Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Subba Panteon: Tudom mit bámulsz két év múlva nyáron

2006.12.08. 02:44 | Subba Sándor

Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket küldenek a jégre a lelkes amatőrök helyett. A fejlemény várható volt, hiszen a művelt nyugaton is jégtánc követte a táncot a tévékben, és így különösebb jóstehetség sem kell ahhoz, hogy megjósoljuk, a következő egy-két év a celeb-realityk (reméljük a jóistenke megbocsát, amiért ilyen idióta szavakkal dúsítjuk a magyar nyelvet) csodálatos bűvkörében fog telni. És az is egyértelmű, hogy a magyar csatornák a külföldön most futó sikeres műsorokat fogják majd behozni nekünk. Ezért most Hegyeshalmon túlra tekintünk, és elmagyarázzuk, hogy, miként és főleg kivel kellene ezeket az izéket magyarítani. Aztán ha az RTL meg a TV2 ezt is elcseszik - és hát van nekik egy ilyen szokásuk - akkor őket üssétek. Mi csak jó ötleteket próbáltunk adni.

1. Only Fools on Horses
Amiről szól: Celebek lovakkal próbálnak trükközni, díjlovagolnak, ugratnak, ilyesmi.
Magyar címjavaslat: Lóra magyar!
A magyar adaptáció valószínűsége: 6/10. A magyar lovas nemzet, vagy legalábbis az volt, amikor még Attila is magyarnak számított. Állattal és kisgyerekkel ugye mindent el lehet adni, a siker szinte garantált.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: Elsősorban természetesen Cicciolinának, ez egyszerűen kihagyhatatlan. Ő már bizonyított ló mellett, most ki lehetne próbálni rajta is. Oszter Sándornak van ilyen grófos kattanása, bizonyítson hát ő is. Kell pár jóseggű csaj is, azokon jól mutat a szűk lovaglónadrág. Meg Tornóczky Anita, ezek a budai lányok úgyis imádják a pacikat.

2. The Simple Life
Amiről szól: Ganajozáshoz kevéssé szokott celebek, lóhúgyban gazdag környezetbe ültetve.
Magyar címjavaslat: Lenn a tanyán
A magyar adaptáció valószínűsége: 8/10. Az amerikai verzió epizódjait a Cool szokta vetíteni, és eddig csak azért nem volt magyar változat, mert nekünk még nem volt két olyan buta, szőke, mindenre alkalmatlan közutáltunk, mint Paris Hilton és Nicole Ritchie.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: Elsősorban az a két buta, szőke, mindenre alkalmatlan nőszemély, akik most már vannak nekünk: Kelemen Anna és Galambos Dorina. Ha nem csak két szereplő lesz, akkor Hajdú Péter az így elsüthető, malacos viccek miatt kötelező, és kell még valaki teljesen belvárosi, a kapát a kaszától megkülönböztetni képtelen kávéházi konrád is. Réz András jó választás lehet, esetleg Stahl Judit, hogy megtudja, honnét is jön a disznósajt.

3. I'm a Celebrity, Get Me Out of Here!
Amiről szól: Közepesen híres köcsögök valami sivatagban vagy dzsungelben, ahol a szabad ég alatt kell aludniuk és csótányokat enniük.
Magyar címjavaslat: Közepesen híres köcsög vagyok, hadd menjek haza!!!
A magyar adaptáció valószínűsége: 3/10. Ez sajnos viszonylag költséges műsor, és valószínűleg valaki már megcsinálta volna, ha megérné finanszírozni.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: Ide olyan kell, aki egyrészt képtelen a sminkkészlete nélkül akár egyetlen napot is kibírni, másrészt hajlamos a látványos idegrohamra. Gregor Bernadett így ideális választás, és talán Konta Barbarát is érdemes lenne előkaparni a süllyesztőből (illetve az utazási irodából, ahol most ügyintéz). Titkos favoritunk pedig Charlie, mert ő tutira már a második nap megpróbálna alkoholt desztillálni az első pálmafából.

4. Cirque de Celebrité
Amiről szól: Celebek egész héten cirkuszi mutatványokat tanulnak a zsonglőrködéstől az állatidomításig, aztán a hétvégi gálán a zsűri pontozza a produkciót.
Magyar címjavaslat: Prrrrodukció!
A magyar adaptáció valószínűsége: 7/10. Ez a titkos favoritunk. Sikeres lehet és tényleg vicces.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: Ide gyakorlatilag bárkit be lehet rakni, a nézők rabul ejtésének szempontjából kulcsfontosságú első epizódokba viszont mindenképpen kell valaki, aki feltűnően ügyetlen, és még egy magányos kislabdát sem képes elkapni. Albert Györgyinek biztos lennének problémái, és Pokvirtsák Mónika is nagyon tutin nézne ki, amint trapézok közt próbál ugrálni.

5. The Apprentice
Amiről szól: A dúsgazdag és kegyetlen üzletember próbák sokasága elé állítja a nála dolgozni kívánó jelölteket. Aki mindet kiállja, tényleg szerződést kap.
Magyar címjavaslat: Az asszisztens. (A csicska jobb lenne, de ezt úgysem vállalná be senki)
A magyar adaptáció valószínűsége: 6/10. Erősen függ attól, hogy sikerül-e kellően gazdag és exhibicionista magyar embert találni főszereplőnek, de bízunk benne, hogy összejön.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: Gazdag legyen és kellően exhibicionista ahhoz, hogy bátran csináljon magából hülyét egy egész ország előtt. Friderikusz Sándor, Andy Vajna és Árpa Attila ideálisak lennének, de a médiában dolgozók valószínűleg nem alkalmasak erre. Esetleg Széles Gábor, neki most úgyis szüksége van egy kis szeretetre. Esetleg az éppen a visszatérését tervező Sugár András, kellő méretű arca neki simán van.

