Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Mindennek a vége: privi.hu

2006.12.14. 22:35 | Subba Sándor

Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet legalja, a Mariana-árok legmélye és az abszolút nulla egyszerre. Néhány itt eltöltött perc egészen új megvilágításba helyezi Magyarországot úgy ánblokk, a fiatalok öltözködési, párzási és fogyasztási szokásait pedig pláne.

A privi.hu, vagy ahogy a szerkesztőségben viccesen nevezni szoktuk, a parasztiwiw, az olyan fiatalok gyűjtőhelye, mint például Barbie. Barbie nagyon szeret fényképezőgép előtt állni, és fiatal kora ellenére a pornófilmekből ismert arckifejezések jelentős részét már elsajátította. Saját magát így jellemzi: "februárban leszek 18 éves, Bp-n lakom, 4 évig jártam BANK-ba. naon szerettem, mostmár egyre ritkábban járok le, mert szerintem kinőttem (deh nem ítélem el, nincs vele semmi bajom, még most is jó hely, és még most is BANK-os számok ruleZzzzZZZzZ)". Hú. És Barbie egyáltalán nincs egyedül, a privi.hu tele van hozzá hasonló lányok lapjaival, amelyek mind ugyanilyen magyarsággal, ugyanilyen szemkiugrasztó háttérképekkel készültek.

A privi.hu azonban nem csak a 17 éves tinidiszkósok gyülekezőhelye. Vannak például idősebb hímneműek is, mint DJ Süti, akiknek már azért benőhetett volna a feje lágya, ám ennek ellenére simán leírnak olyan mondatokat, hogy "ha meg akarsz ismizni küldj üzit nah tsá". Aztán vannak a kicsit már túlkoros lányok, mint például a Cicc becenevű Zsófia, akik a Bankból már a Dokkba felvételiztek sikerrel. Ciccnek két nagy szilikonmelle is van! És természetesen a direkte antidiszkósok is itt vannak, köztük Fannival, a rock katonájával, akinek nagyon fontos a "depresszió. de nem az a fajta h. "letört a körmöm és 2est kaptam a suliba úú de depresszios leszek".

A privi.hu-n regisztrálók adatlapjai különböző kategóriákba kerülnek, mint például Tokio Hotel-rajongók vagy társkeresők. A legjobbakat azonban, amelyek egy részét nem is mertük sokáig nézni, mert folyamatosan attól kellett rettegni, hogy mindjárt betöri az ajtót az internet-rendőrség, és mindenkit elvisz pedfil képek böngészéséért, természetesen az erotika/sex rovatban lehet megtalálni. A fiúk itt eléggé lényegretörőek, a Pinafaló becenevű legényke például azt vallja: "jöhet minden ami szex". Alibaba még ennél is lényegretörőbb, ő egész egyszerűen egy fotón mutat be minden lényegeset. Rajta is túltesz az a névtelen, 19 éves fiú, akinek oldala gyakorlatilag Örkény egypercesként is működik, különösen a "na hivj ha kell a nyelvem és a müszerem" kitétel elbűvölő.

A kislányok oldalait még kínosabb végigböngészni, elsősorban azért, mert a sok kis szemérmetlen mindent elkövet azért, hogy a fotóikat látva az ember kényelmetlenül érezze magát. Barbara annyira még nem explicit, pózolni viszont már nagyon tud. Gina ennél már egy fokkal bátrabb: "hobbim:alvás,zenehallgatás,romantikázás:P a romantikázást több mindenre értem...... :)". Értjük. Kedvencünk pedig Nonoka14, aki érezhetően nagykanállal habzsolja az életet. "Imádom magamat kényeztetni, mégjobban ha a barátnőim vagy egy helyes srác csinálja. A barátommal már szexeltünk (már nem járok vele) is. Tehát már nem vagyok szűz és attól a perctől kezdve tudtam, hogy én ezt rendszeresen csinálni fogom :)".

Egy ideig azt hittük, ezeket az oldalakat valaki szórakozásból gyártja, és kamu az egész. Nem az. Ez van.

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr6822654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dw1ght 2006.12.17. 23:11:24

mindjárt elsírom magam...

