Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Isten állatkertje #8 - Fekete Pákó

2007.01.10. 16:28 | Bede Márton

(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)

Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres köcsögök. Amerikában például biztosan van már féllábú, kokainista, kopasz, maláj származású celeb is. Mi még itt nem tartunk, így kénytelenek vagyunk kevesebbel beérni. Még homoszexuálisunk is alig van!

Magyarországnak soha nem voltak gyarmatai, és egyébként is konzervatív a társadalom, így az egzotikus magyar hírességeket nagyítóval kell keresni. Zsidó van bőven, de az annyira nem egzotikum, meg egyébként sem mer róla beszélni senki. Van az őrült transzvesztita, majd újra férfivé változó Rácz Terry Black Károly, a digó Gianni meg az albán Delhusa Dzsoni, bár nála a származást mindig háttérbe szorítja a szimpla nyál. Ja, és Papadimitriou Athina meg Mohamed Aida. Ez nagyon kevés, és még ha Győzikét és a tévében szereplő többi cigányt is egzotikumként kezeljük, akkor sem vagyunk sehol. Érdekes például, hogy a százezres kínai kolónia még senkit nem tudott bejuttatni a Story magazinba, a mindenféle törpe minoritások pedig a vietnamiaktól a románokig végképp labdába sem rúgnak. A négerhiányunk különösen aggasztó.

Néhány sportolót, Navarrete Józsefet és Carlos Perezt, meg az egy szem színész Kálid Artúrt leszámítva Magyarországon évtizedekig nem voltak feketék a tévében. A jég Kandech Evelyne-nel tört meg az első Megasztárban, de ő egyszerűen nem viselkedett olyan hülyén, mint ahogy azt a magyar tévénéző egy színesbőrűtől elvárja, így nem is vitte sokra. Fekete Pákó felbukkanásáig kellett várni egy olyan négerre, aki igenis hajlandó felvállalni a majomkodást.

Bár feketéket lemajmozni nem szép dolog, azzal azért érdemes tisztában lenni, hogy Fekete Pákó azért viselkedik pontosan úgy, mint egy kanos csimpánz, mert csak így tud vidéki haknikkal meg kisebb tévészerepekkel pénzt keresni. Ha nem majomként viselkedne, a kutya nem lenne rá kíváncsi. Erre van igény, és Pákó inkább zsebre vágja a pénzt, mint hogy elkezdjen gondolkodni azon, milyen színben is tünteti fel összes többi sorstársát. Az vesse rá az első követ, aki nem így csinálná.

Pákó azért egészen különleges eset a magyar celebpalettán, mert ő rajta az egyetlen férfi, aki csak és kizárólag szexuális objektumként van kezelve. Nőből sok ilyen van Kelemen Annától Csisztu Zsuzsáig, de Pákó az egyetlen hím, aki nem tud úgy bemenni egy tévéstúdióba, hogy ne a farka vagy a segge kerüljön azonnal középpontba. Nem nehéz megfejteni, hogy miért: az egzotikumban mindig az a legizgalmasabb, hogy milyen is lehet vele dugni. Erre Pákó magától is rájött, hiszen még a tévés karrierje előtt vidéki haknifellépésekből élt, amelyek csúcspontja vagy csokifarkak osztogatása volt, vagy az a pillanat, amikor Pákó a közönség örömükben visítozó tagjaihoz dörzsölte ágyékát. Amióta pedig már a tévébe meg a bulvárújságokba is beengedik, ugyanezt csinálja nagyban, és hol arról van szó, hogy pontosan mekkora neki, hol pedig arról, hogy hány feketét kívánó magyar leány és asszony málnásába sikerült már neki bezavarnia  a macit.

A tüzelő gorilla szerepe ellenére Pákó messze az egyik legszórakoztatóbb ember a magyar tévében. Hülyének hülye ugyan, de ezzel egyrészt nincs egyedül, másrészt pedig nyíltan felvállalja az idiotizmust, ami abban az országban, ahol Havas Henrik és Jakupcsek Gabriella is megpróbálhatnak intelligensnek látszani, igazán elismerésre méltó teljesítmény. Amikor Pákóból ömlik a baromság, a néző soha nem érzi magát olyan kényelmetlenül, mint amikor mondjuk Anettka nyitja ki a száját. Pákót nézni és hallgatni mindig felhőtlen, az egész családot szórakoztató időtöltés, elég csak erre a legendás interjúra visszaemlékezni. Aki olyat mond Medgyessy Péter egykori miniszterelnökre, hogy "az meg aztán tök béna volt, olyan béna volt, mint egy fasz" (és senki ne kezdjen el politikailag sírni, mert Pákótól lehetne még hosszasan idézni, csak hát ez olyan roppant találó), az pont ugyanazt a funkciót tölti be, mint a középkorban az udvari bolondok. Neki ki szabad mondani azt, amit mindenki tud, de senki nem mer, hiszen ő viseli a hivatalos bolond címkéjét. A seggünket mutogatni a tévében és a farkunkat magyar nők közelében lóbálni, azt mindannyian nagyon szeretnénk, csak nem vagyunk olyan bátrak, mint ez a néger.

Régebben az állatkertben
#7 Anettka

#6 Győzike
#5 Liptai Claudia
#4 Verebes István
#3 Havas Henrik
#2 Cszisztu Zsuzsa 
#1 Kelemen Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr1827534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsemi 2007.01.10. 16:48:10

Carlos Pérez és Ivo Diaz legalább tud kézilabdázni (Hajrá Veszprém!) de ez a hülye csak a farkát tudja dörzsölni mindenkihez,még ha hangja lenne,mint Stevie Wondernek vagy Louis Armstrongnak.

Thomas S. Gambler 2007.01.10. 16:51:05

Na, azért itt álljunk meg egy kurva szóra, ennyire ne fényezzük a Pákót. Ez itt fent mind igaz, viszont én többek közt azért veszem meg az összes adathordozót a winchestertől az USB kulcsig drágán, mert mindegyiken rajta van a csodás Artisjus adó, amiből az ilyen farokcsóváló, művészileg 0 értéket felvonultató, agyirtott köcsögök vesznek maguknak olyan házat és olyan plazmatévét, amilyen nekem 18 év tanulás után sem lesz. Nekem ez b*ssza a csőrömet, de ez viszont k*rvára. Szólottam

cyber panka 2007.01.10. 16:51:59

ez egy állat. hagyjon békén.

ganesh (törölt) 2007.01.10. 16:58:12

Mint má régebben is írtam: Követelem, hogy toloncolják haza ezt a barmot!!!!!
Ha tényleg arról lenne szó, hogy észrevette mi kell a magyarnak akkor is szánalmas lenne de ő egyszerűen annyira ostoba, hogy azt gondolja itt a helye és jó az amit csinál!
Na neeeee máááár!
Azoknak a picsáknak pedig akik fekákkal akarnak kúrni ajánlom a hip-hop és R&B dizsiket ott van elég....

kishawer · http://kishawer.uw.hu/ 2007.01.10. 17:09:29

Thomas S. Gambler: tényleg a vinyó árába is belekalkulálják a a jogdíjat? A Q anyjukat, ezt nem tudtam!

look_a_reindeer! 2007.01.10. 17:46:57

Utalom, es az osszes tobbi ilyen embert is. Utalom, mikor azt hallom, hogy "hu vazz, kurva jo volt a balazs-show, volt benne pako, meg a tobbi balfasz, kurva vicces volt", az elszomorito. Ilyen mentalitas mellett nyilvan sokaig van helyuk az ilyen faszoknak a mainstream mediaban. Es az a szornyu, hogy ennek az amugy tehetseges, ertelmes emberek is aldozatai. Lasd Paudits Bela, akirol szerintem a fel orszag egyaltalan nem hallott egeszen addig, amig nem csinalt egy durva kirohanast abban musorban. Azota meg...

ethan blow 2007.01.10. 17:55:16

minden adathordozó jogdíköteles, hiszen valószínűleg jogdíjas termék kerül rá, ami egy ordenáré faszság, de mivel az artisjus senki jogait nem védi, egy rohad lehúzó szar az egész. van egy lemezkiadóm, és a gyártási költségek legnagyobb hányada a jogdíj. befizeted, aztán rohanhatsz utána, hogy megkapd a pénzed, mert beszedik mindenkitől, egyszer lemegy a dél dunántúli rádióban a zene, már szedik is le a pénzt róluk, csak nem adják oda a zenészeknek, nekik kell talpalniuk utána, basszák meg. közben minden balfasz zenét másol magának, tehát jogilag lehet,. hogy van védelem, de gyakorlatban senki le se szarja. ezért kell annyit haknizni minden zenésznek, akiket szintén nem sajnálok, mert azok is legtöbbször szarnak rá, mit adnak ki magukból - hatalmas riszpekt a kivételeknek! - mert alemezeladásból csak harmonikás márió élhet meg, akinek a célközönsége nem hallott a fájlcseréről, meg az írható cd-ről.
pákó meg vicces, az egyetlen, komolyan, akin tudok úgy röhögni, hogy nincs bennem gyűlölet. semmihez nem ért, de szórakoztató figura, szerintem. errefelé legalábbis, bazmeg.

ethan blow 2007.01.10. 18:00:49

a moderátorotok meg kapja be a retkes faszomat, ostoba parasztja. rasszista köcsögök.

kishawer · http://kishawer.uw.hu/ 2007.01.10. 18:03:29

bulgakov 2007.01.10. 18:00:49

csatlakozom!!!

invad3r 2007.01.10. 18:06:50

Kiszámolta valaki, hogy Pákó tevékenysége hány százalékkal emelte fel az adathordozók árát?
Nála ezerszer alattomosabb emberek ezerszer nagyobb összegekkel húznak le minket nap mint nap, úgyh nem kéne már mindenbe belekeverni ezt az "adófizetők pénzéből"-dumát.

Pákó vicces és ezerszer szórakoztatóbb mint pl győzike.

invad3r 2007.01.10. 18:13:14

És igen, Pákó legalább hiteles és őszinte. Az is igaz hogy hóóót hülye, meg modortalan (finoman fogalmazva), de szerintem kevés mai felkapott magyar pop meg hip-hop sztááár tud többet felmutatni nála.

bloodhound v2.0 2007.01.10. 18:17:49

Ez a cikk egy fos. Vagy bennem van a hiba, mert sosem találtam szórakoztatónak FP-t. Sőt, egészen iszonyúnak találom, hogy ezek a "produkciók" bárki számára szórakoztatóak...

De majd jönni fognak az okos kommentek, hogy erre van társadalmi igény, meg, hogy a fejőnők, ha hazamennek, nem Bret Easton Ellist akarnak olvasni.

Csakhogy én ezt leszarom, és azt is aki ilyeneket fog írni (már most, előre leszarom), mert ilyen szintű igénytelenség nem védhető arra, hogy "erre van igény", főleg egy olyan országban, ahol nem nagyon van más alternatíva.

