Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukisag (5) szupercukiság (14) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

A 16 parancsolat

2007.11.12. 12:25 | Subba Semjén

Avagy az interneti hálozat ószövetsége, mely köttetik a felhasználó és a teremtő között, á nem.

 

Shvoong communications limited (itten – "a Shvoong" vagy "mi"),az izraeli torvények szerint alapult, ö a tulajdonosa és az irányitoja az interneti hálozatnak. shvoong.com melyhez hozzá lehet jutni a következo cimmen www.shvoong.com (itten "a hon lap") örömmel adja a lehetöséget a felhasználonak hogy keressen, hozzájaruljon, és pénzt keressen a hálozatban. A használat, akár milyen modon, e szerzödés feltételei alapján torténik és ha fogjátok látogatni a hon lapot ez azt jelenti hogy el fogadtátok minden határ nélkül a szerzödés torvényeit ahogy irva vannak, vagy ahogy cserélve lesznek szükség szerint.

 

(Tudjuk, persze, olcsó dolog fordítógépes marhaságokat posztolni, de ennek itt nem tudtunk ellenállni, már csak azért sem, mert ráadásként remek zanzákat is kapunk a csomagban, például itt van az egyik kedvencünk, A walesi bárdok, ami eredetiben hosszú is, unalmas is, ergó itt van helyette ez:

 

Tartalom: Arany (1857) A welsi tartomány c. balladájában valós történetet dolgoz fel. A történet Edward király zsarnokságáról szól . Edward , a zsarnok király el jön (léptet) , hogy a welsi tartományt megnézhesse ,amit meg hódított. Itt mindenki gyűlöli őt tette miatt.Mindenki hallgat mikor el megy előttük a zsarnok király. Edward király, a Montgomery várban száll meg, ahol bőségesen meg vendégelik itt őt. A végzetes lakomán jelen vannak urak és nemesek is. El látták itt minden jóval őt , de egyet hiányolt a király még pedig azt , hogy harci tettei miatt dicsőítsék őt. Hivat egy welsi bárdot . Edwardot mindenki gyűlöli, ebben az el tiport tartományban , mert mindenkit meg fosztott szabadságától . A következő szakaszban egy meg fontolt ősz kis öreg fel lép akinek, szavai elég fenyegetőek . Az öreg , Edward mészárlását énekli meg, a sok nép ezreit említi kik meghaltak miatta. Edward máglyára küldte őt haragjában. Majd egy ifjú bárd , lágyan de fájdalmasan panaszkodó módon énekli meg ugyan azt. Edward őt is máglyára küldi . A harmadik bárd bátor, erőteljes , énekében meg átkozza a királyt, és felelőségre vonja a királyt tettei miatt . A király dühében minden welsi bárdot máglyára küld . A bárdok büszkén ki álltak igazukért . Ötszáz bárd dalolva ment a lángsírba, de egy sem mondta azt , hogy éljen a király.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr92225962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gumidomino 2007.11.12. 12:26:41

Jókor jó helyen. :)

cickany0220 2007.11.12. 12:28:31

picit lecsúszva, jó helyen

Bajusz. 2007.11.12. 12:34:38

A walesi bárdokat egyszer öcsémék unalmukban leírták végig úgy hogy megcserélték a szótagokat szavanként.
"Várded rályki, golan rályki
tetlép kófa vánló..."

De ez megint vmi ósdi szar poszt, vagy most én nem értem, magyarázza el valaki!

spájdernecc 2007.11.12. 12:44:24

kis fáziskéséssel...

whoami 2007.11.12. 12:48:29

inkább ezzel fordítsatok pornolize.com/
tudom, hogy régi, de nem bírtam megállni, hogy ne...

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 12:52:31

na akkor gondolkodjunk! mi van ha összehozzuk a fordítóprogramot a könyv összegzővel:

1945-ben egy francia Antoine de Saint-Exupéry lenyűgöző nevével (nem felejti el a haladó-dőlt aposztrófot az utolsón e) írt egy finom kicsi könyvet és Le Petitnek nevezte azt herceg - The A kis herceg.
Ha nem olvastad ezt a könyvet még, irigyellek téged. Mert először olvasni azt olyan, mint az, hogy esik, az égen keresztül miközben arra számít kicsi időn keresztül, hogy le fogsz zuhanni,-leszáll; de az író hamarosan átadja neked a képzeletének a szárnyait, amit épít a lágy ironikus megközelítése életbe és embereknek. Elkezdesz repülni. És az űrben utazást simítasz ki azokon túl a csillagokon túl, akiket ismernek tudósok. Az elbeszélés egyenesen cseng és ez arra késztet téged, hogy kiokosíts anélkül, hogy tudnád, nahát. Az nagyon az olvasás tette az rejtélyes.
Először sikerül ismerned a történet elbeszélőjét azáltal, hogy megnézed azt a képet, amit rajzolt, egy óriáskígyónak egy képe, ami lenyel valami fajta állatot. Tanulás által a rajz látod, hogy egy furcsa-néző állat a meglepetés és felháborodás egy kifejezésével bámul egy olyan csúnya-néző kígyónak a torka, aki le készül nyelni azt, hosszában. A kép előre nagyon egyszerű és egyenes. Azután mosolyogsz, mert ez szintén vicces. Szintén az oldal az alján észrevetted valami rajzát.


na, mijen?mi?

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 12:58:54

najó,de mer kéred:

Szintén megjegyezted a vonzó valami az oldalból alján, és most te pillant eznél és úgy néz ki mint egy asszimetrikus kalapot veszel. De nem vagy persze. Tehát olvasol kinyitva, és válsz varázslatosan az elbeszélővé a történet mert tudod pontosan ami jelent felnőttekről, még ha vagy egy felnőtt önmaga. A következő oldalon volt egy vonzó a bent ami te valami-gondolt volt-e egy kalap. Te doboz most világosan csinálsz egy elefántból a kereten belül a kalap. És megvalósítanak hogy az elbeszélő, aki illustrating hogy hülye felnőtteket, számosabb olyan mert hajlják gondolni ami a tudásot és megértenek mindent, tették a nyílát közben a követelnek helyeznek ahol megsérülsz belső részt mindig voltál félreértett. Ezenfelül igazi vigasztal és megnyugtató szemrehányásnak 'hülye felnőtt.

Mint a kis herceg története szétbont, tanultok sok feladatot. nem fontos szintén hogy you'd egyetlen olvasott ez a csodálatos könyv először amikor voltál egy felnőtt önmaga. Mert csatlakozik a gyerekkel benned.
Ha igazságot tudnának, I'd megengedni hogy tanulok egy új különleges feladatot mindig újra-olvasott könyv. Az egyetlen emlékeznek legjobb és kívűl kezet, ahol a kis herceg vagyok mondva, ó tehát szomorúan, hogy tudott volna jobb mint cselekedetnek dühben és kétségben mert fullánknak fenyegetett virágjában őt a tövis. Felnéztem újra és itt az okot amiért tesznek-e olyan egy benyomást közben engem – a herceg mondott a pilóta találkozott a sivatagban – amelyik van-e szintén az elbeszélő a történetben: “A tény nem tudtam hogy hogy megérteni bármi! semmi ítélni tettekkel és nemmel szövegekkel. … I semmi sejteni mind a gyengédséget hogy hazudott mögé a szegény kis hadicselek . A Kis Herceg, P.32, 1974. lábas Könyvek Ltd kapcsolatban Vilmossal Heinemann Kft. Fordítás Katharine Erdők. Elvonnak WillaLinström.

butarobokuty 2007.11.12. 13:01:52

ez megint egy szar poszt

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 13:02:02

mondatm neki, hogy a Katharine WOODS az NEM ERDŐK, de hijába...

az igazán tanulságos:A tény nem tudtam hogy hogy megérteni bármi! semmi ítélni tettekkel és nemmel szövegekkel.

EZ A LÉNYEG!

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 13:07:04

megcsináltam nektek a herri pottert is, csak hogy örüjjetek:

Tehát, az életerős sorozatokban vagyis elpusztítani fazekas, közzététel a keveréke, hirdetés és mind a kis hatalmon levő párt és járóbetegek eladásból, berty botok minden íz bab, csodálkoztok mind a merchandising, tesz bárki emlékszik a könyvet?! Most, nem kiáll magasvasút engem rosszul, szerettem a filmeket, mindannyiuk dátum. Azonban, elpusztítani az igaz lényege helyesen gondolkodike betű feltételezte lenni a könyv? Most, TUDOK a könyvek mozogtak távol a polcból hasonló őrült tűz, a szuper piaci első dolognál vásároltam a másolatomat, és hazamentem és olvasott ez, minden szóló szó. megneveznének hasonlítotte betű teljesen érték az 20 dollárok töltöttem ezen, SZERETTEM a könyvet, megértett egy szeszélyes útban a horcrux élet hogy Ő aki fogjuk aka Voldemort nem halta meg a férges gyilkos tajték van. DE a végződés, ó a goooooodness gyúlölt ez ez, HOGY HOGY HOGY ölés távol az egyetlen férfi, ki lehetett-e oda nap miután nap után nap elpusztítani, jelentek fenét, utolsó könyv a nagybácsija meghal, ez az egyetlen dongó.. Férfi én sírt nevetettem sobbed hív övé őrült Why Oh Why ölés Albus dongó, olyan most, vagyok egy válság közepén, szeretnie JK Rowling vagy utálom övé át megölő legtöbb rejtélyes karakter a sorozatokban a kis iskolától eltekintve bolonddá teszek csoportot. Itt egy felnőtt, panaszkodom amiről állítólagos mint egy gyermek könyv egyébként.. Szintén előre örülök a következő filmnek, néztem az előzeteseket eznek, és megnéz igazán jót, ez kapott néhány igazán rendes speciális effektusot de fog-e tenni tényleg a könyveket igazság, találtam hogy gyakran könyv filmek nem teszik-e a könyveket önmaga bármilyen igazság. Általában egy könyv 5 20 fejezeteknek Sokkal ha egy igazán jó könyv és amikor csinál egy film kívűl egy könyvet a szerkesztők levágni sok dolgot és gyakran idők kivágnak fél a könyvet. hasonló könyvek, vagyunk egy mohó olvasó és én hasonló filmek túl, eddig az elpusztítani fazekas filmek jó igazságos utálsz hogy ezek rendelkezünk kivágni olyan sokkal a jó tartalomból a filmekben. Tehát, ami a kivonatom elpusztítani fazekas.

hát nem gyönyörű? nem-e?

