Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Híreket mondunk: perrel fenyegették meg a Subbát

2007.12.21. 18:30 | Subba Semjén

Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a beérkezés sorrendjében):

Első reakció a coolspace.hu fejlesztési csoportvezetőjétől kommentben:

Szilardi Janos 2007.12.18. 14:18:53

Az RTL Klub fejlesztőinek semmi köze nincs ehhez az egészhez, és finoman fogalmazok akkor, amikor azt mondom, hogy nem túl boldogok a munkatársaim, hogy a személyes adataikat itt kell viszontlássák. A tartalomhoz nekünk nincs közünk. Amit a fülkések csináltak, én is elítélem. A munkatársak adatai miatt hivatalos csatornán jelentkezik rövidesen a jogászunk.

Első hivatalos közlemény a coolspace.hu-n:

A CoolSpace fejlesztői gárdája elhatárolódik a Your Service Filmprodukciós Iroda (fülke videók készítői) mindennemű tevékenységétől.

Az általuk választott népszerűsítési módot etikátlannak és elfogadhatatlannak tartjuk.

A tevékenységük által generált felháborodást megértjük és elfogadjuk. Azonban az oldalon található tartalmi elemekért a felhasználónak, ill. az azt feltöltőnek kell vállalnia a felelősséget.

A kialakult helyzet meglehetősen szerencsétlen, mivel olyan személyek lettek pellengére állítva, akik a coolspace.hu műszaki hátterét biztosítják, így őket felelősségre vonni a tartalmi elemekért épp úgy etikátlan és elfogadhatatlan, mint az a módszer, ahogyan egyes személyek összefüggésbe hozzák őket a tartalom népszerűsítésével.

A CoolSpace fejlesztői

Második hivatalos közlemény a coolspace.hu-n:

A Coolspace.hu portál elhatárolódik az Index.hu Zrt. által üzemeltetett Subba blog (subba.blog.hu) 2007. december 18-án megjelent cikkének tartalmától, amelyben egy sor valótlansággal vádolták meg a portál alkotóit és más személyeket.

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot arról is, hogy a Coolspace.hu portál alkotói a cikk megjelenése után elektronikus levélben kérték meg a Subba blog készítőit, hogy a személyes adatokat (pl. mobiltelefonszámokat) a nyilvános felületről távolítsák el a Subba blog alkotói azonban a cikk megjelenése után órákkal sem távolították el az adatokat, ez pedig a hatályos törvényekkel ellentétes cselekedet.

Továbbá tájékoztatunk arról is, hogy a Coolspace.hu portál semmilyen kapcsolatban nem áll az AT Your Service irodával, minden ezzel ellentétes feltételezést visszautasítunk.

A kialakult helyzetben elvárjuk a Subba blog bocsánatkérését.

Coolspace.hu

Email Szilárdi Jánostól, a coolspace.hu fejlesztési csoportvezetőjétől

Tisztelt Subba blog szerkesztők/szerkesztőség!

Megdöbbenten tapasztaltuk, hogy az önök által szerkesztett weboldalon nyilvánosan közzétették a nevünket és a telefonszámunkat. Kérjük, hogy haladéktalanul távolítsák el a cikkükből a személyes adatainkat, mert azok közléséhez nem járultunk hozzá. (Szeretnénk emlékeztetni önöket, hogy amennyiben nem veszik le haladéktalanul a személyes adatainkat, kénytelenek leszünk az adatvédelmi biztos úrhoz fordulni az ügyben.) Kijelentjük továbbá, hogy a cikkben (http://subba.blog.hu/2007/12/18/spammereket_fogtunk_a_nep_ele_vetjuk_oke ) írottakhoz semmi közünk sincs.

Sürgős intézkedésükben bízunk.

Hivatalos közlemény emailben és kommentben az @Yourservicetől, az info@yourservice.hu emailcímről:

Az @Your service filmprodukciós iroda elhatárolódik minden olyan közléstől, mely a céget kapcsolatba hozza a CoolSpace weboldallal.

A @Yourservice Filmprodukciós Iroda nem terjeszt semmiféle videót!

