Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukisag (5) szupercukiság (14) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Kínzó kérdésre jéghideg válasz

2007.12.14. 10:57 | Subba Semjén

Levelet kaptunk lájf:

Tisztelt uram A Hovány Kft és élén Hovány Márton kérését, mondatait tolmácsolom ön felé. A közelmúltban a subba-n megjelent a tűzforró vagy jéghideg blog, ami ki lett emelve főlapra. A cikkben két további blog link is található, igy már három helyen taglalják Hovány Márton és Bebe szakmai és baráti kapcsolatát. Erre válaszul létrehoztuk a hovany.blog.hu-t, amit mint helyesbítés az alaptalan vádakra, kérjük kirakni a főoldalra. Megértését, és az igazsággal való szimpatizálását előre is köszönjük. Amennyiben a megfelelő helyreigazítást és a minket ért erkölcsi károkat nem látjuk számunkra is kielégítően rendezni, úgy cégünk megteszi a szükséges lépéseket a jogi úton történő rendezésre! Tisztelettel: *** rendszergazda

Bár ugye a kifogásolt posztban - szokásunkhoz híven - semmilyen állítást nem fogalmaztunk meg, mégis, minden egészséges ember nevében, kitörő örömmel írjuk le: Bebe és szponzora két teljesen egészséges, –hetero- szexuális beállítottságú ember. A fentebb linkelt blogban megfogalmazott, vélelmezett állítások - gátlástalan, ártó szándékú, (homokos), lelkileg sérült, rágalmazó pszichopata! - viszont nagyon rosszul estek, kicsit most félre is kell vonulnunk egy pink buttpluggal.

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr97263653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazydaisy 2007.12.14. 14:16:53

7 éves leányzónak aranyos színes, mintás harisnyanacik vannak, jópofa állatos hátizsákok, állatfejes papucsok, a Rossmannban láttam kislánynak való piperedobozokat, kistáskákat. A kissrácnak vannak ezek a mindenféle őshüllő, dínók, társasjáték, dominó, sakk készlet, könyvek, gyurmázóskészlet.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2007.12.14. 14:19:30

Tisztelt Subba!

Az ön által feltett "Kínzó kérdésre jéghideg válasz" című posztban megadott oldal szerkesztője (és feltételezhetőleg Hovány úr) alaptalanul rágalmazza önt, így megsértette a btk alábbi pontjait:

1. rágalmazás (Btk. 179. szakasz): aki valakiről, más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el.

- minősített esetek:

a) aljas indokból vagy célból

b) nagy nyilvánosság előtt

c) jelentős érdeksérelmet okozva

- vizsgálata:

a) jogi tárgy: egyén társadalmi megbecsülése

b) elkövető magatartás: állítás (tolvaj vagy), híresztelés, utalás (te szarka)

c) elkövetési tárgy: becsület csorbítására alkalmas tény (objektív társadalmi felfogás szerint ítélik meg)

d) eredmény: nincs eredmény, vagyis immateriális, esetleg jelentős érdeksérelem

e) szituációs elem: más előtt

f) minősítő körülmény: nagy nyilvánosság előtt (sajtó útján)

g) tettességhez szükséges ismérvek: bárki elkövetheti, szándékosságot feltételez

h) motívum: aljas indok

i) célzat: aljas cél

j) sértett: lehet jogi és természetes személy, és személyösszesség is, de konkrétan meghatározhatónak kell lennie

- tudósító ha tárgyszerűen tudósít, és mindent megtett a kellő gondossággal, a jogi felelőssége kizárt, illetve tévedésre vonatkozó rendelkezésekkel enyhíteni lehet.

- kritikára nem vonatkozik

- a közszereplők tűrőképességének magasabbnak kell lennie

- rágalmazás és becsületsértés esetén nem az elkövetőnek kell bizonyítania, hanem a hatóságnak kell bizonyítania, de a valóság bizonyítása az elkövetőt terheli, de csak akkor, ha valakinek a jogos magánérdeke, vagy a közérdek indokolja

2. becsületsértés (Btk. 180. szakasz) aki a 179. szakasz esetén kívül mással szemben

a. sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével, vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben

b. nagy nyilvánosság előtt

a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétséget követ el.

