Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukisag (5) szupercukiság (14) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Híreket mondunk: perrel fenyegették meg a Subbát

2007.12.21. 18:30 | Subba Semjén

Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a beérkezés sorrendjében):

Első reakció a coolspace.hu fejlesztési csoportvezetőjétől kommentben:

Szilardi Janos 2007.12.18. 14:18:53

Az RTL Klub fejlesztőinek semmi köze nincs ehhez az egészhez, és finoman fogalmazok akkor, amikor azt mondom, hogy nem túl boldogok a munkatársaim, hogy a személyes adataikat itt kell viszontlássák. A tartalomhoz nekünk nincs közünk. Amit a fülkések csináltak, én is elítélem. A munkatársak adatai miatt hivatalos csatornán jelentkezik rövidesen a jogászunk.

Első hivatalos közlemény a coolspace.hu-n:

A CoolSpace fejlesztői gárdája elhatárolódik a Your Service Filmprodukciós Iroda (fülke videók készítői) mindennemű tevékenységétől.

Az általuk választott népszerűsítési módot etikátlannak és elfogadhatatlannak tartjuk.

A tevékenységük által generált felháborodást megértjük és elfogadjuk. Azonban az oldalon található tartalmi elemekért a felhasználónak, ill. az azt feltöltőnek kell vállalnia a felelősséget.

A kialakult helyzet meglehetősen szerencsétlen, mivel olyan személyek lettek pellengére állítva, akik a coolspace.hu műszaki hátterét biztosítják, így őket felelősségre vonni a tartalmi elemekért épp úgy etikátlan és elfogadhatatlan, mint az a módszer, ahogyan egyes személyek összefüggésbe hozzák őket a tartalom népszerűsítésével.

A CoolSpace fejlesztői

Második hivatalos közlemény a coolspace.hu-n:

A Coolspace.hu portál elhatárolódik az Index.hu Zrt. által üzemeltetett Subba blog (subba.blog.hu) 2007. december 18-án megjelent cikkének tartalmától, amelyben egy sor valótlansággal vádolták meg a portál alkotóit és más személyeket.

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot arról is, hogy a Coolspace.hu portál alkotói a cikk megjelenése után elektronikus levélben kérték meg a Subba blog készítőit, hogy a személyes adatokat (pl. mobiltelefonszámokat) a nyilvános felületről távolítsák el a Subba blog alkotói azonban a cikk megjelenése után órákkal sem távolították el az adatokat, ez pedig a hatályos törvényekkel ellentétes cselekedet.

Továbbá tájékoztatunk arról is, hogy a Coolspace.hu portál semmilyen kapcsolatban nem áll az AT Your Service irodával, minden ezzel ellentétes feltételezést visszautasítunk.

A kialakult helyzetben elvárjuk a Subba blog bocsánatkérését.

Coolspace.hu

Email Szilárdi Jánostól, a coolspace.hu fejlesztési csoportvezetőjétől

Tisztelt Subba blog szerkesztők/szerkesztőség!

Megdöbbenten tapasztaltuk, hogy az önök által szerkesztett weboldalon nyilvánosan közzétették a nevünket és a telefonszámunkat. Kérjük, hogy haladéktalanul távolítsák el a cikkükből a személyes adatainkat, mert azok közléséhez nem járultunk hozzá. (Szeretnénk emlékeztetni önöket, hogy amennyiben nem veszik le haladéktalanul a személyes adatainkat, kénytelenek leszünk az adatvédelmi biztos úrhoz fordulni az ügyben.) Kijelentjük továbbá, hogy a cikkben (http://subba.blog.hu/2007/12/18/spammereket_fogtunk_a_nep_ele_vetjuk_oke ) írottakhoz semmi közünk sincs.

Sürgős intézkedésükben bízunk.

Hivatalos közlemény emailben és kommentben az @Yourservicetől, az info@yourservice.hu emailcímről:

Az @Your service filmprodukciós iroda elhatárolódik minden olyan közléstől, mely a céget kapcsolatba hozza a CoolSpace weboldallal.

A @Yourservice Filmprodukciós Iroda nem terjeszt semmiféle videót!

Az Index (subba.blog.hu) valamint az általuk választott mások jó hírnevét, becsületét sértő, valótlanságok egész sorát állító tevékenységeket etikátlannak és elfogadhatatlannak tartjuk. Tevékenységük mélyen felháborít nem értjük és nem tudjuk elfogadni. Az interneten elhelyezett oldalaikon található tartalmi elemekért nekik kell vállalniuk a felelősséget, - és mivel megkérdezésünk, megkeresésünk nélkül minősítettek bennünket, lejárató kampányt indítottak ellenünk - ennek biztosításáért mindent el fogunk követni!

A kialakult helyzet szerintünk is meglehetősen szerencsétlen, mivel olyan személyek lettek pellengére állítva, akiknek semmi köze az Index.hu Zrt. kiadásában megjelenő subba weboldalon leírtakhoz.

Így őket felelősségre vonni a cikkben szereplő valótlanságokért épp úgy etikátlan és elfogadhatatlan, mint az a módszer, ahogyan egyes személyek összefüggésbe hozzák őket a tartalom népszerűsítésével.

Még egyszer összefoglalva:

Az @YourService dolgozói teljes mértékben elhatárolódnak mindennemű állítástól ami őket valótlanul ért az Index nevű honlap Subba alrovatában. Közöljük továbbá, hogy a cikkben leírtak nem felelnek meg a valóságnak, cégünk semmilyen formában nem érintett az Önök által állított eseményekben.

Azonnali hatállyal megtesszük a szükséges jogi lépéseket.

@Your service filmprodukciós Iroda

Fax az @Your service, Justin Viktor, Demmel Tímea és Bognár János által közösen meghatalmazott ügyvédtől:


Email az IKO Kábeltévé Kft. saját ügyvédjétől:

A coolspacet üzemeltető IKO Kábeltévé Kft nevében, a http://subba.blog.hu/2007/12/18/spammereket_fogtunk_a_nep_ele_vetjuk_oke oldallal kapcsolatban kérem a segítségüket, amelyiket Önök üzemeltetnek.

A fenti oldalon a munkatársaink névvel és telefonszámmal, illetve iwiw-es adatlapjukról vett idézetekkel szerepelnek. Ehhez a munkatársaink nem járultak hozzá, és meglátásunk szerint ez sérti a személyiségi jogaikat, ezért szeretnénk kérni Önöket, hogy haladéktalanul intézkedjenek a jogsértő tartalom eltávolítása érdekében.

Köszönettel,

Dr. Puskás Zoltán

ügyvéd

Tessék, csak tessék, lehet rakosgatni a mozaikokat! Ígérjük, a várható fejleményekről objektív, érzelemmentes tájékoztatással jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr29269674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

er5450 2007.12.21. 18:34:33

hülye buzi elsőző!!!!!!!!!!!!!!

Tűzvillám (törölt) 2007.12.21. 18:35:09

Bakker még a dobogó sincs meg....

kob2 2007.12.21. 18:36:33

Subba - mindennapi mocsok

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 18:36:55

Milllyen egy hisztis csapat. Széjjelspammolni a blogokat nem volt sértő, kisköcsögök?????

butterfly suicide 2007.12.21. 18:39:16

harmadik. már vártam a botrányt:)

butterfly suicide 2007.12.21. 18:40:48

"a cikk hamisan értelmezi a spam fogalmát"
ez édes.

hansenboy 2007.12.21. 18:41:42

Tipikus. Azt hiszik, hogy ők a faszagyerekek és amikor lebuknak verik a nyálukat...

C'mon Subba! Ne hagyd magad! ;) :)

Hebelebebele 2007.12.21. 18:46:10

ezeknek mire van idejük félelmetes. =D

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 18:49:51

Azcsakhagyján, de a félrefuckolt gerillamarkecingjük már most kezd költségessé válni, és a zsé kezd egykét idióta ügyvédnek maszkírozott hiéna zsebébe folydogálni...

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.21. 18:50:29

aztakurva.............ehhez télleg pofa kell.
Péterfalvi meg hogy fog örülni:)))

uto_pista · http://www.depechemode.com/ 2007.12.21. 18:53:08

Nemtudom ki hogy' van vele, de én - ha a S.Semjén helyében lennék, akkor - ettől most jól összefosnám az inamat.

msc 2007.12.21. 18:53:51

Rohadjatok meg büdös spammerekek! Azért se fogja a Subba levenni az adataitokat! Legalábbis remélem :-P Különben is, az iwiw-es adatlapjaitokat ti tártátok a nyilvánosság elé, az, hogy a subba leírja az adatlapotok linkjét, abszolút nem jogellenes!!! Aki regisztrál az iwiw-re, az vállalja érte azt a felelősséget, hogy bárki megnézheti az adatlapját és felhasználhatja az adatait kisköcsögök!!!!

Shore 2007.12.21. 18:55:50

Na mostan hogy is van ez?
A levelezők/fenyegetőzők hadilábon állnak a nyelvtannal és a fogalmazással. A Your service hivatalos közleménye egyszerűen szürreális.

OkoskaTo:rp 2007.12.21. 18:58:05

Igen, ez nagyon jó jogi szarrágás. A videót készítő népség, a videót elérhetővé tevő szolgáltató, és a fórumokat spammel teleszóró "magánszemélyek" biztosan teljesen függetlenek egymástól. Jó, hogy lehet mutogatni egymásra, senki nem hibás semmiben. Illetve csak mi vagyunk hibásak, hogy rühelljük őket.

Eiknarf 2007.12.21. 19:00:24

Azért valahol vicces, hogy USA-ban lebukott spammerekre letöltendőt szabnak ki, itt meg a spammer fenyeget perrel ha lebukik.
Röhej.

pikula · http://ilovebp.blog.hu 2007.12.21. 19:06:08

Mindenki elhatarolodik mindenkitol, senki nem tett semmit. Szokasos. Ne sirjon a szajuk. Telefostak a kommenteket a letezo egyik legszarabb video-sorozattal, egy Ada nevu buzi foszereplesevel. Hat ne csodalkozzanak, ha a Subba visszavag.

Ez a Szilard ez hogy nez ki ?D:S:D?:?S:D
Ekkora fejhez tuti ket diplomat adtak.

pikula · http://ilovebp.blog.hu 2007.12.21. 19:09:46

Ja, subba, nem kell felni: www.mno.hu/portal/376529

Szilard eleg gyenge hatasfokkal uzi az uzendot, háhááhihihihhéhéhééhlhlhlhhl

DuDe 2007.12.21. 19:18:29

Sauro:

Legelső kép a bömös...hajrá értékrend :)

Xezs 2007.12.21. 19:26:19

Fostalicska ügyvéd mit ugrál? Az iwiwes profilt mindegyik balfasz önként és dalolva hozta a nyilvánosságra.

alig se 2007.12.21. 19:28:21

csúnya Subba!
kiteszi azoknak az aranyos, kedves embereknek az összes privát adatait, hogy ez a büdös belterjes társaság röhöghessen rajtuk, és még neki áll feljebb!
sűrű mea culpázás közben vonulj vissza, és éljenek a spammerek!
lófasz!
hajrá, veled érzek!
:)

utépékábel 2007.12.21. 19:29:13

az első szó, ami az eszembe jutott:
bájos.
cuki.
'szameg.
ez két szó volt.
egyébként ez annyira magyar, h elő kellene terjeszteni hungaricumként. vagy mi.

Netuddki. 2007.12.21. 19:30:21

Pelyhe Szilárd, Dzsasztin Viktor mi?
Tudjátok kit szivassatok! Ezt is csak kitaláltátok, hogy nőjön a nézettség (olvasottság?).

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 19:32:42

DuDe, most túrom az ismerőseit, van egy-két izgalmas alak közte... azért az is segít az értékrend megállapításában... /mellesleg jó kötözködést/

wan2bee 2007.12.21. 19:32:58

jajistenem. csak a munkajat vegzi Szilardunk. Amugy meg neki aztan tenyleg semmi koze a spammeleshez. Ha a subba szekhaz ele szervezne tuntetest, akkor kirohognem. De igy csak azert rohogom ki, mert a PPKE-n csinalta a doktorijat, es felvag egy 10 eves bmw-vel meg egy 100.000-es sileccel. Fasza. Biztos nem hasznalja ki amugy a penzugyi kiskapukat. Pl ugyvedi iroda nevere venni BMW-t, vagy ilyesmi. De ez aztan mar tenyleg csak az en nagyon nagyon rosszmajusagom..

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 19:33:36

bocsi, az költözködés akart lenni, csak az a köcsög német, az a frajd nevű elgépeltette velem....

toxikus 2007.12.21. 19:37:55

hajrá subba:D hol a söröm? ja. borozok

utépékábel 2007.12.21. 19:38:58

#SauroNewsExpress 2007.12.21. 18:59:06
sedószilárd.
lol.

Johnny Web 2007.12.21. 19:39:05

Haha, már késő.
Ezt már szoptátok Timberlake gyerek. :DDD
A fél internet megismerte a kretén fejeteket.
Egyébként meg semmit nem lehet eltüntetni a netről, ez alapszabály. Majd valaki átrakja a post-ot egy Haiti-alsón lévő szerverre is, aztán lehet ott is pereskedni. Sok siker hozzá.

Thornton 2007.12.21. 19:44:04

Mi a f*szt ajnározzátok a subba-t ? Egy suttyó blog ez is.

Randiguru 2007.12.21. 19:44:24

Húúúú, de kretén arcok tényleg..... Húúú, de odabasz ez az egész sztori... :)

És szegények még a netes harakirire is képesek voltak, csak nehogy megnézze őket valamki.... Mintha annak bármi következménye is lehetne!! :DDD

No én felhívom az egyiket!:)

thcr 2007.12.21. 19:46:42

"A fenti oldalon a munkatársaink névvel és telefonszámmal, illetve iwiw-es adatlapjukról vett idézetekkel szerepelnek. Ehhez a munkatársaink nem járultak hozzá, és meglátásunk szerint ez sérti a személyiségi jogaikat"

gyáááááááááááááááhááhááháháhááhááááááááááááá :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez annyira nocomment hogy beszarás!!! :D:D:D:D:D


:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


és ezt frankón egy ügyvéd íra????!.... :DDDDDD

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 19:47:23

Vegigolvasva az egeszet, eleg szanalmasnak talalom hogy senkinek sem esik le - nem a php es ajax fejlesztok spamelnek vazzeg, es az rtl itt csak mint 5 fejleszto van jelen es attol hogy hirtelen jo otletnek tunt bemasolni az impresszumot, meg nem a programozok forgatnak rovidfilmet es reklamozzak azt.
Ehez gondolom masabb szintu logika kene.
A legundortkeltobb hogy arc nelkul valaki megkarosit egy szamara ismeretlen szemelyt, vaktaba vadolja azt es raadas kent szemelyes sikernek konyveli el ...