Az Index (subba.blog.hu) valamint az általuk választott mások jó hírnevét, becsületét sértő, valótlanságok egész sorát állító tevékenységeket etikátlannak és elfogadhatatlannak tartjuk. Tevékenységük mélyen felháborít nem értjük és nem tudjuk elfogadni. Az interneten elhelyezett oldalaikon található tartalmi elemekért nekik kell vállalniuk a felelősséget, - és mivel megkérdezésünk, megkeresésünk nélkül minősítettek bennünket, lejárató kampányt indítottak ellenünk - ennek biztosításáért mindent el fogunk követni!

A kialakult helyzet szerintünk is meglehetősen szerencsétlen, mivel olyan személyek lettek pellengére állítva, akiknek semmi köze az Index.hu Zrt. kiadásában megjelenő subba weboldalon leírtakhoz.

Így őket felelősségre vonni a cikkben szereplő valótlanságokért épp úgy etikátlan és elfogadhatatlan, mint az a módszer, ahogyan egyes személyek összefüggésbe hozzák őket a tartalom népszerűsítésével.

Még egyszer összefoglalva:

Az @YourService dolgozói teljes mértékben elhatárolódnak mindennemű állítástól ami őket valótlanul ért az Index nevű honlap Subba alrovatában. Közöljük továbbá, hogy a cikkben leírtak nem felelnek meg a valóságnak, cégünk semmilyen formában nem érintett az Önök által állított eseményekben.

Azonnali hatállyal megtesszük a szükséges jogi lépéseket.

@Your service filmprodukciós Iroda

Fax az @Your service, Justin Viktor, Demmel Tímea és Bognár János által közösen meghatalmazott ügyvédtől:


Email az IKO Kábeltévé Kft. saját ügyvédjétől:

A coolspacet üzemeltető IKO Kábeltévé Kft nevében, a http://subba.blog.hu/2007/12/18/spammereket_fogtunk_a_nep_ele_vetjuk_oke oldallal kapcsolatban kérem a segítségüket, amelyiket Önök üzemeltetnek.

A fenti oldalon a munkatársaink névvel és telefonszámmal, illetve iwiw-es adatlapjukról vett idézetekkel szerepelnek. Ehhez a munkatársaink nem járultak hozzá, és meglátásunk szerint ez sérti a személyiségi jogaikat, ezért szeretnénk kérni Önöket, hogy haladéktalanul intézkedjenek a jogsértő tartalom eltávolítása érdekében.

Köszönettel,

Dr. Puskás Zoltán

ügyvéd

Tessék, csak tessék, lehet rakosgatni a mozaikokat! Ígérjük, a várható fejleményekről objektív, érzelemmentes tájékoztatással jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr87269674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.23. 06:18:43

Itt a szép karácsony, hónak hull a PELYHE,
szedd le azt a cikket, Subba Semjén, ejnye!
És ezt én most neked nagy komolyan mondom,
elhelyezkedtem e jogi állásponton.

A Jézuskától én idén nem is tónert kérek,
sedó kéccáhét píeszért emészt irigy méreg,
ha őneki kétfél litre endzsinre nem fussa,
felmászom a legközelebbi paragrafusra.

Faszkorbácsot kap mindenki, a jog sosem tréfál,
akinek ilyen autója van, keveset sétál,
ki a neten cigánykodik, kitépjük a belét,
csatlakozónál levágjuk ÚTÉPÉKÁBELét.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.23. 08:16:43

" A CoolSpace fejlesztői gárdája elhatárolódik a Your Service Filmprodukciós Iroda (fülke videók készítői) mindennemű tevékenységétől.

Az általuk választott népszerűsítési módot etikátlannak és elfogadhatatlannak tartjuk."

"Az RTL Klub fejlesztőinek semmi köze nincs ehhez az egészhez, és finoman fogalmazok akkor, amikor azt mondom, hogy nem túl boldogok a munkatársaim, hogy a személyes adataikat itt kell viszontlássák. A tartalomhoz nekünk nincs közünk. Amit a fülkések csináltak, én is elítélem."

"A @Yourservice Filmprodukciós Iroda nem terjeszt semmiféle videót!"

