Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Jáksó válaszol

2007.05.26. 03:13 | Subba Sándor

Egy korábbi bejegyzésünkkel kapcsolatban Jáksó László az alábbiakat szeretné a köz tudomására hozni.

Sokat gondolkodtam azon, hogy ekkora baromságra válaszoljak-e. Egyszerűen nincs kedvem azt bizonygatni, hogy a jólértesültként belökött "tuti infóból" semmi sem igaz. Egyébként semmi. Inkább írnám a tényeket, amelyeket tessen megcáfolni azoknak, akik nem hisznek nekem. Ismétlem: nem köpködni, nem indoklás nélkül lehazugozni engem - tessék cáfolni az alábbi ellenőrizhető tényeket, ha valaki egyáltalán érdekel ez az egész.
 
1) A juj.hu főszerkesztője Körmendi Gábor, ügyvezetője Halkó Gabriella. Utóbbi azonos gyermekem édesanyjával, amely ténytől persze lehet a juj.hu-t "Jáksó-közelinek" nevezni kis kacsintással, de Gabi korábban a Star magazin főszerkesztője volt s érdekes módon azzal kapcsolatban nem emlegetett ilyet senki, még annak előtte a Színes Bulvárban szerkesztett s ott sem tételezte fel senki, hogy én "állok mögötte". Gabi több mind tíz éve résztvevője a magyar médiának, életrajzában a Magyar Televízió, a Duna TV és majd' az összes bulvárlap szerepel - a nevében kérem ki magamnak azt, hogy én kelljek bármelyik munkája elvégzéséhez. Körmendi Gábor is tapasztalt újságíró, legutóbb a Napi Ásznál dolgozott, azelőtt a Reggelnél, a Mai Napnál, a Duna TV-ben, az MTV Hét című műsoránál, a TV Ügyvédjénél és a Blikknél, az MTV Híradójánál és a Tényeknél, oda sem kellettem soha fedezéknek. A honlapot működtető cégben semmilyen tulajdonrészem sincs - ez az információ is hozzáférhető bárki számára.
 
2) Minthogy viszont jól ismerem a juj.hu-t készítőket, meg tudtam kérdezni, mi hogyan történt. Az interjút Körmendi Gábor készítette, megkértem őt arra, hogy a közeljövőben publikáljon a juj.hu-n olyan részletet a már felvett anyagból, amelyben hallatszik és látszik, ki a kérdező. Hazugság, hogy bármi közöm lett volna a készítéshez.
 
3) A legszebb: Hujber feljelentése után a tanúvallomás, amelyet Körmendi Gábor tett meg - ketten Egeli Diával, aki a másik kamerát kezelte - s amelyről a jegyzőkönyvet bemutatta az index.hu a második kerületi rendőrkapitányságon történt, mint az megnézhető az okiraton. Zsanett az ötödik kerületben járt feljelentés ügyében. Egy igen széles folyó van a két helyszín között. Ez utóbbi kerület egyébként a juj.hu-n már fenn lévő videón ellenőrizhető, ahol pont a Belgrád rakparti cím jól látszik a jegyzőkönyv lapjain. Fizikai képtelenség, hogy én találkoztam volna Zsanettel, ez sem történt, nem is történhetett meg, egyébként máskor sem.
 
4) Tudomásom szerint a rendőrörsökön szigorú listát vezetnek a belépőkről és kilépőkről. Az utóbbi három hónapban nem jártam rendőrségen, egyetlen városban, egyetlen kerületben sem. Kérem ezt ellenőrizni, amennyiben ez szükséges.
 
Mit tehetnék még hozzá azok után, hogy valaki volt szíves úgy összeesküvés-elméletet kreálni, hogy alapvető dolgoknak sem nézett utána? Hogy menjen az illető a jó édesanyjába. Hogy ha már hazudik, ne bukjon le egyetlen perc alatt. S hogy szórakozzon mással. Nagyjából látszik, hogy a Zsanett-ügyben a média olyan fokú anyagínségben van, hogy az újságok lassan egymással készítenek interjúkat és fiktív kérdőmondatokat tesznek címlapra sztorinak álcázva. De azért ez mégis túlzás. S ha már összefüggésbe tetszettek hozni a juj.hu-val: akár még el is vállalnám azt az oldalt. Ha meg tetszenek nézni: ott speciel három, HÁROM anyag található csak az ügyről: maga az interjú a lánnyal, egy a rendőrök elfogásáról és egy az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztatóról. Ennyi. Ugyanis ennyi TÉNY volt eddig feltárható. Ez az egyetlen olyan orgánum, amely leírta, hogy nem gondolják, hogy a rendőrök általában rosszak lennének. Ők kívántak egyedül jó munkát a többi rendőrnek. Mindezzel tökéletesen azonosulni tudok. Az a véleményem, hogy az adott ügyben most már egyetlen olyan esemény van, amelyről jó ízléssel bárki írhat: az ítélet. S ha az megszületik, akkor tessenek elméleteket gyártani. Ha megszületik és a rendőrök bizonyulnak ártatlannak, én fogom behívni őket a Danubius Rádióba és lehetőséget adni nekik, hogy elmondjanak mindent, amit csak akarnak. Ha pedig nem így történne, büntessék meg őket s akkor se azonosítsák velük a testületet, amelynek tagjai nevetségesen alacsony bérért, rettenetes körülmények között védenek bennünket, engem is. Tisztelet jár ezért a tiszteletreméltó többségnek. Ez az ÉN véleményem - a juj.hu -t tehát akár el is vállalNÁM. De sajnálom, ez nem az én munkám, még akkor sem, ha jobb cikkeket lehetne írni máshol egy "celeb" berántásával. Ez Körmedi Gábor és Halkó Gabriella munkája s az adott ügyben a lényeges szereplők: az öt rendőr, a lány, a hatóság, a bíróság, az ügyvédek. Miért van szükség egy hozzám hasonló hülye, viccmesélő bohóc szerepeltetésére? Kit érdeklek ebben az ügyben én?
 
S végül: köszönöm a Subbának, hogy adtak módot válaszra. Így nincs és nem is lehet bajom. De itt szeretném jelezni mindenki másnak: ha a most megjelenthez hasonló, bizonyíthatóan hamis emélettel jelentkezik bárki a káromra anélkül, hogy engem is megkérdezne, mindenképpen be fogom perelni.
 
Köszönöm, hogy ezt megírhattam.

 
Jáksó László

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr787300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

interfrnc 2007.05.26. 04:06:26

úristen sohasem voltam még első, fantasztikus érzés :D

Elsőző 2007.05.26. 04:27:57

Mert nem akartam elsőzni.

Elsőző 2007.05.26. 04:39:15

Egyébként korrekt, amit Jáksó leírt. Nekem tetszik. Bár nem néztem volna ki belőle, hogy így megmondja a frankót. László! Maximális tiszteletem!

(Kicsit kevesebb juj.hu nyalogatás azért nem ártott volna, de még így is abszolút fogyasztható! :) )

konyak · http://percemberek.blog.hu/ 2007.05.26. 05:20:35

nem bírom végigolvasni.
kit érdekel ez?

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 06:37:00

Mdárcsicserges Jóreggelt!

Sosem kedveltem az összeseküvés elméleteket, még úgyul senem, hogyn időnként bejön. Hehe. Korrekt a visszacsatolás viszont :)

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 06:38:32

Ez a motor lassabb, mint én, pedig most keltem fel és kicsit kómás vagyok. Monnyonle.

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 06:43:43

Leonov, nemrég világosodtam meg, hogy egyik legjobb barátom Berlinben él és zenész, úgyhogy talán tud segíteni random kínzó kérdésünk megoldásán :)

leonov 2007.05.26. 06:55:41

Kedves Vászka ! Nagyon örülök, hogy segítséget nyújtasz a kínzó kérdésem megoldásában.

ÉSJÓREGGELT !

Madarak csipognak ....

Dr. Stein (törölt) 2007.05.26. 06:57:49

Jáksó, nem kell elnézést kérni. Mindannyian tudjuk, hogy felelős, mérvadó újságírónak tetszik lenni, akinek igazság és fennköltség fakad ajkaiból.

És ne tessék ilyen csúnyán beszélni, mert a subbások nem olvassák végig a bejegyzéseket, csak megkérdezik, hogy mit akar már megint ez a kis mitugrász fasz.

leonov 2007.05.26. 07:00:20

Dr Stein -- a mai nap legjobb kommentje vót az előző.Szerintem is.

leonov 2007.05.26. 07:06:26

Szerintetek a jáksó fosik ?

leonov 2007.05.26. 07:07:18

Ennek az ügynek grátiszalma szaga van.

Gumidomino 2007.05.26. 07:08:05

Ezek után nem bízom meg Subbában.
Eddig mindent készpénznek vettem, amit leírt, most egy világ dőlt össze bennem és e trauma hatása alatt szédelegve nem látom, hogy egyáltalán lehetek-e még boldog ebben az életben.


Friss jó reggelt az Uraknak!

Gumidomino 2007.05.26. 07:19:16

ehe...ehehe...nem akartam senkit elüldözni.
akkor inkább megyek és én bujdosok el.


Amúgy a szitut elképzeltétek már?
Hajnali háromkor jelentkezik a Jáksó, hogy márpedig ő írásban és azonnal reagálni szeretne az őt ért igaztalan vádaskodásra, sőt a szöveg már meg is van, fel kell kelni és beszerkeszteni: Subba nyel egy nagyot, nem mondja ki, amire gondol, és fejet hajt... megjelenteti... okulásunkra.

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 07:29:21

Kicsi, Dacos, Domino (by J. Bond :)

Nem ojan könnyű ám minket elüldözni! Sztem az Uraknak is megvan a saját története e témában - miszerint elüldözési kísérlet.

Amyúgy naggyon vicces, hogy lasan télleg médiaténező leszünk, mi, az alábecsülot csürhe :)

leonov 2007.05.26. 07:40:13

Én nem akarok médiatényező lenni.

Lehet hogy suba meg jáksó spanok ?
Oszt azt mondta a jáksó a subának éccaka, hogy beveri a pofáját ha nem igazít ki egy kicsit ?

suba gyáva vagy ?

leonov 2007.05.26. 07:41:00

bepereltek éccaka ?

leonov 2007.05.26. 07:42:56

Vagy eccerüen igaza van a jáksonak és suba egy fsztalicska ?

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 07:45:01

Sándor, keltsétek már fel a rendszergarázdát, így nem lehet rendeltetésszerúen használni a web2 stuffot! Restart vagy valami.

Fertility 2007.05.26. 07:45:07

Jáksó egy arrogáns fasz,de legalább sosem akart másnak látszani.Vállalta.
Nem mellesleg pedig egyedül ő vette a fáradtságot h itt válaszoljon az őt ért vádakra.
Egyebkent pedig élőben egészen normálisan néz ki.Sztem a tv-ben direkt rásminkelnek még egy kis rondaságot.

Gumidomino 2007.05.26. 07:46:05

Vászka,
mi nem megy?

leonov 2007.05.26. 07:47:43

a jáksó egyébként , egész türhető médiageci lenne, ha nem eröltetné azt fos délutáni rádijóműsorát és nem ripacskodna a hat hoz.

Persze akkor mit csinálna ? Bazz ! Én még az aknafedelet is inkább az eszkortos bérfiukkal emeltetném fel mer ez afsz biztos beleesne ozt rögtön munkahelyi baleset eseménye jönne létre tényvalóságilag.

Gumidomina -- Ki üldöz téged ?

Küldöm az eszkortos embereimet, azonnal.

Fertility 2007.05.26. 07:50:37

hát mi a bánatos jó francért nem megy át a kommentem?????

leonov 2007.05.26. 07:53:49

Én akkor iszok egy kvét és ujrabutolok.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 07:55:26

jó reggelt egerek!
nem tudtok aludni?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 07:57:08

Szia Lidérc!
Nem, hisz tudod: A botrány, a botrány az egészséges.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 07:59:36

Palinéni, hol itt a botrány?
ha csak az nem, hogy a végén még belenézek a jujj-ba?
ejha!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:00:45

Lápi Lidérc 2007.05.26. 07:59:36
képzeljd oda a mondatom végére kacsintós_függyögő_mosolygós szmájlycat

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:01:46

az a baj, hogy beleégett a fejembe az a tegnapi pinky a priviről... :S fúúúúúúúúj, hülye pitsa.

leonov 2007.05.26. 08:02:55

Lidérc -- mit tettél, hogy a teljes nőiszakasz rád van gyógyulva ?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:03:54

leonov 2007.05.26. 08:02:55
a szokásos finomlelkű intelligens értelmiségi attitűdjével hódít :)
jóreggelit david bowieval! juhéé!:)

Gumidomino 2007.05.26. 08:04:33

Leonov,
most éppen senki.
De a segítő szándék részedről nem merül feledésbe. Lehet hogy egyszer még igényt tartok rá. :)


én speciel szeretek médiatényező lenni.
a kedvemért Jáksó verejték és kávék közepette éjnek évadján megfogalmazott egy szép hosszú és nagyrészt érdektelen helyreigazítást (ez most az, nem?), hogy amikor felkelek, már tisztán lássak az ügyben.
Subba pedig fogcsikorgatva és sűrű bocsánatkérések közepette belement, remélve, hogy a kommentelők úgyis a helyén kezelik majd a kérdést.
ti pedig nem vagytok hálásak ezért!
érthetetlen banda.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:08:15

érthetetlen banda.
vagy inkább éretlen:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:09:24

leonov 2007.05.26. 08:02:55
megértő vagyok és kvázi veszélytelen
asszem

leonov 2007.05.26. 08:10:34

Lidérc -- biztos privátba nyomod az értelmiségi igét a hölgyeknek .

Én teljesen esélytelen vagyok . Lehet azt értelmiségiűl elődani aztat, hogy kocsigyüjtő vagyok az osanba , ozt tegnap jól pofánvertem a kódust.
Vagy virtuálisan romantikázni a trágyapakolásról ?

Kicsit irigy vagyok a Lidérc-Vászka duóra.





leonov 2007.05.26. 08:13:12

Méghogy veszélytelen !

Teljes , életek kioltására is alkalmas gombahatározó van a fejedben !

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:13:21

leonov 2007.05.26. 08:10:34
Huligánt se hagyd ki ;)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:13:29

leonov 2007.05.26. 08:10:34
ne vagyok értelmiségi, sose akartam lenni, becsületes dolgoző lennék, hahő...
inkább értelmes, de azt meg mások eldöntik

leonov 2007.05.26. 08:13:58

Meg a Huligán is !

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:14:55

leonov 2007.05.26. 08:13:12
ez viszont abszolúte igaz, még papírom is ven rőla :)

dimitrij 2007.05.26. 08:17:00

jó reggelt.
szerintem nem zörög a paraszt, ha nem... nem fontos. :) Jákzsó és Körmendi monnyon le...

leonov 2007.05.26. 08:17:03

HÖLGYEIM -- nem akarok én senkinek rontani az esélyeit, de gondolják meg, hogy kivel mit !

A Lidércnek még papírja is van róla, hogy ért az emberüléshez!

Gumidomino 2007.05.26. 08:18:06

leonov,
azt kellene mondanod, hogy logisztikai problémákat oldasz meg nap mint nap egy multinál, jó sok szaladgálással jár, de a kihívások és az emberekkel való kapcsolat miatt maradsz, bár pár napja is volt egy kis összezördülésed a konkurenciával, amiből természetesen Te kerültél ki győztesen, mert te nemcsak a hátad mögött álló céget képviseled, de ha kell egyedül is le tudod rendezni a pofátlankodókat.

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 08:18:43

Leonov!
"Én akkor iszok egy kvét és ujrabutolok."
Reggel 6 óra óta dolgozom a témán :) És jó!
Talán az ujrabútolok és ujrabutulok fonémák közti különbözőség okán érzek veled együtt, de ha belegondolok, végülis ebenguba :)

Domino!
"ehe...ehehe...nem akartam senkit elüldözni."
Szilárd a világképem, nem tucc elüldözni. Tudod: "ha megücc is, szeretlek én, te széééép...."

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:19:14

ven rőla
a hülye finn lecke, ugxe!
Dim
monnyon
szia

dimitrij 2007.05.26. 08:20:57

szerintem még az Ujpetya is benne van, szinte ltáom magam előtt, ahogy a blog két prominensét raportra hívja éjfél után... ZsazsaSanya meg leszegett fejjel, könnyeivel közdve kolbászol el a gépéig, és indítja el a postot Jákzsó levelével...

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 08:21:31

A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle!
A blogmotor monnyonle! A blogmotor monnyonle!

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:22:17

dimitrij 2007.05.26. 08:20:57
ujpetya is monnyon le

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:22:26

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:19:14
szólíthatunk jörg sörgensennek?
(ö helyén /-lal áthúzott O van)

Gumidomino 2007.05.26. 08:22:29

no, ha erre a már kellőképpen elkocsonyásodott lábú lányka megkérdezi, hogy pontosan mit csinálsz, két dologból választhatsz, amivel garantált a siker:
1. ha elmondanám meg kellene hogy öljelek! (morcos körülnézés, és egy csipetnyi gödröcskés vigyor)
2. kiscicám, sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben a munkánál... (vadító szemöldökhúzogatás, kívánós oldalpillantás és óvatos lopakodás tenyérügyileg)

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 08:22:53

Bezzeg a nude pont hu frissül még pitymallatkor is.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:23:18

Rosszindulatú Vászka · hemar.freeblog.hu 2007.05.26. 08:21:31
bántott valaki Vásenyka ?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:23:57

az a legjobb, amikor két hétig arról nyilatkozik vmi celebfajzat, hogy "én nem akarok ebből ügyet, nem fogok ezzel kapcsolatban nyilatkozni".

leonov 2007.05.26. 08:23:59

JA !! És aVászka kitünően ért a zongorákhoz, tehát a zongorahúrokhoz is.

Na, most hogy megtartottam az eligazítást, megyek dógozni.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:24:24

Gumidomino 2007.05.26. 08:22:29
:)))

Gumidomino 2007.05.26. 08:25:20

"leonov 2007.05.26. 08:23:59
Na, most hogy megtartottam az eligazítást, megyek dógozni"


Nem értékeli a tanácsaimat.
szegénykém, egyszer majd hogy fog haragudni magára emiatt...
:D

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:25:24

pihepali 2007.05.26. 08:22:26
az kiaz?

dimitrij 2007.05.26. 08:26:04

pihepali 2007.05.26. 08:23:57


fúú, ha szerencsénk van még a hetihetes-ben is benne leszünk... szinte látom magam elött Bajor Olika ostoba fejét, ahogy psilog, és próbál valami viccesen primitívet mondani. :)

Gumidomino 2007.05.26. 08:26:29

"Rosszindulatú Vászka · 2007.05.26. 08:18:43"
:)

dimitrij 2007.05.26. 08:26:54

Gumidomino 2007.05.26. 08:25:20


én viszont lejegyzeteltem, ha nem baj. :PP

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:28:20

dimitrij 2007.05.26. 08:26:04
És Farkasházy tudományosan megmagyarázza a jelenséget
ha-ha-ha

Gumidomino 2007.05.26. 08:30:14

dimitrij 2007.05.26. 08:26:54
dimitrij,
örülök hogy segíthettem.
természetesen nem tartok igényt rá, hogy meghívj, ha...hmmm...beérik a gyümölcse...de azért tájékoztathatsz néha-néha a fejleményekről...
:P

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 08:35:17

A zongorahúr ugye. Hehe. Féjjetek.

Leonov, kár az irigység, egyrészt a setét oldal csabítása, másrészt meg talmi blődség.

Lúdvérc, a blogmotor bántott. Ha már felriadtam hagymázos álmomból, akkor legalább, ez a ríma kód ne szívasson.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:35:18

dimitrij 2007.05.26. 08:26:04
francokat! mi leszünk a heti hetes (vagy huszas; ahányan vagyunk). subba lesz a jákshowman.

Gumidomino 2007.05.26. 08:36:28

Lidérc
ohayō gozaimasu neked külön. :)
(csak hogy ma is tanuljunk valami újat)

leonov 2007.05.26. 08:38:13

Szép !

Lidérc még Finnt is kap.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:38:17

pihepali 2007.05.26. 08:35:18
részemről kizárva!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:38:23

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:25:24
jörg csak egy tipikus skandináv náv, mint a steward smith (jó, ez most az én "JÓ" poénom volt)
pihepali_forgó_szemekkel_nevet_és_kilép-szmájli

Gumidomino 2007.05.26. 08:39:29

leonov,
japán.
de ha még itt vagy és nem válaszolsz az önzetlen tanácsaimra, hát vess magadra.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:40:07

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:38:17
najó, lehetsz te a jákshowman.
de lehet a leonov is, h ne érezze magát elhanyagoltnak;)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:40:12

Gumidomino 2007.05.26. 08:36:28
köszi :-)
leonov, Te meg tanácsot kaptál...

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:41:23

pihepali 2007.05.26. 08:40:07
pláne !

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:45:45

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:41:23
farkasházy teddy szerep? az olyan, mintha elgépelnél:)

leonov 2007.05.26. 08:46:58

Kaptam tanácsot !!!

Mit is?

leonov 2007.05.26. 08:48:06

Farkasházy egy kulturális abszurditáson alapuló rébusz a számomra.

Hol aza tanács?

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:48:12

pihepali 2007.05.26. 08:45:45
most miért haragszol rám?
abből a bandából nem akarok én senkise lenni
nem is leszek, punktum!

Gumidomino 2007.05.26. 08:48:27

leonov 2007.05.26. 08:46:58
Kaptam tanácsot !!!

Mit is?


ehh. férfiak.
a legszebb éveinket és érveinket pazaroljuk rátok. aztán még ti vagytok meglepődve és felháborodva.

leonov 2007.05.26. 08:50:09

Ez sirály ! Én vagyok a másnapos a baki-beksz kombóktol, én gizdáskodok és nem engem bsznak le !_:[ä):

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:50:47

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:48:12
BOX!!!
nem haragszom. te se haragudj:)

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.26. 08:51:11

jóregg!
rendben van a Jáksó levele, szerintem.

Lidérc
kér kávét? most főztem, finom, forró,gőzölög bögrémben. A tegnapi ugyanis még nem ért ide:)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:51:37

leonov 2007.05.26. 08:50:09
a baki-beksz kombóból mit takar a baki? gondolom nem martenst.

Gumidomino 2007.05.26. 08:52:13

leonov,
Te egy párhuzamos univerzumból írsz vagy csak én állok ennyire távol tőled?

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:52:39

sarasvati 2007.05.26. 08:51:11
jó reggelt
csöpp tejjel, cukor nélkül, vödörrel
köszi:)

leonov 2007.05.26. 08:53:10

Gumidomina -- Megtaláltam és köszönöm szépen !

Ki lesz Gálvölgyi ?

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:55:22

pihepali 2007.05.26. 08:50:47
nincs box, nincs harag /miért is lenne/, de nem akarok azzal a műsorral, vagymiaz semmiféle aspektusban összehozhatóvá válni
ennyi :)

leonov 2007.05.26. 08:55:50

Bakkancsot a csládban már csak a gyerek hord.

Mondjuk egy picit valóban dimenzióugrás után érzem magam.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:56:11

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:55:22
helyes! sz*rhoz nem adjuk a nevünket!!! :)

leonov 2007.05.26. 08:56:50

Lidérc -- ha fénypostával megy, akkor nyisd ki az ablakot !

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 08:56:51

leonov 2007.05.26. 08:55:50
de mi az a baki???

leonov 2007.05.26. 08:57:53

Puhahölgy -- baki=bacardi

Lidérc -- időben szóltam ,vagy már késő ?

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:58:23

sarasvati 2007.05.26. 08:54:38
Baró!
köszi, pont jólesett így főzés előtt:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 08:59:32

leonov 2007.05.26. 08:57:53
tudod, mi még fekete-fehérben néztük a Mézgáékat :)

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 09:00:18

A baki (nemrég tanultam magam is :) Baccardi.

Jelzem, magam a sör-krumpliszörp kombó elkötelezett híve vagyk (semmi kirekesztés, jöhet más is).

Érzem is, bár reggel rádolgoztam :)

leonov 2007.05.26. 09:01:10

Lidérc -- a tinédzserek nem is tudják , mi az a fekte-fehér.
Linkelek nekik majd B_B KVÍN fényképanomáliái közül.

kapcsford

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.26. 09:01:33

én nem bírtam a Mézgát:(((( gáz?
tegnap kaptam a pofámra (na nem úgy) Béééécitől, mert a köcsög gyilkost szeretem kedvenc sorozatunkban:P

leonov 2007.05.26. 09:02:03

fekte=fekete

L-M copyright

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.26. 09:03:42

nekünk meg robbanós, színes volt:(((
ki is gyulladt.

leonov 2007.05.26. 09:04:23

ÁÁÁ ! A Béci fiut nem kell komolyan venni.

dingdongot, vagy hipihopit vagymit hallgat.

Bízom benne , hogy azé javulni fog a korral (meg némi ráhatással) az állapota.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 09:05:09

a tömény1-tömény2-sör-bor kombó minek számít? tuti, kétnapos utóhatással bír.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 09:06:10

sarasvati
miért, ki a kedvenc gyilkosod?

Rosszindulatú Vászka 2007.05.26. 09:07:10

Ha már reggeli, én grúz fekete teát toltam a szörpök közti pauzában (tea-függő vagyok), de lassan mennemm kell, mert fekelt a gazdám (húzok kávét főzni, meg egyéb reggeli étkeket gyártani, amiket megkíván).