Zenyatta Mondatta 2007.12.21. 19:51:49

Szájkarate.
Egyébként pedig, amely személyes adat publikusan meg van adva bárki által elérhető honlapo(ko)n, az továbbközölhető a forrás megjelölésével.
Hacsak nincs ráírva az adott honlapra, hogy a honlaptulajdonos/üzemeleltő írásos engedélye alapján engedélyezett a másodközlés.

utépékábel 2007.12.21. 19:52:26

még egyet, még egyet, lécci:
kéccáhét píesz, kettőfél litre endzsin.
kuckuc.

thcr 2007.12.21. 19:56:30

Hihhihihheeheheháhöhöhö

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 19:59:58

Zenyatta Mondatta, akkor add mar meg a rendes nevedett lecci es rakeresek a guglival (kovacs peter) aztan idelinkelem, hiaba nem pont a te adataidat sikerul eltalalni a keresesben, de legalabb valaki kurvara szopik majd miatta, es megveregetik es itt kozben a hatamat.

Gondolom ebbol sem vagod le hogy mivan :)

thcr 2007.12.21. 20:00:30

Dr. Pelyhe Szilárd nekem olybá tűnik, hogy nem sikeres ember.

thcr 2007.12.21. 20:02:13

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 19:59:58


mindenkinek tisztában kell lennie az internet sajátosságaival, aki használja. ha nem vagy tisztába vele, és ebből kifolyólag érzed úgy hogy megaláznak, azért nem perelhetsz.

Zenyatta Mondatta 2007.12.21. 20:03:11

Az azért fani, hogy az eredeti poszt után miért törölték magukat a megnevezett személyek az iwiwről, plusz ezzel egyidőben megszűntek a köcsög szpembejegyzések a szokásos helyeken...

Zenyatta Mondatta 2007.12.21. 20:05:16

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 19:59:58

Félreérted, nem az inkognitó felfedése a jogszerű, hanem a valahova kiírt adat másodközlése. A te példádat hozva, a Zenyatta Mondattával kapcsolatos dolgokra kereshetsz rá, és másodközölheted.

utépékábel 2007.12.21. 20:07:03

nah, tényleg utolsó.
most én látok rosszul, vagy az tisztelt zügyvéd(ek) tényleg így szoktak erélyeskedni/pattogni/hisztizni nyomtatott formában?

K é r e m

szpészesítve, boldosítva.
ez is bájos.

K é r e m minden háztartásba! (csak vastagon ér ám)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2007.12.21. 20:07:24

Kérném pelyhe doktor véleményét arról, hogy ezentúl hogyan kell nevezni a tetves spammereket!

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 20:07:26

Nekem még van egy félpalack pezsgőm. Betolom, aztán hazahúzok.


Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 19:59:58

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:10:34

Zenyatta Mondatta,
ahh, gondolom itt is logikai bukfencet fedeztel fel.
Szerinted azokat a user profilokat, telszamokat, emailcimeket hany masodperc alatt arasztotta el a fekalia, fuggetlenul attol hogy kie ?
Talan ez lehet az oka hogy megszuntek letezni.
A kocsog szpem lehet h megszunt, en spec sehol sem lattam (lehet nem az erdeklodesi korom), es azt se figyeltem hogy mikor van es mikor nincs, ennyire azert nem vagyok maganyos.

DEGEC 2007.12.21. 20:10:38

utitársam volt....LOL

utépékábel 2007.12.21. 20:11:47

#RAMBO · szolo.blogspot.com 2007.12.21. 20:07:24

elszabtad.

K é r n é m

jah, és bold.

Randiguru 2007.12.21. 20:13:25

Zenyatta Mondatta mellett tudok csak lenni az eddigiek alapján. Meg amúgy is, hiszen neki van igaza. :)

Hja, és nekem az jut eszembe arról, hogy az érintettek törölték magukat az IWIW-ről, hogy úgy érezhették, ha elbújnak, akkor nem is csináltak rosszat, mert nem látta meg őket senki :D (4-6 éves kor az embernél) :D

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 20:13:59

baxus, a kötschög bloggendzsin lenyelte a fél kommentemet.

bár amit Ez a név jelenik meg a blogokban kommentjéhez fűztem volna azt naggyából Zenyatta kolléga kifejtőzte, de én még bátorkonnék megjegyezni, hogy hasznájjámá ékezeteket, vazze!

A spammerek meg most nyugodtan tartózkodjanak a fütyi iszaposabb végénél.

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:14:25

utépékábel
Na meg ez is mi :) megformaztak egy szoveget, te meg kiakadsz ;)

DEGEC 2007.12.21. 20:14:33

ez egy ősi román szokás perrel fenyegetni..:D

inkább nézem a barátokközt

thcr 2007.12.21. 20:15:10

szeretném megosztani

S Z E M É L Y E S V É L E M É N Y E M E T

az ügyvédekkel kapcsolatban:
szerintem az ügyvédek

N É H Á N Y K I V É T E L T Ő L
E L T E K I N T V E

semmirekellő, mihaszna alakok, akik

F A S Z K O R B Á C S O T É R D E M E L N E K

jóéjt mindenkinek :)

kacsa! 2007.12.21. 20:15:12

Hajrá Subba!!! Vááá!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2007.12.21. 20:15:36

utépékábel 2007.12.21. 20:11:47

Oh, igaz is.

K é r n é m (bold nem megy) Pelyhe doktor véleményét arról, hogy ezentúl hogyan kell nevezni a tetves spammereket!

Egyébként pedig utépékábel, haladéktalanul távolítsd el a bejegyzésedet, mert benne van a blogom címe, és én ehez nem járultam hozzá. Majd ha lesz adatvédelmi biztos, biztosan hozzá futok jogorvoslatért!

Randiguru 2007.12.21. 20:16:50

SauroNewsExpress!
Lehet, hogy azér' nem mer ékezeteket használni, mert nem is tud. Kvázi az érintettek egyike is lehet, aki már attól is retteg, hogy az otthoni, meló, ...etc. netcsatlakozását feltörik a Subbák, oszt jól megtudnak még róluk valamit! Így inkább beült(ek) egy fasza Burger Kingbe, oszt a 100 Ft-os kuponért húsz percen át védik magukat a vasbillentyűzeten - ékezetek nékül. :D

1whitesheep (törölt) 2007.12.21. 20:17:17

Úgy látom, Pelyhe Szilárd ugyanaz a fajsúly, mint a kedves spamelők...
Szép kis társaság.
Asszem a helyükben én is törölném magam mindenhonnan. Pl. a világból...

thcr 2007.12.21. 20:17:32

az micsoda ősi román szokás a blogmotortól, hogy 3 szóköz helyett csak 1et ír ki???!!

Dr Kangörény 2007.12.21. 20:17:44

Spammelni kóser, mi? Hülye faszok! Most szívjatok! De most akkor senki nem csinált semmit? A fenyegető levelek szerint legalábbis a klingonok szórták szét a szarjukat, mert mindenki m ás mossa kezeit.

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:18:04

SauroNewsExpress meg igy is sokkal olvashatobb az en szovegem ekezet nelkul, mint a te kis szupertundervirag tini-internet-nyelvecsked. "Vazze XD XD LOL ROTLF SDFU BAXUS" :)

thcr 2007.12.21. 20:19:33

naigen, az a másik, hogy itt mindenki elhatárolódik az egésztől.

én klapanciuszra és trurl-ra gyanakszom, mint lehetséges elkövetőkre...

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 20:21:12

Dzsem, vazze lebuktattál, már megvan az IP címe, épp szereljük össze a vállról indítható petrencésrudat és indulunk leápolni a csávót.

Szilárd bömijét meg reggel lehet h reggel fel kell punepálni....

Randiguru 2007.12.21. 20:21:33

Justin volt! A szeme se áll jól.... :P

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2007.12.21. 20:21:41

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:10:34

Ez neked kiskorodban mennyire jött be, hogy az ovónéninek azt próbálod megmagyarázni, hogy nem te szartál a saját gatyádba? Simán és jól lenyomozható, hogy ki spammelt honnan.

A kis köcsögök arra gondoltak, hogy ennek (és a többi) blognak a népszerűségét felhasználva reklámozzák magukat. Akkor, amikor egy banner - ekkora látogatószámnál - igencsak drága.

Rákúrtak, és most megy a rinya. Szánalmasak.

utépékábel 2007.12.21. 20:22:15

#RAMBO (-------------)
Elnézésedet K é r e m
(bold, mert csak úgy ér)

Randiguru 2007.12.21. 20:22:57

SauroNewsExpress!
Szilárd elhatározása szerinted a per? :D :D :D

De nehogy válaszolj, baszod!
:)

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:23:03

jah, az impresszum html-jere mutatott az osszes ip

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2007.12.21. 20:25:21

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:23:03
jah, az impresszum html-jere mutatott az osszes ip


Ezt te honnan tudod?

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 20:26:29

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:23:03

A fényképes avatarral ellátott nick milyen IP szerinted????

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:26:40

valahogy nem tudom osszefuggesbe hozni a szemely neveket az ip-vel.

Zenyatta Mondatta 2007.12.21. 20:27:19

Azt azért ne felejtsük el, hogy konkrét bizonyítékot a Subba még nem tárt elénk, amely alapján összeköthetőek a spemmelő nickek és szpemmelésben közreműködőnek vélt és felsorolt emberek...

Randiguru 2007.12.21. 20:28:53

Itt a bizonyíték! Most kérdeztem tőle: Ti voltatok? És azt mondta, hogy ”NEM”! (De nem nézett a szemembe! :D
subba.blog.hu/media/image/200712/spammer_justin_viktor.jpg

2007.12.21. 20:28:58

véleményem szerint enyhén szólva is örüljenek, hogy ennyivel megúszták.

ás látá az úr az gonosz smammelésnek terjedését, és mondá néktek, az pedig ki spammel nem istentől való dolog. amen.

Randiguru 2007.12.21. 20:31:39

Ez a név jelenik meg a blogokban

Miért érzem azt, hogy pár órája 3-4 (5-6?!) ismerőssel kevesebb van neked az IWIW-en? :D

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.21. 20:33:10

droctor 2007.12.21. 20:28:58
Isten vagy:D:D:D:D:D

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:34:55

lekvar, talan mert nem hasznalok ekezetet es belekotottek ? :D

2007.12.21. 20:36:27

Ez a név jelenik meg a blogokban
kik? hát a spammel blogokat teleszóró népség, azok.

Zenyatta Mondatta 2007.12.21. 20:37:23

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:34:55

Állítólag Kennedy gyilkosa sem használt ékezeteket...

Ez a név jelenik meg a blogokban, 2007.12.21. 20:37:32

droctor, szerintem akik igazibol spemelhettek, azok kurvara megusszak az egeszet ...

***--->ISTEN 2007.12.21. 20:38:46

Te szájbakúrt puncipöcök, olyan vagy, mint egy parazita amire ráverték a faszt, kibaszottul seggbebasználak a seprőnyéllel! Hogy a hullamosó szárítsa le a farkadat!
Meghajtalak, mint hegyipásztort a lavina !!!

Utóirat: Ha kikezdes a subbavál nem csak velem gyülik meg a gondod bakker .....

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 20:41:26

Zenyatta, ezekszerint az ékezet nélkül írás hajlamosít a ganajkodásra, és segíti a rejtőzködést...

toxikus 2007.12.21. 20:43:52

jaja, itt borozunk toxéknál, jó a buli (egy vendég) :D

2007.12.21. 20:45:11

Ez a név jelenik meg a blogokban
nekem úgy tűnik elég nyilvánvaló ebben az esetben kik voltak a spammerek.

másrészt feltételezem a subbának van annyi sütnivalója, hogy egy ilyen cikk közlése előtt egyeztet a saját jogászaival.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.21. 20:46:18

TOXIKUS VENDÉGÉNEK!
ÉLETKE....LÖKJ MÁR VALAHOGY IDE EGY KEVESET:))
KÖSZI

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 20:49:32

egy egész szakasz, Subba Zsuzsa, Subba Semjén, és a többiek. :)

utépékábel 2007.12.21. 20:50:29

most lelplezzük le subbát, K é r e m sz é p e n?

Bakkerovics Bakker 2007.12.21. 20:51:41

Csak Szilárdi urat sajnálom, hogy fogja most az ünnepek alatt elérni a biztosan adatvédő urat.

2007.12.21. 20:53:36

ezanév...
nem, nem egy ember.

DuDe 2007.12.21. 21:05:46

Sauro: csak most néztem ide vissza, vihogtam egy jót, és köszi az elírást...izé, a jókívánságot :) Igyexik az ember, ugye :)

Zenyatta Mondatta 2007.12.21. 21:10:38

Egyébként szerintem a Subba (illetve az Index ZRt) lesz a hunyó, mert a blog.hu felhasználási feltételeiben csak annyira szabályozza a hozzászólások mikéntjét, amely alapján szarrá szpemmelhető minden tartalom, csak moderálási jogot ad magának, illetve a blogtulajdonosnak. Ez pedig nem egyezik meg a szpemmer kilétének felfedésével.

Mackie 2007.12.21. 21:14:17

a zügyvéd levele tényleg nagyon gyenge, láthatólag nem mestere a szavaknak. Subba, attól jobban tartanék, hogy a szó szoros értelmében megpakol Titeket a srác (és azt is aki a szpemmerekre bármilyen megjegyzést tesz), ugyanis van egy karja.

szigorúan jogilag: lehet, hogy ezeket az adatokat nyilvánosan közzétették a cicák - ami védekezési alapul szolgálhat - adatjogilag azonban abban látom a problémát, hogy ezek egy helyre történő begyűjtése és közzététele is adatkezelés és ha a bosszún kívül nincs jogilag is értékelhető indok (pl. free speech) akkor gatyába rázhatnak Titeket, ha nem szeditek le a cuccot. A lényeg, hogy a cicák nem azzal a céllal tették közzé ezeket a címeket és telefonokat, hogy az alábbiak szerint bárki más kitehesse ezeket. Az internet miatt a joggyakorlat már eljutott odáig, hogy a linkelés is jogsértő lehet.