Ügyvédeket egymásnak ereszteni, Subbát kihagyni a buliból, perköltséget szemműtétre, plasztikai sebészre, sedó kéccáhétre, izomagyúaknak karácsonyi könyvcsomagra költeni!!!

betonpillango · http://lofutty.blog.hu 2007.12.23. 12:21:16

hogy lehet a spam fogalmat rosszul értelmezni? :D

utépékábel 2007.12.23. 13:42:51

Hiszékeny Úr / BelZebulon / Csimpi-Limpi
baaaaszki :)
tetszett.
médmájdéj, már nem is vagyok annyira másnapos.

p.nyúl 2007.12.23. 14:16:28

Szervusztok Kedveseim!
Már nem lesz időm benézni Karácsonyig ezért most szeretnék Mindenkinek Boldog Karácsony kívánni, szeretettel!
Pusz-nyusz.

horace (törölt) · http://strlen.hu 2007.12.23. 15:01:29

Annyira szeretem, amikor mindenki a másikra mutogat és elhatárolódik :P

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.23. 15:03:56

Én minden ügyvéd jogi álláspontyától elhatárolódom.

fullmoon 2007.12.23. 16:22:29

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden törzs,és törzsön kívüli vendég bloggernek!...
pusssszzz....

dropshadovv · http://hartware.tumblr.com 2007.12.23. 17:18:28

Kíváncsi vagyok ők mit tesznek, ha az oldalukat sz@rják tele.... egyébként békát mindenkinek!

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2007.12.23. 17:51:09

Kellemes ünnepeket és sok erőt kívánok önmagunk, az új évbe való átivásához.Én mindjárt megyek...

mxplanet 2007.12.23. 18:00:18

semmi per nem lesz, mivel az adataik az iwiwről avnnak, amit saját maguk raktak ki

toxikus 2007.12.23. 19:03:54

jót nektek. meg sokat meg eleget

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.23. 19:21:54

Mocskot, zimankót és kurva cirkuszt kívánok mindenkinek, aki szereti.

Rosszindulatú Vászka 2007.12.24. 06:58:06

Boldog szülinapot!

Boldog szülinapot!

Boldog szülinapot Jézuska!

Boldog szülinapot!

Lófő (törölt) 2007.12.24. 07:59:12

Csingöbell,csingöbell!
Boldog Karácsonyt!

crazydaisy 2007.12.24. 09:24:58

Sziasztok, mindenkinek nagyon boldog és békés, nyugodt karácsonyt kívánok, egyetek, igyatok, érezzétek jól magatokat, sok szeretettel, egy Subbatársnő.

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.12.24. 10:09:26

nalam is nyomultak, eloszor figyelmeztettem oket, hogy ne tegyek, de mikor mar sokadjara csinaltak azonnal bannoltam oket. nem csipem az ilyeneket

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 10:35:32

Egy szép dal a szarácsonyról:

Bélikével tegnap délbe,
falalalala lala la la,
beleszartunk a vécébe,
falalalala lala la la.

Fel is kentük mi a falra,
falala lalala la la la,
jól rászárad majd holnapra,
falalalala lala la la.

Boldog Karácsonyt konyék és konyéninák!

rollo 2007.12.24. 10:44:56

namost.
task:
(1) ügyvéd úrra iwiw-en rákeres.
(2) képet megnéz.
(3) a képet fejreállít, ezáltal olvasható az ügyvéd úrtól balra lévő aktacsomón a cég neve, iktatószám, etc.
a cég örül ennek vajh?

csingölbellsz, amúgy.:)

Lófő (törölt) 2007.12.24. 10:45:56

Hiszékeny Úr / BelZebulon / Csimpi-Limpi

Csak nem a csingöbell dallamára rímel?D
és mi ez a csimpi-limpi?

peterson 2007.12.24. 10:56:15

Boldog karit az összes Subbásnak!

homár molla2 2007.12.24. 11:39:18

Ha jól értem: kölcsönösen elhatárolódott egymástól a szartéelklub, a coolspace, az @yourservice, egy fülke, szilárdijános, justinviktor, demmeltímea és bognárjános, az ikokábeltévé, meg néhány ügyvéd.
egyrészt: nem tudom, hova a vérbe akarják még égetni magukat. tán kussolni kéne inkább, hátha elül magától a dolog.
másrészt: mivel mindenki mindenkitől elhatárolódik, egy megoldás maradt, hogy csak kicsit szarosan jöjjenek ki a dologból: dobják fel azt a kollégát/kollégákat a tetves bagázsból, aki azon a 3-4 buzi nicken a saját kis ujjával bepötyögte a spamkommenteket négymilliószor. Ő meg majd vagy elviszi a balhét (dugjatok a mellényzsebébe egy kétezrest), vagy felnyomja, ki vezényelte a dolgot.
aki jogásszal fenyeget, az kurvára nem sikeres ember (és nem is férfi, bár a női érintetteknek ez nem is feladata).

ja, még egy dologra lennék kíváncsi: fenti fenyegetéseken mekkorát röhögtek vajon az indexes jogászok?

