Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Na mi van tata, megállt az idő?

2007.05.22. 13:08 | Subba Sándor

Tudtátok, hogy néha az internet legmegdöbbentőbb bugyraiból is érdekes és szórakoztató dolgok böffennek fel? Képzeljétek, az Index Fórumában is történnek néha izgalmas dolgok.

Aktuális kedvencünk a méltán hosszúéletű Öreglányok a buszon... topik, tele olyan gyöngyszemekkel, hogy a Belga együttes ezekből simán egy nagylemeznyi anyagot össze tudna dobni. Kalandok metrón, buszon, villamoson és természetesen trolin, a hülye nyuggerek kedvenc járművén. Itt van pár gyöngyszem, de tényleg érdemes az egészet átfutni. 

Barátnőmmel szoktunk járni Pestre a buli, régi osztálytársak stb. miatt. Most is itt vagyunk. Keletinél le, 7es ami már magában egy nagy élmény, majd pár óra múlva négyeshatos. A 7esen nem is történt semmi, sőt a mai fiatalság átadta a helyet, amit kedvesen mosolyagva megköszöntünk.
DE!
4/6os.
Ölelkeztünk és csókolóztunk. Ja és álltunk. Felszállt egy nyanya a ledarálta a népet, csak hogy leüljön. Mi boldogan együtt az meg néz ránk mintha mi lennék vmi világ elleni diktátorok. Megyünk megyünk, egyszer csak ránkszól h hagyjuk már abba, mert zavar mindenkit és persze szövegle mellé.Rávert egyet a kerekeskosarával a térdemre nemérdekelt.Látták, hallották sokan nem fontos. Utána a lábszáramra ütött. Ami eszméletlenül fájt! (mert csókolóztunk és szerettük egymást.............),
A LÉNYEG!

EZ KI KELL EMELNI, BOCSÁNAT ÉS NEM POLITIKA.

Amikor rávágott a vádlimra, összestem.
JOBB OLDALRÓL EGY ROMA, BAL OLDALRÓL EGY SKINHEAD SEGÍTETT FELÁLLNI!!!!!!!!!!
MAJD A SKINHEAD ÉS A ROMA KITETTÉK EGYÜTT A NYANYÁT!!

----

Az egyik szerdai napon siettem nagyon, és az életem múlt azon, hogy elérjem akár az eggyel korábbi metrót, ha nem sikerült volna, akkor talán nem is jutok haza... csak másnap... nah végülis elértem, de... és itt kezdődik az ON topik része a dolognak. Sokan voltak a mozgó lépcsőn, balra húzódtam, elindultam lefelé, szinte rohantam. A nagytöbbség észlelte és jobbra húzódott (más országban nem is kérdés, hogy jobb oldlon áll mindenki), már csak azért is, mert keményebbeket léptem és "csatogott" a lépcső. A lépcsősor közepére érve, 60 év körüli ontopik asszonykák beszélgetnek egymás mellett, először úgy gondoltam nem vettek észre. A baloldalinak megkocokgtattam a válát, majd elnézést kérve utat kértem. Erre a nyana "hová siet annyira, 2 percenként jön a metró". Erre mondtam neki, hogy ilyenkor este már 5-6 percenként jár és ha nem érem el a korábbit nem jutok haza.... erre a nyana vállat von, és a mellette lévő is beszáll: "Időben kell elindulni otthonról".... ekkor felkaptam a vizet, ingerülen mondtam neki, hogy én elindultam időben a busz késett, amúgyis ki van írva, hogy jobb oldalon kell álni, de maga biztos még az elemi első osztályát se járta ki...majd közéjük léptem, amikor elmentem köztük nagy nyögés, két lépcsővel később üvegcsörömpölés (szatyor borulás gondolom), nagy anyázás én meg mentem le, amikor elhaladtam a lépcső alján két 17-18 éves csajszi mellett nagyban röhögnek, vissza néztem hirtelen "így kell ezt a sok vén f.sszal".

---

A Deákon szálltam fel a kettes metróra,utazótáskával,meg még 2táskával(afféle kisebb költözés,szünet után otthonról vissza fővárosunkba).A metrón többnyire mindenhol ültek,1-2ember állt.Eme 2megálló erejéig én is megelégedtem egy állóhellyel.Épphogy elindult a szerelvény,egy lökést éreztem.Nem gond,előfordul.Viszont a második erőteljesebb lökésre már megfordultam,mire láttam,h egy 80körüli tipikus öregasszony(aki mellesleg ült...) próbálta non-verbális kommunikációval tudtomra juttatni,h a kistáskám hozzáért a !kalapjához.De a java csak ezután jött!A körülötte és veleszemben ülő 40-60éves nők el kedztek informálódni,h "miért nem megy arréb?nem látja,h szegény néni nem fér el magától?",mire közöltem velük,h ezek alapján ha zavarom,tulajdonképpen,neki is uannyi arrébb csusszanni 5centit és különben is elég nagy a félig üres metró,h elférjünk.Ezzel a mondatommal sikerült kihoznom belőlük mindent,amit csak lehetett.Egyszerre kb4-en ordították,h takarodjak le a metróról azonnal és h mit képzelek én,h ilyen rohadt pofátlan vok,h DIREKT ÜTÖGETEM a szegény,öreg néni fejéhez a táskámat.És hát az ember esze megáll,h milyenek ezeka maifiatalok...