Én is csak abban bízom, hogy van bizonyíték a tarsolyotokban és legalább a rágalmazással kapcsolatos vádakat ki tudjátok védeni, ha ez adatjogilag nem is jön össze.

Nyugi, gyűjtünk nektek 'jó' ügyvédre és küldök névjegyet. :)))

Mackie 2007.12.21. 21:16:06

azzal kapcsolatban csak nyugtatni szeretnék, hogy van rá döntés, hogy ügyvédi felszólító közzététele nem sérti a személyiségi jogokat.
Eztt tuti megússzátok.

MecKenna 2007.12.21. 21:18:39

nahh ha te ennyire kíváncsi vagy ez a név..., tegyél is érte vmit, nyomozz 1 kicsit: üsd be a google-ba pl. h subbacultcha és sok olvasnivalót találsz, sőt még képeket is a nevek alapján :)

2007.12.21. 21:23:29

Mackie
ha van nekem egy elérhetőségem, telefonszámom a weblapomon, akkor annak a számnak, ill. elérhetőségnek a begyűjtése törvényellenes ha sehol nem tüntetem fel az ezen adatokra való korlátozás szabályait?

2007.12.21. 21:27:27

a rágalom más lapra tartozhat ebben az esetben, mert elképzelhető, hogy azt tudják alátámasztani. az adatok közzététele aggasztóbb szerintem.

Mackie 2007.12.21. 21:33:37

nem így működik. nincs ilyen korlátozás feltüntetésére vonatkozó kötelezettség.

ha ezeket az általad említett személyes adatokat más, máshol (pl saját weblapján) közzéteszi akkor az már adatkezelés célja problémás lehet, ha nem ezért adtad meg.

Példa: cégnyilvántartásban hozzáférhető minden cég vezető tisztségviselőjének lakcíme, ami személyes adat, de mégis nyilvános. Ezen adatok máshol és más célból történő közzététele (mint ami nem a cégnyilvántartás nyilvánossáhát szolgálja) azonban adatvédelmi jogilag aggályos. sic! a nyilvánosság tehát nem abszolut és nem jelent teljes felhatalmazást az adatok kezelésére nézve másoknak.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.21. 21:33:56

thcr 2007.12.21. 20:15:10

Asszem egyetértünk.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.21. 21:35:17

Aki a fülkét hirdeti, sikeres nem lehet. És ez így lesz, amíg világ a világ.

Igazság, ó igazság...

Lord_Cica (törölt) 2007.12.21. 21:35:56

SauroNewsExpress 2007.12.21. 18:59:06

Kurvajó :) Amikor én néztem az ügyvéd adatlapját, már el is rejtette a személyes adatait :)))

2007.12.21. 21:38:56

Mackie
értem. köszi a választ.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.21. 21:40:52

hello Hiszékeny kedves!
Na mit szól a fejleményekhez????

Lord_Cica (törölt) 2007.12.21. 21:41:42

Mackie 2007.12.21. 21:14:17

Az ügyvéd megfogalmazásával nincs semmi baj.
Láthatóan analógiába állítja a subbát a papíralapú újságokkal, mert az utóbbiak kapcsán sokkal több precedens van.
Ezért nem nevezi a valós nevén a dolgokat (pl. blog helyett a magazin szót használja). Meg gondolom azért hogy később a bíró(nő) is megértse, hogy miről is van szó.

Mackie 2007.12.21. 21:48:09

Cica: szerintem nagyon lapos amit írt. ezt nem lehet komolyan venni.

2007.12.21. 21:50:20

ezt az ügyet tán még a blogbejegyzések is komplikálhatják. nemtom ezekben az esetekben milyen felelősség vonatkozik a blogot a felhasználóknak biztosító üzemeltetőre, ill. magára a felhasználóra a bejegyzéseket illetően.

aztán lehet tévedek.

Lord_Cica (törölt) 2007.12.21. 21:53:35

droctor 2007.12.21. 21:50:20

Majd megkérjük szépen az indexet, hogy törölje az ip címeket a log file-okból :)

spájdernecc 2007.12.21. 21:57:31

a szerver már akadozik?

2007.12.21. 21:59:48

Lord_Cica
én nem erre gondoltam, de most, hogy mondod... :)

szeretném kijelenteni, hogy az általam idézett vallásos szövegrészek mind nem saját szellemi tulajdonomat képezik. a továbbiakban tehát ezekért felelősséget vállalni nem tudok.

2007.12.21. 22:03:10

el is megyek szaporodni. 'cakátt mindenkinek!

Lord_Cica (törölt) 2007.12.21. 22:10:56

droctor 2007.12.21. 22:03:10

Én meg úgy menstruálnék egyet

0xFFFF 2007.12.21. 22:20:44

Ez egy másik IKO cég.

>From iko.lista@gmail.com Fri Dec 21 18:18:32 2007
Return-path:
Envelope-to: system-filter
Delivery-date: Fri, 21 Dec 2007 18:18:32 +0100
Received: from mx3.tvnet.hu ([195.38.96.39])
by ......... with esmtp (Exim 4.50)
id 1J5lW3-0001hy-S0
for mail@.........; Fri, 21 Dec 2007 18:18:32 +0100
Received: from localhost (mx3.tvnet.hu [127.0.0.1])
by mx3.tvnet.hu (Postfix) with ESMTP id 8453633B53
for ; Fri, 21 Dec 2007 17:47:52 +0100 (CET)
X-Virus-Scanned: amavisd-new at tvnet.hu
Received: from mx3.tvnet.hu ([127.0.0.1])
by localhost (mx3.tvnet.hu [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
with ESMTP id 8XkcskYpwh0k for ;
Fri, 21 Dec 2007 17:47:52 +0100 (CET)
Received: from ujszerver (dsl77-234-80-111.pool.tvnet.hu [77.234.80.111])
by mx3.tvnet.hu (Postfix) with SMTP id 659E833B43
for ; Fri, 21 Dec 2007 17:47:50 +0100 (CET)
From: "IKO"
To:
Date: Fri, 21 Dec 2007 17:40:28 +0100
X-Mailer: MailList Controller
Message-ID:
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="------------000306020904080000050704"
X-filter-message: %IFM001: Message archived successfully.
X-filter-message: %IFM008: SPAMmer e-mail address. Redirected.
Subject-original: Kellemes Kar\303\241csonyi \303\234nnepeket!
Subject: [SPAM ! E-mail message will be redirected./SPAM ! Az e-mail üzenet átírányításra kerül.] Kellemes Kar\303\241csonyi \303\234nnepeket!

This is a multi-part message in MIME format.

--------------000306020904080000050704
Content-Type: text/plain;
charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

.
.
.


Ezektől lassan egy éve nem tudok szabadulni. Mostanság minden mocskos spammer cégnek megkeresem az első levélszemete esetén az e-mail címeit és visszaküldöm. Szívem szerint persze az ügyvezetőt verném arcon egy lapáttal, de annyi ilyen buzeráns amatőr cég van, hogy a lapátos módszertől végkimerülésben elhaláloznék.

Ez a cég: www.iko.hu

Oregon (TM) 2007.12.21. 22:20:56

Meg most is kocsogok vagytok, hogy nem maszkoljatok az email cimeket.

Szerver · http://www.hostoffice.hu/ 2007.12.21. 22:29:31

Picit furán érzem magam - normál esetben időm elég nagy százalékát fordítom a spam elleni harcra (weboldalkommentek, mailszerverek, stb). Magyarhonon belül sosem sajnálom a pénzt felhívni őket hajnalban egy beszélgetésre, NHH-nál korrekten bejelenteni, törölni fiókjukat, megörvendeztetni őket olyan tartalommal, amilyet ők is tolnak az éterbe...

De ezek a tájékozott "dögöljön meg az összes spammer" kommentek még nekem is picit erősek. Főleg, hogy fel lett sorolva egy fél focicsapat adata "öld meg mind, majd isten szortíroz" stílusban - amikor a valóság talán egy egy cseppet árnyaltabb.

Felkerült a hajszalonos video, a tulaj vagy más ötlete alapján egy ráérős emberke minden szabad idejében kommentspammelt. Ennyi. Ez kb 1-2, max 3 emberes téma. A mellünket verni, hogy az igazság harcosai vagyunk és csakazért sem távolítjuk el a azt a tucat másik embert akik talán nem is hallottak az egészről a subbás cikk létrejötte (és subba olvasó droid spamakatonák zaklatása) előtt - ez igen.

Valahol megértem: jönnek a látogatók mint a legyek, mind felháborodva, hogy ez a szemét húsz ember, a rák csípje le minden nyúlványukat - úgy látszik le van szarva, hogy pontos / hiteles -e a lista. Mindenki spammer. A BIXnél dolgozó szakemberek is, hiszen lehetővé tették az adat áramlását. Nektek aztán mindegy, mi a valóság. A lényeg, hogy van min felháborodni. Sajnálom, hogy kurucinfó2 lett belőle, mert a spam valós probléma és megfelelő módon fel kellene lépni ellene. Helyette sikeresen seggberaktátok magatokat. Persze büszkén viselitek majd a lófaszt, hiszen most jól megmutattátok.

0xFFFF 2007.12.21. 22:31:11

Pozíció:gyakornok
Gazdasági joggal és média területen működő gazdasági társaság ügyeinek intézésével foglalkozó budapesti ügyvédi iroda egyetemi gyakornokot keres.


Feladatok:
hivatali ügyintézés,
okirat szerkesztés,
adminisztráció
Elvárások:
*!!!!! =>> 2-3 éves egyetemisták jelentkezését várjuk
angol nyelv tárgyalóképes ismerete
számítástechnikai ismeretek

Előnyt jelent:
jogosítvány, saját gépkocsi
Munkavégzés
helye:Budapest, Nagytétény
Munkaidő:részmunkaidő
Fizetés:megegyezés szerint

Hírlevelünkben minden héten megküldjük Önnek a legújabb jogi állásajánlatok listáját!
OK

Kapcsolat
Munkáltató, cég:Dr. Puskás Zoltán ügyvéd
Email:puskas.zoltan@ikokabelteve.hu
Jelentkezés
Jelentkezés módjae-mailben magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajz
Határidő2007-12-27


Puskás Zoli talán pedofil ? Minek neki egy 2-3 éves egyetemista ? Talán nem is fontos, hogy egyetemista legyen ?!

Sáfrány 2007.12.21. 22:34:16

Ha nagy nyilvánosság előtt kijelenteném a véleményemet akkor az a következő lenne: ébenfekete kankás bőrágyút ezeknek a mocsadvány retardáltfejű kólspéces spammereknek a féceszcsimbókos púzójába.

De nem írom le.
Csak gondolom.
És ezirányú gondolataimat osztom meg, azt még mindig nem tilos.

Szerver · http://www.hostoffice.hu/ 2007.12.21. 22:43:33


Majd elfelejtettem: ha már spam téma, egy minimális kis rendszerben gyűjtögetem az emailben érkező "kihagyhatatlan ajánlatokat". Az alábbi lista az eddig elfogott MAGYAR spameket listázza.

www.rbl.hoff.hu/spamarchive/?hun=1

Továbbá ha valaki szeretne segíteni harcolni ellenük, vagy csak ki akarja engedni a gőzt, a spam reportokat külön köszönöm (csak magyar spamet kérek, a többiből fel van töltve a készlet).

www.rbl.hoff.hu/report/

thx.

gibson 2007.12.21. 22:43:51

segítsetek, merénnemértem, ha mindenki elhatárolódik mindentől, és se a kúlszpész, se az etjorsörvisz nem csinálta a fodrászos-melltartós videót, akkor ki csinálta? magától készült el és került fel a netre? subba, azé nyomozd le ezt a nemezanévjelenikmegablogokban-gyereket is, nekem gyanús, szerintem ő volt! :)

Lord_Cica (törölt) 2007.12.21. 22:44:27

0xFFFF 2007.12.21. 22:20:44

nebasz, az IKO cégek azok mind rtl-klub érdekeltség. Ezek szerint az rtl-klub az egyik legnagyobb hazai spammer?

0xFFFF 2007.12.21. 22:31:11

nem csoda, ha ilyen magas a munkanélküliség, ha már csak 2-3 éves egyetemistákat alkalmaznak :)
Biztos azért mert még 20 évig biztosan nem szülnek :)

gibson 2007.12.21. 22:45:01

ja, nem sörvisz, szörvisz, már fáradt vagyok, bocs :)

gibson 2007.12.21. 22:48:11

manapság már két-három évesen is lehet egyetemre menni? meg kéne szüntetni azt a kurva diákhitelt, biztos amiatt jelentkeznek ilyen fiatalon...

Lord_Cica (törölt) 2007.12.21. 23:04:52

gibson 2007.12.21. 22:48:11

A kis rohadákok már az anyaméhben felvételiznek :)

geciMano 2007.12.21. 23:11:39

@Lord_Cica / Original 2007.12.21. 22:44:27

az iko.hu weblap akkora szar, hogy nem tudom elképzelni, h ezt egy IKO Media Group hagyná ... szóval az elméletem szerint az iko.hu nem RTL-es vagy gecire jól álcázzák magukat. :)

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2007.12.21. 23:15:38

A jó édes anyukájukat ezeknek! Egy mítingen jól kitalálták ezt a spammelős dolgot. Rosszul sült el, most meg még ők vannak felháborodva.
Ezúton üzenem a kedves Justin Viktornak, hogy
1. olyan bandzsa lennék, mint ő, már felakasztottam volna magamat
2. ha beperelik a subbát, akkor midnen lehetséges fórumon (pl. blog komment, fórumok) közzéteszem a mailcímét, mobilszámát (a macájáét is). Ha változtatja a címét/mobilszámát, akkor kinyomozom és aktualizálom.
3. Ebből következően bandzsikám behúzod a farkadat és kussba maradsz, vársz amíg el nem felejtünk titeket.

freddyD 2007.12.21. 23:23:56

subba csak óvatosan! Ezekkel nem viccelni

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2007.12.21. 23:26:05

Akkor tisztázzuk az IKO és az RTL Klub kapcsolatát!
Az RTL Klubot működtető cégnek két tulajdonosa van: CLT UFA (luxemburgi cég) és az IKO-Telekom Média Zrt. (luxemburgi, de magyar származású kotongyáros, Rákosi Tamás (RAKO-óvszer) és a magasságos T-csoport közös cége).

