Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukisag (5) szupercukiság (14) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Isten állatkertje #7 - Anettka

2007.01.03. 21:09 | Bede Márton

(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)

Akár szereti az ember, akár utálja, annyit mindenki elismeri Anettkáról, hogy különleges ember. Nem ő volt az első, aki a sufnitévékből tudott betörni a köztudatba, Gyurcsók József például mindenképpen előtte járt, viszont ahogy meteorként felbukkant, azt soha, de soha nem lehet elfelejteni. A Budapest TV esti adásában, ahol általában negyedvonalbeli táncdalénekesek és hülyeségeket beszélő jósok adták maguknak a kilincset, egyszer csak feltűnt egy csúnya, alulöltözött nőszemély, akivel percenként közölte egy betelefonáló, hogy bassza meg a büdös, rühes, kurva anyját. Ilyet Magyarország még soha nem látott-hallott, így érthető módon a fél ország villámgyorsan állandó nézővé vált.

Anettka sok szempontból volt újdonság, őelőtte például még senki nem mutogatta Csala Zsuzsa és Sáfár Anikó társaságában a nemi szerveit, senki nem sugárzott tévétornát nevetséges 3D-s megoldásokkal, és senki nem készített hónapokon át műsort arról, hogy miként is fogja Napsugár nevű, még nálánál is zavarbaejtőbb fegyverhordozója elveszíteni a szüzességét. Anettka legforradalmibb ötlete mégis a nézők lekezelése volt. Abban az országban, ahol minden kereskedelmi rádióban és tévében az összes bugyuta betelefonálót emberszámba veszik, igazán üde színfolt volt ez a nőszemély, aki azzal is szemét volt, aki esetleg nem kapásból káromkodással indított. Anettka erőssége azonban egyben a legfájóbb gyengesége is. Erőszakos butasága, állandó nyomulása fárasztó és visszataszító.

Ennek a nőnek egész egyszerűen rossz a karmája. A hegyekbe hordott giccs és a szemét egyébként általában szórakoztató keverékén trónoló Anettkát mindig körüllengte valamiféle gáz vagy sötét erő. Eleve soha nem volt világos, hogy miként is sikerült uralma alá hajtani a Budapest tévét, és sokáig a Blikk kedvenc témája volt, hogy ki a titokzatos férj, Rezső, akinek valamiből pénze van és nagypolgári lakást tart fenn borzalmas feleségének. Ezzel még sok baj nem lett volna, nem Anettka az első magyar, akinek nem tudni, honnét van pénze, a folyamatos nagypofájúságot és azt az enyhe, ám állandóan jelen lévő remegést Anettka szája szélén már nehezebb volt lenyelni.

A legenda szerint - amelyet ha jól emlékszünk, soha senki nem erősített meg, viszont elhisszük, mert ilyen hülyeséget miért hazudna bárki - mielőtt Csillag lett volna, Anettka tanárként működött. Aki akár egy hetet is eltöltött magyar közoktatásban, az pontosan ismeri azt a harminc és negyven közötti nőt, aki többnyire nyelvtanár - mit ad isten, Ő is az volt -, és akinek fix meggyőződése, hogy többre hivatott annál, mint hogy röhögő tinédzsereknek tartson órát a végítélet napjáig. Anettkában feltűnése óta megvan ez a vágy, csak nála úgy jelentkezik, hogy egyfelől valami olyan tévébe szeretne bekerülni, ahol a díszlet nem egy darab cserepes virágból és egy ronda drapériából áll, másfelől pedig menne fel az igazi csillagok közé, ahol Farkas Bertalan óta magyar nem járt.