U.i.: de azért kemény vagyok!!!!!

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.26. 09:07:20

megnéztem Bééééci blogját.
fejlődésre alkalmas. bár inkább azt, mint a notenkszet vagy mif.szt.
én Gerlétől szokok kapni ébresztő zenéket, amikor még nincs meg az ébresztő kávéadagom.
pl:
www.youtube.com/watch?v=zXoXSyU1M-c

leonov 2007.05.26. 09:08:16

A colorsztárral (robbanós) az volt a baj, hogy még ahhoz is két ember kellett, hogy kidobják a lángoló bútordarabot az ablakon.
Ettől nagyobb rémség, csak a szovjet colortv volt.
Még külön inverter egység is volt hozzá. Plussz 20 Kg.

baron 2007.05.26. 09:08:33

most nem azért mondom, de ennek a levélnek a szövegkörnyezete és szóhasználata teljesne hasonlít a juj.hu-n lévő Hujber cikk szövegével...
lehet Jáksó írta azt?

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.26. 09:10:13

Alisas. Sark. ez olyan commentes:))))
olyan szovjet colort én is láttam. csodálkoztam is, van ilyen bazi nagy tévé a világon?
és az milyen szép volt amikor szülővárosomban tényleg kibaszták a tévét a focivébé után, anno.

Gumidomino 2007.05.26. 09:10:25

www.youtube.com/watch?v=Scpeuyffzsk


alkohol: kommandós vagyok meg se éreztem.
(lehet hogy már megvolt én nemrég fedeztem fel)

leonov 2007.05.26. 09:13:21

Gumidomina -- Hibátlan !

leonov 2007.05.26. 09:15:07

A kedvenc gyilkosom : Hector

leonov 2007.05.26. 09:16:29

Sarasvati -- Ilyen focivébés dolog mintha lett volna nálunk is.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 09:16:58

Hölgyek, Urak!
Húzok főzni, mert az nekem jó
később még leszek eccer

leonov 2007.05.26. 09:17:37

Lidérc -- mit eszünk ?

Gumidomino 2007.05.26. 09:18:03

csak most figyelem:
Lidérc főz,
Vászka ágyba viszi a reggelit,
(leonov, sejted? :P)
én meg egyedül baktatok ki a köcsög kis kosárkámmal a piacra tüstént...

leonov 2007.05.26. 09:18:15

sarasvati -- forró

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.26. 09:19:14

leonov:))
újabb földi, örülök, őszintén:D

Lápi Lidérc 2007.05.26. 09:19:55

leonov 2007.05.26. 09:17:37
Gulyást, azt ha lesz még heky tojásos nokedlit fejes salátával

leonov 2007.05.26. 09:20:24

Imádok piacra járni, kis kosárkával, asszonnyal.

Mindig azt helyzetelem ,melyik zsebesnek lehet eltörni a kezét.
Eddig még nem volt pontszerzésem.Lehet. hogy elkerülnek.

leonov 2007.05.26. 09:21:25

Lidréc --

tojásos nokedlit fejes salátával

Ez tébolyítóan jó kombó !

Gumidomino 2007.05.26. 09:23:24

én azt szeretem nézni, amikor egy nagyhétvégi bevásárlás alkalmával a férfiak két szatyorral és kosárral lépkednek asszony mögött, miközben mogorva tekintettel ezt üzenik: ha meg mersz szólalni, vagy elmosolyodsz, kinyírlak!

leonov 2007.05.26. 09:23:34

Lidérc -- nem csak a hölgyeket, hanem engem is fellelkesítettél !

Hétfőn : tojásos nokedlit fejes salátával

Yesss !

Női Hiszti 2007.05.26. 09:23:38

A kedvenc mondatom a hozzászólásban, miszerint:"...Körmendi Gábor is tapasztalt újságíró, legutóbb a Napi Ásznál dolgozott, azelőtt a Reggelnél, a Mai Napnál..."
Ez inkább szégyen, mint dicsőség.És ezeket a szennyeket jegyzik, mint MÉDIA. Fűrész for prezident!!!

pause 2007.05.26. 09:24:17

miert kell megmagyarazni?esigy elkepzelem hozza jaksau tudalekos kis fejet.oh.

Gumidomino 2007.05.26. 09:24:53

uhh. tojásos nokedli fejes salátával...
amióta elköltöztünk, nem ettünk ilyet, nem tudok nokedlit csinálni, a tojásos tészta meg csak gyenge utánérzés.


megyek piacra.
valakinek valamit?

leonov 2007.05.26. 09:26:39

Én mindenhova szeretek menni az asszonnyal, bár néha ez a "kinyirlak" kifejezés valószínüleg rajtam is látható. Bazz!

Főleg akkor, amikor azt mondja, hogy nem kell kocsi, elég a kosár és a végén úgy nézek ki , mint a japántúrista az erplénben.
Ja, meg a pénztárnál és a ruháknál. Olyankor HALÁL.

leonov 2007.05.26. 09:27:49

savanyított kisdinnyét, de ne fénypostával

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 09:30:36

Gumidomino
én meg egyedül baktatok ki a köcsög kis kosárkámmal a piacra tüstént...
háháhá:D:D:D ezek a szavak:D tetszenek:D

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 09:31:11

leonov 2007.05.26. 09:27:49
savanyított kisdinnyét
ez is:D

Gumidomino 2007.05.26. 09:31:46

leonov,
a pénztárnál tapasztalatom szerint inkább a nőknek halál. fizetni is kell, figyelni is kell és pakolni is kell, mert ha a páromra bíznám, rákerülne a fejes salátára meg a paradicsomra a kiló kenyér és a két liter tej - és ezzel már tele is lenne a szatyor, amibe amúgy bőven belefér még egyszer annyi. :)
(kár hogy ma dolgozik mert amúgy jól szórakozom vele vásárlás közben)


a rendelést felvettem, vecsési savanyúságnál beszerzem és személyesen kopogtatok

leonov 2007.05.26. 09:34:29

Senkinek !!! --

-Hova mész te hülye picsa ?
-Megyek a piacra a kosárkámmal és nem is vagyok hülye picsa!
-Nincs is nálad kosárka.
-Dehülye picsa vagyok !

leonov 2007.05.26. 09:36:36

Én kiképzett bevásárló és logisztikai áruelrendező vagyok !

pause 2007.05.26. 09:37:26

"Főleg akkor, amikor azt mondja, hogy nem kell kocsi, elég a kosár és a végén úgy nézek ki , mint a japántúrista az erplénben."
en azthittem hogy ezt csak en szoktam jaccani emberrel hihi :D

leonov 2007.05.26. 09:38:31

pause -- véleményem szerint ez genetikai kódolás.

teisfiambluetooth 2007.05.26. 09:38:35

Engem nem győzött meg jáksó.

Továbbra is fentartom, hogy Hujbert csinálja meg a rebisz!


Amúgy meg:
"az újságok lassan egymással készítenek interjúkat és fiktív kérdőmondatokat tesznek címlapra sztorinak álcázva. "

na igen erről a jelenségről és mögöttes mozgató erőkről biztos átfogó képet kapnék én is, ha lenne egy feleségem, aki már végigjárta az összes magyar bulvárfos újságot.

original trixi 2007.05.26. 09:38:38

hmm, nem is tudtam, hogy a Jáksónak van gyereke. úgy tűnik nem olvasok elég hot, sztori, meg nemtommilyen lapot :)

amúgy én igazat adok neki.

original trixi 2007.05.26. 09:40:34

most hogy is merült fel a vásárlás? nincs kedvem elolvasni mind a százharmincvalamennyi hsz-t

Gumidomino 2007.05.26. 09:42:28

leonov 2007.05.26. 09:34:29
:D


trixi, megyek kosárkával piacra, így gabalyodtunk bele a tipikusan női és férfi szerepekbe, amelyek egy kapcsolat hétköznapjait színesítik. :)
.
na én L mielőtt gatyarohasztó lesz a hőség.

leonov 2007.05.26. 09:42:47

A vásárlási cslendzset viszonylag jól kezelem, csak aruhákat, az ikeát és a kikát szoktam kihagyni.Számomra ezek már túl vannak a sportszerű nehezítés kaliberén.

Egyébként mindig csurran-cseppen valami kis "okosság".

original trixi 2007.05.26. 09:47:50

ez kapcsolódik a posthoz, vagy a vásárláshoz?
a válasz nem, de tök jó :)
www.zvirevtisni.cz/files/download/Cows_With_Guns.swf
a vásárlásról amúgy: a pasik azért nem vásárolnak jól, mert ott van mondjuk az ötszázféle kávé és nem olvassák el, hogy melyik az olcsóbb a mennyiségével arányosan, hanem csak találomra bedobnak egyet a kosárba, mert lusták, bizony :)

leonov 2007.05.26. 09:51:29

Trixi -- én akartam venni négytonna Omnijamelanzsot, de aztat monták, hogy nincs. Maradt a szemmagasságban elhelyezett kisebb kiszerelés.

original trixi 2007.05.26. 09:53:13

igen, és szemmagasságba szokták tenni azt, ami drágább, de kevesebb, azaz nekünk nem éri meg, ellenben az üzlettel

leonov 2007.05.26. 09:54:42

Kicsit teszek veszek, mer még egy kocsit sem tótam vissza és még egy kódust sem aláztam le.

original trixi 2007.05.26. 09:59:16

én amúgyis ma megyek a barátomhoz és kell még zuhanyozni, öltözkodni, menni tékába, stb. jah, és ezért nem is igazán leszek hétfőig.

biztos rohadtul fogok hiányozni.. :D

gonoszkiralylany 2007.05.26. 10:08:48

trixi, én éjjel megnéztem ám az oldaladat, és eskü eddig csak azért nem, mert gportálos...
amúgy Apukám brutálisan vásárol: listát kell neki írni, még úgy is min. másfél óra, és tuti h nem egészen azt veszi meg ami a listán van...

original trixi 2007.05.26. 10:09:42

hát jah, a gportal nem áll első helyen színvonalban :)

gonoszkiralylany 2007.05.26. 10:15:56

végülis a blog.hu se olyan nagy szám :))

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 10:20:05

szép napot mindenkinek, szia lidércem, drága :)))

serialkiller01 2007.05.26. 10:29:59

Reggelt mindenkinek! Éljen a bulvár, mindörökké! Jáksólacival az élen.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 10:40:26

hangabanga, csáo, bella, mariposaliliana:)

sah mat · klip.blog.hu 2007.05.26. 10:42:37

"az újságok lassan egymással készítenek interjúkat és fiktív kérdőmondatokat tesznek címlapra sztorinak álcázva. De azért ez mégis túlzás. "

Mivan, szar érzés, hogy veled is megtörténik?

"akkor se azonosítsák velük a testületet, amelynek tagjai nevetségesen alacsony bérért, rettenetes körülmények között védenek bennünket, engem is. Tisztelet jár ezért a tiszteletreméltó többségnek."

Még közhelyeket, még! Milyen tiszteletreméltó többség bazzeg? Aki csak a jattot rakja el igazoltatásnál, meg aki napi két ingyengyrosért nem baszogatja az arab pénzváltót? Ezt a faszt.

leonov 2007.05.26. 10:48:00

Lidérc -- ebéd rendben ?

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 10:48:24

hallom főzöl.... mááázlista lányok :)))

Lápi Lidérc 2007.05.26. 10:51:31

Helyzetjelentés
nokedli kész
saláta savanyodik
gulyás főződik...
most várunk

leonov 2007.05.26. 10:53:21

Lidréc -- a salátával vigyázz, mert én a multkor egy akkora pondrót találtam közte, hogy mongúzt kellett hívni . Pedig többszörös mosás és szemrevételezés után került a salátástálba a saláta.Biztos valami rejtőzködőféreg volt.

leonov 2007.05.26. 10:55:02

eza jáksó még csak nem is vicces.
Tiboru sokkal jobb !

Lápi Lidérc 2007.05.26. 11:07:23

Látom, nem csak nálam szarakodik a szerver

Gumidomino 2007.05.26. 11:14:31

Most néztem csak hogy újra lesz kommentelés a homáron.

güell (törölt) 2007.05.26. 11:20:29

Lápi Lidérc 2007.05.26. 10:51:31

ez eleg jol hangzik! nalam ismet vmi teszta lesz paradicsomos szosszal :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 11:28:48

güll
nálunk is, karalábéval pluszban.
meg faaaagyíííí:)
mizu, Domino, megjártad a köcsög kis kosárkáddal a piacot?:)

kukatr 2007.05.26. 11:31:42

Mi az, már Jáksónak csak így megy, ha perrel fenyegetőzik?
Örüljön, hogy legalább beszélnek róla.

Gumidomino 2007.05.26. 11:47:43

pihepali,
meg. egy óra és fél liter víz (izzadtság formájában) elvesztése árán :)
de beszereztem mindent, délután hozzákezdek valami finomat összehozni a fáradtan hazaérő páromnak.
bakker. fagyit elfelejtettem. :(


Lidérc,
bográcsozol?

Gumidomino 2007.05.26. 11:57:16

"Lápi Lidérc 2007.05.26. 11:54:09
Most nem, majd holnap"


valahova felírtam, de tudod milyen vagyok, megint elfelejtettem: hányra menjünk?
:D :P

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:10:01

dél körül a súri vadászházhoz :)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:12:03

lidérc, én is tojásos nokedlit fogok csinálni a biovekkernek, de ajvárral, mert a salátát nem szereti :D
köszi az ötletet :D

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:13:13

gumidomino: fagyi helyett behűtött, sűrűre főzött madártej?

güell (törölt) 2007.05.26. 12:16:03

fakk hogy kell tojasos nokedlit csinalni? nekem is az kell!

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:16:56

güell: egyszerűbb, ha anyukát, nagymamát kérdezel, mert ők csinálnak olyat, ami neked tutira bejön! tudod, ahány ház, annyi ablak...

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:18:46

güell 2007.05.26. 12:16:03
Mivel van gondod, kedjük az elején

güell (törölt) 2007.05.26. 12:19:14

ja csak nagymamam mar nincs, anyamnal meg nincs net kedd ota :(
persze kell hozza olyan nokedliszaggato, nem? olyat meg nem tudok most beszerezni..

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:20:28

hangabanga 2007.05.26. 12:12:03
mi az az ajvár?
nálam nem terem:)

güell (törölt) 2007.05.26. 12:20:29

van az az olasz cucc amit vizben kell fozni es nokedlihez hasonlit, lehet azt kene vhogy felturboznom. hogyhivjak, vmi gnocchi vagy broki vagy micsoda.

Gumidomino 2007.05.26. 12:22:51

hanga,
köszönöm, de madártejet se tudok csinálni. :(
selejtes konyhatündér vagyok. mi az az ajvár?
viszont vettem epret, majd abból alkotok valami hideget :)


Lidérc,
akkor a holnapi napra jó szórakozást előre is! :)
subba talira csak akkor megyek ha Te főzöl bográcsban! :)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:23:16

lidérc, engem is úgy szoktattak rá, iszonyat finom, délvidéken mindennapos, de szerencsére most már nálam is, mert mindig hozunk át Szabadkáról (ugyanis az itteni hipermarketes ajvárok halovány utánzatok).
itt nézd meg: www.terebess.hu/tiszaorveny/fuszer/balkan.html
güell, az a gnocchi, és nézz rá a neten, mert hazánk olasz műsorvezetje, a Gianni adott közre igazi gnocchi recepteket!

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:23:39

güell 2007.05.26. 12:19:14
nem kell célszerszám, ha elég ugyes vagy egy kávéskanállal pofás noledliket lehet gyártani, csak arra figyelj, hogy a kanál mindig vizes legyen. Olasz cuccról nem tudok mit mondani, mindig a házi gyártású van itthon

güell (törölt) 2007.05.26. 12:23:47

ja van fagyim is itthon, dejo.

güell (törölt) 2007.05.26. 12:25:53

hangabanga 2007.05.26. 12:23:16
koszi, megnezem rogvest

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:26:00

gumidomino, és is így kezdtem a pályafutásomat, mint te, de ma már elismert konyhatündér vagyok (minden pasim minimum 10 kilót szedett eddig fel egy év alatt a kosztomon), szóval ne add fel!!! :D
ha akarod, írok neked sűrű-madártej (vanília sodó) receptet, ami az eperre rakva hmmmmmmmm istenkirályiolymposzi étel!!!

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:27:43

Gumidomino 2007.05.26. 12:22:51
némiképp megnyugtatott, hogy nem egyedül vagyok ajváranalfabéta:)
Pudingporod sincs ?
Jó kis csokipuding eperrel, persze jól lehűtve abszolút fogyasztható
Hanga oké, hogy délvidéki, de MI AZ ?
minek a rokona, hogy néz ki, vagy valami...:)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:28:33

drága lidércem, odalinkeltem, hogy gyorsan átfussad!;) van hozzá még kép is :D
www.terebess.hu/tiszaorveny/fuszer/balkan.html

diab 2007.05.26. 12:29:37

Szép napot, jó főzést. tisztára nl café főzőblog. Jáksó meg korrekt. bár az egész nem ért ennyit.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:31:51

hangabanga 2007.05.26. 12:28:33
jóvanna, közben észrevettem ám .(
CSak megint gyorsabban pofázok, mielőtt körülnéztem volna rendesen
Szia diab:))

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:32:06

diab, jaja, áttértünk a pénteki punci-blog formátumról a szombati szabadon főzős formátumra :D

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:32:51

lidérc, ezek szerint gyors a kezed ? :P :D :D :D

diab 2007.05.26. 12:34:33

hanga: na, akkor én már mentem is, nekem ehhez semmi de semmi közöm nincs... :) (persze ezt csak mondom, mert enni szeretek, viszont megyek "dolgozni")

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:35:12

hangabanga 2007.05.26. 12:32:51
Hát legalább arra még nem volt panasz:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:36:07

diab 2007.05.26. 12:34:33
:((

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:36:50

diab, sajnálom, hogy menned kell :P :D :D
még nem ismertelek ki annyira, hogy ittmarasztaló linkeket nyomassak neked :P :DDDDD
lidérc, miért, másra már volt ? :PPPPPPPP
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gumidomino 2007.05.26. 12:39:53

hanga, elküldöd a mélemre? :)


szia diab :)
Lidérc FŐZ, és mi itt mindannyian köréje gyűlve áhítattal hallgatjuk ;)
(legalábbis én)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:40:14

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:35:12
Nem emlékszem, nem tudok róla, de az én véleményem magamról igaz, hogy autentikus, viszont a legkevésbé sem objektív :)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:40:23

most viszont gyorsan rendet rakok itthon, amíg alszik a vekkerem, meg elmosogatok, és összepakolom a cuccunkat a délutáni kirándulásocskához :D kb. fél óra, és leszek... lidércem, ha addigra már esztek, akkor jó étvágyat nektek! :D

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:41:57

domino, írjál egy iwiw cuccot nekem, és akkor oda küldöm (ja, a nevemben benne van a hanga) :D
ugyanis nemtom az emailedet...

kirakira 2007.05.26. 12:43:41

azt is mondják, hogy sosem az kiabál, akinek a háza ég ,))

és szerintem kellett ez a fogás részéről, mert az ugye köztudott, hogy rossz reklám nincs ,))

ezzel bevallottan nem kedvelem a Jáksót ,)

és a gnocchi krumplis gombóc (itten minálunk), amit a legjobb valami jó tejszínes, esetleg tejszínes-paradicsomos vagy előző kettő+gomba - szósszal jó enni... ja és jó foghagymásan ,)) hús nélkül igen...

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:45:41

domino dráááágááám adsz emailt? vagy írsz iwiw-en? (ez most eldöntendő kérdés volt :D )

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:46:32

Gumidomino 2007.05.26. 12:39:53
Egyébként holnap nejem végzős osztálya tart családi napot az említett helyen, mindenféle házifőzet apukákkal, receptcsere anyukákkal
szülő-gyerek meccsek ilyesmi.
Taknyosoknak az összes dolgában bennt voltam ötödikes koruktól, és csináltam az osztálykirándulásaikat, kishíján fölraktak a tablóra :) Persze ezt kivédtem..

güell (törölt) 2007.05.26. 12:46:40

kirakira 2007.05.26. 12:43:41

kosz az otletet, akkor meg gomba kene vhonnan es mar meg is lenne az egesz..

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:48:08

lidércem, akkor te is olyan mócsing vagy, mint én :D :D :D :D

Gumidomino 2007.05.26. 12:49:10

hanga,
kereslek wiw-en, egyébként itt a legkönnyebben úgy írhatsz mailt, ha rákattintasz a lila nevemre a kommentjeim fölött.
de kereslek :)

McWolf 2007.05.26. 12:52:13

Sosem tanulnak, hogy az ilyeneket írják le max 4 mondatban, mert többet nem olvas el senki? :)
Ha a terjedelemre mennek, adjanak hozzá vicces képeket :P

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:55:03

Gumidomino 2007.05.26. 12:49:10
szerintem az én ismerőseim közt hamarabb megtalálod az az utolsó oldalon
HAnga - mócsing aki mondja!:)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 12:55:33

domino, nekem ez a blogos üzenetküldés sosem jön
össze, egyszerűen nem engedi a rendszer, hogy itten küldjek "üzikét" .... :DDD

Gumidomino 2007.05.26. 12:57:07

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:46:32
ez klassz. a lányaid nagyon szerencsések! :)
meg persze a többi gyerek is. bárcsak mindenhol így lenne.


nekünk csak az egyik tanárunk férje állt szóba velünk, ő ufós történeteket mesélt általánosban, tátott szájjal hallgattuk suli után sokszor estig. aztán valahogy többször nem. elfelejtettem, hogy miért lett vége.
arra viszont máig emlékszem, hogy nagyon jól éreztük magunkat és szívesen maradtunk suli után is bent. :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 12:57:10

McWolf 2007.05.26. 12:52:13
na letellt a mai terjesztés?
hogy állsz a könyvvel?
lektorálnám ! :)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 13:03:08

lidérc: dede, te is mócsing vagy, a buzgó fajtából... :P :D :D :D

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:06:58

hangabanga 2007.05.26. 13:03:08
frászt!
nyüzsgönc, az igen
de mócsing semmiesetre sem

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 13:09:34

lidércem : :DDDDD
na, én közben rendet raktam nagyjából... már csak a porszívózás van hátra, de a vekker alszik... majd hamarosan csinálom a nokedlit is, hogy mire felébred, legyen kajesz :D

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:12:07

hangabanga 2007.05.26. 13:09:34
Rendet CSAK nagyjából lehet rakni.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:13:09

Domino meg jól elveszett az iwiwen :))

Részeges Huligán 2007.05.26. 13:13:10

lehet hogy a heti hetesben is benneleszünk
de sirály
mindig is médiatényezö sejt akartam lenni :))

azt mondjuk állitom hogy szórakoztatóbb heti hetest tudnánk összeállitani pár subbásbol :)

én lennék, a Bajor, néha részeg lennék, nézném müsor közben a puncikat a nézőtéren, és sikamlós sztorikat dobnák midnen hirhez váháháhá.

ki mit vállalna? :)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.05.26. 13:13:23

Jáksónak igaza van. Én nem is hittem el,hogy ez így történt. Amúgy meg el kell mondani azt is,hogy egy komplett oszág húzta rá ezekre a rendőrökre a vizes lepedőt mikor ez az ügy kipattant. Pedig a törvény kimondja,hogy mindenki ártatlan ameddig jogerős ítélet nem születik az ellenkezőjéről.Nem vagyok rendőrpárti és hatényleg megerőszakolták azt a lányt akkor igenis jár a börtön,de addig azért óvatosabban kellene bánni egy-egy ilyen kijelentéssel!

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 13:15:23

lidércem, neeeem, már megvan, írt is nekem, meg én is neki vissza!! :D

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:15:45

Helló fiúk!
Bajor Huligán , jól hangzik

Gumidomino 2007.05.26. 13:15:47

Részeges Huligán · 2007.05.26. 13:13:10
hát Hernádit semmi esetre se nem.
Talán Hajóst.

Részeges Huligán 2007.05.26. 13:17:18

ál-hernádinak egy csöcsös csajnak kell lenni akit mindenki megbaszna a többi hatbol :)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.05.26. 13:17:38

ki mit vállalna? :)

Én Gálvölgyit ha még nem foglalt:)

Részeges Huligán 2007.05.26. 13:18:56

én mondjuk bulgakovot biztos bevenném, ö lenne a váncsa helyén, elöre készülne midnen hirhez, és többoldalas esszékkkel kápráztatna el minket.

de ki lenne a farkasházi helyén? valami unalmas alak kéne, de az itten nincs :)

Részeges Huligán 2007.05.26. 13:20:16

scherti téged a Csapó képében tudnálak elképzelni, valaki beszólna, levernéd hehe

Gumidomino 2007.05.26. 13:20:34

scheerti,
ez azért fordulhat elő, mert mindenkinek van olyan szavahihető ismerőse, aki tud egy-két sztorit a rendőrökről. vagy esetleg ő maga találkozott már könnyen korrumpálódó, vagy korrumpálható, vagy hatalmaskodó, bizalmaskodó és fölényét fitogtatni igyekvő rendőrrel.
ez nem azt jelenti, hogy mind ilyen, de ha egy osztályban van 25 bűnrossz tanuló, és 5 színjeles, akkor az átlagot nem a kisebbség határozza meg. általánosítani pedig emberi, akárhogy ágálunk is ellene.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:22:57

scheerti · scheerti.blog.hu 2007.05.26. 13:21:17
Talán Bééééééci, ő olyan kisfiúsan idétlen

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 13:24:04

hajós bandit bármikor bevállalnám... :D :D

Gumidomino 2007.05.26. 13:24:24

Lidérc,
ti is délután szoktatok ebédelni?

