Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

SUBBA PANTEON – A magyar nő frizurája

2006.11.02. 10:04 | Subba Sándor

Ha már a férfiakat összegyűjtöttük, legyenek egy csokorban a nők is. Mert a magyar asszonyok és lányok bizony különösen sokat törődnek külsőjükkel, és a sok csinosítás és fésülködés bizony meg is látszik. A hülyén kopaszodáson kívül ennek megfelelően fel is vonultatják a fodrászati balesetek teljes, csodálatos tárházát.

10. BÍRÓ ICA

A bugyuta tincsek és a póthaj koronázatlan királynője, Bíró Ica haja egyesít mindent, amit a nyolcvanas évek magyar divatiparáról valamint a kortárs fitness- és ezotéria-mozgalmakról tudni kell. Ezer százalékosan biztosak vagyunk benne, hogy minden egyes befont hajtincsnek jelentősége van, az egyiket a kelta fahoroszkóp parancsolta, a másikat meg a feng shui. Ilyen frizurát készítenek alsó tagozatos kislánykák a babájuknak, ha már a mamájuk nem hagyja, hogy nekik is ilyen legyen. Ez rendben is van – na de egy középkorú asszonyon???

 

9. KONCZ ZSUZSA

Legyünk igazságosak: Koncz Zsuzsa jelenlegi, talán az ő korában túlságosan is gimnazistás frizurája nem lenne elég a legjobb tízbe jutáshoz. Az énekesnő inkább komplett életművével vívta ki magának a listás helyezést. Ha ez a hajzuhatag jelképezhette a szabadságot a hetvenes években, mi inkább maradtunk volna valami jólfésült úttörőlánynál. Az a helyzet, hogy akárcsak a lábköröm vagy az orrszőr, egy bizonyos hosszúságot meghaladva a haj is ijesztő tud lenni.

 

8. OLÁH IBOLYA

Oláh Ibolya különleges eset még ebben az igen erős mezőnyben is, hiszen neki nem egy, hanem egyenesen két borzalmas frizurája van. A közismertebb az itt nem ábrázolt, a Megasztárból viszont untig ismert, úgynevezett fejbe húzott, fordított, szőrös bili. Elég ijesztő, viszont van egy megkérdőjelezhetetlen előnye: eltakarja Ibolya jelentős részét. Az itt látható fülkivillantós modell már nem ennyire jó álca, és ez még a kevésbé ijesztő változata, sajnos nem sikerült képet találni a frufrumentes, középen elválasztott verzióról. Ez így csak minden idők legcsúnyább focistafrizurájának kicsit megszelídített verziója.

7. SOMA

Nyilván olcsó olyasmivel viccelődni, hogy na mi van, Soma, fejedre nőtt a pinaszőr meg a hónaljkutya. Mégis teljesen felesleges pulikutyákról meg a fiatal Michael Jackson mikrofonfejéről tréfálkozni, ha egyszer SOMA, A FEJEDRE NŐTT A PINASZŐR MEG A HÓNALJKUTYA! Érthetetlen, hogy miért tartják egyesek a bohém lét és a szabadság kötelező mércéjének a minél bizarrabb méretekben burjánzó hajat, amikor az ilyen fejekről kilométerekről is ki lehet szúrni a görcsösen béna műlazaságot. Ja és SOMA, A FEJEDRE NŐTT A PINASZŐR MEG A HÓNALJKUTYA!!!

6. GALAMBOS DORINA

Ahogy a művelt Nyugatot Magyarországról elképzelik, az mindig szörnyű eredményekkel jár. Galambos Dorina fejének dísze különös átmenetet képez egy borsodi diszkó és egy londoni klub között, ám a fajok keveredése ezúttal különösen alávaló fattyút nemzett. Dorinával ráadásul azt az aljasságot is elkövette a fodrász, hogy pont olyan frizut készített neki, mint amilyet magán is szeret. Tessék elsétálni bármelyik menőbb belvárosi hajszalon előtt, az összes ott dolgozó nősténynek ez az asszimetrikus, kicsit tépett, kétszínű finomított elektropunk marhaság van a fején. Pedig már rég lejárt.