---

Hétvégén a 32-es buszon utaztunk a férjemmel, az előttünk lévő sorban ült mamika és papika. Előttük a korlát, amihez egy fiatal nő támaszkodott, nekik háttal. A nő pólója és a nadrágja között kilátszott a virág alakú tetoválás. Egyszer csak láttuk, hogy a nénike (én oldalról még a huncut mosolyát is láttam) nyúlt a virág felé, a két ujját összecsippentve. Papika az utolsó pillanatban rántotta el a kezét, suttogva mondta, hogy ne csinálja már.

---

Nekem egyszer a 32-es buszon volt egy horror elmenyem, en csak szemtanuja voltam szerencsere. Hatalmas tomeg volt a buszon, rengetegen alltunk. Oreg nyanyi szinten allt. Mellette egy kigyurt kopasz bomberdzsekis fiatalember walkmanezett, nezett ki az ablakon. A neni meg az ablakra ragasztott utazasi tajekoztatora hivatkozva egyre hangosabban kezdte el magyarazni a kopasz gyereknek, hogy nem szabad zenet hallgatni a buszon, ha az az utastarsakat zavarja. Es ot a kiszurodo zajok nagyon zavarjak. Egyre hangosabban es ingerultebben mondta a magaet, a ficko meg nem reagalt semmit, ra sem nezett. 10 perc utan a neni ugy erezte, ezt nem turheti tovabb: a tettek mezejere kell lepnie. Fogta, es kihuzta a srac egyik fulebol a bedugos fulhallgatot, ami nagy hiba volt. A ficko agyat elontotte a szar, es elkapta a no nyakat, lenyomta, uvoltott, hogy ehhez nincs joga, hogy mereszel ahhoz nyulni, ami a mase, kozben okollel verte a no fejet, aki levego utan kapkodott. A Beke ternel elengedte a not, es leszallt. A no ettol felbatorodva, hogy kiszabadult, meg leszolt a kopasznak valakit, aki nem volt rest es visszaszallt, feltepte az ajtot, es folytatta, amit abbahagyott. Megmondom oszinten, senki nem allt a no partjara, egy vekonyka "ne bantsa!" hallatszodott a tomegbol, es meg tudom erteni. Szerintem a nyanya csak maganak koszonheti, hogy elete talan legremisztobb elmenyeben reszesult. Ha nem cseszegeti feleslegesen a gyereket, ep borrel meguszta volna az utazast. 

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr6485223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lápi Lidérc 2007.05.22. 17:38:30

Na szevasztok , keresek egy fehér szoknyát, mert tényleg fűnyírás lesz a vége !

diab 2007.05.22. 17:38:49

Lidérc: utcai, piha. kb. egyik cipőm sem olyan, ami egyáltalán viselésre alkalmas :)
Stein: azt nem. sőt, azt sem, hogy mindenki ki az utcára és csinos csajok üljenek be ide az ölünkbe :)
Vászka: naná, hogy nem. de persze ettől függetlenül simán, bármikor. :)

boikott 2007.05.22. 17:45:17

ez az egész topik tök szakállas. kb oylan mint az időjárásról beszélgetni. mindenki szív a bkv-n nyilván, a fiatalok többsége sokkal elviselhetetlenebb pronyó görény mint a kickboxos öregasszonyok.
és az egész bkv intézménye is azért undorító, mert mi emberek vagyunk azok,amúgy szerintem a fővárosi tömegközlekedés (szervezésében)igenis kurva jó! az hogy büdös van meg mocsok van azt meg meglehet köszönni az embereknek!

Részeges Huligán 2007.05.22. 18:07:26

egyszer amikor fiatal voltam, és nagyon részeg, felszálltam egy buszra, ami tele volt nyugdijas huilgánookkal meg rosszarcú terhes kismamákkal.
egyik sem adta át a helyét, fujj

gonoszkiralylany 2007.05.22. 18:09:56

The reaper 2007.05.22. 15:55:24
nekem a Kéne egy tank a kedvencem, meg a Nem hiszem el h jártak a Holdon :D
amúgy aaaa, szívesen söröznék, most hívott lakótársam h menjek velük, de reggelig be kéne vágni ezt a tárgyat... :S és csütön is vizsga. majd utána sörözök :)
hogy ment a ZH? :)

wdc 2007.05.22. 18:16:30

még elején írta valaki hogy "hol álmodta a srác"

tudom h nem vág ide, de sokan tévhitben élnek a szkinhedekkel kapcsolatban.. a sok antiszemita kopaszfejű hívja mostanság (illetve már egy jóideje) megugat szkinhednek de a valódi szkinhedek rasszistaellenesek, és uténják amagukat szkinhednek neverő rasszistákat..

TUDOM SENKI SEM KÉRDEZTE:D sebaj :D

RollingBoxer 2007.05.22. 19:50:59

Dunába a sok rosszindulatú nyögdijjassal.
Ha belegondolok, jobb, ha BKV-n utaznak és nem vezetnek. Aki meg nem bírja Őket, mint én is, az vegyen autót vagy bringázzon mint Huli.

The reaper 2007.05.22. 20:28:39

Visszatértem.

Ja és időközben felvetődött egy morális kérdés. Kinek mi a hozzáállása a papucs/szandál+zokni kombóhoz?

diab 2007.05.22. 20:41:08

reaper: ez nem morális kérdés. szandált zoknival nem hordunk. az ég kék.