6. Battle of the Stars
Amiről szól: Megasztár celebeknek. Nem énekesként működő hírességek dalolni próbálnak a zsűri előtt, kieséses rendszerben.
Magyar címjavaslat: Csillagok háborúja
A magyar adaptáció valószínűsége: 9/10. Erre szinte fogadni is mernénk, annyira adja magát.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: Itt megint az a trükk, hogy totális fahangokból és csiszolatlan gyémántokból kell összerakni a mezőnyt, mert azt zabálja a nép. Palik Lászlót mindenképpen szívesen látnánk egy ilyen megmérettetésen, és gyakorlatilag bármelyik férfi sportolónkat be lehet dobni. Erdei Madár Zsolt és Király Gábor különösen szórakoztatóak lennének. A csiszolatlan gyémántra nehezebb tippelni, de azt azért lehetne imádni, ha kiderülne, Kovinak egy pacsirta fészkel a torkában.

7. Have I Been Here Before?
Amiről szól: Közepesen híres köcsögök egy médium segítségével megpróbálnak minél többet megtudni korábbi életeikről.
Magyar címjavaslat: Már jártam itt
A magyar adaptáció valószínűsége: 4/10. A teljesen hülye ötlet ideális hétköznap délutánokra, amikor úgyis csak az ilyesmire fogékony háztartásbeliek néznek tévét. A Mónika shownál jobb, viszont annyira bugyuta az egész, hogy szinte ciki műsorra tűzni.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: A fene tudja, melyik magyar celeb volt királykisasszony vagy néger rabszolga. Vágó Istvánt, az okkultizmus esküdt ellenségét mindenesetre vicces lenne szerepeltetni. Meg bárkit, aki hajlamos minden hülyeséget kitalálni két perc szereplésért, Kiszel Tündét, Csisztu Zsuzsát és barátaikat.

8. Trust me, I'm a Beauty Therapist
Amiről szól: Közepesen híres köcsögök megtanulnak dolgozni egy szépségszalonban. Létezik egy olyan verziója is, amelyben ugyanezek a fárasztó figurák telepített idegenvezetőként dolgoznak valami lerohadt tengerparton.
Magyar címjavaslat: A szépségszalon
A magyar adaptáció valószínűsége: 7/10. Nagyon béna és nagyon lapos, így jó eséllyel csap le rá valamelyik magyar kereskedelmi csatorna.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: Kell bele a szemceruzát a műkörömmel összekeverő, lassú észjárású emberhegy, úgyhogy Fekete Lászlót muszáj lesz berakni. Aztán kell még valami agyonsminkelt punesz, akiről majd itt jól kiderül, hogy igazából tök hülye a szépségiparhoz. Bármelyik playmate megteszi, de legyen mondjuk Dundika. Végül pedig egy meleg srác, úgyhogy Viva Kristófnak is ott a helye.

9. Hit Me Baby 1 More Tiime!
Amiről szól: Letűnt kor popsztárja elénekli rég elfeledett slágerét, majd előad egy kurrens kedvecet is. Aztán a zsűri meg a nézők a legbénábbat kiejtik
Magyar címjavaslat: Játszd újra!
A magyar adaptáció valószínűsége: 9/10. Magyarországon igazából csak öregedő celebek vannak, ide meg pont azok kellenek.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: Itt olyan túljelentkezés lesz, hogy a producereknek seprűvel kell majd kiverni az irodájukból Vincze Lillát és Poór Pétert. Zalatnay Cinit nyilván nem lehet most elkerülni, hadd daloljon. Pataki Attisnak is ott a helye, akárcsak Szikora Robinak. Mary Zsuzsit ilyen alkalmakkor mindig előkaparják. Igazából pont az lenne jó, ha valaki olyan szerepelne, aki jellemzően nincs állandóan a tévében. Szörényi Levente vagy esetleg Nagy Feró.

10. Back to Reality
Amiről szól: A posztmodern posztmodernje, a celebkultúra apoteózisa és apokalipszise egyszerre. Egykori valósáshow-szereplők ismét összezárva, de mindenki mindenkivel, Survivorös a Megatáncossal, Villalakó a Megasztárral. Aztán dugnak.
Magyar címjavaslat: Csatornafüggő. Vagy Vissza a villába, vagy Big Brother visszatér.
A magyar adaptáció valószínűsége: 4/10. Egyszerűen nem volt még elég valóságshow Magyarországon ahhoz, hogy egy ilyet össze lehessen rakni.
Akiknek szerepelniük kell a magyar változatban: Tételezzük fel, hogy az RTL és a Tv2 összeborul, és összeeresztik a szerencsétlenjeiket. Évi az első Big Brotherből mindenképpen kell, felőlünk a gyerekét is viheti. Molnár Anikó dettó, hadd dumcsizzanak egymással. Lehetőleg az összes "táncosnőt" szedjék össze Pandorától Sziszin át egészen a Survivorös Tündéig. A csávókból pedig a legprimkóbbakat, Tommyboyt, Itit meg Renátót. És lehetőleg Stohl András együtt vezesse az egészet Till Attillával.

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr1821645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2006.12.08. 06:41:51

Kihagytátok a "I'm a celebrity get me out of here".Asszem ez még nem volt itthon.(Ha igen bocs,ennyire nézem az itteni műsorokat)

en.wikipedia.org/wiki/I%27m_a_celebrity

freddyD 2006.12.08. 06:43:19

Jaj de hülye vagyok,hisz ott a listában... Jó van korán van még :P

Akkor annyival lehetne még korrigálni,hogy oda a "közepesen híres" jelző is még erős túlzás,külföldi példák alapján

Huba 2006.12.08. 07:45:08

Subba, ez egy jó cikk volt, kellően humoros is, meg látszik rajta, hogy azért ezen agyalni is kellett egy kicsit, úgyhogy jár érte a pont!

RAptor 2006.12.08. 08:18:26

győzikéses nem lesz? mondjuk egy zebra farm v. egy kutyamenhely olaszliszkán? cím:farm ahol élünk avagy vissza a gyökerekhez

anton.neutron 2006.12.08. 08:19:43

én azt nézném meg, hogy hogyan boldogulnának hajléktalanként a budapesti utcán a celebköcsögök, pld kokó, marsi anikó, klausmann viktor és haszontalan társaik. az esetleges halálra fagyásokkal pedig csak nyerhet a néző.