5. MEDVECZKY ILONA

Ahogy a legutóbb arról beszéltünk, hogy az Edvin Marton arca körül éktelenkedő borzalom az egyetlen olyan képződmény, amire a hajköltemény kifejezést jogosan lehet használni, ugyanígy egyértelmű: Medveczky Ilonának hajkoronája van. A királyi frizura ellenére mégis olyan alpárian kommunista dolgokra kénytelen a revütáncosnő fején elmerengő szemlélődő gondolni, mint az EMKE presszó, Moldova György Bűn az élet című könyve, vagy a minisztérium párnázott ajtajai mögött, egy képes újság fölé görnyedve maszturbáló Berecz János. Ki érti ezt?

 

4. KÓSÁNÉ KOVÁCS MAGDA

A süllyesztőben eltűnt szocialista politikusnő hajáról egyetlen pozitívumot lehet elmondani. Legalább nem követte el a magyar öregasszonyok által olyannyira közkedvelt lilás árnyalatú rémséget. Ezen kívül azonban a bajokat megszámolni is lehetetlen, és még az a legkisebb, hogy ez az izé úgy néz ki, mint egy paróka. Itt van például az a szomorú tény, hogy ezen a jótékonyan megválasztott fotón alig látszik, Kósáné fejének oldalán barna, a tetején meg sárga a frizura. Magyarország legijesztőbb frufruját pedig inkább ne is rángassuk elő.

3. KUDLIK JÚLIA

Kevesek által ismert a tény, hogy Kudlik Júlia frizurájához az ihletet egy, a Hawaii-szigeteket bemutató Delta-kisfilmből merítette a műsorvezetőnő. Amint megpillantotta az izmos szörfösök deszkái alatt száguldó hullámokat, beléhasított a felismerés: ilyen neki is kell. A homlokára. A prototípust egy Szeszélyes évszakok-rajongó kőbányai fröccsöntő kisiparos gyártotta le polietilénből és lósörényből. Kudlik egyből beleszeretett a szőrös műanyaghullámba, és azóta sem hajlandó levenni a fejéről.

 

2. CSONGRÁDI KATA

Mi a fonott copf engedélyezett felső korhatára? Nyolc? Tíz? Tizenkettő? Népitánc-szakkörökben talán tizennyolc. Csongrádi Kata 53 éves, mégis ragaszkodik a kalácsmintához. Szerencse, hogy csak nulla nézős kábeltévéken és színházi előadásokon bukkan fel. Így legalább a szélesebb közönségnek nem kell azzal szembesülnie, hogy egy fejen tud egyesíteni két olyan rémséget, mint a copfja és ez a felül levő, rendezetlen bubifrizura. A középkorban fele ilyen súlyos vétkekért fojtottak vízbe boszorkányokat.
Gyakorló hajszakértőknek pedig itt egy közös Csongrádi Kata-Balázs Pali kép.

1. PA-DÖ-DÖ

Amit ők hisznek: Hát nem őrült mókás tüsi színes hajat hordani? Ráadásul nem is egyedül, hanem mind a ketten! Igazán jól fog kinézni ezekkel a bő, színes pólókkal meg a farmerből készült kertésznadrágokkal. Annyira eltaláltuk, hogy igazán hagyhatjuk így a következő tizenöt évben. Mostantól kezdve bárki ránéz a bolondos, színes frizuránkra, egyből jó lesz a kedve!
Amit meg mi: Pont az ellenkezője

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr8617082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyz 2006.11.02. 10:53:17

hehe, ez rémisztő :)

ha a sorrenden néhol változtatnék is, a listára szvsz mindenki nagyon megérdemelten jutott fel.

padödö: egyszer egy kereszteződésben hajtottam át biciklivel, és megláttam, hogy a lámpánál álló kocsiban az akkor lila, illetve sárga "fejdíszt" viselő páros ült. annyira elborzasztott a látvány, hogy nem tudzam levenni róluk a szemem. az út kanyarodott, nekigurultam a padkának, és kurva nagyot borultam. azóta különösen nagy rajongójuk vagyok :)

gyz 2006.11.02. 10:56:40

ja, Csongrádi Kata meg a kép tanúsága szerint nem 53, hanem 100 éves :)