Lápi Lidérc 2007.05.22. 20:42:52

diab 2007.05.22. 20:41:08
bezony!
evidencia :)

diab 2007.05.22. 20:48:38

taníts még, Lidérc :)

The reaper 2007.05.22. 20:49:08

már csak azért mert hazafelé haverral néztük a metrón h az emerek 90%-a ezt nem tudja

diab 2007.05.22. 20:51:01

reaper: remélem, szóltatok nekik :)

Lápi Lidérc 2007.05.22. 20:56:50

diab 2007.05.22. 20:48:38
Miről szeretnél hallani aranyom?:)

diab 2007.05.22. 21:06:58

először csak idegen szavak és kifejezések, aztán jöhet a kvantumfizika, univerzum mérete, tér-idő ugrás, ilyesmik :)

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 21:12:21

Eccer, egy másik galaxisban linkeltem még a homárra egy zokni-szandál blogot. Már nem emléxem, hol találtam. Na mind1.

Egyébként meg ez a klimatikus felmelegedés is monnyon, mert mire kellemesre hűl a söröm a hűtöben, elálmosodok a krumpliszörptől.

Addig is ébren álmodom Error átázott fehér ruhácskájáról, ami meg kofalárma, mert nem is volt vihar. Eddig.

És Diab-nak, így estve, hogy a fiatalkorúak nagyrészt eltűntek, boldogaságos nevenapot kívánok, sajna felajánlásként csak egy egészség-stampót tudok, így virtuálián keresztül felajánlani :)

toxikus 2007.05.22. 21:13:31

egészséges tampont?????

diab 2007.05.22. 21:15:34

Vászka: nagyon figyelmes vagy, köszönöm. a stampót köszönettel elfogadom, és meghívlak egyre én is. Bár állítólag én is fiatal vagyok ;)

Lápi Lidérc 2007.05.22. 21:19:42

FELHÁBORÍTÓ
vedeltek itt nélkülem, kutyafülűek !
irgum-burgum

diab 2007.05.22. 21:22:08

okéoké, Lidérc, Te is figyelmes voltál, neked is jár egy pohárka a virtuál-pálinkából.

Lápi Lidérc 2007.05.22. 21:25:52

Köszi!
Házi eper /szamóca / ?

diab 2007.05.22. 21:29:10

azaz. egyébiránt hétvégén szemrevételeztem, kikelt a bab és a kukorica is. meg a kardvirág is. és leszedtem a borsót. jajj, nagyon büszkevagyok :)

toxikus 2007.05.22. 21:30:46

ehh. friss borsót engem anyukám sose küld ki szedni mer felét helyben megeszem:D

diab 2007.05.22. 21:32:49

én is megettem, nyugi :) eleve többet kell vetni :)

The reaper 2007.05.22. 21:34:57

toxikus
Legjobb. Meg a málnaszedés is ilyen.

Vader nagyúr 2007.05.22. 21:35:48

Azt ismeritek, mikor a tánti átkel faszántosan a négysávoson, plusz mko. buszmegálló, jobbra-balra nincs 50 méter a zebra, de neki ott kell átvágtatni, ahol a legszélesebb... Aztán jól körbebámul, és akkor indul el, amikor a LEGTÖBBEN haladnak arra - és még lengeti a botját a sok "vadállatra"! És direkt belassít...

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 21:36:18

Lúdvérc, attól tartok, veled is innom kell egyet :)

Diab, a fiatalt nem úgyul értettem, inkább mint kiskorút, na. És én kérek elnézést a nyelvi slendriánságom okán.

A borsót, meg így poharazgatás közben ne emlegessük :)

Az idei veteményem, nekem, egyelőre elég szánalmas. A petrus, a zeller, a snidling faszán áttelelt, a bazsálikom, mint volt pár napja él, de bukta. Viszont a szurokfű egész tökös. Ja, és a másik balkonládám a metélőhagymával dönörűen virágzik, szép a hagymavirág :)

Lápi Lidérc 2007.05.22. 21:37:51

diab 2007.05.22. 21:29:10
Büszke vagyok rád!

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 21:38:49

A málnaszedés direkt cselendzs, mert nem lehet megmosni (amúgy ijen mósómasa vagyok, még a konzerveket meg a sörösdobozt is elmosom használat előtt), és mindég rihtig a legkövérebb málnaszemben lapít sunyin egy bogár, ami ugye optikálissan nem feltűnő, de bezzeg orálisan naggyon zsenánt.

diab 2007.05.22. 21:39:58

jaj, Vászka, Lidérc majd tanít téged is szóhasználatra :) értettem ám, csak muszáj volt kötözködnöm.

szurokfű? mirejóóóaz?

Lápi Lidérc 2007.05.22. 21:40:06

Oké Vászka, egy altatót...
Mi a rákot csinályz a szurokfűvel?
Nekem csak a babbal kompatibilis:)

Lápi Lidérc 2007.05.22. 21:42:09

Rosszindulatú Vászka · hemar.freeblog.hu 2007.05.22. 21:38:49
az élet nagy kiszúrásai: No 1
- az utolsó szem málna/eper, szeder/ mindig poloskás:)

diab 2007.05.22. 21:44:20

a málnaszedésben még az is jó, hogy nem szúr, mint a barom, de olyan alattomos módon, hogy a legközelebbi zuhanynál érzed csak, hogy olyan, mintha egy harcos macskával küzdöttél volna. meg nincsenek pókok se.
kis bogár meg belefér, anno ettünk különbeket is :)

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 21:52:34

Haha, beugrott nekem mindenki:
szurokfű - oregano

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 21:53:16

Egyébként használhatatlan lett, de mijen jó feszíteni vele :)

diab 2007.05.22. 21:56:26

Vászka mától "vicces fiú, akinek haszontalan díszfüvei vannak".