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 13:10:05

herri potter magyarul Fazekas Henrik kalandjai

spájdernecc 2007.11.12. 13:10:15

ez már szinte bisztőgyallai
elbűvölő:))

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 13:13:24

azért vannak benne komoly dolgok, ezt beláthatjátok:

"Most, nem kiáll magasvasút engem rosszul, szerettem a filmeket, mindannyiuk dátum."

ezt például még én sem értem, olyan komoly...

Bajusz. 2007.11.12. 13:16:58

Hámiezmán! Elnézek 10 percre a pizzám irányába, oszt máris másik posztot gyaláztok? Fordítóprogramok basszus...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 13:17:57

Fazekas, ki szereti a filmeket,
a skótok meg hordják a kilteket,
de minden magasvasút dátum,
ha nem kiáll, sorsod már fátum.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 13:19:27

Ma még nem antik a csizma,
minden komcsi antifasiszta.

Antifasiszta fetisiszta.

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 13:20:38

de hogy ez mijaf@xom: "utolsó könyv a nagybácsija meghal, ez az egyetlen dongó.."

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 13:21:39

szpájderneccc, meg megrendeli a fordítást, oszt lelép....

mijen májez?

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 13:22:14

ügyes vagy Sztívi Sztifff, folytasd!

Vas A Ló 2007.11.12. 13:23:52

Gyanítom, ez nem fordító program, hanem csak vicces gombát evett a mûfordító.

spájdernecc 2007.11.12. 13:25:13

dícsérem folyamatosan helló!
csak ámulok és bámulok

Bajusz. 2007.11.12. 13:25:24

akár fordítóprogram, akár nem, szar ez a poszt.

ckai/poke and destroy · http://www.nyariviola.blogspot.com 2007.11.12. 13:25:40

ez a forditogepes ize masok szerint is gagyi vagy csak en gondolom igy?

spájdernecc 2007.11.12. 13:27:19

nem gagyi, üdítően szar

alig se 2007.11.12. 13:27:53

de me még a szar is ízetlen...

Bajusz. 2007.11.12. 13:29:23

ha üdítő és ízetlen, akkor light-szar... :)

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 13:31:46

"A szépet elmulasztani egyképpen lehet: ha az illető nem tudja mi az a szép."

nekem nagyon teccik ez a fordítás dolog!

Vas A Ló 2007.11.12. 13:34:46

Serény Múmiák - Terep Smink és Alpakka Mûtárgy, ugyanott Orrgyilok.
nyitva: H-P 10-14 között, szombat: gyilkolászás (csapatromboló program)

Várjuk minden kedves vérgôzös érdeklôdô jelentkezését!

Bajusz - Kalamona

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 13:34:57

A poszt szar.

Ellenben megtaláltam Scherer Péter lányát a neten:

wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8512154

anya-apa-Lackó

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 13:36:00

Mi a NeuroTran®?

* A InterTran használható: Windows Vista/XP/Me/2000/NT/98, Solaris, SunOS, Linuxn és UNIX
* Az InterTran képes megspórolni hatalmas fordító költségeket amelyiket az ön cégje folyamatosan fogyasztja hogy frissítsa naponta hetente vagy havonta a cég weboldalakra. Minden alkalommal mikor a cégje tesz egy változást a hónlapján gyakran úgy történik hogy újra kell lefordítotani az összes nyelvekre amelyben az ön cégje hónlapja van bemutatva. Ezt a problémát megoldhatja az InterTran használásával.
* A cégje hónlapját a InterTran lefordíthatja on-the-fly, szóval függetlenül cserélheti /frissítheti az ön oldalát. Ez viszont a hónlapokat folyamatosan megtudja tartani korszerűen és pontosan.
* Támogatott nyelvek: albán, arab, angol, bolgár, boszniai, brazíliai portugál, cseh, dán, európai portugál, filipin/tagalog, finn, flamand, francia, görög, hindi, holland, horvát, izlandi, japán, koreai, kínai, latin, lengyel, magyar, norvég, német, olasz, orosz, román/román, spanyol, svéd, szerb (latin és cirill), szlovén, török, ukrán, vietnami és wales-i.
* Kezdő ára: 278.000 Ft + postaköltség (3.150 Ft)

ez mekkora jóság! megveszed mongyuk HÁROMSZÁZEZER pézé, oszt ilyen jön ki belőle, mint fentebb a Fazekas Henrik élete és munkássága, háááát, kétséges minimum kétséges.

spájdernecc 2007.11.12. 13:38:17

de legalább tudsz albánról dánra fordítani :))

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 13:39:19

Annak idején, amikor ugye a KILENCVENES években fiatalok voltunk és szegények, és a kisboltban a legigénytelenebb "Tikettes" sört vettük, és akkor bejött a barátom osztálytársának, a Katinak az apukája, és azt mondta, hogy "Na, akkor én is kérek kettőt abból, amit a fiúk vittek"!

Fapuma (törölt) 2007.11.12. 13:39:37

mekkora marha vagyok, télleg ez a dán-albán dolog, hát ez kihúz a x@rból... de télleg

Bajusz. 2007.11.12. 13:41:00

Hiszékeny, ez nem a Scherer Péter. :) De a csajnak van egy dumája! :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 13:42:05

Én lefordíttatnám a tagalog hónlapomat lefordítotatotnám on-the-fly cirill szerbre, korszerűen és pontosan.

spájdernecc 2007.11.12. 13:42:11

Hiszékeny Úr/Stevie Stiff 2007.11.12. 13:39:19
az valami komáromi borzadály volt nem?

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 13:42:35

De, az a Scherer Péter. Nézd má meg jobban! :)

Vas A Ló 2007.11.12. 13:42:51

80-90-es évek:
Elsô piás élmények:

- Kevert
- Hubi

- rizling
- Kóbányai

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 13:43:13

Nem tudom, olcsó volt, de legalább szar izű, és sokat ittunk belőle.

Skyline/nana szusz 2007.11.12. 13:43:40

Bajusz- Kalamona
akkor beszállok
csak ma egy tanárnak beszólok
:-)

Vas A Ló 2007.11.12. 13:44:04

Nem is innám meg ma semmi pénzér'.

spájdernecc 2007.11.12. 13:45:46

ebédidő közeleg,futás :)
Semmi hupákolás!
'szlát!

Vas A Ló 2007.11.12. 13:46:44

Sky-Suzy,

Tárt gépkarabélyokkal várunk!
Az orrgyilok gyakorlati foglalkozásra kapsz grátisz terepsminket és egy alpakka-fülbevalót, ami kukoricagránátot formáz.
Kezdés: 8:00
Végzés: ki

Bajusz. 2007.11.12. 13:47:04

90es évek közepe táján kerültem közelebbi ismertségbe az alkohollal sör formájában, szervezett zenekari németországi buszos kirándulás alkalmával. Következő úton már a töményet (HP) is bögréből toltam a buszon... :D

Bajusz. 2007.11.12. 13:47:44

Szélkötô Kalamona/Mi van veled, te Wagner? 2007.11.12. 13:46:44
Hülye! :D

Skyline/nana szusz 2007.11.12. 13:49:05

kalmona nagyon tetszik hol kell aláírni, pályázni, vizsgamunka?

Vas A Ló 2007.11.12. 13:49:51

Bajusz,
ám, szalad az idô!
Télen már fiam okádott úgy autóból, mint alma a fájára. :)

Vas A Ló 2007.11.12. 13:50:46

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.12. 13:47:44

Túligértem?

Skyline/nana szusz 2007.11.12. 13:53:20

Bajusz nem is te lettél volna

Vas A Ló 2007.11.12. 13:54:12

Skyline/Suzy Freestyle

A felvételi procedúrát Bajusz gonosztevô kartárs vezeti, vele vedd fel a kapcsolatot.
Elôny, ha hozol referenciát, rendôrségi dossziét, kék fény videót, véres tetsrészeket, ilyesmi...

Vas A Ló 2007.11.12. 13:57:14

Figyelem,

Alpakka férfi mosdó kagylókhoz keresünk jóseggû modelleket!
jelszó:
mosdótál - picsa áll.

(ugyanitt orgyilok és vérfürdôszoba kellékek! Nagy kedvezmény!)

Kukor Ica 2007.11.12. 13:57:30

Ez a Pákó adatlap kamu.
A shvoongot régóta ismerem, sztem nem olyan "mindennapi mocsok", h subba post legyen belőle.

Skyline/nana szusz 2007.11.12. 13:58:05

sziasztok leöldöklök egy tanárt aztán reggel jövök
pussz

Vas A Ló 2007.11.12. 13:58:50

szia Sky,

hozd be a fejét!

Bajusz. 2007.11.12. 13:59:03

Szia Sky, ne felejtsd a referenciákat holnapra! :)

Daved · http://buxevo.com/hu 2007.11.12. 14:00:02

a sulinál nem fárasztóbb a poszt...

Bajusz. 2007.11.12. 14:01:05

Kalamona, erre gondoltam a "Hülye!" írásakor:
"Kezdés: 8:00
Végzés: ki"
:D
vérfürdőszoba kellékek címen gyárthatunk alapból rozsdás borotvát, szögesdrótot WC-ülőkére, stb., és ajándékboltoktban lehetne forgalmazni! Na?

spájdernecc 2007.11.12. 14:14:57

látom nem maradtam le semmiről...

spájdernecc 2007.11.12. 14:17:12

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.12. 14:11:38
" köszönjük, Emese..." :))

spájdernecc 2007.11.12. 14:24:05

aha, megvan a kulcsszó..

Vas A Ló 2007.11.12. 14:25:32

Bajusz,
Vágjunk bele! Az alábbi vicc szellemében:

Parasztbácsi a téren: - Menstruáció! Menstruáció!

- Parasztbácsi, demontráció az.

- Mindegy , csak a vér folyjon!

Bajusz. 2007.11.12. 14:31:30

spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu/ 2007.11.12. 14:17:12
Kijafaszomazaz Emese? Kicsit elkalandoztam, Kovács Ágis híreket olvasgatok...

Szélkötô Kalamona/Mi van veled, te Wagner? 2007.11.12. 14:25:32
Vágjunk! Szikét!

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2007.11.12. 14:34:49

Eröl a témárol a Lajcsinak van eggy szép szomoru lakodalmas rokk balladája.

"Kiráj Ede
Lóra üle
Mosmár irány
A Velszi tartomány

A Velszi tartomány,
A Velszi kisleány
A kebele kerek
Hogy nézni is tereh

De Mongomerinek
Eccer mekvolt a kisleány
Ezér Kiráj Edének
A szeme vért hány

Mek is ölt minden
Lakodalmas rokk énekest
Sírva tallózot minden
Velszi lakodalmas rokk énekes

Etől kezdve Kiráj Edének álmatlansága volt, hiába evet kalmopirint."