R1 2006.12.17. 23:28:46

intimtanacs.freeblog.hu/ Titanilla "tanácsot" ad. LOL :-) Ez durvább, mint Ancsy-Laci története...

bloodhound v2.0 2006.12.17. 23:46:31

"Szia! 1.:Azt szeretném megkérdezni, hogy normális az, hogy sex közben az 5. percben elélvezek?Utánna meg már nincs vágyam folytatni. 2.:Merevedés közben a farkam szerintem túlságosan is kemény lesz, ami miatt nem nagyon lehet mozgatni lefelé.Ez egy idő után elmúlik vagy mi? Gábor"

ISTEN AZ ÉGBEN!!! SÚJTS MÁR LE ERRE A K.BASZOTT ORSZÁGRA!!! :)

Ipon 2006.12.18. 00:08:10

Emberek! Én 26 vagyok. Sokan állították itt, hogy "mi is ilyenek voltunk, csak nem volt Internet, hogy közzé tegyük, hogy hülyék vagyunk" és "mi is eltitkoltuk szüleink elől a hülyeségeinket". Igen, eltitkoltam, hogy egyszer csokit loptam, és hogy kaptam egy hármast matekból. De sem én, sem általános iskolai, sem gimnáziumi ismerőseim nem voltak ilyen szerencsétlen kretének. Ez félelmetes!!!! Gondoltam nem írok ide semmit, a többiek már úgyis jólmegmondták, de nem bírtam ki. Én iskolába jártam, hazamentem, tanultam, olvastam, kimentem a térre focizni, bandáztam a haveokkal. Normális ember lett belőlem, de sajnos elég kicsi esélyt látok arra, hogy ezekből valaha is olyan ember lesz, aki össze tud adni fejben két egyjegyű számot. Már tervezem a gyermeket, de az tuti, hogy olyan messzire elhúzok ebből a tetves országból, amilyen messzire csak lehet, hogy szerencsétlen leeendő "Béla" ne ezt a sok szemét szarházit lássa példaként. És mi lesz 15 év múlva amikor ő lesz tizenéves??? Minap elsétáltam egykori általános iskolám mellett, és új káromkodásokat tanultam, pedig a terület mesterének tartottam magamat. Az összes ilyen faszt a duna mellé állítani, és SORTŰZ, különben egyszer ezek is szülők lesznek. Ezen a téren radikális nézeteket vallok, tudom jól, de ha valakinek van valami egyéb ötlete arra nézve, hogy megelőzzük, hogy gyermekeink ilyenek között nőjenek fel, az kérem jelezze. Éljen a BANK, meg az EMO (üzenem a konyhakéses gyereknek, hogy kap egy százast, ha levágja a fejét, egyel kevesebb), éljenek a mai fiatalok. Semmi gond, lehet valaki hülye, mint a segg, elhiszem, hogy nem tehet róla, de hogy ennyi éljen belőlük???????

ISTEN 2006.12.18. 00:08:39

NEM!

ha nem tetszik ez a k.baszott ország, menj, és keress másikat.

Ipon 2006.12.18. 00:37:47

Az lesz drága barátom. Mert a megmentéséért sokat nem tudok tenni. Bármennyire is szeretnék. Szép szó a haza, meg hogy akármilyen rossz is itt, én itt maradok filozófia, de a az önkínzásnak is van egy határa. Lehet, hogy ezek valóban ártalmatlan hülyék, de nem kívánok ilyen emberek között élni nap mint nap. Vagy talán Te jól éreznéd magadat ilyen társaságban? Nyugodtan hunynád le a szemed este, ha tudnád, hogy a lányod elment bulizni? Talán pont egy Pinavadász, vagy egy Megbaszlak_baby becenevű privi.hu felhasználó oltogatja. Nekem erre köszönöm szépen nincsen szükségem. Távolról kívánom szemlélni az eseményeket, a Marsról mondjuk. Ott unalmas, mert nem lajkják sokan ugyebár, de ennél csak jobb lehet. Nem akarom túldramatizálni, először én is röhögtem a képeket, és az irományokon, de kicsit gondolkozz el rajta, hogy amennyiben az oldal nem kamu, hanem ez tényleg a valóság, akkor EZ NEKED JÓ?

helena 2006.12.18. 00:57:21

Kedves Ipon!
Az ember csak először esik kétségbe, olvasgass holnap is, én ma már jót röhögtem. Nem lesz semmi baj.. :))) tiéd a virtuális bal vállam ráborulásra, és bízzunk benne, hogy ők a jövő Darwin-díjasai.
Én is ilyesmire emlékszem, mármint kamaszkoromból, tehát az embernek voltak vágyai, álmai, az én fejemben is jártak fiúk (eheh, de nem konkrétan, mint nekik) na jó, késő van, ilyenkor fárasztó vagyok:)) szóval, és mégsem mentem oda hozzájuk, hogy: szevasz, jössz?...
Egyébként ne bízz nagyon ebben a Mars-dologban, már ott is lakunk néhányan:)

macskafogo 2006.12.18. 02:07:58

Helena: "az én fejemben is jártak fiúk (eheh, de nem konkrétan, mint nekik)" :)))))

Csak egy apró adalék jutott eszembe: ismi, naon, vok, üzi: ezért szerintem ("sztem") az SMS is hibás. Ha 160 karakterbe próbálsz valamit értelmeset bezsúfolni, muszáj rövidíteni, aztán ez lesz belőle. Bár az a baj, hogy nem ez a baj...