- minősített esetek:

a) tettlegesen követi el (bántalmazási cselekmény, melyik nem testi sértésre irányulnak, hanem inkább megalázásra)

- vizsgálata:

a) jogi tárgy: egyén önbecsülése

b) elkövető magatartás: kifejezés használata, vagy egyéb ilyen cselekmény

c) sértett: lehet jogi és természetes személy, és személyösszesség is, de konkrétan meghatározhatónak kell lennie

- szóbeli és tettleges becsületsértés létezik

- becsületsértés és rágalmazás nem állhat halmazatban, kivéve a tettleges becsületsértés és rágalmazás esetén

- ha a becsületsértésnél az a. és a b. pont nem valósul meg, akkor az a becsületsértés szabálysértési alakzata

- kizárt a kísérleti szakasz

- a közszereplők tűrőképességének magasabbnak kell lennie.

Remélem, megteszi a megflelő jogi lépéseket, hogy a jövőben ne legyen hasonló precedens az elektronikus médiában.

Üdvözlettel: sarkisarkany

Prophet 2007.12.14. 14:22:51

Dinót ne vegyél, azt ellopják. Nekem is ellopta valami mocsok a Diploducusomat másodikban. Azóta vannak ezek a mentális problémáim. Majd kirakom iwiw-re, hogy Te mocsokállat! Jelentkezz, és addvissza, vagy kitépem a szíved!

Ne tedd ki a gyereket ennek a lelki traumának. Vagy ha az egyetemen plusz pontot akarsz szerezmi a lányodnak, nyugodtan. Almozottan hátrányos családoknak, meg akik korlátozott gyerekeket nevelnek, bizony jár a pluszpont. Meg a tahók gyerekeinek is, akik mondjuk 8 általánossal rendelkeznek, esetleg munkás(őr)ök. Legjobb ha terhes is. És igen, nem vettek fel, csak irigy vagyok a terhes, retardált, munkás családból származó cigánylányokra. De mindez abból a másodikos traumábúl vezethető le...

Ésszel!

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2007.12.14. 14:23:59

Azonnal írom a tippeket :) 10 éves kiscsávónak adok még két évet és lesz saját gyurmája, amivel játszhat, és el sem kopik. :D

Prophet, köszi, nem csalódtam :D Ezt a baromságot.

Harisnyanaci oké, piperéje százféle van, kiccsávónak sakkot veszek, nem is rossz, aztán megtanítom és jól elverem benne.

ErrorFlynn 2007.12.14. 14:28:05

és mit vegyek egy 8. hónapos kismamának?...

laposmacska 2007.12.14. 14:28:57

az a kínzó kérdés, hogy hol van az iwiw-válogatás???

crazydaisy 2007.12.14. 14:31:20

Error, 8 hónapos kismamának vegyél szülésznőt. Avval jár a legjobban.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2007.12.14. 14:31:23

Error: szerinted? Ez sokkal könnyebb, mint a hétéves gyereknek. Természetesen análintruderes vibrátort meg rózsaszín szőrmés bilincset. Mi mást?

Prophet 2007.12.14. 14:32:16

Sakkprogramot vegyél, (persze, vegyél.. CD tokot max) azzal jól el tud lenni. Ecsém onnan tanult meg sakkozni, azóta ha játszunk, mindig akad valami fontosabb dolgom, vagy felülkerekedik bennem a politikai korrektség, és nem ütöm a fehérrel a feketét, és nem is cigánybűnözök, feketével se a fehéret. Ő nem ennyire nyitott.

Lánynak vegyél beszélő macit. Amire rá lehet mondani, hogy "szeretlek" és vissza is mondja. Rövid úton megtanul káromkodni.