És így let vége a szép baladának.

Bajusz. 2007.11.12. 14:42:45

Megyek Ausztriába workshopra decemberben.

Bajusz. 2007.11.12. 14:47:02

Viszont nem megyek sielni, közbejött 2 fellépés a zenekarnak... :)
De ez nyilván senkit nem érdekel, csak írogatok itt unalmamban...

toxikus 2007.11.12. 14:49:44

jaja. én pl kurvára leszarom :P

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 14:51:02

Múlik az idő

Nem bányásznak brikettet
nem iszunk már tikettet
átalakult a rokkkocsma
oda jár a sok emócska
nincs már bátor metálos
a bor meg már nem etiles.

Bajusz. 2007.11.12. 14:51:59

toxikus, én a helyedben le se szarnám! :D

toxikus 2007.11.12. 14:53:15

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.12. 14:51:59
jóvanna. sajnálom. nem? de.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 14:54:24

spájder!

a www.foltnet.hu/cybeersite/beerlist.htm azt írja, hogy a tikettes a Pécsi Sörgyár (mellék)terméke.

Amúgy volt egy ismerősöm, aki a Komáromi sörgyár Talléros sörét itta, mert azt állította, hogy ami nem elég jó Amstelnek, abból lesz a talléros, viszont az Amstel annyira jó sör, hogy még a selejtje is jobb, mint bármi más.

alig se 2007.11.12. 14:57:57

fogorvosnál voltam
sok pénzt jó el szórtam
dolgozni kéne újra
a büdös rohadt kúrva...

spájdernecc 2007.11.12. 14:58:37

Hiszékeny Úr/Stevie Stiff 2007.11.12. 14:54:24
Jogos! Talléros! viszont a kollégák bizonyították, hogy a magyar szellem verhetetlen, mert azért a végére sikerült nekik ihatatlant produkálni. A pécsieken viszont őszintén csodálkozom, hogy a pasztörözetlen Szalont sikerült alulmúlni :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 14:59:41

Magyar fogorvos vagyok, nem jenki,
nálam volt egy semmirekellő senki,
először ki-, aztán jól lehúztam,
majd finoman a szájába púztam.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:01:59

A szalont pedig direkt úgy tervezték, hogy a legalja legyen. Apám bátyja pécsi lokálpatrióta, és bebizonyította apámnak, hogy amikor tinikorában pécsen volt, és ivott a valamelyik forrásból, annak olyan íze volt, mint ennek a nedűnek, erre apám egy évig mindig ilyet ivott. Pedig szimplán csak vasízű sör volt, mint a mávosvíz.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:04:11

brouette-de-bieres.com/images/bieres/etiquettes/Belle-Vue%20Kriek%20Extra%20-%20250ml%20-%200x250.jpg

Egyébként a sörök királya ez, ennél szarabbat még sosem ittam. Nyáron az önképző szakkörrel csináltunk ilyet olcsó sörből meg cseresznyés gyerekpezsgőből, az is szar volt, de legalább jókat röhögtünk, miközben ittuk. Jó társaságban a retek is alma.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:06:13

Fiktív híradás 2018-ból: "Éppen egy éve, hogy a kulturális minisztérium ízléskommandót hozott létre a mulatós műfaj teljes körű felszámolására. Mint ismeretes, az önjelölt rendőri szervek nemrégiben a Casio cég hazai telephelyein több ezernyi szintetizátort foglaltak le, józsefvárosi butikokban tartott razziáik során pedig megszámlálhatatlan mennyiségű püspöklila sportzakót semmisítettek meg. Új fejlemény azonban, hogy a hatóságok nyomozócsoportot hoztak létre a Dél-Amerikában bújkáló egykori slágergyárosok kézrekerítésére. A körözött személyek listáját jelenleg is Kiss Tibor vezeti. Kiss – aki egykor Sláger Tibó néven vált közismertté – a Magyar ATV csatornáján sugárzásra kerülő videófelvételeken több ízben nyilvánosan dzsihádot hirdetett a jó ízlés ellen, bűnlajstromát pedig olyan muzikális terrorcselekmények által gazdagította, mint a Kék a szeme, a Táncolj, cigánylány, vagy az Amikor a szívem című szerzemények. Érthető hát, hogy a rendőrség minden létező eszközt bevet, hogy mielőbb elfogja őt. Az eddigi laborvizsgálatok eredményei – Tibó karakteres arcberendezését figyelembe véve – nem szolgáltak nagy meglepetéssel: a Kiss mikrofonjából nyert nyálminta alapján immár hivatalosan is bebizonyosodott, hogy a hírhedt zeneszerző-szövegírót egyaránt rokoni szálak fűzik a néhai Lugosi Bélához, valamint egy kihalófélben lévő albínó bagolyfajhoz is. A körözött személy igen veszélyes, ezért senki ne próbálkozzon feltartóztatásával. Egyes feltételezések szerint trópusi esőerdőt idéző szemöldökével a másodperc törtrésze alatt körülszövi áldozatát, majd addig dalolászik neki negédes hangján, míg az illető tüdeje szinültig nem telik presszóromantikával.

Bajusz. 2007.11.12. 15:09:48

Hiszékeny, itt egy jobb sorsra érdemes presszószintis:
www.videa.hu/main.php?page=play&v=WlTnDx19rCUdTisa

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:14:12

Basszus, a borsszórós, az nem rossz. A telefonálós néni az meg csak a szokásos.

spájdernecc 2007.11.12. 15:15:40

ej, de rútak vagytok!
csóró megélhetési muzsikusokból viccet csinálni...
bisztos csak irigykettek, mer ti még olyantse nem tuttok!
:))

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:17:40

Nem tudom, amikor sok volt a Kapolcsi savanyúbor, a 2006-os monostorapáti Emil Rulez koncert előtt olyan frísztáyl reppet kanyarítottam a koncertre igyekvőknek, hogy lett belőle két korty sör, harminchét forint apró, meg egy hatalmas tapsvihar bevételem.

spájdernecc 2007.11.12. 15:17:52

no itt a nagy sörözésben kishíján elsiklottam bisztő bejegyzése felett.
Kár lett volna :))

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:19:27

Főleg az a legszebb, hogy "Király Edének a szeme vért hány"

spájdernecc 2007.11.12. 15:19:59

Kapolcsi Kollégának gratulálok!
ebből is látszik, hogy a magasművészetet fillérekkel akarják megfizetni!
de mi azt sem hagyjuk!

spájdernecc 2007.11.12. 15:21:02

Nos, összevadászom a kölykeimet és jövök...
nem csüggedni!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:21:48

Mert amikor a bátyám esküvőjén a nagybátyámnak lekértem a muzsikustól a Pedró kocsmájában sáppadt lámppa ég című dalt, na, akkor meg akart verni a húslevestésztával, csak az mentett meg, hogy a pincér pont arra hozta az unikumot, én meg lekaptam a tálcáról az üveget, hogy: hagydcsakitt, úgyis elfogy itt. Lett is belőle ciriburi.

alig se 2007.11.12. 15:23:07

Hiszékeny úr, azt hiszem nem Nálad voltam...
mindenesetre ezt kapd be:
belsoseg.blog.hu/2007/11/12/lamborghini_traktorok

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:25:39

Jobb holnap egy lámbórdzsini,
mint máma egy zámbódzsimi.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:27:47

mákos bejgli, fakorsó,
itt van neked egy koporsó.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:28:28

szép a tajga mikor fagy,
pláne ha jó távol vagy.

Bajusz. 2007.11.12. 15:28:36

Hiszékeny úr, maga nagyon otthonosan mozog lakodalmas zenészek terén. Mit is írok, "zenész", a legtöbb még énekelni is alig tud, csak a midi-lejátszót kezelik a szintin...

alig se 2007.11.12. 15:30:03

Zámbó Jimmy, Zámó Árpy
Mind a kettő eben betyárkörte

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:31:55

Csepel sziget, szar zsiguli,
itt lakik a Zámbó Dzsimi,
Zámbó Árpy farkadina,
mind a kettő párnaciha.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:33:34

Ja, de szerencséje van, mert AHAVIK. Mindegy, a látvány sem szar.

Bajusz. 2007.11.12. 15:38:20

Fásy Ádám a középső kicsi ember? Mert akkor a másik kettőt is tudom, ki... :D
Nem néztem végig, csak elolvastam a kommenteket... :D

alig se 2007.11.12. 15:39:00

"Mert ez a Mesterhármas, táncra magyar! Szóljon az ének és zengjen a dal!
Sláger Tibó, Bunyós Pityu együtt vigad Fásy Ádámmal!"
Példaképem az ki ezt a gyöngyszemet a világra szarta!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:42:05

opka 2007.11.12. 15:34:39

Az nem igazi takonyturha volt.

Semmirekellő Senki 2007.11.12. 15:39:00

Ebben egyetértünk.

Bajusz. 2007.11.12. 15:44:05

Ennél volt egy durvább mesterhármas a boldog 90-es években: Zámbó Jimmy, Lagzi Lajcsi és Pataky Attila a Dáridóban nyomta együtt, még Mirigy-paródia is született belőle... :D

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:45:54

Fogyókúra nélkül vidám a világ
szeretem a hurkát, tokaszalonnát
de én a paclat úgy imádom
ott a szaftja kinn a számon.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:46:58

Csak a zeneszó, meg a mulató,
ami nekünk leginkább való.

Ha elfogy a pénzünk hitelbe iszunk
nem fogy el a kedvünk, mindig mulatunk.

alig se 2007.11.12. 15:47:07

Minden tiszteletem az Öné Bajusz úr, de 15:44:05-kor született kommentjével kapcsolatban szeretném kifejteni véleményem:
EGY BÜDÖS NAGY LÓFASZT!
azt!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:48:20

Azóta Dzsimi már eltávozott, Attibácsi még nem jutott be a mennyek kapuján, de már az égig emelkedett, mint meditáló táltos, Lajcsit meg úgy letiltották a tvből, hogy még a nagyfogyásba se nem van benne.

alig se 2007.11.12. 15:48:27

fésű ádámnál még a csokiseggjuk is jobb!
meg nagyobb is...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:49:17

Mndjuk szövegileg Ádáméké sokkal jobb, az tény.