Bajusz. 2007.12.24. 12:17:51

Szép jó napot! Hmm.
1. Jól sejtettem, hogy adatvédelmileg aggályos lesz az a poszt... (hozzáteszem, röhejes ez az adatvédelmi dolog)
2. itt most mindenki elhatárolódott mindenkitől?
3. Boldog Karácsonyt mindenkinek!
4. megyek halászlét szürcsölni, sok erőspistával, tésztával és friss fehérkenyérrel.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 13:19:16

Kínai fenyőfaizzó, imádlak én téged,
eldalolom szívesen a dzsingóbellszt tenéked,
felhánylak a fára mint részeg apa a sonkát,
gyomortartalma díszítse így a karácsonyfát.

Csimpi-Limpi: Weöres Sándor versből.

És köszönettel mondom mindenkinek, hogy elkezdtem berúgni. Fát díszíteni józanon épp olyan szar mint horgászni. Józanon.

A falalalala lala la la nem a dzsingőbellsz dallamára rímel, hanem:

www.youtube.com/watch?v=mTXdSOmAgtU

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 13:47:14

Ja, és elhatárolódom a karácsontól es.

drtünde 2007.12.24. 14:05:36

Sziasztok
minden erre lézengőnek veszekedésmentes boldog karácsonyt kívánok jah és másnaposságnélkülit is!

Lófő (törölt) 2007.12.24. 14:06:48

Ha már ilyen útelágazolás értünk,én is elhatárolódom magamtól.
Egy kedves leánzó szavaival élve:
"cejizem a karit,beicom az áfi pálcit".
Kelcsi karit!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 14:41:21

Áfipálci, áfipálci, téged úgc cejizlak,
karácon myndkettő napján lytercám beyclak,
fadönd alá behúzok én mynden cinosz jánkát,
angolcác hadomán cerint cókolom a cáját.

Lófő (törölt) 2007.12.24. 14:56:54

Ejj te csimpilimpi jól leittad magad!
nem tartál mértéket,csak mindenhez poharat!
ivál te sok jó bort,pálinkákat és sert,
már egyálatalán nem megy néked a magyar nyelv!:DDD

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 15:01:16

A magyar nyelv nékem tökéletesen megy,
nyelvem szilvapálesz hatás alatt senyved,
sör szaladgál mostmár az agyamban benne,
csinos kislányokra gondolok csak egyre.

Lófő (törölt) 2007.12.24. 15:05:14

Ejj te Hiszékeny úr,ne legyél már nyegle!
kinn a nagyvárosban ott van a sok lepke,
fogd a két kezedbe nagy lepkefogódat,
gyűjts be egy pillangót,de ne porfogónak!
p.s. azé vigyázz nehogy móly legyen:D

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 15:46:46

Ha én lepkét fogok, nem lészen biza moly,
meglát és rám kiált: szép fiú, bozsemoj!
Fa alá fektetem, kényelmesen, szépen,
a csomagolását őróla letépem.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 15:57:57

Boldog karácsonyt kívánok ügyvéd úrnak,
kik sedó kétszázhét píesz ketfél lit-re gyúrnak,
kívánok egyenesedést minden szemtengelynek,
és izomleszívást minden producerembernek.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 16:00:00

Boldog karácsonyt kívánok minden ügyvéd úrnak,
kik sedó kétszázhét píesz ketfél lit-re gyúrnak,
kívánok egyenesedést minden szemtengelynek,
és izomleszívást minden producerembernek.

Na, most már jó. Pálinka, te pálinka, zisbbadnak az ujjaim.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 16:09:26

Régi zsengém:

Mézes Vilmost kértek a kis Győri Lányok,
Bognár László pedig hallgatott őrájok,
elment a Teszkóba, meg is vásárolta,
keddig vagy szerdáig hűtőben tárolta.