Té, mint Tamás 2006.12.08. 08:20:50

Nekem is tetszett.
Egyébként úgy tűnik, titeket is elért az index-kórság, tegyetek szert egy korrektorra.

darap 2006.12.08. 09:12:11

Gratulla! A pálmafát desztilláló Csárlibácsinál hangos röhögés reakció, amúgy a szereplő ötletek szuperek.
Még ilyen cikkeket.
vanmégremény!?!

YOUzer 2006.12.08. 09:19:20

nekem különösen tetszik a 'The Simple Life', annyira megnézném ahogy ezek a rokkantak például tehenet vagy kecskét fejnek, füvetnyírnak, kertet ápolnak, (mű)trágyáznak. persze lehetne éjszakai 'The Simple Life 18+' verzió is, amelyben a tanyavilág különösen érdekes élővilágát felfedezve a disznóólban illetve a dús nádasban közösül Kelemen Anna Hajdú Péterrel. satöbbi.

[] (törölt) 2006.12.08. 09:36:33

"És lehetőleg Stohl András együtt vezesse az egészet Till Attillával."

ilyet meg viccbol se.

ezekbol a fogosmutetes debil kotonszokevenyekbol egyszerre 1 is tobb, mint eleg.

Káposztalekvár 2006.12.08. 09:37:09

"Cicciolinának, ez egyszerűen kihagyhatatlan. Ő már bizonyított ló mellett"

Csicsolína tényeg lóra cuppant menyecske? Én csak (asszem) kígyóval láttam még a teenager korom hajnalán. Valaki homályosítson már fel, lécci.

TT fen 2006.12.08. 09:47:03


%%%Nekem van egy ultimate ötletem!%%%

Középszerű, esetleg top celebek minimálbérrel, BAR listán, mobiltelefon, autó, hitel-, és TB kártya nélkül, albérletben (esetleg hajléktalanszállón), 6 hónapig!

Ezt éljétek túl, barmok!

hagyma1 2006.12.08. 09:49:13

Visszasírom a Big Brothert.

kovgabor 2006.12.08. 09:53:25

Hadd egészítsem ki a fenti listát.

Senkiházi
Utálatos
Bunkó
B-
Anda

Címmel indíthatná sándorunk a valóságsót. a celebeknek (összezárva természetesen) egymás előzetes tudta nélkül kéne reprodukálni. különböző itt a subbán megjelent postok tartalmát, secret mission jelleggel. pölö szász marci kudlik juli italába csempész egy kis EKIt majd DJ sampler a háttérben feltekeri a hangerőt!

vagy jáksó "valahogy szert tesz" némi "Galambos dorina szaganyagra" majd bekeni vele a gyanútlan szamarat. a sötétben vígan töcskölő Péló Barnát, meg a (már fizikumából és kiállásából adódóan is)farkasházy Tivadar vezette kommandócsapat veszi fel infrakamerákkal!
Mit szóltok?

PPatrik 2006.12.08. 09:54:06

Egyszer mintha láttam volna Réz Andrást a kertjében bíbelődni valami növénnyel. De biztosan nem kaszát lengetett, lehet, hogy azzal tényleg problémái lennének.

tistedur 2006.12.08. 09:54:56

zaobaba,használni kell a tévétávirányítót...:)

edelweiss!
mit szólnál egy olyan műsorhoz,ahol ezeket a valakiket ott lehetne hagyni egy lakatlan szigeten....és mindig be lehetne valakit szavazni erre a szigetre?!

bananafish 2006.12.08. 10:07:57

Én Pachmann Pétert szeretném látni, ahogy az értelmes szemeivel néz, amikor megmondják neki, hogy aznap mettől meddig kell feltrágyáznia a földet.

anton.neutron 2006.12.08. 10:10:37

mondjuk én egy Pig Brother 2-vel is megelégednék, ahol Hajdú Péter, Dömsödi Gábor, Dombóvári Gábor, és a többi sertésformájú celeb henteregne az ólban, a nézők meg szavazhatnának, kit öljenek le.

Buzz Lightyear 2006.12.08. 10:12:17

bananafish!

Meddig kell feltrágyázni a földet???? Na szerintem te se sétáltál még le az aszfaltról életedben :)

Buzz Lightyear 2006.12.08. 10:16:04

Ja!

Múltkor láttam a Tilla Tillát egy boltban (Hervis Mammut), a két fiával. Azzal a szörnyű buzi nyávogásával (amiről azt hittem, hogy direkt a műsorokhoz csinálja, pedig nem, ez neki a természetes...) próbálta elmagyarázni a két neveletlen kölykének, hogy nem kellett volna leszedniük valamit egy kirakott sznóbordos sisakról. Tanulságos volt.

TT fen 2006.12.08. 10:32:54

Én Erzsit zárnám össze Leó új barátnőjével. Pauditsot Hajdú Péterrel, Tomcat-et meg a nyáladzva röhögő, torzomborz kollegámmal. Az lenne csak az igazi valóságsó!

Jurnalist 2006.12.08. 10:42:47

YOUzer, ne vedd személyeskedésnek, de én azért azt is megnézném, ahogy Te fejsz tehenet bananafish-el... Csak, mert úgy tippelem, azt is úgy állapítjátok meg, melyik az eleje a jámbor jószágnak, hogy megbökitek, azt amerre indul... Ami alapvetően nem baj, (feltéve, ha nem tolat...) csak azt gondolom, hogy az nevessen fejni nem tudó celebeken, aki tud fejni... Ez az alapelv asszem a többi műsorra is érvényes. :D
Egyébként meg a The Simple Life nem a mezőgazdasági szakértelem hiánya miatt vicces, hanem mert két p*csa van benne. Ha visszaemlékeztek, többet dolgoznak gyorsétteremben, mint állatetetőként... :D

dr. GoNzO 2006.12.08. 10:47:38

szerintem jópofa lenne egy olyan rilitisó, amiben van egy teli tár, egy pisztoly, esetleg gépkarabély és egy átlegember -aki beszavazásos rendszer alapján jut be a műsorba- agyonlövi az összes, magát híresnek érző gecit.

dr. Wilbur Swain 2006.12.08. 10:54:16

tökmindegy, mit tolnak a tvben, a sok birka úgyis nézni fogja, nem?
legfeljebb átkapcsol a "másikra", aztán amelyik kaki jobban bejön azt nézi
ha lenne olyan műsor, amiben két celeb ül egy kondér mustárban egy órán keresztül, annak is lenne egymiliós nézettsége