Kismamának egy teljesen új ruhatárat. Amúgy grat a gyerekhez!

crazydaisy 2007.12.14. 14:33:18

Mit vegyek én a férjemnek, nem iszik, nem dohányzik, dinókat nem szereti, gyurmázni nem akar, sportot kerüli, könyve van egy könyvtárra való, ruhája is, a nyakkendőt, pizsamát utálja.

Vas A Ló 2007.12.14. 14:33:52

Szanaszét szolizott szilikonos szőke 2007.12.14. 13:58:31
Error: salynos... :) Segítség kéne: miszart vegyek egy hét éves kiscsajnak karácsonyra? És egy 10 éves kiskrapeknak?

Nem tom, mit vegyél (az enyémek már nagyobbak), de addig is, ha neteznek, nézzétek meg a www.egyszervolt.hu oldalt, direkt nekik találtuk ki.

ErrorFlynn 2007.12.14. 14:35:14

sarasvati 2007.12.14. 14:33:43
eléggé a közelben. :-)
Szanaszét szolizott szilikonos szőke 2007.12.14. 14:31:23
fekete szőrmés bilincse, asszem, már van :-))

Vas A Ló 2007.12.14. 14:35:40

Kréééézi,

vegyél neki egy nagy motort.
Utána megszünnek ezek a jellemhibái. :)

crazydaisy 2007.12.14. 14:40:12

Motor már volt, azt is megunta. Olyan kis renitens, mire valamit kitalálok neki, vagy megveszi, vagy önként lemond róla. Ez így nem ér. Mégse vehetek neki karácsonyra meggybefőttet, mer azt legalább szereti. Hacsaknem.

Vas A Ló 2007.12.14. 14:40:29

Krézi Rézi:

Én is azóta vagyok tökéletes :)))

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.14. 14:41:43

Error
én ékszer-kence-parfüm vonalon keresgélnék.
ebben az állapotban mást nem nagyon tudsz.
meg valami hasznosat, ha megszületik a baba...mondjuk egy dada jó lehet, hogy a kismama tudjon aludni. mert sokáig nem fog:)))

Vas A Ló 2007.12.14. 14:42:11

Krézi:
akkor maradnak a szexuális segédeszközök.
Igaz, ez így közös aji Nektek.

De an(n)ál jobb :)

crazydaisy 2007.12.14. 14:43:19

Szöszi eszembejutott, vegyél a kismamának kenőcsöt terhességi csíkok ellen, annak fog örülni. Meg szoptatós melltartót, hálóinget.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2007.12.14. 14:47:04

A kismamás Error kérdése volt :) De vegyél neki kismama viagrát. Na tépek, még este leszek, köszi a tippet, tényleg segítettetek.

cyber panka 2007.12.14. 14:49:32

sziasztok :)

rendszergazda fenyeget a jogi lépésekkel? ez nagyon aranyos. és kedves is tőle, hogy instant posztot szolgáltatott ezzel a semjénnek. túl sok mindent nem is kellett hozzáfűznie.

crazydaisy 2007.12.14. 14:54:09

Ma biztos rosszak voltunk, azért nincs iwiw. Még a végén sarokbaállítanak bennünket. Az jár nekünk, nem az iwiw.

ErrorFlynn 2007.12.14. 14:54:28

helló, bébi :-))
funkcionális melltartója meg ilyenje már van. terhességi csíkja pedig nincs...

gastro, missing in action 2007.12.14. 14:58:33

Hovány Márton szcientológus -- csak mondom...

crazydaisy 2007.12.14. 15:02:29

Jujj, ha scientológus, akkor majd jön Xenuval és nekünk annyi.

stichus 2007.12.14. 15:04:04

én ismerem, szóval elfogult vagyok. de tényleg homi. mármint az autókereskedő úr. de psssssszt, titok

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.14. 15:04:56

ahh...a fenségesfelséges asszony:))

The reaper 2007.12.14. 15:05:38

A szcientológusoknak most aztán relevánsan fasz a picsájába. Huggyé szaré megvették az Almássy téri szabadidőközpontot. Pedig ott akkora koncertek voltak...