Elvileg az országos tévéknek nem lehet kábelcsatornájuk, ezért a furfangos faszkalapok azt találták ki, hogy az IKO tulajdonosa alapítson romániában egy céget (IKO Romania) és az műköttessen kábeltévéket (ilyen a Cool tévé, mag a Sport+, meg a Fim+ meg mittomén). Ezekre a tévékre tehát nem vonatkoznak a magyar előírások.

Szóval nem egyszerű, de van kapcsolat az IKO kábeltévék és az RTL Klub között. Az IKO az RTL Klub tulajdonosa.
Az IKO tulaj Rákosi pedig egy olyan ***** alak, hogy ha leírnám, amit tudok róla, akkor nem is az ügyvédük írna, hanem egy fekete autó gázolna halálra. Jobb esetben simán otthagynának, rosszabb esetben még elvinnének megkínozni.

0xFFFF 2007.12.21. 23:27:53

A megdöbbentő ebben a "2-3 éves egyetemistákat keresünk" szövegben, hogy egy ügyvéd fogalmaz ilyen szarul. Isten mentsen, hogy ez képviseljen valahol ! Ilyen elíráson el lehet bukni egy pert, adott esetben pedig még el is ítélhetnek, ha ez fogalmazza a védőbeszédet ! :) Jó reklám ez neki !

Foo 2007.12.21. 23:28:34

tisztelt subba!

ezen bejegyzésüket úgy értelmezem, hogy itt már mindneki, mindnekitől elhatárolódik, ezért kötelességemnek érzem jelen kommentemben tudtukra adni, hogy a fool00 user elhatárolódik a szubbától meg a kúlszpéjsztől és a nyálgép, pitiáner jusztin kompááánitól.... és persze magától is elhatárolódik fentebb nevezett azaz én!

köszööööm szépeee meg ilyenek....

(elhatárolódás nélkül: hajrá subba!)

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2007.12.21. 23:30:17

oxFFFF: látom nem volt dolgod még ügyvédekkel! :)))
Az ügyvédek nagy átlagban hasonlóan szarul, vagy még szarabbul fogalmaznak.
Nézd meg a jogszabályokat: szarul, pontatlanul megfogalmazott, kétértelmű, nyakatekert, egymásnak ellentmondó szövegek.
Kik készítik? A jogászok. A kör bezárult. :)

trogger 2007.12.21. 23:30:55

Óvatosan bizony! Emlékezzetek a Matulára! Kár érte! Én kedveltem. Trog.

Mr.paksimogyoró 2007.12.21. 23:32:15

Hallod-e te justinberlék kisköcsög!Ne baszogasd a subbát,mert amit csináltatok az egy gusztustalan szarházi dolog!Nem érdekel,mit neveztek ti a csökött kis agyatokkal spamnek,a tietek teljes mértékben kimerítette ezt!!!!Főleg olyan szar retek semmiresejó fasszságot reklámozni,mint a fülke???? szerinted ez jó?? Akkor a te izlésed a szemntengelyeddel együtt ferdült el!!Nam akarlak a testi hibáddal baszogatni,de tudod mit?mégis megteszem,mert egy kis pöcs vagy,akinek nem sikerült a fantasztikus ötlete!! Uff,14 óra munka és két fröccs után én beszéltem! Lehet perelni köcsög!!

Mr.paksimogyoró 2007.12.21. 23:32:48

Ja,és elhatárolódom az előttem szólótól!!!!

Lord_Cica (törölt) 2007.12.21. 23:33:26

trogger 2007.12.21. 23:30:55

Azt én is szerettem, főleg Kocsis atyát :)
A Subbát nem engedjük!

rexter 2007.12.21. 23:38:05

regen Ircen voltak az ijen esetek, gyere le a lottozo ele es volt szadizas meg minden. sajna a kurva MSN megolte az ircet, de ugylatszik a gerjedes tovabbel a blogokban :)

trogger 2007.12.21. 23:39:42

Az én kedvencem a Kibaszott Világ volt.

Lord_Cica (törölt) 2007.12.21. 23:42:13

trogger 2007.12.21. 23:39:42

Az nekem túl intellektuális volt, meg hosszú, bár azért volt jó :)
Még az olvasói levelek is jók voltak.

G.T. 2007.12.21. 23:42:56

...hát igen, ezt is megértük, lassan a SPAMmelők rájönnek, hogy nem lehet névtelenül spammelni az interneten, mégha titkos proxy-n keresztül is teszik, mert a világon élő 15 milliós magyar lakosságállomány nem túl nagy, és gyorsan meg lehet találni az illetőt (1 millióan "használják" az internetet kb. ebből is csak max. 10 ezer ember tud ilyen SPAMmelést csinálni, szóval csak azok körében kell egyelőre keresni az elkövetőt), sőt sokan biztosan ismerik is őket, mint ahogyan a rendőrök a bűnözőket... Ez az első próbálkozás a jogászoktól!?, és egyre több ilyen próbálkozás várható meglátásom szerint, dehát az ember ha HIRES és GAZDAG akar lenni, akkor felrakja az adatát a netre a jövőben a szexképével együtt, utána meg ne sértődjön már meg, hogy az általa/haverjai által publikussá tett személyes adatai egy google adatbázisban, vagy honlapon gyűlnek össze! Egyszerű, nem kell felrakni a netre az adataidat! Ja, hogy nem leszek híres ember akkor, és nem lesz BMW-m? Sebaj, kibírom...

A jogásztársadalom következő lépése az lesz, hogy megpróbálják szabályozni az Internetet, úgy mint, ahogy egy napilapot, vagy TV-t, erre viszont tökéletesebb műszaki megoldásokat fognak kifejleszteni akiknek ez nem tetszik, mert az internet pont azért hódít, mert nincsen bürokrácia, és agyonszabályozás, és főleg nincsen hierarchia! Gyakorlatilag Hollywood is így lett híres, hogy elment egy olyan államba ahol nem volt sok idióta politikus és idióta jogász idióta törvénye, és megvalósította azt, amit az emberek szeretnének, a jót, amit az emberek élveznek, boldogságot jelent, és ez lett a filmipar, pár ember megél belőle... Az internet is ilyen...lesz... Szóval ha majd nem lesz újság, és senki nem fog TV-t nézni, akkor a jogászok rá fognak szállni az INTERNETRE! Különben nem lenne jogászokra szükség! Sőt amíg a ma politukusa "nagy szavakban" arról beszél, hogy én aztán megteremtem az "esélyegyenlőséget", akkor nem kell ettől félni, mert itt az internet, ahol nincsenek hierarchiák, se pénzbeli, sem korhatári, sem ranglistabeli dolgok... Nahát akkor a politikusok is ellene fognak szegülni az INetnek, mert rájönnek, hogy itt tényleg esélyegyenlőség lesz!!! (amit nem ők csinálnak:) És akkor ha nem lesz szükség képviselőkre, hanem az ember a mobiltelefonjáról beküldi, hogy egy adott törvénynél IGEN/NEM-re akarna szavazni! Mert miért ne tehetné meg, tényleg jobban ért egy képviselő a többiztosítós, vagy egybiztosítós modell hatékonyságához, mint egy átlagos ember? Tényleg meg tudja mondani, hogy mi a tuti? így politikusokra sincsen szükség! Nyílván való-világbeli jogszabályokra szükség lesz, mert a demokrácia másképpen nem tud működni, de hatalmi hierarchiákra nem lenne szükség a jövőben... Ez a magyar multimilliomos kisebbségnek nem fog tetszeni, de a cigányokat ez nem fogja meghatni...
Egy szó mint száz, a jogászok bele fognak kötni az internetbe a jövőben, és fenyegetőznek, csak az az alapprobléma, hogy az internet örömöt, boldogságot, szórakozást, és kapcsolattartást is nyújt, és ha ebbe belenyúl akkor a jogász saját életébe is mélyen belenyúl... Ez már el is kezdődött a szerintük "illegális" torrentszerverekkel, dehát nem tudnak mit kezdeni velük, mert a jogászok is otthon torrenteznek, kizárt dolog, hogy 50000db CD-t vegyenek, és azokat hallgatják a hordozható mp3 lejátszójukon! Na ezzel sem tudnak mit kezdeni, mert ha kezdenének, nemcsak másoknak ártanak, hanem legfőképpen maguknak is! Hasonló lesz a szituáció, ha ki akarják nyírni az Internetet, és feljelentéseket, pereket indítanak... Ha megnyerik, akkor beszivatják magukat, mert nem fognak se levelet küldeni szeretett ismerősüknek, nem fognak zenét hallgatni, és videófilmet sem fognak nézni, ami nekik sem jó...

Remélhetőleg a Subba nem fog olyan alacsony szintre ereszkedni, mint a DR. milliomosvagyok elősködő jogászok, akik csak jogszabályokkal tudnak fenyegetni, és elsimul a dolog nagyobb balhé nélkül, de mondjuk a jogászok élvezik, ha pereskedhetnek... mert perverzek! És csak a saját jogukat, és magukat védik! Ki védi meg Britney Spearst?

Egyébként lehet, hogy van benne valami, hogy nem teljesen a megfelelő emberek adatai lettek összegyűjtve a netről, hanem a technikai személyzeté, és hiányzik azon emberek adatai, akik pontosan tehetnek ezért a SPAMmelésért, így a konkrét felelősöket kellene feltenni! Ehhez viszont azon emberek segítsége kellene akiknek most kint vannak az adataik, mert ők biztosan tudják, hogy kik tehetnek ezért, de valamiért falaznak nekik, jogilag "elhallgatnak valami fontosat", ami büntetendő!

A gerincességről meg csak annyit, hogy ezek az emberek leszedték az IWIW-ről és a többi helyről az adataikat, ami egyértelműen azt igazolja, hogy ők is érzik, hogy "rossz fát tettek a tűzre, és igenis közük van a történtekhez, ha erkölcsi közük nincsen, akkor anyagi". ezek az emberek ilyen kényes helyzetben miért nem vállalják az arcukat, csak perrel fenyegetőző arctalan senkiháziak lettek???! Ha elkúrt az ember valamit, akkor miért nem lehet kiállni, és beismerni, és miért a jogászokkal való fenyegetőzés irányába kell menni első körben? Erre még Gyurcsány Ferenc is képes volt, pedig ő már soha nem lehet Magyarország példaképe! Kik szeretik a SPAMmereket az internetes társadalomban? A jogászoknak még be lehet dumálni, hogy a SPAMmelés legális, és jó dolog, de az egyszerű usernek aligha... A technikai személyzet valószínűleg utálja a SPAM-eket, de az nem zavarja, ha ő SPAM-mel?
Szóval per ide, vagy oda, el kell telni egy kis időnek, amíg rájönnek a jogászok, hogy a jó dolgokat hosszabb távon jogszabályokkal nem lehet betiltani, és a rossz dolgokat jogszabályokkal nem lehet fenntartani! Ja és most történelemkönyvet írok, ez bekerül a google adatbázisától kezdve minden adatbázisba, így hiába veszi is le bárki az adatlapját/fényképét/videóját a netről, az már bekerült a "nagykönyvbe". Aki értelmes, és nem gerinctelen az nem is akarja leszedni, mert tudja, hogy egyszerűen nem lehet eltűnni a netről! Bárki bármikor bármit lementhet, és az meglesz a jövőben, és bárhol felbukkanhat, üldözve a sunnyogók, hazugok, és gerinctelenek "lelkiismeretét, és igazságérzetét". A történelemben már párszor átírták a történelemkönyveket az iskolákban az adott diktatúrának, és ideológiának megfelelően! Ha szabad marad a net, akkor ezt a nettel nem lehet megcsinálni, de már sok jogász dörzsöli a kezét, hogy betiltsa az internetet, és így kárörvendően kibasszon magával, eléggé szűklátókörűek... Dr. ide vagy Dr. oda, egy beteget sem fognak meggyógyítani...

Kíváncsian várom a fejleményeket, ki mennyire kulturáltan fog lépni, hosszabb távon az olvasók, a történelemkutatók fognak dönteni, nem pedig a jogszabályok..:) De itt MINDENKI bekerül a történelemkönyvbe! Ez a pont is itt ni! PONT.

dj_bukkake 2007.12.21. 23:47:28

áááá ezt a köcsög társulatot!!! Subba ne hagyd magad, ha kell pokolgépet robbantok mindegyik szarházi lakásán!!!

dj_bukkake 2007.12.21. 23:49:53

kicsit angolosan: "Shoot the bastards!"

Skeptical 2007.12.21. 23:50:23

Demmel Timea evekkel ezelott a Lakinak dolgozott (Cinetrip). szegenyke egy halveru kreten, de legalabb kapott nehany sminktanacsot..

dj_bukkake 2007.12.21. 23:52:33

Skeptical 2007.12.21. 23:50:23
az a pár tanács se segített rajta....:P

trogger 2007.12.21. 23:56:03

Lord_Cica
Részben épp azt szerettem benne, hogy bő lére volt eresztve, nem sajnálták belőle a benyomásokat, és bejött a stílus is. Most csaknem ugyanez megvan a "Khívától keletre" blogban. Alapos, nyitott, helyenként meg fikázós bejegyzések. Tetszik, ahogy a faszi fogalmaz, valahogy ott van.

Megmondóleoltó (iloveu123) · http://huszoneves.blog.hu/ 2007.12.21. 23:57:32

hehehehehehehehehehehehe
hihihihihihhiihihih
hahahaha...

Szóval ha már el akarnak költeni egy rakás pénzt ügyvédre, akkor adjunk nekik munkát.

Mindenki csináljon egy tárhelyet valami ingyenes helyen, és másolja szépen át a spammeres subás postot oda 1-az-1-ben. A legtöbb böngésző tud olyat, h "mentés képekkel együtt" ekkor a statikus oldalt, lementi. Ezt szépen feltenni valami freewebes helyre, oszt jónapot.