Ezután kivette, kocsijába dobta,
a hátsó ülésen odaszállította
hol a Győri Lányok várták már epedve,
a nedűt, amibe belehányt a medve.

Sok kis lenyúlt stamesz reszketett már szépen
Győri Leányoknak karcsú kis kezében,
megitták, és László csodálkozva bámult:
"Cicapupillájuk sokszorosra tágult!"

Lackó sem volt hát rest, sört vett elő nyomba',
mert a Vilmost neki nem bírja a gyomra,
viszont a sör hat rá, mint csikós a lóra,
három üveg lefekteti a padlóra.

Így mulatozik hát a győri szekció,
aztán majd csak másnap jön el a szankció,
fejfájás, hányinger, rosszullét, szédülés,
csak feküdni lehet, mert nem megy az ülés.

Csíkra húzott, álmos, zavart cicaszemek,
lángban álló gyomor, reszketeg kis kezek,
kiszáradt szájpadlás, instabil lábizmok,
ez vár rátok, ha Győri Lányokkal isztok.

2007.12.24. 16:20:48

B.karácsonyt és erotikában gazdag mindenfélét kívánok.

még mielőtt vki nem tartaná ideillőnek a szexet karácsony szent napján, had idézzem egyik nagy, azóta megüdvözült apostolunk szavait: a jó szex nem tud megtartani egy kapcsolatot, a rossz viszont simán elcseszheti.

2007.12.24. 16:21:20

a versek meg meghatottak. nem szégyenlem :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 19:23:44

Szenteste is kommentel a hárdkór subbás ember,
billentyűzetet püföli el nem múló kedvvel,
kezdődjön hát el az idei ajándékmustra,
mondjátok el, kinek mit hozott a Kisjézuska.

_Anand 2007.12.24. 19:38:58

Újra nacht van, heilige!
Dió kell a bejglibe,
mert a fogam mákos.
Ugye, milyen mókás?
Terülj-terülj asztalka
vár ma minden parasztra,
rántott hal és káposzta.
Sanyi szomszéd áthozta
Böskét, aki ka
volt tegnap. Ma lapocka,
hurka, kolbász, oldalas,
csülök, tarja, orja, has-
szalonna. Csak győzzük enni!
Szar lehet hízónak lenni
így Karácsony hetében.
Minden ember zsebében
lapul pár szem Bilagit.
Gyomrom, mint a dinamit:
Fölül büfi, alul szelek,
feszülnek a bélrendszerek.
Szenvedek, de feleségem
fenyőtalppal a kezében
mosolyog és azt sugallja:
Kis fenyőfánk törzse, gallya,
s minden apró tűlevele
engem vár. No, ide vele!
Röpködnek a forgácsok,
na még! Na még...Most már sok!
Ékfaragás következik.
Peti ellen szövetkezik
az ég minden arkangyala?
Verejték hull, de áll a fa!
Égősorok, gyöngyfüzér,
aranyszál a földig ér,
pár óra és kész is. Szép, mi?
Bedugom és szarik égni!
Azt a rohadt, piszok, galád,
rizszabáló, sárga anyád!
De ne hidd, hogy haragszom!
Egy fél doboz Xanaxom
fogyott apránként csak el.
(A másik fél Húsvétra kell!)

Boldog Karácsonyt!

_Anand 2007.12.24. 19:39:56

Böske természetesen "malacka" volt tegnap.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 21:02:09

Anand 2007.12.24. 19:38:58

Költőtársam, költőtársam, látom te is megkaptad
feladatod, és az izzót a fenyőre felraktad,
én is megünnepeltem Jézus születésnapját,
szexuális értelemben emlegettem apját.

Mert a szemét fenyőfa nem állt meg a tartóban,
azt gondoltam, milyen jó érzés lehet barkóban,
sokkal könnyebb meggyújtani a zsidó menórát,
mint a fenyővel szopni néhány szép vidám órát.

Emlegettem Luther Mártont, ki fenyőt állított,
ezen módon egy vallásmegújítást áhított,
jobb lett volna, ha miseborra költi a dohányt,
s délelőtti berúgással teremt új hagyományt.