gastro, missing in action 2007.12.14. 15:06:28

stichus
én is ismerem (na nem olyan közelről:), és azért is irtam, de a homiban is lehet vmi...
és akkor még a egymilliárd körüli hitelállományáról nem is szóltunk:-)

The reaper 2007.12.14. 15:07:41

Amúgy kellemes délutánt. :)

stichus 2007.12.14. 15:08:59

sarkisarkany · kozrohej.blog.hu 2007.12.14. 14:19:30

nagy nyilvánosság definíciója lemaradt, ez így csak négyes :D

stichus 2007.12.14. 15:11:23

jujj, rossz, az, aki rosszra gondol

ErrorFlynn 2007.12.14. 15:11:37

most akkor télleg szcientológusok lesznek az Almássyban? hallottam már hotelről és túró rudi-gyárról is...

Mr. Spock 2007.12.14. 15:12:39

kiafasztérdekelabuzi.
iwiwet, de most.
sarkisarkany meg látom talált egy btk kommentárt, és gyorsan villantott vele. ami persze nem baj, de pont annyira érdekel ez, mintha egy magfizikai tanulmányt másolt volna be.
persze örülök hogy jogot tanul(t)

stichus 2007.12.14. 15:12:45

hát én arra tippelek, hogy káposztasavanyító üzem lesz ott

The reaper 2007.12.14. 15:16:47

Végülis tök mindegy mi lesz ott. Az a gáz h koncertek nem. :S

marsellus wallas (törölt) 2007.12.14. 15:19:37

hol
van
má'
a

SUBBA szív iwiw...???????????????????????????????????????????????????????


erre várok egész héten...:S:DS:DS:DSD:

Laxa 2007.12.14. 15:21:01

IWIWET BAZDMEG AZ A LELKE MINDENNEK!!!!!!!!!!! BAGOLYFASZ

ErrorFlynn 2007.12.14. 15:21:49

igen, ide is ideért.
a hó.
:-)

Carnivora (törölt) 2007.12.14. 15:35:02

Már megijedtem, hogy csak én nem látom az IWIW cuccost

Mrs. Hangszóró/Lárma és Zeneügyi Főmekhízott és KL 2007.12.14. 15:37:18

szépet, jót,
havat, hót,
hétfőn jövök
addig löszök
naszevasztok

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.14. 15:37:42

iwiw sehol????
istennőségem kávét főz. ki kér,

dayvan_cowgirl 2007.12.14. 15:39:52

igenigen, legyen már iwiw

Skyline/nana szusz 2007.12.14. 15:39:56

én is főzök akkor egyet!

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.14. 15:42:49

én várni utálok a legjobban.
embert, posztot, tökmindegy:((((((

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.14. 15:50:26

függők:))))))
majd kaptok valami sz@rt, amit belinkeltetek a múlt héten.
akkor lesz visítás:)))))))))))))))

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2007.12.14. 15:50:44

Kipostoltam az említett ellenoldalra, de ide is megteszem..

Ezt olvasta több kérés is felmerült? Ez az oldal vmi hatalmas marketingfogás része? Ha igen akkor jó lenne tudni működik e. Ha nem marketing a cél akkor mi? Komolyan arról h XY nem buzi-e? Szerintem érdemes volna mindenkinek ilyen oldalt indítani. vagy ide blogolni egy postot
=>nemvagyokbuzi.blog.hu csak h mindenki megnyugodjon.
Figyelem aki nem ir ide ezek után az a homoszexuális többséghez tartozik ezen oldal alapján

spájdernecc 2007.12.14. 15:50:47

'stét!
Szia Havazó Hiba :)

ckai/poke and destroy · http://www.nyariviola.blogspot.com 2007.12.14. 15:57:09

es meg mindig nincs iwiw... nem is lesz!:) uccse lenne szorakoztato, nemdebar?
dayvan cowgirl ismerlek? pecs?

ckai/poke and destroy · http://www.nyariviola.blogspot.com 2007.12.14. 16:03:29

nah most meg erre mindenki eltepett hogolyozni vagy mifene...:(

Kruger Papa · kruger.blog.hu 2007.12.14. 16:23:32

akkor most ez az ember coming out-olt?
vagy ez mire volt jó?