Gumidomino 2007.05.26. 13:25:11

hanga,
Gumidomino 2007.05.26. 13:15:47
sajnálom. lemaradtál. :)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.05.26. 13:28:24

>scherti téged a Csapó képében tudnálak elképzelni, valaki beszólna, levernéd hehe

Alkatom megvan hozzá:) De Békés vagyok. Mint a megye:)

>ez azért fordulhat elő, mert mindenkinek van olyan szavahihető ismerőse, aki tud egy-két sztorit a rendőrökről.

Én nem vitatom,hogy ott is van faszkalap bőven,de amíg nincs bizonyítva a bűnössége addig ártatlan. És egy ilyen ügy miatt lehúzni a rendőrséget elég gyalázatos. Mindamellett ha tényleg elkövették akkor megérdemik a börtönt. A rendőr ugyanolyan ember mint te vagy én. A többségük nem arcoskodik. Mondjuk tény,hogy REBISZ-es rendőrt nem ismerek. De nem kellene általánosítanunk,nem minden rendőr erőszaktevő ugyanúgy ahogy nem minden BMW-s maffiozó, vagy nem minden Suzukis faszkalap...

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:29:17

Gumidomino 2007.05.26. 13:24:24
mi számít délutánnak?
hétközben mindenki eszik amikor és amit tud, menza, pecsenyesütő, hűtőszekrény, de a vasárnap az déli 12:00, megterítve, háromfogás, rendes polgári tradíciók szerint..

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.05.26. 13:29:59

Ja és nem vagyok rendőr. Se zsidó(kérésre keresztlevelet tudok mutatni). És anyám se kurva. Még mielött valaki...

Gumidomino 2007.05.26. 13:33:01

scheerti,
ne ellenem.
én csak leírtam egy tényt.
nem így kellene lennie, de így van.
az orvosokról az a véleménye a jónépnek, hogy persze-persze kevés a pénz, de azért a hálapénzből összejön... pedig dehogy.
a képviselőkről az, hogy beültek jó pénzért négy évre, és elszórakoznak egymással...pedig nem mindegyik.


ha 10-ből 9, akkor káosz.
ha 10-ből 7, az már "általában"
ha 10-ből 3, akkor "nagy része nem ilyen"
ha 10-ből 1 sem, akkor elaludtunk.

Gumidomino 2007.05.26. 13:34:58

"scheerti · 2007.05.26. 13:29:59
Ja és nem vagyok rendőr. Se zsidó(kérésre keresztlevelet tudok mutatni). És anyám se kurva. Még mielött valaki..."


scheerti,
ezzel ugyanazt csinálod, aminek az ellenkezőjét beszéled.
vélelmezed rólunk, vagy bárkiről aki ide téved, hogy a kommented miatt mocskolna.
lehet, hogy előfordul, de a nagy többség szerencsére nem ilyen. a többi pedig nem érdemel szót.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.05.26. 13:35:41

Nem ellened,csak majd bizonyára előkerül egy két Turbómagyar,hogy én rohadt cionista rendőrbérenc kommunista féreg vagyok...

Gumidomino 2007.05.26. 13:38:37

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:29:17
Lidérc,
sok a közös vonás.
hétvégén mi is mindig délben ebédelünk (mármint családdal, mert ketten csak akkor, amikor kész van...), Tata vezette be.
Ő dél után egy perccel már megkérdezte: mi van ma vacsorázunk? :))


az volt a mázli gyerekkorunkban, hogy a környéken játszottunk, szomszédoknál, ligetben, körös-parton.
ha megszólalt a harang, spuriztunk, és legtöbbször beestünk az asztal mellé mire kellett.
(mondjuk kézmosásra már nem volt idő, de a lényeg hogy ott voltunk)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:38:43

bekukkantok megint, látom megint úgy van, ahogy szokott.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:39:24

scheerti · scheerti.blog.hu 2007.05.26. 13:35:41
Ha előkerülnek, akkor meg úgy is azt írsz, amit akarsz, mindegy nekik, mert el sem olvassák.
A kitartóbbja böfög 3-4 napig, aztán rájön, hogy fölösleges, hagyd a francba
Engem is kóstolgatott Kündü mester, hónapok óta nem láttuk, nem mintha hiányozna...

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:40:02

na, mi van, mi van, felkapódott a hetihetes 5letem mégis?:S
LL és én már értekeztünk erről, és arra jutottunk, hogy (bár milliókat érő üzlet lenne), de sz*rhoz nem adjunk a nevünket.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:41:19

Gumidomino 2007.05.26. 13:38:37
kézmosás he-he
legalább akötelező évi hat kiló koszbevitel megvolt :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:42:33

azt hallottam, úgy egészséges az ember, ha minimum 8 kg koszt megeszik élete során.
kicsi büdös, az a jó, ahogy mondani szokás...

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:43:30

na, látom már a gálvölgyi szerep is elkelt. de ki lesz a jákshowmen?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:44:06

najó, megyek, akkor legalább újra beszélgettek egymással...

Gumidomino 2007.05.26. 13:44:25

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:41:19
melyik gyereknél nincs meg?
akinél nincs, annak van gyerekkora? :D


ettem én tyúkszart is, mire rájöttek.
kiokoskodták a rémült rokonok, hogy biztos a mész, kálcium miatt.
nemtom, nem emlékszem. :)


Öcsi meg a diófa alatt feküdt, és belepotyogott a kiságyba a fa elszáradt (csúnya sötétbarna) virágja. eszegette egy ideig, semmi baja nem volt tőle, de
Anyu majdnem szívrohamot kapott mikor meglátta a pelenkát...

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:44:47

pihepali 2007.05.26. 13:42:33
én hatról tudtam, de minimunm 8-at teljesítettem
sztahanovista-e vagyok :)?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:47:01

Ú, Lidérc, most megfogtál. lehet, hogy a 8 az darab és alvás közben pókra (sic!) vonatkozik? és a 6 meg a koszra, tényleg... fogós kérdés! :P

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:48:13

Gumidomino 2007.05.26. 13:44:25
a céklalétől is megilyednek:) (ez mondjuk annyira nem vicces)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:50:03

Gumidomino 2007.05.26. 13:44:25
Diófa
Mindenféle kelések, pupok, mitesszerek, pattanások... hiába, a felborult hormontermelés nem a szép bőr barátja.
öreganyám főzött friss diólevélből teát
hadd ne ecsteljem, de az epe ahhoz képest vaníliafagylalt
A púpok viszont eltűntek :)

Gumidomino 2007.05.26. 13:51:17

pihepali 2007.05.26. 13:48:13
mi az, ami nem vicces?


Anyu is nevetett rajta már később, miután konzultált a sebtiben kihívott orvossal, az összes jelenlévő családtaggal, és rájöttek hogy mi lehet a bibi. :)

Gumidomino 2007.05.26. 13:53:08

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:50:03
diólevélből teát?
ez nálunk kimaradt, de megjegyzem.
nagymamám magának csinálta a körömvirágkenőcsöt, amit most súlyos pénzekért adnak adalékanyagokkal a patikába, merthogy az milyen jó. igen. csak nem az, amit vesz az ember. :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:55:19

Gumidomino
amit te írtál az vicces, a kisköcsög kosártól (ezt ellopom engedelmeddel) a diófáig:D
arra gondoltam, az nem vicces, amikor meglátják a wckagylóban a céklaleves eresztést, és sokan megijednek, m azt hiszik, bélbajuk van. szaladnak orvoshoz. és azért nem vicces, m ami betegség-poén, az mégsem olyan vices. (pl:c-lé)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.05.26. 13:56:02

Egyik ismerősöm 2 éves korában megette az apja cigijét. Persze ez a 80-as években volt amikor mindenki dohányzott és nem volt tabu a gyerek elött cigizni. Ma már senki nem csinálja. De azért a mai gyerekek is esznek sokmindent.Csak ők nem mosatlan gyümölcsöt a kertből mint mi hanem ilyen ipari hulladékot amit gabonapehelynek csúfolnak. Meg a bébiételekben is fasz tudja mi van!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:56:25

huligán, ha itt vagy, akkor indítsd el a linket.
www.youtube.com/watch?v=9f7Q9JhnKf0
hulihimnusz?

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:58:09

Gumidomino 2007.05.26. 13:53:08
Nálunk tiszta herbárium volt a kamillától az ezerjófűig, hársfavirágtól a csipkelekvárig
A szó szoros értelmében erdő közepén nőttem fel, 7 éves koromtól vagyok városi gyerek, de ez is csak olyan "papírváros"

pause 2007.05.26. 13:58:24

en gyerekkormoban sargasagot kaptam annyira szerettem a sutotokot,anyam azthitte majbeteg vagyok,esigy rohant velem a dokihoz,mire amaz ellatta gyermeketkeztetesi tanacsokkal:D
(johat elso gyerekevagyok,mondjuk oregkoromra valhogy nemszeretem a sutotokot:D)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 13:59:25

Lápi Lidérc 2007.05.26. 13:58:09
hm, igen koraérett felnőtt/gyerek lehetsz, ha már 7 évesen sikerült:)
jójó, értem...:')

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 14:00:28

pause 2007.05.26. 13:58:24
sárgarépa ugyanez. de ez a jó tulajdonsága meg van az önbarnító krémeknek is. rajta marad a kezeden és másnapra úgy nézel ki, mintha dohányzacskóban turkálták volna:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 14:02:38

pihepali 2007.05.26. 13:59:25
az emberrel sok minden történik hétéves korában, de nem minden hétéves korában történik .)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 14:04:33

pause 2007.05.26. 13:58:24
ilyet még nem hallottam
muris lehetett /na nem anyunak/

Gumidomino 2007.05.26. 14:05:07

pihepali,
"ezt ellopom engedelmeddel"
szemérmetlenül nyúlj le nyugodtan :D


ezek az anyagok manapság már tiszta vegyiek.
szilveszterkor be akartam színezni a hajam feketére, és néhol megfogta a homlokom meg a fülem az a k.rva színező! sírógörcsöt kaptam. se samponnal, se szappannal, se körömlakklemosóval, se ultra dermmel, se domestossal nem jött le baz+!!!
három nap után kopott le, magától.

pause 2007.05.26. 14:07:57

pihepali 2007.05.26. 14:00:28
igen sargarepat meg eszem:)

azert orulok ha kommentek nagy reszenek nincs koze jaksohoz,mert elfecserelt billentyuleutes lenne csak sztem :D

dr. Wilbur Swain 2007.05.26. 14:09:16

őőő, nagyon offtopik, de azt tudja-é valaki, hogy a blog.hu-s blogomba hogy tudok a korábbi blogomból importálni?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 14:09:34

én megállapítottam, hogy öngyújtó fölé helyeznék néhány újságot. kár, hogy ezt a weblapok némelyikével nem lehet.

Gumidomino 2007.05.26. 14:13:19

"pihepali 2007.05.26. 14:07:48
loreal winetu"
:D

Lápi Lidérc 2007.05.26. 14:13:39

dr. Wilbur Swain 2007.05.26. 14:09:16
nézz be a szokvany.blog.hu hoz, mintha ott láttam volna az imént szakértőt :)

cyber panka 2007.05.26. 14:20:18

Sziasztok!
engem ez érdekel? elolvassam? tényleg?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 14:22:10

aha, ez itt a Lápi-javaspatika, Domino vagyok, miben segíthetek? ma brillíroznak:)

dr. Wilbur Swain 2007.05.26. 14:23:33

dánkesön, utánanézek
Jáksó meg monnyon le!

Lápi Lidérc 2007.05.26. 14:24:19

Bullshit_Baby 2007.05.26. 14:20:18
aha
pihepali 2007.05.26. 14:22:10
:))

nagygab 2007.05.26. 14:27:37

Ezt írja a Jáksó azokról a rendőrökről, akik még nem követtek el bűncselekményeket: "nevetségesen alacsony bérért, rettenetes körülmények között védenek bennünket, engem is. Tisztelet jár ezért a tiszteletreméltó többségnek." Hát nem tudom. Látom magam előtt a böcsületes rendőrt, aki reggel felkel, hosszan, elszánt arccal néz a távolba, gondolataiban a Váci utcán hullámzó, 2 emelet magasságból kamerázott embertömeg képe rémlik fel, mögé beúszik a magyar lobogó, megszólal a himnusz. És azt mondja: csakazértis. Szar a fizetésem, de bemegyek. Őket kell megvédenem. Szerintem ma azért megy valaki rendőrnek, mert a boltos ingyen adja a kávét a non-stopban, és az neki jó, érzi hogy hatalma van. Én eddig még legalábbis csak ilyenekkel találkoztam. Meg a Gergényit láttam a tévében, na de az se jobb.

Gumidomino 2007.05.26. 14:33:13

pihepali 2007.05.26. 14:22:10
:)
szia BB

Gumidomino 2007.05.26. 14:33:53

Lidérc,
most jut eszembe, hogy én még meg se kérdeztem, holnap mit bográcsozol össze a jónépnek? :)

Gumidomino 2007.05.26. 14:37:29

ja, még annyit, aztán visszafogom magam, hogy a nagymamám csinált bodzaszörpöt. igazit!
most maximum a Piroska szörp közelíti, de fényévekkel lemaradva... :(

cyber panka 2007.05.26. 14:38:19

ó bodzaszörp. jéggel,citrommal. nincs jobb lötyi nyáron

Lápi Lidérc 2007.05.26. 14:40:26

Gumidomino 2007.05.26. 14:33:53
Ha az alapanyagokat nézem:
szalonna, harha-lábszár, krumpli. hagyma. fűszerek, vörösbor /száraz/ erősen úgy tűnik bográcsgulyás, vahy marhapörkölt krumplival
mindig is az improvizálás volt az erősségem :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 14:44:02

Bullshit_Baby 2007.05.26. 14:41:03
pihepali 2007.05.26. 14:42:01
de jó szemetek van !
ejha!
na lejárt a gépidőm sziasztok :(

Gumidomino 2007.05.26. 14:45:43

Szia Lidérc,
jó étvágyat, és jó szórakozást holnapra! :)
ja, akkor mindent bele! ;)

Gumidomino 2007.05.26. 14:55:36

csak csajok.
remélem nem veszünk össze.
ahol több nő összejön, tapasztalataim szerint törvényszerűek a szurka-piszkák. vajon miért?

pause 2007.05.26. 15:00:53

nemtom,akartok errol vitazni?:D

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 15:15:34

Gumidomino 2007.05.26. 14:55:36
ha nem sugdolózunk, nem lesz semmi baj. hiénaként sem viselkedünk, kulturált arcoknak tűntök;)

Részeges Huligán 2007.05.26. 15:24:34

pihepali 2007.05.26. 13:51:18
nem voltam itt, gyógymasszázsoltam :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 15:29:11

Részeges Huligán · toportyuturmix.blog.hu/ 2007.05.26. 15:24:34
utána rögtön a gép elé kell ugrani???

Gumidomino 2007.05.26. 15:35:42

www.youtube.com/watch?v=0pbc6JxW4nU


a video érdektelen, de a zenére emlékeztek-e?
:D

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 15:44:05

miután megpörögtem a gerlefészekben, tovalépek. sziasztok:)
(megyek, hogy beinduljon a pergő párbeszéd)

güell (törölt) 2007.05.26. 15:45:19

Gumidomino 2007.05.26. 15:35:42
miez a szar?

Gumidomino 2007.05.26. 15:48:27

güell 2007.05.26. 15:45:19
Bombajó bokszoló - Bud Spencer film.
most megyek és szégyellem magam...

güell (törölt) 2007.05.26. 16:13:21

hm szorri, a bud spencer-muveltsegem elegge visszafejlodott az utobbi 15-20 evben

Jack Bauer 2007.05.26. 16:14:34

" Gumidomino 2007.05.26. 13:20:34 "

Khm, azért nem egészen ugyanaz megvesztegetődni, mint megerőszakolni valakit.

Egyébként pedig én Jáksónak hiszek, Subba is lecsap minden kis fikamorzsára, mint légy a szarra. Ez van, ilyen ez a mai médiapiac. Leggecibbnek kell lenni, mert csak azt olvassák elegen. Subba legalább dedikáltan igyekszik megfelelni ennek.

pause 2007.05.26. 16:23:37

dezaret az latod bauer h a kommentek nagyresze nem a temaba vag,ugye?:D

Gumidomino 2007.05.26. 16:26:12

Jack Bauer 2007.05.26. 16:14:34
asszem erre muszáj reagálnom, mert különben sanszos, hogy úgy tűnik, egyenlőségjelet teszek.
nem.
"scheerti · 2007.05.26. 13:13:23
Amúgy meg el kell mondani azt is,hogy egy komplett oszág húzta rá ezekre a rendőrökre a vizes lepedőt mikor ez az ügy kipattant."
erre volt a kommentem.
mert sajnos én is tudok sztorikat róluk.
most talán tényleg rendet raknak és nem csak tisztogatnak, ahogy a politikának szokása.


güell 2007.05.26. 16:13:21
a video nem tudom kinek a saját készítménye, nem a filmből van. csak a zenére találtam most rá.

rudebwoi 2007.05.26. 16:33:32

előre is elnézést az OFFért, de közérdekú marhaság:

hunclicker.extra.hu/

nehogy kézzel álljon neki bárki is :D

güell (törölt) 2007.05.26. 18:09:04

We are rainbowarriors
Evil come not near
Rainbow love awaits us
With hearts of love and tears

Gumidomino 2007.05.26. 19:53:32

If you look hard you can find a
Rainbow trail it’s deep inside ya

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 20:08:37

szia mindenkinek :D
gumidominó, hogy sikerült a recept?
lidércem drága, neked meg az ebéd?
én most toltam haza a gyermeket a kertből, ahol cseresznyét szedtünk, meg epret, és a biovekker kellően kimeztelenkedhette magát :D :D :D

original trixi 2007.05.26. 20:16:22

sziasztok.

hanga, mi a szomszéd nénitől szoktunk cseresznyét lopni :D

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.26. 20:29:58

trixi, mi a fiam apjának a családját lopjuk meg :D :D :D

original trixi 2007.05.26. 20:30:44

bár nekünk asszem van saját cseresznyefánk is, szóval duplán is gonoszak vagyunk :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 20:36:49

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 20:30:44
szomszéd füve mindig zöldebb, szomszéd gyümolcse mindig finomabb
axióma :)
sziasztok :))

original trixi 2007.05.26. 20:41:01

axióma: tanultam egy új szót, bár azt még nem tudom, mit jelent :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 20:42:39

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 20:41:01
bizonyítást nem igénmylő állítás. alapigazság
hányas voltál matekból?

Lápi Lidérc 2007.05.26. 20:48:06

igénmylő=igémylő
lidérc-magyar

original trixi 2007.05.26. 20:49:30

értem, köszi.
nyolcasikig 5ös (szinte mindenből, kivéve a tesit, mert gyenge vagyok, meg lusta)
10edikig 4es
11-12edikben 2es, jobb esetben :)
elment két tanár is családot alapítani, ezért megszűnt a csoportbontás, és kaptunk egy nőt, aki a fiúkkal kivételezik :) és egyébként úgy néz ki, mint egy barbibaba.
ittvane :)
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9131702
persze nem akarom mindezekre fogni, hogy rontottam, csak ezek is közrejátszottak, attól még ugyanúgy hülye vagyok :)

original trixi 2007.05.26. 20:50:15

nyolsadikig=nyolcadikig
trixi-magyar :P

Lápi Lidérc 2007.05.26. 20:54:54

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 20:49:30
nem a bizonyítványodat kérdeztem, csak a párhuzamosok témakörében kerül szóba az axióma fogalma, van belőle öt
az egyik legismertebb, hogy a párhuzamosok a végtelenben találkoznak :)

original trixi 2007.05.26. 20:56:57

szerintem a párhuzamosok sehol nem találkoznak. biztos ezért vagyok kettes.
szerintem az, hogy "hányas voltál matekból?" a jegyekre vonatkozik :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:01:49

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 20:56:57
és irodalomból : költői kérdés :P

original trixi 2007.05.26. 21:02:47

bakker, sosem fogom megérteni a word nyelvi ellenőrzését. a "félrímek" helyett szerinte a "fékrímek", vagy a "délrímek" értelmes.

original trixi 2007.05.26. 21:03:39

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:01:49
akkor erre ne válaszoljak? :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:04:49

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 21:02:47
NYomd le a torkán az elfogadással, többet nem hisztizik

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:05:39

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:04:49
Na, alakul:)

cyber panka 2007.05.26. 21:07:04

ejnye béláim, miért ültök a gép előtt ilyen szupi szombat éjszakán? menjetek szeri-merizni a dokkba, husssy-pusssy

original trixi 2007.05.26. 21:07:09

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:04:49
nem akarom, mert nem a saját gépemet használom és nem akarok beleturkálni, még ha hülyeséget is mond word

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:05:39
ez most rosszul esett :( pont az nem érdekel, amiből jó vagyok :D
:(

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:10:25

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 21:07:09
youtube.com/watch?v=_i07SahQl5w
Trixi , hiszen válaszoltál nem ?
a fenti link meg engesztelő-féle a kioktatásért, ne ijedj meg az elejétől !
Szia BB :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:14:45

Bullshit_Baby 2007.05.26. 21:07:04
ha-ha-ha

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:20:21

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 21:15:12
pöpec, Stivi ügyes fiú:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:23:14

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 21:15:12
Csöpp slágeridézés a 70-es évek elejéről

www.youtube.com/watch?v=z7tpz3NAr6k

cyber panka 2007.05.26. 21:23:44

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:14:45
ugye-ugye

original trixi 2007.05.26. 21:23:54

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:20:21
jahamm! meg az Ingwie Malmsteen és a Joe Satriani is, asszem, akkor ők voltak a G3-ban (?)
a basszgitáros meg ügyes a parasztvakításban :D

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:25:01

Bullshit_Baby 2007.05.26. 21:23:44
tényleg
már azt hittem elfutottál:(
keresek neked is valamit.... pillanat

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:28:34

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 21:23:54
bezony!

original trixi 2007.05.26. 21:28:41

nem tudom, hogy ezt ide linkeltem-e, vagy az rpg.hu fórumba, de a biztonság kedvéért :)
www.youtube.com/watch?v=JzqumbhfxRo
mennyi türelem kellhetett ehez.. de elég vicces :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:30:15

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 21:28:41
Tegnap este ide, de ismétlés a tudás anyja:)

original trixi 2007.05.26. 21:31:14

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:30:15
jajjbocs. ennyi hülye fórumot nehéz fejben tartani :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:34:53

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 21:31:14
sebaj

cyber panka 2007.05.26. 21:37:10

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:27:46
köszönöm kedves Lidércem. keresek valamit én is ami eszembe jutott, de még nem találom.

Megdobbent 2007.05.26. 21:39:13

Ettol fuggetlenul jakso egy csoppet sem lett kissebb pocs, mint amilyen. Wehehe, kocsog.

cyber panka 2007.05.26. 21:41:21

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:27:46
www.youtube.com/watch?v=P-2LeZSxWVQ
:)
Megdobbent 2007.05.26. 21:39:13
bizony.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 21:47:54

BB itt egy másik nagy kedvencem
www.youtube.com/watch?v=a9EvDSVdBLo
persze Trixinek is okulásul...:)

güell (törölt) 2007.05.26. 21:48:12

joestet
youtube.com/watch?v=eaarYY62_BQ
ez gumidominonak, mert felismerte amit elkezdtem.

güell (törölt) 2007.05.26. 21:55:59

tumm tu tumm, sail away sail away sail away

cyber panka 2007.05.26. 21:56:20

güell 2007.05.26. 21:48:12
hű ez de jó! ejha güellke :)
Lidérc, én Enya-t pont nem szeretem de meghallgattam.tényleg.

güell (törölt) 2007.05.26. 22:00:30

Bullshit_Baby 2007.05.26. 21:56:20
teccik? orulok. csak erre tudok tanulni mostansag

ja tegnap megneztem kesobb az arctic meg blocp-videokat, leginkabb az utobbit merthogy irtad voltal abban a pubban. szoval tudom melyik, en mult heten voltam legutobb :)

güell (törölt) 2007.05.26. 22:02:27

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:00:36
:D

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:02:36

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 20:56:57
ha két párhuzamos egyenes/szakasz/félegyenes akármi egybeesik, az összértékük nulla, főleg ha vektorok a párhuzamosak.

Gumidomino 2007.05.26. 22:02:45

jó estét!
jókor jöttem megint, úgy látom.
hozzátenni nem tudok (vagy amit igen, az érdektelenségbe fulladna... :D ), viszont rimánkodhatok a jutúbnak, hogy töltsön gyorsan. :)

cyber panka 2007.05.26. 22:02:57

güell 2007.05.26. 22:00:30
1001caféban? énisakarok :(
youtube.com/watch?v=5EpepEvt9HM&mode=related&search=

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:03:02

Bullshit_Baby 2007.05.26. 21:56:20
nem tudhattam, nkem bejön, mert nyugis..