Bajusz. 2007.11.12. 15:49:40

Semmirekellő, minden tiszteletem az Öné! Mégis, kifejtené kicsit konkrétabban? :)

alig se 2007.11.12. 15:52:29

Tisztelt Bajusz úr, melyik elmés megjegyzésem nyomán merült fel Önben ez beteg ötlet? :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 15:52:45

Szerintem arra utal, hogy Fásy Ádáméké jobb produkció.

alig se 2007.11.12. 15:55:54

szerintem arra utalok, hogy fésű ádám és két kiválló muzsikus társa nehezen űberelhető triót alkot, meg arrahogy délceg is... az ádám... azt.

Bajusz. 2007.11.12. 15:56:33

Semmirekellő, arra gondoltam, hogy esetleg azt a véleményét, melynek nyomatékosítására nem átallott egy ló nemi szervét is szóba hozni, kifejthetné konkrétabban. Pl hogy mi váltotta ki önben ezt a heves reakciót? Addig nyugtatónak a szenzációs trió:
www.youtube.com/watch?v=iNp7m_dFKto

alig se 2007.11.12. 15:57:42

szememben könnyek...
most nem tudok írni!

Bajusz. 2007.11.12. 16:02:22

Na most eldurrant az agyam, kell nekem híreket hallgatni a rádióban. Jövő héten szerdán MÁV sztrájk reggel 6-tól délig. Hogy a jóbüdöskurvaéletbe, hogy nem basszák meg anyjukat egymás retkes hátán...

alig se 2007.11.12. 16:05:51

Tengermély tiszteletem Bajusz úr, had ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjem Önnek legutóbbi linkjét!
Valóban heves volt kirohanásom a NAGY(!) fésűs ádám úrral szemben.
Nem tudom megmagyarázni honnan ered ez az érzelem.
Talán -nem biztos, csak sejthető- az lehet a forrás, amire Ön már korábban, és Kalamona Úrasszony valamivel később, rávilágított:
homofónia.
ami ugye a látens homoszexualitás igen jól definiálható ismérve... :D

alig se 2007.11.12. 16:06:39

nyilván homofóbiát szerettem volna írni...

spájdernecc 2007.11.12. 16:07:10

látom éppen időben érkeztem, hogy Bajuszkolléga MÁV-kötöttségének tanúja lehessek :))

alig se 2007.11.12. 16:09:05

ezek még nem hallottak az éhségsztrájkról?

Vas A Ló 2007.11.12. 16:10:56

Lakodalmasban a csúcs, mikor 2000 körül, az alsóörsi nemzetközi(!) Harley fesztiválon Lagzi úr és kompániája egy igencsak velôs, "motorockos" bulit danászott/táncikált össze a buszon odaszállított, fizetôs vendégek és a helyszínen lévô, megkövült, majd hörgésbe csapó motorosok elôtt.

A Serény Múmiák sorozatgyilkos tanfolyamának motivációs zenéje is lakodalmas. A hallgatók serényebben gyilkolásznak...

Bajusz. 2007.11.12. 16:15:59

Semmirekellő, pedig van homofónia is: amikor Varnus Xavér orgonálja Mozart Esz-dúr Szimfóniáját... :D
Spájder, ebből nem engedek, a MÁVosok menjenek a picsába. Vagy maradjanak ott ahol vannak, de akkor mi jövünk Kalamonával, Balázs Palit bömböltetve fejhallgatón, hogy meg legyen a kellő feltüzeltség, és jaj nekik...

spájdernecc 2007.11.12. 16:20:26

Remek!
javasolhatnék a végjátékhoz valami doom-metált? az még engem is agyatlan barommá tesz 6-8 sör-unicum, és 2 perc után :)

Vas A Ló 2007.11.12. 16:21:34

Mr Senki,

Mély és permanens tiszteletem mellett, de meg kell jegyeznem, hogy nem vagyok asszony, kisasszony, vénasszony.
A gyengébbik nemet erôsítem, és eztán is...

Szélkötô Kalamona személye az ôsi mesevilágból emelkedik ki, ahol a sztyeppék végtelen füvén vágtázott Szépmezô Szárnya (királyfi, a legkisebb), és a többi igazak, és az ô orruk alé tört nem kevés borsot Szélkötô Kalamona, aki hol gonosz sárkány, hol végtelen rút gazember képében tünt fel fakó lován.

Köszönöm, folytasd tovább.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 16:21:54

Ja, tegnap se volt nyitva Alsógallán a jegypénztár, a kalauz meg nem tudott ezer forintból százat visszaadni. Hábbazmeg, akartam is mondani neki, mire sztrájkoltok ti, bazzeg? Hogy még száz forintod sincsen?

Bajusz. 2007.11.12. 16:21:58

ölni csak tiszta fejjel, maximum idegből lehet. Az "agyatlan barom" állapot már nem beszámítható... :)

Vas A Ló 2007.11.12. 16:23:29

Bajusz kollega,
A Balázspali nem lesz öngól? Ne mi legyünk a saját áldozataink...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 16:24:31

Dalszövegben legjobb akkor is a Lukács Laci, mint már korábban kifejtettem vót.

spájdernecc 2007.11.12. 16:25:25

Plusz Kalamona, mint a nevéből is kitűnik, megkötötte a szeleket, ezzel felborítva az évszakok váltakozását, de jött egy zenetanár és megszívatta :))

Bajusz. 2007.11.12. 16:26:13

Hiszékeny, de hameg a kallertól kérsz jegyet, megbüntet, mert csak azok vehetnek nála, akik olyan helyen szálltak fel, ahol nincs jegypénztár. mocsok dolog ez, kicsit túlburjánzott a bürokrácia itt is.
Pl a Vörösvári állomáson (most azt hagyjuk, hogy úgy néz ki mint a 60-as években, itt forgatták a Csocsó-t is) nem lehet kapni 40 km-es bérletet, mert Vörösvártól a Nyugati is meg Esztergom is 30-30 km-re van. Tehát a vonal hossza nem indokolja, hogy a vörösvári állomáson 40 km-es bérletet árusítsanak. Értelme van? Nem sok.

spájdernecc 2007.11.12. 16:27:44

Ha már nosztalgiázunk /ok/ azért Szigeti Karthágó Feri is villantott az:
"Áruló nem leszek,
ilyet soha nem teszek"
refrénnel :))

Bajusz. 2007.11.12. 16:28:11

Kalamona, én a Balázs Palitól konkrétan ideges leszek, ami pont a megfelelő állapot egy jó kis lövöldözéshez. De nézhetünk mást is, pl Prodigy-t ha attól neked jobb...

Bajusz. 2007.11.12. 16:29:00

És az Apáink útján-ban mondja már meg valaki, hogy mit énekelnek?
"100 éves sváb történelem"!?!?!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 16:30:09

De nem szólt a kaller, mert azért nem vettem jegyet a jegypénztárban, mert nem volt nyitva.

spájdernecc 2007.11.12. 16:30:53

100 éves vár, s történelem...
se ahogy így mondod svábbal jobb :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 16:31:43

száz éve smár történelem

Ez azt jelenti, hogy 1886-ban váltottak Magyarországon először franciacsókot.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 16:32:47

Mert hát:

Ezer éve már megtanultuk már
mire jó a szív és a SZÁJ

Rosszindulatú Vászka 2007.11.12. 16:32:50

Jóestét!

Kit kell gyalázni?

spájdernecc 2007.11.12. 16:36:06

Na, évekkel ezelőtt vettem egy kocsit, Szombathelyre kellett érte menni.
A kisbéri vasútállomáson se resti, se pénztár.
Vonat indul, keller néni kéri a jegyet. kértem tőle én, mondja, hogy nem adhat, csak Bakonyszombathelytől, mert ott nincs pénztár. Részletkáérdés, mondom, akkor számoljon Kisbértől, adja ahonnan tudja. Még nekiállt pampogni, hogy vastagabban is meghálálhattam volna a "jóságát" :)

Bajusz. 2007.11.12. 16:36:45

megnéztem a zeneszoveg.hu-n
"Száz éves fák, történelem"
de eddig ez a legszarabb... :D
Vászka már mink se igazán tuggyuk aztat! De ha a MÁVosokra szólsz rosszat, abból baj nem lehet...

Bajusz. 2007.11.12. 16:39:16

spájder, arról nem is beszélve, hogy amíg a Siemens vonatok meg nem jelentek a vonalunkon, addig nem volt a kalleroknál jegynyomtató, hanem rendes kézinyugtát írt a jegyről! És ha kértem Pilisjászfalutól Kisújszállásig biciklivel, már meg volt lőve a csávó, mert az négy papírt jelentett, és nem végzett vele a következő állomásig... 21. század, persze...

slimfcuk 2007.11.12. 16:45:06

Hiszékeny Úr/Lapatári Malmú 2007.11.12. 15:42:05
opka 2007.11.12. 15:34:39

Az nem igazi takonyturha volt.

De. Hidd el. Láttam.

Bajusz. 2007.11.12. 16:48:26

Én csak most vettem észre, Hiszékeny úr nevet változtatott! WTF is Lapatári Malmú?

Rosszindulatú Vászka 2007.11.12. 16:48:57

Emléxetek, pár éve volt egy arc a ki a 4 napos vasútas sztrájk harmadik napján akarta egy késsel kirabolni a sárbogárdi jegypénztárat. Mikor közölte vele a tényállást az üres kasszáról a néni eloldalgott.

Bajusz. 2007.11.12. 16:51:07

Biztos feltűnt neki, hogy ritkán látogatott helyről van szó, így kicsi a lebukás veszélye... :D

Rosszindulatú Vászka 2007.11.12. 16:52:13

A tökéletes bűntényt pedig az a két postarabló eszelte ki, akik 300 fős kis faluban hazáig hordták s símaszkot, hogy senki se ismerje fel őket :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 16:52:18

Lapatári Malom a lakóhelyem környékén van, de Rihárdó barátom kitalált egy ilyen nyelvjárást is.

spájdernecc 2007.11.12. 16:53:16

Nos a sárbogárdi állomásról szerintem annyi elég, hogy amikor tízes létszám felett szálltunk le katonák, akkor már nem kötekedtek a mozdonyfüst , vagy mi által megcsapott állomástartozékok. Szóval, ha az illetőnek mégis sikerül, nem húzta volna soká.