Tiboricus Maximus 2006.12.08. 11:00:18

Gyerekek, gyerekek. Miert kell irigykedni a celebekre (ez mar magyar szonak szamit? jajj!) meg a jobbletre szenderulesuket kivanni? Csak azert mert nekunk nincs gyomrunk hozza nekik meg van? Ok csak egy tomeges igenyt kielegito marketing-gepezet termekei. Mint mondjuk a WC papir. A baj ott van, ahol az igeny jelentkezik - es valljuk be kinek a tagabb csaladjaban nincs olyan aki rajong ezekert a veg(bel)termekekert? -, szoval hiaba harcolunk mi mar, a haza vegleg elveszett. R.I.P.

cyber panka 2006.12.08. 11:12:42

szerintem az "asszisztens" dolgot még nézném is.
annak van értelme, ugyhogy abból nem lesz tutira semmi.

sicc 2006.12.08. 11:19:05

A címére nem emlékszem, de ment a németen egy középkorba vetett celebes reality is. Középkori körülmények között kellett élniük, fele úr/hölgy fele szolga. Szerintem ez is menne nálunk, garantáltan undorító feladatok, primitív körülmények, veszekedések, szex a szénakazalban, stb.

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2006.12.08. 11:23:13

Ötletem: 10 magyar férficeleb kúrjon meg hátulról 10 női celebet (mind bekötött szemmel). Utána cseréljenek párt, és a csajok szopják le őket. Amelyik csaj kitalálja, kinek a puncijában volt előtte a fütyi és hogy kit szop éppen, az bent maradhat jövő héten. Aki meg kiesik, azt Fekete Pákó seggbe kúrja, de vazelin helyett polírpasztával. Na? Na? :-)

edebácsi 2006.12.08. 11:57:53

Az összes al- és főköcsögöt, akiket itten felsoroltatok, szívesen látnám például egy állati fehérje feldolgozó (mondjuk Battonyán) vállalatnál a csontlisztdaráló mellett, vagy egy skagerraki heingfeldolgozóban, belezőként. Ebben az esetben hajlandó vagyok mindkét tévét folyamatosan nézni... Győző miért maradt ki? Ő lehetne latrinatisztító érinthetetlen Mumbai külvárosában.

kusto 2006.12.08. 12:05:50

Celebrity Execution Live!
Szavazz smsbe, hogy a 3 celeb közül ki legyen a szerencsés!

gáspár 2006.12.08. 12:08:03

Engem a Kalap úr shója teljesen meggyőzött! Asszem azt én is nézném. hehe

de ki az dombovári, dömsödi, meg valami dorina?! Ti ezeket honnan ismeritek?

Hanga 2006.12.08. 12:45:53

Jó cikk. Több ilyet.

És kövezzetek meg, de én örülök a jégrevűs műsornak...

vuvuvu 2006.12.08. 12:52:14

The Apprentice c. műsorhoz kellőképpen dúsgazdag és kegyetlen üzletember javaslat: Sándor László ex-Vízművek, ex-Malév, jelenleg É-Dtúli Vízművek vezérigazgatója. Sok-sok asszisztenst fogyasztott el, ezek közül néhány pár nap alatt felállt (no nem azért mert nem szoktak hozzá a gyűrődéshez, hanem azért mert SL személyisége a fent említett neveknél is keményebb (és akkor finoman fogalmaztam).

izlésrendőrség 2006.12.08. 12:58:07

jolvan subba, ez tetszett...
nah de a héten nem volt közepesen híres köcsög!!!..tessék pótplni!!
javaslataim:
soma, hajdúpé, leo..ime a top hármam

Ságvári Endre 2006.12.08. 13:07:12

Új sorozatjavaslat (bár csak egy része lesz): Forget them! - azaz Felejtsük el Őket! Az összes eddig felsorolt önmutogatót lakatlan szigetre költöztetjük, körülötte krokodilok, cápák, piranják, aztán kész. Elfelejtjük Őket és normális emberek lesznek a tv-ben. Talán még én is bekapcsolom néha....

Ságvári Endre 2006.12.08. 13:08:27

Új sorozatjavaslat (bár csak egy része lesz): Forget them! - azaz Felejtsük el Őket! Az összes eddig felsorolt önmutogatót lakatlan szigetre költöztetjük, körülötte krokodilok, cápák, piranják, aztán kész. Elfelejtjük Őket és normális emberek lesznek a tv-ben. Talán még én is bekapcsolom néha....

ISTEN 2006.12.08. 13:37:53

csiccsolina sosem kefélt lóval!
helyreigazítást követelek kincsem, imperial, stb. nevében!

Franz 2006.12.08. 13:42:50

Buziság az egész. Nem nézek a jövőben tévét tüntetőleg. Kurvára nem érdekel egyik celebritás faszsága sem. Sőt a tvt is kibaszom az ablakon. Ja amúgy ezek után jön majd az átverős só, amikor egy emeberről szól a műsor oszt kész, csak majd pont Ő nem tudja. Pl Jimcarrisfilm.

Káposztalekvár 2006.12.08. 14:01:58

Olyat nem lehetne, mint ami a Battle Royale-ban volt? Beszavazunk 21 férfi és nő celebet, őket egy lakatlan szigetre viszik, majd kapnak random fegyvert aztán csak egy maradhat.

TT fen 2006.12.08. 14:27:09

Ami a magyar Apprentice sót illeti, szerintem a magyar üzletemberek krémje (alja?) okkal televiziofób. A zömük akkor kerül képernyőre, amikor nem is akar: Pistabank, KáendHá, Témobil vezér, Átcimkéző mágnások, stb.

Még csak az kéne nekik, hogy valami nyikhaj meg a tévések elkezdjenek szaglászni!