Én is Peti lennék amúgy, és én csak azt mondom,
pusztuljon műszaki cikk, ha márkaneve tomzon,
nem játssza le az új cédé a jó stílenahtot,
bár sohase értek volna a dzsunkával partot!

Sz0M|45 2007.12.24. 21:37:14

nah, en az ilyen versirogatos vicceskedo buzikat vetnem a nep ele aki eroltetett karacsonyi (gyakorlatilag spamekkel) fossa tele a blogot es nyilvanvaloan csaladtagjai telefonjat.

bazdmegkétszer 2007.12.24. 22:02:09

Szaros gerle · gerlefeszek.blog.hu/ 2007.12.24. 20:28:36
faszom a karácsonyba
igazad van
Régi olvasója vagyok az oldalnak de eddig nem éreztem, hogy bele kéne folynom, viszont ez a reakció már nekem is sok volt.
A kib@szott ügyvédek meg le...phatnak(24 és 30 év közötti általam csinosnak tartott női ügyvédekre vonatkozik)
boldog békés jack denielses karácsonyt majdnem minden kinek

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.25. 05:26:29

Sz0M|45 2007.12.24. 21:37:14

Hogy Uhrin Benedek mestert idézzem szabadon:

Hát ha te azt mondod az én versemre, hogy szpem, akkor én azt mondom, hogy te magad, az ember vagy egy nemkívánatos szpem!

(A közönség ordít és tapsol)

Majd amikor érdemben hozzászólsz valamihez, akkor járhat a szád, addig meg ha nem tetszik, kuss van. Egyébként én magam vetettem a nép elé anno, ellentétben veled.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.25. 08:10:54

Aki az én versírói sikeremet irigyli,
üsse el egy citromsárga femilifroszt tricikli.

kukatr 2007.12.25. 15:17:09

Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ülnek el a karácsonyi agymenések. Jelenleg mást se látok csak az üdvözlő sablonszövegeket, persze egy-két szellemes kívételtől eltekintve...
A ziwiwes üzenőfalon már hét oldal megtelt ezzel...
Biztos így van ez rendjén, bár állítólag Jézus nem is ekkor született, csak ez az időpont nagyon jól beleillett a téli ünnepekbe...
mindegy.

amúgy meg a spames ügyben mindkét fél befoghatja a pofáját...
egyrészt simán ki lehet tiltani azt, aki belinkeli az idióta reklámjait,
másrészt ki másnak lenne érdeke reklámozni, mint annak aki gyártja/forgalmazza...
hézagos még az internetre vonatkozó jogrendszer, és addig örüljünk míg ez így is marad...

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2007.12.25. 17:32:27

ez mar szanalmas.

csakugy mintakaracsony

Iksz 2007.12.26. 01:30:42

na jó... én így beton részegen, Szent Karácsony másnapján próbálnék szólni ezt-azt.... van itt ez a személyiségi jogi téma... van egy haverom... megadja az oldalán a címét, telefonszámát, stb... nekem cimborám, és elkezdem reklámozni az Ő nevét, cége nevét, telefonszámát reklámozni, a jó ügy érdekében.... nem kérek tőle engedélyt, pusztán megteszem, mert cimborám, és így próbálok segíteni Neki... előbb-utóbb kiderül, de nem tesz ellene semmit, hanem hagyja, hogy reklámozzam a linkjét, stb... de.. jön egy másik illető, aki tegyük fel ismeri a cég tulaját, kellő bizonyítékot beszerez arról, hogy átbassza az ügyfeleit, és indít egy negatív kampányt, hogy "na ennél a tagnál ne vegyetek lakást" címmel, és erről mikor tudomást szerez a vállalkozó, mindenféle perekkel fenyegetőzik, hogy az általa közölt adatok nem terjeszthetők, csak amennyiben ehhez hozzájárul... na hülye-e vagyok, vagy mégis hogy van ez? ha fényezik, akkor semmi gond, ha nem, akkor per, meg minden lófasz.... káros ez a kurva demokrácia... vagy én nemtom... na meg ez a "valótlan adatok" duma... Hovány blogjának lehetett "psychopatának" nevezni Subbáékat, de őt lebuzizni tilos?? vagy itt most mi a lófasz van? ezek szerint az ország felét Gyurcsány beperelhetné rágalmazásért, a másik felét meg Orbán?? vagy ez most hogy??? akkor megyek is, és egy pár rosszakarómat feljelentek, mert a hátam mögött "szemétládáztak"... hát mi ez, most komolyan? hol itt a sajtószabadság? híradóban hazudni-e szabad? elmegy mindenki a faszba már tényleg...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.26. 07:34:23

Hé smájli, aki egyetlen félreütési hibát sem ejt, betonrészeg-e lehet? Vigyázz magadra, mert rádküldöm a Szivárvány kft.-t, és jól bekötik nálad a nettet!!!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.26. 07:35:02

És most megrágalmaztalak, hogy nem voltál részeg. Perelj!