Na, megyek tanulni.

bloodhound v2.0 2007.01.10. 18:19:30

Javitások: "egésten iszonyúnak találom a gondolatot" hiányzik a gondolatot szó

Harmadik bekezdés: "arra" helyett "azzal"

Bocsi

Rene Augustine Cardinale 2007.01.10. 18:20:58

Ugyan már, FP pont olyan, mint Fehér Anett, Uhrin Benedek, Szalacsi, Fogarassy Árpád, Polgárjenő, stb. Színtisztán szórakoztat mindegyikük, bármekorra barmok is.

dzsemi 2007.01.10. 18:25:17

Aki magyar cd-t vagy dvd-t vásárol az gazdag ember. Akinek esze van az megveszi a külföldről hozott TDK dvd-t 100 ft-ért( tudom,hogy olcsóbban is van)és máris kikerülte az adót.

Rene Augustine Cardinale 2007.01.10. 18:27:50

Amúgy meg az összes lemezcég békaphatja az algám tartalmát, mit sírnak, hogy kutya nem veszi a kurva CD-iket? 5000 forintért? Anyátok!


"Az eredeti az igazi!" Lófaszt. Az ötezres a tárcámban, na az az igazi.

dzsemi 2007.01.10. 18:36:24

Igen mert ha nagyon drága internettel számolunk az kb 10-12. Ebből jobb esetben 3 eredeti cd jön ki. Ha azt vesszük ennyit kb 1,5 óra alatt lehet letölteni még akkor is ha lassú a net. Van egy pár ismerősöm akik "mellékállásként" töltenek éjjel-nappal. Náluk kilóra állnak a dvd-k,cd-k. Az eredeti ár tizedéért adják a dvd-t,hát még szép,hogy nem veszi meg senki az eredetit.

Té, mint Tamás 2007.01.10. 18:45:36

Két gondolathoz fűznék kommentárt:

egyrészről:
"Pákó inkább zsebre vágja a pénzt, mint hogy elkezdjen gondolkodni azon, milyen színben is tünteti fel összes többi sorstársát. Az vesse rá az első követ, aki nem így csinálná."
Akkor én szeretnék sorbaállni a kövezéshez, mivel egy utolsó tapló baromnak tartom azt az embert, aki ilyesmit tesz.

másrészről:
"Amikor Pákóból ömlik a baromság, a néző soha nem érzi magát olyan kényelmetlenül, mint amikor mondjuk Anettka nyitja ki a száját. Pákót nézni és hallgatni mindig felhőtlen, az egész családot szórakoztató időtöltés"
Ha valakinek erre van igénye, tessék, én mondjuk még egy pákó-interjút sem láttam, de nem azért, mert nem akartam megnézni, hanem mert az első pár másodpercben elkezdtem érezni, hogy ez nekem kellemetlen. Ilyen színvonaltalan hülyeségen nevetni is szégyen.

anton.neutron 2007.01.10. 18:51:16

a témáról jut az eszembe ez a pöpec kis hálószem:

www.egyuttazeneert.hu/index.php?menu=fooldal

főleg az előadók rovat masszív

rendszerhiba 2007.01.10. 18:58:50

Sziasztok!

Subba! többet vártam! valami hiányzik a cikkből szerintem is. Ez a zsidózós dolog sem szimpi, na mindegy.
Bloodhound: van itt amerikai pszicho B.E.Ellis nélkül is! Nézd meg ezt a Pákó gyereket. Férfi szemmel nem jóképű, folyik belőle a primkó szöveg és idiótán vigyorog hozzá. Hazazavarnám szívesen.

rendszerhiba 2007.01.10. 19:03:20

Ez az artisjus köcsög ingyenélők gyülekezete! Halom pénzt kérnek eredeti lemezekért, és a régi cd-k is drágák. Az mp3 adta lehetőségeket sem ismerték fel, most meg ki akarják aknázni. Néhány éve mennyit hadakoztak, ma már ott van a telcsiden, mp3 lejátszódban, stb. szánalmas banda!
"Underground will live 4ever baby!"

Rene Augustine Cardinale 2007.01.10. 19:06:22

Elég volna azt felismerniük, hogy ha nem 5 ezresért akarnának adni egy nyomorult CD-t, hanem max. 1-ért, akkor talán még vennék is (én pl. a Queen, Rolling Stones, Beatles, Led Zeppelin összest tuti beújítanám). De nem, neeeem, inkább idióta kampányokat indítanak, kurvaanyáznak, meg tartják a markukat, amibe csodálkoznak, ha 5 ropi helyet egy ízes turhát kapnak.

rizla 2007.01.10. 19:25:41

hagyjátok már ezeket a szarokat, frissüljön már a matula inkább

Ea 2007.01.10. 19:42:15

brrr.
minek olvastom ezt...én egy hülye vagyok.

tutuka · http://kockagyar.hu 2007.01.10. 19:42:42

kíváncsi lennék, hogy ez az ember tényleg hülye-e, vagy csak tetteti. Elvégre saját hazájából állami (!) ösztöndíjjal érkezett Mo-ra, jogi egyetemre. következtetésem: játszik velünk.

Ea 2007.01.10. 19:42:45

még blogja is van. száradjon le az ujjam ha kattintani merek.

lacafaca 2007.01.10. 19:43:37

Nincs ezzel a Pákó gyerekkel semmi gond. Simán beleillik a nagy magyar kereskedelmi médiavalóságba-buta is,kellőképpen gátlástalan is,és a pénz a mindene.Ki ne tudna még vagy két tucatot ebből az állatfajból felsorolni?!

Ylmor 2007.01.10. 19:56:02

Most akkor minden fekete - Pákó?

Seso 2007.01.10. 19:57:39

"Zsidó van bőven, de az annyira nem egzotikum, meg egyébként sem mer róla beszélni senki."

na most meglepodtem, indexes oldalon ilyet olvasni... egyebkent miert is nem mer rola beszelni senki? felunk? vagy mi? azt se ertettem hogy karacsonykor miert kellett hanuka gyertyat egetni pesten...

neoliberalis · http://pedopapok.blogspot.com/ 2007.01.10. 19:57:45

jaj de bírom ezt a pákót. simán veri az IHM-t, fábryt meg a többit. És láthatólag nagyon élvezi a népszerűséget! Ezaz! csináld tovább dákó! vagyis pákó! Aki nem szereti az meg legyen toleráns! Legyünk büszkék magyarország első valódi showman négerére!

larryhangman 2007.01.10. 19:58:24

Julcsinak is volt egyszer egy négeres időszaka, hát az nagyon nem bírtam! Folyton ott lógtak a haverjai a lépcsőházban, doboltak, cigarettáztak, pedig azt zárt helyen tilos. Egész gazdagrétnek elege volt belőlük, mert ha nem a lépcsőházban voltak akkor az utcán, és olyankor az egész lakótelep zengett a doboktól.

Na ez meg itt egy különsöen irritáló egyed. Nagyon-nagyon! Hallgatni sem bírom, ha csak beszél, azt sem. Egy ál-szexista buta paraszt. Valójában. Salynoss..

neoliberalis · http://pedopapok.blogspot.com/ 2007.01.10. 20:04:23

jah igen. aki még jobban akarná utálni pákót az olvassa el a blogját. rasszisták és négerfóbok előnyben! :D:D:D

Dr. Stein (törölt) 2007.01.10. 20:15:47

"Kutyáim us kaptam ajándékokat.Nagy velős csontot adtam nekik és egész este azt rágcsálták.Valakinek a lábszárcsontja lehetett,valami magas formáé." - írja a blogon.
Bazmeg, ez emberhúst ad a kutyájának?

dzsemi 2007.01.10. 20:19:43

"Bazmeg, ez emberhúst ad a kutyájának?"

Dehogy ad emberhúst,hogy gondolod? Csak csontokat, a húst ő eszi le róla:)

rendszerhiba 2007.01.10. 20:21:16

gondolom azt hitte, vicces. de nem.

neoliberalis · http://pedopapok.blogspot.com/ 2007.01.10. 20:47:36

a kuta aki magyar emberhussal táplálkozik:
pako.blogdreams.com/userfiles/118631.jpg

meneküljön ki merre lát!

neoliberalis · http://pedopapok.blogspot.com/ 2007.01.10. 20:48:59

aki tulélte volna a látványt, annak itt a magyarázat:

"Felöltöztettem a nálam született kis francia bullimat.Milyen kis dögös mi?"

dmo 2007.01.10. 21:02:30

kókemény arc pakó, én csípem.

Rene Augustine Cardinale 2007.01.10. 21:16:09

B+, és a 15. albumát promotálja éppen...

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2007.01.10. 21:18:37

Ennek már van 15 albuma vaze, Sting meg még csak kétszer járt Magyarországon??

rendszerhiba 2007.01.10. 21:45:31

zenearuhaz.t-online.hu/index.php?m=info&albumid=263&sp=47&sty=49&page=1

ez se semmi, tavaly a top5 -ben volt az origon:) azért is sikerült megjegyezni. kedvenc dalcím:
Most jöttem én Vácról
és Ennek az asszonynak, Feleségem kardos asszony (a nyelvtannal is kis problémák adódtak)
Polgármester máma mulatunk 2003 (mér' pont 2003?)

edebácsi 2007.01.10. 21:49:05

Kalap úr:
Te nem ismered Kaczor Ferit, bazzeg? Rosszul vagyok... Hát mit szoktál nézni? Egyébként Őköcsögsége többször szerepelt a Fásy-mulatóban. Csak azt ne mondd, hogy azt sem ismered. Ha hiszed, ha nem, ez a borzalmas nyálgép, ez a lenyalt fejű pöfeteggomba halálra keresi magát a lemezeivel, és szarik rád meg rám.

rendszerhiba 2007.01.10. 22:00:37

Edebácsi,

én sem ismertem a kaczor ferit, csak a kacor királyt még gyermekkórból.
a fásy mulatós is kimaradt. ahogy látom szerencsére ;)

JuliaNervosa 2007.01.10. 22:17:00

Kacorferi, vazze....!
Megnéztem a linket, ámultam, döbbentem, szörnyülködtem. Szép csendben... Mikoris megszólalt a következő: Befestem a hajam- valami ótvaros gyiloksramli...
Istenemre félrenyeltem, egy ideig az sem volt biztos, hogy megmaradok... Köszi feri, vaze, ez merénylet...