Egyáltalán van köztük valaki, aki úgy ment nyugdijba, hogy nem derült ki róla semmi?

chezzy 2006.12.08. 14:29:43

Battle Royale..:D Kelemen Annának meg 1 vibrátor lenne a fegyvere:D és ő nem vizespalackot kap, hanem vazelint:D

chezzy 2006.12.08. 14:30:52

ha már BR, akkor azt megnézném, ahogy Kelemen Anna és Dorinácska mackóka beszélget az állam elnyomásáról:D

asdfg 2006.12.08. 14:53:22

hélo az nem a cicciolina volt, hanem a barátnője. így bukik le mindenki aki nem látta a 'cicciolina number one'-t, csak hallott róla.

bloodhound v2.0 2006.12.08. 15:08:06

a mostaniakat sem nézem, sőt, ha bármelyik is lesz a felsoroltak közül, azt sem fogom nézni. Bár én inkább a lószarlapátolós, - talicskázós verzióba Csisztut raknám.

Van még egy javaslatom: pusztaöklös boxmeccsek,a Harcosok klubja c. film stílusában és finomságával. Abba már belepislantanék. Megnéznék kezdetnek egy Fekete László vs. Paudits Béla mérkőzést. Esetleg lehetne kombinálni a bunyósat (de tényleg olyat, hogy hülyére (hülyébbre) verik egymást a celebek) a trágyázóssal, pl. láttam egyszer olyat a Jackass-ben (tudom, engem minősít, de akkor is láttam), hogy ganédomb felett átfektetett pallón lökdösődtek, verekedtek, és addig tartott a meccs, amíg az egyik le nem esett. Esetleg ne ganédomb legyen alattuk, hanem gödör, tele alligátorokkal.

MegaZork · http://megazork.blog.hu 2006.12.08. 15:10:21

olyat is lehetne hogy devenyi tibort gordeszkazni tanitjak

zipi 2006.12.08. 15:34:58

én a Gergényit nevezném be az 5-ösre :)

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2006.12.08. 15:49:09

Új műsor jutott eszembe. Megapantomim. Kint áll a 12 döntős a színpadon és pantomimezik. Meg is jelentetnék erről egy exkluzív színes magazint, igen látványosak lennének a képek.

nyuffi 2006.12.08. 16:42:40

Valójában teljesen mindegy, hogy milyen okból kerülnének ki a közepesen celebek a színpadra, hiszen maximálisan tehetségtelenek. Az a lényeg, hogy megaláztatásuk maximális legyen és még élvezzék is (mi meg röhögjünk rajtuk). "Szánalmasak vagyunk, de hódítani akarunk" címen futhatna bármelyik celebrealitisó.
A nyertest meg mondjuk ki lehetne végezni... Meg persze előtte a kiesőket. Emeltdíjas SMS-ben szavazhatna a nép a kivégzés módjáról. Vagy két kieső összeeresztve gladiátorsóban... Határtalanok a lehetőségek!

ISTEN 2006.12.08. 17:49:53

így van!
IGAZSÁGOT CSICCSOLINÁNAK!

LOGaritmus 2006.12.08. 18:15:15

TOP nézettség döntő ötlet. Stohl András kikötözni egy totemoszlophoz, KHMK (közepesen híres magyar köcsögök) a TV kamerák előtt lelöknek egy Panadol-whiskykóla kombót, majd beöltözve indiánnak elkezdik dobálni Stohl-t csatabárdokkal, dárdákkal 5 percig. Ezután megisznak annyi felest mint Stohl egy átlagos vadászaton és folytatják, amíg Bucinak össze nem ér a keze (törzsétől elválva). Műsorvezető Marsi "atyaég" Anikó, főbb szereplők: Paudits, Kövér László, Gáspár Győző. Természetesen mindezt bekötött szemmel. Ha vki véletlenül kinyírja Stohlt, 30 évet kap, ami 10 re mérséklődik a közélet jobbá tétele miatt. Javasolt cím: UFF

LOGaritmus 2006.12.08. 18:16:36

Bakker lenne pénzem megcsinálnám... Visszaolvasva teljesen kivitelezhető ötletnek tűnik:)

lacafaca 2006.12.08. 18:18:14

Nyuffinak tök igaza van,vesszenek a kiesők!Hadd hulljon a férgese!Nyilvános kivégzést a sok köcsögnek!A győztest meg tüzes trónra-micsoda nézettség lenne!!!

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2006.12.08. 18:20:33

Jön a Nagy Ő 3. része, főszerepben Baló György (MTV Este).

Zsíroskenyér 2006.12.08. 19:18:24

ha már a két éve lejárt nyugati kajába nem haltunk bele, a tévés szemetet is csak túléljük majd..

mókus 2006.12.08. 19:48:32

Már aki szemetet eszik..

xuf 2006.12.08. 19:57:43

kurvára nem ide tartozik, de ezt nézzétek meg, micsoda egy állat:
www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9586876

darap 2006.12.08. 20:08:43

Hát igen.
Ez a vadbaromköcsög elfér az iwiwen???
Amúgy meg ha a fórumba kimásolsz valamit az iwityivivből azt meg kitörlik mindenféle jogok miatt.
Ilyen baromállat meg vidáman verselget.
nincsremény.

estragon 2006.12.08. 20:32:17

Igaz, xuf, Fajkis Krisztián tényleg nagyon rusnya nagy állat. Avassuk celebbé, ejtessük ki első körben és végezzük ki!

mókus 2006.12.08. 20:34:00

Jelenteni kéne. A helyesírása is egy nagy katasztrófa.