Rosszindulatú Vászka 2007.12.26. 08:18:49

Namost akkor a részegeket nem basztassuk. Jó?
Én is hejesebben írok ittasan, mert be vagyok lassulva. Na. Értem?

Télleg, nem is voltam józan az ünnepek alatt és még egy nap hátra is van. juhéééééééé :D

p.nyúl 2007.12.26. 11:04:27

Hello Faszikák!

Karácsony második napja van, köszönt és minden jót kíván két gerle és egy csíz a csupasz körtefán.

Iksz 2007.12.26. 16:12:49

Naív Úr, akkor beperellek rágalmazásért!!:D aszontad nem is vagyok részeg.... na majdan megyen a zügyvédem:) Vászka, Te meg csak toljad a bluest, és igyunk együtt!:D

Lófő (törölt) 2007.12.26. 17:21:21

Belzebulon bátor harcos,
kardja éles mint a karcos,
szembeszáll az ellenséggel,
nem törődik ellenszéllel.
legyőz sört és pálinkát,
hoványt és a szivárványt.
megvéd minket mint a vár,
igaz jópárszor már hányt.

Rosszindulatú Vászka 2007.12.26. 17:58:18

A karcos az mijen éles?

És Lédi, télleg nálad van Gerle Kartácsunk?

Esetleg mennék oda macskának.......

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.26. 19:15:43

Egyszer lehánytam már egy kismacskafejet,
rádobtam a reggelire ivott tejet,
darabosra száradt fejszőrzetén bizony,
azóta én ennek emlékére iszom.

p.nyúl 2007.12.26. 19:20:30

Gutten Tannenbaum Vásenyka!

Gerle nincs nálunk, és nem is hívnám meg Karira, mert bár szeretem a stílusát, Karácsonyra Ő nekem túl negatív. Igaz, hogy én magam is mizantróp vagyok, de most viszonylag jó a hangulatom.
A macskaság tényleg nagyon jó dolog nálunk, mindent nekik, mi szem-szájnak ingere. :)
Jót derültem az aktuális blogbeírásodon, sörközi állapotban írtad?
Na kisgyagyások, mit hozott a Jézuska?

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2007.12.26. 19:28:43

gerle uraság mindig egy szép nagy darab szőrgolyó németjuhásszak és egy macskákról nemzetiszocialista eszméket megszégyenítő kegyetlenséget kinyilvánító foxterrierrel lóg mindig.

Jöhetsz macskának.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.26. 19:56:31

hello kartácsok!
túlélő karácsonyi program sikeresen teljesítve?

toxikus 2007.12.26. 20:44:00

40 kilóval nehezebb vagyok, nehezemre esik a járás, holnap cégesparti dobogókőn, ivás eldőlésig. ááá, minden a legnagyobb rendben

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.26. 21:35:15

Boldog karácsonyt! (és kevés másnaposságot.)

aranyhaj.blogspot.com

Rosszindulatú Vászka 2007.12.26. 21:51:58

Köszönöm a Szép Hölgyek kedves szavait...

Baszki Gerle, Néccer olvastam, akooresenem értem :))))

Úrnő, igen cselendzsmünnep....

Ill. tOX, TOXIKUS NAPOK...

Rosszindulatú Vászka 2007.12.26. 22:20:04

Köszönöm a Szép Hölgyek kedves szavait...

Baszki Gerle, Néccer olvastam, akooresenem értem :))))

Úrnő, igen cselendzsmünnep....

Ill. tOX, TOXIKUS NAPOK...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.26. 23:11:39

Nem sikerült a pont fél óra csúszás...