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 21:58:06

Sajna, télleg. Nagy gőzzel nekiestem, de az eredmények nem igazolták kezdeti lelkesedésemet.
Egy csomó növény változik ízileg, ahogy nő, és bukta a vacsi.

diab 2007.05.22. 21:59:27

addig-addig, hogy én most jobbra el, iszom egy valamit az egészségemre. de azért gondolok rátok ;) pá.

Lápi Lidérc 2007.05.22. 22:00:12

Rosszindulatú Vászka · hemar.freeblog.hu 2007.05.22. 21:58:06
A hagyma, és a fokhagyma semmilyen állapotában nem hazudik.
Tényleg

Lápi Lidérc 2007.05.22. 22:01:30

diab 2007.05.22. 21:59:27
Szia diab:)
jó mulatást!

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 22:03:04

Ez, tényvalóság Lúdvérc barátom. Több szempontból is.

Diab, szép és nyugodalmas (avagy mozgalmas, kedved szerint) jó éjszakát :)

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 22:04:38

Egyébként fles, hogy a fokhagyma nálunk nem topnövény termesztésileg. Vöröshagyma, lilahagyma (a kedves hölgy) naggyon rendben van, de a fokhaygma valahogy nem terem rendesen felénk.

Lápi Lidérc 2007.05.22. 22:08:42

Rosszindulatú Vászka · hemar.freeblog.hu 2007.05.22. 22:04:38
Az öntéstalaj lehet az oka..
kis mésziszapot neki, ártani nem árthat..

kzolika 2007.05.22. 22:09:29

Na, gyermekeim az űrben, hogy 1-gyel több hozzászólás legyen.
Én a Fővám téri szabadidőközpontot tiszteltem meg azzal, hogy diplomát adhat a kezembe. Plusz vonattal jártam be-ki Pestre. Szóval Kelenföld, 49 vagy 19 plusz séta a hídon.
Ott aztán volt minden. Főleg idióta nyugdíjas. Hogy annak a sok vén hülyének mé’ pont reggel ½ 8-kor kellett mennie abba a buzi vásárcsarnokba??? Sose értettem. Meg húzták azt a tetű kocsit. Meg azok a csókos piros ajkak. Egyszerre volt nevetséges, meg hánytató.
Persze volt a kelenföldi hajléktalan is, aki ment 1-2 kört, aztán beesett a kocsmába, majd újra 1-2 kör. Igaz, ezt inkább már csak a pályaudvar, meg a villamos végállomás átépítése után lehetett. Meg tél végén már milyen büdösek voltak az emberek. Főleg, ha többször volt csapadék a télen. Elázott, megszáradt, újra meg újra, meg egész télen hordta. Pfúj. Nem mondom, hogy én igényes voltam, de legalább 3-4 télikabátot váltogattam, két nap egymás után ritkán vettem fel ugyanazt. Na, mindegy.
De miért is beszélünk erről, amikor én már rájöttem a legnagyobb okosságra: rossz a tömegközlekedés, de amint átülsz autóba, egy dolgot elvesztesz: azt a sok jó csajt, akiket ott lehet látni!

groovejet 2007.05.22. 22:10:09

Rosszindulatú Vászka · hemar.freeblog.hu 2007.05.22. 21:36:18

Felénk minden redben kel. Ami a legfontosabb, hogy a szőlő is túlélte a fagyokat :)))

Lápi Lidérc 2007.05.22. 22:12:10

groovejet 2007.05.22. 22:10:09
És az ólat sem mosta el az ár ?

groovejet 2007.05.22. 22:16:35

Lápi Lidérc 2007.05.22. 22:12:10

Viccelsz. De nagyon kéne most az eső. A vadi új szivattyú ma égett le, annyira nem bírta a terhelést :-(

A gari papírokat persze nem találom.

The reaper 2007.05.22. 22:17:05

Kzolika
tán csak nem Corvinus-os vagy?
Heh..Heh...

Lápi Lidérc 2007.05.22. 22:20:41

groovejet 2007.05.22. 22:16:35
étellel és alapanyagaival SOHA nem viccelődünk !
Aggódom. Oké, a borkérdés látom megoldott, paralell a törköly is.
Na de a hús, a HÚS !

groovejet 2007.05.22. 22:25:35

Lápi Lidérc 2007.05.22. 22:20:41

a hússal sem lesz probléma, mert szeginy kis bocinak meg van számlálva a napjai :((

És nem is lesz új helyette :((

Viszont lesznek kisnyulak :-))

Lápi Lidérc 2007.05.22. 22:26:22

hát akkor
mindenki megdöglik, vagy lelép
nem hallgatják a zenét
nem is tudom miről szól...
'szakát

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 22:27:19

Lúdvérc, nálunk homokos az ajzat. A krumpli mesés, de a fokhagyma időnként berohad idő előtt, ráadásul a nem kezelt (vagyis nem gyári) pár hét alatt kihajt a pinyóban, amikor még az összes leveszöldség jó. Úgyhogy marad a kínai :(

Bizony, ez a korai fagy. Salynos, idén nem lesz lekvár :)

Legfeljebb a kiskorúak megszokják a palacsintát pujóval :)

Rosszindulatú Vászka 2007.05.22. 22:28:21

Na jóccakát, pedig pont jó a söröm :(

Na, mindegy, majd holnap cserélünk észt!

groovejet 2007.05.22. 22:29:59

Viszlát!