edebácsi 2007.01.10. 22:25:11

rendszerhiba:
Egyáltalán nem szerencsére... Embertelen fazonokat lehetett ott látni. Megszakadnál a röhögéstől. Én kifejezetten imádtam. Pl.: Bunyós Pityu (ő énekli a polgármesteres műdalt), egy nagy darab, izig-vérig taplóarcú egyed (egyébként Szikora néven valóban jó bokszoló volt, és most ilyen keservesen keresi a betevőt), aztán Fekete Dzsoni. Az meg valóságos törpe, és fejhangon visít, mintha a tökei bekerültek volna egy excenter présbe. És persze Komáromi, a volt megyei főkapitány. Most mindig bézból sapkában, mert kopaszodik, és nála pedofilabb arcot senki nem tud vágni. És tele ilyenekkel. Kurva jó. A mostani kedvenceim a Budapest tévé zenés műsorában a szombathelyi Merci zenekar. Beszartok, olyan jó. Egy hurkaujjú, német labdarúgó hajó cigánygyerek a billentyűknél (énekel is), egy öreg picsa bútorszövetből készült nagyestélyiben (feltehetően a polgármester sógornője vagy nagynénje, másképp nem férhetett volna be a bandába), meg egy másik réti néger, aki basszusgitározik. Pontosabban imitálja. Frenetikus... Ne Pákót nézzétek, ezeket. Pákó egy fasz. A hazai taplók sokkal jobbak...

easydc71 2007.01.10. 22:26:07

Szerintem Pákó a magyar szórakoztatás szinvonalát nézve símán elfér.
Nem egy James Brown mindenesetre :D

easydc71 2007.01.10. 22:27:38

Nigériából jobban örültem volna azért: Amunike, Ikpeba, Kanu, West, Finidi, Okocha ... focistáknak ha ide veszik az irányt.

easydc71 2007.01.10. 22:29:11

hű de be vagyok rúgva... még ez a fogalmazás...

rendszerhiba 2007.01.10. 22:32:11

Edebácsi,

megkövetem magam. ígérem megnézek egy részt, ha ennyire reprezentálja a hazai gagyi életérzést. biztos jó móka lesz :)

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2007.01.10. 22:46:18

by rendszerhiba:
"Ez a zsidózós dolog sem szimpi, na mindegy."

apám, te mióta olvasol subbát? a körlevélverzió-korszakban ennél vadabb sorok is megjelentek.. és igen bazmeg matula, tényleg puhultál. kapd össze magad.

Nomante · http://rosszpcjatekok.blog.hu/ 2007.01.10. 23:06:37

"...Nagyon boldog és békés Karácsonyt kívánok minden drága didisnek és rajongóimnak.Sok csokifaszt,csoki didit a fa alá!!!..." [blog]

Szerintem pákóról elég ennyi is.

Nomante · http://rosszpcjatekok.blog.hu/ 2007.01.10. 23:08:26

Még annyit talán, hogy ez tipikusan az a kategoria - ami egyébként sok-sok celebnél is jelen van - mikor nem veszi észre, hogy nem vele, hanem rajta nevetnek.

Té, mint Tamás 2007.01.10. 23:11:48

Ennyi elég pákóból.

A TOPIKOT EZENNEL BEZÁROM.

Té, mint Tamás 2007.01.10. 23:13:45

(wiw-es profilokat linkelni azért lehet.)

CrabMan (törölt) 2007.01.10. 23:41:43

Kedves Subba!

Én ehhez nagyon hülye vagyok, ezért kérdezem:
Te, amikor ilyen pákós cikket írsz, zsidós meg négeres szavakkal, már akkor tudatában vagy annak, hogy a kommentek fele az Artisjus-ról fog szólni? Vagy csak úgy beleereszted a hangod a nagy szittya Alföldbe és várod a visszhangot?

[] (törölt) 2007.01.10. 23:54:26

en mondtam, hogy korai bezarni a lagereket, de ram nem hallgat soha senki.

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 00:06:32

Meg kell állapítanom, hogy amióta regeltem ide egy rakás fos lett az egész. A múltkor végigolvastam az egész subbát, visítozva röhögtem. Ma meg..?

mókus 2007.01.11. 00:25:58

Ezzel én is így vagyok René. Gyere együnk Hasslemord-ot, az úgyis valami édesség, nem? :)

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 00:30:39

Mókusom, inkább maradok a félhideg pizzámnál, a HasslemorT-ot pedig jól feltöröm! :-)

Egyébként Rene csak Svájcban vagyok. Itt Gus. :-)))

Carnivora (törölt) 2007.01.11. 00:55:31

A seggünket mutogatni a tévében és a farkunkat magyar nők közelében lóbálni, azt mindannyian nagyon szeretnénk, csak nem vagyunk olyan bátrak, mint ez a néger.
-

Tőlem lóbálhatja a majom otthon a dzsungelbe. Felháborító, hogy az ilyen szar élősködők állampolgárságot kapnak, míg magyar véreinknek nem adják meg ...

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 01:02:40

Tán' azokról a magyar nőkről is megemlékezhetnél, akik rábuknak F.P. faszára. Ők is a véreid, te seggfej.

patrona 2007.01.11. 01:15:49

A Fásy mulató tényleg ezerszer szánalmasabb 10 Pákó hakninál is. Az én kedvencem a "Mesterhármas" mikor is Fásy Ádám, Bunyós Pityu, meg még egy hasonló tehetség(nevét elfelejtettem) adja elő a repertoár színe javát. Háttérben a Flash Dance, két tizenéves ribi, klasszikus diszkóspicsás fellépőruhában nyomulnak valami meghatározhatatlan táncstílusban(ez mondjuk alap látványelem minden fellépőnek). A Princess playbackre hegedül menyaszonyi ruhában, PostásJózsi valamit osztogat az első sornak refrén közben, szóval van hangulat rendesen, a paraszt meg vakul. Ja a közönség pedig valami frenetikus, a több füle van mint foga asszem statisztikailag is bizonyítható lenne. Jobb, mint bármi más szombat esti műsor.

patrona 2007.01.11. 01:18:57

Ja, a legjobbat meg kihagyom, miért nem szóltok? Sebeők János fellépése az valami hihetetlen volt, ott kb. beszartam. Surda kalap, rövidujjú ing, rövidnadrág, zokni, félcipő, kukásmellény. Amit meg előadott, valami irgalmatlanul mélyenszántó fiozófikus dal, a refrénje szerint Menjen a sunyiba, ki nem hisz a maciba, a tévé maciba a tévé maciba, menjen a sunyiba ki nem hisz a maciba, és a bocibocitarkában. Amíg élek nem fellejtem el.

mókus 2007.01.11. 01:27:47

Igazad van Gus :) A René csak Eu-ban női név "ugye" :)
HasslemorT - Hasslemord.. meg a fülészet reggel az.
Aki fp genitáliájára vetődik azt te nőnek nevezed?
Szerintem az a legalja.. szomorú. Eleinte azt hittem vicces (a sok hülye nő meg ez), de nem, nem az. Siralmas. Ez a pasas meg kopaszodik, nézd a homlokát. Egy senki és nem azért, mert nigériai, hanem mert hülye és ostoba (bár ő meg van róla győződve, hogy tuti frankó megmondós csávó).
Mellesleg vidéki fruskákon kívül, akik később gyerektartásért perelik (micsoda véletlen) más nem áll le vele. Azokat is a haknizáskor szedi fel szerintem a jászkaraf...jenői iparosbálon kb.

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 01:38:39

Mókusom, a "nő" esetükben szigorúan csak biológiai szempontból értendő. A privis picsákra gondoltam, azok meg is érdemlik ezt a sutyerákot. Tudod, ilyen, amikor a kereslet találkozik a kínálattal... És igazad van, valóban siralmas. Ahogy egyik tanult cimborám mondaná: "Ilyen is van!"


Más:

Sajna már tuti nem lesz B.T.2... Mahoney, Bob, a török, Mr. Pici, és Leon is már a túlvilágon vannak. Totál ledöbbentem, amikor megnéztem.


Egyébként már csak azért is Hasslemort, nem Hasslemord, mert a gugli csak az elsőre dobott ki bármit is. Nézd meg magad, és láthatod, hogy szláv testvéreink is szeretik-kedvelik a mi kedvenc filmünket:


www.google.hu/search?hl=hu&q=hasslemort&meta=

mókus 2007.01.11. 01:50:47

Oké, hiszek neked, poénból írtam, hogy megyek a fülészetre és persze magamra gondoltam, nem rád :)
Igen, Mahoney sajna meghalt már. Ha jól emlékszem a The Negotiator c. film forgatásakor kb., ki is írták, hogy RIP (a Samuel Jackson-os túszbeszéltetős filmre gondolok).
Aaaah, Benji Klopcik mekkora már! :) (vagy klopchik? olyan szlávosan hangzik)
Na, pl. fp-ból én is csinálnék brenda smith-t, gondolom segítenél nekem benne :)
)Jól van, nem gonoszkodom :)))

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 01:58:32

LOL, feleségül veszlek, rajtad kívűl 3 embert ismerek, aki ennyire vágná a Bizánci Tüzet!!!


"-...és nem akarok többé Klopzik lenni!
- Miért, mi akar lenni, Klopzik?
- Mondjuk egy... Smith!
- Benjy Smith?
- Neeem! Brenda Smith!
- Hmm... Brenda... Smith...
- Öhö, öhö!
- Boldog leszek... HA MOST RÖGTÖN BRENDÁT CSINÁLHATOK BELŐLED!!!

Leon kiviszi

- Egy szaros Brenda Smith..."


A végére pedig egy jótanács, csak neked:


Ne akard, hogy olyat tegyek, amit nem tennék, hacsak valakik meg nem tétetik velem azért, mert ez a valaki nem tett meg valamit valakinek, amit valaki meg akart tétetni vele!


Gus

jane_eyre · http://ainethil.inda.hu 2007.01.11. 02:11:44

Ne haragudj Subba, de speciel a Papadimitriu (nem -ou) Athina hogy kerül ide? Magyarországon született, itt járt Színművészetire, remek magyar színésznő. Magyarosíttatni kellett volna a nevét mint annak idején a zsidó színészeknek, csak hogy ne szórakozzanak rajta? Értem az egzotikus celebektől való viszolygásotokat, de attól még nem kell röhögni valakin, mert szokatlan neve van.

mókus 2007.01.11. 02:13:29

"Örülök, hogy így megértjük egymást" :) (majd lambert a füvön landol és beindul a locsoló - mekkora amcsi klisé, de lambert-nek ez is jól áll :)))

Itt az örmény felszabadítási front :)

"Most valami olyan furcsa szagpt érzek" - Pici.
"Ez belőlem jön, thai kaját ebédeltem" - bruno.
Fú, van egy csomó és bocs, hogy ilyen pontatlanul, de késő van és a filmet olyan jó mésféléve láttam utoljára.

mókus 2007.01.11. 02:16:32

Memorable Quotes from
Why Me? (1990)
Bob the Turk: I warn you, do not make me do something that I would not do, unless someone made me do it because they didn't do something someone told them to do.
Gus Cardinale: Don't worry Bob, I would never do something to make someone do something to someone, because that someone didn't do something that someone wanted them to do.
Bob the Turk: I'm glad we understand each other.