Té, mint Tamás 2006.12.08. 20:38:50

Még az "álltalános" iskolában kellett volna megfojtani.

mókus 2006.12.08. 20:41:20

Ja, kéne olyan műsor, ahol az ilyen nácikra lőnek élő adásban.

hintőpor 2006.12.08. 20:42:00

túl van misztifikálva ez az egész dolog. én egyesítenék több hasznos dolgot. Álarcos celebek vadászata. remek magyar celebjeink, elmaszkírozva lőnek egymásra éles fegyverrel egy kiképzőpályán. hasznosságok: 1. baromi nagy nézettség, mert ugye utolsó fellépés 2. lehetne sms szavazni, hogy melyik álarc kit takar, valamint, hogy mi lesz a kiesési sorrend 3. véglegesen likvidálódnának az arra valók 4. intő példa lenne a következő celeb generációnak 5. szórakoztató vérfrissítést eredményezne (szó szerint) 6. miután mind kilőtte egymást, lehetne egy temetési valóságshowt indítani, hogy a, kinek csicsásabb és drágább b, kinek jelenik meg több másodosztálybeli celeb a temetésén (ami egyben a következő lövöldözős műsor táptalajául is szolgálhatna szimultán, így cirkuláltatva a megunt arcokat) az ötletem ingyen adom, mitöbb: szivesen.

darap 2006.12.08. 20:43:11

Azért az is jellemző az uralkodó állapotokra, hogy ennek a kreténállatnak vannak "ismerősei".
Azt is meg kell vizsgálni, kik ennek a viccesfiúnak a barátai.
Tényleg kellene egy műsor, ahol ezeket a kedves fiatalokat fellövik a világűrbe, idegenvezetőnek Annetka celeb azért velük mehetne. Persze nem returjegyük lenne.
vanmégremény!?!

TT fen 2006.12.08. 20:56:47

ez jobb?

www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9304670

bizonyos szempontból ez már szánalmas.

egyébként van még ilyenekből egy rakás, érdekel valakit?

mókus 2006.12.08. 22:46:11

Apropó iwiw.. épp a yahoo-n jártam és ezt találtam:

Description
ez a levelezőlista a pilis völgyeiben megbúvó táncházak iránt érdeklődő lelkes szittya magyarok emailcímeinek ki csokra.

jelmondatunk:
járd ki lábam, járd ki most,
nem parancsol senki most!

hintőpor 2006.12.08. 22:51:41

nem mintha dicsőség lenne, és lehet, hogy nincs is hír- és újdonságértéke, de ez pákó blogja....:)

pako.blogdreams.hu/


még egyszer: EZ PÁKÓ BLOGJA:)

hintőpor 2006.12.08. 22:54:43

majdnem bemásoltam idézetet. de még időben rácsaptam a bal kezemre.

mókus 2006.12.08. 23:11:56

Hintőpor! Majdnem?? Csak nem rád is hatással volt az a hatalmas schokobananés szexualitás, mely belőle árad?

hintőpor 2006.12.08. 23:23:34

eh. pákó mama mellényúlt. a helyében inkább a placentát nevelgettem volna. mennyivel jobb lenne most mindenkinek.

mókus 2006.12.09. 00:59:35

Ki tudja. Mellesleg lehet, hogy neked is bejönne pákó. A fehér nőknek ő még újdonság itt kis hazánkban.

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2006.12.09. 09:03:05

Sterintem jó fej Pákó. Buta, sötét alak, de legalább cool figura.

xuf 2006.12.09. 10:39:42

Visszatérve a linkre ( www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9586876 ), természetesen jelentettem, eddig nem történt semmi, de talán jobb is így. Engem borzalmast zavar, hogy egy közösségi oldalt (iwiw) olyan emberekkel használom, akik legszívesebben kiirtanának, de istenem, szólásszabadság van, írjon mindenki olyan baromságokat amiket akar. A lényeg mégiscsak az, hogy a többségből ez nemtetszést vált ki. Nem csak subba.hun. Hanem az országban is, szerencsére.

Té, mint Tamás 2006.12.09. 11:27:36

Aki pákót cool figurának tartja, nem sikeres ember.
Aki bárkit kiírtana, nem sikeres ember.

kisjózsi 2006.12.09. 11:48:42

Szerintem az embereknek alapvetően nem lenne igény ilyet nézni, csak hosszú évek folyamatos munkájával sikerült elérni azt, hogy úgy érezzék az ő életük szürke és unalmas, bezzeg a "sztároké" milyen izgi. És most már tényleg igénylik ezt, de ez csak szoktatás kérdése. IMHO.
Mondjuk ez nem csak ebben nyilvánul meg, hanem abban is hogy mindenféle szart "meg kell vásárolnod" hogy trendi legyél és reményed legyen hogy szóba áll veled a többi ember. Borzasztó világ ez.
A cikk jópofa, éppen ez elé tart görbe tükröt :)

mókus 2006.12.09. 14:58:43

Kisjózsi: én is ezt érzem (vásároltatnak minket és mindenféle "divatot" kényszerítenek a nőkre, de a pasikra is és a nagy többség veszi, hogy ha a többiek is ezt csinálják, akkor én is fogom) IMHO.

natúr lófasz 2006.12.09. 16:18:43

Azt hiszem hogy ezek közül, amit tuti néznék, az az lenne ha valóban összeeresztenék a "Ecccerűgyerök" Fekete Lacit meg a "Legjobb belső tulajdonságom a festett körmöm" Dundikát, egy szépségszalonban. És együtt kellene egyéb más közéleti idiótákat rendbetenniük egy esetleges esti programra:))
villog a kreativitás, most először a subbán:)
Grat bázee!:)))

painkilla 2006.12.09. 16:39:34

én olyan reality show-t képzelnék el, aminek az lenne a címe: "A Menekülő Celeb" (a régi Schwarzenegger film, a "Running Man" alapján, ami arról szólt, hogy a sötét jövőben egy TV-show keretében embereket vadásznak le). a legelső adásban Pákót, Somát, Kiszel T-t, Sebeők Jánost lehetne levadászni, profi bérgyilkosok vadásznának rájuk egy erre a célra kialakított, teljesen bekamerázott terepen (részben labirintus-szerűen lenne kiépítve, és az lenne a neve: Aréna), sms-ben lehetne szavazni, hogy ki húzza a legtovább. minden adás végén lenne egy meglepetés, egy "bónusz-vadászat", amelynek a keretében egy celeb-pár egyik tagjára vadásznak, miközben a másik a stúdióban rádió-adóvevőn keresztül próbál segíteni neki, hogy hová bújjon az üldözői elől (pl. Pély Barna ülne a stúdióban, miközben Dorina menekülne). ha egy bizonyos ideig (pl. 30 perc) kihúzza egy celeb, akkor megmenekült. arról is sms-ben lehetne szavazni, hogy kik kerüljenek be a következő adásba. ha valami jó csaj (pl. Kelemen Anna) menekülne éppen, akkor lenne egy olyan esélye a menekülésre, hogy ha élő adásban teljesíti a vadászok valamilyen szexuális jellegű kívánságát, akkor megúszta a vadászatot, és sértetlenül távozhat az Arénából. ha egy olyan celebet szavaznának be az Arénába a nézők, akiről rögtön látszik, hogy 30 métert sem bírna lefutni, és 2 percnél tovább biztosan nem húzná (pl. Farkasházy Tivadar, Hajdú Péter), akkor lenne egy olyan esélye, hogy borsos váltságdíjjal megválthatná magát, és ezt a váltságdíjat az sms-szavazók között kisorsolná Stohl Buci (akit szintén lehetne küldeni vadászatra egyébként). minden adás úgy kezdődne, hogy behívnak mondjuk 8 celebet a stúdióba, beültetik őket egy-egy kapszulába, és az elején még nem lehetne tudni, hogy kik fognak bekerülni, az internetes meg sms-szavazatok döntenék el, és akkor azt a 3 vagy 4-et, akikre a nézők szavaznak, a kapszulájukban, egy csúszdán leengedik az arénába. természetesen az Arénában elhelyezett kamerák egyben webkamerák is lennének, de nem ám ingyenes lenne a webes felülete a show-nak!!