Medek tanulni. :))

Gúdnájt!

Lápi Lidérc 2007.05.22. 22:30:17

Rosszindulatú Vászka · hemar.freeblog.hu 2007.05.22. 22:27:19
Na majd talajilag kieszelek valamit, mert ez így tűrhetetlen!!
Melioráció célorientáltan !
jó éjt, szedálom magam...

gonoszkiralylany 2007.05.22. 22:38:02

a kelenföldi pu-n a villamosmegálló melletti kocsma tetejéből fák nőnek ki!!
(jó, igazából nem, de úgy néz ki. erre egy nagyon fáradt pillanatban hívta fel figyelmemet egy haverom :D)

a zokni + papucs, szandál gáááááááz de nagyon!!

gossip 2007.05.22. 22:44:09

azert tolakszanak az öregek folyton, mert már nincs nekik sok hátra. ti is sietnétek, ha ketyegne az időzített biobomba...:)
egyébként tapasztalt ex- pestiként kijelenthetem, h ott valóban kiemelten bunkók a nyuggerek. lehet, h bécsben is, de ez nem derül ki, mert folyton bemondják dörgő hangon, h adja át a helyét mindenki a rászorulóknak. akkor is mindig fölpattan vki, ha a fél villamos üres:)

kzolika 2007.05.22. 22:45:23

The reaper:

Ez a reklám megvolt nekünk is.
Én még Közgázra jártam, nem Corvinusra :)

The reaper 2007.05.22. 22:52:44

Hát a corvinusosak nagyot alkottak a múltkor :/

The reaper 2007.05.22. 22:55:17

Kiralylany

A mai nap a csúcs a szines csíkos térdzokni feat teva szandál. De vannak még érdekes izlésű emberek

gonoszkiralylany 2007.05.22. 23:11:33

gossip 2007.05.22. 22:44:09
ezt komolyan bemondják? :DDD
én azon is mindig elkezdek kuncogni mikor 4es6oson meghallom h "A villamos esetenként hirtelen megállásrakényszerül. Kérjük, mindig szíveskedjenek fogódzkodni" Bár eddig úgy érzem elég egyedül voltam ezzel :( (mármint a röhögéssel)

The reaper: úúúristen! pedig a teva szandálos emberek mindig kicsit közelebb állnak a szívemhez, és még közülük is van aki képes zoknival elrontani a látványt? :S

The reaper 2007.05.22. 23:17:21

A röhögéssel nem vagy egyedül :D
De az a szócsavar ami van benne, ez a: sziveskedjenek fogódzkodni. Szerintem a kapaszkodni sokkal magyarabb. A dz és a dzs a magyar nyelv mostohagyerekei.

gonoszkiralylany 2007.05.22. 23:31:39

The reaper 2007.05.22. 23:17:21
megnyugodtam :)) meg eleve ilyet bemondani. jó hogy nem kérnek meg h "kérjük a nyitott ajtón keresztül szálljon ki"...
sztem tökegyértelmű h a villamos néha megáll :D

The reaper 2007.05.22. 23:47:42

Am ha jól emlékszek akkor azt mondja be h: A villamos esetenként hirtelen fékezésre kényszerül. Kérjük mindig sziveskedjenek fogódzkodni!

Ha valaki arra jár és hallja akkor közölje velünk a pontos szöveget!

The reaper 2007.05.22. 23:48:59

Na sleep. Me holnap 1 sor baszkódás a sziltan házival...

gonoszkiralylany 2007.05.23. 00:00:05

The reaper 2007.05.22. 23:47:42
lehet h fékezés :) mind1, attól se lesz értelmes az a mondat se.
én is akarok már aludni, de sztem jópár óráig még nemfogok. inkább csinálok 1 kávét. :)

meroving 2007.05.23. 00:15:43

rinyálnak?
jól bevált szöveg a "ne tessék kiabálni úgysincs már sok hátra" - eddig kevesen szóltak vissza rá...

karotta · http://www.youtube.com/watch?v=Nliw5Sux1AQ 2007.05.23. 00:28:35

Én bicajozni szoktam, és gyakran a járdán kell menni ha azt akarom hogy túléljem. És higgyétek el, az öreg nénik mellett lehetetlen elmenni bármilyen szélességű járdán. Muszáj gyalogtempóra lassítani, mert mintha hátul is lenne szemük, tuti hogy áthúzódnak pont abba az irányba amerről kerülni akarod őket. Hihetetlen.

Az Utálatos Lény 2007.05.23. 04:52:48

Távoli gyermekkoromból rémlik, hogy megtanítottak rá: az idős embereknek alanyi jogon kijár az udvariasság és a tisztelet. Ebben a szellemben éltem egészen gimnazista koromig, amikor napi BKV-utassá váltam magam is. Ezen időszak kőkemény leckéi tanítottak meg erre: a bunkó tapló ha megőszül, akkor is bunkó tapló marad, márpedig a bunkó taplókkal kizárólag az erőszak nyelvén lehet beszélni (hátha attól jobb belátásra térnek). A párbeszédes megoldás (kortól függetlenül) a szellemileg korcs lényekkel teljesen kizárható, felesleges vele próbálkozni.

cse' 2007.05.23. 08:22:38

Gyerökök! Kb 1 órája esett meg, gondolom megosztom. 30-as busz, tömeg, mammer leszállna dehát a tömegközéppontja igen magasan van, tehát borulékony, úgyhogy kapaszkodni kell vmiben. Hát belém. De legalább előtte megkérdezte: "Megfoghatnám magát?" Mondom "Hooogyne". És ahogy kell végigtaperolt. Aztán ijedtemben leszálláskor bebasztam a fejem mint a birodalmi rohamosztagos a SW5-ben de nem az fájt legjobban...