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 02:25:26

Semmi gond, már ez a kevés idézgetés is végtelen jól esett! :-)))


"Igen. Elkaptuk azt a kib*szott rohadékot ma este. Elkaptuk azt a k*rva anyját is. Ez azt mutatja, hogy milyen hasznos, ha a tetves lakosság együttműködik a rendőrséggel. És azt, hogy mennyi bajt okozhat, ha a kib*szott f****pó barmok nem működnek együtt. Köszönöm!"


"Mi, egy drót, egy drót az én házamban??? Ki, hol, kinél..? Beeeenjiiii!!! Halooott vagy!!! Rohadt spicli, szakadj meg!!!"


"Ne kúrjon ki velem, Leon!"


"Átbasztak, átbasztak, átbasztak... maga is mondja, Leon! Ott van!!! Az baszott át minket..!"


mókus 2007.01.11. 02:32:02

Igen, meg amikor szegény benjy megijed az irodábamenet leon-nal (hangfelvétel).
Mahoney beszéde a legdurvább, nagyon kész van az a karakter :)
Maguk kitéphetik egymás tetves haját, ez akkor is egy rablás volt, mert kiszúrja az ember szemét (valami ilyesmi, bocsi, hogy nem vagyok pontos).
"Most mennem kell megtölteni a börtönöket" - Mahoney a sajtótájékoztatón.
"A börtönök már televannak" - újságíró.
"Hogy hívják magát?" - mutat fenyegetően az újságíróra.

Kövér alak Picinél:

Szóval az as rác, az mondta a fülest, hogy a kő az oroszoknál van a követségen.
Pici: menj ülj vissza a dagadt seggedre, túl sokat nézted a tv-t.

Gus Cardinale: Bruno, that's the stupidest idea I've ever heard.
Bruno: Don't worry, there's plenty of more where that came from...

Francis Mahoney: What's the matter? Did you get your face caught in a zipper?

Gus Cardinale is hanging in a wire outside a skyscraper when two CIA agents appear at the roof]
CIA Agent: Hey, don't try anything stupid down there.
Gus Cardinale: What could be fucking stupider than this?

--------------------------------------------------------------------------------
Ralph: [motioning to the mess in his apartment] My maid died.
Bruno: [smelling the air] Must've died in here.

--------------------------------------------------------------------------------
Cop: [smelling the musty air of Ralph's apartment] Geeze, Ralph, somebody die in here?
Ralph: I don't think that's any of your business.

Hű, kezd késő lenni, egy "búcsúcsók, szívem"? :)

mókus 2007.01.11. 02:35:57

Egyszer legyen fórumos buli és menjünk el megnézni a Why me?-t :D
Szerintem a többieknek is tetszene :))))

Az a jó még, amikor a CIA-sek beviszik és Gus "mindent tud" :)
- És a törökök azért akarják a követ...
- ... hogy egyesítsék az erejét... és a maguk dolga visszaszerezni
- a francba és mindent tud :)

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 02:42:52

Oké, én benne vagyok! Csak hol nézzük meg? Én hajkurászom pár éve, de sehol. Ez a film elfelejtődött, pedig mekkora!!!

mókus 2007.01.11. 02:47:34

Nekem vhs-en megvan/megvolt. Elvileg megvan, de lehet, hogy megsérült a szalag :-s

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 02:48:40

Be tudnám digiztetni, ha nem túl sokat romlott az évek alatt.

Ea 2007.01.11. 03:09:20

én megnézném. már annyit dumáltatok róla, hogy ez má olyan, mint társaságban sugdolózni.
persze lehet szegénységi bizonyítvány, hogy nem láttam, de én egy kelésgyenge naposcsibe vagyok. :)

mókus 2007.01.11. 03:43:36

Dehogyis. Amúgy leadták most nyáron is m1-en, ha jól emlékszem.
Bocs a súgdolózás miatt..

ivanova 2007.01.11. 06:44:38

Nem értek egyet azzal, aki azt mondja, Pákó egy majom. Nem igaz, annyira nem értelmes. Ránézésre sincs semmi köze a főemlősökhöz. Ő az a tipikus gyökér, aki szerint az evolució olyasvalami, ami csak másokkal történhet meg.
Egzotikus celeb? A butaságban nincs semmi egzotikus. Az egyetemes és végtelen.

laza 2007.01.11. 06:46:12

Gazdaság

Niger az egyik legszegényebb ország. 61%-nek kevesebb van mint egy US-dollár naponta. A legtöbb nigeri a mezőgazdaságból él. 2005-ben éhínség volt.

Forras: wikipedia

Ezek utan ne csodalkozzon senki, hogy a szinpadon razza a faszat, meg hogy hulyet csinal magabol.Nem azt mondom hogy most akkor sajnalni kell, de szerintem ha egy ilyen helyrol kiszabadul valaki, akkor minden lehetoseget megprobal kihasznalni.Szemely szerint nem szeretem Pakot, de szerintem vannak nala sokkal idiotabbak is, akiknek amugy tobb lehetoseg megadatott az eletben es megis ilyen elkurt "mediasztar"-ok lettek.

ivanova 2007.01.11. 06:57:50

Én megértem a véleményed planet, de azért, mert Niger szegény, miért pont a magyar belpolitikába akar beleszólni Pákó? Miért nem arra hívja fel a figyelmünket a farokrázásával, hogy "segítsetek az országomon, mert ott elnyomják a nőket, éheznek a gyerekek és lelövik a férfiakat"?

laza 2007.01.11. 07:14:51

ivanova 2007.01.11. 06:57:50

Pako bele akar szolni a magyar politikaba?:)
Ez nekem uj, mondjuk rontani mar ugyse lehet rajta...
Amugy meg fogalmam sincs, ami afrikaban megy az nagyon gaz, mondjuk magyarorszag se panaszkodhat ami a gazdasagot illeti, de amig ilyen onzo emberek iranyitjak az orszagokat addig ezek a dolgok ugyse valtoznak.De ne is beszeljunk rola, mert csak felbaszom magam idegileg...

emdé_old · http://emtv.blog.hu 2007.01.11. 07:34:37

Nem értek egyet. Pákó egy kis szánalmas pöcs. Nem vicces és még szánalomból sem lehet rajta röhögni. Ha pedig látom, én szégyellem magam el az ő hülyeségei miatt, annyira buta.

ivanova 2007.01.11. 07:52:16

planet emlékszel amikor azt követelte Pákó, hogy csatolják vissza Erdélyt az ő magyar véreivel? :) mi ez, ha nem nyílt politikai üzenet?:) mondjuk én halálra röhögtem magam rajta.
Az afrikai gazdasági helyzet még nálunk is cikibb, és ha sokáig jól megy nekik, akkor 20 év mulva állnak olyan "szarul", mint mi. De itt elsősorban nem erre gondoltam az országának publikálásakor, hanem inkább mondjuk az emberi jogokra. Meg az AIDS-re, meg a tiszta ivóvíz hiányára.

Seso 2007.01.11. 07:55:25

miert olyan kurva nagy tabu az a szó hogy : zsidó???

havockoma 2007.01.11. 07:56:39

emdé: teljesen egyetértek veled...

Teesenek belegondolni (ki Pákó mellett, ki ellene) DE:
- FP kis hazájában is így viselkedik mindenki?
- kis hazájában is a farkát és seggét mutogatja minden mondvacsinált "sztár"?

Nekem vhogy nem jön be ez az idióta, jólmegmondom, gagyi és nevetséges szöveg. Csak azért, mert ő FP?! Mert minden másod, harmad és negyedrendű műsor foglakozik vele? (soxor ez a baj, hogy foglalkoznak vele...).

És ami nem megy a fejembe: ez a sekélyes szereplés sokakat szórakoztat..."Hú, láttad a Pákót, húúúúúú, vazze..."
LOL!

kanpulyka (törölt) 2007.01.11. 08:04:53

Ez a csimpánz tényleg jogi egyetemre járna? Visszaadom a diplomámat!
Nem az a gond, hogy egy ilyen, max. cukornádvágásra vagy gyapotszedésre való emberszabású létezik (sok van belőlük, fehér,fekete, sárga, stb.) hanem, hogy teret adnak nekik az "erre van igény" ideológiával.
Sajnos egy ilyen félmajom (is) bizonyos mértékben ízlés és véleményformáló, bizonyos körökben. Az átlag lepukkant magyar prolinak meg még csak ez kell, hogy még hatalmasabb tahó legyen...
Buta, bunkó, gusztustalan és egyáltalán nem vicces. Csak gratulálni tudok azoknak a nőstényeknek, akiknek ez kell.

anton.neutron 2007.01.11. 08:13:12

kb egy vagy két félévet járt az eltére, mint külföldi hallgató

kanpulyka (törölt) 2007.01.11. 08:28:44

Be sem engedtem volna... Mielőtt bárki felháborodna, nem azért mert néger, hanem a fentebb kifejtettek miatt.

Thomas S. Gambler 2007.01.11. 08:44:12

Üdv.

Ööö, konkrétan nem azért hoztam fel az elején az Artisjus-t, mert az zavar a leginkább, hogy az én pénzemből pénzelik magukat. Amúgy is mindent külföldről szerzek be...Engem az zavar, hogy ezt elméletileg a művészek szedik maguknak. Ez az agyirtott hol művész? Kiad 15 albumot, amin egy mondatot nem tud magyarul végigmondta valami ratyi szintipop zenére, és ezért kaszál, miközben szakmájukhoz értő, intelligens embereknek nincs munkája, azért, mert nekik nincs nagy fekete dákójuk, amit a színpadon lóbálhatnának, de ha lenne, se lennének rá hajlandók? Naiv lélek vagyok, de engem az élt kib*szott aránytalan igazságtalansága zavar jelen esetben. És pont ezért toloncolnám vissza a p*csába nigériába, ahová való.

Szólottam.

Ui: Ez a Bizánci Tűz ekkora kult, hogy csak ti ketten láttátok? :) Meg kén' néznem nekem is, imádom a kislétszámú klubokat... :)

laza 2007.01.11. 08:47:37

Na, amugy mindenrol a kocsog media producerek tehetnek akik szponzoraljak az ilyen szarokat(gyozike, donatellanak a k.annya, stb..). Nem tudom miert hiszik azt hogy az embereknek erre van igenyuk, de amugy mi is hulyek vagyunk mert foglalkozunk veluk.Szoval pako tovabbra is egy hulladek, de amit mondani akartam az az, hogy lehet azert kezdett ebbe az egesz szarba mert ra volt szorulva.Tobbet nem irok ebbe a topicba, csa'

moshi (törölt) 2007.01.11. 09:01:02

az a helyzet, hogy bármilyen idegesítő kis tuflák ez a pákó, pont mint a légy, amelyik most szállt át a trágyadombról egyenesen a madártejen úszó tojáshabra, meg sem közelíti mondjuk az extrém mértékben irritáló vágó istvánt vagy nőnek is, férfinak is, izének is egyaránt könnyfakasztóan ocsmány és segghülye kiszel tündét.