Ekkor nem 1 darab subbát, hanem 2000 darab egyéni ismeretlen esetet kell beperelni / megoldani stb. Szerintem nem nagyon fogják vállalni, inkább feladják. Vagy nagyon belebuknak. :))))

Megmondóleoltó (iloveu123) · http://huszoneves.blog.hu/ 2007.12.21. 23:58:43

Ja: és köcsögként perelni nem ősi román szokás véletlenül?

Bakkerovics Bakker 2007.12.22. 00:02:45

na végigböngésztem a késő esti zöngéket. Nálam a 2-3 éves egyetemisták keresése a nyerő.

Ezeket az ügyvédeket a zsák-a-foltját elv alapján válogathatták össze maguknak.
Sztem titkon kreténségi versenyeket is rendeznek egymás közt ezek az ügyvédek, meg a főkretén szpemmer megbízóik.

Bakkerovics Bakker 2007.12.22. 00:05:09

Ja és elhatárolódom magamtól, mer úgylátom az mostitt divatos. Énmeg szeretek divatolni. :)

vidor 2007.12.22. 00:06:48

vár a lámpavas
valagevő

G.T. 2007.12.22. 00:14:02

Sőt tök jó lenne, ha egy precedens értékű per lenne, és 1-2 évig eltartana, mint a legtöbb jó magyar per, utána leszednék az oldalról az adatokat (persze a tényleges felelősök nem fognak kiderülni, mint ahogyan az szokott lenni...), amit már mindenki lementett, és a google-be beírva a megfelelő szavakat elsőként kidobja a google, ezen oldal cachelt változatát! Utána a Dr. jogászok mehetnek perelni a keresőszoftverfejlesztő cégektől kezdve az összes internethasználót, vagy a kubai diktátort... Van ennek értelme elkezdeni? Mindenesetre ez lenne a precedens értékű per, mert remélhetőleg a Subba név szerint leírja, hogy ki jelent fel kit, hogyan, miért, és mikor, és így "vélhetőleg" kiderül, hogy kik az igazi SPAMmerek, adócsalók, szélhámosok, akik neve szintén a köztudatba és a történelemkönyvbe lesz vésve (valószínűleg a sötét oldalon...)! A legrosszabb, ami történhet, hogy megszűnik a Subba, de akkor meg egy másik szerveren folytatódik a blog Bubba néven, mert bloggolni jó, spammelni viszont nem szép dolog! Ne használj netet, és ne'fürgyé le! Ilyen gondod akkor soha nem lesz!

Foo 2007.12.22. 00:14:56

SauroNewsExpress:
én is divatos vagyok és fentebb már elhatárolódtam önmagamtól és én előbb határolódtam el és egyébként is, jó lenne már ha mindenki észre venné magát, és elhatárolódna önmagától, meg úgy általában mindentől mer má nagyon jogsértő ez az egész itt az... :P

Berkut 2007.12.22. 00:28:28

Gyűlölöm a spamot, spammereket, grrrrrrrrrrrrrrrrr.
Rohadékok, de tényleg. Nem akarom elhinni, hogy ezt megbízás alapján...ezek pénzt kapnak érte???

Viszont azzal nagyon nem értek eggyet, hogy subba vádol összevissza. Mert ugyanis vádolt, de nem tette közzé, hogy mivel bizonyítja. Sőtt ahogy olvasgattam az se nagyon biztos hogy ők azok.
Úgyhogy szerintem mielőtt bárki bármit mond, kérdezzük meg a subbát, hogy mégis honnan hogyan? Annak nem látom túl sok értelmét, hogy mindenkit összevissza szidunk. (Én is, el is határolódom az előző anyázós résztől.)

Amúgy azt nem értem, hogy az ügyvédeket miért anyázzuk. Jogállamban élünk. Ha nem lennejogász, meg kéne mindenkinek tanulni a szabályokat.Jogász véd vagy támad. A lényeg, hogy segít kideríteni ki is volt mi is volt. Az igazságot ők se tudják elfedni, de nem is erről van szó.

Ha valakiknek valami baja van, és azt nem tudják lerendezni, akkor ügyvédhez vagy bíróhoz kell fordulni. Nem a középkorban élünk, hogy lezúzod a másikat, és jóvanneki. Amit TE kedves kommentelő (akinek nem inge, ne vegye magára, de legalább próbálja fel) támadsz, a jog, a szabályok, pont azok (vagy ők mint jogászok) védenek meg téged is.

De ha most azzal jössz, hogy frankón elkaptunk egy csomag lurkót (emlékeztetlek, egyáltalán nincs bizonyítékunk, nem biztos hogy ők azok) és vered a melled, hogy hűdefasza vagy, meg mekkora szemetek, akkor verjed csak nyugodtan, a spammerek ellen nem léptél egy lépést se.

Ha ebben a társadalomban élsz , el kell fogadnod a szabályokat, és eszerint cselekedned. (Ezt üzenem a spammer köcsögöknek is)
Akármennyire rossz, ezek közt a keretek közt kell minekünk is harcolnunk, de igenis, kell harcolnunk a spammerek ellen.

Én személy szerint várom a subba további lépéseit, a tájékoztatást, a bizonyítékokat.
Sajnos nem értek a joghoz, de ha a spamm esetleg büntethető lenne, vagy a gyakorlat ezt mutatja, akkor én a subba helyébe ráuszítanám a spammerekre az ügyvédeket.

Nem húzom tovább a szót. Jóccakát.

Lépést várunk!

szuvenir 2007.12.22. 00:34:47

Úgy látom senki nem vette észre, hogy mindegyik társaság a saját munkatársait véli felfedezni, de a többitől mind elhatárólódik. :)))

Lord_Cica (törölt) 2007.12.22. 00:35:22

Berkut 2007.12.22. 00:28:28

Egyetértek, hülyeség a jogászokat szídni, ők csak eszközök.
Ha valaki fegyvert fog az emberre, akkor sem a puskára haragszik, hanem arra, aki fogja.

Bakkerovics Bakker 2007.12.22. 00:39:10

fool00, arra gondoltam, hogy ha úgy vesszük, a határ az ugye korlát, ergo, ha határok közé, ill mögé szorul/bújik valaki, az ugye személyét illetően korlát mögé kerül, azaz egyszerűen korlátolttá válik. Szóval csak azt akartam mondani, hogy elhatárolódni annyit tesz, mint korlátolttá válni. Én ennek a korlátoltságnak a jeleit vélem felfedezni a Subbát fenyegető majomparádék esetében....

Berkut 2007.12.22. 00:40:38

Végre valaki eggyetért velem.

K É R E K SZ É P E N mindenkit, hogy az anyázást fejezzük abba, és nézzünk körül a neten, meg ezek a service és iko cégek körül. Vagy akár nem cska a neten.

Amíg nem tudunk biztosat, ne szóljunk be senkinek. Ha meg kiderült, lebuktak, van elég bizonyíték akkor az ő példájukkal adjuk a világ tudtára, hogy aki SPAMMEL az pórul jár.

természetesen a jogi úthoz nekünk is ügyvédek kellenek.

szóval maradjunk annyiban hogy Subba dobj nekünk infót!


Különbenis. Elhatárolódok magamtól meg a subbától, sőt elhatárolódok attól is amihez nincs is közöm. Valójában meg sem születtem.

Különbenis alaptalanul vádolni ősi román szokás!!!! :D:D:D:D:D

Lord_Cica (törölt) 2007.12.22. 00:49:46

Ez kezd arra a South Park részre hasonlítani, amikor mindenki beperelt mindenkit.
Persze Kyle apja jár jól, mert mindenkit ő képviselt, egyedüli ügyvédként a városban :)

Na szóval tegye fel a kezét, akinek ügyvédi irodája van, és csak azért csinálta a balhét, hogy kaszáljon vele :)

Berkut 2007.12.22. 00:51:42

:D:D:D:D:D
Nem lehet hogy a subbások is ügyvédek?:D:D:D

Elhatárolódok....

capor_ 2007.12.22. 01:15:37

Ez az ügyvédi úgy emlegeti az iwiw-et mintha az valami személyi azonosító lenne...Marhaság

dark future · http://www.andocsek.hu 2007.12.22. 01:39:09

A Matulát egyébként miért meszelték el? Nem ismerem a sztorit.

Suszter 2007.12.22. 01:39:41

Aloha!

A spamről.

hu.spam.wikia.com/wiki/2005._%C3%A9vi_CLXXI._tv.

A blogon elhelyezett reklám nem számít spamnek, ha az lenne,akkor minden az honlapra feltett hírdetés is az lehetne, mert azt, Te, mint a honlap olvasója nem kérted. Ez egy még bezáratlan kiskapunak tűnik.

Szerintem hibásan, sem az Indapass, sem a blog.hu felhasználási feltételeinél nem térnek ki erre a részletre, hogy harmadik személy mit helyez el a blogon. Illetve annyit ír, hogy moderálhatod a blogodat,és ha nem távolítod el, akkor beleegyeztél megjelenésébe, szóval ne hőbölögj ...

Jelen esetben az Index, mint a blog.hu üzemeltetője reklamálhatna, hogy X Kft. nem fizetett a hírdetésért.

Sajnos a profi spammelők sosem járnak pórul, mert zombigépek, adott esetben akár ezrein, keresztül végzik, tevékenységüket.

Fontos dolog következik :-)

Még véletlenül se hivatkozzatok a spamre nagybetűvel, mert:

en.wikipedia.org/wiki/Spam_(food)

A gyártója pert nyert, sajna többre nem emléksze,, a nagybetűs használat miatt.

Egyébként a kaja valóban kapcsolatban áll a levélszeméttel a Monthy Python miatt. Az előbbi linken erről is lehet olvasni.

Személyes adatokat nyilvánosságra hozni, hacsak azt az illető már nem hozta valahol nyilvánosságra, akkor az nem szép dolog.

Suszter 2007.12.22. 01:43:16

Ja és sajnos a tv ezt is kimondja:

2001. évi CVIII. tv.

14. § (2)

"Elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz
útján kizárólag az igénybe vevő egyértelmű, előzetes hozzájárulásával küldhető
elektronikus hirdetés."

A kulcsszó itt az egyéni kommunikáció. Ugye a blog pont nem ez.

Ezt pedig jól kihasználja az összes $@!*

Carnivora (törölt) 2007.12.22. 01:45:03

Subba Semjén számár kell majd vinni a kávét meg a cigit a sittre?

dark future · http://www.andocsek.hu 2007.12.22. 01:45:30

Ezt írja odafönn az egyik reklamáló f*szp*r*szt:
"Amit a fülkések csináltak, én is elítélem."

Ehhez képest a Coolspace-en még mindig ott az a sok szemét fülkés videó. Elítélik, de ezért ki nem b*sszák onnét őket. Mi más ez, ha nem gerillamarketing? Reklámozzák inkább a jó édes anyjukon (gyk.: a retekklubon).

Suszter 2007.12.22. 02:00:57

Persze, hogy az.

HIvatalosan elhatároldnak, ha macerálják amiatt őket, hogy a honlapon mégis fenn van, akkor kirúgják a lap karbantartóját, hogy miért nem vette le az anyagot, amikor utasítva lett.

A marketingesek meg mennek Balira telelni.

omgwtf 2007.12.22. 02:02:34

spam vagy nem spam, egy idő után biztos idegesítő. Subbáék meg odab*sztak (megjegyzem részemről érthető módon), csak lehet, h a nagy lendülettel leverték az egész polcot. most meg megy a sírás, és ami ilyenkor lenni szokott: mindenki rosszul fog járni. azért keep us informed, legalább mi, olvasók jól szórakozunk.

amúgy engem az érdekel, hogy aki a médiából meg kommunikációból él, neadjisten D meg R betű van a neve előtt, annak esetleg nem lenne hasznos megtanulni magyarul fogalmazni és helyesírni? csak úgy a szabadidejükben.
az url-ek kopipésztelése láttuk, faszán megy, de az nem mindig elég ugyebár.
persze azt is megértem, hogy nem mindennap ír egy ilyen kaliberű cég nyilvános levelet! de legalább megpróbálták, no.

ha nem érezném a tarkómon a veszett ügyvédek lehelletét, én Subbáék helyében a helyesírási hibákat kijavítva visszaküldeném a levelüket. azt szeretni szokta mindenki.


megj. a másik oldalon viszont tényleg nem kell minden szarra ráklikkelni. felőlem lehet minden második hsz. is link.

megj2. a fent leírtakkal természetesen semmilyen szín alatt nem vállalok eszmei közösséget... meg semmilyet sem... nem is én írtam... én az Operában voltam, nem láttam semmit... a Subbát sem olvasom, és ezúton elhatárolódok mindentől!!

Carnivora (törölt) 2007.12.22. 02:07:30

omgwtf 2007.12.22. 02:02:34

Direkte így költik a mondókat jogászék ez a jogász nyelv. Évekig tanulják, hogy hülyén, és helytelenül írjanak-beszéljenek ...

omgwtf 2007.12.22. 02:23:18

Carnivora: hja sajnos ismerem én is a fajtájukat, csak még nincs meg a szóbeli alapfokúm se, és ilyenkor mindig feszélyezve érzem magam, meg előjönnek a komplexusaim.

Deazé drukkolok a zigasságnak...

Megmondóleoltó (iloveu123) · http://huszoneves.blog.hu/ 2007.12.22. 03:03:06

akkor hívjuk spammelés helyet floodolásnak. Az már megfelel???!

Lord_Cica (törölt) 2007.12.22. 03:08:43

ILOVEU123 2007.12.22. 03:03:06

Én is pont ilyesmit akartam írni.
Mármint a szemetelők akadályozták a a blogok szolgáltató tevékenységét, és ezzel kárt okoztak nekik. Nem csak a szemét törléséből eredő munkával, hanem a látogatottság esetleges csökkenésével is.

Té, mint Tamás 2007.12.22. 03:18:12

Ti elolvastátok a leveleket?

Ezek bazmeg egymástól is kopipésztelnek:

Első hivatalos közlemény a coolspace.hu-n:
"A kialakult helyzet meglehetősen szerencsétlen, mivel olyan személyek lettek pellengére állítva, akik a coolspace.hu műszaki hátterét biztosítják, így őket felelősségre vonni a tartalmi elemekért épp úgy etikátlan és elfogadhatatlan, mint az a módszer, ahogyan egyes személyek összefüggésbe hozzák őket a tartalom népszerűsítésével."