Lápi Lidérc 2007.05.23. 08:36:48

csee 2007.05.23. 08:22:38
legalább nem mondhatod, hogy eseménytelen volt a napod :)

dimitrij 2007.05.23. 08:44:25

nekem és néhány más utasnak egy kerekes koffert cibáló, nagy táskás asszonyság okozott reggel felejthetetlen perceket az M2 viszonylaton... kitalálta a lelkem, hogy elsőnek száll fel, ami nem igazán jött össze, majd megcélzott egy helyet, ahol már más állt, egy majd 2 méteres pelyhedző állú legény formájában. ennek dacára komoly erőfeszítéseket tett, hogy elfoglalja azt a helyet, több-kevesebb sikerrel... mivel alaposan végigtanulmányoztam, így leszálláskor biztos ami biztos nekem tolta a kerekes koffert, amolyan finom búcsúzás féle képpen... de csak röhögni tudtam, mert beleakadta koffer az ajtóba, így néhán erőteljes rántás után tudta csak elhagyni a szerelvényt céklaszínű fejjel... :)

Sánta Kántor · http://nincskegyelem.blog.hu 2007.05.23. 09:46:40

"Tegyük fel, tételezzük fel, hogy megvan a tápszer, lazán be egy ismerős kapu alá, kipakolom a cuccot, nagycsomagból kiscsomagba, kiscsomagból nagykanálba, nagykanálból kiskanálba.

Csapvízzel csutig a fecsit, kiskanál, hidegvíz, nagy fless. Hirtelen megtorpan az idő, megáll, elkezd visszafelé forogni, de szerencsére csak egy pontig, aztán lassan újra előre. Megnyílik az ég, kinézek a kapu alól, ott megy egy tata. Ráordítok:

- Hé, tata, mi van, megállt az idő? Otthonfelejtetted a karórádat, TATA, A KURVA ÉLETBE??!!?!
Hátrafordul a tata, rámnéz és azt kérdezi tőlem: -Mit lehet tenni, mit lehessen tenni?"

Sánta Kántor · http://nincskegyelem.blog.hu 2007.05.23. 09:48:21

"Tegyük fel, tételezzük fel, hogy megvan a tápszer, lazán be egy ismerős kapu alá, kipakolom a cuccot, nagycsomagból kiscsomagba, kiscsomagból nagykanálba, nagykanálból kiskanálba.

Csapvízzel csutig a fecsit, kiskanál, hidegvíz, nagy fless. Hirtelen megtorpan az idő, megáll, elkezd visszafelé forogni, de szerencsére csak egy pontig, aztán lassan újra előre. Megnyílik az ég, kinézek a kapu alól, ott megy egy tata. Ráordítok:

- Hé, tata, mi van, megállt az idő? Otthonfelejtetted a karórádat, TATA, A KURVA ÉLETBE??!!?!
Hátrafordul a tata, rámnéz és azt kérdezi tőlem: -Mit lehet tenni, mit lehessen tenni?"

dex.ion 2007.05.23. 10:19:08

és persze tegnap _bazmeg_, mikor máskor, pont, mikor beszélünk róla, délután hazafelé felszáll a buszra a nyugger, rögtön odajön hozzám _bazmeg_, h ugyan adjam már át a helyem. többen mondják neki, h "néni, itt a hely", de nem, neki az enyém kell. én meg sértődött arccal felállok, és jó látványosan átülök a busz túloldalára, kb 1 m-re attól a helytől, ahol addig ültem.


és nem _bazmeg_, ne térítsetek, rohadtul nem vagyok megértő ilyen helyzetekben

Bééééci 2007.05.23. 10:24:57

itt sincs nagy mozgás...

dex.ion 2007.05.23. 10:25:10

"Bad_girl 2007.05.22. 17:19:30
dex.ion 2007.05.22. 15:03:56
Dex kedvesem, a mi korosztályunk már a "higiénikus" élet jegyében nőtt fel. Még szép, hogy fürdesz! Mi nem fogjuk medérni a nyugdíjas kort, mert addigra eltörlik a nyugdíjkorhatárt."


jaj de egyetértünk! egy közös nagy fürdi?;)

dex.ion 2007.05.23. 10:27:32

"völgymunkás 2007.05.22. 18:16:30"


a valódi szkinhedek "rasszisztaellenesek" ? haj haj...el vagyok képedve ezen

Sánta Kántor · http://nincskegyelem.blog.hu 2007.05.23. 10:29:43

Ha megöregszem, majd fél centiról rikácsolok a fületekbe, kirángatom a kezetekből a kapaszkodót, semmirekellők, bottal foglak ütni titeket (ridikülöm nem lesz), a bot végén persze kipattintható pengével, a biztonság kedvéért, ha berzenkednétek, a fiúkat pedig letapizom, plusz a lányokat meg is verem, égetnivaló gezemicék, csak hogy tiszteletet tanuljatok végre, EZÉRT TART ITT EZ AZ ORSZÁG!!!!!!