Az, hogy Anettkának miért nem sikerült soha bekerülnie valami normális tévébe, érdekes történet. Talán kétszer vagy háromszor betehette a nagylábujjának hegyét az RTL-hez és a Tv2-höz, és a kamu űrutazásáról is biztos volt valami a Fókuszban vagy az Aktívban. Azonban hiába lett volna hajlandó Anettka gyakorlatilag bármire azért, hogy felléphessen a csúcsra, a nagyfiúk határozottan nem kértek belőle. Viszonylag logikus is, hogy miért. A nagy kereskedelmi csatornáknak normális emberekre illetve viszonylag kezes idiótákra van szüksége a sikeres ügymenethez, Anettka pedig nyilvánvalóan nem tuszkolható be egyik halmazba sem. Normálisnak cseppet sem mondható, viszont annál csökönyösebb, hogy csak úgy dróton lehessen rángatni. A klasszikus tanárnői mentalitásnak megfelelően ő nem csak arról van meggyőződve, hogy többre hivatott, hanem arról is, hogy neki aztán senki ne mondja meg, mi, mennyi és merre. Se az igazgató, se a diákok, se senki.

Azt azért el kell ismerni, hogy Anettka akaratereje egészen elképesztő. Mást már rég felőrölt volna, ha éveken át a Budapest TV-n kellene szerepelnie, őt azonban még az olyan napok sem viselik meg, amikor gyakorlatilag 24 órán át ő van képernyőn. Az űrbe ugyan nem jutott fel, de évekig tudta elhúzni azt a sztorit is, hogy felülhet egy nagyon drága repülőgépre. Fogalmam sincs, mi hajtja belülről ezt a nőt (és az az igazság, hogy olyan nagyon nem is szeretném tudni), de hogy ő még akkor is rohangálni fog a tök üres pályán, amikor már az utolsó néző is hazament, az egészen biztos.

Sokat képzelt magáról, megpróbált akkorát építeni, hogy annak már teteje sincs, aztán ideges lett, amikor mindenki jót nevetett. Klasszikus magyar történet ez.

Régebben az állatkertben
#6 Győzike
#5 Liptai Claudia
#4 Verebes István
#3 Havas Henrik
#2 Cszisztu Zsuzsa 
#1 Kelemen Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr8325814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2007.01.03. 21:39:00

Csípem Anettkát. Aki báncsa, annak az anyja kurva volt (vagy lesz).

Esetleg most is az.

dimitrij 2007.01.03. 22:16:06

szerintem egy rakás szar, meg se lepődnék, ha ő, vagy rezső feltűnne, és elkezdene osztani mindenkit, aki itt megfordul... :)

(te meg bekaphatod tiboru az összes szar kijelentéseddel.)

Takezó 2007.01.03. 22:21:08

Szegény, milyen csúnya:(

easydc71 2007.01.03. 22:21:37

Kéne csinálni egy anettka nevű punk bandát. Én dobolok

RAptor 2007.01.03. 22:28:41

tiboru:leegyszerűsitem hogy ne legyen félreértés:a kurva anyád!

dr. Wilbur Swain 2007.01.03. 22:43:07

na, ez egy jó cikk volt :)
Anettka mit okított? oroszt?
ja, btw, a Napsugaras akciót látta valaki?

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.01.03. 23:09:11

bedének valamiért nagyon pedagógusfóbiája van...miért??? csak nem csúfoltak áltiban, hogy butus vagy? "klasszikus tanári mentalitás" pfff

ja, és ez az ocsmadék anti-nő egyébként TANÍTÓképzőt végzett. ami azért más. (alsó tagozat). tanítóképzőre bárkit felvesznek. még téged is.:) próbáld ki!

Bandi · http://masszafilm.uw.hu 2007.01.03. 23:30:01

Ez nem menti meg azokat, akik szép számban rombolják a pedagógusi szakmát...

archer 2007.01.03. 23:34:49

Anettka saját bevallása szerint orosz-töri szakon végzett.

toxikus 2007.01.03. 23:41:27

igazán kilőhették volna az űrbe... mondjuk műholdnak...