painkilla 2006.12.09. 16:44:23

egyetlen gáz ezzel, hogy hamar elfogynának a celebek!!

painkilla 2006.12.09. 16:54:33

második adás: Csisztu Zs., Bochkor G., Konta Barbi, Philip... + a celeb-pár: Marsi Anikó menbekülne, miközben Palik L. próbál segíteni neki..

painkilla 2006.12.09. 16:58:01

ha pedig csökkenne a műsor nézettsége, akkor politikusokkal is fel lehetne dobni..

Ságvári Endre 2006.12.09. 16:58:54

Javasolt műsor, elég hosszú lenne: Győzike befejezi általános iskolai tanulmányait. Sok-sok évig rendszeres műsor lehetne.

painkilla 2006.12.09. 17:06:13

ú, most látom csak, hogy másnak is volt már celeb-vadászatos ötlete.. :)

Té, mint Tamás 2006.12.09. 17:10:10

Ságvári E. ötlete tuti befutó.

bloodhound v2.0 2006.12.09. 17:35:19

Nem profi bérgyilkosonak kellene rájuk vadászni, hanem a 10 millió lakos bármelyike büntetlenül leölhetné őket, az lenne az igazi. A tét: elérik-e élve az országhatárt, ha igen, mehetnek isten hírével... :D

Győzike sosem fogja befejezni az általános iskolát, lévén még el sem kezdte, legalábbis valószínűleg.

mókus 2006.12.09. 17:38:25

Azért abba az általános iskolába nem csupán Győzikét várják, hanem sok más "celebet" is.

bloodhound v2.0 2006.12.09. 17:43:09

Én Győzikét valami olyan műsorban tudnám elképzelni, mint pl. egy műveltségi vetélkedő... :)

bloodhound v2.0 2006.12.09. 17:43:40

Mármint műsorvezetőnek

bloodhound v2.0 2006.12.09. 17:44:27

És persze megtámogatva mondjuk ezzel a hószános libával itt lejjebb

nyuffi 2006.12.09. 17:46:58

Az nem lenne baj, ha elfogynának a celebek, nem vesztenénk velük semmit. Velük vesztünk. Pár perc celebnézés után 30-cal csökken az IQ-m.
Győzike iskoláztatásáról jut eszembe: egy celebműveltségivetélkedő lenne az igazi. Tuti jó szórakozás. Poprivcsák (bocs, ha nem jól írom, nem vagyok művelt a neve leírásában) Mónikát ajánlanám a történelmi szekcióba. Egy ismerősöm a padtársa volt gimiben, és fültanúja volt Moncsi kérdésének: "Ne haragudj, második világ micsoda?"

nyuffi 2006.12.09. 19:52:06

Korrekció: ismerős ismerősétől van a Mónikás info, ezért nem atombiztos.
Meg látom, hogy feljebb már másnak is eszébe jutott a műveltségi vetélkedő.
Hogy én mennyire nem vagyok eredeti!
Elmehetnék celebnek.

Fertility 2006.12.09. 20:51:15

bloodhound!
Nekem is ez jutott eszembe.Mármint h akkor lenne az igazi,ha bárki vadászhatna rájuk.(ÉN,ÉN!)Egyebkent meg teljesen mindegy,csak valóségsó legyen.Soha nem fogom elfelejteni a következő sms-t,még a bigbrotheres korszakból:
"Hálás köszönetem a * és a * tv csatornáknak!Mióta elindították valóságsóikat,több időm jut a családomra.Javult az egészségem,mert rendszeresen kirándulok.Ezen kívül az összes elmaradt házkörüli barkácsmunkát sikerült elvégeznem.Tisztelettel...."
:-)

TT fen 2006.12.09. 22:01:43

További valóságsó ötletek celebeknek:
---------------------------------------
Survivor Csecsenföldön

Kapedlivel a fejükön futóverseny Rijádon keresztül

Éltessék az Újpestet a B közép kellős közepén

Énekeljék a brit himnuszt egy belfast-i kiskocsmában

Autóverseny-futam Olaszliszka utcáin

Gombásszanak a koreai félszigeten a demilitarizált övezetben

Emlékezzenek meg tisztelettel Pablo Escobar-ról a bogotá-i rendőrfőkapitányság előtt

Megatánc egy kambodzsai aknamezőn

mókus 2006.12.10. 04:11:29

A Riyadh-os tetszett :)

BiG_ 2006.12.10. 11:13:34

Nagyon vérszomjasak vagyunk ám!

Én a Survivort folytatnám úgy, hogy egy déltengeri szigetecskére kitenném az összes Tajgetosz+ celebet és a tutujgatóikat. Majd odavitetném az USA megmaradt csatahajóit egy kis éleslövészetre... A músor címe "Survivor2 - Fussatok, patkányok!" lenne.

Ha esetleg egyszerűbb megoldás kell, jöjjön a jól bevált Endlösung. Amilyen dekoncentrált talajgyökerek, elvégeztetnék velük egy koncentrációs tábort... :-)) A műsor címe "A reality szabaddá tesz!" volna.