Lófő (törölt) 2007.12.27. 07:21:05

Jó reggelt,emberek,tessék felébredni!
Hányást és főfájást tessék félretenni!
Mindenki induljon szaporán munkába,
me mingyá itt a sziléveszter a bides picsába!

spájdernecc 2007.12.27. 08:02:52

namostaztán jóreggelt!
ingerszegény napot!

krampi 2007.12.27. 08:35:43

Beiglimaradékos poszt-ünnepi KVs, békés, nyugodalmas, akadékoskodó ügyfél mentes jó reggelt!
KVt...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.27. 08:44:28

Ki két ünnep között dolgozni kényszerű,
annak a főnöke kevéssé ésszerű,
most kék kipihenni a nagy tivornyákat,
fellálítni a földőlt karácsonyfákat.

toxikus 2007.12.27. 09:07:48

dolgozni? majd jövőre. jóreggelt. kimásztam ágyból, asszonypajti még alszik, mosást betettem, konyhát kéne kipucolnom délig mer akkor meg indulás inni

Lófő (törölt) 2007.12.27. 09:15:41

Én biza nincs mit tegyek,
me én lettem a főnök,
vinni kell a céget,
me nem vagyunk vigécek.
osztán majd pótolunk,
szilveszter napjába,
sugárba hányunk majd,
mint murányi kutyája,
aki fosott.

Bajusz. 2007.12.27. 09:18:00

Jó reggelt!
Subbákért jött a nagy fekete autó? lassan 6 napja nincs új poszt... :)
Túléltétek a nagy zabálásokat?

spájdernecc 2007.12.27. 09:49:40

bajuszkoma, te dolgozóban vagy?

Bajusz. 2007.12.27. 09:54:02

sajnos igen, tök értelmetlenül...
Viszont legalább recepteket gyűjtögethetek a szilveszteri házibuli kajáihoz... :)

spájdernecc 2007.12.27. 09:57:03

el tudom képzelni a tolongást ilyenkor nálatok
kb mint subbáék posztgyárában :)

Bajusz. 2007.12.27. 09:59:43

igen, hasonló...
Subbáék posztgyára posztkarácsonyi és/vagy preújévi hangulatban "üzemel"...

spájdernecc 2007.12.27. 10:04:38

na ja, mire felvenné az ember a fordulatot, ejtheti is el, nehogy túlpörögjön...

Bajusz. 2007.12.27. 10:06:10

itt se nagy a tolongás... :)

spájdernecc 2007.12.27. 10:09:06

persze, az összes tehetős nyugger a trópusokon, a tehetetlenek a kórházban, a maradék meg örül, hogy otthonmaradhat

Bajusz. 2007.12.27. 10:11:07

plusz az összes belföldi szálloda tele van. Ma meg holnap kicserélődik a vendégsereg, karácsonyosok ki, szilveszteresek be.

Bajusz. 2007.12.27. 10:17:09

mindenki otthon fetreng ételmérgezésben, vagy jobb esetben dülöngél, mint a keljfeljancsi...

spájdernecc 2007.12.27. 10:24:01

ne is mondd :)
és persze arany keljfeljánosok biciklire is kaptak a szürkületben...
mintha rémek libbennének elő a ködből :))

Lófő (törölt) 2007.12.27. 10:24:29

biza nyomul a vendégsereg.Ángliából idejönni,fene a gusztusukat:D

Bajusz. 2007.12.27. 10:28:15

Lófő, had jöjjenek, költsék itt a pénzüket.

Bajusz. 2007.12.27. 10:34:58

spájder
te is találkoztál velük reggel? :)

spájdernecc 2007.12.27. 10:46:47

persze, ezek itt nőnek, innen rajzanak szét a világba

Lófő (törölt) 2007.12.27. 10:58:02

Máma reggel deka forgalom nem volt.Má azt hittem elnéztem a naptárt.de nem.

GYUSZI BACSI · http://www.fizetesem.com 2008.01.04. 19:08:34

nem tudom mitől spam az a hozzászólás, ami nem tartozik a tárgyhoz

ki kell moderálni és kész

különben - ha jól tudom - külföldön a fórumokba meg üzenőfalakra írt reklámokat scam-nek és nem spam-nek nevezik, de hogy mi minek számít pontosan annak nem volt türelmem utánanézni
süti beállítások módosítása