RAptor 2007.01.03. 23:45:20

Subba,ritkán de most egyetértek

Sanya 2007.01.03. 23:45:38

de az igaz, hogy a tanárok a diploma átétele után elfelejtik a kérem és a köszönöm szavakat...:P

ElChe · http://bigblue.reblog.hu/ 2007.01.03. 23:52:08

Hehe. Van még valaki, aki emlékszik az első tévés feltűnésére? Valamelyik minitévében olvasta fel a szöveges hirdetéseket (igen, amik annyira gagyitévék voltak, hogy képújságra se fussa), de akkor még máshogy festett. Nagyobb darab volt.
Élőben láttam az első anyázásokat, én is médiatörténeti eseményként emlékszem rá. Hevertem a tévé előtt, és azt mondtam magamnak, ez nincs, ilyen nincs. Egyébként a BP Tv is úgy működik, hogy műsoridőt veszel magadnak, és ami belefér, nem?

Slugger 2007.01.04. 00:10:32

Én tudok olyan emberről, akit ez a személy oktatott történelemre még általános iskolában. Azt mondta, hogy a stílusa is hasonló volt, mint a tévében.
A Napsugár-sztorinak meg remélem az volt a vége, hogy az első ami megbaszta, az a villanyáram volt...

D.C. 2007.01.04. 00:13:31

Kösz subba az újabb szar cikket...

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.01.04. 00:21:55

Úgy tudom, valamelyik fosi tanítóképzőben végzett, ami kizárja, hogy TANÁR legyen. Tanítóképzőben tanítókat és nem szaktanárokat képeznek, na mindegy. Lehet, hogy nincs igazam, de tökmindegy is.

Nuttmeg 2007.01.04. 00:53:57

Egri tanarkepzo volt az..

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2007.01.04. 01:19:16

azért tanárképzőben sem száll el a színvonal,
vagy csak én tévedek és tele van magyarország hozzáértő, gyerekszerető, alkoholhoz hozzá sem érő, ápolt kinézetű tanárokkal

Megdobbent 2007.01.04. 02:15:30

pedig milyen szep kislany :>

rizla 2007.01.04. 02:58:07

új matula mikor lesz?

rizla 2007.01.04. 03:13:20

xy-nak (sajnos nem emlékszem a nickjére) üzenem, hogy minden értelmes embernek pedagógusfóbiája van.

Hopkincs 2007.01.04. 06:08:09

Egyébként nem tudja valaki, hogy a cikkben is említett Rezsőnek mibül fussa? Úgy tűnik, nem keveset áldoz imádott Anettkájára.

D.C. 2007.01.04. 08:57:59

Rezső aktmodell...

tutuka · http://kockagyar.hu 2007.01.04. 09:24:30

szerintem anettka nem valami minitévében (de lehet, hogy ott is) olvasott fel/mondott alá hirdetéseket, hanem konkrétan a napkeltében. és mintha a cég is az övé lett volna, aki ezeket a hirdetéseket csinálta és eladta a műsoridőt. szerintem ez jól hozhatott neki(k).

mind1ki 2007.01.04. 09:27:31

Már az az ocsmány piros rúzs is sokat sejtet a nőről.Ki keni ki magát így?
Ja......az Anettka!:)

Rosszindulatú Vászka 2007.01.04. 09:32:41

dr. Wilbur: www.anettka.com

Nem tudom mér sziggyátok Planettkát meg Tündikét. Ha nem teccik, ne nézzétek. Szerintem megérdemli ez a csököttagyú tévéfüggô közeg. Ha nem lenne rá igény, már rég eltünt volna az éterbül. Sajna mire lett BpTv-m, már csak az oroszórája volt, elég penetra müsor, nem annyira szar, hogy már jó, hanem annyira ingerszegény, hogy valszeg a távkapcsológyártók szponzorájják.

láncos kutya 2007.01.04. 09:40:22

Tegye fel a kezét, akit érdekel egyáltalán ez a szerencsétlen, személyiség- (és világkép)zavaros illető!
...
na, ugye.