Nooormális 2006.12.18. 08:24:23

Subba, nagyon köszi ezt a kis irományt! Rám az újdonság erejével hatott a privi.hu, és bevallom: jól szórakoztam! Persze sokszor inkább kínomban röhögtem...

Amúgy így 30 felé közeledve egyre többször villan az agyamba az "Ezek a mai fiatalok!". Persze mi sem voltunk szentek, de azért az ilyen viselkedés igen messze állt tőlünk. És ennek semmi köze ahhoz, hogy akkor még nem volt internet. Nálunk még nem az volt a fő téma általános iskolákban, hogy ki kivel hányszor és hogyan... És persze nem az a tragikus, hogy beszélnek róla, hanem hogy meg is teszik. Tudomásul kell vennünk, hogy ők az ún. elbaszott nemzedék, ebben szerepe van a szülőknek, a médiának, és általában ennek a fene nagy szabadságnak.

Heléna, bármennyire fáj, ki kell ábrándítsalak: ne hidd, hogy ezek "talán csak a mai gyerekek kis százaléka... néhány buta kislány, aki nem érti bizonyos szavak súlyát és értelmét" Általános iskolában tanító barátaim szerint ők vannak többen. Ha nem utálnám ennyire ezt a szót, azt mondanám, hogy ma ez a "trendi". Amúgy milyen volt az, amikor "nem konkrétan" jártak a fejedben a fiúk? :-)

Az "újmagyar" nyelv meg külön is megér egy misét (a Mézga család-féle újmagyar legalább vicces volt). Macskafogó: szerintem ennek nem sok köze van az sms-hez. Nem igaz, hogy nem lehet 160 karakterbe egy értelmes gondolatot belezsúfolni. Életemben egyszer fordult elő, hogy 2 sms-ben fért csak ki a mondókát. Persze az sms nem arra való, hogy elmeséljük a "barinőknek", hogy milyen volt a tegnapi buli a BANK-ban...

Titanillát viszont meg kell védenem. Először is ilyen névvel nem lehet könnyű :-), ezenkívül az intimtanács-oldala jószándékú és viszonylag értelmes, és nem is mernék komolyabb összegben fogadni rá, hogy a kislány valóban szüzen osztogatja a tanácsokat...

Ginevra 2006.12.18. 09:21:57

"Isten"!

Neked mi tetszik benne?

mókusfácán 2006.12.18. 09:27:26

Ezen vagytok kiakadva? Ha tudnátok mi folyik egy-egy osztálykiránduláson!!!!!! Ott még a legszendébb is vadállat lesz!!!!

m. g. 2006.12.18. 09:36:13

az osztálykiránduláson viszont nem vadidegen vadbarmok vannak, hanem egy egymást viszonylag ismerő közösség :)

mókusfácán 2006.12.18. 09:47:47

Ja, meg akik még ugyanott táboroznak! Ilyenkor csapatosan fordulnak elő az un.közösségek!

m. g. 2006.12.18. 10:00:49

hát akkor előfordulnak, de csak nem olyan, mint amikor valaki kiárusítja magát a neten és még csak nincs is mellette 30 ember, aki esetleg szóljon, ha már tényleg elrúgta a pöttyöst.

Bérgyilkos Bohóc 2006.12.18. 10:01:32

Nooormális 2006.12.18. 08:24:23

Titanillához:Na és ha meghúzták már egyszer-kétszer?Attól még nem lesz senki sem szexuál-pszichológus és nőgyógyász.Mondjuk nekem még az egyik újságban Misel Wájd szexuális tanácsadó rovata is meredek(csak azért mert a tévében szétkúrták néhányszor még ő sem fog jobban érteni a szexhez, mint te vagy én), nem hogy egy tapasztalatlan és képzetlen fruskáé.

kovács "cillit bang" lajos vagyok 2006.12.18. 10:08:06

buli a tanyasi dizdzsében: href.hu/x/22gh többi képet is érdemes megnézni itt: privi.hu/mark

mókusfácán 2006.12.18. 10:11:16

titanilla egy bohóc
"Ne haragudj,hogy csak most írok, de elfoglalt vagyok..." ilyet nem ír le normális "tanácsadó"
Egyetértek Bérgyilkossal

ugyanez a kiárusítás megy akkor is, amikor szept.1-jén a gyerek új sulit kezd! Tisztára húspiac!
És hiába mondod a kiscsajoknak, hogy ne támaszdd a falat, mint egy kúrva! Azt hiszi féltékeny vagyok és beszól! Ne erre mit lépjen az ember lánya???

Ginevra 2006.12.18. 10:18:16

Nehéz... nagyon nehéz

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2006.12.18. 10:40:19

huhhh, ehz ngyhon gház!
ayyay, ezeknek walami bayuk wan?
csóxy? emberex ezex ytt?
fars? káló? mi a búbánat fasza ez?

