Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

  • ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!: @alibaszna de la bamba: Nézze. Ön nem is tuggya ... (2024.03.29. 13:09) Szexi estét mindenkinek!
  • alibaszna de la bamba: utolsó (2024.03.09. 22:54) Színházat birod?
  • psilocybin33: psilocybin-spores.net/magic-mushroom-spores/ (2023.08.31. 03:59) Segíts: Kolontár

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Sajtóközlemény-bajnokság: Csúcs minőségű klip

2006.11.23. 12:06 | Subba Sándor

A lemezkiadóknál dolgozó szerencsétlenek sem jókedvükben küldözgetnek fűnek-fának égbekiáltó marhaságokat. Így sokszor egyszerre küldenek el egy egész hírfolyamot valamelyik ápoltjukról, hátha így kevésbé idegesítő. Az alábbi csokor a Warner Music Hungarytól származik, és iskolapéldája annak, amit az "agyzsibbasztó" jelzővel szokás illetni. Ha képes vagy végigolvasni, és utána őszinte késztetést érzel Létray Ákos művészetének megismerésére, akkor a diagnózus egyértelmű: beteg vagy.

"1. Létray Ákos a hazai könnyűzenei élet új fenegyereke!

Ákos megjelenését a hazai könnyüzenei szakmában nem mindennapi jelenségnek tartják. Provokatív, formabontó viselkedésével meglepi a közönséget. Az interneten több fórumon foglalkoznak vele, pillanatok alatt nagy rajongó táborra tett szert. Legújabb videója Kifelé címmel jelent meg a zenecsatorna műsorán, ahol Ákos szószerint buliba parancsolja rajongóit. A fiatal énekes interjúi kicsit mindig botrányosra sikerednek mindig meglepetést okoz a  válaszaival az újságíróknak. Ákos új dala pillanatok alatt a közönség egyik legnagyobb kedvence lett, a kereskedelmi rádiók kívánságműsoraiban az egyik leggyakrabban kért felvétel!

2. Szétesett a hangfal a forgatáson!

A napokban forgatta le Létray Ákos második videoklipjét. A új kisfilm rendezője a hazai divatfényképész guru Tombor Zoltán és Vígh Dávíd. A klipet a csepeli gyártelep  talán egyik legelhanyagoltabb hangárjában forgatták.  Közel harminc ember dolgozott a forgatáson, köztük három stylist és két sminkes, akik teret adtak egy csúcs mínőségű klip elkészítéséhez.  A tizenkét órás forgatás alaposan igénybe vette Ákost, aki igazán csúcsformában volt a forgatás során. Az ifjú énekes klipbeli zenekarát top modellek alkották akiket Ákos és a rendező válogatott.  A kisfim egy igazi álombulin játszódik ahol mindenki önfeledten tombolhatta ki magát.  A bulin,hogy minél hitelesebb legyen, a rendező és Ákos kérésére teljes hangerőn hallgatták a dalt, aminek az lett az eredménye, hogy kisült a végfok. A forgatás emiatt több mint egy  órát állt, amíg az új hangtechcnika megérkezett.  A videóban szereplő fiatalok nagyon élvezték a bulizást és a forgatás végeztével Ákos  köszönete jeléül ráadást adott számukra!

3. Létray Ákos: Kifelé!

"A háttérből a reflektorfénybe". Akár ez is lehetne az alcíme Létray Ákos bemutatkozó albumának, hiszen rengeteg hazai sláger fűződik a fiatal, rendkívül tehetséges zeneszerző nevéhez. Ákos zenészcsaládból származik, zenei általános iskolába járt, ahol 10 évesen kezdett zongorázni. A konzervatórium elvégzése után óriási megtiszteltetésben volt része, hiszen felvették az amerikai Berklee College Of Music-ra, ami a világ egyik leghíresebb zeneiskolája.

Fiatalkori kedvencei közé Paul McCartney és a Mezzoforte tartozik, azonban első dalát Whitney Houston hatására írta. Ez a dal volt a "Túl kevés a szó", mely Császár Előd előadásában lett országos sláger. És innentől nem volt megállás, olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a "Mondd, hány évig kell várnom még" Bery előadásában, Zsédenyi Adrienn sikerdala a "Mennem kell tovább" valamint Király Linda legnagyobb hazai slágere, az "És mégis".