coren 2007.01.04. 10:22:57

egyébként annetka először a gyárfás által közkinccsé tett szocipropaganda műsorrá tett nap-kelte, vagy nap-tv ben volt fellelhető, volt egy 10 perces reklámblokk általban a vége felé, amin mindenféle gagyiságok futottak a háttérben kb 90-es évek elejei tecnikával összeállítva. néha bejött a képbe aradszky lászló és elénekelte ismét valamelyik aktuális slágeréből ( ami kb 60-as években írtak a táncdalfesztiválra) néhány taktust. asszem ez akkor volt mikor a szálsőjobboldali elemek diktatúrába hajtották 4 évig az országot, és az ominozus műsor még a hit gyűlimentes atv-n futott.

Bérgyilkos Bohóc 2007.01.04. 10:28:19

Fogyókúrának mindenesetre kitűnő.Amikor levetkőzött, egy hétre elment az étvágyam...

zsebibaba 2007.01.04. 10:33:45

Nekem a Viasat3 rémlik, még a legelején, amikor beindult, voltak ilyen narrátoros hirdetések. És mintha barna kleopátra haja lett volna, visszafogott öltözékkel kiegészítve.

_yesico · w.morissal.free.com 2007.01.04. 10:36:30

Hagyjuk már ezt a "nem lenne rá igény"-dumát, anniyra kurva unalmas már...
Ki a f@sznak van erre szüksége?? Meg a ganajturó rezsőre??.. Persze h beszélnek róla,beszélünk róla,mert durva volt, amikor élőben anyázták, jót röhögtünk, ennyi. De ne jöjjünk már ezzel, hgy már ezekre is szükségünk van, meg már mindenkire...
Veszek müsoridöt a bptv-n, és elkezdek maszturbálni, akkor azt is majd látják és beszélnek róla hűhha, így meg úgy, akkor majd ott is jön az "igenis igény van rá a népnek" rohadtunalmas szöveg???

coren 2007.01.04. 10:52:24

áhám, tudom már msat:-) ott is ment, a videóklip kívánságműsorok közepette:-)

Rosszindulatú Vászka 2007.01.04. 10:58:07

Pedig úgy tünik, igény van rá :-)
Tele van a bulvármédia (meg a tököd ezek szerint) az űrutazásával meg a többi szarral.

Valamelyik germán adón volt olyan adás vagy 20 éve, hogy bárki bemehetett megmutatni bájait pl. nyugis sztríp meg ilyenek. Sztem itt tart most a hazai tv.

De azt azért nem vágom, hogy képes ez a dísznőstény ekkora indulatokat kiváltani némely kartácsból.

a.c.a.b.er 2007.01.04. 11:07:58

AREK UTÁLJA ANETTKÁT A MÉDIAGECIT

Vadkörte 2007.01.04. 13:06:45

Megint olyasmiről és olyasvalakiről írunk, olvasunk, beszélgetünk, akiről baromira nem kéne. De hát mi imádunk ebben tocsogni, a szarból várat építeni. Anettka senki és semmi, nem kell foglalkozni mindennel és mindenkivel, aki feltűnik a képernyőn. Ugyanez érvényes Győzikére és a többi majomra.
Bocs!

Vadkörte 2007.01.04. 13:08:01

_yesico, mikor adják? Nekem igényem van rá!
:-)

ErrorFlynn 2007.01.04. 13:28:32

Rezső mondta volt egyszer, hogy a kultúra, csakúgy, mint a lelkiismeret, kártékony és ártó miazma, ami végromlásba dönti az embert. nem ilyen szépen fogalmazta, de ezt mondta konkrétan. arra gondoltam akkor, jé, ez a pasas pont olyan kívül, mint belül.

ethan blow 2007.01.04. 13:52:59

"igény arra van, amire megteremtjük"