Bajusz. 2007.11.12. 16:56:13

Hiszékeny Úr/Lapatári Malmú 2007.11.12. 16:52:18
Közben lecsekkoltam... csak így leírva olyan furcsának tűnt! :)

Bajusz. 2007.11.12. 16:56:53

Vászka, mint a Rolling Stones! ma tudtam meg, hogy a nevük nem Gördülő Kövek-et jelent! :)

spájdernecc 2007.11.12. 16:58:01

Nos urban legendnek tűnik ugyan, de egy ilyen kétbalmancsao fazon garázdálkodott nálunk is, mindenki legnagyobb örömére.
Feltörve az ABC-t a kiskapuig felszórta az utat borssal-paprikával, hogy a kutsák ne fogjanak szagot. Más alkalommalal a focizó kissrácokat sportszelettel dobálta.
megint más alkalommal rúd téliszalámival /vigyázz, 70-es évek/ verte a kocsmapultot. Jelentősen javította a felderítési statisztikát :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 16:58:50

Persze, hanem az a rockmagazin volt a támogatójuk.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 17:00:57

Ez viszont jó ötlet. Vaszek is egy rúd sajtos parizert, aztán verem vele a kocsmapultot. Mert hogy nem lehet a belvárosban leülni a korcsmában, mivel teli van egyetemistákkal. Aztán ezek pampognak, hogy nem kell tandíj. Persze, mer akkor nem lenne mit elinni, a tisztességes dolgozó ember meg beférne az ivóba.

Rosszindulatú Vászka 2007.11.12. 17:01:54

Szerintem az csak csemege szalámi volt, a téli ritka kincs volt a népboltokban :)

Bajusz. 2007.11.12. 17:02:03

Nem, az angol szlengben a "Rolling Stone" csavargót jelent, tehát a zenekar esetében a Csavargók fordítás a helytálló. Holnap visszatérhetünk rá, most elköszönök, lévén lejárt az munkaidő. További kellemeset belétek! :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 17:03:16

Egyébként is: My Papa Was A Rolling Stone című dal sem azt jelenti, hogy Gólem vagyok.

spájdernecc 2007.11.12. 17:11:35

Vászka, téli volt az, népbolt a bányásztelepen fizetés környékén ki sem nyithatott nélküle.
három napig téliszalámi, aztán zsíros kenyér bányászfügével / vöröshagyma /. :))

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.12. 17:14:55

bányászfüge :)

Ez a srác a Böröcki Tibi, egy iskolába járt velem, és nagy rocksztárnak indult a farmerbatűrt pólóval, ami már akkor is inkább ciki volt, mint amennyire szar zenét nyomtak.

Rosszindulatú Vászka 2007.11.12. 17:16:46

Vicces évekkel késöbb mi lett az úgymond nagy arcokkal meg a nagy álmainkkal. Rajtunk meg mások röhögnek, így megy ez...

spájdernecc 2007.11.12. 17:19:36

hát inkább röhögjenek, mint sajnáljanak...

spájdernecc 2007.11.12. 17:24:38

wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9614967
ezt lessétek meg!
azt hittem rég megszűntek! az ifjúkorom maga :))

Rosszindulatú Vászka 2007.11.12. 17:37:54

Prakker, egy újabb régi szó.
Még nem hallottam őket.

Vas A Ló 2007.11.12. 17:40:47

Semmirekellő Senki

A Szélkötô Kalamonáról:

www.nepmese.hu/index.php?app=15&id=225

lynx (törölt) 2007.11.12. 20:04:55

Szerintem ez fordítógépnek túl jó.

Bajusz. 2007.11.12. 22:06:34

Jó estét!
Azt hittem lesznek itt este
de mégse.
(rosszvers pályamű)
linkelek nektek ide egy videót, holnap megvitathatnánk... :)
www.videa.hu/main.php?page=play&v=Iv0ZAWCyMU1rYJ7S

spájdernecc 2007.11.13. 04:59:29

Jó reggelt!
Jó kávét!

spájdernecc 2007.11.13. 05:19:34

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.12. 22:06:34
ezek jópofák, csak megártott nekik a pepsi

Rosszindulatú Vászka 2007.11.13. 06:48:54

A tél monnyonle!

Télmonnyonle tüntetést szervezek.

Hejszín: Háváj, A Rettegett Hármak Bérgylok Bt. Köszpontja, du. 2 óra. A részegen érkezők szintentartó védőitalt kapnak a szervezőktől!

spájdernecc 2007.11.13. 06:51:20

Ezt az ötletet erősen támogatom!
halál a télre, halál a májra,
a havak elől futás hávájra!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 07:31:56

Tűnjenek el a havak,
kapjon hangszórót az AHAVIK!

(Pályamű)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 07:40:19

Egy osztálytársamat golyatáborba hívták. Ő pont nem volt otthon, amikor a meghívólevelet kapta, és telefonba olvasták be neki, hogy mi áll benne. A levélben pedig ez volt: Helszín: Háváj. És amikor hitetlenkedett, egy barátom azt mondta neki: biztos félreértetted, azt mondták, hogy ugyanott, mint távály.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 07:40:50

Bocs, gólyatábor. Goyatábor az más, az művészeti festőtábor.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 07:41:55

Megittam a grogomat,
a reggeli drogomat.

(NEM pályamű)

spájdernecc 2007.11.13. 07:57:00

reggelt, grogot, lángolót
hogy kibírd a robotot

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 08:39:08

Forró grog a munka ellen
az igazi védelem.

Bajusz. 2007.11.13. 08:52:46

Jó reggelt!
spájder, de azért mókásak, nem? :)

spájdernecc 2007.11.13. 08:55:04

szasz Bajuszkoma!
persze. már maga a germán elektronik-punk, ha jól számolom, az a nóta veled egyidős :))

Bajusz. 2007.11.13. 08:59:47

Lehet, ennyire nem vagyok naprakész...

spájdernecc 2007.11.13. 09:04:29

másnap?
olyan hatalmas lett a világ :))

leonov 2007.11.13. 09:10:02

Hív a vasút, vár a MÁV !

Bajusz. 2007.11.13. 09:12:14

leonov, ezt még nem kellett volna, majd jövő héten szerdán! De akkor vagy nagy király, ha felírod transzparensre, és pucéran végigsétálsz vele vmelyik bevezető úton! :D

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 09:14:36

Jó reggelt mindenkinek
véres fej van nálam kinek adjam?

spájdernecc 2007.11.13. 09:20:38

szia Sky!
keress a bandádból valakit :)

spájdernecc 2007.11.13. 09:22:51

ezt a brigádot!
hozod a belépőt, erre megijednek egy kis vértől :))

leonov 2007.11.13. 09:23:27

www.focitipp.hu/foto/mini-szolnok.jpg

Spidder-- ez nagyon hiányzott már. Napok óta nem tudom mi van velem.Namost ráébredtem !

a somaállat a dzsonondírvágóasztallal játszon szekszuális játékokat !

Jó reggelit !

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 09:24:17

vagy már el is indultak hozzám :-)

spájdernecc 2007.11.13. 09:41:36

hát, valahova eltűntek, az biztos...

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 09:43:02

jó reggelt
már nem is a posztok, hanem miattatok nézegetek be ide

Rosszindulatú Vászka 2007.11.13. 09:44:28

Spájder ez hatalmas!
Ez a komment pedig unikum:


Galamb 2007.11.13 01:28:43

Amúgy részvétem az ürgének, elég durva lehet ezt a tankot összeszorított szemmel királylánynak képzelni.

Bajusz. 2007.11.13. 09:46:17

Itt vagyok, csak kötelező bizotsítást intézem a neten. Sky, véres fejet preparálni és utánvéttel feladni a cég címére: SM alpakka díszműtárgy és terepszínű festék Bt. Mauritius, 3-as bungalló, (a falon vállmagasságban barna csík)

Bajusz. 2007.11.13. 10:00:17

Na meg is van, csak alá kell írni, visszafaxolni és mindent intéznek helyettem. Nem gondoltam, hogy ez ilyen egyszerű lesz...

spájdernecc 2007.11.13. 10:01:37

de hogyan tuszkolod bele a fejet a faxba?
jó a mauríciusi posta, gyorsan odaért :))

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 10:05:14

halika akkor faxolom én is Bajusz

Bajusz. 2007.11.13. 10:14:42

Ja, én a biztosítást intézem faxon, a fejet még várom! :)

spájdernecc 2007.11.13. 10:25:06

lesz valami új poszt, vagy fejvesztve eszetlenkedünk itt?

Bajusz. 2007.11.13. 10:30:07

spájder, intézz valamit! :) Egy új poszt jól jönne, vagy lineklek vmi durvát...

Bajusz. 2007.11.13. 10:31:44

Pl ha nő lennék, tuti vennék egy ilyet magamnak! :D
www.videa.hu/main.php?page=play&v=iEFaS9Oue7vDZtUe

Bajusz. 2007.11.13. 10:39:34

jó, ennyire azért nem volt durva...

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 10:50:25

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 10:31:44

hogy neked milyen linkjeid vannak... ezt bújod egész nap?

spájdernecc 2007.11.13. 10:51:58

Szervusz acetonfóbiás hölgyemény:)

Bajusz. 2007.11.13. 10:53:09

körömlakk, a videát szoktam nézegetni, persze más kategóriákat is, de a legtöbb új videó valamiért a felnőtt rovatban található... :)
Spájder, te mint bölcs, élettapasztalattal rendelkező ember mondd már meg nekem, rutintalan kiscsikónak, az amerikai fociban az edzők fején miért van fejhallgató-mikrofon kombó? Kivel beszélgetnek!?

Bajusz. 2007.11.13. 10:53:40

körömlakk 2007.11.13. 10:50:25
Szerinted egy perverz állat vagyok? :D

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 10:55:06

Bajusz ha már így megkérdezted.... igen

spájdernecc 2007.11.13. 10:56:56

kérlekszépen a megfigyelőkkel.
a stadionok tetején, világítástraverzen, ahova éppen férnek, magaslati helykről hesszelik az ellenfél minden mozdulatát, mintegy légifelderítőként.
ezek beszámolnak a látottakról, az edző pedig az ellenfél felállásának függvényében kiókumlálja a frankót.

Bajusz. 2007.11.13. 10:59:23

spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu/ 2007.11.13. 10:56:56
aha. szóval ez olyan mint egy háború/csata? Mert maga a sportág is fehér homály számomra... Amolyan területfoglalásosdi, csak labdával játszák, és lehet gyepálni egymást. Szerintem.

spájdernecc 2007.11.13. 11:02:04

néhány éve, mióta a sporttévék közvetítenek ilyesféle eseményeket nézegetem... ha nagyából megérted a szabályokat, már élvezhető, de néhány bennfentes kifejezés azért még szanszkritül van...