Ouroboros 2006.12.18. 11:23:39

„Ha meg nem volt:

privi.hu/kultura ”

A kedves megnyitónak üzenem, hogy tudom, hogy egy mocsok sznob szőrszálhasigató geci vagyok, illetve vok, deh a kultúrával együtt meg lehetne tanítni a fijataloknak azt is, hogy magyarul így idézünk: „...”, és nem hüvelyk/szögmásodperc jelekkel ("...").

ethan blow 2006.12.18. 12:01:22

na,. ouroboros, tőled már bizots kaptam okos levelet, ez kurvaélet. "mér van pont a képaláírás végén? mért rövídit, mikor olyan nincs is? mér használ három pontot címben? mér nem megy az anyjába?"

egyikre sem tudtam soha a választ. mi a faszom az a szögmásodperc?

Oscee 2006.12.18. 12:08:57

szögmásodperc: " (a fok (°) 3600-ad része, 60-ad része a fok/szögperc: ')

Nem tudom ezen miért kell kiakadni, alap ASCII kódolás asszem nem is ismeri a nálunk használatos idézőjelet, csak ezt ". Ráadásul hirtelen én sem tudom, hogy milyen billentyűkombóval lehet elővarázsolni.

ethan blow 2006.12.18. 12:16:19

oscee, köszönöm, ez jól esett, komolyan. nálam ez az idézőjel a gépen amúgy: "..", akérmit csinálok, valakit ezért perelni fogok.

Ouroboros 2006.12.18. 12:37:35

„bulgakov 2006.12.18. 12:01:22
na,. ouroboros, tőled már bizots kaptam okos levelet, ez kurvaélet.”

Nem hiszem, hogy írtam volna Neked. Nem vagyok semmiféle szerkesztő, csak egy egyszerű fizikus. Ha kell is kommentálni más emberek irományait néha, azt ángliusul kell. Ott meg van pont a képaláírás végén.

Ouroboros 2006.12.18. 12:44:56

Oscee · osceeforum.netipar.hu 2006.12.18. 12:08:57

„Nem tudom ezen miért kell kiakadni, alap ASCII kódolás asszem nem is ismeri a nálunk használatos idézőjelet, csak ezt "”

Nem akadódott ki, csak megjegyződött. Amúgy pedig véletlenül se az itt kommentálóknak címeztem, mert az ember siet, ütöget a lófasz négyjegyű billentyűkombinációkat, azokat is csak jobb esetben. Ámdeh az illető kultúrára akarta tanítni a maji (sőt: malyi) fijatalokat, láthatóan törekedvén az igényességre. Ebbe ez szerintem beletartozik.

„alap ASCII kódolás asszem nem is ismeri a nálunk használatos idézőjelet”

Nem ám, ahogy az ő és ű betűket sem, mégsem száműzzük ezeket a magyar betűkészletből (remélem). Az ASCII remélem, már a múlté, én számítástechnika-történeti érdekességként se említeném meg ma már.

„Ráadásul hirtelen én sem tudom, hogy milyen billentyűkombóval lehet elővarázsolni.”

Windowson belül ALT + 0132 (numerikus billentyűzeten): „
ALT + 0148: ”

szászmarci_21670 aka Homár klasszikusok 2006.12.18. 14:01:40

le van zárva ez a topik? vagy félrevezettek?

apuska · http://kocsma.blog.hu 2006.12.18. 14:15:18

oh, ha még egyszer büntethetetlen fiatal lennék!

ISTEN 2006.12.18. 14:21:03

ginevra - nem az a lényeg mi tetszik benne. hanem az, hogy nem érzem, hogy atomot kéne robbantani, meglepetten rinyálni, hogy "jaj,jaj mik vannak, mik vannak", stb.
ha ebbena világban élnétek, akkor tudomásul vennétek, hogy ilyen is van, olyan is van, rengeteg ennél súlyosabb, vagy enyhébb dolog is van.
itt is, mindenütt másutt is. még a hőn áhított szaud-arábiában vagy líbiában is.
aki nem tudja elfogadni, hogy a világ ilyennyire sokrétű, az meg frusztrálja csak magát.

ErrorFlynn 2006.12.18. 14:33:57

nem hinném, hogy agyonfrusztrálja magát itt bárki, csak kieresztjük a gőzt. baromi unalmas lenne egyfolytában azt kommentelni (hajrá, magyar nyelv), hogy „jaj, hát elég furcsák, de respect, ha nekik így jó”.

morz 2006.12.18. 14:57:37

Én mindet megbaszbám életkortól függetlenül. Aki 14 évesen így pucsít az ne csodálkozzon. A BTK-t hozzá kéne igazítani a biológiai változásokhoz.
Amúgy meg olyan depis vagyok mingyá öngyi leszek.

haromt · http://90es.blog.hu 2006.12.18. 15:53:53

morz: LOL

ez a privi.hu/kultura jó lett.
Egykori könyvtárosként akadtam ki ezeken az arcokon, amikor véletlenül betévedtek, mert kellett valami kötlező olvasmány, majd fennhangon követelték József Attilától a Toldi-t...