Hivatalos közlemény emailben és kommentben az @Yourservicetől:
"A kialakult helyzet szerintünk is meglehetősen szerencsétlen, mivel olyan személyek lettek pellengére állítva, akiknek semmi köze az Index.hu Zrt. kiadásában megjelenő subba weboldalon leírtakhoz. Így őket felelősségre vonni a cikkben szereplő valótlanságokért épp úgy etikátlan és elfogadhatatlan, mint az a módszer, ahogyan egyes személyek összefüggésbe hozzák őket a tartalom népszerűsítésével."

:D

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2007.12.22. 03:22:08

Undorító, gyáva kis férgecskék, lapítani, mellébeszélni meg sunyiskodni azt tudnak, semmi mást. Mutasd meg nekik, Semjén!

saratnay zarolta 2007.12.22. 03:27:27

nocsak, nocsak.
a legüberallesebb akkor is az a rész, hogy "a cikk hamisan értelmezi a spam fogalmát".
a spam akkor is kéretlen reklám ha a kedves jogász úr majd egyszer beleböfögi egy szótárba ugyanezt a meghatározást 80 mondatban, csak hogy félre lehessen értelmezni.

felelősségvállalás? ugyanmá!
kéremszépen, akinek van pénze pereskedni!

saratnay zarolta 2007.12.22. 03:29:38

'sszameg lesajtkrémeztem az egyik képregényemet.

spájdernecc 2007.12.22. 05:00:26

Jó reggelt!
Jó kávét!
Jó időt!

Mike36 2007.12.22. 05:04:25

az iwiw nyilvános nem? aki van olyan marha hogy ott megad magáról mindenféle adatot, az meg is érdemli

puncipöcögtető 2007.12.22. 05:38:46

gyerekek, ha megis eltavolitanatok, es kell egy hely, ahol tarolnatok ezt a mocskot, szoljatok nekem. felajanlom az USA-ban regelt site-omat!

Megdobbent 2007.12.22. 06:55:49

De milyen cuki, hogy minden bekezdese egy "jogi" velemeny. Nagy faszt van neki jogi velemenye, van max ugyvedi. De aki ekkora taho senki, az tenyleg elvallal barmit, hogy meglegyen a napi paleszre valo. Pfff :> Amugymeg hajra Subba, hulljon a fergese :)

0xFFFF 2007.12.22. 06:59:34

Elolvastam a parasztlázadást kiváltó postot. Szerintem Dr (ló?) Pelyhe(s) Szilárdnak - aki valamiért 2-3 éves egyetemistákat keres on-line hírdetés útján (melyik a fontosabb? A 2-3 éves vagy az egyetemista?) - nehéz dolga lesz. Csupa olyan adat megjelenését sérelmezi, amit az adat elsődleges tulajdonosa maga publikált. :) Igenis szigorúan le kell csapni arra, aki ezen adatokat először feltette az internet teljesen publikus piacterére ! ....de az nem ez a blog, Pelyhes doktor eltévedt és nem látja a fától az erdőt.

Az a producer (?!) gyerek meg egy külön rémálom ! Ránézésre is egyszerű, mint a faék, értem is már a cool nívóját.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.22. 07:05:34

Jóreggelt, barátaim! Karácsonyra pert kértem a fa alá, erre a Subba kapja meg. Ellenben munkahelyet váltok jövőre januárban, és az nekem jó lesz.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.12.22. 08:13:43

nah most kiderül mekkora töke van subbának:D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.12.22. 08:28:08

...még fent vannak a mobilszámok és a cikk is, úgyhogy töke van , de esze nem sok

Rosszindulatú Vászka 2007.12.22. 08:32:58

Szépnagyot!

És ejha, továbbá nocsak :D
Szal le-já-ra-tó kam-pány? Azannya.

Kezdek is félni...

Szal az, hogy beírnak ide adatot, ami kb. hat kattintást spórol meg az átlag júzernek ekkora harc? Ugyanmár...

Ki is kapcsoltam az adlokk pluszt, hogy jelezzem szolidaritásomat. Egyébként meg vihar egy pohár takonyben sztem.

U.i.: összeesküvés elmélet? He? Az az inkriminált Honda?

Baszkurátor 2007.12.22. 08:33:41

A f@szt kell itt pellengérre állítani a taplókat.Elkell kapni őket és a saját lábukkal agyonbaszni egyenként az összeset.
Kb. 2 hete nálam is elszakadt a cérna ( ilyen izé spam volt, hogy Szia Géza ( Feri vagyok) a Nyekraszovtól kaptam a címed ( nem ismerek ilyen egyént) stb..., biztos ismeritek ezt a trükköt)
szóval elküldtem a ... szóval oda.A drága meg felháborodott, hogy miért beszélek vele ilyen csúnyán.Idióta fosbojler.

Rosszindulatú Vászka 2007.12.22. 08:37:19

Úgy gondolod, amúgy Jay és Néma Bon visszavág stílusban? Végülis van benne fantázia...

Amúgy nem vágom, egy ijen ugyan nyilvános, de nem reprezentatív médiafogyasztóközeg által látogatott lap mér ekkora attak. Vagy ojan sokan olvassák, hogy remeg tőle ejrópa?

fullmoon 2007.12.22. 08:39:57

...na itt legalább ébren vannak már...:))
naszépreggelt!

fullmoon 2007.12.22. 08:41:08

subba...nem sajnálta a szöveget...:)))

Daved · http://buxevo.com/hu 2007.12.22. 08:48:47

nem mond le az adatok eltitkolásáról az aki rárakja egy azt egy nyilvános portálra?(iwiw)

spájdernecc 2007.12.22. 08:52:27

Daved · forumline.extra.hu 2007.12.22. 08:48:47
szerintem lemond, különben minek tenné nyilvánossá.
ez persze szigorúan a magánvéleményem

Rosszindulatú Vászka 2007.12.22. 08:55:24

Most akkor haggyuk a spemmelést egy kicsit.

Szal akkor az a média, aki reklámból él nyilvánvalóan, illetve és vagy munkaeszköze, ingyér és gerillamód és (figyelem, nehéz szó következik) E-TI-KÁT-LA-NUL más hasonlómód üzemelő, de már bejáratott médiában reklámoz (nem nagyon szimpatikusan és nem nagyon profin, viszont többek szerint zsenántul), azt minek nevezhetnők? talán élősködőnek? Vagy...

És ha nincs a rinya, tán kisebb a virtuálvihar.

0xFFFF 2007.12.22. 08:56:09

Nincs olyan, hogy lemondasz az adatok eltitkolásáról, nincs ilyen jog. Bazmeg ! Gr Pehely a ló egyik oldalán esett le, te meg a másikon és most dühösen néztek egymásra ! :) Hát kérem, mi látszik középen ? Csak nem a lófasz ?

Rosszindulatú Vászka 2007.12.22. 09:02:26

Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa?

Szal a nyilvános, nem védett tartalmakról kopipasztázott tartalmak mijen jogot sértenek?

Pl. az iviv érdekes állat, mert csak regisztrált júzereknek elérhető, viszont lapjainak kiteregetése mi vajon? Ez régóta érdekel.

mojoka 2007.12.22. 09:07:19

az a baj a subbával, hogy az amúgy is egyre igénytelenebb index legótvarabb rovata. Tele gyáva férgekkel, akik más személyiségi jogait simán leszarják, de hatalmas a pofájuk, ha valaki ezen hőbörög. Ti olyanok vagytok, mint azok a gyáva emberek, akik félelemből szeretik a fradit kocsmák mélyén. szarok vagytok na.

so_much_in_pain 2007.12.22. 09:09:06

'reggelt!

Tamogatjuk a subbát, rejtett proxy idevagy oda, perrel fenyegetni egy kis negatív reklám miatt osi román szokás - irta mar valaki elottem.
azért jó tudni, hogy igenis van visszhangja a subban elhangzott dolgoknak.. :) Nem tudom, hogy vajn tenyleg azok az arcok csinaltak -e a gerillamarketinget, akiket itt kiratak subbaek, de nyilvan nem tettek volna ilyet, ha nincs megalpozva a dolog.

0xFFFF 2007.12.22. 09:10:20

Te meg fasz vagy mojolóka ! De akkora, hogy a maszturbáláshoz toronydarut használsz. Csókoltatlak.

Berkut 2007.12.22. 09:10:40

mojoka 2007.12.22. 09:07:19

Én is így látom.
Bár én röhögni járok ide, nem anyázni.

Berkut 2007.12.22. 09:13:14

Namegpersze bárkinek bármi baja van a fertővel ami ide felkerül, az egyből közellenség, szarházi.

Pedig k.ra nem ismer senki senkit.

Így könnyű beszólni:)

Rosszindulatú Vászka 2007.12.22. 09:13:16

Most akkor a mindenki által elérhető tartalmakra való rámutatás miért jogsértő?

Persze, ha valakit minősítenek, az más történet. De vélemény és sajtószabadság van... nekem se minég teccik. Lám, a sértettek is szoknak idejárni, gyalázkodni. Ez így kerek sztem.

mojoka 2007.12.22. 09:13:17

kedves berkut, kizárt hogy a subbások ügyvédek. pár kis fasz, aki a szódában, meg az ellátóban pakolja magát, és azt hiszi, hogy ujságíró.

Berkut 2007.12.22. 09:16:47

Az csak poén volt.

subba meg subba.

szeretem na, hiába, hogy néha elveti a súlykot. azt!

DEGEC 2007.12.22. 10:12:22

hüjehalyó 2007.12.21. 23:26:05


kérjük a piszkos részleteket is:-D

lOc (a pasztafáriánus) 2007.12.22. 10:50:20

Én is szeretnék elhatárolódni ezúton mindentől.

A mocskos szemét spammerek meg rohadjanak meg. Most sajnálni kéne őket?
A fentiek szerint senki nem tehet semmiről. Biztos csak valami önkéntes reklámozta azt a szart, teljesen ingyen.
Másrészt annyira elhatárolódott mindenki ettől a fülkeszartól hogy még mindig fenn van a coolspace-en.

2007.12.22. 11:07:05

üdv minden elhatárolódott kommentelőnek.

másrészt meg, hogy egy kis keleti bölcsességgel kezdjük a reggelt, nem kell itten összeveszni. mivelhogyan ez is el fog múlni.

a felismerés, hogy "ez is el fog múlni", lehetővé teszi, hogy ragaszkodás nélkül
élj. az "ez is el fog múlni" szavak a valóság felé terelnek. amen.

2007.12.22. 11:11:12

hát igen, van mit olvasni, a fejem meg lilul a másnaposságtól...
szegény ügyvéd, ezt felvállalni....jó pár jövendőbeli ügyfelet már előre elvesztett :)
amúgyis, faszért magolta annyit a jogot, hogy lábtobját kitegye fotóként? :D
szánalmas...

Megmondóleoltó (iloveu123) · http://huszoneves.blog.hu/ 2007.12.22. 11:34:13

A subba = józanságmérce

szánalmas vagy = felkerülsz a subbára

hülye is vagy mellé = megpróbálod "megvédeni" magad

teljesen retardált idióta vagy = fenyegetőzöl


Ha valaki felkerült a subbára, az jobb, ha csendben elkullog, hátha 100 alatt maradnak a commentek....

Berkut 2007.12.22. 11:38:11

Egyszer kirakatom magam:D:D:D:D

Szerencsére még nem volt olyan dolog ami miatt kilehetne rakni.

De ha ilyen hülyefejjel élek tovább, ez is bekövetkezhet

G.T. 2007.12.22. 11:40:35

Nem nagyon ír a Subba, pedig szeretném tudni, hogy kiket kell megkövezni (melyik informatikusokat!), akik spammolnak/floodolnak szándékosan!!! A fent levő személyek valószínűleg tudják, ki a tettes! Jó lenne tényleg nem rágalmazni a fentebb kitett személyeket, hanem kideríteni, hogy kik a felelősek pontosan, és akinek nincsen kint az adata, azét kitenni, akié meg véletlenül került ki, azét levenni! Mindezt teljesen objektíven, tényszerűen! Nehogymá lefizessék a Subbát a háttérben, mert akkor nem olvasok több Subbát, mert hitelét fogja veszíteni!!!

Utána kezdődhet a bírosági per! :) Van valami elektronikus törvény, asszem az arról akar szólni, hogy ne SPAMmolj/floodolj, mert az etikátlan! Csak nem bírták a jogászok sem megfogalmazni, mert ők még papíralapon dolgoznak, így fingjuk sincsen az egészről, hogy ez mennyire etikátlan... :) Informatikusok viszont képben vannak, közülük valóak a SPAMmolók is, nem a jogászok szoktak SPAMmolni! Tehát az informatikus társadalomban kell keresni a bűnösöket, esetleg a felsőbb utasításra cselekvőket! De miért nem szól egy profi SPAMmer a főnökének, hogy ez etikátlan, nem szeretném csinálni? ...mert kis szarházi semmirekellő az az informatikus! ..és nem arról beszélek, hogy néhány linket elejt 1-2 oldalon, hanem szándékosan programot írni, és megtömni mindent, mindenkit paraszt módon! Legyen az blog, vagy postafiók, vagy bármi más honlap! Na az adott illető honlapját, és postafiókját kellene megtömni!!!????? Neeee...

purga · http://horrormirror.blog.hu 2007.12.22. 11:42:47

"iwiw-es adatlapjukról vett idézetekkel szerepelnek"--->hm...aki az iwiw-en regisztrált tag,az amúgy is jogosult mások adatlapját megnézni,nem???szal,ha vki elolvassa az infóm,és nem az ismerősöm,akkor jelentsem fel,vagy mI???!!ezek nyomorékok!