úgyhogy szerintem még jól is jártunk vele, már abban az értelemben, hogy lehetne ennél sokkal rosszabb is.

leftwing 2007.01.11. 09:07:42

moshi! igyekszem felfedezni szavaidban a szarkazmust. Csak az a zavaró, hogy Vágóval párhuzamosan Kiszel Tündét is megemlítetted:

Kiszel Tünde
Fekete Pákó,
Győzike
Vágó István

Vajon melyik a kakukktojás?

moshi (törölt) 2007.01.11. 09:12:39

egyik sem. hidd el nekem puszira.

bioritmus 2007.01.11. 09:23:57

Fekete Pákó egy cserediák. Engem az érdekelne mi lett azzal a magyar csajjal, akit Nigériában építettek be az ottani kulturális közegbe.

miskagyerek 2007.01.11. 09:41:09

Ez az egész messze nem a "feka emberszabású" műve: egyfelől szórakoztat jópár ezer nálánál is alacsonyabb fajfejlődési szinten álló magyar állampolgárt, másfelől visszatérő eszköze a fantáziátlan, és ordenáré magyar sajtó és szórakoztatóiparnak, akik sikerrel provokálnak többszáz alulművelt, rétegsovén levélírót, akik a wikipediáról idéznek a "majom" hazájáról, összemosva Nigert Nigériával. A százmilliós Nigériáról úgy referálni, hogy "kis hazája" elég bizonyíték. Csak azért mert messze van. Mellesleg messze nem vált ki ekkora indulatokat, hogy késő délutánonként minden nap seregével állít elénk a "kereskedelmi" tv nyomorult magyar majmokat, akiknek még csa a pöcsük se nagy, de elég degeneráltak, vagy mártósak ahhoz, hogy a három ponttal magasabb IQ-jú köznép gúnyosan kikacaghassa őket. "tapsoljuk meg Józsit, aki veri a nejét". Azaz hiába kergetjük haza az őserdőbe a banánzabáló büdös niggert, százával állnak helyébe hungaricumok.Különben , ha nem vennénk észre a Bede pajtás is erre utazva provokál Benneteket. Ki a bánat írkálna feldúlt leveleket a blogba, hogy Niger nem Nigéria, és nem is arra van?
Szóval kedves háborgók, a megoldás: kevesebb Fásy mulató, Mónika, meg Blázka és egyáltalán szelektív tévézés. A megpsórolt időben pedig esti, vagy levelező iskola. Alapszintig legalább.

bioritmus 2007.01.11. 10:05:52

a Niger nem egy folyó?

Vadkörte 2007.01.11. 10:14:51

A cikk írójával együtt + Pákó mint zsák és a foltja...

hammasz 2007.01.11. 10:17:49

Nagyjából egyetértek azzal, amit miskagyerek írt. F P cserediák lett volna? Erről nem tudok. Az a helyzet, hogy kurva nehéz ösztöndíjat vagy bármilyen támogatást szerezni ahhoz, hogy innen odamenj tanulni, ezt tapasztalatból tudom. Dél-Afrikán kívül nem nagyon vannak ösztöndíjak.
Egyébként az egész ösztöndíj-rendszer a protecióra épül (Nigéria ugyan nem a legszegényebb, de közmondásosan korrupt ország), tehát egyáltalán nem biztos, hogy az arra legalkalmasabbak jutnak ide. Volt olyan itt Mo-on, hogy bányamérnököt képeztek asszem olyan karibi szigetre, ahol egy darab bánya sem volt. A baj mégis az, hogy ez a fajta ösztöndíjrendszer éppenhogy a visszatérésre nem ösztönöz, tehát legjobb esetben is agyrablás (már ha Pákó esetében beszélhetünk ilyesmiről).
Ha valaki innen diplomásként vissza akar menni a hazájába, (hiszen éppen ez lenne a lényeg: az itt megszerzett tudást hazavinni, hogy ott jobb legyen) ott igen sok lehetősége adódhat a boldogulásra, mert a harmadik világ nagy részében nagyon kevés a diplomás. Sokan vannak, akik sokat proftáltak abból, hogy ösztöndíjasok voltak. Alpha Oumar Konaré pl. aki most az Afrikai Únió elnöke, Lengyelországban tanult (és perfekt lengyel).
Lehet hogy valaki egészen más területen helyezkedik el, de attól még sokra viheti.
Bocs az offért.

bioritmus 2007.01.11. 10:20:14

tyűha!
és ha bemagolom mind a 30 nyelvet, amit a folyó mentén beszélnek, akkor a Vágópista bácsi majd ad nekem egy csomó millát, igaz?

bioritmus 2007.01.11. 10:21:50

mostantól semmilyen szmájlit nem fogok használni!
(bocs az offért)

morz 2007.01.11. 10:22:34

Nem Niger, hanem Nigéria. A két ország nem ugyanaz.
Nigéria nem annyira szegény mert van olajuk, de csak a társadalom 2%-a él jól belőle.
Vajon Páko tud kézzel oroszlánt belezni?

Terpeszgyermek 2007.01.11. 10:29:26

Fekete Pál többet ártott a fekete kultúra megítélésének, mint a KKK valaha. Szerintem bármelyik önérzetes bantu szétbaszná a fejét a szakócájával (vagy mi a fasszal).

miskagyerek 2007.01.11. 10:41:27

ja. szakóca.
Azt meg a Te ősöd használta. jó régen, biztos ezért nem emlékszel.

up 2007.01.11. 10:44:08

Teljesen fölösleges arról cikket írni, hogy erre miért van igény. Azért van rá igény, mert

a) valakik kitalálták
b) és sok pénzt fektettek bele
c) és még többet keresnek
d) a jónépnek meg mindegy

e) és nem tudom, hányadik menthetetlen szarságot promózó, kicsit megrendeltnek tűnő cikket látom itt. szuláksó ez bazmeg? faszkorbács.

bioritmus 2007.01.11. 11:00:56

up: gondolod, hogy Pákó manegérje ír egy mélt a subbáéknak:
"Kedves S.S., írjál mán egy cikket 20 rugóér a művész úrról, áfás számla nem kell"
?

ez az oldal csak azért van, hogy a mi éteri szférákban lebegő intellektusunk is megmártózhasson egy picit a mocsokban, aztán szeretetteljes derűvel lebeghessünk tovább a föld felett 1 milliméterrel

Té, mint Tamás 2007.01.11. 11:04:02

bioritmus, nem mondod, hogy szerinted elképzelhetetlen egy megrendelt cikk...?!

ennyi naiv embert!

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2007.01.11. 11:04:08

Ede bácsi: a Fásy Ádám az a Drakula gróf kinézetű degenerált ipse, aki a Missz Hángüri rendezvényeket szervezte?

bioritmus 2007.01.11. 11:09:23

tudom, hogy készülnek megrendelt cikkek.

de anettkáról például nem tudnám elképzelni, hogy a subbáéktól rendeljen.
pákó meg amúgy is ott van mindenhol.
bár az igaz, hogy elég naiv vagyok.

tilosradio 2007.01.11. 11:13:52

SESOkám, hihetetlen, hogy a magadfajták állandóan azt projektálják, hogy a zsidózás tabu, és egyáltalán az emberek félnek kimondani a szót is. Az első komment arról szólt, amivel én is egyetértek: mi a fasz közük van az egzotikumokhoz Papadimitriu Athínának vagy a zsidóknak?
BEDE: ez a cikk szánalmas. Többek között mert sztereotipizál, a szezon keveredik a fazonnal. Amikor egy lapon említed az olimpiai bajnokainkat FP-val (bármilyen szempontból, arról nem beszélve, hogy sem Navarrete József, sem Carlos Perez, sem Kálid Artúr nem fekete - vedd le a polcodról valamelyik náci fajelméletes könyved és nézz utána), egy pillanatra sem gondolkoztál el? Szarcsimbók parasztja.

ethan blow 2007.01.11. 11:17:53

FASSZOPÓ MODERÁTOR! ZSIDÓZNI LEHET, NIGGEREZNI IS, AKKOR MI A FASZT TILTASZ LE FOLYTON, TE HÜLYE EGYAGYSEJTŰ SZARJANKÓ, HM?

ethan blow 2007.01.11. 11:18:29

EZT MEG KIÍÍRTA, MOST MÁR VÉGKÉPP NEM ÉRTEM EZT A SZART, DE BEKAPHATJA.

vale72 2007.01.11. 11:18:45

Nagy kár,hogy Martin Luther King nem érte meg Fekete Dákó tobzódását!Valószínűleg azonnal fehér csukját húzna!!!

bioritmus 2007.01.11. 11:23:32

tilosradio:
azt hiszem újságírásnál a téma is meghatározhatja a stílust. én úgy érzem Pákóról nem lehet úgy írni, mint a nanotechnológiáról egy tudományos szaklapban.
(bár szerintem eléggé vicces lenne)

mint azt Vadkörte is észrevette Pákó és az írás egymásrataláltak

bioritmus 2007.01.11. 11:24:25

bulgakov: nyugi, nálam is volt már olyan, hogy csak kb 1 perc múlva jelent meg a beírásom

ethan blow 2007.01.11. 11:32:50

de nem, hanem azt írta ki, hogy a "hozzászólás tartalma érvénytelen". ez mi a faszt jelent? mi érvénytelen? legalább írná ki, miért, ez így kibaszott kommunista megoldás. kapsz egy sallert, találd ki, miért. fasszopoá!

gonzalo 2007.01.11. 12:05:03

faszomnak írtok róla? ezért ismert, és ezért tud ebből a trékirályságból megélni.

gonzalo 2007.01.11. 12:06:07

a tahóknak: a faszszopót így kell leírni helyesen. olyan mint a jegygyűrű, hehe, mármint helyesírás szempontjából.

anton.neutron 2007.01.11. 12:08:21

bulgi, szerintem a rendszer automatikusan szűr bizonyos szavakat, kifejezéseket, például amelyekkel a spambotok szokták telenyomni a fórumokat, p o r n, seksz, ingyér, nagyobb pénisz, és hasonlók

Lou 2007.01.11. 12:22:01

Kalap úr: " Fásy Ádám az a Drakula gróf kinézetű degenerált ipse, aki a Missz Hángüri rendezvényeket szervezte?"
Drakula gróf egy stílusos úriember, sőt magyar nemes. Ne mossuk össze ezzel az idióta prolival!

Pákó barátunk pedig nem hülye. Csak abból él, hogy elhiteti velünk. Szilveszter előestéjén láttam egy Benedek bácsival közös interjúban. Míg Uhrin tényleg idióta volt, addig Pákó óriásikat röhögött rajta. Főleg Benedek bácsi valódi magyar paraszthoz méltó bunkó rasszizmusát.