Rosszindulatú Vászka 2007.11.13. 11:03:21

Na ezért szeretem a profi boxot, mer nem tart sokáig és értem is: az a feka aki állva marad nyert :)

Meg okos sport is, mert fontos a fejmunka, meg keresztényi is, mert jobb adni, mint kapni.

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 11:03:26

kérdezzetek
van egy ismerõsöm (udvarlóm, ejj, de szép szó ez ) aki amerikaifocozik ami homály megkérdezem tõle, persze ha komolyan érdekel benneteket

spájdernecc 2007.11.13. 11:10:00

ne törd magad Sky:)
véletlenül kérdezel valami egyszerűt egyszer,
sose hagyja abba a térítést.
ismerem a fajtájukat. volt egy rögbis haverom, az mindig úgy kezdte:
- az amerikai focival ellentétben.....

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 11:11:53

spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu/ 2007.11.13. 10:51:58
Szia PókÚr! Megtiszteltetésnek veszem, hogy szerény személyem nickjét is költői vénád átlényegítette :-)

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 11:13:19

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 10:53:40
Nem.
perverzséged visszafogott és egészséges kategóriát erősíti - ha van ilyen

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 11:14:49

Amerikai foci... volt egy amerikai tanárom, az tanítgatott minket a szabályokra, de már akkor sem érdekelt, meg hát a matekleckét is meg kellett csinálni valamikor...

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 11:16:42

spájdi: nem olyan, egyáltalán nem nagyon kedves visszafogott és nem csak magára figyel, úgyhogy nem hiszem, hogy sokáik untatna vele :-)

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 11:17:01

Illetve nem tudom. Ide belinkelsz egy két dolgot, de ki tudja milyen vagy a valóban. Eme kérdést inkább a Kedvesednek tedd fel. Ám amennyiben Ő is hasonló mint Te, nem tud elfogulatlanul, és kívülállóként állástfoglalni :-D
Tudod mit? Perverz vagy. És nem.

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 11:17:23

kviddicsjátékos akarok lenni
mert sajnos úgy tűnik, nem létezik a földön olyan foglalkozás, amire én alkalmas lennék.

Bajusz. 2007.11.13. 11:17:32

Nekünk is volt amcsi tanárunk középiskolában, meghonosították a softballt (majdnem baseball), még bajnokság is volt iskolák között 8 csapattal! :)

Bajusz. 2007.11.13. 11:18:12

Perverzségem egészséges, bátran kijelenthetem! :D

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 11:18:32

Bajusz, mér nem inkább a softpornót?:D

spájdernecc 2007.11.13. 11:19:37

kviddics? az a söprűs foci nem?
takarítóipar?

Bajusz. 2007.11.13. 11:20:02

kedvesem szerint nincs semmi gond a szexuális fantáziámmal, csak neki kicsit sokat akar a szarka... :D

Rosszindulatú Vászka 2007.11.13. 11:21:50

- Józsi bácsi, a szexiuális élete legalább feléről le kell mondnia!
- Doktor úr, ne beszéljek róla, vagy ne gondoljak rá?

:DDD

spájdernecc 2007.11.13. 11:21:50

POSZTOT! esdve kérem!
nem vagyok kívácsi Bajuszkoma hálószobatitkaira :))

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 11:23:15

spájdi: igen, seprűs. hasonlít a focihoz.
én fogó szeretnék lenni...:D
Bajuszka, te jó pasi vagy:)

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 11:25:08

spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu/ 2007.11.13. 11:21:50

én kíváncsi vagyok:D

Bajusz. 2007.11.13. 11:30:33

Kali, sajnos az én hálószobatitkaim még nem értek le arra a szintre, hogy filmen is rögzítsék, ellentétben veled... ;) de dolgozom rajta!

spájdernecc 2007.11.13. 11:30:51

velvet.hu/blogok/gumicukor/2007/11/13/az_oroszok_orokeletre_vagynak/
tessék újabb kis szines :)
egyben felhívom a figyelmet a cím és a beltartalom finom ellentmodására
a helyes gondolatolvasó baráti vállveregetésben részesül :)

Vas A Ló 2007.11.13. 11:32:03

Üdv sztrovacsekek!

Mi újság a mocsoktanyán?

Bajusz. 2007.11.13. 11:33:18

18% vágyik örök életre
70% egyáltalán nem
12% nem tudja
Vagy nem ez volt a kérdés?

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 11:34:06

"Kali, sajnos az én hálószobatitkaim még nem értek le arra a szintre, hogy filmen is rögzítsék, ellentétben veled... ;) de dolgozom rajta! "

leértek?
de cukee

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 11:34:51

bajusz hálószobatitkairól nem esett egy szó sem, csak uródeszka volt a Möszijő. Amúgy a perverzség mint olyan nem is létezik, csak az internet lehetővé tette, hogy megnézzük mások hogy csinálják.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 11:34:58

spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu/ 2007.11.13. 11:30:51

A nyolcbankét százalékra gondolsz, aki nem akar örökéletet, vagy nincs kimondott véleménye?

Én utoljára a STALKER című játékban akartam örökéletet, de aztán rájöttem, hogy jobb ez így, hogy meghalhatok a radioaktivitástól.

spájdernecc 2007.11.13. 11:35:05

de bizony!
üdv a laposujjúnak!

Vas A Ló 2007.11.13. 11:35:41

Kedves Sky,

Hány tanárt mészároltál le tennap?

A) 1
B) 4
C) 2-t, de elôtte kínzás

Bajusz. 2007.11.13. 11:36:47

Bocs Kali drágám, "nem értek el", ezt akartam írni, csak gyorsabban gondolok, mint gépelek! :)

Vas A Ló 2007.11.13. 11:37:50

Köszönöm, kihevertem életem legrosszabb filmjét, amit Tarantinónak köszönhetek.
Halálbiztos - halálszar! Ultra brutál szar!

Bajusz. 2007.11.13. 11:37:58

körömlakk, köszönöm, ezentúl ezt használhatom érvként? :)

Bajusz. 2007.11.13. 11:40:47

Pedig Tarantinonak nem szoktak szar filmjei lenni... A Kil Bill konkrétan überbrutálzsír! :)

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 11:41:00

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 11:37:58

kéééérlek :-)

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 11:41:42

bajusz, neked is teccett???;)
én egybe néztem meg a két részt...
imádom!

Bajusz. 2007.11.13. 11:42:36

Kali és a zenéje... Beszarás úgy ahogy van az egész!

Bajusz. 2007.11.13. 11:44:48

körömlakk 2007.11.13. 11:41:00
Ok ezenúl ha bárkinek problémája van, körömlakkhoz küldöm, hogy elmagyarázza neki, az amivel vádol (perverzió), nincs is, csak az internet lehetővé tette, hogy nézzük,mások hog csinálják... Háhá, mekkora ötlet!

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 11:47:53

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 11:44:48
bármit megmagyarázok, de a beteg dolgokat nem sorolom ide, ne örülj! :-)
a zuccára pisilős lyányokat konkrétan karóba húznám, és Adyt, valamint Shakespearet olvasnék fel nekik.

Bajusz. 2007.11.13. 11:47:55

Zamfir - Lonely Shepherd például az abszolút kedvenc, meg Al Hirt - Green Hornet... De az összes szám annyira ott van!
hu.wikipedia.org/wiki/Kill_Bill_Volume_1_(filmzene)

Bajusz. 2007.11.13. 11:48:49

azokat én is. Demszky-karóba.

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 11:49:20

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 11:48:49
az milyen?

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 11:53:31

tegnap belenéztem a Balage showba.
a DÉLUTÁNI (tehát kiskorú öcsém is nézheti) műsorsávban lábfetisiszták és aranyzuhanyra vágyók jelentek meg.
fasza, nem?

Bajusz. 2007.11.13. 11:54:01

zöld oszlopocskák leszúrva gyalogosok védelmére, hogy ne állhass föl kocsival a járdára.

Bajusz. 2007.11.13. 11:54:58

Kali, a Balage-show nézőinek is megy följebb az ingerküszöbe, fenn kell tartani az érdeklődést ergo nézettséget.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:04:08

Szólj a kiskorú öcsédnek, hogy ne nézze a balázs sót, mert nem jó lesz neki.

Bajusz. 2007.11.13. 12:04:51

úgy vannak vele, hogy nem kötzelező nézni, el l ehet kapcsolni másik csatornára. meg az a lényeg, hogy beszéljenek róla. Mint mi most itt.

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:05:04

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 11:54:01
jaa, az nem csak a demszki érdeme, van az mindenhol...
egyébként had háboroggyak mán föl én is, hogy fényes nappal miket adnak. nem csak szexszel kapcsolatban, de olyan félelmetes képi megjelenésű filmeket, hogy ihaj. az ortt is bekaphattya bőszen

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:06:43

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 12:04:51
na azér ez nem ilyen eccerű
én kint a konyhában főzök, a gyerek serteperte, és kapcsolgat... megteheti, már önálló a mosolya... oszt a fickó épp belezi a zombikat.... na... szal... na... nemcsak balázssó...

Bajusz. 2007.11.13. 12:08:22

Újabb szervezet, amelynek neve hallattán bekattan az anyázós énem. ORTT basszus, az mekkora egy kókler lófasz brigád!

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:09:25

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 12:08:22
úgybizony
de hatalommal bír...

Bajusz. 2007.11.13. 12:09:32

Az már nem a tv-csatorna problémája, hogy a gyerek egyedül nézi a tv-t. Legalábbis valahogy így gondolkodhatnak...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:12:19

körömlakk 2007.11.13. 12:06:43

Mer mér néz az a gyerek tévét? Tessék leültetni a számítógép elé, Grand Theft Autozni, vagy valami jó kis lövöldözőset játszani, ha régi gép van otthon, ajánlom a Phantasmagoria című játékot, vagy vegyük például az internetet...

Annak idején én is láttam belezős-zombisos filmeket, azt mégis lett belőlem valamilyen, bár nem sikeres ember.