Megmondóleoltó (iloveu123) · http://huszoneves.blog.hu/ 2007.12.22. 11:45:51

Egyébként nem tudom mire vannak ennyire megsértődve a zertéjelklupposok:

Olyan műsorokat és tartalmakat nyújtanak amiből egyértelműen kiderül, hogy mindenkit parasztnak, agyilag visszafejlettnek, érzelmileg és morálisan sérültnek tartanak.
(most itt gondolkodtam, h melyik műsort / oldalt hozzam fel példaként, de arra jutottam, hogy gyakorlatilag bármelyiket felhozhatnám)

Szóval ilyen "hozzánk állás" után csodálkoznak, ha a "büdös parasztok" - 'mink ugye - nem gondoljuk úgy, hogy az általuk nyújtott tartalom bármilyen formában is elfogadható lenne, és ezt az álláspontunkat kinyílvánítjuk = "fikázzuk a coolspace-t". És még nekik áll feljebb. (állítólag a gyúrástól a férfiak elveszítik az erekciós képességüket. Hmm.. lehet, h kompenzálni akarnak ezzel a perrel...)

Ráadásul nagyon átlátszó ez a gerilla-marketing. Már a NiN kampányon is röhögtem, de abban legalább volt munka és ötlet. Nem néhány bármilyen értelmes munkára alkalmatlan, ezért a médiában elhelyezkedett idióta izzadtságszagú flood próbálkozása.

Talán ideje lenne tudomásul venni, h a coolspace nem azért nem lett cool, mert kevesen látogatják, hanem azért, mert silány szar, és nem üti meg az internetező közösség mércéjét.

Harmadrészt (sokadrészt?) a kifogásolt postban NEM "hangzott" el állítás a személyekről. Csupán egy publikus oldalakról megszerezhető címjegyzék volt kint, illetve a "felperes" személyek által önmagukról írt bemutatkozásuk. Ha ez bármilyen formában rágalmazás, akkor gyakorlatilag az illetők önmagukat rágalmazták meg, nem???!

utazomajom · https://www.facebook.com/utazomajom/ 2007.12.22. 11:49:27

ehh, ilyen böszmeséget. ki az aki fel akarja őket hívni?:D vagy félnek hogy kapnak karácsonyi ajándékot?

Berkut 2007.12.22. 11:49:49

* és **: dr. Pelyhe Szilárd ügyvéd köszönettel vett levele alapján jobb belátásra tértünk és finomítottunk az első felindulásunkban használt jelzőkön. [2007.12.20., Subba Semjén]

***: ja és természetesen beláttuk azt is, hogy a coolspace-nél nem mindenki érintett feltétlenül az ügyben, utólag bocsánatot kérünk az álalunk meghurcolt szerkesztőktől [2007.12.21., Subba Semjén]

A céges honlapokról és impresszumokból merített adatok egy részének másodközlését is megszüntettük, szintén a jobb belátásra térés jegyében. [2007.12.22., Subba Semjén]

Berkut 2007.12.22. 11:51:46

Subba finomított, aki még látta a régi bejegyzést, ott azért tényleg kaptak elégrendesen.

Én tartom az álláspontom, és szerintem ha már belevágott a subba, akkor mostmár tényleg derítsük ki, hogy kik a spammerek floodosok, vagy tudja bánat, hogy kik.
Subbától várom a bizonyítékokat!!!!!!

(Ha meg bezárják a subbát, újraalapul és orradalmat indítok:D )

Berkut 2007.12.22. 11:52:30

orradalom vagy forradalom:D
fordítás vagy ordítás,
asszem meg kéne tanulnom írni :S

toxikus 2007.12.22. 13:12:46

másnap. faszkivan. szpemmerek. rohaggyon le a herétek

Semeretyevó 2007.12.22. 13:16:42

Ősi román szokás olyan bandzsának lenni mint ez a dzsásztin.

Huxley 2007.12.22. 13:27:23

Lehet meg kellene nézzni, hogy mit ír az iwiw az adatkezelésről..ha már szóba lett az is hozva.

Egyre nagyobb a lavina.
Ja és elhatárolódom..annyira, hogy magamra csuktam a tvvel, számítógépel, hűtővel(sörrel és pálinkával feltöltött) WC ajtót :))

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2007.12.22. 13:45:01

Jó napot

Ne emlegessük még a pálinkát és egyéb szeszesitalokat.Brrr.Most próbálok magamhoz térni.

Aki még nem ebédelt,annak jó étvágyat.

bspbsy 2007.12.22. 13:52:00

az index miért nincs a subbán?
pl. ezzel a cikkel? index.hu/tech/tudomany/tevhit1222/

2007.12.22. 15:03:36

hát igen, forraltbor után ne igyon senki vodka+sört, kérek szépen mindenkit

Foo 2007.12.22. 15:49:20

SauroNewsExpress:
teljes mértékben egyet értek! nyilvánvaló, hogy manapság trendi elhatárolódott (ön)korlátoltnak lenni. ezen poszt megszületése, is ezt bizonyítja!
én pedig a "trendeket követő és jóravaló birkához" méltóan, ismét elhatárolódom önmagamtól!
soraimmal egyszersmind tisztelegni szeretnék a kúlaaszpéjsz és a jusztinkompáníí zseniálprimitívsége előtt! amen!

Lord_Cica (törölt) 2007.12.22. 15:51:44

Huxley · huxley.blog.hu 2007.12.22. 13:27:23

Az iwiw vagy a blog.hu belső szabályzata nem jelenthet jogalapot perre a fenti esetekben.
Ezek csak arra jók, hogy ezek alapján lehet kitiltani a felhasználókat a rendszerből ha megszegik.

tematika 2007.12.22. 17:01:20

Kedves olvasóink!
A subba magazin sajnos nem jelenik meg ebben a formájában

tematika 2007.12.22. 17:02:18

most az egyszer minket csináltak ki.
jajj csak ezt ne. :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.22. 17:10:13

Kirakom az adatokat juszt is,
ha bevesz a műsorába Juszt is.

DesC 2007.12.22. 17:36:24

index.hu/tech/tudomany/tevhit1222/
Ez egy hihetetlen nagy baromság. 20 testsúlykilogrammonként kell meginni 1 liter vizet. Vagyis egy átlagos, 80 kg testsúlyú felnőttnek napi 4 liter víz kell!!! Ezt csak onnan tudom, hogy vesekövem volt, aztán egy edző mondta, hogy igyak ennyit (aki mellesleg profi sportolókat készít fel) és azóta nem fáj a vesém, és nincs vesekövem! Érdekes módon az orvos egy szóval sem mondta hogy igyak elegendő vizet...

hebro 2007.12.22. 18:21:06

a faszkorbács kifejezést miért nem vette be az jóóó mélyen tisztelt ügyvéd a felsorolásba? :D

toxikus 2007.12.22. 18:47:43

végre jól vagyok, eszek is

utépékábel 2007.12.22. 19:21:12

a zügyvéd levette a képeit.
K É R E M, hát miért? (bold-al szameg)
nics több sedó, kéccáhét píesz, kettőfél litre endzsin.
azért máshol meg van azért.

Sanpellegrino Chinotto 2007.12.22. 19:32:48

mojoka 2007.12.22. 09:07:19
az a baj a subbával, ...igénytelenebb index legótvarabb rovata. Tele gyáva férgekkel, ...olyanok vagytok, mint azok a gyáva emberek, akik félelemből szeretik a fradit kocsmák mélyén. szarok vagytok na.


Te mocskos kis faszszopó!
Címet cserélhetünk, ha úgy érzed személyesen is szeretnéd elmondani, hogy a Fradi és a szar szó ,mitől szerepelhet egy mondatban nálad.

Rosszindulatú Vászka 2007.12.22. 19:33:31

a kirájnőt megölni nem kell félnetek jó lesz

Megmondóleoltó (iloveu123) · http://huszoneves.blog.hu/ 2007.12.22. 20:28:10

:))))

Btw: Sztem nem kellene visszavenni. Kapják csak meg a mi jár nekik. Ha meg tényleg perre fordulna a dolog, akkor annyi másolatot kell csinálni az oldalból, amennyit egyszerűen nem tudnak beperelni. Sztem célszerű egyébként külföldi mirror szerverekre tenni.

Btw: elhatárolódni nem ősi román szokás véletlenül?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2007.12.22. 20:28:52

Mi lesz itt, gyerekek! Összeeresztjük az Ő ügyvédjeiket az index-es userreklámletiltásértperelő ügyvédekkel...

Sééééfbáácsiiiiiiiiiiii!!!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.22. 20:34:57

Ki lakik ott keleten?
Szpemmelésselzaklató Dzs-Dzsásztin!

saratnay zarolta 2007.12.22. 21:48:35

most olyan nagy kedvem lenne kommentelni valamit de nem lehet ehhez a kéccá'hoz még érdemben hozzáfűzni.

eléggé szomorú lettem.

Rosszindulatú Vászka 2007.12.22. 21:51:33

Sztem a pina azért jó, mert jó.

toxikus 2007.12.22. 22:11:07

azé'?
www.youtube.com/watch?v=JSRkTXSWBlg&feature=related
(assezm ez az azé, ha nem akkor az első..:))

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.22. 22:25:17

Ej Pina, te Pina, jó vagy, nagyon jó vagy,
azt kívánom, minden percben a nyelvemen olvadj,
adj meg nekem mindenfélét, mire szívem vágyik,
juss el velem a legközelebbi puha ágyig.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.22. 22:28:09

Én azt mondom, kinek szemtengelye nem egyenes,
és a kreált videója gyermeteg, beteges,
megérdemel néhány szpemet, kósza mobilhívást,
meg még egy-két nem említett irtózatos szívást.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.22. 22:30:39

Kicsi szpemmes köcsögöknek faszkorbács a jussa,
magunkfajta subbásoknak csak ilyenre fussa.

Lord_Cica (törölt) 2007.12.22. 22:34:32

Rosszindulatú Vászka · globalicum.blog.hu 2007.12.22. 21:51:33

Azért a faszkorbács se rossz

Megdobbent 2007.12.22. 23:12:31

A kovetkezo felhivasomtol a hely szellemenek megfeleloen elhatarolodom!

"FASZKORBACSOT A MOCSOK ERTELKLUBOS KUL KOCSOGOKNEEEEK!!!!"

... na ettol.

Bakkerovics Bakker 2007.12.22. 23:17:33

Ez tök jó, hogy mi itt elítéljük a szpemmet, meg floodot elítélő subbát elítélő kreténeket, miközben ez a két állatka itten szpemmeli/floodolja ezt a blogot a kretén myminicity játékával:
vájemsziej 2007.12.22. 10:48:41 és
Daerlon · zargun.blogol.hu 2007.12.22. 13:26:12
Nem-e kéne-e nekik is egy maréknyi faszkorbács???

utépékábel 2007.12.22. 23:20:21

#Hiszékeny Úr / BelZebulon / Csimpi-Limpi
K É R E M tisztelettel (nagyon), h egy egy kellemes versikét ölts nekünk/nekem, a
a sedó, kéccáhét píesz, kettőfél litre endzsin témában.
Az eredeti, karcosan komoly kép aláírás emígyen szól(t):
"The Shadow (207PS, 2.5litre engine)"
seggfszmakk vagyok ehhez és még csak egy bold trükköt semtok, de hátha te.
szeretném kérni mindenkinek, aki szereti.
köszentem.
jól.

betegszem 2007.12.23. 03:07:59

"...lejárató kampányt indítottak ellenünk - ennek biztosításáért mindent el fogunk követni!..."

Ha. Ha. Ha.

Persze csak épp nem szerencsésen tagolt mondatból kiragadott részlet ez. Csak mert vicces. Azért másoltam ide.

Ha nem lennék köcsög, nem tenném.

Ha igazi jogász fogalmazta volna a szöveget, nem tehetném.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.23. 06:18:43

Itt a szép karácsony, hónak hull a PELYHE,
szedd le azt a cikket, Subba Semjén, ejnye!
És ezt én most neked nagy komolyan mondom,
elhelyezkedtem e jogi állásponton.

A Jézuskától én idén nem is tónert kérek,
sedó kéccáhét píeszért emészt irigy méreg,
ha őneki kétfél litre endzsinre nem fussa,
felmászom a legközelebbi paragrafusra.

Faszkorbácsot kap mindenki, a jog sosem tréfál,
akinek ilyen autója van, keveset sétál,
ki a neten cigánykodik, kitépjük a belét,
csatlakozónál levágjuk ÚTÉPÉKÁBELét.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.23. 08:16:43

" A CoolSpace fejlesztői gárdája elhatárolódik a Your Service Filmprodukciós Iroda (fülke videók készítői) mindennemű tevékenységétől.

Az általuk választott népszerűsítési módot etikátlannak és elfogadhatatlannak tartjuk."

"Az RTL Klub fejlesztőinek semmi köze nincs ehhez az egészhez, és finoman fogalmazok akkor, amikor azt mondom, hogy nem túl boldogok a munkatársaim, hogy a személyes adataikat itt kell viszontlássák. A tartalomhoz nekünk nincs közünk. Amit a fülkések csináltak, én is elítélem."

"A @Yourservice Filmprodukciós Iroda nem terjeszt semmiféle videót!"

Ügyvédeket egymásnak ereszteni, Subbát kihagyni a buliból, perköltséget szemműtétre, plasztikai sebészre, sedó kéccáhétre, izomagyúaknak karácsonyi könyvcsomagra költeni!!!

betonpillango · http://lofutty.blog.hu 2007.12.23. 12:21:16

hogy lehet a spam fogalmat rosszul értelmezni? :D

utépékábel 2007.12.23. 13:42:51

Hiszékeny Úr / BelZebulon / Csimpi-Limpi
baaaaszki :)
tetszett.
médmájdéj, már nem is vagyok annyira másnapos.

p.nyúl 2007.12.23. 14:16:28

Szervusztok Kedveseim!
Már nem lesz időm benézni Karácsonyig ezért most szeretnék Mindenkinek Boldog Karácsony kívánni, szeretettel!
Pusz-nyusz.

horace (törölt) · http://strlen.hu 2007.12.23. 15:01:29

Annyira szeretem, amikor mindenki a másikra mutogat és elhatárolódik :P

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.23. 15:03:56

Én minden ügyvéd jogi álláspontyától elhatárolódom.

fullmoon 2007.12.23. 16:22:29

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden törzs,és törzsön kívüli vendég bloggernek!...
pusssszzz....

dropshadovv · http://hartware.tumblr.com 2007.12.23. 17:18:28

Kíváncsi vagyok ők mit tesznek, ha az oldalukat sz@rják tele.... egyébként békát mindenkinek!