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 12:39:37

Vót' egy balássó, amiben jelen vót' Forrasztó Pákó, Uhrin, Matisse nagyfater, meg Pógárjenő telóban. A magyar gennymédia nagy pillanata volt, amikor ezek röhögtek egymáson, mindenki más meg röhögött őrajtuk. Kb. mint Karinthy halhatatlan művében, amikor Roboz meg mittoménki röhögnek egymáson, az osztály meg röhög őrajtuk.

speirs 2007.01.11. 12:44:31

Azt azért tényleg értékelni lehet benne, hogy ellentétben a többi köcsög celebbel ő nem képzel többet magáról. Azért mennyire szánalmasabb, amikor BB Zsanett a német irodalom iránti rajongásáról áradozik az Aktívban??? Pákó meg büszke arra, hogy nagy a farka... ő ennyi

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 12:48:04

Na ja, Forrasztó legalább olyan segghülye valaki, aki nem képzeli magát nagyonkurvaokosnak, mint kiszeltünde, vagy fehéranett.

ethan blow 2007.01.11. 12:53:48

gonzikám, anyád a tahó, aki a világra fosott a klotyó helyett, oks? a fasszopoát direkt írtam így, amúgy meghúzhatod a makkomat a fogaddal, meg a hülye blogoddal együtt, köcsögláda.

ethan blow 2007.01.11. 13:00:17

amúgy írd meg az okosságot a sztaki-nak is, te kis fasszopó, mert ezt meg onnan másoltam ki, fasszopóá barátom, a kurvanagy eszeddel, ennyit tudsz, ennyihez tudtál hozzászólni, elbasztad, leülhetsz:

"Keresés a kibővített szótárban :
3 különböző kifejezést találtam:

fasszopó asshole
dickhead
shitface "

putrix 2007.01.11. 13:05:57

hát ha választanom kéne a médiacigány győzike meg a médianigger pákó között, melyik maradjon életben, az utóbbit választanám.

vernarancs 2007.01.11. 13:48:52

"Nekem semmi bajom a negerekkel. Szerintem mindenkinek legyen egy."

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2007.01.11. 13:49:26

Én is Pákót hagynám életben a médiacigány helyett...

boszor 2007.01.11. 13:51:32

"Pákó azért egészen különleges eset a magyar celebpalettán, mert ő rajta az egyetlen férfi, aki csak és kizárólag szexuális objektumként van kezelve." Milyen igaz, csak az kár, hogy tényleg az egyetlen. A nőknek miért nem jutnak péniszvillantó celebek, mint a Britni Sipirc meg a Pariszhiltony? ;-)

putrix 2007.01.11. 14:00:42

"Pákó azért egészen különleges eset a magyar celebpalettán, mert ő rajta az egyetlen férfi, aki csak és kizárólag szexuális objektumként van kezelve."
Mert egy vérnősző barom, azért.

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2007.01.11. 14:01:18

Drága boszor, mégis kiket látnál szívesen fa szvillantás közben? Stohl Bucit (mondjuk ha épp akkor kérik meg ilyesmire, amikor bekokainozik, biztos vállalná)? Vagy Lábsó Lászlót, a tokakirályt? Netalán Vágó Pityut (felezzük meg neki, könyörgöm!!!)? Norbi már megmutatta a zacsiját (ma a zacsim, holnap a répám)...

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2007.01.11. 14:02:26

Esetleg (Kala)Majkát? Muhahahhhhaaaa

vernarancs 2007.01.11. 14:03:23

Miert kene haragudni rajuk? Ha egyszer az embereknek gyozikere van igenye hat legyen meg az oromuk. Elkepeszto, hogy gyozike show-ja huzza a nezettsegi mutatokat meg mindig. De ezert nem a zebrabuzira kell haragudni...

putrix 2007.01.11. 14:05:09

Majka... nem is tudom, egy ózdi surmó miért visel női nevet...

Kalap úr (törölt) · http://bazz.blog.hu 2007.01.11. 14:10:57

Ezt a titkot állítólag mélyen eltemette jelentéktelen, telepi csicska múltjával egyetemben...

mókus 2007.01.11. 14:11:29

Dolgos: ki kondta, hogy választanod kell (kettejük közül)?

Majka engem nagyon irritál :-s

speirs 2007.01.11. 14:26:58

Jaja Majka az egyik legkártékonyabb celeb, akkor már inkább 3 P/Dákó

mókus 2007.01.11. 14:33:38

Majka ráadásul király okos csávónak hiszi magát, miközben egy alulművelt olvasatlan, ostoba fajankó (vagy ez erős volt?).

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 14:41:50

Akkor egy sztori, csak nektek: még a VV1 idején ment a kiszavazós móka Lorenzo vs. Majka ügyben, anyám pedig a hihhhetetlen nagy tyúk eszével szavazott is Majkára. Igen ám, csak sikeresen unokaöcsém számára kütte a sumákságot a retek helyett. Unokaöcsém gyorsan beállította a számtiltást, és visszaírt: "Köszönjük, hogy Lorenzora szavazott, az ön voksa érvényes, a rendszer figyelembe veszi." Anyám persze kellően ideges lett, unokaöcsém meg csak a következő családi banzájon jelentette be röhögve, hogy ő volt.

mókus 2007.01.11. 14:54:59

Tényleg, hogy lehet számot tiltani? Lehet, hogy nem is ismerem a telefonomat.. :-s

Hysterica Nervosa 2007.01.11. 14:56:37

én úgy tom SMS-re nem lehet, de persze lemaradhattam valahol, ha mégis akkor érdekelne, aljaskodni akarok.

mókus 2007.01.11. 15:07:52

Na, valaki már avasson be hogy lehet ezt.

ethan blow 2007.01.11. 15:11:02

rené, ezt elkúrtad. nem nagyon, csak kicsit, de elkúrtad. smsre nincs számtiltás, de jó sztori volt, filmes.

bioritmus 2007.01.11. 15:11:55

még a múlt században sem lehetett, de poénnak jó

edebácsi 2007.01.11. 15:12:00

Kalap úr:
A degenerált az stimmel, de a Drakula nem. Boldogul Vlad Tepes (ez volt Drakula leánykori neve) persze nem a vérszívásban, hanem a karóbahúzásban jeleskedett egykoron. Nagy súlyt helyezett arra, hogy a delikvens végbelébe úgy illesszék a karót, hogy lehetőleg - amikor az erre a célra szolgáló speciális fakalapáccsal beverik - ne sértsen létfontosságú szerveket, és a hegye akadjon meg a pofa kulcscsontjában. Így gond nélkül fel lehetett állítani, és az ürge jó esetben napokig száradt a hegyes fán. (Innen ered a "lófasz a seggedbe" mondás, ezt a karót ugyanis török nyelven "lofat"-nak mondták.) Szóval ez a Drakula valamivel intelligensebb ábrázattal bírt, mint a széppina-hajcsár Fásy. És persze sokkal szimpatikusabb is volt...

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 15:33:05

Kösz Mókusom, de már megtaláltam én is. :-)))

SMS számtiltás: így emlékszem a sztorira, aztán lehet, hogy ez már az aggkori dementia.

ethan blow 2007.01.11. 15:35:03

nekem egyszer írt a csajom, hogy feljönne, erre letiltottam a számot, és visszaírtam, hogy gyere, csak más nevet meg címet adtam meg (egy haveromét), meg azt mondtam, hogy hogy 28 centis a farkam. többet nem láttam a lányt...de állítólag a haverommal él azóta.

mókus 2007.01.11. 15:40:02

Aaaa, nem hiszem el. Egy bros szám megy a netrádióban :-s

ethan blow 2007.01.11. 15:41:40

a bros számot is letiltanám

mókus 2007.01.11. 15:46:19

Életemben először beküldök egy videót ide a subbára, mert ez lesz a szupercukiság, érzem :)

putrix 2007.01.11. 15:57:44

mókus, nem mondta senki, hogy választanom kell közülük. de ha kellene... szóval vágod! :-))

vale72 2007.01.11. 16:08:05

mókus: itt meg nemtom milyen rádióba/nőm hallgatja/Sabrina:Boys,boys,boys!

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 16:13:05

Sabrina, attyaég... Rick Astley, Mc Hammer, New kids on the block, Vanilla ice mikó' lesz?

mókus 2007.01.11. 17:06:53

Na igen. Más kérdés, hogy én mindenképpen kitoloncolnám mind a kettőt innen.

Másik durvaság.. most olvastam miket kenünk a testünkre, mivel mosunk fogat stb. nap mint nap többször is :-/
(bálnasperma, malacbél, állatok vére, cápamáj stb.)

mókus 2007.01.11. 17:07:42

Rick Astley, őt bírtam kicsiként :D

Most ment le a chesney hawkins is (I am the one&only - doc hollywood zenéje volt, aki emlékszik rá).

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 17:11:37

Mókusom, azt tudtad, hogy a hetvenes évek közepéig a kakaókészítményeket állati vérrel dúsították?

Na jó, nyolc évesen én is hallgattam Rick Astleyt, de ma már letagadom! :-D

ErrorFlynn 2007.01.11. 17:14:04

állatvér, azt értem, de bálnasperma?

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 17:15:56

Bálnacafatokat az illatszer iparban használnak (ámbra), az oké, de a spermát el nem tudom képzelni.

mókus 2007.01.11. 17:17:12

Ha tudnád milyen sok helyen írták ezt. Mármint, hogy mennyi mindenben van :-s
Szerintem már az állatvér is durva.
Itt egy másik example:

Lipase.
Enzyme from the stomachs and tongue glands of calves, kids, and lambs. Used in cheese-making and in digestive aids. Alternatives: vegetable enzymes, castor beans.

Másik érdekesség:

Placenta. Placenta Polypeptides Protein. Afterbirth.
Contains waste matter eliminated by the fetus. Derived from the uterus of slaughtered animals. Animal placenta is widely used in skin creams, shampoos, masks, etc.Alternatives: kelp. (See alternatives to Animal Fats and Oils.)

mókus 2007.01.11. 17:19:20

René, olvasd mit posztoltam az előbb. Megyek és levakarom a bőröm tetejét a testápoló után :-s
Most már értem mitől olyan kis "érdekesszagúak" a zöldek és állatvédők, mert nem kennek magukra semmit (egyáltalán semmit..)

ErrorFlynn 2007.01.11. 17:22:23

úgy értettem, rájönni arra, hogy az állatvér jó vmire, még mindig könnyebb, mint rácsodálkozni, nahát, a bálnaspermától szép lesz az arcbőröm.