(ismeretlen reklámszakember)

rezső egy dagadt gyesznyó, aki vett műsoridőt anettkájának, aki pedig elképesztően emlékeztet még hangjában és beszédstílusában is a gimnáziumi angoltanárnőmhöüz, aki nagyon mosolygott mindig, kivéve, ha valamivel nem értettem egyet, akkor is mosolygott, csak akkor már féltem is.

ethan blow 2007.01.04. 13:56:47

nem is tudom, ki kérdezte, és lustan vagyok feljebb menni a képernyőn, de Napsugarat végül is megdugta élő adásban egy fiatalember, ami szép teljesítmény, mivel Napsugár csont leszbi volt, azért is maradhatott szűz mentalitásától függetlenül.
én láttam, a formája nem is volt annyira gáz, kicsit olyan volt, mint anettka pasi változata mellekkel, na de ez miért is nagyobb para, mint hogy Oki egy prostituáltat rakott rendbe főmüsoridőben? (milyen szag lehetett ott, bazmeg)

cyber panka 2007.01.04. 14:17:29

egyszer találkoztam vele
izzadtság szaga volt. tudjátok olyan mint a sovány, ideges embereknek, az a hagymás szag

ethan blow 2007.01.04. 14:33:06

hagymás szag? hú, de megdugnám! imádom a hagymaszagú izzadt nőket, vagy ez a rezső volt?

Fertility 2007.01.04. 14:40:15

Látjátok feleim,Anettka akármilyen idegesítő is,el kell ismerni h meglehetősen okos.Most is róla van szó ugyebár.És hát,mint tudjuk negatív reklám is reklám. :-)
Mellesleg engem a Kiszel jobban irritál.Szívesen csapnám agyon Galambos jajdeédivagyok Dorinával.

gázcseretelep 2007.01.04. 14:45:20

Ha Anettkát föllövik az űrbe, Lajka kutya váratlanul visszatér, de akár még szögletes napfogyatkozást is láthatunk majd.

ErrorFlynn 2007.01.04. 14:49:27

Mert akkor Kiszel is okos? mert róla is szó van? és okos Dorina?

Casus Belli 2007.01.04. 15:07:22

"Igény van rá, ...ne tessék sírni mert igény van rá..."

Én nem tudom ki a fasznak van igénye rá, én csak azt látom hogy mindenhonnan ez a luvnya folyik.

A publicity stunt-okból meg már elegem van. Ezt persze baromira sikerült megtanulniuk a hazai celebeknek a külföldi médiától.

Qqcs 2007.01.04. 15:20:35

Tisztelt egybegyűltek!

lehet, hogy anettka egy senkiházi liba, de régen olvastam ennyi vicces posztot a subbán. Legalább ennyit hozott, némi derültséget a napomba.

Ja, remélem nem Anettkát gondoljátok a tanár archetípusának, mert akkor pályát változtatok.

putrix 2007.01.04. 15:43:37

Ez a csaj nem hülye, és nem is ronda. Ez felszopja magát a Holdra is, csak várjátok ki a végét!

ethan blow 2007.01.04. 15:46:43

emlékszem, egyszer még a nem reformidőszakban bementem a vegyesboltba, és kérdeztem, van-e marhahátszín, vasárnapra lesz, családi óünnep, stb. a hentes először azt hitte, valamelyik politikus vagy gengszter fia vagyok, gyanakodott, de aztán nem volt hús, csak csirkefarhát, semmi más. soha. megkérdeztem, miért nem árul valami jobb húst, minőségit, jönne több vevő talán. aszonyga a húsember (nem szó szerint, persze): mi a fasznak áruljak marhahátszínt, amikor a csirkefarhátat is viszik, mint a cukrot, és még többet is keresek rajta, mert olcsóbb beszerezni, kérni meg annyit kérek, amennyit akarok, mert nincs más..."