Az előadók, zenész kollégák, pályatársak unszolására végre Ákos is elérkezettnek látta az időt arra, hogy saját nevével, saját dalaival a nagyközönség elé lépjen.

És hogy milyen srác is valójában Létray Ákos? Egy bohém, érzékeny, humoros, jó értelemben vett exhibicionista, aki most saját szerzeményeit, saját előadásában szeretné a nagy nyilvánosság előtt bemutatni. Imádja a divatot, a divatvilágot, nem véletlen, hogy több párizsi divatbemutatón is fotózott korábban. Igazi művész, aki nem teljesen két lábbal áll a földön.

A bemutatkozó albumon található dalok jó értelemben vett, slágeres, mai popdalok, melyek a szabadságról, őszinte szerelemről, vágyakról szólnak. Már tavasszal sokat láthattuk a hazai zenecsatornákon a romantikus hangvételű "Mondd, látom még őt valaha" című klipet, azonban a nagylemezt felvezető dal, a "Kifelé!" egy tempós, pörgős, vad, igazi mai sláger. A 12 vadonatúj felvételt tartalmazó anyag egyik különlegessége a "Valahol", melyben Ákos Zsédenyi Adriennel énekel duettet.

4. Létray Ákos jelenti: a korong elkészült!

A napokban jelent meg Létray Ákos első nagylemeze Kifelé címmel. Már az album kézhez vételekor érezhetjük, hogy igényes dolgot tarthatunk a kezünkben. Egyedi design és egy különleges fotósorozat - ami az album belső borítóján található - teszi még maradandóbbá a lemezt. A fiatal énekes közel másfél évig dolgozott a dalain, ami igazán megérte a fáradozást. Az albumon 12 track található olyan nevek közreműködésével mint: Moldvai Márk, és az Artijus és eMeRTon díjas Rakonczai Viktor (társproducer). A dalok szövegeit Major Eszter, Valla Attila, Szűcs Krisztián és Létray Ákos írták.

A lemezen egy különleges duett hallható Zsédenyi Adrienn és Létray Ákos előadásában 'Valahol' címmel. A romantikus dal igazi csemege lehet az igényes popzenét kedvelők számára. A zeneszerző-előadó nagyon fontosnak tartja ezt a dalt, hiszen pályafutása során meghatározó volt Zsédával való különleges együttműködése.

Létray Ákos első videója 'Mondd látom még őt valaha' címmel már jól ismert a közönség számára.  'Kifelé' című új  videója  az elmúlt hetekeben szó szerint berobbant a hazai könnyűzenei élet rivaldájába és töretlenül hódítja a sikerlistákat.

Különleges figyelmet érdemel a 'Leszel a babám' című nóta, ami a házibulik legnagyobb slágere lehet!"

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr8718438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

str 2006.11.23. 12:13:45

szeretem az angol nyelvet. van erre egy szép, hárombetűs szavuk:
DIE.

Darth Revan 2006.11.23. 12:28:58

Életemben nem hallottam erről a mókusról.

vénólánzsahleF 2006.11.23. 12:34:15

hol van jeffrey dahmer mikor szükség lenne rá?

Deyvoran 2006.11.23. 13:19:43

ezt a gyereket is próbálják eladni masszívan, de könyörgöm, van valaki, aki ennek a pürésített nyáltengernek a negyedét is elhiszi? ilyenkor nem tudok szabadulni attól a képtől, hogy az ilyen irományokat olyan, hétköznap a Liszt téren koktélozó kikent-kifent csajszik írják, akik valakinek a valakijeként kerültek ilyen beltenyészetben leosztott posztokra, 2-3 év pletykamagazin-olvasással felvértezve "szakmailag", s tök meg vannak győződve arról, hogy egy efféle írásnak ezt kell tartalmazni, 4-5 hívószót körbefújni egy szöveghabbal, kész, jeles. (nem, nem vagyok irigy)