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:03:32

fúj, mi ma láttuk a d.hassolh.-os drunk-videot:( :S :(

güell (törölt) 2007.05.26. 22:04:38

Bullshit_Baby 2007.05.26. 22:02:57

epp ezt hallgatom/nezem most :)

güell (törölt) 2007.05.26. 22:05:14

teccik a kislany bajsza? :DD

cyber panka 2007.05.26. 22:05:41

güell 2007.05.26. 22:04:38
hűha :))) én már a by your side-ot ;)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:06:10

én meg a múltkori agykontroll miatt white stripes-t másoltam magamnak.

cyber panka 2007.05.26. 22:06:16

pihepali 2007.05.26. 22:03:32
linket ide

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:06:59

trixi már nincs is itt, hiába írtam neki...

güell (törölt) 2007.05.26. 22:08:12

hm azt 30-35 perce mert bejott a lakotarsam baratnoje h cocorosie-t hallgatok e es vegigneztuk kb az osszes hasznalhato klippet.

Gumidomino 2007.05.26. 22:08:37

pihepali 2007.05.26. 22:03:32
akkor majd linkelgetem Neked rajtaütésszerűen... :P
(kölcsönkenyér visszajár)

cyber panka 2007.05.26. 22:09:35

pihepali 2007.05.26. 22:06:10
helyes.
ezt pedig mindenkinek aki cejeti:) tudom nem mai darab de eszembe jutott
youtube.com/watch?v=4Y33pYz8Pxo

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:09:35

kösz, srácok, most akkor v c diost fogok hallgatni 3 napig:)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:10:35

Gumidomino 2007.05.26. 22:08:37
öreg trükk, már kívülről tudom az összes verzió url kódját v milyét:P

Gumidomino 2007.05.26. 22:10:38

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:07:16
:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:12:38

Mi a baj a Vaja Con Diossal?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:15:11

lidérc
semmi, épp az, hogy jó:)

cyber panka 2007.05.26. 22:16:35

pihepali 2007.05.26. 22:08:22
auch! hát ő is ember.volt.
Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:12:38
semmi.sőt, s vega is jó
www.youtube.com/watch?v=fDBGia0CNuo
én nem hagyom abba csak ha szépen megkértek rá

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:17:29

annie lenox... :) jó, h gyorsba bekukkantottam befagyasztani megint a társalgást.:) legalább jó zenékkel találkoztam.
akartok egyfajta rockot?
www.youtube.com/watch?v=HckIBWWTHbY

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:20:14

na, má megin ez van. idejövök, oszt befagy az egész kommentfal:(

güell (törölt) 2007.05.26. 22:20:47

suzannet eleg regen hallottam

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:23:24

De most már becsszó, de ha mégsem, a következő hím lesz, mutatós :)
www.youtube.com/watch?v=afGA523SHn0

Gumidomino 2007.05.26. 22:23:32

pihepali,
na most az van hogy Te fested az ördögöt a falra.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:24:59

Gumidomino 2007.05.26. 22:23:32
de frankón így van, ahogy mondom. igaz, h ma nem tengett túl a fal, de azért azt tapasztaltam, h feljövök és magammal dumálok néha. és még e-mailt sem katam ma senkitől.

cyber panka 2007.05.26. 22:26:52

pihepali 2007.05.26. 22:24:59
én meg sms-t nem kaptam ma senkitől >:(

Gumidomino 2007.05.26. 22:27:01

"pihepali 2007.05.26. 22:24:59
és még e-mailt sem katam ma senkitől."
De.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:27:34

pihepali 2007.05.26. 22:24:59
nemisigaz..._P

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:28:29

oh, Domino :') a meghatottság könnye szemeim alatt a mosoly fölött:)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:32:06

Bullshit_Baby 2007.05.26. 22:26:52
önnek 1 új röszije érkezett
küldő: pihepali
I'm gonna fight 'em off
A seven nation army couldn't hold me back
They're gonna rip it off
Taking their time right behind my back
And I'm talking to myself at night
Because I can't forget
Back and forth through my mind
Behind a cigarette
And the message coming from my eyes
Says leave it alone
most ez jár afejemben mióta belinkelted és tök jóóó:) le is töltöttem:P
köszi

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:33:11

Gumidomino 2007.05.26. 22:30:50
levelesláda szerint nem, csak Te:)

cyber panka 2007.05.26. 22:34:26

pihepali 2007.05.26. 22:32:06
:)))) oh.(meghatódtam) én köszi hogy megnézitek a linkjeimet. és aztán szeretitek őket :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:34:28

Gumidomino 2007.05.26. 22:30:50
sztem talán arra gondol, h ma "dumcsiztunk a subin".

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:35:11

Bullshit_Baby 2007.05.26. 22:34:26
viccelsz? itt kattog a basszus a fejemben!:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:35:26

Hülye démon, hülye démon, monnyon le!

Gumidomino 2007.05.26. 22:36:14

www.youtube.com/watch?v=JgQqnzdVqJk
.
Ja, narancs, tetves és dugó?
.
Akkor Lidérc nem a kommented második, hanem az első felére reagált. félreértettem. :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:38:41

és mivel néhány óra és gyereknap, fogadjátok szeretettel ezt is :
www.youtube.com/watch?v=Hp7z0PnVCCM&mode=related&search=
:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:38:48

Gumidomino 2007.05.26. 22:36:14
Jól értetted, csak sztrájkol a postás, a démon meg éber, és fogalmam sincs, miért nem engedte át :(

Gumidomino 2007.05.26. 22:42:12

pihepali 2007.05.26. 22:37:50
ááááááá... felírlak a monitor mellé, hogy a jutúbosaidat ne nyissam meg! :P
Tán a dédi???

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:42:25

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:38:48
ejj, akkor elvileg levelet kaptam tőled is :D

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:42:30

pihepali 2007.05.26. 22:38:41
Gerle, fapuma, org, időnként BB, ...pihepali

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:43:38

Gumidomino 2007.05.26. 22:42:12
jó, akkor majd a myspace-ről vadászok:P

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:43:41

Gumidomino 2007.05.26. 22:42:12
Látom aranyom újfent egy plattformra keveredtünk :))

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:45:27

pihepali 2007.05.26. 22:42:25
Azt hiszem a kishíján a helyes szó :)

Gumidomino 2007.05.26. 22:46:03

pihepali 2007.05.26. 22:38:41
ezt kb. két hónapja hallottam először, azóta se. most meg megint majdnem. :)
.
www.youtube.com/watch?v=3QH0bu2BM_g&mode=related&search=
ősrégi, úgy fél évenként meghallgatom, derülök rajt, de szerencsére csak ritkán jut eszembe.
...elpilledtél, Narancs??...

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:46:47

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:42:30
Gumidomino 2007.05.26. 22:42:12
talán a goldengateről linkeljek? 8)
akkor nem linkként, de ajánlom a webcsatornán a kettőnégy c remek műsort:)

Gumidomino 2007.05.26. 22:50:41

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:43:41
Lidérc,
mondtam, jó ügyért tömörülök :D

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:52:13

ó, Domino, az örökbecsü darab NTD:)
várjál, mindjárt vadászok én is vmit:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:54:21

Gumidomino 2007.05.26. 22:50:41
Helyes .)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:54:45

ez az:) ezt nézzétek:) ismeritek:)
www.youtube.com/watch?v=2qnnjd0R3T8
figyelmeztető_sziréna_búg_fel_riaszt_forog_hangos_pörög

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:55:38

LL,lehet, h láttalak a wiwen, ha te vagy az, akkor van néhány közös ismerősünk.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:56:12

Jópofa, most volt pár napja

güell (törölt) 2007.05.26. 22:57:06

" Bullshit_Baby 2007.05.26. 22:26:52
pihepali 2007.05.26. 22:24:59
én meg sms-t nem kaptam ma senkitől >:("

miert kellett volna smst kapnod? en sem kaptam ma, de mondjuk tegnapelott sem..

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:57:11

pihepali 2007.05.26. 22:55:38
ez azért így elég titokzatos :)

güell (törölt) 2007.05.26. 22:57:51

mer nem zeneket linkeltek?? az sokkal jobb moka

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:58:21

Lápi Lidérc 2007.05.26. 22:57:11
hát, te vagy az, akinek a művész nevén túl az igazi ugyanolyan monogrammú?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:59:07

güell 2007.05.26. 22:57:51
az én legutóbbim színtiszta zene;)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 22:59:54

güell 2007.05.26. 22:57:51
játékot is küldtem.

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:01:01

güell 2007.05.26. 22:57:51
magam részéről kímélésképpen..
hittérítő hajlamaim miatt minden tele lenne öreg csikágói meg nyúorlinszi blúzzenésszel
most is korlátoztam az aberrációmat :)

Gumidomino 2007.05.26. 23:01:51

Te Lidérc,
akkor nekem küldhetnéd.
a többiek meg nem nyitják meg.
végre egy rokonlélek ma. :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:01:59

pihepali 2007.05.26. 22:58:21
nem

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 23:02:16

no, csoszogok aludni.
alvás. örülés.
sziasztok:)
www.youtube.com/watch?v=4FjPijzm2Bk
megnyitható_szép_kedvenc

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 23:03:55

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:01:59
sebaj:)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.26. 23:05:06

az összeset belinkelném dm-től, de nem lehet.
www.youtube.com/watch?v=gn-SXsi7YzM
bocs. sziasztok:)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:07:17

Gumidomino 2007.05.26. 23:01:51
only for you :)
www.youtube.com/watch?v=DT_ltCsxCIw

cyber panka 2007.05.26. 23:14:58

pihepali 2007.05.26. 23:02:16
jó éjt.


részemről továbbra is zene linkelés. megnézhetitek, zöld lámpa villog
(Lidérc én szólni szoktam ha ne nézzétek meg.tényleg :)))
youtube.com/watch?v=SGTDRztaCCw
güell 2007.05.26. 23:09:12
csatlakozom.mode linkeléssel ellennénk itt reggelig

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:15:03

güell 2007.05.26. 23:09:12
korrekt .)

Gumidomino 2007.05.26. 23:15:10

önzés ON
ez harmadszor és utoljára linkelem subbára, eddig senkinek nem tetszett. :)
nekem viszont igen, és szívesen hallgatom.
www.youtube.com/watch?v=L2Sqts6YrPs
önzés OFF :P


Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:07:17
köszönöm. :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:20:08

güell 2007.05.26. 23:15:09
bazmeg, már teljesen elfelejtettem:)
korai Európa Kiadó
Ejha!
Persze BB, mondtam, hogy időnként :)
domino. igazán nincs mit :)

güell (törölt) 2007.05.26. 23:20:23

sajna video nincs hozza, de www.myspace.com/metronomy es az are mums mates.

güell (törölt) 2007.05.26. 23:21:41

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:20:08

sajna nem blurt konci lesz, hanem az uj formacioja, de akkor is!

güell (törölt) 2007.05.26. 23:24:11

ocska zene es video, meg ahogy egy kedves ismeros megmondta mostansag akkora divat az arcade fire-t szeretni mint siofokon tiestosnak lenni a beach houseban..
youtube.com/watch?v=6V41qkhU-98
csak eccer ide jussak el. lemeno nap, palmafak, jo zene. mondjuk jovore.

güell (törölt) 2007.05.26. 23:25:11

hu regina spektor, azt sem hallottam mostansag

güell (törölt) 2007.05.26. 23:25:56

jol elvagyok itt magamban, de tenyleg :DDDD

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:28:16

güell 2007.05.26. 23:24:11
na, én meg ezt nem hallotam, de felírtam !!
Domino necsüggedj, én kedvelem a swing újkori elhajlásait is! ;:)

cyber panka 2007.05.26. 23:28:50

güell, arcade fire-t én szeretm. neon bible nem lett kedvencem de a funeral jó volt. mondjuk azt sem hallgattam rongyosra.de élőben jók lehetnek

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:30:10

güell 2007.05.26. 23:25:56
belinkelsz egy ötperces nótát, és két perc múlva türelmetlenkedsz
ugye-ugye

cyber panka 2007.05.26. 23:30:49

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:30:10
tényleg :)

Lápi Lidérc 2007.05.26. 23:31:48

Na, jó éjszakát mindenkinek !
tényleg :)

Gumidomino 2007.05.26. 23:33:12

jó éjt és további jó szórakozást
(még két nap a hétvégéből...jeje)

güell (törölt) 2007.05.26. 23:34:04

szorri
ja a neon bible szar sztem az elsohoz kepest, nagyon komolyak lettek sajnos.. majdnem mar popos silver mt zion.

cyber panka 2007.05.26. 23:45:38

én is mentem aludni.délután 4 óta tervezem ezt az alvást pedig 2kor keltem fel.másnaposan .)
Jóéjszakát gyerekek

Dr. Stein (törölt) 2007.05.26. 23:45:57

"de ki lenne a farkasházi helyén? valami unalmas alak kéne, de az itten nincs :)"

Én is raccsolok!

güell (törölt) 2007.05.27. 00:23:43

na mian alszik mindenki? epp unikumoztatok ket francia csajt!
joejszakat mindenkinek ezzel
youtube.com/watch?v=wZ9zBZNeEPg
18 eves passe vaok, csaok irjatokk!

güell (törölt) 2007.05.27. 01:47:41

meg egy joejszakat videjo
youtube.com/watch?v=hfabj80NzEw
najo, ketto, a kepek igazan passzolnak hozza
youtube.com/watch?v=rZFzyHnjPzo

meg egy kis langyi muzik a reggeli kavehoz
youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U
de ez ebreszt fel igazan
youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0

Dr. Stein (törölt) 2007.05.27. 07:38:59

Homár klasszikusok: Karfiolbaszó

"Nem vagyok én Bácsfi Diána (aki az Árkádban szarik), hanem én vagyok Karfiolbaszó! Emlékszik: a dugható kisállatos! Az is leszek most már mindég, Karfiolbaszó! Akinek az úr erőszakkal elvette a dugható kisállatjait. Akit az úr fizetség helyett jól megveretett!"

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 09:15:58

sziasztok:)
mindenki alszik:)
így kell jól kezdeni a subbán! jó zenék a-z.
Gumidomino, nekem tetszett L.Rawls. nem ismertem, de tetszik a szám. :)
BB, már a 2. white stripes lemezt szereztem:)
mivel több DM-t nem lehet, güell meg odavolt T.A.-tól, ezért legyen ez:
youtube.com/watch?v=1nnhuoVtIaY&mode=related&search=
aludj vissza, kedves látogató 8)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 09:19:27

és hogy lidérc se maradjon ki:
www.youtube.com/watch?v=tcQwOb-3Y3s
épp ma reggel ment más verzióban a rádióban:)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 09:20:50

egyébként itt most egy ideig tool szól.
boldog gyereknapot mindenkinek:)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.27. 09:25:03

szép napot nektek :)))
ezt lidércemnek, adrágának küldöm:
www.youtube.com/watch?v=sHhVydgvuAc
ezen kívül www.susannamagical.com/ itt még több jégbe zárt erotika, túz, nyugalom köntösében....

Mr. President (törölt) 2007.05.27. 09:44:03

Subba azokután hogy kiderült hatalmas tévdésed, és jáksó minden kétdséget kizáróan bizonyította teljes nemű ártatlanságát, most bocsánatkérés jegyében azzanl 2x szopd le a jáksót, mivel te csak ehhez értesz, ez maradt ha már normális postokat nem vagy képes összeállítani.

Üdvözletem örök rajongód!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 10:11:37

hangabanga
és kedden jönnek a merlinbe, ha jól láttam.

leonov 2007.05.27. 10:12:07

Jó reggelt minden viharvadásznak.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 10:15:34

olyan fura néha témába vágó hozzászólásokat olvasni...

leonov 2007.05.27. 10:23:23

Anyám is felköszöntött gyereknapra ! aranyos .

gonoszkiralylany 2007.05.27. 10:28:15

jóreggelt :) tegnap egyáltalán nem is jártam itt...
zenés nap van? :D youtube.com/watch?v=uZ2tqakwiF8

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.27. 10:33:45

pihepali, én tavaly nyáron láttam őket élőben.... megéri!! (bár én sajtós jeggyel, ingyé mentem be :DDD )

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.27. 10:34:31

ja, és akkor még nem hallottad pihepali azokat a számokat, amiket feldolgoztak: ac/dc, depeche mode, meg egy csomó nagyon jó egyéb zenekar... istenkirályok ám!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 10:42:50

hangabanga
te is médiamogul vagy?:) azt szeretem, amikor igényes, istenkirály zenekar DM-t dolgoz fel:)
bár mondjuk a legjobb, amikor martin gore dolgoz fel vmit:)

gonoszkiralylany 2007.05.27. 10:44:00

és mivel senki se figyel és úgyis mindjárt elhúzok tanulni, mégegy emilie simon (az egyik legjobb klipje) youtube.com/watch?v=5Z3jSbyMWRs

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 10:45:35

gonoszkiralylany
óvatossan azzal a hives-szal! én nem szeretem, de amikor ment a múltkor a main offender, napokig ment utána a fejemben is.
amúgy vmi van most a levegőben, m a zenék, amik eszembe jutottak manapság, idelinkelődtek ;) (lásd: hives)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.27. 10:46:35

pihepali, nem vagyok médiaMOGUL, inkább fogalmazzunk úgy, már voltam meghatározó egy-egy médiumban, de egyébként csak a szárnyamat próbálgatom... :D
DM istenkirály, MG istenkirály, és mindez magical orchestréban meg hmmmmm.... tiszta fülledt, jégbe zárt orgazmus.... :DDD

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.27. 10:47:23

na, most gyorsan elviszem a biovekkeremet a rokonaihoz :D
majd leszek csók!

güell (törölt) 2007.05.27. 10:48:16

reggelt
pocsek az ido, ugyhogy nem vagyok tul jo kedvemben
youtube.com/watch?v=R8fYEL4bEH4
klipp nincs, csak live felvetelek, es ez kicsit szar is.. (viszont ott voltam)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 10:49:13

hangabanga 2007.05.27. 10:46:35
most idelinkelnék valami jó kis mode-ot vagy mlg-t, de nem lehet, tegnap megkértek rá:P
lásd fentebb;)

gonoszkiralylany 2007.05.27. 10:53:31

pihepali 2007.05.27. 10:45:35
akkor bocsesz, nincs több hives (bár én szeretem)
na, búcsúzóul youtube.com/watch?v=I-1IJ1weq7A
van egy jobb változat is csak ahhoz regelni kell youtube-ra

güell (törölt) 2007.05.27. 10:53:32

portishead az jo, foleg most h visszaternek, gondolkodtam is tegnap h betegyek e de mar igyis majdnem elbogtem magam tori amostol :))

gonoszkiralylany 2007.05.27. 10:58:41

jajj igen, a portishead tökjó ^^
most gondolkozom h linkeljek-e nektek muse-t... kezd kiscit kommersszé válni sajna, de attól még imádom :) youtube.com/watch?v=q-c94VVU7zc

güell (törölt) 2007.05.27. 11:00:59

pangas van.. vajon belinkelek meg 10 videot csak azert h en legyek az 500adik? hulye kerdes,hat persze!
kis deerhoof
youtube.com/watch?v=G30nXKh1Xho

güell (törölt) 2007.05.27. 11:01:30

muse-t inkabb hanyagoljuk, csakugy mint a mode-ot

gonoszkiralylany 2007.05.27. 11:03:30

güell, ez a shellac bejön nekem, bár eddig nem ismertem :)

güell (törölt) 2007.05.27. 11:06:18

hu hallgass sokat, kurvajok, nincs tulbonyolitva, a szoveg fasza.. hat egyszoval remek zene, steve albinitol persze mit is varnank

most pedig "a mi bjorkunk, a sztonerpapa"
youtube.com/watch?v=4dKsE2eMZbI

gonoszkiralylany 2007.05.27. 11:07:04

oké, nincs több muse :D
lehet h én is versenyben vagyok az 500.-ért :P
na ezt is youtube.com/watch?v=fz4MG9sk4Vk

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:07:17

akkor most megbontom ezt az intelligens múzikmezőt:
www.youtube.com/watch?v=21KLhyJuNXc
elsőre.
www.youtube.com/watch?v=j3NBVpGQAsI
másodikra kicsit mást.
www.youtube.com/watch?v=-EeZRBStMNQ
harmadikra megint mást

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:08:31

güell
gondolom akkor nem szereted a dm-t.
nem is linkelek.

güell (törölt) 2007.05.27. 11:12:01

hahahaha enyem lett!

szoval ez a silver mt zion, az elozo lemezukrol, ami eddig a legjobb, az uj az mar nagyon elszallt, a koncert is olyan csendes-ulos.. de ez!

"they put angels in the electric chair"
de a legjobb amikor elkezdi magyarazni,hogy
"Lost a friend to cocaine
Couple friends to crack
Troubled hearts map deserts
And they rarely do come back
Lost a friend to oceans
Lost a friend to hills
Lost a friend to suicide
Lost a friend to pills
Lost a friend to monsters
Lost a friend to shame
Lost a friend to marriage
Lost a friend to blame
Lost a friend to worry and
Lost a friend to wealth
Lost a friend to stubborn pride
And then i lost myself"

güell (törölt) 2007.05.27. 11:13:26

pihepali 2007.05.27. 11:07:17
hu az elso ketto remek volt!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:13:51

azisten kertjében almabort inha lál...

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:14:24

güell 2007.05.27. 11:13:26
remélem ez nem irónia volt...

gonoszkiralylany 2007.05.27. 11:14:53

pihepali, a the cure jó volt :))
ááá, na télleg tanulok. elment veletek a délelőtt :D

güell (törölt) 2007.05.27. 11:15:18

pihepali 2007.05.27. 11:14:24
kivetelesen nem :D
azokat telleg lavolom!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:16:37

gonoszkiralylany · gonoszkiralylany.blog.hu 2007.05.27. 11:14:53
chao, puximuxi:P

gonoszkiralylany 2007.05.27. 11:18:52

hujjujjj quimby :D és az egyik legszebb számuk :)
kaukáuzust ugye meghallgattátok? sztem érdemes... :)

hát güell, belefeledkeztünk a youtube-ba, egyébként se nagy szám 500. nak lenni :P

gonoszkiralylany 2007.05.27. 11:24:26

nem olyan egyszerű itthagyni titeket :D
szval ez a tényleg legutolsó, és itt a klip a lényeg! youtube.com/watch?v=iiHZ73LskaM

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:27:05

gonoszkiralylany · gonoszkiralylany.blog.hu 2007.05.27. 11:24:26
nemá, minnyá sírok:'(

güell (törölt) 2007.05.27. 11:27:37

najo a kinai dalra csak ennyit mondanek, ez mekkora szam, imadom, lavolom!!
www.dailymotion.com/belaguell/video/x7fzo_otsuka-ai-sakuranbo

cyber panka 2007.05.27. 11:29:53

pihepali 2007.05.27. 09:15:58
helyes! és melyik lett a második? (több is van nekik) ha most a Get behind me satan-t hallgatod akkor ajánlom figyelmedbe a White blood cells-t is!tényleg!

Sziasztok és szép napot mindenkinek!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:30:10

güell, bazz... ILYEN VAN???
aszittem vannak dolgok amiket nem lehet überelni! de úgy látszik a felkelő nap vidéke alatt mindig van vmi új:)

güell (törölt) 2007.05.27. 11:31:07

ugye milyen fasza? :DD
hello bebe

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:31:21

güell, van egy japán ska szám. csak nem tlaálom sehol. meg az albinoblachseep-en láttunk egy tök jó japándobos animációt. az ismerős valakinek?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:32:49

otzukacicuka
ez jobb
youtube.com/watch?v=iFx2TmQfM-o
még a david bowies verzió is jó.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:33:57

Bullshit_Baby 2007.05.27. 11:29:53
stílusosan: the style
majd a többivel is megpróbálozom

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:34:38

már látom magam előtt subbáék oltását a videólinkeltgetésünk apropóján:S

cyber panka 2007.05.27. 11:35:22

szia güellke. mégis volt sms, meg hívás is.amikor már aludtam...
dob+animációról jut eszembe:
www.youtube.com/watch?v=QAFXayH1bpY

güell (törölt) 2007.05.27. 11:38:37

pihepali 2007.05.27. 11:34:38
kinemszarja le, sanyi is szereti a jo muzsikat, meg youtube-kompilaciokat, szoval csak fogja be a szajat.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 11:40:14

güell 2007.05.27. 11:38:37
én lesz*rom.

güell (törölt) 2007.05.27. 11:41:45

hu ez a war photo ez fasza nagyon, reg lattam

güell (törölt) 2007.05.27. 11:44:42

najo ellepek egy pillanatra, addig is csak lelekesen!

güell (törölt) 2007.05.27. 12:15:59

www.dailymotion.com/video/xsmn4_aitakatta-pv-akb48teama-3rd
aitakatta, yes!

azt' mara eleg is volt a j-popbol, jojjon most inkabb egy kis j-pop
youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U

ezzel veget is ert youtube-adasunk, a viszont latasra, a viszont hallasra! eljen a harom kivansag!

güell (törölt) 2007.05.27. 12:28:31

www2.quart.hu/cikk.php?id=1254
ajanlom figyelmetekbe jakab, a szakerto velemenyet!

güell (törölt) 2007.05.27. 13:01:43

(na kiraktak az index fooldalra is)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 14:14:27

még mindig divat ez a diáklány-stílus? :S

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.27. 14:18:37

hellasz!
csak beköszöntem.
güell
jó csaj az Amy

Alf (törölt) 2007.05.27. 15:09:36

most végiggondoltam.

engem a rendőrök sohasem védtek, és sohasem szolgáltak.

engem a rendőrök csak igazoltattak, mosolyogva megnyugtattak, hogy nem fogják keresni ellopott biciklimet, valamint nem engedtek haza az albérletembe, mert nem volt benne a személyimben hogy ott lakom, az októberi balhé idején.