Ha már a dunába lövésről volt szó. Ne őket kéne hanem a szüleiket. Annak idején mi is mentünk a különböző divatok irányába ennyi idősen, de ha nomális szüleid voltak, akkor viszonylag féken tartották a hülyeséged. Na nekik nem. Nekem spec hetekig kellett könyörögnöm, hogy 15-16 évesen elmehessek egy-egy buliba este 10 ig. De ezek? Szerintem a legtöbbnek a szülei azt sem tudják egész nap, hogy hol van a gyerek.
Napalmot rájuk!

jerk off 2006.12.18. 16:02:11

kedves Ipon, elképzelhető h naiv vagy? hova szeretnél menekülni (a marsra még pár hónapig nem valószínű h eljuthatsz)? sztem az a legjobb, ha tudomásul veszed ezt a "szubkulturálatlanságot", ez ugyanis tőlünk nyugatra is létezik. candide már a múlté, ez a világ nem a lehető világok legjobbika...
különben besz@rás h harminc környékén micsoda amnézia és/vagy képmutatás lesz itt úrrá jónéhány kommentelőn.

ErrorFlynn 2006.12.18. 16:12:33

ezek szerint lúzer voltam 15 környékén, mert sem amnézia, sem képmutatás nem kell hozzá, hogy ne emlékezzek magamra, amint pucsítok egyet gyorsan a szófán, amíg a szüleim másfelé néznek.

morz 2006.12.18. 16:40:30

Mer nem lehet ütni a gyereket. 16-évesen nem engedtek el dizsibe én meg ellógtam, faterom meg akkora nyaklevest adott, hogy leugrott a fejem. Azt mégis rendes ember lettem. Ezek meg feljelentik saját anyjukat ha beszól.

Ipon 2006.12.18. 17:07:57

Jerkoff erre tényleg nem tudok mit mondani. ÉN tisztán emlékszem, hogy nem voltam ilyen 15 évesen, DE!!!! nekem sem Candide volt a kedvenc szerzőm! Nem ugy mentem be a csetre, hogy 21CMWEBCAM, és nem raktam fel a netre olyan képeket, hogy lehányom a fosomat, mert akkor épp az volt a menő.. Helenának igaza van, kezdek újra röhögni a képeken. Na PHÁ, mennemh khellh dolxgozkhni.

Bérgyilkos Bohóc 2006.12.18. 17:17:57

privi.hu/pimpi
az ilyenek miatt alakult ki az "izomagy" sztereotípia.(olvasd...)

Különben meg lassan én is kezdem azt gondolni, hogy egy büdös nagy kamu az egész.Ennyi súlyos ember, minden mondatban primitív helyesírási hibákkal, áh haDJuk....

MVercetty 2006.12.18. 17:24:30

privi.hu/privi/userimages/big/37/376050
a jobboldali csaj van vagy 12-13 xD ésmár discozik

Bérgyilkos Bohóc 2006.12.18. 17:26:31

Ja és a legjobb:

A címlapom elvileg a legigényesebb oldalak szerepelnek, tehát:
-nincsenek tele helyesírási hibával
- több mint 5 értemles mondatból áll a szövegrész
-nincsenek rajta gif-ek, videók és sok egyéb biszbasz

A címlap is ezzel nyit:

"Legutóbb nézett, moderátorok által igényesnek tartott privi oldalak:"

Na ehhez képest alatta kapásból privi.hu/pimpi és egyéb-elvileg- legigényesebb oldalak.Gratulálok!

Ginevra 2006.12.18. 22:35:49

Szoval nincs konkretum.
Megertem. Nehez is talalni valamit, amiert megeri most Magyarorszagon közeposztalybeli es attol lejjebb polgarnak lenni.

gázcseretelep 2006.12.19. 08:28:07

Nem lesz nyugdíjunk!
Jézusom, mi lesz velünk?

toi 2006.12.19. 11:06:04

Szánalmas:-(((

Üssetek, rugjatok. Könnygázt, gumibotot...

tiboru · http://blogrepublik.eu 2006.12.19. 12:03:19

MVercetty 2006.12.18. 16:01:49

Mondjuk dereka nem sok van szegénykémnek, persze megcsinálnám így is. Mellesleg úgy négy-öt év múlva ritka gusztustalan tehén lesz belőle, már most látszik.

morz 2006.12.19. 12:07:29

Konkrétan pincebogár alakja van. Adnám neki a brét.