Fekete Pákó 2006.11.02. 11:24:17

Kósáné frizurája tényleg fullgáz, de azért süllyesztőben eltűntnek nem nevezném, tekintve, hogy jelenleg éppen Európa Parlamenti képviselő, sőt asszem frakcióvezető-helyettes is.

sztojanov 2006.11.02. 11:38:39

ismet egy izleses cikk
gratula sanyi

danni 2006.11.02. 11:46:28

Ez a két kopasz borzalom nem szalonképes !

Schnitzer 2006.11.02. 11:57:56

a pa-dö-dö-frizura viszont kényelmes. ez egyébként a többi itt felsorolt frizuráról nem mondható el.

dexion 2006.11.02. 12:26:59

Zsuzsa sztem teljesen oké volt hosszú hajjal, meg a mostani rövid is jól áll neki

Dorina meg, ahogy ti is írtátok, "tucathaj", így tehát túl sok jön belőle szembe, h rémisztő legyen, már mexoktuk

ethan blow 2006.11.02. 12:44:45

pinaszőr összesítő nem lesz? vagy féknyomhúzó verseny? szánalmas.

ethan blow 2006.11.02. 12:48:06

mi van, skacok, a "geci-kurva-anyád" maradhat, az meg hogy szar amit írtok, az nem? nem szánalmas ez így mégiscsak? eddig kettőt vettetek le legutóbb, amiben ti vagytok a hülyék, meg amelyikben a fletó családjában vérbíró is volt. mindkettő igaz, erre leszeditek? nem korrekt ez így.

rövid 2006.11.02. 12:59:24

alakul Subba alakul... ! :-)

Epokit Drive 2006.11.02. 13:01:13

Kedves subbasanyi! Aki szerint a túlnőtt köröm és a hosszú haj egykalap, az ennél ezerszer nagyobb baromságokat is képes lesz egyszer leírni. Mivel Te ezt a módot választottad, hogy legálisan szennyezd a környezetet, mihamarabb monnyá le, ez így kétségbeejtő. Somát nem kedvelem, de valahogy azt érzem, hogy a "görcsösen béna műlazaság" elég távol áll tőle. Néha meg azt is, hogy azért tud valamit, ha ez nem is sok annyira.
Rólad viszont csak annyi derül ki, hogy unatkozol, és hülyéket írsz. Ez meg kevés ma már, ez nem az internet hőskora, amikor a subbához hasonló hülye dizájnok (és stílus) még menőnek tűnt.

zorro 2006.11.02. 13:15:37

YEEESSS! Végre egy impozáns 10-es, korunk nő ideáljairól!;))))
Szegény Barna, azért most szar lehet, hogy így lefikázták - tzeszem hozzá, teljesen joggal,- a "világszép" csajod!?
Ja, meg a SOMAMAMAGÉSA!? Óriási ez a 10-es!

totyafej 2006.11.02. 13:31:52

Totálhülye Magdi néni a Barátok köztből hol van?

Terlis 2006.11.02. 14:09:34

Epokit Drive: te és a hozzád hasonlók az egyik érv, amiért emailben jobb volt a subba.
Egy derékig érő haj csak egy nő szemében lehet szép, izléses...és egy aberrált férfi szemében szexi. Ja, és el lehet menni!

Hanga 2006.11.02. 15:09:20

Végre emelkedik az írásaid színvonala, Subba. Így tovább...

Sean 2006.11.02. 15:33:03

Subba tegyé' má fel magadról egy képet, nézzük meg hogy vagy e annyira gagyi mint a Müller Némber Sziámi.

Sean 2006.11.02. 15:36:29

Hmm, még egy kis észrevétel:

"...ám a fajok keveredése ezúttal különösen alávaló fattyút nemzett..."