Passenger 2006.11.23. 13:22:20

Balesete nem is vót? Áhhh...így má nem is érdekel...:DDDD

peace&love 2006.11.23. 13:26:40

tényleg nem tudtam végigolvasni

Buzz Lightyear 2006.11.23. 13:28:16

Aki meglátja, köpje le. Akkor már érezni fogja, hogy tényleg kezdik megismerni az emberek. Aki egy pillanatig is gondolt arra, hogy megveszi a cd-jét, az inkább adja a pénzt egy gyerekkórháznak. Vagy kutyamenhelynek.

cyber panka 2006.11.23. 13:30:49

Létray Ákos akkora alkotó-művész, hogy a honlapján látható fotó 1-1-es nyúlás. Getty Images-en láttam a kompoziciót nem rég...eredeti utángyártott

bananafish 2006.11.23. 14:29:28

miért, nem tudhatjuk, lehet, h a 'Leszel a babám' című nóta, ami a házibulik legnagyobb slágere lehet!" szép dal.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2006.11.23. 14:50:21

"igényes", "csúcs minőségű", "tehetséges". nagyon elkeseredett a PR. legalább felüthetett volna egy szinonima-szótárt.
A 'Leszel a babám'-ról meg a 3+2 jut eszembe, nem egy házibuli legnagyobb slágere.

Sean 2006.11.23. 14:53:59

Mindenki nyomtassa ki a képet, tolja le a nadrágját, vegyen fel guggoló pozíciót, helyezze a végbele alá, aztán tegyen belátása szerint.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2006.11.23. 15:02:24

namármost mi van akkor, ha tényleg jó fej a csávó, vagy - és ennyit bizton feltételezhetünk róla - csak egy kicsit hülye, mint bármelyikünk, és szegény még maga sem olvasta ezeket a szarokat... vagy ha igen, akkor most az ő feje ég a legjobban, és már bőszne hívogatja körbe a bányavállalatokat, hogy van-e csillés felvétel

Slugger 2006.11.23. 15:25:24

Elnézést kérek, de én végigolvastam.
Azt hittem, hogy Király Lindának a legnagyobb hazai slágere a Himnusz volt.

kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2006.11.23. 15:41:21

"berobbant a hazai könnyűzenei élet rivaldájába és töretlenül hódítja a sikerlistákat."

Milyen rivalda? és milyen sikerlista ? magyarországon heti 40db lemezzel lehet vezetni a maszar listát

YOUzer 2006.11.23. 15:59:27

szeretem mikor keverik az angol és magyar nyelvet egy mondaton belül. hivatalos website (ld a tag oldalán). ez a legnagyobb kedvencem, bullshit.

izek 2006.11.23. 17:24:15

azért én megnézném a marketingest is, aki ezt a hülyeséget összeírta... előtte szótár, nyálas ujjal lapoz, igen, fenegyerek, ah, ez jó, ezt ragozzuk egy kicsit, nagyon jóóóóóóóóóóóó (zsebkendő), most már nyál sem kell, lapoz, szentimentális, ugyanmár, elavult, na ekkor mivel megszáradt a keze, újra megnyálazza, trendi, wow, ez már igen, igen, igen. És kész. Ezek után még kinyalja a főnök valagát, hogy nah, csak megcsináltam, és utána mindenki jól érzi magát. Kivéve: mi, aki olvassuk ezt a szarságot...

cs242 2006.11.23. 18:05:29

ÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!

N.Zoli 2006.11.23. 18:47:22

Rajongótábora lett egy pillanat alatt, mint több internetes fórumból kiderült:) Ő a führerük, buliba parancsolja őket. Nagy zenész, botrányos interjúk, két lábbal a földön álló művész.

A nevek magukért beszélnek: Császár Előd, Whitney hatására, Bery, Király Linda, Zséda, Rakonczai Viktor & many many more.
komolyan kíváncsi lettem az interjúkra és a zenékre is.

stellaz1 2006.11.23. 19:14:14

Ugyan srácok. Ő ebből PÉNZT fog keresni. Ha nekem beígérnek kellemes megélhetést és profi kurvákat a hétvégi haknire én is elbohóckodom egy kicsit, és mindekit leszarok nagyívből. A PR cikk viszont tényleg valami ostoba és trendi céges picsa munkája lehet :) Az ilyeneket viszont jól lehet leszopatni :) RIBANCOKAT A MUNKAHELYEKRE!!!!