ErrorFlynn 2007.01.11. 17:24:25

vagy a placentától.

mókus 2007.01.11. 17:25:03

Az állati fétus jobban zavar speciel :-s

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 17:25:16

Mókusom, inkább kenek magamra lajhárspermából készült valamit, semminthogy a hónaljszagom olyan masszívvá fejlődjön, hogy rá lehessen könyökölni. Egyébként nem nagyon érdekel, hogy mi, miből készül, ha finom és nem mérgező, akkor megeszem (pl. tyúkherepörkölt hmm!).

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 17:27:51

Tyúkhere, bazz, hülye vagyok... Kakashere, természetesen. :-)))

ErrorFlynn 2007.01.11. 17:29:41

tán a disznótoros témában magasztalta valaki a vesevelőt, és végül is, ha már disznóagyat eszünk, magunkra kenhetünk akármit.

mókus 2007.01.11. 17:37:33

Én azt sem eszem meg. Én valamivel jogosabban fújolok, ha lehet ezt mondani, mivel nem kajálom meg a malacot semmilyen, étsd semmilyem formában (hiszen a csirkelevesben is malac van, meg a pulykasonkában is, ami már a vásárló megtévesztése, de hagyjuk).
Nem eszek magyar ételeket, illetve viszonylag ritkán és keveset.

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 17:40:44

Hejj, pedig egy jó kis malacsült pirosra pirult bőrrel (mint Okkerboy) és alatta remegős hájjal, savanyú káposztával...

ErrorFlynn 2007.01.11. 17:41:07

tojás? az, végülis, tágan értelmezve, helyhez nem kötött csirke-fétus, nem?
(bocsánat a fogalmazásért, kis fáradtság)

mókus 2007.01.11. 17:53:35

A tojás még elmenne, de a többi, az gáz. Halat meg ilyesmit leszámítva, de azt is csak tiszta olajban, nem malacosban meg másban..

ErrorFlynn 2007.01.11. 17:59:13

pedig egy kis malacos olaj biztos bombabiztos módszer a ráncok ellen:-)
(biztos bombabiztos, tényleg fáradt vagyok...)

mókus 2007.01.11. 18:10:15

Én meg tényleg távoltartom magam minden malactól :-s
Hé, most veszem csak észre: miféle ráncok?????
Én egy szép, selymesbőrű, eddig ráncmentes hölgy vagyok (meg szerény is :))

mókus 2007.01.11. 18:12:28

René: ezennel vége az "eljegyzésünknek" :)
Bár a filmnézésbe még benne lennék, többiek?

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 18:18:22

Ha vége, hát vége... hüpp...

De... mit szólnál egy búcsúcsókhoz? :-)))

(Valaki zongorázzon!)

mókus 2007.01.11. 18:23:51

(Tegnap én is írtam a búcsúcsókot :))

Utána majd a rendőr megkínál cigivel :) És megszadiz a cia is :)
Mondtam már, hogy bankban dolgozom? :))))

Nooormális 2007.01.11. 18:33:11

Mókus és Rene: Ha már ennyire ráizgultatok a Bizánci tűzre, megnéztem a linket. Random kínzó kérdés: Hogy lehetett az eredeti címet (Why Me?) Bizánci tűzként fordítani? :-)

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 18:34:06

Franc... pedig ha igen lett volna a válasz, már rohantam is volna az ékszerészhez jegygyűrűkért. Nem sokkal záróra után. :-)))

Nooormális 2007.01.11. 18:36:57

A lipázon meg ne akadj ki, kedves Mókus, egyél bátran sajtot, nincs benne lipáz. De ha mégis, a beledben is van, sőt a hasnyálmirigyed is termeli... :-) Régebben egyébként vegágott borjak gyomrából vonták ki a sajtokat megalvasztó oltót, de ma már ez sincs, mert nicns elég borjú.

A placentáról meg annyit, hogy nemcsak azt, de pl. a levágott állatok petefészkét is felhasználják, pl. kiváló hormonkészítményekhez...

De nem off egy kicsit ez a téma? :-)

Nooormális 2007.01.11. 18:39:41

Fekete Dákóról meg az a véleményem, hogy lehet fikázni nyugodtan, ő meg röhög a markába, amikor zsebre teszi a bármelyikünk fizetését kb. egy nagyságrenddel meghaladó gázsiját... Persze ez is keresletfüggő, amíg lesznek emberek, akik ezt igénylik, addig ő is velünk lesz. Marhára igaza volt miskagyereknek!

speirs 2007.01.11. 18:51:56

Egyébként nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezek a senkik olyan nagyon jól keresnének. Persze jobban, mintha trógerolnának valahol, de azért nem olyan nagyon...

mókus 2007.01.11. 18:54:22

De off és sejtettem, hogy sok mindent felhasználnak szegény állatkákból, bár ennyi mindenre nem gondoltam.
Mondjuk sejtettem a lipázt is (de az urea is ilyen).

René: ezesetben még gondolkodom :) Ám a malachús ellened szól..

laza 2007.01.11. 19:27:36

miskagyerek 2007.01.11. 09:41:09

"..akik sikerrel provokálnak többszáz alulművelt, rétegsovén levélírót, akik a wikipediáról idéznek a "majom" hazájáról, összemosva Nigert Nigériával..."

Te aztan kibaszott okos lehetsz, hogy ilyen messzemeno kovetkezeseket le tudsz vezetni olyan emberrol akit nem is ismersz.Igen, rosszul emlekeztem hogy honnan szarmazik pako, ugy latszik, te otthonosabban mozogsz a celeb mediaban.Lehet meg a szulinapjara is emlekszel??Szerintem normalisan is fel lehet hivni ra a figyelmet ha valaki hulyeseget ir, de ez az egesz amit irtal teged minosit amugy.

Rene Augustine Cardinale 2007.01.11. 19:35:24

Mókus kedves, addig örülj, amíg malacsültet flamózok, mert ha helyette egy jó nagy adag sóletet dobok be, akkor a tavalyi Aug. 20.-ára jótékony homály borul.

No, besötétedett, megyek is az éksz... na, a kocsmába.

Viszlát holnap!

piroseperke 2007.01.11. 19:43:38

ezt találtam a neten: cetvelő

a bálnák és delfinek fejüregeiből és zsírjából kinyert, enyhe melegítésre is könnyen cseppfolyósodó szilárd faggyú. Főként hajkenőcsökhöz, balzsamokhoz, kozmetikai krémekhez, finom viaszgyertyák gyártásához és a textilek kikészítéséhez használják. A cetvelő latin nevének (sperma ceti) jelentése: a bálna spermája. Ez a megnevezés abból a hiedelemből fakad, amely szerint a cetvelő a bálna megalvadt ondója volna.

A cet fejének nagyméretű cetvelős szervét általában együtt főzik ki a cetzsírral, hogy cetolajat nyerjenek belőle. A cetvelő hűtéssel választható el: ilyenkor fehér, kristályos, viasszerű anyagként válik ki a főzetből. Kémiailag a cetvelő főként cetil-palmitátból és a zsírsavak zsíralkoholokkal alkotott egyéb észtereiből áll.

bloodhound v2.0 2007.01.11. 20:16:05

202 KOMMENT IDE?!

BASSZÁTOK MEG, NEM VAGYTOK NORMÁLISAK...

Nooormális 2007.01.11. 20:23:17

Piroseperke rulez! Azért jól eljutottunk ide Fekete Dákótól... És akkor az Artisjus-t még nem is említettem... :-)

Srácok, ti meg ne anyázzatok már! Ha nem bírjátok egymás búráját, inkább menjetek el a balázssóba. Még fizetnek is érte! :-)

rendszerhiba 2007.01.11. 20:46:13

Piroseperke: ments meg légyszi! három napja a slozin ülök, valami vírus! a dokinő adott szürke port, de rosszabb lett.
tudományosan mit tanácsolsz? már lezsibbadtak a combjaim, fáj a seggem. csak van valami tudományos bigyód erre :)

rendszerhiba 2007.01.11. 20:53:22

Random kínzó kérdés: magdi néni leplezte le a szemetelőt?

piroseperke 2007.01.11. 22:19:11

rendszerhibának: Lehet, hogy a széntabletta helyett hamut adott? Vagy lehet, hogy nem az orrodba kellett volna felszívni? Nem tudom, kérdezd meg a gyógyszerészedet! :-) Ha a lábadat felpolcolod, (sámlival, vagy ilyesmivel) akkor kevésbé fog zsibbadni! Esetleg teljesen megvárod, míg elzsibbad, akkor meg már úgysem érzed! Remélem segítettem!

piroseperke 2007.01.11. 22:33:34

Egyébként is elítélendő, amit a WC-n csinálsz, mert az Pákó klónozásának minősül tudományos szempontból! Mentségedre legyen mondva, hogy a klónok egyből a rendeltetési helyükre kerülnek! :-)

rendszerhiba 2007.01.11. 22:46:08

:)) még mindig a mellékhelyiségben....
sámlival már próbálkoztam, úgy meg vágta jobban a perem a seggem :)

valami smectra nevű port adott, gondoltam jobban járok ha felszippantom. de aztán mégis lenyeltem. ez volt három napja. na azóta itt ülök. mi lett volna, ha felszippantom? megelőzöm anettkát az űrprogramban?

mókus 2007.01.12. 01:40:38

piroseperke: én is olvastam a sperma ceti-t, de később egy másik felsorolásban volt egy olyan rész, hogy delfin hólyagja meg más állatok nemi szerve, majd ez: whale's sperm, és emögött nem volt ott a sperma ceti és a szövegkörnyezet alapján simán elhittem, hogy az igazi sp., de lehet, hogy azt is tényleg felhasználják :-s

Látom elvagytok egyébként :)
Én meg itt kajálok. Gondolom egyedül vagyok a fórumon..

cs242 2007.01.12. 07:22:46

Nos, javasolnám itt egy-két embernek az MSN-t, ahol elbeszélgethetnek a bálnaspermáról, és kedvenc filmjeikről. Nem hinném, hogy témát ennél jobban szét lehet OFF-olni, gratulálok.
Továbbá már megint ez a szar duma, hogy "mert igény van Pákóra. Aki ezt gondolja, az eléggé kifordított világban él. A nézettségi mutatókkal ne is akarjak röhögtetni. Ez éppen olyan, hogy a Danubius rádióban ugyanazt a 25 nótát adják már 10 éve,és a hülye proli elhiszi, hogy ez azért van, mert erre van igény. A médiavilág sajátossága, hogy csak azt a szemetet kapod, amit fel akarnak futtatni. Aztán a pofádba lökik, hogy vazze, erre van igény,mert 500 lumpen-proli nézőből 430 ezt nézi. Röhej. A Fekete Pákó nevezetű biomassza pedig nem hülye, csak megélhetésileg. A szemét az, aki futtatja ezt a szarhalmot. Ohhh, hát különben is, néger, akkor el kell ájulni tőle, mert más színe van, meg a boxosoknak nagy a farka, azt mondják. Az olaszok meg jól főznek, a németek meg precízek. Jah, ezek mind nemzeti sajátosságok, az elhülyített magyar meg beszopja. Ez is nemzeti sajátosság lett. Mintha itthon nem lenne elég érték. És itt most nem a köcsög Stohl és egyéb barmokra gondolok.
Bocs az OFF-ért, amiért megszakítottam a filmből való idézgetéseket,meg a kulináris eszmefuttatásokat.

rendszerhiba 2007.01.12. 09:31:44

cs242 rulez

teljesen egyetértek, onnan hogy továbbá.
üdv,
system error

bors 2007.01.12. 09:48:55

hát kedveseim: "míg erénye sajátja, bűne a koré mely szülte őt" Amíg a hülyeségből meg a faszrázásből jól meg lehet élni, miért ne tenné.

cyber panka 2007.01.12. 10:03:30

kurvára nem fogok kalapot emelni Pákó előtt csak azért, mert nekem ámbár nem a stílusom dehát ismerjük el őt mert "jól csinálja"
Subba mi a faszt csinál jól? Pénzt? ez érdem?Szerintem ő is csak egy faszkalap báb, valaki másnak csinál ő egy valag pénzt és annak is a kurva anyját. Pákónak meg sem kell szólalnia, a szeméből is süt az ostobaság, nem tudta volna önmagát így befuttatni segítség nélkül.
Részemről nem jó fej és nem riszpekt pusztán azért mert neki "bejött az élet" mi meg rohadjunk meg ha nem vesszük észre milyen vicces.