Ha az én csajomról írnál ilyet, úgy kibeleznélek mint a szart. Az egy dolog hogy fikázod itt a népet, meg oltod az egekig, de a parasztságnak is van határa és te ezt ezzel jócskán túllépted. Mondanám mint románorbánnak, hogy takarodj haza, de inkább kimondom, hogy nyílvánvalóan egy seggfej vagy, vagy egy minden szociális érzéket nélkülöző vadparaszt, aki egy tolókocsiban rohadva csak így tudja magát kiéllni.

Most idehányok.

ethan blow 2006.11.02. 16:42:27

"...ám a fajok keveredése ezúttal különösen alávaló fattyút nemzett..."

pedig szerintem ez volt a legigazabb mondat, mindent egybevéve dorina celeb lett, mert barna péló kiszúrta a csöcseit a szemével a válogatáson, és bevitte a tutiba, ezzel meg is vette a csajt egy huzamosabb időre, majd lesz nagy elválás meg mifaszom, addig celebkednek mindketten, a zenéjükről egy kurva szót sem érdemes ejteni sehol, de a haja mindkettőnek hiperbalfasz, legalább arról. ezünk van, a magar celebek esetében érdekesebb az elkúrt hajuk, mint az, hogy mi a pöcsömért lettek celebek. dorinának egy számát lehet ismerni, az viszon naggggyon gagyi, vagy helyi szlenggel "nyomi". a haja meg fattyúhaj, ez igaz legalább

Lou 2006.11.02. 16:58:27

Koncz Zsuzsát nem értem, szerintem pont az volt benne a szép, hogy természetesen volt ilyen hosszú haja. Az pedig pláne az ízlését dícséri, hogy hosszabb ideje megszabadult tőle.

PaDöDőék már tényleg változtathatnának. A hajukon is.

The Great Destroyer 2006.11.02. 19:37:40

sirály! bár én a padödö hajat nem fikáznám, mert a színétől eltekintve én is ilyet hordok és a csajomnak nagyon bejön...

morrisal 2006.11.02. 21:25:41

Sean,nagyrészt egyet értek, a Galambfos D.viszont valóban egy nyomoronc.

where's the cat, where's the craddle 2006.11.02. 22:19:54

sean..

"Galambos Dorina fejének dísze különös átmenetet képez egy borsodi diszkó és egy londoni klub között, ám a fajok keveredése ezúttal különösen alávaló fattyút nemzett."

vagyis a hajszerkezete fattyu, nem maga a kislany

sztibi 2006.11.02. 23:22:29

akinek nem tetszik az mi a faszé olvassa? meg egyaltalan minek irkal kommentet? nem ertem

vagany ez a tizes amugy

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2006.11.03. 08:45:32

funkcionális analfabetizmus a jelenség neve

JP · http://hemar.freeblog.hu/ 2006.11.03. 09:41:04

Ez szemét cikk, de jót nevettem rajta.
A Soma, Kósáné meg Padödő leírások nagyon találók :)

robinsoncaruso 2006.11.03. 10:29:22

ahogy egy cimborám mondani szokta, Kósáné Kovács Magda elitta a haját.

serrano 2006.11.03. 11:04:00

PA-DÖ-DÖ = parizer + dödöle :))))

OftF 2006.11.03. 11:28:54

tényleg, a tünde, az.

bacuka 2006.11.03. 12:33:06

ez a lista tényleg nem lehet teljes kiszel tünde nélkül. szerintem nincs ma magyarhonban ember, aki ne követelné a tob10-be a mostani szőke, barbie babás hajkölteményével.