Esetleg összeterelni őket egy ilyen villába, én meg bepattanok egy Ju-87 Stukába, 2 db 500 kilós repeszbombával felszerelve szép leborítás a cél fölött 4000-ről, zuhanási szög 80 fok, fékkel, oldás 300 méteren. Közben menne a fotogéppuska, illetve a faroklövész helyett egy operatőr filmezné a becsapódást.
Az épület természetesen bekamerázva-mikorfonozva, hogy az odalenti események se maradjanak ki...

Üdv! BiG

ethan blow 2006.12.10. 17:54:45

Ejnye, ejnye...


Elmarad Zalatnay Sarolta koncertje. Az énekesnő ugyanis annyira megsérült a minap történt autóbalesetben, hogy nem tud színpadra lépni. Erről az énekesnő újabban menedzsereként is tevékenykedő jó barátja, Delhusa Gjon tájékoztatta a Velvetet.

Lelkileg is összetört
Cini nagyon rossz bőrben van, és nem csak a balesetben bekövetkezett nyaki- és gerincsérülése miatt, aminek következtében jelenleg a mosdóig is alig tud kivánszorogni. Lelkileg is teljesen összetört, amiért egy időre búcsút kell mondania a színpadnak. Attól tart, nem lesz alkalma többé a nagy visszatérésre.

Delhusa Gjon szerint azonban emiatt feleslegesen aggódik, a koncertet ugyanis csak elhalasztották. Várhatóan februárban vagy márciusban mindent bepótolnak. Pedig a jövő szerdára meghirdetett bulira 5-6 ezer jegy elkelt és a tévéreklámok hatására további 2-3 ezer eladásra számítottak a szervezők.

A megvásárolt jegyek nem érvényesek automatikusan a későbbi, egyelőre tisztázatlan időpontban megrendezendő koncertre, hanem visszaválthatók - közölte az énekesnő menedzsere.


Klikk!
Még nem tudják, hogy perelnek-e
A szombati balesetben nem Zalatnay Saroltqa volta vétkes, hanem a másik autó vezetője, amely nem adta meg az elsőbbséget és belerohant az énekesnő kocsijába. Cinit tűzoltók mentették ki a roncsból. Zalatnay így szerda óta nyakmerevítővel és lázcsillapítókkal fekszik.

Zalatnay Saroltának nagy szüksége lett volna a fellépésre, többek között azért is, hogy törleszthesse adósságait, amelyek miatt két évet töltött börtönben. Delhusa Gjon nem tudta megmondani, hogy a művésznő beperli-e balesetért felelős autóvezetőt. Egyelőre csak azzal foglalkoznak, hogy Zalatnay mihamarabb felépüljön.

Slugger 2006.12.10. 18:27:49

Nem tudom, hogy mi a problémád Cinivel, kedves Bulgakov. Ő legalább letöltötte a megérdemelt büntetését, nem úgy, mint pölö.: Cs. Előd világutazó laptopbohóc, alias Shame 98.

mannoo · http://mannoo.blog.hu/ 2006.12.10. 19:18:14

Hát ez NemJó volt. jó, én meg mindig hosszú és uncsi videókat rakok be, de te nagyobb vagy, ehhe.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2006.12.11. 10:10:40

Az a gond, hogy ez a kis írás simán lehetne egy RTL-es vagy TV2-s vezetőségi ülés jegyzőkönyve. A subba annyira belesüppedt a témába, hogy észre sem vette, de a rendszer részévé vált. A végén már borzasztóan belelkesedtek a potenciális nézettségi adatoktól... És már-már tárcsázni kezdték Kolos Pétert, hogy figyi, van egy jó ötletünk.

Amióta a Subba pénzért készül, mindez nem lep meg nagyon. A szerkesztői belefáradtak a média fikázásába, és most már nagyon szeretnének kicsit élni is belőle. Mikor lesz Subba-félóra az RTL-en?

ethan blow 2006.12.11. 10:48:24

Nekem? Semmi, csak jegyem volt rá, és ha attól a koccanástól, amit a tévében láttam ekkora a baj, akkor leszarom a bokámat, öregem, az a baj. Ki a faszomat érdekel a büntetése? Szerintem nem jött össze megfelelő nézőszám, és kapóra jött a koccanás, mint győzikének a sánta kutya. Ez a bajom, konkrétan.

cyrus 2006.12.11. 13:31:13

"The Simple Life
Amiről szól: Ganajozáshoz kevéssé szokott celebek, lóhúgyban gazdag környezetbe ültetve.
Magyar címjavaslat: Lenn a tanyán"


Mintha kAnnácskával már tervbe vettek volna egy ilyen reality-t, de végül nem jött létre. kAnna visszalépett, mivel elmondása szerint kizárólag a szexre élezték volna ki az egészet.
Látjátok? Van még ebben a leányban tartás!

danni 2006.12.11. 19:07:44

MegaZork!
Kifeküdtem a röhöéstől az ötleteden!
Kösz!

toto92 2006.12.11. 19:26:51

Én a "The Simple Life"-ba beraknám még Kiszel Tündét is, hadd szenvedjen a lószarral. Donátkacsa nélkül.

Esetleg be lehetne rakni mellé azt az álbuzi-buzi kinyalt senkit, hadd legyen nézettség is.

gázcseretelep 2006.12.12. 14:23:30

Jaj mikor lesz már vége ezeknek a primitív, ostoba szaroknak???

forumuser 2006.12.15. 05:19:37

Vallásosvalóságsó: bigottkatolikus, muzulmán, jehovista, hitgyülis, buddhista, ateista, szcientológus, zsidó, sátánista. Az lenne aztán a hacacáré. Kár, hohy nagyon nem píszí, ezért esélye sincs. Én azért szívesen megnézném...

Laczos (törölt) · http://napihulyeseg.blog.hu 2008.06.11. 20:51:45

Az első teljesen bejött (Nemzeti Vágta - hírességek jótékonyságo bohóckodása), a hetedik nagyjából (A kiválasztott), a kilencedik határeset (Csináljuk a fesztivált!). Akárki is írta, tudott valamit...
süti beállítások módosítása