dex.ion 2007.05.23. 10:30:36

"kzolika 2007.05.22. 22:09:29"


"a túl szexi lányra hiába vársz,
ha villamossal jársz"

McWolf 2007.05.23. 11:38:06

Nem egészen magyar eset, Velencében történt a dolog, a vizibuszokon.
Az ottani öregek gyíkot megszégyenítő ügyességgel képesek az emberek közt kúszni és elsőnek fölszállni a hajóra.
Egy egész kirándulócsoport (iskolások voltunk, pont a totál pofátlan korszakban) nem tudta visszatartani őket, pedig a testünkkel, szinte erőszakkal próbáltuk őket távoltartani a vének áradatát. Amikor látták, hogy nem engedjük őket előre, sőt, a bevett trükkjeik sem jönnek be, lazán elkezdtek verekedni.
A másik kedvencem az volt, amikor a megtermett, 100 kilós mama lendületet vett és berombolt a tömegbe a hajón, de úgy, hogy a másik oldalon majd a tengerbe potyogtak a jónépek, egyiket úgy kellett megfogni.

toxikus 2007.05.23. 11:49:18

nyáron plitvicei tavakat néztük. korlátnál állok kedvesemmel,amikor vmi fricc mama meg papacsorda megjelent. papa odanyomult mellénk és lazán elénk könyökölt minket arrébbtolva. vhogy se a krvaanyád fszfej, sem az arschloch, mutterficker, sem egyéb nyelven elejtett káromkodást nem hallotta meg. legszívesebben megfogtam volna bokáját oszt átsegítettem volna a korláton.

dex.ion 2007.05.23. 11:54:34

"toxikus · toxikus.uw.hu 2007.05.23. 11:49:18"


toxikám, a sötét haj, az alacsony termet és a vágott szem ázsiai jelleg, nekik songoku-t kell mondani

toxikus 2007.05.23. 11:56:36

de ezek németek voltak mivel értettem amit beszélnek. vagy vmikor megtanultam volna vmi keleti nyelvet???

picikrisz 2007.05.23. 12:57:56

nekem a kedvencem az, hogy a nyanyák legtöbbje abszolút nem figyel környezetére közlekedés közben, de ők elvárják azt, hogy minden nyűgüket-bajukat észrevegyük...
Fehérvári út, metróépítés, Kanizsai u. és Bocskai út között gyalogosforgalom az építkezés miatt, épphogy 1-1 ember elfér, 1 az egyik irányba, 1 a másikba... rendkivül élvezetes ezen a szakaszon napmintnap végigküzdeni magam, ha egy kicsit is sietek, de legalábbis nem sétálok és gyönyörködök a rombolásban. de rendre, öreganyó húzza maga után a koffert, vagy fogja két kézben a mázsás szatyrait, és tökéletesen az út közepén vonszolja magát, egykét szenvedő nyögéssel megspékelve, de kikerülni egyik irányból sem lehet... max átugrani :D
bosszantó ez, de akkor hogy van, hogy mégis sokan tudnak figyelni arra, hogy közlekedésükben mást ne akadályozzanak... és egy-két kivétellel mégiscsak az öregek okozzák a legtöbb ilyen akadályt...

Moira 2007.05.23. 13:12:02

Nekem se gyakran adját ét a helyet, de néha azért szerencsém van. Napi ingázásom fő eszköze a 49-es busz( hegynek fölfele, a piacnál tuti h felszáll 80 nagyi akkora pakkokkal, h csak na). Én is ott szállnék fel, kezeimben szatyor, pocakomban a kislányom, de persz előre tolakodnak, mert arra a két megállóra neki le kell ülnie. Én ott állhatok mellette, egyik kezemben a csomagok, másikkal próbálok kapaszkodni, a pocim pont szemmagasságban van neki, de nem venné ám észre.
DE: Múltkor uganígy szállok fel, 30-as anyuka, két gyerekkel fölpattan és átadja a helyét, pedig messze voltam tőle.Na neki respect.

moli 2007.05.23. 15:57:09

huuu, jovo heten postoljunk a noklapja forumrol valami erdekes terhesseges topikbol, jo?

dex.ion 2007.05.23. 16:02:25

"Moira 2007.05.23. 13:12:02"


te kannibál!

flimo13 2007.05.24. 04:55:57

Fu, jó sztorik. Engem még sosem bökködtek, lehet mert morcos képpel szoktam utazni, mindig már az elején felbaszom valamivel az agyam. Tipikus , mikor a mozgólépcsőn szépen egy sorban állnak az emberek, akkor jön valami balfasz (nem feltétlen öreg), aki abbéli félelmében, hogy még felborul a mozgólépcső persze hogy a másik oldalra áll. Vagy középre, hogy ő milyen faszacsávó, nem kapaszkodik.

Kedvenceim még az oszcillálva közlekedő kikerülhetetlenek, a hatos csordában egymás mellett vonuló iskolások, ilyenkor szoktam mondani, hogy ha még hoztok két fasz, akkor az egész járdát elfoglalhatjátok. Ott vannak még a legszűkebb helyen lepiknikezők, a lépcső allján búcsúzkodni nekiállók, a járdán forgalomra merőlegesen megállók, véletlenül sem menetirányban, hogy csökkentsék a keresztmetszetüket, ááá.