Sokan mások dolgoznak iszonyú kevés pénzért, ez nem ment fel senkit és nem jogosít fel semmire.

Úgyhogy hagyjuk a szegény becsületes testület dumát.

güell (törölt) 2007.05.27. 15:18:54

:)
en legutobb egy eve kommunikaltam rendorrel, aki a kezemben levo sorosdobozra azt mondta h nem ihatok az uccan, mondtam mar ures, erre elkisert egy kukaig es megvarta amig tenyleg kidobom.

güell (törölt) 2007.05.27. 15:26:31

(mellesleg en is jo csaj vagyok)

gonoszkiralylany 2007.05.27. 16:27:52

na, megint pangás van... akkor tanulok

cyber panka 2007.05.27. 16:44:43

Szia Lidérc!
nekem meg rendőrökről jute szembe:
youtube.com/watch?v=dO6sAc81Quw
szintén mindenkinek csak úgy

Lápi Lidérc 2007.05.27. 16:47:41

Bullshit_Baby 2007.05.27. 16:44:43
oh je!

Lápi Lidérc 2007.05.27. 16:49:40

Bullshit_Baby 2007.05.27. 16:44:43
ezt viszont CSAK neked
youtube.com/watch?v=_1XcV0aQ8vo&mode=related&search=

cyber panka 2007.05.27. 16:50:40

ugye-ugye :)
Lidérc segíts, láttam egyszer a filmmúzeumon egy "filmet" (?) amiben magyar klippek voltak kb 80as évek közepe-vége koraszakból.sziámi,kft,napoleon b., katona klári stb. nem tudod mi az és hogyan keressek rá? lehet h Moziklipp volt a címe?

Lápi Lidérc 2007.05.27. 16:53:33

Bullshit_Baby 2007.05.27. 16:50:40
NYert BB ez a moziklip:)

Lápi Lidérc 2007.05.27. 16:57:34

BB itt a kedvencem belőle, de ahogy néztm, csak előadónként hozza
youtube.com/watch?v=_xlQfgiUUmc&mode=related&search=

cyber panka 2007.05.27. 16:58:12

Lidérc drága, ezt akartam belinkelni belőle :)

cyber panka 2007.05.27. 16:59:11

meg ha jól emlékszem a 100 bolha is benne volt

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:00:22

BB basszus......................

cyber panka 2007.05.27. 17:06:35

a szerda királynőt nem találom

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:09:22

BB ennél jobbat nem találtam, de nekem etalon
youtube.com/watch?v=TGu-Mn8aKLU
a szerda királynőt nem találom
bővebben ?

cyber panka 2007.05.27. 17:11:43

KFT...csak dalszöveget talált Google is

cyber panka 2007.05.27. 17:16:23

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:09:22
őt nem ismerem. evezzünk vidámabb vizekre. deladap-ot ismered? :)))
youtube.com/watch?v=ogR87fgw5G0
Cza Manca a kedvencem tőlük de azt nem találok

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:25:01

Bullshit_Baby 2007.05.27. 17:16:23
sanos én sem találtam, pedig asszony is megpróbált segíteni:) tényleg
de nem adom fel..........addig is:
youtube.com/watch?v=Q-g7Q7hXn7o&mode=related&search=

cyber panka 2007.05.27. 17:29:16

szabad asszociácó :)))
nekem JJ Mercedeséről ez ugrott be
youtube.com/watch?v=AaJK8KKYxuQ&mode=related&search=

cyber panka 2007.05.27. 17:30:32

én sem találom a szerdakirálynőt.semmi gond, nagyon drágák vagytok. majd megszerzem valahogy.magyar dalokat mondjuk nem könnyű lefilecserélni.

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:39:05

Bullshit_Baby 2007.05.27. 17:16:23
Azonnal , ismétlem azonnal pótóld
Ági szép, Ági jó, Ági a Rock'roll
tényleg!
viszont asszem nicket kell váltanom :(

cyber panka 2007.05.27. 17:40:18

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:39:05
igenis. pótolom. tényleg.

miért kell nicket váltanod? olyan jó ez :)

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:40:57

Bullshit_Baby 2007.05.27. 17:30:32
100 bolha. csuhajj!
a névjegyem! Állandóan ezt nyomom, amikor már aludnom kellene... ez a jel !

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:42:22

Bullshit_Baby 2007.05.27. 17:40:18
Asszonyi segítség áldozattal jár...
de megpróbálom kibekkelni valahogy:)

cyber panka 2007.05.27. 17:42:50

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:40:57
;) ok.
egy kis vidámság vasárnap délutánra:
youtube.com/watch?v=k7K4jH7NqUw&mode=related&search=

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 17:42:57

csá, van itt még vki? jöttem elütni az időmet:S

cyber panka 2007.05.27. 17:43:22

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:42:22
sejtettem.

cyber panka 2007.05.27. 17:45:04

pihepali 2007.05.27. 17:44:29
szia pp. nem nevet!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 17:45:39

szinte most a postakocsi kavarta porban érzem magam vagy a mellett egy kis vidám, kántrit járó párokkal lézengő csehóban ;)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 17:46:33

Bullshit_Baby 2007.05.27. 17:45:04
DE! nevet!:D örömmel nevet, nem maró gúnnyal.
szia BB és LL!
miért kell nicket váltani?

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:48:20

Bullshit_Baby 2007.05.27. 17:42:50
de tényleg!
kapolcson innen tudják, hogy perceken belül szökni fogok . bárhonnan-bárhová
viszonylag nagy hatótávolsággal....:)
szia palinéni:)

Lápi Lidérc 2007.05.27. 17:58:34

Tényleg
immár link nélkül

güell (törölt) 2007.05.27. 18:26:06

jaj santanat nagyon nem birom.

bruhuhu, kikoltozott az utolso lakotarsam is. itt vagyok egyedul a nagy lakasban, csak egy kiseger maradt a konyhaszekreny mogott :((

Lápi Lidérc 2007.05.27. 18:27:33

güell 2007.05.27. 18:26:06
és ennek Sánta Karcsi az oka ?:)))

Lápi Lidérc 2007.05.27. 18:37:02

sarasvati 2007.05.27. 18:35:38
süsse meg, kergetjük egymást?

güell (törölt) 2007.05.27. 18:38:31

kiaza karcsi? santana? (eppen el vagyok veszve a Fama-French modellekben, meg kave elott, szoval nem a te hibad ha ertem a humort..)
nem o az oka, de amugy sem szeretem. csak az epp relevans volt :)

aggyatok vmi zenet amire felebredek, nem magyarul van, lehetoleg ne is legyen szoveg, hogy koncentralhassak masra kozben, kellemes dallamos, megsem olyan ugralni-valo, es nincs benne gitarszolo! nos?

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.27. 18:43:51

na csókolok mindenkit mindenhol :D
szia lidércem drága, milyen volt a szabadnap bográccsal, asszonnyal, lányokkal, sorstársakkal ? :D
köszi a jethro-t, bár fiatalka vagyok, imádom őket, meg joplint is, meg minden ilyen finomságot :d
youtube.com/watch?v=z9zdby58HKY&mode=related&search=
és ezt még ide, estére, bor mellé, gyertyafény, meg fincsivacsihoz..

güell (törölt) 2007.05.27. 18:52:59

güell 2007.05.27. 18:38:31
hm megoldottam.

Lápi Lidérc 2007.05.27. 18:56:43

hangabanga 2007.05.27. 18:43:51
botrány nélkül :)
güell
egyelőre
youtube.com/watch?v=fpadet-cTw8

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.27. 18:58:29

gyermekeim a Zúrban, még csak most jöttem tudom, de máris elhagylak benneteket, mert főzicskélek... ha már van jó zene, akkor jöhet a jó fogás is :D

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.27. 18:59:53

lidércem, drága, lehet, hogy neked ez nagyon nem bejövős, de nekem szőrfelállítós, hidegrázós, lélekemelős, nagy szerelmezés a következő zenede: www.youtube.com/watch?v=olledJSc5gM&mode=related&search=

güell (törölt) 2007.05.27. 19:12:10

Lápi Lidérc 2007.05.27. 18:56:43 youtube.com/watch?v=_5RixgPqbLM
ez volt inkabb csak a video nelkul

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 20:46:03

haló, van itt valaki? működik a klub?
persze, mindenki itt van, hiszen úgysem éli senki sem 3D-ben az életét. nem mennek szórakozni, nem családoznak, nincsenek barátaik sem. nem is ülnek a gép előtt sem.

güell (törölt) 2007.05.27. 20:50:13

hu az a haj.. :)

youtube.com/watch?v=g6qaKqNJYIg
nem talalok jobbat, mindegyiken szar a basszus, de azert hatha atjon.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 20:55:10

én valami k*rvára szomorú lélekemlő számot kérek nem muszály olyan intellektüellnek lennie, bár mi úgyis intellektüellek vagyunk.

cyber panka 2007.05.27. 20:57:10

güell, ez elég kellemes zene? nincs benne ének se gitárszóló :)
www.youtube.com/watch?v=WNYxh_w6_kk

cyber panka 2007.05.27. 20:57:49

pihepali akkor neked is szól a fentebbi link, és Lidércnek aki Lidérc legyen mindörökké ;)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 20:59:05

B_B
hallgatom, épp írni akartam, hogy ez nekem is szól most egy kicsit...
de mi ez a lidérc nem lidérc dolog? ezt már előbb sem értettem...

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:00:15

pihepali 2007.05.27. 20:55:10
entellektüel a hugod!:P
de mindjárt keresek neked valamit !
BB
persze

cyber panka 2007.05.27. 21:01:06

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:00:15
helyes!

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:08:01

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:00:15
entellektüellek vagyunk és kész. nyilván nem a danubifoson szólnak az Ön által is linkelt muzsikák nagy részei:)
ez olyan wan2 magazin-szcéna inkább (:-)

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:11:49

pihepali 2007.05.27. 20:55:10
Hát, találtam, de nagy harc volt
Güell, ha látod bocs:(
www.youtube.com/watch?v=hG2_f3okmtk&mode=related&search=

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:12:10

van új poszt :)
(e nélkül nem múlhat el nap)
copyright dimitrij.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:13:35

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:11:49
köszi, pajti:)

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:14:06

pihepali 2007.05.27. 21:12:10
:P
B_B
ugye ?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:15:05

én most tök jó zenéket másolok magamnak. kár, hogy itt nem mutatható meg. bár ennek van, aki örül:)
ma odáig süllyedtem, h blogírásba kezdtem...:S

güell (törölt) 2007.05.27. 21:16:45

Bullshit_Baby 2007.05.27. 20:57:10
"This shit's relaxing..."

wan2???? nebasszunk.

youtube.com/watch?v=MZEzJCCv_i4
ezmekkora.
"arash ta mere"

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:16:55

pihepali 2007.05.27. 21:15:05
Linket
alkalomadtán !

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:20:52

güell 2007.05.27. 21:16:45
nem leszek neked szimpibb.
de ezeket a zenéket "chípik" a wan2sok is.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:23:03

Lápi Lidérc, biztos? mert elég lapos egy blog lett. a gerléével meg a huliéval tuti nem vetekszik. meg a kiralylányénál is jobb.
hobbiblog. :S
szóval?:)

güell (törölt) 2007.05.27. 21:25:30

pihepali 2007.05.27. 21:20:52
marmint melyiket? a modeot meg santanat vagy amiket en adagolok? az elobbit nyugodtan szerethetik :))

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:27:18

güell 2007.05.27. 21:25:30
a te értelmiségi zenéidet meg még itt jónéhányunk értelmiségi zenéit a-z.
sőt, bob dylant is bírják.

güell (törölt) 2007.05.27. 21:27:29

en mar elkezdtem egy blogot de felbemaradt meg marcius vegefele, aztan elkezdtem egy masikat 1 bejegyzessel es miutan lement az uccso vizsgam csutortokon azt be is fejezem. kis naplo-szeruseg lesz, nekem teccik :))

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:28:50

Güell! még mindig ne szállj rá, hacsak nincs mazós napod, nekem kötelező!

www.youtube.com/watch?v=FQw5AFUE1qk&mode=related&search=
Pali néni
A mindenséghez mérd magad!

güell (törölt) 2007.05.27. 21:28:58

szopo. le is mondok.
najo igazabol evek ota nem lattam wan2t, mondjuk nem is erdekel; mar azt hittem volna megszunt de tudom van ilyen sator a szigeten :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:29:25

az én blogom csak gagyi önképzavaros értekezés a napi bénaságokról. vagyis valami ilyesmi.

güell (törölt) 2007.05.27. 21:30:10

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:28:50
:) csak nyugodtam, mar megtanultam nem kattintani a linkjeidre, foleg ha felhivod ra a figyelmemet :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:34:58

Lidérc, a mindenség én magam vagyok:P)
köszönöm a zenét:)
én santanatól a smoothot szeretem:S
de nagyra értékelem ezt is! mindenképpen:)
a bob dylanes tetszik.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:35:42

güell
és a wan2 egyre-egyre drágább is...

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:36:57

güell 2007.05.27. 21:30:10
Mééééééééééééér ?
SBB se elég jó?
keresek neked valamit, NEM sánta Karcsi!www.youtube.com/watch?v=EKUaC3Z1udE&mode=related&search=

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:41:08

pihepali 2007.05.27. 21:34:58
a mindenedet:))

güell (törölt) 2007.05.27. 21:43:12

sbbt megneztem, te, mert direkt nekem ajanlottad!

"with the worlds worst video." ez jo.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:43:47

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:41:08
teringettét!
itt a blog. ne várj tőle sokat.
sikitoerdektelenseg.blog.hu

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:44:47

güell 2007.05.27. 21:43:12
na és TD?
se szöveg, se gitár......

gonoszkiralylany 2007.05.27. 21:53:35

güell 2007.05.27. 18:26:06
az én lakótársaim is elhúztak... és itt nincs egér se, csak csótányok! :S
a tanulást meg baromira unom, de semmihez sincs már kedvem, a loitumát hallgatom egész nap... mingyá be is linkelem :D

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 21:56:30

gkl
koleszos vagy.
lidérc
te vagy a försztök försztje:) köszi szépen, egy látogatóval legalább máris büszkélkedhetek:)

gonoszkiralylany 2007.05.27. 21:56:55

tessék a hagymás lány :) youtube.com/watch?v=1wnE4vF9CQ4
pihepali, mingyá megnézem én is a blogodat ;)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.05.27. 21:58:17

Jáksó és az egész heti hetes szíjjon gázt képesek tövig nyalni a Pick Szegednek mert megnywerték a kézilabda bajnokságot,. Szopjon faszt mindegyik buzi,bezzeg ha a Veszprém nyer mint mindig akkor egy kurva szó sem esik az egészről. Hülye köcsögök. Én itt fejeztem be a 7i7-es nézést...

gonoszkiralylany 2007.05.27. 21:59:26

pihepali 2007.05.27. 21:56:30
nem, albérletes :)

güell (törölt) 2007.05.27. 22:00:11

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:44:47
igen hat szoval az van hogy amikor kertem (azaz ket oraja) akkor kellett vmi nyugtato de megis lelkesito zene; utana szerencsere ismet elkezdtem tanulni rendesen, szoval most inkabb nem hallgatom meg. talan egy fel ora mulva, ha tenyleg vegeztem mara. marmint akkor beteszem, igerem.

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:01:27

scheerti · scheerti.blog.hu 2007.05.27. 21:58:17
végre megjött az eszed :)))

güell (törölt) 2007.05.27. 22:01:56

scheerti · scheerti.blog.hu 2007.05.27. 21:58:17

nyugi, serti, hagy oruljenek a farkuknak, tudod ilyen is kell neha. azt majd elbujnak megint 5 evre.

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:02:40

güell 2007.05.27. 22:00:11
na, így legyen az ember gyereke lelkes :)

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:02:40

pihepali 2007.05.27. 21:59:23
3 mp-el előbb jöttél rá minthogy leírtam :D

güell (törölt) 2007.05.27. 22:03:19

Lápi Lidérc 2007.05.27. 21:59:27

liderc isten vagy, tegnap este akartam linkelni csak vhogy elfelejtettem az unikumozas kozben :))

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 22:03:40

scheerti · scheerti.blog.hu 2007.05.27. 21:58:17
Én már elég régóta ezt teszem!
Amúgy meg igenigenigen! MKB Veszprém éljenéljen! Végre egy ember,aki ért is a kézilabdához!:)
És persze jóestéket mindenkienk!

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:04:49

szu.csi 2007.05.27. 22:03:40
Vizsga?

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:05:23

scheerti · scheerti.blog.hu 2007.05.27. 21:58:17
én soha el se kezdtem a hetihetes nézést :))
güell te amúgy mit tanulsz?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:05:50

na, akkor most csak azért is. berobban
www.youtube.com/watch?v=v3sNARLNu_Y
Gumidomino, ne nyisd meg!!!!!!!!
ez egy másik, de ugyanattól!

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 22:06:51

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:04:49
Vizsga sikerrel abszolválva!
Nálad fűnyírás?:)
A zenékhez pedig csak enynit tennék hozzá:
www.youtube.com/watch?v=L2j7N6o-lhY

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:08:13

scheerti · scheerti.blog.hu 2007.05.27. 21:58:17
hívószó: pick szeged. éhes lettem. szendvicset kell ennem.

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:08:18

szu.csi 2007.05.27. 22:06:51
szintén, de ez ideiglenes...:(

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 22:11:37

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:08:18
Átérzem, nálunk én vagyok a kert ezen részeinek felelőse, és 3 órás szintidő alatt még sosem sikerült teljesíteni(ez a tiszta szintidő, plusz pihizés, sörök, stbstb.)

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:11:44

szu.csi 2007.05.27. 22:06:51
ójjajj ez nagyon jó volt :))
mondjuk RHCPtől a nagy kedvenc www.youtube.com/watch?v=60eH_b-W5_0&mode=related&search=

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:11:56

LIDÉRC!
EZT A SZÁMOT 1-2 NAPJA PONT MEGSZERETNÉM HALLGATNI!
HALLO_HALLO___

güell (törölt) 2007.05.27. 22:12:41

sok haszontalan dolgot. most eppen okonometriat: pontosabban a GMM-et, elotte pedig az ARCH-GARCH modellcsaladdal ismerkedtem.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.05.27. 22:12:44

Minden veszprémit sért az ilyen hozzáállás. Az MKB Veszprém a többszörösét teljesítette a mindannak amit a Pick valaha is elért. És remélem fog is. Ehhez képest tényleg csoda,hogy a Szeged másodszor nyert. Örüljenek neki,10 évig megint nem fognak.. Bl döntőről meg ne is álmodozzanak. A Veszprém már azt is játszott. A Szegfed nem is fog:)

veszprémi sóhaj c. rovatunkat olvashatták.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:14:07

én láttam az otherside-nak a werkfilmjét. érdekes volt.

güell (törölt) 2007.05.27. 22:16:56

miafasz ez a GUNTHER???? hahha.

a csajokrol jut eszembe, ma meghallgattam es -neztem azt az erik prydz vagy kicsoda-fele steve winwood feldolgozast, ami 3 eve volt slager, emlekszem mert epp kidobott egy leanyzo es ezt ordittattam a szamitogepen. szoval tessek
az eredeti
www.youtube.com/watch?v=EXGP5Nn1-Vg

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:17:18

güell 2007.05.27. 22:12:41
ilyenkor az a jó hogy rájövök, vannak sokkal rosszabbak is annál amit én tanulok :D
sőt, igazából nemtom mit hisztizek, a gazdaságpszichológia egész érdekes... csak nem 30 fokban.

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 22:19:59

Lidérc kolléga ehhez mit szólsz?:
www.youtube.com/watch?v=U1HbrJ5jkMI

gonoszkirálylány: a mostani egyik nálam is, de az otherside überelhetetlen, mondjuk talán csak egy Under the bridge-dzsel:)

güell (törölt) 2007.05.27. 22:21:42

gonoszkiralylany · 2007.05.27. 22:17:18

hat ez nezopont kerdese. en pl ruhelltem a gazdasagpszichologia, szociologia, gazdtortenet, esatobbi vizsgakat, amikor be kellett magolni vmi faszsagot es aztan nem tetszett a tanarnak az h nincs rajtam oltony es a vazlatom dolt betuvel van irva es a papir szelere meg rajzoltam is valamit es aszonta ez egy jo felelet volt, negyes, elmehet.
szoval inkabb ez a mostani. de mar csak 2 vizsga es soha tobbe semmi. azaz csak majdnem, de mindegy.

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 22:23:18

gonoszkiralylany gonoszkiralylany.blog.hu 2007.05.27. 22:17:18
Ohh, de irigyellek.....egy kis gazdaságpszicho, az kéne nekem is....az egész jól ment akkoriban.... Most egy pénzügy3, egy számvitel3 és az államvizsgatételsorom között hezitálok:S

güell (törölt) 2007.05.27. 22:23:20

najo be kell masznom az egyetemre fenymasolni meg nyomtatni, csasztok.

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:25:40

szu.csi: a scar tissue is nagyon jó még! de igazából elkezdhetném felsorolni az összes számukat (kb úgy vok vele mint a muse-zal :D)

az én egyik exem ezt hallgatta szakítás után, onnan tom h küldözgette nekem emailben a szövegét. de tényleg jó szám :)) www.youtube.com/watch?v=VmjZDmWEUzk

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:28:31

najó, srácok, én ezt már nem tudom követni.

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 22:29:19

gonoszkiralylany · gonoszkiralylany.blog.hu 2007.05.27. 22:25:40
Thxthx, most épp rám is fér, de a wind of change is nagy kedvenc. Ha vkinek nem lenne meg:www.youtube.com/watch?v=CptTL-nOwqg&mode=related&search=

güell (törölt) 2007.05.27. 22:29:31

scheerti · scheerti.blog.hu 2007.05.27. 22:12:44

ja scheerti, meg annyit, hogy szerintem is gaz h ezt csinaljak es megertem ha sert. de ha nehany het mulva azt is bemondjak, h "bar megkapta a szukseges licenszeket, megsem szerepel jovore a ferencvaros az elso osztalybna, mert a nyiregyhaza megelozte oket 2 ponttal" akkor az jol fog esni. teddy meg kinyalhatja a fradi-zaszloival egyutt :))

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:30:49

güell 2007.05.27. 22:29:31
zászló:D

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 22:31:39

Nah jo, ígérem az utolsó:
www.youtube.com/watch?v=_-2TNXqEP-Y
Ezt még ma meg kellett hallgatnom...

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:31:44

güell 2007.05.27. 22:21:42
nekem is az a bjom ezekkel h magolósak. sokkal jobb a matek, meg statisztika, ,meg ilyesmi, amiket tulképpen "csak" meg kell érteni, mert hülye nem vagyok csak lusta. :))

szu.csi: fujj pénzügy... az is lesz nmekem még idén :S

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:32:58

most kiírja a nevem mellett a blogot?

güell (törölt) 2007.05.27. 22:33:08

ja, zaszloJAvalt akartam irni.
igazabol meg salat :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:35:04

güell 2007.05.27. 22:33:08
ja, nem. nekem fel sem tűnt. csak úgy megmosolyogtam.

nem írja ki a blogot...(fejetvakar_gondolkodik)

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 22:35:12

gonoszkiralylany · gonoszkiralylany.blog.hu 2007.05.27. 22:31:44
Éljenek a gazdasági iskolák:)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:35:47

IGEN! KIÍRJA!!! JUPIÉ!
****** és a modern technika:)

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:37:31

szu.csi 2007.05.27. 22:27:25
Karmolom
tényleg
Játszottam
de nem ilye jól .(

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:38:24

szu.csi 2007.05.27. 22:29:19
jajne legyél már rosszkedvű :) végre nem süt a nap, hűvös van, mi lehet a gond? :DD
amúgy a the doors is egyik exem nagy kedvence volt... igazából az RHCP is. (én a zenéket gyűjtöm a pasiktól :P)

na, mindjárt lejön a Dr House következő része, és most egy vidám dallal búcsúzom... bár nem találtam igazán jó videót hozzá... www.youtube.com/watch?v=74xiXRxkKxc

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:39:26

gonoszkiralylany · gonoszkiralylany.blog.hu 2007.05.27. 22:38:24
a napról olvass a blogomon.
melyik csatornán van dr.house???

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:40:02

pihepali · sikitoerdektelenseg.blog.hu 2007.05.27. 22:38:34
mi is?

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:40:42

pihepali, nyugi kiírja :))
még 25 perc...

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:40:59

L_L
hát, nem megy a blog, ha rákattintasz a nevem mellett. hova kell beírni?:(

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:42:26

pihepali, ímúgy írd elé a -t és úgy lesz jó!
egyiken, sincs, dcn töltöm :D

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:43:09

pihepali · sikitoerdektelenseg.blog.hu 2007.05.27. 22:40:59
valahogy leszarom, felvettem kedvencnek:)

Joey Greco 2007.05.27. 22:44:13

Most ebben a pillanatban Jáksó beszélt erről a 7i7esben,azt hittem felemlegeti Subát meg annak a mocskos közönségét :P

de nem

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:44:51

látom azóta rájöttél, az előbb nekem kiszedte a kommentemből a h t t p : / / -t, nem értem mér? :S

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:45:27

Joey Greco 2007.05.27. 22:44:13
hátbazmeg, halak vagyunk :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:46:49

Joey Greco
azt majd csak két hónap múlva. vagy bevágnak egy bréknig nyúzt mindjárt vagy a jövő héten.