Bandi · http://masszafilm.uw.hu 2006.11.23. 20:33:42

Egyetlen dolog: Miért nem mi forgattuk az ominózus videóklippet?:D Valami szégyellnivaló nekünk is jár:)

Hanga 2006.11.23. 20:33:51

Ki a rák írta ezt? Ott figyel benne néhány helyesírási hiba... Legalább egy sajtóanyag lenne hibátlan, a kurvaéletbe. Igényesség mesterfokon.

Egyébként gőzöm sincs, ki ez a fazon. Subba, szerintem te pénzt kapsz (tőlük), amiért ezt a sok ismeretlen paprikajancsit reklámozod.

NYer 2006.11.23. 21:52:05

Ha ezeket így hülyére ajnározzák, akkor mostmár értem, miért olyan sötét egynémelyikük.

Normál esetben, ha túl hangosra állítod a kimenetet, és tönkremegy a végfok, lebasznak és súlyos npénzeket kell fizetni. A PR emberei meg félistent csinálnak belőle, csak azért, mert egy lerobbant helyen szétbaszott egy végfokot!

Véggáz...

alga 2006.11.23. 22:55:42

annyit metudtam róla, hogy bohém, érzékeny.Komolyan,szívembe lopta magát.:))wow.szóval:Ki ez a surmó?!?!?!

kárérte 2006.11.23. 22:58:01

Nézi a PINÁT a weboldalon, a legnagyobb képen :D Biztos nem látott még ilyet.

Nuttmeg 2006.11.23. 23:00:17

Nagy megtiszteltetes erte: felvettek a Berkeley College of Music-ra....
es hany percet jart oda, hogy a suli nevet sem tudja rendesen leirni (Berklee College of Music).

Ja..es az alumni katalogusban sincs benne a neve....kamu sztem

mókus 2006.11.24. 00:31:06

Vagy akkor még Búzenbauer Bélának hívták..

nap lement e? 2006.11.24. 00:42:09

Itt nagymenő agyvelő ok?
Ugye itt nem azok az emberek vannak akik Schumi helyett Kimi, meg a superkatatón Kovácsákost hallgatják? ejnye ha igy van.Akkor elver majd a krampusz a kurva logitech vezetéknélküli keyboardotokkal.
Hát van média a cikkekben az tutti!!!
De a Letray az aki szerintem és nem egy "MEGANYÁL 1.2.3.remélem no more 4."-ben felfedezett,faszjancsi.

gaffer 2006.11.24. 04:59:38

VÉGIG olvastam!!!
Beteg vagyok...

Sean 2006.11.24. 08:49:25

nap lement e, neked most miért kell itt segget nyalni?

nap lement e? 2006.11.24. 10:27:17

Ezeket a kipolirozott cikkeket embereknek irták nem ilyen subbanévre vérszemet kapok netanarchistáknak.
Nyugi olyat nem irok,hogy dugjatok már végre egy jót mert szarzsákok vagytok vazze.- mert ahoz ugyis van eszetek!:)

froccsos 2006.11.24. 10:28:33

nem olvastam végig, de megjegyezném hogy

végfok (nem egyenlő) hangfal

vzzoli 2006.11.24. 10:43:38

Alig várom már hogy kijönnön a DJ Páz feat. Létray Ákos cd.

vzzoli 2006.11.24. 10:49:11

Beugrott ki ez!
Egyszer láttam ezt a férget egy interjúban, ahol előadta, hogy ő akkora művész, hogy szégyelli magát más helyett, hogy még nem hallott róla senki.
Mert olyan híres slágerei vannak, amit kb 1 cigi után összedobok az ált. iskolai ének-zene órákon elsajátított tudásommal.
Hihetetlen, hogy valaki attól 'egyéniség' mert trendi a sérója, meg úgy érkezik a buliba, hogy lehányja a security-t.

vadvi · http://fym.hu 2006.11.24. 11:03:54

"A bemutatkozó albumon található dalok jó értelemben vett, slágeres, mai popdalok, melyek a szabadságról, őszinte szerelemről, vágyakról szólnak."

véégre valami felkavarja a hazai slágerlisták egyhangú állóvizét vagy mi..