Négyeshatoson az üres helyet körbeállók, egymásra zavartan nézők, közben engem agyontaposók. Ajtóhoz tolakodó balfaszok, akik azt hiszik, hogy attól hamarabb feljutnak, ha betolják magukat a leszállók utjába.

Külön kedvencem, ELTE lágymányosi campus, egyetlen büfé, ahol meleg étel van. Egy folyosón található, bodé már maga félig elállja a folyosót, plussz még egy sorban asztalok, mellettük kukák. Nem az asztal alatt, takanyanyák által minden reggel gondosan az asztal és a bódé közé akadálynak kitolva. Akkor a sok értelmes egyetemista, akik a bódékét végéhez úgy alkotnak sort, hogy a második felé nem a másik irányból állnak, hanem besimulnak az első ablakhoz vezető sor mellé, az útszűkületbe. Gyönyörűség köztük átvágni.

És amit legjobban utálok, a kerekesszatyros osztagok. Még csak nem is az öregek, őket megértem. Hanem a huszonéves kikent kurvák, akik kb két kilót elbíró "bőröndöt" cipelnek maguk után, nehogy leszakadjon a cipekedéstől a műkörmöcskéjük, persze annyi fogalmuk nincs a világról, hogy most nekik van egy baszott utánfutójuk, amivel kaszálják el az embereket, ahogy sávot váltanak a pályaudvaron metró felé rohanva. Súlyosbított eset a metrón mozgolépcsőjén a bőrönd kallantyúját visszatolók (méééér? méééér? nem fér el bazzmeg?), akik megvárják, míg felérnek a mozgólépcsőn, leemelik róla a bőröndöt, és szép komótosan kihúzzák a kallantyút, közben hat embert rájuk hoz a mozgólépcső, akik aktobatamutatványokkal próbálják elkerülni a hölgyemény bőröndöcskéjét.

Öregeknek általában át szoktam adni a helyem, de ez attól is függ, hogy mennyire "szimpatikus" az alany (pl egy kikent, szőrmével a nyakában pózoló, ránézésre hatalmas sznob hatvanasnak biztos nem fogom, szolíd öregeknek igen), és én milyen állapotban vagyok (a bokáimat gyakorlatilag 10 éve műteni kellett volna). Edzés után történt, hogy kifordult bokával (laza szallagok miatt könnyen kifordul, szerencsére ezért nem olyan vészes, de nem is kellemes érzés) ültem a 4-esen, szemben két középkorú nő. Blahánál leszállás közben félhangosan, hogy meghalljam egyik a másiknak ecseteli, hogy ezek a mai fiatalok nem képesek átadni a helyüket. Kedvem lett volna utánnuk kiabálni, hogy a kurva anyátok, honnét tudjátok ránézésre, hogy kinek mi baja van, és ők miért nem adták át a helyük, ha annyira fontos lett volna szerntük?

Most megyek, ma még diffegyenletekből zh-zok, ha nem sikerül túl jól hazafelé biztos leordítok pár aluljáró lépcsőjén menetiránynak merőlegesen piknikező szociológust.

Moira 2007.05.24. 06:47:28

"dex.ion 2007.05.23. 16:02:25 "
Nem vagyok én kannibál.Nem azt mondtam h a gyomromban van... :)

kelars 2007.05.24. 12:56:15

az a baj hogy én a buszokon kivül is összefutok a mamikal. Pl 1ik télen hugommal szétszedtünk 1 hoembert, erre a nyanya kiszol az 1. röl hogy gonosz rablok vagyunk, bünözök és felhivta a rendörséget hogy szét szedtünk 1 hóembert :/

frog 2007.05.24. 16:57:05

Nem csak az öregekkel van gond, a fiatalokkal is legalább ugyanannyi. 23 éves lány vagyok, gyakorlatilag sosem utazom ülve sehol, mert mindig átadom a helyem időseknek, terheseknek, kisgyerekesnek...én még anno tanultam illemtant az általánosban, és otthon is... Tavaly volt egy kéztörésem, 1,5 hónapig járkáltam begipszelve, és ezalatt az idő alatt pontosan 1 alkalom volt Budapesten, hogy egy idős úr át akarta adni a helyét a teli buszon. Közben pedig fiatalok, idősek, mindenki végignézte nem egyszer, hogy szerencsétlenkedek teli bevásrálótáskával, 1 kézzel pl. egy száguldó 139-esen. Senki nem adta át a helyét, huszonéves srácok, fiatal férfiak is nyugodtan lehuppantak előttem az utolsó szabad helyre. Azért ez szomorú. Ezalatt az idő alatt 2* voltam otthon pár napot a kisvárosban ahol szüleim élnek, és mondanom sem kell buszon, boltban, annyian és ott próbáltak segíteni, ahányan és ahol voltak (nem ismerősök). Szóval én a problémát nem a korban keresném, talán csak több ember nehezebben viseli egymást. Ha meg már a Burzsoá Nyugdíjasokat emlegettétek, akkor erről is biztos eszetekbe jut egy szám :)

flimo13 2007.05.24. 19:36:24

Azért nem a kezeden állsz.

moli 2007.05.25. 09:51:49

en sose az eletkor miatt adom at a helyet, hanem a szerencsetlenseg miatt (lasd keztores)
flim013: de azzal kapaszkodsz, sajnos nehez nelkule
süti beállítások módosítása