát. Schmuck csak egy nagy gyerek, aki figyelemre vágyik és valójában senkinek sem akar ártani. (Kevesen tudják, hogy Zámbó Jimmy managere volt)

7. Geréb Ágnes Ez csak egy kis vicces dal. Egyébként Geréb Ágnes ügyben nem lehet ítéletet hozni. Valójában egy nagyszerű szülész, akinél meghalt egy gyerek, majd elvették az engedélyét ennek ellenére illegálisan folytatta tovább a tevékenységét és becsúszott még egy ilyen eset. Kb 1000 gyerekből 2. Egy nagyon tehetséges zenész barátom gyermekét is ő hozta világra teljesen ingyen, hiszen nem volt pénze. Szegény emberektől soha nem kért semmit, ezt biztos információból tudom. De ha valamit nem szabad csinálni, azt nem szabad. Pl egy János kórházban minden második gyerek meghal. (ez azért túlzás, de értitek na...) 

8. Norbi és Réka Szintén az aberrációl szól a "celebek" köréből. Természetesen a dalban fiktív személyek vannak és, aki magára veszi az aláírja, hogy igaz rá. Ezek az emberek képtelenek pl kamerák nélkül megszülni egy gyereket, vagy ebédelni egy jót. Bármit eszik kiposztolja facebook-ra. Ők képtelenek egy jót enni, egy jót nyaralni, egy jót próbálni úgy, hogy ne osztanák meg más emberekkel. Ezek valójában a világ legboldogtalanabb emberei és inkább vagyok egy csóró jelentéktelen punkzenész, aki dolgozik/tanul, mint ilyen legyek. Bármit tesznek nem maguknak, hanem másnak teszik. Őket úgy hívom, hogy szolgakirályok. Legalább nem érzem magam fusztráltnak, ha nincs a közelemben kamera, sőt facen sem vagyok fent és mégis boldognak érzem magam.

9. H(pont)Péter Kizsákmányolás. H.Péter egy fiktív személy, akit az összes ilyen emberre rálehet húzni. Pl, ha valaki a műsorában nyomorékokat mutogat és 8-10.000-es gázsit ad neki, és ő ebből milliókat keres, akkor ő egy H.Péter.

10. József Attila Két dologról szól. Az egyik, hogy az emberek nincsenek tisztában az örökség/tisztelet fogalmával. A másik, hogy egy köztiszteletben lévő embert is kilehet parodizálni. Miért ne lehetne? Akit nem basztatunk nem szeretjük. Személy szerint szeretem József Attilát. Balatonfüreden 2,5 évig voltam irodalmi körös és ott rengeteg dolgot megtudtam róla. Ezen a dalon legjobban maga József Attila nevetne.

11. Szülinapi Dal Arról szól, hogy a lehető legtragikusabb dolgokat is fellehet fogni pozitívan. A nagy példa ebben a nagypapám, aki 5 éve elhunyt rákban és ő ebből viccet csinált és boldogan halt meg és nem terhelte a családot a siránkozásával. Mindig pozitív volt bármi történt, soha nem láttam szomorúnak. Egyszer ültünk a kocsiban és kivolt rakva a kiskutyámról egy kép a napellenzőre, mire a papám "minek van kirakva az a kutya? Nekem rákom van mégsem rakom ki sehova". Félreértés ne essék. Sajnálom a beteg embereket, sőt tavaly karácsonykor vittem 5 kg szaloncukrot a Heim Pál gyermekkórházba, amit a konyhás néninek oda adtam, hogy minden ebédhez szórjon egy pár darabot. Max annyi szépséghibája volt, hogy bevoltam tépve, amikorez történt.
 

12. Ian Wattkins Ez már a világszinten az, amiről a Berky, H.Péter, Norbi és Réka szól. A magyar celeb megelégszik a szexuláis aberrációval, azzal hogy veri a csaját, saját anyját, gyerekét stb.. Aki világhírű ott már nagyobb gondok is előfordulhatnak.

13. Jézus Támogatja az abortuszt A folytatása a Németh Sándornak. Nem tetszik a felsőbb hatalomnak, hogy ezt teszik a nevében, ezért mindenki méhét/nemiszervét lerohasztja előbb-utóbb és kipusztul az emberiség.

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr687499162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.snɯıɹd snɔlns 2015.05.29. 15:12:12

@Anonym User: majha a központi hatalom engedéjjezi!

nyányósfrufru 2015.05.29. 20:17:52

jó a szöveg

lófejű timi biztos bosszús lesz
nem örül neki ha kimondják hogy egy pénzéhes ribanc
süti beállítások módosítása