PiciTaci 2006.12.19. 13:48:10

Komolyan mondom, lassan kezdem azt hinni, hogy ez valamilyen összeesküvés, pedig nem vagyok paranoiás.
puma_csaje. Kisanyám, téged a WCn kellene rögvest lehúzni.
EZ AZ EGÉSZ MOST KOMOLY???

akárki 2006.12.19. 13:49:12

Úgy látm kicsit későn, de nekem ez a kedvencem: Zsani vok, 17 éves, budapesti csajszee. (igazi szőke!!!)
Szívesen ismerkedek fiúkkal (sötét hajúak előnybe!), jelenleg nincs barátom.
Szeretek bulizni, táncolni, szeretem a tetkókat
(több is van, de nem árulom el hogy hol :))))) és mély a torkom (azt mondják a fiúk, hogy ez nagyon ritka. na én ijen ritka lány vvok ;))
kereskedelmi suliba járok és a modellszakmába szeretnék dolgozni. Már voltam fürdőruha fotózásokon, ez az életcélom.
Szeretem az állatokat, főleg a cicákat és kutyákat, és mindent, ami szőrös és lehet dédelgetni :-)

Szeretem a zenét (dnb, techno), és utálom a megjátszós embereket."

gázcseretelep 2006.12.19. 14:26:40

A mély torkába kellene letolni egy még mélyebb lófaszt!

vzzoli 2006.12.19. 14:46:34

Sokan hitetlenkednek fentebb, hogy a 12 éves kiscsaj hogy adhat szexuális tanácsokat úgy, hogy nem is volt még szexuális tapasztalata.
Én ezt nem tartom annyira lehetetlennek, főleg hogy egy volt kolléganőm, aki egy újpesti általános iskolába ment tanárnak olyat mesélt, hogy majdnem letettem a hajam.
Razziázott a wc-n, mert ugye arra már fel sem kapjuk a fejünket, hogy ennyi idősen a wc-n dohányoznak, de amit látott attól köpni-nyelni nem tudott. Az egyik wc kabinban egy 7-es (13 éves) kissrác dugott egy szintén 7-ikes kiscsajt, akiket 3 társuk nézett az aktus közben.
A tanárnő láttára mindenki csak állt és nézett, majd a srác aki dugta a csajt megszólalt, hogy 'tanárnő nem szállna be???'
Ennyit a mai általános iskolásokról.

bioritmus 2006.12.19. 15:18:09

privi.hu/mami60

ez a legjobb!!!
:))

MVercetty 2006.12.19. 15:34:13

jaigen a mami.xD
na ez meg kamu: privi.hu/lilla12

toi 2006.12.19. 15:59:31

hm. az. Legalább ne 13-at írna, hanem legalább annyit, amit a képről el is hinne a paraszt.
de legalább nem emo-s:-D

ISTEN 2006.12.19. 16:03:01

ipon- a candide a mű címe. a szerző voltaire. ennyit a félműveltségről, meg a napalmról, dunábalövésről, atomrobbantásról.

vzzoli 2006.12.19. 17:23:40

Törölték a privi.hu/kultura felhasználót.
A S€x, €rotik@ rovat meg tele van 14 éves gyerekekkel, ez senkit sem zavar.
Az admin is ott ül az IQ hegy csúcsán

toi 2006.12.19. 17:34:31

nekem bejön. mármint a privi.hu/kultura

vzzoli 2006.12.19. 17:43:35

Igen, most már nekem is. Gondolom vissza is rakta egyből a tulaj. Helyes!

m. g. 2006.12.19. 17:58:41

sőt, már fórum is nyílt :)

toi 2006.12.19. 18:42:06

van már emo klubb is.
hm. csak be kellene lépni:-)
privi.hu/xx_emo_klub_xx

gázcseretelep 2006.12.20. 15:11:34

Azt vettem észre, hogy azok a képek, amiket ők csináltak, veszett szar felbontásuak. Ha egy jó felbontású képet talál az ember, 99%, hogy kamu.

qiche 2006.12.20. 22:32:52

Okés, nem olvastam végig mind a 450+ hozzászólást, csak úgy kb. 80-100-t :)

Ti sem voltatok mások, mi sem voltunk mások. Tíz éve olvasgattam a Metal Hammer Hungary-t és semmivel sem maradtak el az akkori dumák a levelezés rovatban a privi.hu színvonalától.
És megint és még mindig: nem a fiatalok a hibások, mi csak a következményt látjuk, de az okot nem akarjuk/tudjuk megváltoztatni: a szülők túlhajszoltságát, az értékválságot, az oktatásban rejlő csapdahelyzeteket.

impolite 2006.12.21. 00:43:48

egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, hogy mi van akkor, ha valahol rajtunk röhögnek amiért így bepaliztak minket :DDDDDDDDDDD