Bajusz. 2007.11.13. 12:14:22

Hiszékenynek igaza van! Mér néz a gyerek tv-t!? Mér nem jár táncra, zenekiskolába, RSG-re? Lovagolni, vagy úszni, esetleg színjátszókörbe? Le kell foglalni a kölköt, oszt akkor nem bambulja a tv-t délután, este meg hullafáradt lesz hozzá. :)

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:14:37

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 12:09:32
na mennymán te is a demagóg dumával. persze, a gyerek ha lehet ne nézzen tévét, de ha néz is, ne egyedül. oké, aki ezt 100%-osan kivitelezni tudja, annak kockacukrot dobok. nem arról van szó, hogy a gyerek ott tesped a tévé előtt nap mint nap, de vannak szituk... és egy 8-9 éves gyerek mellett nem fogja anyuci a kezikéjét napi 24 órában. csak tán meg kéne válogatnmi, hogy du 2-kor ne belezős film menjen, vagy a reklámba ne több csöcs legyen, mint kéz. vagy akkor mi a picsának van ez az egész ortt??? vagy én vagyok az? kurvaéletbe.

spájdernecc 2007.11.13. 12:14:38

na álljunk meg egy szóra
az a média tv. része, hogy milyen tartalom nem lehet a védett sávban.
szarnak rá.
a bírságot röhögve fizetik, mert nem elrettentő erejű, az elsötétítést meg valahogy nem olyan nagyon szeretik kiszabni...
azért havi két szombat töksötét, reklámbevétel nélkül lehet, hogy elgondolkodtatná az idétlenjeit...

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:14:59

Hiszékeny Úr/Lapatári Malmú 2007.11.13. 12:12:19

a gyermek nem néz annyi tévét, mint amennyit GTA San Andreast/Liberty City Storiest jáccik.

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:16:04

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 12:14:22
a gyerek jár ilyenekre.
tudod mit? majd a te gyereked nem néz tévét, oké? semennyit.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:16:12

Vagy csak megmondani neki, hogy nem tévézhet egyedül, oszt kész. Nem fogja nézni a zombis-baszós filmeket. De arra lehet készülni, hogy akkor a "teljesen egészséges" lelkét majd jól kigúnyolják és kiközösítik az óvodában/iskolában, mert rajta kívül mindenki látta a zombis filmet.

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:16:38

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 12:14:22

bringázni, kutyát sétáltatni, szintén kiskorú cimbijéhez, focizni jár.
de néha otthon is köll lennie.

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:18:23

részemről öcsém meg a hasonkorú kölkök médiafogyasztási és egyéb szokásainak taglalása lezárva, már bánom, hogy megszólaltam egyáltalán.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:18:59

Nézheti a gyerekem a tévét, ha majd lesz. Engem nem zavarna, ha zombikat néz. Ha délután csak hírműsort adnának, az sem lenne jobb. Viszont ha minden csatornán este kilencig a kisvakond menne, attól meg a felnőtt nézők tüntetnének.

Rosszindulatú Vászka 2007.11.13. 12:19:17

A tévé gáz? A legaberáltabb sztorik a grimm testvéreké meg az anderzené meg többi. A klasszikus mesék bagy része tömény horror meg megalázás.

Persze lehet a dednek a Szentírásból is olvasni esténként, osztán döbbenünk, hogy keresztrefeszítőst jáccanak (forrás: a Szentesi Foxi Maxi).

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:19:56

különben meg nem arról volt szó, hogy én mit engedek meg, meg mit nem, hogy az én gyerekem mit lát meg mit nem, mire jár meg mire nem, hanem a média felelősségéről és leszarásáról volt szó. le lehet kattanni rólam.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:20:12

Na jó. Beszéljünk másról. Ki ismeri Ashtar Sherant?

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:21:23

(A médiának nincs felelőssége, a szülő felelőssége, hogy mit enged a gyerekének megnézni)

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:21:26

Bajuszka, holnap reggel interjú az egyik általad átküldött melóra:D

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:21:53

mekkora baromságokat írtok.
mindössze arról volt szó, hogy lájtos időben se tömény szex, se klasszikus értelembe vett szörnyűség ne legyen. ezeken kívül nem csak kisvakond és kerekasztal beszélgetés létezik...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:23:49

jóvan na! Nem vagyok sikeres, és még szélsőséges se lehetek?

Bajusz. 2007.11.13. 12:24:36

khm, akkor most tulképp min is veszekedtek? Én gyerekem még velem egy nadrágban jár...
Kali, örülök neki, nagyon!

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:24:49

Hiszékeny Úr/Lapatári Malmú 2007.11.13. 12:21:23
de van. amikor mész kocsival, és az óriásplakáton egy megmagyarázhatatlanra kérdez rá a kölök, akkor van. ha nem lenne felelőssége, pornót nyomhatna délután négykor.
akkor nem lehetne felelőssége, ha minden családban meg lehetne tenni, hogy az egyik szülő csakis a gyerekekkel tud lenni és foglalkozni nonstop. nagyrészt megoldja az ember, de vannak kivételek is, az élet már csak ilyen.

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 12:25:30

kali
/c
gyerektéma
le kell foglalni 3 nap zeneiskola 2 edzés este 6-ig 7 mire hazaérünk ergó fürdés alvás de gyorsan
nincs tv

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:26:09

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 12:24:36
ezt nem volt nehéz kitalálni...

Bajusz. 2007.11.13. 12:26:35

Sky, milyen hagszeren tanul a gyerek? Csak fúvóst fogadok el válaszként! :D

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 12:28:19

még semmilyen
nyomja a szolfézst :-)
de fuvolát szeretnék Én, de ugye nem én döntöm el
mondtam neki: gyermekem bármit csak hegedüt ne

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:28:32

körömlakk 2007.11.13. 12:24:49

Ha nem akarod, hogy a gyerek tévézzen egyedül, zárd el előle a tévét. Nehogymá a pisztolygyár legyen felelős a gyilkosságért!

spájdernecc 2007.11.13. 12:29:09

Sky, azért az a gyerek legyen egy kicsit gyerek is...
így messziről soknak tűnik amit írsz, közelről meg rengetegnek.

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 12:31:02

nem olyan vészes ám m''eg majd harmadiktól az lesz most még nem az amikor zenesuli akkor normális idõbe menne haza, de akkor én vagyok iskolába így azért érünk késõn 1 nap van a héten mikor 5.30-ra hazaérünk

Bajusz. 2007.11.13. 12:31:14

Hiszékeny Úr/Lapatári Malmú 2007.11.13. 12:14:27
hugyozás más testére, akinek ez jó.

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:31:56

tv-zés alternatívái: én nem néztem hetekig az elragadóan bunkó paraszt, szexisen borostás Dr House-t, hanem helyette Fazekas Henrik kalandjait olvastam...
egy hónap alatt 6 kötet felfalva.
mindig is imádtam olvasni.

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 12:32:03

Hiszékeny Úr/Lapatári Malmú 2007.11.13. 12:28:32
NEM ERRŐL VOLT SZÓ
én megoldom az életem, ezzel ne aggódjon senki

Lófő (törölt) 2007.11.13. 12:32:52

Emberek a kártonnyetvorkon olyan rajzfilmek vannak,h még felnőtteknek is beszarás

Bajusz. 2007.11.13. 12:32:53

Sky, fuvola rendben, engedélyezve. Hegedűből ha kihagyja az első 3 évet, akkor egész elviselhető... :D

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:32:55

Ja, értem, Bajusz. Az már nekem sem tetszik. De én valamiért nem láttam a Bazsa sót. Meg a család kiskorú tagjai sem.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:33:58

körömlakk 2007.11.13. 12:32:03

A tévétársaság meg megoldja a műsorválasztást, azzal se.

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 12:35:42

bajusz köszönöm
így rendben lesz, bár kíváncsi leszek a kiscsaj mit választ
ha a másik hobbijára gondolok az is elég megdöbbentõ, de hagyom had bontakozzon

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:37:09

hű de fasza
nagyikám a dunatévés kívánságműsort nézi
éppen Bangó Margit van

Bajusz. 2007.11.13. 12:37:27

szolfézson vagy ének órán nem kell már furulyázni? Nekünk általánosban kötelező volt, ott derült ki hogy "van tehetségem" a fúvós hangszerekhez...

Bajusz. 2007.11.13. 12:38:04

Kali, inkább azt nézze, mint a Budapest Tv-set... :D

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:38:44

na igen
még jó hogy a Fásy szopatót vagy mit nem szokta nézni

Bajusz. 2007.11.13. 12:40:01

Mióta pornózol, állandóan ilyenek jutnak eszedbe, hogy "Fásy szopató"... Mr Kali hogy bírja? :)

Bajusz. 2007.11.13. 12:42:09

Elmentem ebédelni, kb fél óra múlva jövök, senki ne mozduljon!:D

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:42:23

Bajusz82/Sly Steeldong 2007.11.13. 12:40:01

Tony Tongue?
jól
főleg h rajta gyakorlok:D
hát mér? el lehet énekelni
"Fásy szopató...a hééétvégééén"
milyen gaymovie lenne, boááá

Skyline/nana szusz 2007.11.13. 12:42:49

bajusz itt is kötelezõ de még csak elsõs és második félévtõl lesz furulya

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:44:35

ja, hogy Walker, a texasi Popóról már ne is essék szó

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 12:53:53

Persze, a BUZIMON volt a legjobb rajzfilm, a főszereplő Ass, meg volt benne FARBASSAUR, meg PICSAKU.

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.11.13. 12:59:47

Hiszékeny Úr/Lapatári Malmú 2007.11.13. 12:53:53
és barátai: Cock és Pussy

kijaza Ashtar Sherant?

spájdernecc 2007.11.13. 13:00:50

Mindent megtettünk, hogy szabad akaratotok felesleges megsértése nélkül semlegesítsük a többletsugárzást a termőföldjeitekben, az atmoszférátokban, valamint, hogy eltereljük a potenciálisan veszélyes aszteroidákat a bolygótokba való becsapódástól. Mi tartjuk fenn a bolygótok tengelyének stabilitását, és amennyire csak lehet, enyhítjük a nyomást a tektonikus lemezrendszereitekben, így irányítjuk távolabb a földrengéseket ez erősen benépesített városaitoktól.
annyit mondok :ejha!

Hati_x 2007.11.13. 13:03:00

Hello! Na most hogy Bajusz elment kajálni biztos most lesz új poszt! :) hisz ez így szokott működni.

Rosszindulatú Vászka 2007.11.13. 13:06:24

aszta a tektonikát asztat ismerem, aszt akarja elszámoltatni az izlandi gárda :)

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 13:22:52

Hiszékeny Úr/Lapatári Malmú 2007.11.13. 12:33:58
jogos a két pont
talán emiatt nézünk jobbára discoveryt, meg animalt.
vagy sétálunk
vagy kártyázunk
vagy megnézem a lászlótábort, mert azt imádjuk.
vagy úszik
vagy ügyintézünk
vagy megnézzük a győzikét, és felvilágosítom, milyen mocskos népség, sose álljon vele szóba
:-P

ErrorFlynn 2007.11.13. 13:24:01

hejjhó
navégre beértem

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 13:25:40

Mottó: A békés űrlényekkel a kommunikáció

cseh földön már folyamatban van ...