nos, látjátok, ezért nem lesz legtöbbünkből szar sem, mert nem ismerjük fel a nagy igazságokat. csak szart kell adni, és akkor minden egyformán elfogadhatóvá válik, akármwenniyre szar. nem anettka az egyetlen baromarcú a magyar (és bármelyik) televízióban, extrovertált öntelt barmokkal van tele, akik az rtl klub reggeli stúdiójában istenkirálnyak, társadalmon kívülinek érzik magukat. köcsög stólt miért nem varrták be a kokain miatt éppúgy, mint más rendes drogost? ő szervezte be a segalt is való világba, baszod, a segal szállította neki a port. este aktív!

krtek 2007.01.04. 16:14:11

Coren!
Igazad van. Kollégáim gyűjtöttek ilyen gagyireklám felvételeket annó. Iszonyatosakat vihogtunk rajtuk, a tipikusan annyiraszarhogy... kategória. Emléxem, mikor az őstehetségtelen, magaszerintöreghipersztár taracky lászló piros zakóban nyomult egy homlokrakodón és balfaszul nyomta a reklámszöveget. Ahhoz sem értett.. Szánalmas volt, de röhelyes.

Bulgakov,
Számomra is a kergagyi médiában való szereplés 80%-ban egyet jelent a tahósággal. Megélhetési és/vagy született tahóság.

Az megérne egy misét, hogy megwalaki megkérdezné valamelyik nagyarcú (szinte kötelezően trendibuzi) médiagórét: Miért is sztároltok szexuálisan aberráltakat, drogosokat, alkoholistákat, agyhalottakat?
Pénzért? Ja.
Miért nem anyátokat dobjátok piacra? Ja? Már ott van! Boccs...

Seso 2007.01.04. 16:20:28

dr. Wilbur Swain 2007.01.03. 22:43:07
na, ez egy jó cikk volt :)
Anettka mit okított? oroszt?
ja, btw, a Napsugaras akciót látta valaki?

en lattam sajnos, es ismerem is, a haverom gyerekkorukban meg le is szopatta magat vele egy rossz farmerert cserebe, pedig csöleszbi a csaj.. de Napsugar occse is "hires" :
www.videoplayer.hu/videos/play/7238

ErrorFlynn 2007.01.04. 16:24:42

Seso, gyerekkorukban?

Seso 2007.01.04. 16:39:13

javitas : a haverom gyerekkorunkban meg le is szopatta
igen, 13 vagy 14 evesen tortent, regen volt mar

Casus Belli 2007.01.04. 16:51:43

Bulgakov:

Én egyszer bementem a közértbe, és éppen sajtot akartam venni, amikor is az egyik szelet csomagolt trappistáról anettka feje nézett vissza rám. Nem vicc. Valami Anettka-sajt volt.
Erre gondoltam többek között, amikor azt írtam hogy a csapból is ő folyik. És nem. Kurvára nincs igényem rá. Ezt akkor most így hogy?

dr. Wilbur Swain 2007.01.04. 16:58:12

nemááááááár, az a buszmegállós arc a Napsugár öccse??? :D

kk76 2007.01.04. 17:03:41


Bulgakov
a stól nem drogozik, csak szegénynek annyira izzad az orra, hogy hintőporozza.
egyébként nem egyedi eset a húsboltos, mert ugyanez megtörtént velem is mikor el akartam adni egy boltba sokkal jobb minőségű árut csak persze drágábban. ami olcsóbb azon még többet keres akkor minek fektessen be több lóvét ez volt a kifogás, pedig lett volna igény a minőségibb árura is

Seso 2007.01.04. 17:22:48

dr. Wilbur Swain 2007.01.04. 16:58:12
nemááááááár, az a buszmegállós arc a Napsugár öccse??? :D

cserkesz becsulet szavamat adom ra :) van egy kisebb occs is de o most pihen vmelyik buntetes vegehajtasi intezetben :)

dr. Wilbur Swain 2007.01.04. 18:04:17

na, akkor nagy riszpekt a fiatalembernek, és persze for prezident is egyben! :D
nagy kedvencem ez a video

edebácsi 2007.01.04. 18:42:40

Nekem Anettka tévészerepléseiről ez jut az eszembe: "Szarból nem lehet ostort fonni! De ha fonsz is, pattogtatni semmiképpen sem lehet vele..."