Sean 2006.11.03. 13:34:57

ennyi erővel Anettka "egy hímkurva vagyok" haja is beillene.

vincentius · http://kep.tar.hu/vincentius 2006.11.03. 16:39:29

Amíg nem látunk magyar tévében Kleopátra-hajat amitől hülyét kapok, vagy kopasz nőt, legyünk boldogok Somával meg a Padödővel

GonoszMan 2006.11.03. 16:48:41

ez a cikk tenyleg csoves lett.
lassan morickaszintre esik a lec. nemkene.
Sean. Radismerek. Itt vagy Te is a szigeten ugyi?

tuff 2006.11.03. 17:13:12

régebben jobban fikaztak

pinbota 2006.11.03. 23:13:30

Bíró Ica szerintem ezen a képen jobban néz ki mint valaha, nem tudom hány éves, de már rég nem tinédzser az tuti, szerintem a haja kimondottan előnyös mert sokat fiatalít rajta.
Koncz Zsuzsa hosszú haja nekem speciel nem tetszett, de nagyon gáznak sem mondanám. Az új frizurája pedig szerintem nagyon jól áll neki.
Soma az oké, az a nő egy borzalom, hogy a faszba lett ez a nő szexszimbólum???? Én max csúzlival etetném, nem a faszommal. A stílusát pedig ki nem állhatom. Hát a haja meg nagyrészt adottság. Kurva szar, de ő ezt kapta.
Galambos Dorina tényleg előnytelen, de semmi különöset nem látok benne, kissé tanyasi kinézetet kölcsönöz a lánynak, de számtalan ilyet látni.
Medveczky fikázását sem értem, megnézném a cikkíró anyját aki kábé ennyi idős lehet, hogy néz ki. Tényleg Subba tegyél már be anyádról is egy képet hadd röhögjünk!
Én Kudlikot sem érzem idevalónak, szerintem nem néz ki különösebben rosszul.
Padödöről írtakkal egyet értek. Kb. ennyi az egyetértés, nem sok.
Viszont láttam Subba úrról egy képet, most nem keresem vissza, hogy belinkeljem, mert annyit nem ér, de annyit mondok egyáltalán nem volt nevetséges. Inkább siralmas. De azért örültem is. Legalább nincs olyan droid fejem mint Subbának. Bár én sem vagyok egy leányálom.

groundwalker 2006.11.03. 23:22:47

"Bíró Ica szerintem ezen a képen jobban néz ki mint valaha, nem tudom hány éves, de már rég nem tinédzser az tuti, szerintem a haja kimondottan előnyös mert sokat fiatalít rajta."
Rohadtul egyetértek! Én se értem miért "célpont" ezért.

r1 2006.11.04. 21:46:08

Sz´tem meg jó az írás... Nem véletlenül nem egy "trendi" divatmagazinban jelent, meg, hanem itt. Aki másra vágyik keresse máshol! Nekem mongyuk pont jól jött 3 sör és egy elmaradt ZH után a mai napra... Má´n megérte ide katt, és nem a háború és békét olvasni...

Doki 2006.11.08. 11:03:32

Ha a Soma nőideál, akkor én inkább Gollamnéra vágyom. Bodros tehén a szomszéd tanyán is van az istállóban. Annak legalább iható a teje.

speirs 2007.01.22. 22:07:12

Csifó Dorina, baráttokköztös tinihulladék, az egyik legvisszataszítóbb trendi hajokádék tulajdonosa.

piroseperke 2007.01.22. 23:19:45

Hát nem is tudom... talán Dorina. Asszem ő irritál a legjobban. Az összes többi azér' vmit letett az asztalra. (még Bíró Ica is...hö-hö-hö) De ez a kis ribanc annyira buta, hogy hozzá képest Péló Barni agysebésznek tűnik. Apropó CSifó D. nna, az ő hajzata is megérne egy misét. (Ja, és furcsállom, Görbe - Linda - Nóra miért nem került fel a listára)

piroseperke 2007.01.22. 23:20:48

helyesbítek: az összes többi letett vmit az asztalra...de ki a fasz.om az a Csongrádi Kata?!

lola87 2007.12.07. 19:54:40

gyerekek, sztem nem nehéz kurvajól kinézni, ha valakinek csak az a dolga, és van rá kurvasok pénze! aki 3gyereket nevel, meg háztartást vezet, meg kidolgozza a belét, attól nemtom mér kell elvármi a maximumot!
na, amúgymeg sztem itt nem is az felsorolt nők hajával van a baj, hanem úgy az egész személyiségükkel, meg stílusukkal!
a legtöbb fikázással teljesen egyetértek.
süti beállítások módosítása