(ja és szerintem artiSjus)

semmisemszent 2006.11.24. 11:42:30

Bár már többen megtették én is megkérdem!
Ismernem kéne Létrayt?!

Hanga 2006.11.24. 11:46:24

Vzzoli.... basszus.... :DDD

Sean 2006.11.24. 12:09:57

én egyszer a Kultiplexbe mentem bulizni és annyira matton voltam már, meg szaladtam is, hogy a még mielőtt bementem volna lehánytam a Kulti falát a bejáratnál. Aztán bementem és egy két óra múlva odamentem két csajhoz dumizni, akik egyből megkérdezték, hogy:
-Jól vagy mostmár?
erre én:
-Ööö, persze, minden kajak, csak nem értem a kérdést
erre Ők:
-Csak azért, mert láttuk, ahogy kint hányod le a falat.

ezek szerint akkor én is híres ember vagyok

vzzoli 2006.11.24. 15:23:10

Sean

Simán.
Ha oda is szarsz, akkor talán még haza is vihetted volna az egyiket.

Lasombra 2006.11.25. 10:55:59

huhh. végigolvastam. asztaqrva!! szeretnék én is trendi partiarc lenni. hol lehet kapni a CD-jét? tetszőleges élelmiszerboltban pénztár mellett jobb kéz felől a fogason az óvszerek mellett öccázé?

még nem tudtam kiről van szó, amikor hallottam, hogy Anthony Kiedis elragadtatva mesélte a Blikknek, hogy a Red Hot Chili Peppers lehet az előzenekara a Wigwamban valami Létray Ákosnak.
így már oké.

"Az interneten több fórumon foglalkoznak vele,"
Száni, Subba....

ehhh, Tajgetosz.

nap lement e? 2006.11.25. 12:28:21

De hát ő az vazze a puncimágus!

mókus 2006.11.25. 20:47:18

Nap lement e?: kié? A sajátjáé?

morz 2006.11.27. 14:24:55

Én egyszer lehánytam a Létrayt.:-)

68nyara 2006.11.28. 10:21:35

"Mostani kedvencei közé, Oasis, Lindsay Lohan, Ashley Simpson stb. meg sok sok más szélsőségesebb zenék tartoznak. Imádja a divatvilágot, hobbija a fotózás és több párizsi divatbemutatón is fotózott már. (lásd. "Showroom") "

Ugyan így is szar lenne a mondat, de : sok-sok más, szélsőségesebb zene tartozik!! A magyarban nem kell minden szót többes számba rakni, vagy ezt nem tanították ott a nagyon hú de komoly Berkeley College of Music-on? (bocs Nuttmeg) Az azonban nem derül ki ebből a kis szösszenetből, hogy hivatalosan fotózott, vagy csak arra járt és fotózott?

taknyosvarju 2006.11.29. 18:02:42

vzzoli 2006.11.24. 15:07:23

csak hogy ne keverjük a sezlonyt a faszommal
www.berklee.edu/

a Berkeley az nem College of Music,
a Berklee viszont az

izlésrendőrség 2006.11.29. 18:30:30

aki könnyüzenét hallgat, az nem sikeres ember

güell (törölt) 2006.11.29. 19:13:20

es az hogy felvettek nem jelenti hogy jart is oda, esetleg elvegezte volna. ezert nincs az alumniban..
bar lehet csak azert nem ment oda mert gyerekkori alma volt zsedaval duettet enekelni es azt omerikaban nem tudta volna megtenni.

koczkaze 2010.01.21. 21:53:06

Úgy tűnik én is beteg lehetek, mivel ettől a cikktől csak jobban megkedveltem Ákost :) am először én se csíptem, de ma már nagyon bírom.És bizony járt is a Berklee-re.Jelenleg is Amerikában van az egyetemen.
süti beállítások módosítása