edebácsi 2007.01.04. 18:52:10

Egyébként engem Rezső sokkal jobban érdekel. Milyen lehet egy ilyen csajjal együtt élni? És vajon mit csinálnak akkor, amikor Anettka nem tévézik vagy nem repül a Holdra? Rezsőről nincs valami közelebbi? Mert kerestem a Great British Encyklopediában, de ezen a néven nem volt senki. Osszátok meg velem a tudást!

dejavubazz 2007.01.04. 19:28:29

edebácsi:

A Rezso gitaros (volt), a jazztanszakra jart.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2007.01.04. 20:21:45

Anettka igenis istennő.

Ha nem lenne az, akkor a második magyarázat a karrierjére az kéne legyen, hogy a magyar tévénézők hetven-nyolcvan százaléka sötéthülyebunkókorlátoltigénytelen félszerzet.

Márpedig ez nem így van, ez így nem lehet igaz.

Formállogikai következtetés: Anettka igenis istennő. És a Rezső meg félistenkirály.

Ti meg köcsögök vagytok. Féltékeny, visszataszító, okostojás köcsögök. Mind.

gothmog 2007.01.04. 21:29:05

anettka az egyik legkomolyabb indok, hogy nem kell mindenáron ezt a szart nézni, ami manapság műsor címén a tévéből jön.
Vannak sokkal értelmesebb dolgok is. Ott vannak például a könyvek. Vagy ha az bonyolult, akkor lehet nézni pl. a plafont. De tényleg.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.01.04. 22:47:58

Úgy szeretnék rá hasonlítani! Igazából a féltékenység, amit iránta érzek, mélyről jövő szeretetet és tiszteletet bújtat szívem és lelkem kicsiny bugyrainak egyikében. Szép nő. Okos. Istennő. Dögös. Fiatal. BEVÁLLALÓS. Entellektüel. Nebáncsátok.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.01.04. 22:50:44

Ez a sajt azért nagyon komoly. Én eddig csak Lakodalom Lajosos sertésmájkrémmel találkoztam, és erősen elgondolkodtam,hogy vajon csak a nevét adja hozzá, vagy ő az alapanyag...

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.01.04. 22:52:24

Rezső a szabadidejét Vizy E. Szilveszterrel tölti. Teáznak.

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2007.01.04. 23:19:33

Casus Belli: anettka feje a sajton? Milyen sajt volt az? Kocka sajt???

invad3r 2007.01.04. 23:31:05

anettka egy trágya. Azért van így felkapva (már nincs nagyon), mert csinált egy szar tv-ben egy mégszarabb műsort.

invad3r 2007.01.04. 23:40:49

tiboru te normális vagy?

Mit csinált anettka amit más nem tudna utána csinálni?
Egyedül talán azt hogy még ennyi sem volt neki elég h abbahagyja az erőlködést. De ez már degeneráltság kérdése...

Remélem mindenki látta már ezt a KRETÉNséget:
www.youtube.com/watch?v=PqMIfhRzozM

shaft 2007.01.05. 05:43:57

tiboru

te még trágyább vagy mint anettka

laza 2007.01.05. 07:25:19

anettka egy mazohista aki szereti ha gyalazzak egy orszag elott, kulomben nezne vmi mas munkat...

media.proxnet.hu/showpic.php?id=8703a3d197fbb593116cddd812101bb8

edebácsi 2007.01.05. 09:36:13

Tiboru, bazmeg, menj a picsába, te cikizel bennünket. Ez a hála azért, hogy kedvelünk? Ha meg ilyen frankó nálad Anettke, üsd ki a Rezsőt, és dugjad te tovább ezt a bolond nőt. Ha meg nincsenek ilyen terveid, akkor ne szívass minket!