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:47:19

gonoszkiralylany · gonoszkiralylany.blog.hu 2007.05.27. 22:44:51
igen, kösözönöm:)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:49:16

najó, mentem, köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat és kedveskedő zenéket és a hozzászólásokat és a segítő kommenteket!
>ez itt a DM : goodnight lovers link helye

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:50:20

pihepali · sikitoerdektelenseg.blog.hu 2007.05.27. 22:49:16
szép álmokat.)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.27. 22:50:23

holnap, ha nem lesz új post itt, akkor meglehet keddre vagy akár holnap estére az 1000 komment is! ilyen utoljára a vivafiúnál volt.

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:53:27

mindenki megdöglik, vagy lelép
nem hallgatják a zenét
ez már rég nem rock & roll...........
jóéjszakát mindenkinek!

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 22:57:34

Lápi Lidérc 2007.05.27. 22:53:27
Én még hallgatom, csak kicsit kimard a subab hétvégén, és még mindentr elolvasni meg megnézni /meghallgatni...de már szelektálok...A rock'n'roll meg örök...akárcsak a többi stilus, amit kedvelek:)
Jóéjt mindenkienk azért, aki már ellibbent!

gonoszkiralylany 2007.05.27. 22:58:20

wáh, én még itt vok csak ez egyik haverommal épp összevissza írunk egymásnak skype-on, msn-en és gmail chaten...
ráadásul a mondatok különböző részeit más progiba :DD haláááál!

gonoszkiralylany 2007.05.27. 23:00:22

nézzétek meg a blogomon a mastercardos reklámot (bár lidérc te már láttad ;)), nekem most nincs időm youtube-on is keresgélni :D

gonoszkiralylany 2007.05.27. 23:07:38

szu.csi 2007.05.27. 23:04:27
vazze, veled nem jártam még? :DDD
imádom a NINt :)))

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 23:09:51

gonoszkiralylany · gonoszkiralylany.blog.hu 2007.05.27. 23:07:38
ŐŐŐŐŐ..nemtudok róla:) Bár Rád biztos emlékeznék:)
Én inkább Mad Season, tudom, kicsit suicid, meg ezt hallgatnám meg , mikor már nykamban akötél, de hát ez van, csodálatos egy zene:)

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2007.05.27. 23:18:49

egy kis Mad season kiképzés mielőtt elmennék ébn is aludni:)
Wake Up:www.youtube.com/watch?v=WRma4GSpzkc
I'm Above(ebből sajna csak covert találtam:( )
www.youtube.com/watch?v=WRma4GSpzkc

gonoszkiralylany 2007.05.27. 23:19:50

szu.csi 2007.05.27. 23:09:51
"engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni"
kap egy puszit aki megmondja honnan idéztem :P

gonoszkiralylany 2007.05.27. 23:28:36

derelye vágó 2007.05.27. 23:21:48
pussz :))

és szu.csi tökjó a mad season tényleg :) na megyek dr house-t nézni :P

güell (törölt) 2007.05.28. 00:00:20

most telleg mi van, dolgoztok holnap? :)

The reaper 2007.05.28. 00:40:59

Üdv...
Van itt még valaki?

gonoszkiralylany 2007.05.28. 01:02:25

én, még egy kicsit... most végeztem a filmezéssel :)
de mondjuk sztem egyedül vok :D

Sakku Koivu 2007.05.28. 01:13:55

Jáksó megmondta a tutit.:) Bullshit baby szeresd a testem.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.28. 09:51:42

unimukkot:))
egy nem releváns problemmel harcolok:
reggel kijövén konyhába, úszik minden, leolvadt hűtő magától. na most mi van?
leégett a motor, kölykök belenyúltak (no nem a 220-ba). nem értem én ezt.
szesz kell, hogy feldolgozzam:))

Pipamocsok 2007.05.28. 09:55:48

Bazzeg Subba!Fasznak nem csinálod az oldalt hétvégén meg ünnepeken is.Halálra unom magam. Remélem ma fogsz működni valamit....

Lápi Lidérc 2007.05.28. 09:58:25

sarasvati 2007.05.28. 09:51:42
akkor keresek egy komolyabb poharat!

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.28. 10:02:54

szerintem küldd át az egész üveget.
ez egy egész napos problémamegoldás lesz.
főleg hogy "ünnepi" punnyadás, agyhalál van.

Lápi Lidérc 2007.05.28. 10:11:08

Ok, de a fagyasztót üzemeld be, mert úgy az igazi.)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.05.28. 10:12:43

sziasztok!:)
atyaég, már ennyi az idő???
szu.csi már nincs itt, de láttam, éjjel kérdezte, hát válaszolok neki:
igen, pl. én szeretem a NIN-t!

Lápi Lidérc 2007.05.28. 10:14:22

Na viszlát
szia palinéni:)

güell (törölt) 2007.05.28. 10:24:04

reggelt.

az egerek vizelnek? es szoktak a szoba kozepere csinalni? csak mert megjelent egy tocsa az etkezoasztal alatt ma reggelre :S

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.28. 10:27:08

gondolom igen. bár mégcsak egérszarhoz volt "szerencsém" :((((

güell (törölt) 2007.05.28. 10:35:23

hat igen. tegnap meg doglott egerszagot ereztem a konyhaban, aztan kiraktam egy kis tokmagot, es ma reggelre eltunt az egesz.. szoval meg el a kis draga.

güell (törölt) 2007.05.28. 10:46:18

hat igen. tegnap meg doglott egerszagot ereztem a konyhaban, aztan kiraktam egy kis tokmagot, es ma reggelre eltunt az egesz.. szoval meg el a kis draga.

güell (törölt) 2007.05.28. 10:54:04

hahha, mekkora video, cuki kis tatak meg mamak
youtube.com/watch?v=V1EzBllupss

güell (törölt) 2007.05.28. 11:09:49

de fasza amikor zuzzak a gitarokat!
my generation, baby

gonoszkiralylany 2007.05.28. 11:10:02

jóreggelt!
én ma éjjel nem találkoztam csótánnyal, szval még mindig egyedül vok a lakásban. inkább el is megyek vásárolni... najó, igazából azért megyek el mert semmi kajám nincs és éhes vagyok.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.28. 12:01:01

kedves Güell!
ha majd itthon is látok ilyet, na akkor fogom jól érezni magam....
kedvencem a szakállas apó (kb. 90), ki végén bemutat:)))

güell (törölt) 2007.05.28. 12:08:18

igen o is nagyon ott van a szeren.. en most is jol erzem magam de teny h magyar oregekbol ezt nem nezem ki. de majd en, 70 ev mulva,szivesen reppelek nekik vmit. a beci meg brekel :D

gonoszkiralylany 2007.05.28. 12:19:20

bakker, itt a belvárosban semmi nincs nyitva??? :(
kénytelen vok mekis kaját enni!

kukatr 2007.05.28. 12:20:55

gonoszkiralylany, én még kaját se nagyon tudok ma venni... :S Najó gondolom a tecsó nyitva van, csak az meg a város másik felében, és a mai napon a villamos is ritkán jár...
Szóval utálom a pünkösdöt!!!(vagy azt ami ma van :))

Látom zenei fórummá alakult a subba... :D

kukatr 2007.05.28. 12:23:58

gonoszkiralylany, odáig azért nem süllyedek, van azért más alternatíva is...(mondjuk éhezés) :P:D

güell (törölt) 2007.05.28. 12:32:20

heh, nekem van nehany bagel, sajt, gyulai kolbasz, turorudi, tej, kave. remek nap lesz. vagyis van. vagyis ()
es finom szilvalekvar is. taplalo, egeszseges etkezes, hurra!

Nézelődő ember 2007.05.28. 12:32:48

Jelzem, a tecso sincs nyitva. En tegnap jartam igy. Korbejartam az osszes nagyobb aruhazat, hatha.

Hat nem.. :-))

Ehezem..

güell (törölt) 2007.05.28. 12:32:56

pangas hat.
lepek is. joccakat.

gonoszkiralylany 2007.05.28. 12:34:21

sztem ma még a tecsó sincs nyitva. én a rotschild, vagy hogy kell írni, szval abban bíztam mert az éjjel/nappali, de még az se. csalódtam a világban. és épp marketinget tanulok :DD
éhezni nem tudok, hihetetlen sokat eszem... remélem sose kell fogyózni :))

találtam itthon tojást és kolbászt!

gonoszkiralylany 2007.05.28. 12:40:02

Nézelődő ember 2007.05.28. 12:32:48
naugye! ezt még nem láttam mikor beírtam!
güell ne beszélj kajáról nekem mg a többi éhezőnek!!

kukatr 2007.05.28. 12:42:16

még az éjjelnappalik se :(, bár én, mint pórnép, azt nem is veszem számításba :D
de szerencsére van még egy adag pörköltem, szóval éhezni nem fogok úgy du. 4ig, csak éhes leszek, növésben levő szervezetemnek szüksége van a megfelelően sok tápanyagra, bár ez eddig még nem nagyon látszódott meg rajtam :D
este, ha nem lesz nyitva Boci, akkor... :S

Nézelődő ember 2007.05.28. 12:44:21

"gonoszkiralylany · gonoszkiralylany.blog.hu 2007.05.28. 12:34:21
sztem ma még a tecsó sincs nyitva. én a rotschild, vagy hogy kell írni, szval abban bíztam mert az éjjel/nappali, de még az se. csalódtam a világban. és épp marketinget tanulok :DD"

En valoszinusegszamitast es matematikai statisztikat tanulok eppen. Kinek rosszabb? :-DD


kukatr 2007.05.28. 12:45:27

Nézelődő ember, én meg klasszikus algebrát és számelméletet... győztem!/? :D

güell (törölt) 2007.05.28. 12:47:49

hahha.
okonometria, generalized method of moments-elmelet.

kukatr 2007.05.28. 12:53:21

güell, a második az mi a rák?
és ha már éhezek, akkor ne tromfold már az egyetlen örömöet! :D:D

kukatr 2007.05.28. 12:54:51

fradi talán egyszer rájön arra, hogy a pénzért dolgozni is kell...

güell (törölt) 2007.05.28. 12:57:21

a GMM? azzal csak szukiteni akartam az okonometriat, hogy ravilagitsak ez a legundoritobb. de egyefene, te nyertel.

kukatr 2007.05.28. 13:00:02

güell, kösz, hogy átérezted a helyzetemet! :D
bár még van két gusztustalan tantárgy a tarsolyomban... :D nem is értem miért járok még erre a szakra...

güell (törölt) 2007.05.28. 13:01:35

kitartas, kedves kukatr.
na tenyleg el, mert ezzel nem haladok, aztan 7re meg vegeznem kell.
szep napot. itt esik az esoooo!

kukatr 2007.05.28. 13:03:47

güell, köszi, neked is!
asszem én is húzom vissza a belem a tételek mellé...

gonoszkiralylany 2007.05.28. 13:12:13

itt hétágra süt a nap.
amúgy kukatr nemtom mi bajod, az algebra és számelmélet sztem tökjó :))
mondjuk a valszámot még jobban szerettem, de azután ez volt az egyik kedvencem!
na, megyek én is, most sztem este 10ig kb ide se tolom a képem...

kukatr 2007.05.28. 13:51:08

gonoszkiralylany, igen addig jó, amíg gyakorlati részét nézed(abból 4es lettem), de ha a tételeket kell bizonyítani... pölö: 13. tétel: Minden főideálgyűrű Gauss-gyűrű, ezt sehogy sem tudom felfogni... :S

güell (törölt) 2007.05.28. 14:18:28

hinnye kukatr, ez fasza, azok a regi szepidok.. :)

güell (törölt) 2007.05.28. 15:09:14

Well it's not Yugoslavia
It's hardly Yugoslavia at all.

original trixi 2007.05.28. 15:23:58

baze, még mindig nincs új post

"pihepali · sikitoerdektelenseg.blog.hu 2007.05.26. 22:02:36
original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.26. 20:56:57
ha két párhuzamos egyenes/szakasz/félegyenes akármi egybeesik, az összértékük nulla, főleg ha vektorok a párhuzamosak."

én csak azt mondtam, hogy ha párhuzamosak (nem volt szó arról, hogy egybe esnek-e), akkor nem érnek össze soha :) bocs, hogy csak most reagáltam, csak gyorsan vissza kellett adnom a laptopot barátom bátyjának.

lidérc, mielőtt szóvá tennéd: azért másoltam be az egészet, hogy ne kelljen visszakeresni ezermilliócsillió kommenttel korábbra :)

güell (törölt) 2007.05.28. 15:35:38

"ha két párhuzamos egyenes/szakasz/félegyenes akármi egybeesik, az összértékük nulla, főleg ha vektorok a párhuzamosak."

ez meg micsoda???

original trixi 2007.05.28. 15:37:28

güell, ez egy tény :D de ne foglalkozz vele, nagyon régen volt téma.

güell (törölt) 2007.05.28. 15:42:50

teny?? szakaszok/egyenesek osszege?? "foleg ha.."?? ez mind suletlenseg..

güell (törölt) 2007.05.28. 15:44:27

(milyen szep szo ez a suletlenseg!)

original trixi 2007.05.28. 15:49:05

güell, elhiszed, hogy nem érdekel? :)

güell (törölt) 2007.05.28. 15:51:31

el.
de a "suletlenseg"nek most nagyon megorultem.

original trixi 2007.05.28. 15:55:19

múltkor volt szó a hülye szavakról, most találtunk még egyet, köszi :)

güell (törölt) 2007.05.28. 16:05:08

nincsmit.
ma egy masik szep szot is tanultam: firmamentum.
peldamondat: Különös csillag õ a magyar retorika firmamentumán.

Lápi Lidérc 2007.05.28. 16:08:16

Hali
Az axiómáról esett szó. itt hivatkoztam a párhuzamosokról szóló alaptétélekre, palinéni meg egy kixsit keverte a szezont a fazonnal
nem ügy...

Lápi Lidérc 2007.05.28. 16:09:55

güell 2007.05.28. 16:05:08
hát ezt meg kiről mondták?

güell (törölt) 2007.05.28. 16:13:29


szeretnem innen uzenni az elrabolt kicsi maddy kibaszott szuleinek, hogy talan nem utolag kellene templomba meg a papahoz jarni es ejjelnappal imadkozni szegenyke lelkeert, hanem egyszeruen nem kellett volna elmaszni egy kurva etterembe ugy h a 2 gyereket otthonhagyjak orizet nelkul tevezni. idiotak.
koszonom.
ja es a myspace-en is szedje le az a sok fasz a "save maddy"-kepeket mert mar elegem van belole.

güell (törölt) 2007.05.28. 16:15:05

ja, csak en nem ertem a humort :))

gallne pelcz vagy pelczne gall vagy hogy is hivjak.
(es vancsa irta az esben)

original trixi 2007.05.28. 16:15:09

őőőh, izé erről nem hallottam.
ki az a maddy? annyit sejtek, hogy egy elrabolt kislány(?)

gonoszkiralylany 2007.05.28. 16:16:19

a sületlenség nem is hülye szó :))
viszont mondjátok meg mit jelent a firmamentum! bár rémlik, vmi jókai regényben tuti olvastam...

original trixi 2007.05.28. 16:17:28

ahm, utána néztem már.

Lápi Lidérc 2007.05.28. 16:20:10

güell 2007.05.28. 16:15:05
atyavilág ÉS
valamikor félre kellett tetetni az újságosnál extra jattért...
A Váncsa jó, csak idónként úgy érzem azért ír, mert szereti olvasni magát....lárpurlár..

gonoszkiralylany 2007.05.28. 16:20:57

güell 2007.05.28. 16:13:29
reméljük olvassák a subbát maddy szülei!

güell (törölt) 2007.05.28. 16:23:40

Lápi Lidérc 2007.05.28. 16:20:10
egyetertek.
en a neten olvasom csak, hetfonkent felrakjak az utolsot, szoval azert most jutottam el idaig. ja es legtobbszor a cimlapos publikaciora van csak idom, aztan el is felejtem a tobbit :)

maddy az a kis nyommer, aki minden brit blikk es napiasz cimlapjan szerepel mar lassan egy honapja.
cikk az indexen.

gonoszkiralylany 2007.05.28. 16:29:05

na, most mkit elüldöztem?
akkor le merem írni h teljesen magam alatt vagyok mert rájöttem h nem tudok ma menni Bikinire... pedig nagyon akartam, tééényleg.
ez gáz, mi? :D

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.28. 16:30:20

azért az ÉS még mindig jó. a többihez képest.

Lápi Lidérc 2007.05.28. 16:34:52

sarasvati 2007.05.28. 16:30:20
na ez a bajom, a "képest"
Az ÉS volt az ÉS, fix pont, nem viszonylat..
már nem az..

güell (törölt) 2007.05.28. 16:37:33

bikini kill?

en regen nagy hir- es hetilap-olvaso voltam (igy kell ezt helyesen irni?), aztan meguntam az egeszet, azota kb mindenbol csak a muveszeti reszeket olvasom el.. pont eleg amit mashol hallok/olvasok rovidhirekben. aha.

gonoszkiralylany 2007.05.28. 16:38:12

megpróbálom ellensúlyozni a Bikinit. nemtom mit írtatok közben mert ezt kerestem: youtube.com/watch?v=KcvlddPJBdw
az egyik kedvenc számom :)

gonoszkiralylany 2007.05.28. 16:48:45

güell 2007.05.28. 16:41:46
de nem bikini kill, hanem sima bikini... a magyar :D ma este játszanak ZPben, nekem meg táncpróbám van :S

güell (törölt) 2007.05.28. 16:49:56

tudom en, de a bikini kill sokkal jobb.
na megint tanulok csoppet..

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.28. 16:50:38

Lidérc, sajna változnak az idők:(((
tény: már nem a régi. de én még mindig elolvasom:)))

original trixi 2007.05.28. 16:53:14

hehe, én nem szeretem a Bikinit :)
most megyek, harmadszor is megnézem ezt:
www.youtube.com/watch?v=jyB4s9eox2o

Lápi Lidérc 2007.05.28. 16:56:39

sarasvati 2007.05.28. 16:50:38
A sógorom írt bele anno múvészeti kritikákat, akkor kötelező olvasmány volt, ez már a kilencvenesek vége...
érzékelhető volt a belterjesedés
Előtte meg a nyolcvanakárhánytól a kilencvenesek elejéig alfa-omega
Most pedig mint Güell, műv kritika, meg a vez publ., ha le nem kattanok a harmadik mondat után..

gonoszkiralylany 2007.05.28. 16:56:48

tudom hogy csak én szeretem. (na jó, meg akikkel mentem volna :)) ezt is úgy titkolom mint a prosecturát.
na megyek eszem vmit, aztán indulok táncra...

güell (törölt) 2007.05.28. 17:05:56

a prosectura dejo is volt gimi elejen, "8 eves ez a legszebb kor / varom a suli elott fel egykor"

az iskolankban rendezett egy punkfesztival egy utolso eves gyerek, asszem az aurora jatszott rajta, aztan a punkok szetbasztak az osszes vecet a suliban, piszoarok letorve, stb, a gyereket meg kirugtak :((

güell (törölt) 2007.05.28. 17:07:39

ja es meg az is gond volt, hogy az emberek 80%a nem tudta, h ezek punkbandak, a csajok kioltoztek szepen szoknya, cipello, es a punkok FUTTYENTGETTEK utanuk meg ordibaltak, hogy "de bebujnek a szoknyad ala kislany". asszem ez jobban zavarta a kibaszott nevelotestuletet mint a szetvert vecek..

original trixi 2007.05.28. 17:15:02

güell, számíthattak volna ilyesmire :)
én már voltam punk zenekarok koncertjein szoknyában és nem füttyentgettek :D biztos én ronda vagyok :)

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.28. 17:27:28

Lápi Lidérc 2007.05.28. 16:56:39
hát én is kb. ennyi. meg az irodalmi rész.
na most lépek. férj megpróbálja megint felrobbantani a Halálcsillagot. már sikerülhetne neki:(((((

güell (törölt) 2007.05.28. 17:35:10

nahat en voltam a 800adik is :)

na most nagyon heppi vagyok, talaltam egy budapesti konferenciat augusztus vegere amire ha minden igaz meg penzt is tudok szerezni az egyetemtol, hahha! (persze tobbet mint amennyibe a reg dij kerul.)

Rosszindulatú Vászka 2007.05.28. 17:55:17

Nem dicsekvésképpen, de én már többször is felrobbantottam a Halálcsillagot, csak idén háromszor foglaltam el Berlint és a világot is többször megmentettem már sőr még a Császártól szeméjesen is kaptam tetkót :P

Lápi Lidérc 2007.05.28. 18:35:40

Rosszindulatú Vászka
Gratulálok
tényleg

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.28. 18:35:43

Vászka
én ehhez csak gratulálni tudok, bár úgy érzem, a Halácsillag megsemmisítését most valahogy jobban elviselem, mint a Transport Tycoon nevű vonatos szart, amit két éve folyamatosan hallgatok (csilingelés, vonatfütty) és k..ára elegem van belőle:(((

güell (törölt) 2007.05.28. 18:40:39

sarasvati 2007.05.28. 18:35:43
hu az milyen remek jatek volt pedig! en is a hangtol orultem meg persze, de cska ha mas jatszott vele :))

Rosszindulatú Vászka 2007.05.28. 19:16:57

Köszönöm,k köszönöm :)

Most, van egy kis laufom, a sütő dolgozik, úgyhogy tudok kis észt is osztani igény szerint ,-)

Rosszindulatú Vászka 2007.05.28. 19:29:24

Güell 2007.05.28. 18:56:41
Csak most néztem meg, fimom cucc :)

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2007.05.28. 20:16:07

Transport Tycoon-nak a régi verziója volt a jó amit még nortoncomaderból kelett elinditani ez a uj már tul van bonyolitva.

Nézelődő ember 2007.05.28. 20:30:27

Ez volt a josag:

---===TV JATEK===---
----------------------------------------
2 | 0
|
|
| |
| |
| |
|
| O |
| |
| |
|
----------------------------------------

Nézelődő ember 2007.05.28. 20:31:08

Hmm...

Pedig megformaztam:-((

Szipp...

güell (törölt) 2007.05.28. 20:32:41

ja en azzal jatszottam igen, csodalkoztam is h 2 eve zavarja csak sarasvatit :)

mar megint az it's not yugoslavia-t hallgatom. szep.

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.28. 20:36:50

jó estét, jó szurkolást kedves gyermekeim a Zúrban... semmi értelmes nincsen a tv-ben... mindjárt megyek is klikkelni Magyarországért... :D :D :D

Gumidomino 2007.05.28. 20:36:52

Nézelődő ember 2007.05.28. 20:30:27
ez az, amikor a két fal között kellett pattogtatni a labdát?

güell (törölt) 2007.05.28. 20:38:48

o megint mukodik a klikker? akkor en is visszanezek.

güell (törölt) 2007.05.28. 20:42:23

basszus, ez a hulye kiirja, hogy are you human? es nincs kep hozza :((

Gumidomino 2007.05.28. 20:45:07

güell 2007.05.28. 20:42:23
e?

original trixi 2007.05.28. 20:45:18

utálom ezt a hulladék klikkelgetős honlapot

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.28. 20:49:53

domino, hogy sikerült a tegnapi eper-cucc???

Gumidomino 2007.05.28. 20:52:22

güell,
elnézést. dekoncentrált vagyok.


szia hanga,
nem csináltam meg.
mentünk potyázni közvetlen felmenőkhöz....
;)
de tarsolyban van, és érik a dolog. :)

Gumidomino 2007.05.28. 20:53:57

güell,
engem nem értesz?

Gumidomino 2007.05.28. 21:00:02

güell,
nem bunkóságból írtam így, hanem le akartam rövidíteni mint Fruzsinababa... :)
szóval hogy ez mi?
amire klikkelsz, és nincs kép.
ezt jelentette volna az: ez?
de még ebből is lehagytam egy betűt... :(

güell (törölt) 2007.05.28. 21:04:11

nem gondoltam bunkosagra :)
szoval a clickclickclick.com szar. es amikor bejon a tesztelo dolog, hogy eldontse ember vagyok e es le tudom e olvasni a keprol az ottani betuket es beirni, akkor nincs kep. es igy az aktualis eredmenyt sem tudom megnezni.. a hiradoban ami volt felvetel mar kb 100milaval vezettunk.

güell (törölt) 2007.05.28. 21:06:49

jaj kezdek elehezni. nincs mar tej sem, kave sem, meg 1 szendvics kijon eppencsak.. meg van teszta barmifele szosz nelkul. szopoag.

Gumidomino 2007.05.28. 21:09:03

télleg.
hiba az oldalon...
hehe...hehehe...bunda.

Gumidomino 2007.05.28. 21:10:04

tojás?
mélyhűtött, vagy friss zöldségek?
ketchup?

güell (törölt) 2007.05.28. 21:11:20

negativ.

szilvalekvart talaltam meg mezet.. asszem lekvaros lesz.