Skyline/nana szusz 2007.12.14. 16:35:36

okulásul
-Egyszer volt, régen volt... A Mikulás karácsony elõtt észrevette, hogy a 4
manósegédje megbetegedett. De a segédmanók nem tudtak olyan gyorsan
csomagolni, mint az igazi manók. A sok baj közepette Mikulásné bejelentette,
hogy az édesanyja velük fogja tölteni a Karácsonyt.
Szegény meggyötört Mikulás ennek hallatán kiment a rénszarvasszánhoz, de
szomorúan vette tudomásul, hogy az 5 rénszarvasból 3 vemhes, 2 meg
ismeretlen helyre távozott a kerítésen átugorva. Ezek után a teljesen
összetört Mikulás bement a házába, hogy igyon egy kis pálinkát, de azt
látta, hogy a segédmanók már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a
kezében tartott poharat összetörte. Mikor össze akarta söpörni a
szilánkokat, rájött, hogy az egerek régen megették a seprût.
Ekkor csöngettek, és a lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban
egy angyalka állt, kezében karácsonyfával.
Az angyalka így szólt:
- Hát nem csodálatos a mai nap?

Így alakult ki az a szokás, hogy a karácsonyfa csúcsára angyalkát húznak...

MacWolf · http://www.travian.hu/?uc=hu1_23494 2007.12.14. 16:36:07

privi.hu/mcwolf

Mindjárt megvan a napi ezer látogató, lázadjunk együtt a privisség ellen! indítsuk el az ellenforradalmat! Regeljetek Ti is most és árasszuk el subbával a privit!

tommm 2007.12.14. 16:43:02

a tompa.blog.hu -ra lett kirakva először a hír, de ők már levették, kaptak fenyegetést... vagyis MI levettük:D:D

lOc (a pasztafáriánus) 2007.12.14. 16:45:09

Nem érdekelnek a buzik, homárok. Hol az iWiW?????????????????

alig se 2007.12.14. 16:55:07

nincsen iwiw, nincsen kedvem
dolgozni semennyi
akkor ezért haza is megy
a kis drága senki...

spájdernecc 2007.12.14. 17:16:53

péntek iwiw nélkül...
mint a kávé kompletta nélkül

LenkL 2007.12.14. 17:29:26

Egy kis hiánypótlás:

Állatos kérdés? + Képek

iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11173966

LenkL 2007.12.14. 17:38:00

18+:

Azért érdekes hogy ezek mind ismerik egymást.

iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11581152

Laxa 2007.12.14. 17:41:02

iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9631358
már többször szorgalmaztam h eme hölgy kerüljön fel a heti termésre.... ÓRIÁSI FORMA :D

LenkL 2007.12.14. 17:41:26

Akkor ez most csokiból van?
Vagy bekente magát karácsonyi beigli mázzal?
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9855614

Laxa 2007.12.14. 17:43:19

a forum hozzászólásai is kemények...

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2007.12.14. 18:08:44

stichus, mr. spock: Csak gondoltam beírom ide, mekkor a barom aki ezt a blogot csinálta, mert míg subba direkt nem használt sértő szavakat, addig a rendszergazda igen. Akkor ne ríjjon a szájja, hogy feljelentelek, mert ő fog szopni. Egyébként jó ez a post, ezzel be is teljesült a nagy nyilvánosság előtt kérdése.

Amúgy miért nem bebe írt, miért a rendszergazda? Bántja, hogy degradálóan beszélnek a cuncimókulijáról? :D

MacWolf · http://www.travian.hu/?uc=hu1_23494 2007.12.14. 18:24:28

Köszönöm mindenkinek, hogy támogatjátok privi.hu-s forradalmamat.