Biohazard 2006.12.21. 03:38:02

Ez az igazi biohazard, paszmek! privi.hu/nikikep "Nukleáris energiaipari technikusnak tanulok! Eddigi életem során túl sok extrém dolog nem történt,de szeretnék egy kis változatosságot!!!:)" Remélem a kis extrém változatosság nem a paksi "NEVER PUSH THIS RED BUTTON" gombra értendő:-)

vala-kee 2006.12.21. 14:14:41

„Ruhám foltos
Ingem majdnem térdig ér
Ez van rajtam
És ez mind semmit sem ér
Csak az bánthat
Ami másnál nem titok
Hogy szüleimnél lakni elképesztő nagy dolog

Nem kell a szépség
Nem kell a jó
Falra hányt borsó
Mit ér a szó

Értenek mások
Jó lenne más
PLÁZÁK fia
A sorsod valahol hibás

Az iskolába
Tízórait nem viszek
Lesz majd másnak
Abból én is kérhetek
Az sem számít
Hogyha többször megbukom
Nincs ki megkérdezze
Milyen lesz a hoNLapom...”

Dinamit együttes - Tinédzser dal, 1980 némi aktualizálással...

MVercetty 2006.12.23. 14:07:08

--EMO-
[ ] Do you cry often?
[ ] Do you wear hoodies?
[ ] Do you like soft music?
[ ] Do people not understand you?
[ ] Do you write your own poems?
[ ] Ever dyed your hair red, black or dark?
[ ] Do you cut your own hair?
[ ] Are you lonely?
[ ] Is "Ohio Is for lovers" by Hawthorne Heights a good song?
emo kérdőiv, kiderül belőle mennyire vagy emo (myspacen találtam=))

m. g. 2006.12.23. 14:14:06

voltunk az állomáson, de nem jött a Laci. most az üzenőfalon hangol, hogy nem talált minket.
:))))))))))))))))))))))))))))

MVercetty 2006.12.26. 18:07:49

a ken parkosoknak meg a kids-eseknek is volt ilyen oldaluk xD

V. 2006.12.29. 14:24:16

Szerintem az összes pedo a privi.hu-ra recskázik

Akasha. 2006.12.29. 15:21:31

Te Atya Úr Isten! Hogy ezek a kölkök mennyi energiát fektetnek abba, hogy ne tudjanak helyesen írni.. Nagy meló lehet. Na de ez talán még javítható. A jövőképük kevésbé, ami félelmetes:(

kalaposkiraly 2006.12.30. 18:42:05

"subba: Barbara annyira még nem explicit, pózolni viszont már nagyon tud."


Kedves SUBBA!!!

Barbarát meg kell védenem!
Őt láttam táncolni Bécsben, úgyhogy nem csak egy szájhős kis puncival van dolgunk!!!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2006.12.30. 20:46:47

kalaposkiraly 2006.12.30. 18:42:05

Remélem, a tánchoz csináltatott magának melleket is. Vagy kölcsönkért.

Amúgy belepakolnék így is, csak a coitus inter mammas maradna ki a repertoárból, objektív okok miatt.

cashie 2007.01.08. 13:30:39

Miért?
privi.hu/coop

Miért csodálkozom, hogy feleannyi idős csajokra feláll a f*rk*m?
Hu nóz?

maradi 2007.01.16. 20:21:47

Vá, ennek az emós baromnak volt képe AC/DC-s pólót fölvennie, és a sweet home alabama című nagyszerű Lynyrd Skynyrd számra hivatkoznia! Mintha lenne bármi közük ehhez az emo mániához...
És még normális képet se mert magáról kirakni.

maradi 2007.01.16. 20:24:16


Ember gyűlölő buzze pitsa...érthető?
Örök loser!

maradi 2007.01.16. 20:24:52



Nem akarlak megismerni.....Remélem tese!
Nekem nem kellenek haverok...ok?
Ne is akarj magismerni....nah!


akkor mér regisztrál?

bioritmus 2007.01.17. 13:43:23

ez tényleg odabaszott!
a lap alján lévő pószt/riposzt című abszurd dráma aprólékká dezintegrált.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2007.01.17. 14:53:32

cashie 2007.01.08. 13:30:39

Bazmeg: Tűzkő Emese az egyik picsa neve... Tűzkő Emese.

Ez szerintetek művészi álnév, vagy tényleg Flintstone-nak hívják?

Atreides · http://atreides.blog.hu 2007.01.18. 12:45:50

Nem értem én ezt a nagy felháborodást. Elég felcsapni egy történelemkönyvet, meg egy populációgenetikáról szóló cikket elolvasni, hogy az ember tudja, MA EZ NORMÁLIS. Szerintem is a kurva anyjukat, és én is inkább bioreaktornak használnám a ribancok testét, mint kielégülésre. Az agyukról nem beszélek, az állatoknak is van olyan. Apropó, meglepő a hasonlóság, hiszen mindkét típus (állat/privis humanoid) a testi szükségeletk kielégítésének világát ismeri csak, nem rendelkezik erkölccsel és modorral. Sajnos a kórházakban nem dolgoznak genetikusok, akik az ilyen egyedeket elkülönítenék, így ezek is részesülnek a család, a közoktatás, meg a civilizáció és a társadalom egyéb dolgaiban. Némelyik még a tagolt beszédet is képes elsajátítani, bár az írásképük alapján nem akarom hallani, hogyan ugatnak.