Gumidomino 2007.05.28. 21:13:34

oké,
de gyártsál hozzá valami ideológiát, és mindjárt könnyebb lesz, hogy csak ennyit eszel... ;)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.28. 21:14:07

én is ezen cseszem fel magamat mindig, a kvaanyjukat, hogy van ánövéjlöböl a szerver, vagy login kép nincsen.... grrrrrrrr

güell (törölt) 2007.05.28. 21:15:13

kakaopor, tokmag, fagyi, liszt. ennyi az eheto a lakasban. es egy tonhalkonzerv, de olyat nem eszek.

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.28. 21:15:41

" 0691180100 2007.05.28 16:58:23

most egy kis szünet következik, elfogytak a kódképek"
idéztem egy fórumról...
bundabundabundabunda

original trixi 2007.05.28. 21:16:11

"güell 2007.05.28. 21:04:11"
mikor először megnéztem, nekem sem akarta betölteni a képet, de egy frissítés elég volt.

Gumidomino 2007.05.28. 21:16:36

hogy kellene keresnem a neten hogy olyan zenei "listákat" találjak (elég a lista, a számokat leszedegetem), amely számokat vezetéshez hallgathatnék?
mármint mit kellene keresőbe írnom ha vezetéshez való számokat keresek?
angolul.

güell (törölt) 2007.05.28. 21:16:55

ja, igazabol fogyozok, es azt hallottam a fagyi-szilvalekvar kombo igazan hatasos.

Gumidomino 2007.05.28. 21:17:55

ha van só is, csinálj sólisztgyurmát, és nem gondolsz az evésre
:D

güell (törölt) 2007.05.28. 21:18:39

hangabanga 2007.05.28. 21:15:41

ez jo, figyeltem h egyre hosszabbak lettek a kodok; ezek szerint nem veletlenul :)

The reaper 2007.05.28. 21:19:45

Kattingatni jó. Főleg a progival :P
Akkor még 1x Estét minden embernek.

original trixi 2007.05.28. 21:21:44

estét, reaper.

milyen fajta zene való vezetéshez?

güell (törölt) 2007.05.28. 21:22:26

esetleg great driving music? az elso 5 amit kiadott ott eleg sok szam van..

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.28. 21:24:38

güell, a norbi update jéglrém fogyihoz elengedhetetlen, este benyomsz egy csomót, másnap fosol, mint a liba... vagy mi... :D :D :D

güell (törölt) 2007.05.28. 21:25:23

csa reaper.
na majd meg kezzel klikkelek, mi?
igazabol azt is csinaltam kicsit, 364szer osszesen, a lelkiismeretfurdalas miatt :)

Gumidomino 2007.05.28. 21:26:09

güell 2007.05.28. 21:22:26
ez az.
driving. télleg hülye vagyok.
nem jutott eszembe :)
köszönöm.

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.28. 21:26:14

güell, most nézem a fórumokat, a clickclickclick.com szervere seattle-ben van, amíg nem állnak munkába, rendes ottani idő szerint, addig nem lesznek login képecskék...

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2007.05.28. 21:26:33

Blogcsesző testvéreim! indoljon a véres harc!
www.levaikatalin.hu/blog.php
nagypofáju politikusblog a láthatáron!
kommunista és fasiszta, zsidó és náci, menedzser és árufeltöltő testvéries egyetértésben kell hogy szétcsessze! Bárányleketekben vad düh foganjon!

www.youtube.com/watch?v=gIqAVm5R_vM

güell (törölt) 2007.05.28. 21:27:42

hangabanga 2007.05.28. 21:24:38

fosas.. ahhoz eleg egy 10es csomag orbitot benyomni, vagy vmi tabletta.. nem olcsobb ez + igazi fagyi egyutt mint a norbifagyi? kitalalhatnam guell fagyifogyijat.. az emberek vennek mint a cukrot..

The reaper 2007.05.28. 21:28:50

Vezetéshez nekem mostanában Cadaveres szól. Teljesen megnyugtató zene. :D

Gumidomino 2007.05.28. 21:30:50

hangabanga 2007.05.28. 21:24:38
Danone activia.
garantált. nem tudom hogy ez e az a hatás, amit ők elvárnak, de én nem ebben reménykedtem. három nap után meguntam. :D

güell (törölt) 2007.05.28. 21:31:00

szevasz gerle!
cuki a kis blogja a csajszeenak, aszongya
Lévai Katalin: Forró krumpli
aaaa korog a gyomrom.

az ilyen manowar meg hasonlo metaltol mindig rohognom kell.. ahogy a napsutesben a fekete borszerko rohad rajuk, az mar lassan muveszet.

The reaper 2007.05.28. 21:33:23

güell

Azt a fajtát én se szeretem. Amit én hallgatok az már egy másik stílus.

güell (törölt) 2007.05.28. 21:35:07

hm imadok csajokkal a szarasrol beszelni.
szoval nekem a reggeli kave mindig meghozza a kedvet a vecelatogatashoz. ami azert is jo, mert igy letudom egesz napra, es mindezt meg a zuhi elott :))
egy ideig toltam hozza activias cornflakeset reggelire, merthogy a kave utan nem vagyok ehes de azert megiscsak jo ha van vmi etel a bendomben mielott elmegyek a gyarba robotolni, de ez mar tul sok volt, zuhany elott es utan is, raadasul masodszorra mar semmi szilard nem volt ugye bennem..
szoval visszatertem inkabb a tejeskave-turorudi kombinaciora, es bevallom ferfiasan, remekul mukodik!!

original trixi 2007.05.28. 21:35:29

"Szaros gerle · gerlefeszek.blog.hu/ 2007.05.28. 21:26:33"
lévai katalin blogja. ÉS? minek ilyen szarokkal foglalkozni? blogoljon, ha akar.

nem tudom, hogy ez vezetős zene-e, de az biztos, hogy buszozós :)
www.youtube.com/watch?v=Jwsavgn2tXQ

Gumidomino 2007.05.28. 21:37:56

güell 2007.05.28. 21:35:07
hálásan köszönjük.
kár hogy a zuhiról viszonylag kevés szó esik, de majd egyszer arról is hallunk talán. ha jók leszünk.
addig türelmesen várunk. :D :P


igazából jobb lenne ha a kávé előtt lenne valami étel a bendődben, ha csak egy darab keksz, vagy kenyér is.

güell (törölt) 2007.05.28. 21:38:31

The reaper 2007.05.28. 21:33:23
en tudom, csak gerle linkjere irtam.
ezeteshez meg nem hallgatok semmit, mer nincs jogsim.
biciklizeshez hallgatok viszont, es ott mindig vmi porgoset, mert tekerni kell. gyaloglashoz is hallgatok, akkor vmi nyugisabbat. ennek ellenere pl tegnap beraktam regina spektort, elmentem az egyetemre meg haza, es vegig ugraltam meg tancoltam az utat. persze nem sokan lattak de azok rendesen megneztek.

na szofosasom van, csak hogy a temanal maradjak.

güell (törölt) 2007.05.28. 21:41:25

zuhany: semmi extra, csak fogat mosok kozben. neha hajat is, de az mostanaban necces, mert elbaszodott a pumpa ami normalis nyomast csinal a zuhanyzashoz, es 10 perc utan leall, amitol nincs viz utana. tehat idore megy a dolog es ilyenkor fogat mosni sem szabad, mert utana ujabb 10 perc mire visszajon, addig meg allhatok ott szappanosan-samponosan. tehat hajat ezert inkabb nem mosok.

original trixi 2007.05.28. 21:43:56

fogat mosol zuhanyzás közben? és meg tudod oldani, hogy ne follyon végig rajtad a hab, vagy akkor egész nap friss menta illatú leszel? :)

diab 2007.05.28. 21:44:57

szép estét. vezetéshez café del mar összes vagy valami oltár zúzós. Csak akkor félő, hogy elragad a hév és a szokásosnál is többet anyázok.

güell (törölt) 2007.05.28. 21:45:58

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.28. 21:43:56

remek kerdes. szoval nem baj ha vegigfolyik, mert utana ugyis a tusfurdo elnyomja. es amugy is csak rovid ideig van rajtam. es most epp mentolos tusfurdom van szoval igazan nem szamit az a kis fogkrem. a kovetkezo meg citromos lesz, mert kicsit azert tul mentolos ez es csip..

original trixi 2007.05.28. 21:46:06

a café del mar-ra mindenki elalszik

The reaper 2007.05.28. 21:46:34

Szerintem ez elég pörgős:
www.youtube.com/watch?v=5aNhMXvGzn0 :P

Én az Offspringgel voltam úgy h a GTA Vice City-ben mindig offspringet hallgattam és amikor meglett a jogsim akkor cs offspring kazit találtam és amikor vezetek offspringre mindig elfog az ámokfutás hangulat. :D

Gumidomino 2007.05.28. 21:47:15

güell,
10 perc zuhanyozásba nem fér bele a fogmosás és/vagy a hajmosás???
jó alapos lehetsz.

original trixi 2007.05.28. 21:47:19

güell 2007.05.28. 21:45:58

akkor kérdezzek még? :)

güell (törölt) 2007.05.28. 21:47:38

cafe del mar.. azt neha hallgattam, de kiderult egy haverom arra szeret dugni. azota inkabb hanyagolom mert mindig ez jut eszembe rola :)

egy masik haverom pedig shrek soundtrackre, hahha.

diab 2007.05.28. 21:49:23

trixi: bp-en vezetéshez nekem kell az "elalvós" zene. így van csak esély, hogy a 3. utcánál ne szálljak ki a kocsiból és legalább 5 ember fejét ne akarjam beverni a saját autója ablakán.

Dr. Stein (törölt) 2007.05.28. 21:50:19

Gerle, már kettő befutott (Katalin blogjára) a kedves ajánlód kapcsán. Jóval előtte van néhány spamrobot és egy abortuszos ember, aki nemzethalált vizionál.

diab 2007.05.28. 21:50:57

Domino: hogy férne bele 10 percbe? sampon (2X), balzsam, hajvégápoló, simító, kondicionáló, hajolaj, és ez csak az alap ;)

The reaper 2007.05.28. 21:51:08

A köcsög vihar... Mingyá leszedi a fél tetőt felőlem. De azért még itt vok. :D

güell (törölt) 2007.05.28. 21:53:06

a fogmosas az 3 perc kerlek, megtanitottak kiskoromban. azzal tehat nem viccelunk. hajmosas azt ugy csinalom h eloszor megmosom-surolom alaposan, aztan leoblitem, aztan masodikra meg kicsit megmosom es rajta hagyom amig tusfurdozok. mivel fogmosashoz es hajmosashoz is kell kez, ezert egyszerre nem lehet a kettot. aztan meg arclemoso, es a vegen lemosok mindent kb eccerre. es ez neha elakad feluton kb.
na asszem eleg kimerito volt.

diab 2007.05.28. 21:53:18

Szia Lidérc. milyen lett a gulyás?

güell (törölt) 2007.05.28. 21:54:55

egy masik ismerosom meg sadera nyomta allandoan. sajnos a baratnom batyja volt, ugyhogy ha meghallottam a zenet kiszurodni akkor allandoan rohogogorcsot kaptam.

original trixi 2007.05.28. 21:55:13

diab 2007.05.28. 21:49:23
a nőgyógyász várójában mindig tök jó nyugtató zene szól, majd a recepcióstól elkérem a CD-t neked :D

szia lidérc!

Lápi Lidérc 2007.05.28. 21:56:11

Kocsizene:
csak úgy: Emersonék Egy kiállítás képei
pályán : Európa Kiadó / Hendrix
Bp : Vaya con Dios / öreg blues..ráérünk

original trixi 2007.05.28. 21:57:43

Gumidomino 2007.05.28. 21:55:05
azt akarod, hogy megvakuljak és megsüketüljek?

diab 2007.05.28. 21:58:37

trixi: köszi, aranyos vagy. rámfér ;)

güell (törölt) 2007.05.28. 21:58:39

Gumidomino 2007.05.28. 21:55:05
azistenit, ez buntet!

Gumidomino 2007.05.28. 21:59:16

az a baj, hogy a Cafe del Mar meg a régi E-Play zenék (amikor még nem tizenkét évesek kínálták a kaaaabítószereket...) egyhangúak vezetéshez.
én inkább odafigyelni szeretnék, és közben teli torokból ordítani... :)

Lápi Lidérc 2007.05.28. 21:59:26

diab 2007.05.28. 21:53:18
HA azt mondom, csak kívülről kellett a borácsot elmosni, nem tűnök nagyképűnek?
egyébként így volt, csal a gulyás helyett pincepörkölt lett a menü
Szevasztok szeretteim!:))

Gumidomino 2007.05.28. 22:00:44

Vaya con Dios,
tényleg!
szia Lidérc :)
levezényelted a találkozót és elláttad a farkaséhes siserehadat? ;)

Lápi Lidérc 2007.05.28. 22:01:05

csal=csak
lidérc-magyar

Lápi Lidérc 2007.05.28. 22:05:32

Gumidomino 2007.05.28. 22:00:44
megvolt, mindenki hazaért, jólakott
dugóban jó még Mike Olfield is, de csak az instrumentálisok:)
Vagy, ha tele van a .......... Sex Pistols, Clash...

Lápi Lidérc 2007.05.28. 22:07:33

The reaper 2007.05.28. 22:02:04
ügyes.)

güell (törölt) 2007.05.28. 22:10:57

The reaper 2007.05.28. 22:02:04
aranyos

Gumidomino 2007.05.28. 22:17:12

Jó éjt mindenkinek,
és köszönöm a tippeket. :)

original trixi 2007.05.28. 22:25:38

jaja

nem akarsz mesélni még a zuhanyzásról? :)

güell (törölt) 2007.05.28. 22:26:58

asszem azt mar elegge kiveseztem. talan tulsagosan is. :)

original trixi 2007.05.28. 22:28:25

csak nekem semmi nem jut eszembe.

de hát mért is kellene itt dumálni?

güell (törölt) 2007.05.28. 22:29:19

szerintem lazas vagyok amugy, mert maskor nem szoktam ennyi faszsagot osszehordani. csekkolom is.

original trixi 2007.05.28. 22:31:12

csak nem eláztál?
én majdnem, mikor jöttem haza, elég csúnya volt már az ég.
tudtad, hogy jobban elázol, ha futsz, vagy biciklizel az esőben? :)

güell (törölt) 2007.05.28. 22:33:10

tegnap este ota nem mozdultam ki, akkor mondjuk esett az eso, az arcomra raadasul, de jol esett. ja nincs is lazam, csak 36.9. vmiert pedig fazok..

güell (törölt) 2007.05.28. 22:34:23

ja tegnap ugraltam kozben meg tancikaltam. akkor is jobban elazok?

original trixi 2007.05.28. 22:36:58

lehet, hogy csak álmos vagy.
amúgy szerintem jó volt ez az eső, felfrissült a levegő.
kiskoromban mindig kimentem az esőre és rohangáltam :)

original trixi 2007.05.28. 22:38:18

güell 2007.05.28. 22:34:23
valószínű :D mivel nagyobb felületben ér az eső. nem csak felülről potyog, hanem beleszaladsz a cseppekbe

Lápi Lidérc 2007.05.28. 22:40:57

Reggel meló
jók legyetek, jó éjt!

güell (törölt) 2007.05.28. 22:41:29

sztem nem volt jo. en inkabb napot szeretnek. csak kicsi is eleg. illetve eshet is de ne felhos legyen az eg mert mar elegem van a szurke firmamentumbol.

nem szaladok bele, direkt hatralepek eloluk :DD

original trixi 2007.05.28. 22:43:20

én utálom a nyarat, pont mert süt anap :D pontosabban inkább a meleget uzálom. nap lehet, hogy lebarnuljak.
nekem a 20 fok, enyhén felhős ég a tökéletes.

original trixi 2007.05.28. 22:44:14

jaj, mennyi mindent elírtam.
uzálom=utálom
anap=a nap

güell (törölt) 2007.05.28. 22:45:04

hat akkor helyet cserelhetnenk :)

nem, a meleget utalom en is. a homerseklettel nincs baj. csak a feny. a polo-farmer idot szeretem, esetleg hosszuujju polo-farmer.

original trixi 2007.05.28. 22:47:10

póló-farmer, pontosan. megőrülök, mikor 35 fokban látok embereket dzsekiben

güell (törölt) 2007.05.28. 22:49:25

meg 84 es megvan az ezer.
"koszonom, hogy ezt megirhattam"

original trixi 2007.05.28. 22:54:11

óh, ez rohadtjó
köszi!

güell (törölt) 2007.05.28. 22:58:46

de durva bazmeg, az ilyet le kene loni.
mint a maddy szuleit is.

original trixi 2007.05.28. 23:01:15

bazze, erre én sem találok más szót. 99 év? százhúszmilliócsilliódrillió év kellene neki.

güell (törölt) 2007.05.28. 23:02:59

mondta egy haverom amikor szoba kerult ez a maddy-dolog, hogy szerencsesek ezek a faszok hogy nem amcsik, mert akkor mar csak a bortonbol imadkozhatnanak h el meg a gyerek, mert lecsuktak volna oket masnap kb 15 evre.

güell (törölt) 2007.05.28. 23:04:11

na ez nem farmerpolo, hehe
www.youtube.com/watch?v=c0Bf6YGbc1c
persze volt mar penteken, csak ismetles.

original trixi 2007.05.28. 23:06:20

én azt hittem, amerikai..

güell (törölt) 2007.05.28. 23:07:56

a mikros az amerikai.
a portugaliaban eltunt csaj az angol.

güell (törölt) 2007.05.28. 23:08:50

marmint tehat az a madeline/maddy az aki eltunt es angol..

original trixi 2007.05.28. 23:09:52

áh, értem

ez a videó egy élmény.. :)

güell (törölt) 2007.05.28. 23:12:25

remeltem is. talan ha huligan is lathatna.. :))

original trixi 2007.05.28. 23:15:08

gondolod, hogy tetszene neki? szerintem lehet olyanokat találni a youtubeon, amik mégjobban tetszenének neki :)

güell (törölt) 2007.05.28. 23:19:30

igaz. es azokban a zene is turhetobb.
nemtom mi van de egyre szarabbul vagyok. 36.2 a testhomerseklet, fazok, faj a fejem. mondjuk 7 fok van szoval nem csoda.. jaj csak meg ne betegedjek pont a vizsgam elott.

güell (törölt) 2007.05.28. 23:20:48

ne megneztem a fidelity-videot 5szor kabe, azaz inkabb csak hallgattam, most eleg megint egy kis idore.
lehet aludnom kene. vagy meg kicsit tanulni/olvasni.. vmi javaslat?

original trixi 2007.05.28. 23:22:08

szerintem aludnod kellene, a tünetek alapján :) az alvás mindig segít.
asszem, én is megyek lassan. holnap tanuló-napot tartok :( blöe..

güell (törölt) 2007.05.28. 23:24:12

en mar 9 napja tanulok erre a vizsgara. es meg ketto. csodas lesz. de ha megvan..

güell (törölt) 2007.05.28. 23:25:43

akkor terjunk nyugovora mindketten. ha elmesz akkor ugyis lepnek en is, szoval..

original trixi 2007.05.28. 23:27:08

okkés.
jó éjt és jobbulást :)

güell (törölt) 2007.05.28. 23:28:05

i hear in my mind all of these voices...
na megegyszer.
kozben kiderult h a vizsgam utan kisut a nap, ha minden igaz. szep lenne.

najo, joejszakat.

gonoszkiralylany 2007.05.29. 00:10:00

hát én ma egy csomó néptáncos cuccal áztam el. 3 alsószoknya, 2 felsőszoknya, 3 blúz, 2 kötény, 1 mellény, 1 pár csizma. TÖKJÓ ÍGY KÖZLEKEDNI, FŐLEG VIZESEN!
ja és úgy képzeljétek el h csak a szoknyák mind min 2000 m anyagból (na jó nem de 3 körül) és az alsószoknyák kikeményítve.
na mind1, sztem már senki sem olvassa a hisztimet :))

original trixi 2007.05.29. 00:17:10

én olvasom :)
egy picit.
mert nem mentem aludni még, inkább folytattam a fotosoppolást, muszáj most befejeznem, mert különben nem tudok aludni :D

amúgy ez durva. mármint így elázni, ennyi cuccal, ráadásul *ilyen* cuccokkal.

gonoszkiralylany 2007.05.29. 00:32:14

ajjaj :D
igen, fotosoppal jól el lehet szúrni az időt :))
na én most megyek még tanulok pár órát mert holnap vizsga. csak eddig "vacsoráztam"

Lápi Lidérc 2007.05.29. 05:28:53

JÓÓÓÓÓÓ REGGGELT!

juhaszgpeter 2007.05.29. 05:50:08

mi az a jakshow?jodozottrolmar hallottam.....megseafoodspiced..de a nagymamam sohase emlitettilyet..puszpeti!

Bééééci 2007.05.29. 09:24:19

Pálinkás jóreggeltet!
Kúúrva álmos vok... 2-ig poker-eztem, 30.-ik lettem... naná hogy az még nem kap semmit...:S

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 09:27:53

Gooood Morning Vietnam!!!!!!!!!!4

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 09:28:29

Bééééééééééci, milyen volt Sárváron?

Bééééci 2007.05.29. 09:33:23

fapuma 2007.05.29. 09:28:29

szeva! fasza volt csak ropogósra sültem fél 10-től kint voltunk 20:30-ig és kb.80 százalékot a napon, a 80% 60%-a csúszdázásból állt:D versenyeztünk a 4 soros pályán, meg strandröpiztünk... csak a vállaim ne fájnának....

Lápi Lidérc 2007.05.29. 09:35:36

na, üdv a dolgozó népnek !
neked is güell:)

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.29. 09:36:47

gyerekek, ugye jól emlékszem, hogy B_B ma van próba melónapon?
güell nem munkás, Lidércem, drága? :P :D :D :D

primula27 2007.05.29. 09:38:09

Hellobello! :)

Fáradt vagyok!!!!!!

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 09:38:46

na de meg van az alap a későbbiekre, már ami a bőrszínt illeti, asszem nem vagy familiárisan hiperpigmentált (piréz, mármint)

leonov 2007.05.29. 09:39:43

Médijatényező lettünk or not ?

toxikus 2007.05.29. 09:40:46

dejó. megjavították végre a klímát erre idő lehűl... fsza:D

Lápi Lidérc 2007.05.29. 09:42:21

hangabanga 2007.05.29. 09:36:47
jól emlékszel, B_B go to próbameló
egy munkás meg tanul és bulizik feltváltva éjszakákon át, tehát nem.
küttemn emilt

Bééééci 2007.05.29. 09:43:01

fapuma 2007.05.29. 09:38:46

nem vok cigány:D öngyilok is lennék... ja... minden évben leégek legelőször aztán az kicsit bebarnul, arra rápirítok és kurva macsósan nézek ki:D:D:D:D Szia primuci!

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 09:45:56

Lápi Lidérc 2007.05.29. 09:35:36
kijaza dolgozónép?

primula27 2007.05.29. 09:38:09
Hellobello! :)

Fáradt vagyok!!!!!!
na ez a nagy dolog ekkora hétvége után ezt bejelenteni! piha, hol voltál mér' nem pihentél? he?

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 09:49:10

béééci, irigyellek én minden évben korlátlan számban tudok leégni és lehámlani, hálás bőröm van...
tavaly Zöldfoki-szigetek, 2 hónap tömény szenvedés...
éjjenek a pirézek! megaz afro-amerikaiak, megaz afro-afrikaiak

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.29. 09:51:09

fapuma, szegény te....
nekem is bééécire hajaz a bőröm (micsoda képzavar, de helyén van!), sitty-sutty, észre sem veszem, és már csoki barna a karom, a dekoltázsom,az arcom, a farmerral fedett lábam meg hófehérkét játszik..... :D:D:D

Bééééci 2007.05.29. 09:52:51

fapuma 2007.05.29. 09:49:10

biztos szar lehetett egy egzotikus helyen leégni:P én sztem azért kibírtam volna faszt lógatva a tengerparton egy napozóágyon egy napernyő alatt... legközelebb szólj és megyek helyetted... a lányoddal:P:P:P

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 09:53:55

hangabanga 2007.05.29. 09:51:09
dekoltázs, hm ez megmozgatta a fantáziámat...
dolgoztam ott (Cape-Verde-n) ergo, télleg szegény én...

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 09:55:31

Bééééci · www.beci.mlap.hu 2007.05.29. 09:52:51
a lányoddal:P:P:P

HELOO, HELLO, HHELO!!!!!

güell (törölt) 2007.05.29. 09:57:00

fapuma 2007.05.29. 09:49:10
"tavaly Zöldfoki-szigetek, 2 hónap tömény szenvedés"

hat b.meg, szeretnek en ilyen szenvedest.
(marmint ha dolgoztal akkor lehet szenvedes, nade akkor is..)

Lápi Lidérc 2007.05.29. 09:58:19

Mivel a post hossza, a melóhelyi informatikai eszközállomány kora és állapota, valamint az átviteli lassúság térnyerése az operativitásomat a nulla felé konvergálja
KÖVETELEM az új postot, mégpedig a hétfőit is pótlólag
most!

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.29. 09:58:57

fapuma, neked csak ne mozgassa az én dekoltázsom a fantáziádat :D :D :D
kalandorok kíméljenek :P :D :D :D :D

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 10:08:25

hangabanga 2007.05.29. 09:58:57
milyen kalandor, kicsoda?