Szeretettel ajánlva minden békés embernek e cseh földön és barátainknak az Űrből.

Tisztelt olvasó,

Ezennel felsorolom önnek a kapcsolatteremtés feltételeit az Űrbéli barátainkkal és a Teremtőnkkel. Ezek a feltételek fel vannak sorolva a „Párbeszédek“ szövegben, és itt csak összefoglalom őket. Önök, akiknek túlságosan materialista gondolkozása van, el van nyomva az érzés, összpontosítsanak ezeknek az akadályoknak az elhárítására.

Ezek a feltételek lényegében azonosak a kozmos törvényeit Teremtőnk törvényeivel és betartásuknak köszönhetően emelik és stabilizálják a vibrációs - lelki szintet.

1. Szeretetteljes, harmónikus és lelki - érzelmi alapú, rendezett életet élni. Szeretni a Kezdeti minden és mindenki Teremtőjét, saját Lelkünket és saját fizikai testünket, ezzel szeretitek saját Teremtőtöket, mert ti az ő részei vagytok. Túlzottan alkoholt nefogyasztani, legjobb egyáltalán, dohányzók csökkenteni a cigarettát, legjobb egyáltalán. Megbocsátani feleberátainknak és magunknak.

2. Szeretni a többi emberi lényt, azokat is, akik bántanak, mert ők csak azt teszik, amit tudnak.

3. Szeretni az összes többi Teremtményt, “élőt” és “élettelent”, ti. a természetet, növényeket, állatokat, és a Föld bolygót, amely magasabb rendű teremtmény mint mi magunk.

4. Korlátozni a hús evést minimumra, legjobb egyáltalán.

5. Likvidálni – tönkre tenni a negatív irodalmat, ti. háborús könyveket és újságokat, erotikáról és negatív űrlényekről (UFO - elrablások, űrhajók lezuhanása stb.) – durva energia sugárzókat.

6. Neolvasni a negatív könyveket és újságokat, nenézni a negatív filmeket, jó ignorálni a politikát, mert tele van durva vibrációval.

7. Ne legyen felesleges vagyo (2 és több házad, 2 és több autód .... stb.).

8. Segíteni a rászoruló embereket lehetőségeid szerint.

9. Legalább minimálisan dolgozni azoknak akik az Űr barátokról terjesztik az információkat, mégpedig enyhe, nem erőszakos módon.

10. Nebántani a többi teremtményt.

spájdernecc 2007.11.13. 13:27:01

szia Felbukkanó Finn :))

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 13:27:07

mi a jóélet ez az ashtar sharon vagy mi ki, mi van?

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 13:27:44

teremtsek kapcsolatot az űrlényekkel? de akkor mikor vásárolok be vacsorához?
vagy miii?

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.11.13. 13:29:40

Hiszékeny Úr/Lapatári Malmú 2007.11.13. 13:28:06
steinerkristóf egy kiadós shoppingolós-kozmis délután után némi megvilágosodás fílinggel...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 13:30:30

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ BELEÉRTVE A POZITÍV MEGOLDÁST EGYES SZEMÉLYEK ÉS KORMÁNYOKNAK IS ELÉGSÉGES TÖBB MINT 5000 OLDAL ÉS 1500 KÉP TERJEDELMÉBEN AZ INTERNETEN TALÁLHATÓ www.universe-people.com. A csiprendszer építéséről világszerte - lásd PROJEKT L.U.C.I.D és TOTALITÁRIUS VILÁGHATALOM (Herzán). Szintén itt újságcikkek Karel Gott (65.cikk) figyelmeztetéséről, a csipes egészségi kártyák jóváhagyása Brüsszelben és a tervezett bevezetésük 2005-ig (86.cikk), a VZP betegbiztosító csipes kártyái (118.cikk), csipek a CSSZDSZ 2002 választási programjában (čl. 92), csipek KISEBBEK 1 mm-nél (TOSHIBA, 121.cikk), csipek autóbuszokban (129. cikk), az ÖSSZES autó csipes nyomozó rendszere (úti vámok, 130 - 132 és 139. cikk), a termékek vonalkódos cseréje és jelölése, TELJES sorozatszámozása távközlési adat átvitellel (135.cikk), új csipek gyártása (INTEL, 136.cikk), útlevelek az EU-ban: ujjlenyomat és szem fényképe (138.cikk). HOGY E FONTOS INFORMÁCIÓK IRÁNT NAGY AZ ÉRDEKLŐDÉS TANÚSÁG RÁ A LÁTOGATOTTSÁG SZÁMA – 450 000 CZ ÉS 134 000 EN (2004.10.25). Értesítsétek a többieket, beleértve a hivatalnokokat és a médiák munkatársait !!!


Mi köze Karel Gottnak ehhez az egészhez?

Ez valami szekta főistene amúgy, de az általam linkelt oldalon sok fordítógépes érdekességgel találkozhattok.

alig se 2007.11.13. 13:30:37

mindenkinek mindent!
most vagyok túl az elmúlt évezred legjobb oktatatásán!
hippiájjé!
konklúzió:
minek a szabályok,
ha senki sem be nem tartja
gyártsunk még papírok,
a gennyes-redvás-faszba...

spájdernecc 2007.11.13. 13:30:46

a csávó a Kék lagúnából :)

Bajusz. 2007.11.13. 13:32:40

Visszatértem, hol az új poszt? Mi ez a űr izé? Meg Kék Lagúna kontra Steinerkristóf? Miről maradtam le, te atyaúristen...

spájdernecc 2007.11.13. 13:32:53

Mi köze Karel Gottnak ehhez az egészhez?
ejnye naívka!
Karel Gott , mint a neve is mutatja, maga a cseh Isten...

alig se 2007.11.13. 13:33:32

Bajusz, én is csak kapkodom a fejem...

ErrorFlynn 2007.11.13. 13:34:07

mostazonnal köszönjön nekem mindenki, különben halálosan megsértődöm

spájdernecc 2007.11.13. 13:34:34

Bajusz, hagytál valamit?
elkullogok burkolni...
hupákolásmentes ebédidőt!

spájdernecc 2007.11.13. 13:35:13

ErrorFlynn 2007.11.13. 13:34:07
spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu/ 2007.11.13. 13:27:01
szia Felbukkanó Finn :))

alig se 2007.11.13. 13:36:14

bazdmeg mindenki, köszönj a zerrornak!!!!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 13:36:15

Szia Error!

Ashtar Sheran egy meglepő űrszekta vezetője, érdemes az oldalát nézegetni, én már az összes kollegámat a gyíkok rémuralmával terhelem.

ErrorFlynn 2007.11.13. 13:38:29

szia, Éhező Éltávozó :-)
sziasztok.
rendes fiúk vagytok

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 13:38:34

Gyíkok (a Sötétség erői, vannak ott más fajok is)

- Negatív kozmikus entiták, akik nem tartják tiszteletben a Kozmikus törvényeket – a Teremtő törvényeit és ezért ki voltak zárva a Kozmikus konfederációból. Őket magatartásuk definiálja nem a fajuk!
- Nem ismerik a szeretetet. Emberrablásokat végeznek bolygónkon olyan emberek esetében, akik ezt lehetővé teszik saját negatív gondolkodásmódjukkal.
- A 4. dimenzióban élnek, de egyes magasabb dimenzióban is, aszteroidákon, üstökösökön és a Földön is (a Föld 4. dimenziójában).
- Gondolataikkal befolyásolnak minket. Már a puszta róluk szóló információ befogadása is csökkenti vibrációs szintünket, és növeli az elrablás valószínűségét. Vigyázat a könyvekre, filmekre, melyek róluk szólnak! Azonnal látnak minket monitoraikon és be tudnak határolni.
- Mellkasukban egy kristály helyezkedik el, mely az emberek félelme vételére van kiképezve. A mi félelmeink és szorongásaink számukra élelem. Éppen ezért az utóbbi 300 000 évben szándékosan gerjesztik bennünk ezeket az emóciókat. Ez a folyamat a múltban és a jelenben is zajlik vallások, egyházak, kormányok, tudomány, oktatás által, melyeket befolyásuk alatt tartanak.
- Mindent megtesznek annak érdekében, hogy tönkre tegyék bolygónkat és aztán elfoglalják, mert az elpusztított bolygókon érzik magukat otthonosan. Másképp képtelenek a létezésre. Saját bolygóikat már régen elpusztították.
- 1998 januárjától meg van tiltva jelenlétük a Földön. Abban az esetben, ha nem veszik figyelembe a tiltást, azonnal ártalmatlan energia-nyalábbá változtatja, esetleg eliminálja őket Astar Nagy kozmikus flottája.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.11.13. 13:39:50

- Civilizációnk nagymértékben a Sötétség erői uralma alatt van ezernyi irányitóprogram által.
Negatív gondolkodásunkkal az egész Világűrből, mint a mágnes idevonzottuk őket. Saját érzéketlenségünkkel mi magunk engedélyezzük leigázásunkat. Inteligenciánk alkalmazásával nincs semmi esélyünk velük szemben, mert a mi IQ 100 az övék pedig 200.

* A negatív befolyások ellen védelemként naponta képzeljünk el magunk köré egy szeretetteli aranyszínű burkot egy kilométeres távolságig, vagy tojásalakút (kezdők), vagy henger alakút (haladók, hogy kapcsolatban maradjanak az Űrrel).
* Bolygónkon a természet kivételes és egyedüllálló – egy információs adatbázis, ún. Élő könyvtár.
* Az emberek többségének, sajnos a rossz csak akkor tűnik igazán rossznak, ha személyesen őket érinti.
* Egyes életek tapasztalatai által az emberi lény tökéletesedik. A Földön vannak emberek, akik pld. már akár 900-1100 ezer életet tudnak maguk mögött (ők a fejlettebbek) vagy 400 ezer életet (lelkileg kevésbé fejlettek), ebből a mennyiségből mindig kb.1500 élet kötődik egy bolygóhoz.
* Mihelyt az ember magába fordul és a problémái okát önmagában és nem a környezetében keresi, ez számára nagy előrelépést jelent.

Bajusz. 2007.11.13. 13:40:38

Szia Error
Űrmicsodákkal nem foglalkozom. Új poszt van!

felpenzem · www.felpenzem.hu 2007.11.14. 10:33:56

háhá a sci-fi be illik a boogie-s video. főleg mikor lazul. www.felpenzem.hu
süti beállítások módosítása