Már 1000 fölötti látogatószám, nagyobb forgalmat termeltem egy nap alatt, mint az egész oldal rajtam kívül.

Csináljatok Ti is privis lapot és élvezkedjünk együtt a 14 éves picsák közt!

Laxa 2007.12.14. 18:28:19

SUBBA! Elfordultál a családtól...nem tisztelsz minket

olcsóJános 2007.12.14. 18:33:08

bazdmeg!
jézus fasza mi történik itt?!
macwolfot föl kéne akasztani!
meg az a kurva subba is

Iksz 2007.12.14. 18:37:27

olcsóJános 2007.12.14. 18:33:08

miért is?

spájdernecc 2007.12.14. 18:39:06

Szasz Vigyori:)
hogy ityeg?

tommm 2007.12.14. 18:40:17

tompa.blog.hu

Szavazzatok Hoványról és Bebéről, hogy kiderüljön végre a hőn áhított igazság!

Iksz 2007.12.14. 18:41:29

áááááááááááááááá Wolf:D:D:D:D mi ez a nyomorult zene:D:D:D ááááááááááááá:D:D:D:D nagyon odabasz:D

Iksz 2007.12.14. 18:42:46

szevasz Pók Úr!:) mindjárt megyek koncertre, és már fűtöm magam egy kis vodka segítségével:D:D az "anyazenekarunk" nyomja este, és megyünk rotálni:) Nálad mester?

Iksz 2007.12.14. 18:49:24

ohh köszönöm Pók Úr:) mindjárt keresek valamit Spájdi:) hol voltál ma egécc nap?

spájdernecc 2007.12.14. 18:51:18

szidtam a pestieket lelkesen és folyamatosan, közlekedési okokból

Iksz 2007.12.14. 18:52:42

www.youtube.com/watch?v=UahSQKgDUbE

Na Ők azok:) csak kár, hogy fos a minősége...

Iksz 2007.12.14. 18:53:21

spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu/ 2007.12.14. 18:51:18

elhiszem..:S egy katasztrófa, ami ott ki tud alakulni...:S

Iksz 2007.12.14. 19:00:27

nem, még nem ismertem eddig:)ez inkább ilyen Rock'n' roll téma... jó ez is:) csak én a szaftot szeretem:)

Iksz 2007.12.14. 19:06:29

www.youtube.com/watch?v=rGwvNapBMUI

na itt egy kis fasza texas blues:) shuffle:)

Iksz 2007.12.14. 19:11:41

spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu/ 2007.12.14. 19:08:45

na eztet ismertem:D az a fal a háttérben:D:D:D mekkora:D meg ott a jó kis telecaster is:)

Iksz 2007.12.14. 19:13:40

nah ez jó vót:D

Iksz 2007.12.14. 19:26:05

spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu/ 2007.12.14. 19:14:27

köszi Spájder úr, meglesz:) Néked is hasonló jókat kívánok!:)

MacWolf · http://www.travian.hu/?uc=hu1_23494 2007.12.15. 08:47:34

Köszönöm annak a more than 1500 subba fannak, akik meglátogatták tegnap a privis oldalamat és megmutattuk a csöcsös-segges 16 éves kiscsajoknak, hogy nem csak úgy lehet látogatottságot elérni.

A zenét meg én sem tudom, honnan is van, csak úgy találtam, szal én is örülnék némi infónak, mert sztem megtaláltam az új slágert :D

saratnay zarolta 2007.12.16. 03:29:15

hja öngól elég erősen. én végig se olvastam azt a bejegyzést, nade ezek után...

Lord_Cica (törölt) 2007.12.16. 14:50:44

Ezt olvastátok?

"Bebével átlagos kapcsolatban vagyok! Ez esetben az átlagos azt jelenti, hogy ugyan olyan, mint a zenekar többi tagjával."

Húha, mik történhetnek a találkozóikon :)
süti beállítások módosítása