Bééééci 2007.05.29. 10:09:31

fapuma 2007.05.29. 09:55:31

már köszöntünk egymásnak:P:P:P:P:P:P

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2007.05.29. 10:12:26

fapuma, nem tudom, szerencsére kerülnek, mert ha nem, akkor ütök, harapok,rúgok :D :D :D

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 10:13:20

www.premier-property-overseas.com/myimages/foto004.jpg

de miért Zöldfoki-szigetek? 1 rohadt fa se bokor, csak qrva meleg, hallod Kristóf, ott a helyed...

güell (törölt) 2007.05.29. 10:17:09

fapuma 2007.05.29. 10:13:20

biztos olvasott a matula kibaszott vilag rovataban a maldiv- meg a salamon-szigetekrol es egy harmadikat akart kiprobalni

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 10:20:18

güell 2007.05.29. 10:17:09
ja, hacsak az nem...

Részeges Huligán 2007.05.29. 10:21:47

Jóreggelt Tezsvirek!
hogy ityeg?
csajok, bundabugyit vettetek fel?

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 10:24:20

huli, bakker te gyerekkorodban lány votá'? mi? az a hulibaba kép, az még a nemi identitás kialakulása előtt volt?

Részeges Huligán 2007.05.29. 10:24:31

télleg átlehetne menni valami kevéskommentes postba, ezt lassan tölti be.. :)

Bééééci 2007.05.29. 10:27:56

Hogy jött össze egy hírben amúgy a Hujber, a Jáksó, meg a megerőszakolt csaj??? elolvasta vki?

toxikus 2007.05.29. 10:33:28

némá. szombaton lesz 30y meg copycon zpben... mi a fene

majomka 2007.05.29. 10:41:39

az egész hírben a primitív Majka meg az a Megaszaros idiótadebil cigó a leggázabb.

majomka 2007.05.29. 10:42:12

ja amúgy helósztok:)

güell (törölt) 2007.05.29. 10:43:27

ilyen szinvonalas hireket szeretnek latni!

Kóka János már régóta hajt az egyik beosztottjára, aki nemrég végre
kirúgta a pasiját, és belement, hogy randizzanak. János túl biztosra
ment, és annyira iszonytatóan leitatta a kiscsajt, hogy az
telehányta az éttermet, az autót, és a saját albérletet is, ahol
többedmagával lakik.
János hazavitte, és remélte, hogy azért még lesz valami, de sajnos
csak hányást takarított reggelig. Ráadásul másnap küldött egy
világbéna SMS-t a csajnak, valami olyasmivel, hogy: "Ne haragudj, az
én hibám, nem vigyáztam rád eléggé."

cyber panka 2007.05.29. 10:50:57

látom egyesek itt nyomon követték h hova megyek ma :))))aha. kicsit érdekes a cég ahova ma a próbamelóra mentem...megkérdezték h látogatóba jöttem-e? mert ők azt h most kedden menjek, úgy értették egészen pontosan h jövőhét szerda. mert akkor lesz szabad gép...mindez nem rossz ahhoz képest h először pünkösd hétfőre akartak behívni.
www.youtube.com/watch?v=cMFExJzaO1c
amúgymeg jóreggelt akkor mindenkinek :)

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 10:54:18

B_B
nagyon hűha ez a cég.....
mijaprofilja?

cyber panka 2007.05.29. 10:56:08

fapuma 2007.05.29. 10:54:18
rendezvényszervezés, btl, promo...nem lehet rossz amúgy, múlthéten nyertek díjat. csak úgy tűnik kicsit szét vannak esve :)

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 11:00:13

naaagyon rossz, RENDEZVÉNYSZERVEZÉS ez igen - nyelvével csettint - és téged így rángatnak nem munkanapra, keddre, jövőhétre stb, agyhalál...

szia Flynn

Lápi Lidérc 2007.05.29. 11:01:40

Bullshit_Baby 2007.05.29. 10:56:08
Szia BB:)
azért a határidőre gyúrhatnának :)

ErrorFlynn 2007.05.29. 11:03:59

szeva, Lidérc is :-))

Lápi Lidérc 2007.05.29. 11:04:47

szia Error:))
üdén, frissen,Fynnen ?

ErrorFlynn 2007.05.29. 11:09:06

jaja.
hajtós, ámde remek hosszú hétvégével a hátam mögött, hajtós, ámde egy nappal rövidebb munkahéttel előttem...

ErrorFlynn 2007.05.29. 11:14:38

viszont semmi audio "ficsörrel" ellátott linket nem tok megnézni, főnökveszély :(

Lápi Lidérc 2007.05.29. 11:14:59

ErrorFlynn 2007.05.29. 11:09:06
na, ez helyes hozzáálás:)

cyber panka 2007.05.29. 11:16:06

youtube.com/watch?v=8fRyXyGSk68
meg én is :)
güell te már nem tudsz csalódást okozni.

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 11:18:42

www.hairriders.com/
van ilyen is már, végre -elégedetten hátra dől-

The reaper 2007.05.29. 11:19:50

www.youtube.com/watch?v=LKh7zAJ4nwo
Ezt a beteg dolgot nézzétek meg! Én fetrengek a röhögéstől. :D

original trixi 2007.05.29. 11:21:54

jóreggelt minden kockának és munkahelyi lógósnak.

Lápi Lidérc 2007.05.29. 05:28:53
fél 6kor reggel? szégyellem magam, amiért fél 11kor keltem :)

güell (törölt) 2007.05.29. 11:22:02

Bullshit_Baby 2007.05.29. 11:16:06
oh dejo az a szam!

ezt a rendezvenyszervezo-irodanak
youtube.com/watch?v=qF1zDgrMa08
a he she you we szamuk sokkal jobb de az nincs normalisan youtubeon :(

ErrorFlynn 2007.05.29. 11:24:16

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.29. 11:21:54
Lidérc megint hajnalozott? Lidérc, megint hajnaloztál? hogy bírod ki?

güell (törölt) 2007.05.29. 11:24:18

hahahahahaha orokre beirtam magam a tortenelemkonyvekbe: ugyanazon post 500adik es 1000edik kommentje is az en nevemhez fuzodik!

ezt megunneplem egy reggeli kaveval es cornflakes-szel.

(ja es a tegnapi zuhanytema(m)hoz meg annyit, hogy ma hajmosas nelkul 6 perc volt, de azert meg maradtam, es 8:34 utan ment el a viz!)

toxikus 2007.05.29. 11:24:46

youtube.com/watch?v=dZ21SdXxy-Q
höpp. in flames live után most nekem ez megy:D

original trixi 2007.05.29. 11:26:24

güell, te komolyan mérted az időt? a kedvünkért? :)

güell (törölt) 2007.05.29. 11:28:18

toxikus · toxikus.uw.hu 2007.05.29. 11:24:46

hadefasza, imadom azt az albumat a sracnak, a tobbit nem mondjuk. a szomoru vasarnap is fasza rola, meg a felbomlasztott mentokocsi, de nem linkelhetek, mert nem csajok enekelnek benne

güell (törölt) 2007.05.29. 11:30:43

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.29. 11:26:24

jaja. hozzatennem meg, hogy 1 perc amig beall a viz a kello hofokra az elejen, tovabba a vegen kell meg egy perc hidegvizzel is..

najo csak ezert az egy szam kedveert 5 percre megbontom a napi tervet:
youtube.com/watch?v=gp_clxHxqNI

toxikus 2007.05.29. 11:33:01

www.youtube.com/watch?v=cuCQwPmnSac
ezt ismeritek? rammstein gitárosának (kruspe) együttese. viszont ezt nevezem bandának amikor rammstein hivatalos honlapján ezerrel reklámozzák. és nem fúrják a szólóprojektet

cyber panka 2007.05.29. 11:40:48

güell 2007.05.29. 11:30:43
ezt mindig is jobban szerettem:
( de miért kell ma is csajos éneklős zenei progit tartani? csak? :))youtube.com/watch?v=1P3Wc-37pC4&mode=related&search=

güell (törölt) 2007.05.29. 11:41:06

toxikus · toxikus.uw.hu 2007.05.29. 11:33:01
azert ez a szoveg "my techno album is coming up in january" nagyon passzol hozza

primula27 2007.05.29. 11:41:29

lá-lá-lá-lá...
ú, de álmos vagyok még mindig...
jótanács:
ha pihenni akartok, soha ne menjetek a hétvégén túrázni!!!!!

Lápi Lidérc 2007.05.29. 11:43:13

ErrorFlynn 2007.05.29. 11:24:16
rutin, évek, kényszer...
nem feltétlenül ebben a sorrendben

original trixi 2007.05.29. 11:44:08

utálok túrázni, szóval ez a veszély nem fenyeget.
mármint az olyan túrát utálom, ahol megmásszuk a hegyet, elgyalogolunk a 10kilométerre lévő emlékműhöz, stb.

The reaper 2007.05.29. 11:44:46

primula27 2007.05.29. 11:41:29
Vagy esetleg hétvége után ne menj dolgozni. :P
Ha már mindenképp túrázni akarsz.

güell (törölt) 2007.05.29. 11:45:08

ma is? marmint a regina/tori/suzanne-fele utan? az nem szamitott :)

amugy meg telleg nem is kell, amjd ahogy jon.

ja a cometodaddy kozepen enekel egy kislany szoval megiscsak jo volt az.

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 11:45:46

uncsi:


在庫あり
この商品の販売、発送 数量:

または で注文する場合は、サインインをしてください。


お友だちに知らせる
ミニッツリピーター

イメージを拡大
ミニッツリピーター
コンプリケーション
この商品の詳細
参考価格: ¥ (税込)
価格: ¥ (税込) 円以上国内配送料無料でお届けします。(一部大型商品は除く)!詳しくはこちら。代金引換、 コンビニ・・ネットバンキング・払いショッピングカード™でもお支払いいただけます。
ポイン 詳細はこちら

在庫状況(詳しくはこちら): 在庫あり。 この商品は が販売、発送します。

2点在庫あり。ご注文はお早めに。

水曜日 にお届けします! 今から13 時間 と 48 分以内にレジに進み、「お急ぎ便」オプション(有料)を選択して注文を確定された関東地方への配達のご注文が対象です。 詳しくはこちら

商品スペック
この時計の仕様
コンプリケーション
製品型番: 風防素材: 球面サファイア
バンド留金タイプ: 両プッシュ観音開き
ケース素材: ステンレス
ケース厚: 1.39
バンド素材: ステンレス
バンド長: メンズ
文字盤カラー: ブラック
カレンダー機能: パーペチュアルカレンダー
本体重量: ムーブメント: エコドライブミニッツリピーター
保証期間: メーカー保証1年
商品の仕様

* 精度 : ±15秒/月
* 光発電9ヶ月
* 日常生活防水
* ミニッツリピーター機能
* ナチュライト、充電警告機能、過充電防止機能、ローカルタイム、アラーム、ローカルタイムアラーム

この商品を買った人はこんな商品も買っています
ガンダム無双

ガンダム無双

本 エレクトロニクス ーム&キッチン商品の説明
メーカーより
機械式時計の味わいをエコドライブで表現したシリーズ
機械式時計のなかでも複雑機構のひとつであるミニッツリピーターを表現
時間は2種類の異なった音で3種類の音色を打ち分けることによって表現
製品概要・仕様

* 機械式時計の味わいをエコ・ドライブで表現するコンプリケーションミニッツリピーター
* メーカー型番
* 精度 : 秒/月
* ケース : ステンレス(SS)
* ガラス : 球面サファイアガラス(無反射コーティング)
* バンド : 両プッシュ式観音開き

Részeges Huligán 2007.05.29. 11:47:53

nahát az elöbb itt volt ingatlanos kiscsaj, ugy nézett ki mint primuci. (talán a melle nagyobb volt)
késübb, amikor az ablakbol fotokat akart csinálni, elbotlott elöttem, és majdnem beleült az ölembe.

ekkor már gyanus volt az eset, de látom Primucibabuci gépnél van.

bár lehet az autoban ott van a laptopja hehe

güell (törölt) 2007.05.29. 11:48:04

he? tesom tud japanul de epp nincs itt.
シ hopp ez felsmiley-jel ismeros, asszem benne van a nevemben ha le akarom irni.

Részeges Huligán 2007.05.29. 11:49:15

fapuma 2007.05.29. 11:45:46
feltelepitsem a japán kodólót? megéri? :)

güell (törölt) 2007.05.29. 11:50:17

(cocorosie jun 17 bloomsbury ballroom £17. erdekel valakit? elozo nap meg a wireless festival denszes napja, daft punk, css, lcdss, klaxons, simian.. 40 penzer)

ErrorFlynn 2007.05.29. 11:51:24

sztem hétvégén kirándulni jobb, mint porszívózni.
fapuma, eztet is értenem kéne?

ErrorFlynn 2007.05.29. 11:52:42

güell 2007.05.29. 11:50:17
és ezt ? :-))
na jó, daft punkot értem.

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 11:53:00

Részeges Huligán · toportyuturmix.blog.hu/ 2007.05.29. 11:49:15
fapuma 2007.05.29. 11:45:46
feltelepitsem a japán kodólót? megéri? :)

SEMMIKÉPPEN!

Huli, ezt meg átugrottad:

fapuma 2007.05.29. 10:24:20
huli, bakker te gyerekkorodban lány votá'? mi? az a hulibaba kép, az még a nemi identitás kialakulása előtt volt?

HE?

original trixi 2007.05.29. 11:55:05

Bullshit_Baby 2007.05.29. 11:48:30
ilyet meg hogy lehet mondani? nyilván mindenki megnézi. én legalábbis kíváncsi vagyok :)

lidérc, egyet értek.

güell (törölt) 2007.05.29. 11:55:07

ErrorFlynn 2007.05.29. 11:52:42

mi, hogy? mi nem vilagos?

güell (törölt) 2007.05.29. 11:57:27

ja en is megneztem persze.

eze lesz a szigeten ugye?
youtube.com/watch?v=u0HETa0X8j8

Bééééci 2007.05.29. 11:57:57

Bullshit_Baby 2007.05.29. 11:48:30
csakazértsenem!!!:D

güell (törölt) 2007.05.29. 11:59:43

najo MOST megyek tanulni, tul kozel a vizsga.

cyber panka 2007.05.29. 12:00:13

güell 2007.05.29. 11:57:27
a baj csupán az h a partyarénában lesz :( mindig félve sompolygok be oda aztán nem is bírom sokáig.

ErrorFlynn 2007.05.29. 12:02:55

güell 2007.05.29. 11:55:07
semmi...

primula27 2007.05.29. 12:03:38

tán érdekes adalék (de lehet hogy nem is), hogy Jáksó úr szülei évekig az utcánkban éltek, tőlünk pár házzal odébb. egy aranyos, intelligens anyukája van, és egy vak édesapja, aki egy nagyon karakán úriember benyomását keltette.

güell (törölt) 2007.05.29. 12:06:20

Bullshit_Baby 2007.05.29. 12:00:13
japp. engem eddig mindig kidobtak amikor probalkoztam, mert 1 perc utan az unalomtol nekialltunk pogozni..

primula27 2007.05.29. 12:07:35

Huli bébi!
ugyan olvasd már el a wiwes reglapomat...
elolvastad?.....várok.....várok..............
na, szerinted én voltam az???? :)
A bögyös elszólást köszi!!:)
VAlóban nem vallanám magam mellben erősnek, sőt rám a "mellbedobással győz" kifejezés is erős lenne, de egy tuti: szülés után nem fogja a mellbimbóm a köldökömet birizgálni!!!:DDDD

...

egyébként ez a hétvége a kirándulós, emlékműhöz caplatós, leszakad a tüdőmös, vádlis izomlázas, túra után palacsintaevős prototípus volt..

Részeges Huligán 2007.05.29. 12:07:56

fapuma 2007.05.29. 11:53:00
dede olvastam, csak aszittem már nem érdekel a válasz.:)

mindig is kukim volt :)

primucim, köszönöm hogy megosztottad velem ezt a JákShow családkörnyezeti adalékot.
üdv
cukorbrumid

leonov 2007.05.29. 12:08:59

1037 a semmiről .

Mi van suba ?

Részeges Huligán 2007.05.29. 12:09:56

primula27 2007.05.29. 12:07:35
primucibabicum félreértsez, nekem semmi bajom nicns a hetyke kis cicikécskékkel, csak mint gyanus momentumot emlitettem, hogy biztos nem te voltál ;)

még szerencse hogy nem kezdtem el brummogni a csajszinak.

The reaper 2007.05.29. 12:11:14

güell
Vizsgát csak nem említeni. Holnap én is vizsgázok...

leonov 2007.05.29. 12:11:14

Így lehet aztán relevánsan .

Elkapott a jáksó ? Vagy a nátha ?
Kirugtak a jó állásodból ?

Mii vaaan ?

Részeges Huligán 2007.05.29. 12:11:29

leonov 2007.05.29. 12:08:59
nem akar posztolni
sok kommentnél, lehet a heti hetesbe is bekerül hogy menniy komment a jáksó kalandjárol :)

közbe a 80% a szokásos, puncik, zene, gombászás, aranyhalak, füzés...

Rosszindulatú Vászka 2007.05.29. 12:11:55

Tiltakozom (valamint egyúttal jónapot is kívánok) ez efféle inkorrekt kirekesztés ellen! Követelem, hogy szeretek minden női kebelet :)

Részeges Huligán 2007.05.29. 12:14:44

a nagy subbaparlamentben azt mondanák, köszönjük vászka képviselő a tiltakozást, természetesen rögzitettük, most már mehet ebédelni, aztán haza, ma már eleget dolgozott :)

leonov 2007.05.29. 12:16:30

A női mell téma érdekes. A kanvágy megdémonizálja a látóidegeket, ha fokuszba kerül egy "nagyduda". abban a pillanatban azonban amikor ez a "nagyduda2 egy szoptatós melltartóbol zuhan ki, máris megoszlanak a reakciók.
Részemről a természetes, nem földig és nem a buszajtóig érő didiket kedvelem.Azonban a didiket elvonatkoztatni a gazditól, meglehetősen nagy könnyelműség lenne. A nőhöz tartozik a mell és nem a mellhez a a nő !

cyber panka 2007.05.29. 12:16:47

güell 2007.05.29. 12:06:20
2005ben volt olyan felhozatal h a fejemet kapkodtam. de egyszerűen nem megy sokáig bent időzni, nemhogy lazán bulizni, élvezni...kizárt

primula27 2007.05.29. 12:18:41

Hulikám!
ÉN azért megnéztem volna, ahogy elkezdesz neki gügyögni a kis tündér stílusodban...:D

Valahogy így:

"dugunk?" *laposan nézek*

original trixi 2007.05.29. 12:18:55

most meg a mellekről fogunk beszélni?
én utálom az enyémeket :'(

primula27 2007.05.29. 12:20:18

...
Huli...
Sőt jobbat mondok:
beugrott, hogy összekeversz a csajjal...otthagyod...majd ártatlan arccal visszamész a fogaid között egy frizbivel, és egy "sétáltass meg" táblával....muhahaa!!!

original trixi 2007.05.29. 12:22:00

ilyen ötleteid honnan támadnak, primula? :)

Részeges Huligán 2007.05.29. 12:23:18

primula27 2007.05.29. 12:18:41
"dugunk?" *laposan nézek*

a két csillag között gondolom hanyattdobod magad az ágyon hogy laposan nézhess igaz? :)

trixi mesélj, mi a panasz? a professzor válaszol :))

original trixi 2007.05.29. 12:28:01

Részeges Huligán · toportyuturmix.blog.hu/ 2007.05.29. 12:23:18
nem mintha olyan óriásiak lennének, de én szeretnék kisebbet. és az olyan félbevágott grapefruit alakú tetszene :D
de ennyit az én melleimről :)

toxikus 2007.05.29. 12:31:58

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.29. 12:28:01
melyik fele lenne kifelé?:D

toxikus 2007.05.29. 12:33:29

www.naturesflavors.com/images/grapefruit_lg.jpg
csak mert ha ez akkor nem mutatós. monnyuk másik fele is mer akkor meg olyan lenne mint egy negatív mellbimbó:D horpadós:D

original trixi 2007.05.29. 12:35:09

toxikus · toxikus.uw.hu 2007.05.29. 12:31:58
toxikus, ezt meg sem hallottam. ha a belső fele lenne kifelé, úgy néznék ki, mint egy oldtimer :D
autoreview.ru/new_site/year2002/n11/phaeton/800/oldtimer.jpg

toxikus 2007.05.29. 12:36:00

original trixi · originaltrixi.gportal.hu 2007.05.29. 12:35:09
csodás hasonlat:))

Fapuma (törölt) 2007.05.29. 12:36:22

én ha nő lennék, tehát nem vagyok ilyeneket szeretnék magamnak:

weblog.waynelutz.net/Images/APictureoftheCNTowerinToronto.jpg

ez 1ben teszt is, ? másodperc elteltével veszi észre a CN Towert (Toronto_Canada) a képen?

original trixi 2007.05.29. 12:39:32

toxikus · toxikus.uw.hu 2007.05.29. 12:36:00
jó, ez jutott eszembe :)
egy ilyet elfogadnék
www.centurynovelty.com/catImages/146-560_large.jpg

fapuma 2007.05.29. 12:36:22
ez undorító :)

Részeges Huligán 2007.05.29. 12:46:52

tizenévesen, csináltunk olyan poénokat hogy két kotont teleeresztettünk vizzel, majd zsinórral összekötöttünk kettöt.
az egyik srác a nyakába akasztotta, felvett egy pólót, és kibaszott jó csöcsei lettek. még a bimbik is ott voltak a koton jellege miatt :)

aztán addig taperoltuk a kotoncicit amig az egyik kidurrannt és tiszta viz lett a gazdája.

Trixi: próbálom elképzelni de nem megy. küldj képet! ;)

dimitrij 2007.05.29. 12:49:45

fapuma 2007.05.29. 12:36:22


milyen tornyot kell látni?

original trixi 2007.05.29. 12:53:32

Részeges Huligán · toportyuturmix.blog.hu/ 2007.05.29. 12:46:52
tehát akkor debilek voltatok tizenévesen :)

én vagyok a bal oldali. szerinted is kisebb kellene? :(
i22.photobucket.com/albums/b301/SheikhNy/tits.jpg

primula27 2007.05.29. 12:58:58

hu-hu-huligán!
most csak pislogsz mi, mint levelibéka a vetésben!!:D
feldobták a magas labdákat (:)) neked apukám!!!:DDDD

...amúgy ja, hanyatt dobom magam...a röhögéstől...vehehe

original trixi 2007.05.29. 12:59:40

hol van itt magas labda? :)

Részeges Huligán 2007.05.29. 12:59:48

original trixi · ttp://originaltrixi.gportal.hu 2007.05.29. 12:53:32
én vagyok a bal oldali. szerinted is kisebb kellene? :(

hahaha trükkös... :)

Részeges Huligán 2007.05.29. 13:01:49

primula27 2007.05.29. 12:58:58
haggyámá, kamumellek, különben is Trixi nem szőke :)

hanyatt dobod, a röhögéstöl...na persze... ;)
megnézném...

original trixi 2007.05.29. 13:05:26

bazz, te sem gondolhattad komolyan, hogy csak úgy megnézheted a melleimet :)
szeretnéd, hogy inkább a jobb oldali legyek?

amúgy örülök, hogy nem tartasz szőkének :D

primula27 2007.05.29. 13:10:08

Huli:

hanyatt, de nem azért mert szembe vág a férfiasságod...*má megin laposan néz*

primula27 2007.05.29. 13:12:11

ja, adós vagyok még egy tutipasi listával a múlt hétről....
Nos, nem volt túl nagy érdeklődés, csajok!!!!!!
Mindössze valami tiboru írt, hogy "tiborura szavazok. nem mondom meg ki vagyok." És ezt elküldte nekem jó párszor...

Nektek sincs tippetek, ki lehetett?? :)

original trixi 2007.05.29. 13:24:29

amúgy mi ez az egész tutipasi lista? lemaradtam róla..

primula27 2007.05.29. 13:41:46

trixi:
még pénteken jött az ötlet, és megalakult a "több pasit a címlapokra" szervezet.
Ennek keretében gondoltam, összeszedném a Ti (lányok) segítségével, hogy ki az a tíz legjobb pasi, akit szívesen látnánk bármikor a címlapokon (vagy otthon reggel az ágyban, vagy a tus alatt pucéran...:))
Akkor mindenki belelkesült, de azóta leült a dolog. A lényeg, hogy lehet külföldi, magyar, sportoló, politikus, bárki, sőt a subbás fiúk is játszanak!!!:)
na várom a tippet, ha van! :)

moli 2007.05.29. 14:09:19

kedves jakso ur, belemfagyott a szar. tovabbi szep napot.

grafitember 2007.05.29. 15:03:52

Amellett, hogy Szervusz Laci! amellett nekem csak egy dolog jutott eszembe, mégpedig az, hogy a magyar médiában mindenki mindenkinek a valakije.
Alig vannak néhányan, akiknek a csajuk pék, vagy a csávójuk fodrász.
Szervusz, Laci!

mike gorgon 2007.05.29. 19:17:30

SZIASZTOK LÁNYOK/SRÁCOK, LEHET, HOGY VELEM VAN A BAJ, DE KI A FASZ AZ A JÁKSÓ LÁSZLÓ?
süti beállítások módosítása