M1978 2007.01.18. 16:56:13

Ezt végignézve nem csodálkozom, hogy a nőket felszedő sorozatgyilkosok, embercsempészek, stricik találnak elég hülye áldozatot.

madorjan 2007.01.26. 20:33:44

Ez az oldal ez kész! A magyar mélysüllyedés netovábbja. (Nem mintha máshol nem lenne ilyen, de azért ezt nem gondoltam volna...) Érdemes felfigyelni a vessző-elhagyások és egyéb helyesírási hibák tömkelegére... Az egyetlen ténylegesen pozitív az oldalban, hogy - bármely böngészővel is nyitod meg - van egy X gomb a jobb fölső sarokban, amire nyugodt szívvel rányomhatunk!

mostwantedpunk 2007.01.29. 20:07:23

Emberek, érdemes felfigyelni a www.visualchat.hu interaktív csetre, ahol megtapasztalhatjuk hogy már 12 évestől "férjhez lehet menni, meg lehet nősülni" és gyerekeket lehet szerezni :D óriási! (szerkesztője Gery, aki a privi nagy alkotója)

pécsisrác · http://rudywaltz.hu/ 2007.03.24. 11:14:56

disznóvágás, k*rva nagy baráti kör, szeretlek Ágica ((-:

privi.hu/letsgo2

Savitra 2007.05.10. 13:40:30

Ezt most találtam:D
privi.hu/.csaj.
SZIAZTOK
KOROM:17
NEVEM:Andi szello3@hotmail.com
webkamerám van!
mikrofonom is van!
model vagyok ha érdekel
nagyon szeretek sakkozni
kedvenc tantárgyom:tesi
lécci írjatok!
lakhelyem:titok!
VÉGE!

Savitra 2007.05.10. 13:41:26

Ezt most találtam:D
privi.hu/.csaj.
SZIAZTOK
KOROM:17
NEVEM:Andi szello3@hotmail.com
webkamerám van!
mikrofonom is van!
model vagyok ha érdekel
nagyon szeretek sakkozni
kedvenc tantárgyom:tesi
lécci írjatok!
lakhelyem:titok!
VÉGE!

Akyyra 2008.03.24. 16:06:25

Nos, üdv mindenkinek! Elég régi ügy már ez a privi, de nem árt felmelegíteni, ugyanis a hülyeség nem szűnt meg, sőt tovább fokozódott. Bár a sex/erotika oldal megszűnt, a fiatalság igyekszik az egész rendszert azzá változtatni. Aki rendszeresen látogatja az oldalt, nem lepődik meg a kissé alulöltözött, félreérthetetlen pózokban fotózott 12(!) éves leányzókon... Hát én azért ledöbbentem...pláne főoldalon... Kérek mindenkit, hogy gyűjtögesse ide az ilyen egyéneket, ha már néhány törli magát, az is haladás...

Akyyra 2008.03.24. 16:52:15

kezdésnek néhány gyöngyszem:
- privi.hu/cukojprincess 15 éves ("dohányozz az életedért" jelmondat...nc)
- privi.hu/jasongc 14 éves ("szeretek fotózni embereket pucéron")
- privi.hu/szokecola ?? éves (nincs mit hozzáfűzni)
- privi.hu/honeycica ?? éves ("Szívesen ismrekedek Nyíregyházi pasikkal:P Meg mindenkivel. Nincs pasim szabad a pálya...
De 18-on felül senki ne íron,vagy írjon de nem írok vissza.")
- privi.hu/anasztazia 13 éves (a képek önmagukért beszélnek... és még csodálkozunk hogy ennyi perverz aberrált pedofil van az országunkban????)
- privi.hu/csiniszajszi

Na egyenlőre ennyi, ezek a főoldalról vannak... Az igazi gyöngyszemekért mélyebbre kell túrni a szemétrakásba. Hát akkor, nagy levegő, megnézem miféle csodabogarak laknak lent... Addig is jók legyetek!!

speeder04 2008.04.23. 14:30:52

privi.hu/.csaj.

Ez lopja a képeket, az egyik akitől lopkodott képeket azt ismerem xD

sebcsaba 2008.06.23. 14:06:03

Valaki viszont nagyot alkotott itt is:
privi.hu/kant
belülről bomlasztó ;]]

0gábor 2015.01.31. 16:36:52

Az új privi.hu már cenzúrázva van!
Csak a regisztrált és belépett tagok láthatják
a többiek profiljait! :) :)
süti beállítások módosítása