Deecee 2007.01.12. 10:48:24

Az ilyen seggfejekből, mint a Feketedákó csak a média képes szárt csinálni. És ilyen például a Subba "Isten állatkertje" c. sorozata is. Marhára egyetértünk, hogy milyen szarok az ilyenek, le is írjuk, de sajnos már pusztán ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy napirenden lehessenek. Az, hogy épp pozitív vagy negatív véleményt fogalmazunk meg, az teljességgel mindegy, lényeg, hogy porondon legyenek.
Szar ügy.

cyber panka 2007.01.12. 10:53:55

Deecee 2007.01.12. 10:48:24

nem értek egyet. véleményvezér réteg vagyunk szerintem, mi Subba olvasók. és ha én itt fikázom az negatív de nem negatív reklám. Akkor lenne az ha Blikk címlapján jelenne meg róla nem túl jó/szép hír. Mert az is eladás növelő eszköz. Akkor is megveszik ha rosszat olvashatnak róla. Én viszont leszarom. Azzal hogy itt anyázok, nem generálok nagyobb olvasottságot/nézettséget egyik szennyes magyar celebnek sem.

toi 2007.01.12. 11:04:09

Bullshit_Baby: ott a pont

Deecee 2007.01.12. 11:16:37

Bullshit_Baby,
valóban, közvetlenül nem emeled az "eladást" azzal, hogy itt fikázol, nem is ezt állítom, hanem azt, hogy ezzel is támogatod a köztudatban maradását, ezzel is "megveszed" egy kicsit. Ha tudomást sem vennél róla (se te, se én, sem senki más, sem itt, sem más fórumon) akkor a médiának nem lenne érdeke, hogy sztárt gyártson belőle. De én is tudom, hogy ez sci-fi, ezért volt az utsó mondatom.

cyber panka 2007.01.12. 11:23:50

Deecee azért ne hagyj el minket!

Deecee 2007.01.12. 11:27:47

Na jó, de csak a te kedvedért :-)

Csárli Furkó 2007.01.12. 11:34:43

Deecee!
Én semmiképp nem szeretném támogatni a maradását, úgyhogy nem mondok róla semmit...

ntx 2007.01.12. 11:56:11

Pákó tényleg semmitől nem riad vissza:

pako.blogdreams.com/userfiles/119220.jpg

bioritmus 2007.01.12. 12:04:19

B_Baby:
ezt te visítod
"pákónak csak 10 centis a dákója
a didimet meg nem adom oda!"

én meg rákontrázok:
benedekkel hedbengelek
nem is vagy te faszagyerek!




cyber panka 2007.01.12. 12:07:39

bizsergető amikor a nick nevemnek "kedveskednek" cyber flört deecee? :D

cyber panka 2007.01.12. 12:39:57

bioritmus:
minden koncertünkre szervezünk egy csapatot aki lent a nézőtéren egyszerre üvölti "NAGYSZÍNPAD" :)

bioritmus 2007.01.12. 13:36:52

ó, bárcsak ott tartanánk...
remélem ez a subbázás sokat lendít majd a népszerűségünkön
(Deecee-t befűzheted vezérrajongónak)

cyber panka 2007.01.12. 13:48:11

Deecee gyere és rajongj ANETTKÁÉRT

cyber panka 2007.01.12. 14:40:53

az együttesünk neve!
alakítottunk itt a fórumon egy punk zenekart Anettka névvel. imádni fogod

bioritmus 2007.01.12. 14:53:54

Lebowski35 2007.01.03. 22:21:37
Kéne csinálni egy anettka nevű punk bandát. Én dobolok
bioritmus 2007.01.05. 10:01:30
leszek gitáros!
csókolom (G)
anettka leszopott (E)
csókolom (G)
anettka elszomorított (F)
stb...
Bullshit_Baby 2007.01.05. 11:44:52
az Anettka bandába énekesnőnek jelentkezem. Nem tudok énekelni.
Jó?
ezsolt 2007.01.06. 09:37:55
@ Lebowski35
@ Bioritmus
tegyetek már egy marék a-mollt is a többi akkord közé.
Viszonylag egyszerûen lehet lefogni :)))
Én meg roadie leszek
Kilgore Trout 2007.01.12. 14:32:40
Bio:Nekem is mindegy hogy szóló vagy basszus. Majd cserélgetjük...
------------------
eddig ennyien vagyunk

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2007.01.12. 15:57:48

www.lljunior.hu/vendegkonyv/index.phpNa

idézek:

"képzeld az anyu most engedett el!!!:)))))))))))JUHÉÉÉÉÉ!!!EZ A HANGULATVÁTÁS!!!DE KÉSNI FOGOK MERT LEKÉSTZEM A VONATOT!!!"

és

"sztem sem érdekelne senkit sem

oksyka, sya

pussy"


ésmég

"Krisz:arra már visszaírtam..mindenki full hülyének nézett, de mind1 Nem érdekelt...

jahj az nem yoo h. rosszul vagyol Remélem h azért minden Ok. lesz veled

Alexa:Kitalálhatom?!?!?Nem mehetsz Nyíregyre!?

Sya Királylány.korod?hol lax?hogy szólíthatunk?"

továbba tekintsünk meg egy képet

www.lljunior.hu/vendegkonyv/userpicture/user3846/user.jpg

vagy többet

www.lljunior.hu/vendegkonyv/userpicture/user8252/user.jpg

a nap üzenete

"Nonó Szivem!!!!

örülök naggggyon h. voltál fent, ez tök jol esik!!!!!NAGYON SZERETLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bocsyka h. tegnap nem voltam hamarabb de még nem voltam itthon.

SZERETLEK NAGGGYON Nonó SZIVEM!!!!!!

téged is Junikám

jah Mesybabám: remélem minden rendben van veled, bár a beírásaidbol naggyon nem ugy néz ki....

majd írok neked myvip-en !!!babám, minden rendbe fog jönni!!!!!!!!!!!!!!

soksok mindenkinek!!!"

és még egy kép

195.228.74.235/users_new/0129/01291021/1681420/29b3bd206d00072b45f7ed83ca37da6112507263.jpg

toi 2007.01.12. 16:05:21

Szaros gerle: miért büntetsz minket? kapunk ígyis eleget az élettől:-(

:-D

mókus 2007.01.12. 18:14:36

SzG: ki áll mögötted? :) CIA, FBI, moszad? Mi lesz a következő? Korda Gyuri számokkal fogsz kínozni? :)
Nem tudom most megsajnáltok-e, de junior idevalósi (ahol lakom), és a kis nyuszifülű batman-ünk, pataky attila is a szomszédunk volt valamikor :-s

tiboru · http://blogrepublik.eu 2007.01.12. 18:20:50

mókus 2007.01.12. 18:14:36

Ez tényleg halmozottan hátrányos helyzet. Szerintem még gázártámogatásra is jogosult lennél (jövedelemtől függetlenül), ha ezt beírod a kérelembe.

mókus 2007.01.12. 18:42:10

Be is adtam a papírt.
Egyébként a bochkor gábor is errefelé lakik :-s
Ki fogad be?

mókus 2007.01.12. 18:55:13

Óooooh :)
Mit vigyek?

mókus 2007.01.12. 19:00:45

Nézed a Coupling-ot a cool-on? :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2007.01.12. 19:22:25

Nem. Kéne?

És hogy mit hozz? Hm, roppant nyitott vagyok. Csak ne fájjon.

mókus 2007.01.12. 20:16:33

Becsukjalak? :)
Ne fájjon? Ezek a mai pasik, nem tudják már mi a jó..

mókus 2007.01.12. 20:54:15

Ki tudja..
Ugyanakkor valami azt súgja, hogy tennél egy próbát :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2007.01.12. 23:18:50

Veled cica: bármikor.

A kiskorbácsod is hozhatod. A szopóálarc (asszem így hívják) alapellátmány.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.01.13. 01:15:02

mókus, te beszélsz klikkesedésről és szétoffolásról?
Hm...:)

mókus 2007.01.13. 15:52:03

Morrisal: Ööööö... izé :)

Tiboru: nem szeretem a cica becézést, olyan olcsó és átlagos :)

speirs 2007.01.13. 17:53:42

miafaszomazaszopóálarc????? Elképzelni nem tudom... (bár azt se tudom akarom-e)

mókus 2007.01.13. 18:25:50

Kérdezd tiborut, úgy tűnik ő tudja mi ez :) Viccet félretéve, miért kell ehhez álarc?

speirs 2007.01.13. 18:50:28

gondolom, ha rusnya az aktív fél...

manes 2007.02.01. 07:24:49

Az ATV-n láttam a héten vagy a mult hét végén már nem tudom de a lényeg,hogy Pákó és Uhrin Benedek fikázta egymást.Pákó leszarozta Beni bácsit az meg viszont és egyre csak azt hajtogatta,hogy nem érdekli Pákó mint mond mert ö egy VILÁGSZTÁR!!!.A riporter meg szóhoz se jutott.Szerintem a dicsöségtöl,hogy két ekkora müvész közt lehet!!

Claretta 2007.05.28. 23:33:19

Fel nem tudom fogni, hogy egyes embereknek mi szórakoztató azon, hogy ez a majom rázza magát, komplett idiótát csinál magából, és fő témája és szókincse egyben a "fasz ki van", és a "baszd ki". Szerintem tiszta szégyen.
süti beállítások módosítása