bioritmus 2007.01.05. 10:01:30

Lebowski35 2007.01.03. 22:21:37
Kéne csinálni egy anettka nevű punk bandát. Én dobolok

leszek gitáros!

csókolom (G)
anettka leszopott (E)
csókolom (G)
anettka elszomorított (F)

stb...

vale72 2007.01.05. 11:10:14

Rosszindulatú Vászka:A Planettka elnevezés zseniális,tökéletes telitalálat!!!Méé nem én találtam ki?

cyber panka 2007.01.05. 11:44:52

az Anettka bandába énekesnőnek jelentkezem. Nem tudok énekelni.
Jó?

bioritmus 2007.01.05. 12:23:57

Baby:
ha ismered a Rezsőt beveszünk, (A)
hátha vesz a viván műsoridőt (G)

ethan blow 2007.01.05. 17:42:35

iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8422650

ezt jó, hogy felraktad, testvérem, mert ez itt a televíziózás alja, ennél lejjebb nem lehet menni, szerintem. a gerencsér "buzi" tomi, aki aztán össze is keveredett pályatársával, kiszel tüncivel, ami arra enged következtetni, hogy magyarország utolsó nem tetovált szemöldöke férfié. a stúdióból meg lexike jelentkezne, ha lenne hangszála, de planettka (ez tényleg kurvajó név!) szerint mindenkinek meg kell adni az esélyt, lexike is megkaptam, de azért két esténél tovább hangszálsérült embert hallgatni ráadásul betelefonálos műsorban az kemény, guantanamoban már használják a felvételt, meg szaddám szobájában is nonstop ment, azért volt olyan nyugodt, amikor fellógatták, hogy végre vége a szenvedésnek.
két ekkora baromarcú ökröt, komolyan, köcsögök

ezsolt 2007.01.06. 09:37:55

@ Lebowski35
@ Bioritmus
tegyetek már egy marék a-mollt is a többi akkord közé.
Viszonylag egyszerûen lehet lefogni :)))

Én meg roadie leszek

tiboru · http://blogrepublik.eu 2007.01.07. 14:20:43

edebácsi 2007.01.05. 09:36:13

Én a Rezsőt dugnám, Anettkát meghagyom bulgakovnak, ő olyan bevállalós.

Vászka, a Planettka olyan találó, hogy csak én találhattam ki, te meg elloptad, köcsög!!! Biztos beszéltem álmomban, te meg ott settenkedtél álnokul.

LOPÓ!!!

Veo 2007.01.09. 13:54:42

rosszabb mint a Csokító csoki volt, ronda de nem finom, hanem bunkó.... szerintem számos pasi lett homokos (vagy vak) a BP tévés meztelen aerobik akciója után =p

h0mbr3 2007.01.09. 14:21:47

Nemtom mennyire releváns, de az egyik volt, szakközepes osztálytársamnak köszönheti (legalábbis félig) a magyar nép Anettka tündöklését; ha jól emlékszem, úgy mesélte a srác, hogy általánosban törit tanított nekik, és egy órán annyira felidegesítette a nénit, hogy zokogva rohant ki a teremből, s újfent a BpTV-n látta viszont uszkve másfél-két év múlva... Így indult a "karrier"

manes 2007.01.11. 12:22:12

Nem tudom láttátok-e de néha megy a BP-tv-n valami igen primitivnek látszó/mivel az is/ filmecske vagy mi a fene.Kosztümös jelenetek vannak benne.Kurucok,labancok,stb.Amikor kocsmai jelenet van akkor csak azt énekelik,hogy"sört igyál,bort igyál".A szereplök szerintem nyóckeres kurvák és kanjaik de lagalábbis annak néznek ki.Issssszonyú gagyi.

bioritmus 2007.01.15. 11:06:05

a Planettkát nem Maksa Zoli találta ki? vagy ő is innen lopott?
süti beállítások módosítása