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2007.12.23. 17:51:09

Kellemes ünnepeket és sok erőt kívánok önmagunk, az új évbe való átivásához.Én mindjárt megyek...

mxplanet 2007.12.23. 18:00:18

semmi per nem lesz, mivel az adataik az iwiwről avnnak, amit saját maguk raktak ki

toxikus 2007.12.23. 19:03:54

jót nektek. meg sokat meg eleget

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.23. 19:21:54

Mocskot, zimankót és kurva cirkuszt kívánok mindenkinek, aki szereti.

Rosszindulatú Vászka 2007.12.24. 06:58:06

Boldog szülinapot!

Boldog szülinapot!

Boldog szülinapot Jézuska!

Boldog szülinapot!

Lófő (törölt) 2007.12.24. 07:59:12

Csingöbell,csingöbell!
Boldog Karácsonyt!

crazydaisy 2007.12.24. 09:24:58

Sziasztok, mindenkinek nagyon boldog és békés, nyugodt karácsonyt kívánok, egyetek, igyatok, érezzétek jól magatokat, sok szeretettel, egy Subbatársnő.

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.12.24. 10:09:26

nalam is nyomultak, eloszor figyelmeztettem oket, hogy ne tegyek, de mikor mar sokadjara csinaltak azonnal bannoltam oket. nem csipem az ilyeneket

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 10:35:32

Egy szép dal a szarácsonyról:

Bélikével tegnap délbe,
falalalala lala la la,
beleszartunk a vécébe,
falalalala lala la la.

Fel is kentük mi a falra,
falala lalala la la la,
jól rászárad majd holnapra,
falalalala lala la la.

Boldog Karácsonyt konyék és konyéninák!

rollo 2007.12.24. 10:44:56

namost.
task:
(1) ügyvéd úrra iwiw-en rákeres.
(2) képet megnéz.
(3) a képet fejreállít, ezáltal olvasható az ügyvéd úrtól balra lévő aktacsomón a cég neve, iktatószám, etc.
a cég örül ennek vajh?

csingölbellsz, amúgy.:)

Lófő (törölt) 2007.12.24. 10:45:56

Hiszékeny Úr / BelZebulon / Csimpi-Limpi

Csak nem a csingöbell dallamára rímel?D
és mi ez a csimpi-limpi?

peterson 2007.12.24. 10:56:15

Boldog karit az összes Subbásnak!

homár molla2 2007.12.24. 11:39:18

Ha jól értem: kölcsönösen elhatárolódott egymástól a szartéelklub, a coolspace, az @yourservice, egy fülke, szilárdijános, justinviktor, demmeltímea és bognárjános, az ikokábeltévé, meg néhány ügyvéd.
egyrészt: nem tudom, hova a vérbe akarják még égetni magukat. tán kussolni kéne inkább, hátha elül magától a dolog.
másrészt: mivel mindenki mindenkitől elhatárolódik, egy megoldás maradt, hogy csak kicsit szarosan jöjjenek ki a dologból: dobják fel azt a kollégát/kollégákat a tetves bagázsból, aki azon a 3-4 buzi nicken a saját kis ujjával bepötyögte a spamkommenteket négymilliószor. Ő meg majd vagy elviszi a balhét (dugjatok a mellényzsebébe egy kétezrest), vagy felnyomja, ki vezényelte a dolgot.
aki jogásszal fenyeget, az kurvára nem sikeres ember (és nem is férfi, bár a női érintetteknek ez nem is feladata).

ja, még egy dologra lennék kíváncsi: fenti fenyegetéseken mekkorát röhögtek vajon az indexes jogászok?

Bajusz. 2007.12.24. 12:17:51

Szép jó napot! Hmm.
1. Jól sejtettem, hogy adatvédelmileg aggályos lesz az a poszt... (hozzáteszem, röhejes ez az adatvédelmi dolog)
2. itt most mindenki elhatárolódott mindenkitől?
3. Boldog Karácsonyt mindenkinek!
4. megyek halászlét szürcsölni, sok erőspistával, tésztával és friss fehérkenyérrel.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 13:19:16

Kínai fenyőfaizzó, imádlak én téged,
eldalolom szívesen a dzsingóbellszt tenéked,
felhánylak a fára mint részeg apa a sonkát,
gyomortartalma díszítse így a karácsonyfát.

Csimpi-Limpi: Weöres Sándor versből.

És köszönettel mondom mindenkinek, hogy elkezdtem berúgni. Fát díszíteni józanon épp olyan szar mint horgászni. Józanon.

A falalalala lala la la nem a dzsingőbellsz dallamára rímel, hanem:

www.youtube.com/watch?v=mTXdSOmAgtU

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 13:47:14

Ja, és elhatárolódom a karácsontól es.

drtünde 2007.12.24. 14:05:36

Sziasztok
minden erre lézengőnek veszekedésmentes boldog karácsonyt kívánok jah és másnaposságnélkülit is!

Lófő (törölt) 2007.12.24. 14:06:48

Ha már ilyen útelágazolás értünk,én is elhatárolódom magamtól.
Egy kedves leánzó szavaival élve:
"cejizem a karit,beicom az áfi pálcit".
Kelcsi karit!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 14:41:21

Áfipálci, áfipálci, téged úgc cejizlak,
karácon myndkettő napján lytercám beyclak,
fadönd alá behúzok én mynden cinosz jánkát,
angolcác hadomán cerint cókolom a cáját.

Lófő (törölt) 2007.12.24. 14:56:54

Ejj te csimpilimpi jól leittad magad!
nem tartál mértéket,csak mindenhez poharat!
ivál te sok jó bort,pálinkákat és sert,
már egyálatalán nem megy néked a magyar nyelv!:DDD

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 15:01:16

A magyar nyelv nékem tökéletesen megy,
nyelvem szilvapálesz hatás alatt senyved,
sör szaladgál mostmár az agyamban benne,
csinos kislányokra gondolok csak egyre.

Lófő (törölt) 2007.12.24. 15:05:14

Ejj te Hiszékeny úr,ne legyél már nyegle!
kinn a nagyvárosban ott van a sok lepke,
fogd a két kezedbe nagy lepkefogódat,
gyűjts be egy pillangót,de ne porfogónak!
p.s. azé vigyázz nehogy móly legyen:D

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 15:46:46

Ha én lepkét fogok, nem lészen biza moly,
meglát és rám kiált: szép fiú, bozsemoj!
Fa alá fektetem, kényelmesen, szépen,
a csomagolását őróla letépem.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 15:57:57

Boldog karácsonyt kívánok ügyvéd úrnak,
kik sedó kétszázhét píesz ketfél lit-re gyúrnak,
kívánok egyenesedést minden szemtengelynek,
és izomleszívást minden producerembernek.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 16:00:00

Boldog karácsonyt kívánok minden ügyvéd úrnak,
kik sedó kétszázhét píesz ketfél lit-re gyúrnak,
kívánok egyenesedést minden szemtengelynek,
és izomleszívást minden producerembernek.

Na, most már jó. Pálinka, te pálinka, zisbbadnak az ujjaim.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 16:09:26

Régi zsengém:

Mézes Vilmost kértek a kis Győri Lányok,
Bognár László pedig hallgatott őrájok,
elment a Teszkóba, meg is vásárolta,
keddig vagy szerdáig hűtőben tárolta.

Ezután kivette, kocsijába dobta,
a hátsó ülésen odaszállította
hol a Győri Lányok várták már epedve,
a nedűt, amibe belehányt a medve.

Sok kis lenyúlt stamesz reszketett már szépen
Győri Leányoknak karcsú kis kezében,
megitták, és László csodálkozva bámult:
"Cicapupillájuk sokszorosra tágult!"

Lackó sem volt hát rest, sört vett elő nyomba',
mert a Vilmost neki nem bírja a gyomra,
viszont a sör hat rá, mint csikós a lóra,
három üveg lefekteti a padlóra.

Így mulatozik hát a győri szekció,
aztán majd csak másnap jön el a szankció,
fejfájás, hányinger, rosszullét, szédülés,
csak feküdni lehet, mert nem megy az ülés.

Csíkra húzott, álmos, zavart cicaszemek,
lángban álló gyomor, reszketeg kis kezek,
kiszáradt szájpadlás, instabil lábizmok,
ez vár rátok, ha Győri Lányokkal isztok.

2007.12.24. 16:20:48

B.karácsonyt és erotikában gazdag mindenfélét kívánok.

még mielőtt vki nem tartaná ideillőnek a szexet karácsony szent napján, had idézzem egyik nagy, azóta megüdvözült apostolunk szavait: a jó szex nem tud megtartani egy kapcsolatot, a rossz viszont simán elcseszheti.

2007.12.24. 16:21:20

a versek meg meghatottak. nem szégyenlem :)

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 19:23:44

Szenteste is kommentel a hárdkór subbás ember,
billentyűzetet püföli el nem múló kedvvel,
kezdődjön hát el az idei ajándékmustra,
mondjátok el, kinek mit hozott a Kisjézuska.

_Anand 2007.12.24. 19:38:58

Újra nacht van, heilige!
Dió kell a bejglibe,
mert a fogam mákos.
Ugye, milyen mókás?
Terülj-terülj asztalka
vár ma minden parasztra,
rántott hal és káposzta.
Sanyi szomszéd áthozta
Böskét, aki ka
volt tegnap. Ma lapocka,
hurka, kolbász, oldalas,
csülök, tarja, orja, has-
szalonna. Csak győzzük enni!
Szar lehet hízónak lenni
így Karácsony hetében.
Minden ember zsebében
lapul pár szem Bilagit.
Gyomrom, mint a dinamit:
Fölül büfi, alul szelek,
feszülnek a bélrendszerek.
Szenvedek, de feleségem
fenyőtalppal a kezében
mosolyog és azt sugallja:
Kis fenyőfánk törzse, gallya,
s minden apró tűlevele
engem vár. No, ide vele!
Röpködnek a forgácsok,
na még! Na még...Most már sok!
Ékfaragás következik.
Peti ellen szövetkezik
az ég minden arkangyala?
Verejték hull, de áll a fa!
Égősorok, gyöngyfüzér,
aranyszál a földig ér,
pár óra és kész is. Szép, mi?
Bedugom és szarik égni!
Azt a rohadt, piszok, galád,
rizszabáló, sárga anyád!
De ne hidd, hogy haragszom!
Egy fél doboz Xanaxom
fogyott apránként csak el.
(A másik fél Húsvétra kell!)

Boldog Karácsonyt!

_Anand 2007.12.24. 19:39:56

Böske természetesen "malacka" volt tegnap.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.24. 21:02:09

Anand 2007.12.24. 19:38:58

Költőtársam, költőtársam, látom te is megkaptad
feladatod, és az izzót a fenyőre felraktad,
én is megünnepeltem Jézus születésnapját,
szexuális értelemben emlegettem apját.

Mert a szemét fenyőfa nem állt meg a tartóban,
azt gondoltam, milyen jó érzés lehet barkóban,
sokkal könnyebb meggyújtani a zsidó menórát,
mint a fenyővel szopni néhány szép vidám órát.

Emlegettem Luther Mártont, ki fenyőt állított,
ezen módon egy vallásmegújítást áhított,
jobb lett volna, ha miseborra költi a dohányt,
s délelőtti berúgással teremt új hagyományt.

Én is Peti lennék amúgy, és én csak azt mondom,
pusztuljon műszaki cikk, ha márkaneve tomzon,
nem játssza le az új cédé a jó stílenahtot,
bár sohase értek volna a dzsunkával partot!

Sz0M|45 2007.12.24. 21:37:14

nah, en az ilyen versirogatos vicceskedo buzikat vetnem a nep ele aki eroltetett karacsonyi (gyakorlatilag spamekkel) fossa tele a blogot es nyilvanvaloan csaladtagjai telefonjat.

bazdmegkétszer 2007.12.24. 22:02:09

Szaros gerle · gerlefeszek.blog.hu/ 2007.12.24. 20:28:36
faszom a karácsonyba
igazad van
Régi olvasója vagyok az oldalnak de eddig nem éreztem, hogy bele kéne folynom, viszont ez a reakció már nekem is sok volt.
A kib@szott ügyvédek meg le...phatnak(24 és 30 év közötti általam csinosnak tartott női ügyvédekre vonatkozik)
boldog békés jack denielses karácsonyt majdnem minden kinek

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.25. 05:26:29

Sz0M|45 2007.12.24. 21:37:14

Hogy Uhrin Benedek mestert idézzem szabadon:

Hát ha te azt mondod az én versemre, hogy szpem, akkor én azt mondom, hogy te magad, az ember vagy egy nemkívánatos szpem!

(A közönség ordít és tapsol)

Majd amikor érdemben hozzászólsz valamihez, akkor járhat a szád, addig meg ha nem tetszik, kuss van. Egyébként én magam vetettem a nép elé anno, ellentétben veled.

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.25. 08:10:54

Aki az én versírói sikeremet irigyli,
üsse el egy citromsárga femilifroszt tricikli.

kukatr 2007.12.25. 15:17:09

Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ülnek el a karácsonyi agymenések. Jelenleg mást se látok csak az üdvözlő sablonszövegeket, persze egy-két szellemes kívételtől eltekintve...
A ziwiwes üzenőfalon már hét oldal megtelt ezzel...
Biztos így van ez rendjén, bár állítólag Jézus nem is ekkor született, csak ez az időpont nagyon jól beleillett a téli ünnepekbe...
mindegy.

amúgy meg a spames ügyben mindkét fél befoghatja a pofáját...
egyrészt simán ki lehet tiltani azt, aki belinkeli az idióta reklámjait,
másrészt ki másnak lenne érdeke reklámozni, mint annak aki gyártja/forgalmazza...
hézagos még az internetre vonatkozó jogrendszer, és addig örüljünk míg ez így is marad...

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2007.12.25. 17:32:27

ez mar szanalmas.

csakugy mintakaracsony

Iksz 2007.12.26. 01:30:42

na jó... én így beton részegen, Szent Karácsony másnapján próbálnék szólni ezt-azt.... van itt ez a személyiségi jogi téma... van egy haverom... megadja az oldalán a címét, telefonszámát, stb... nekem cimborám, és elkezdem reklámozni az Ő nevét, cége nevét, telefonszámát reklámozni, a jó ügy érdekében.... nem kérek tőle engedélyt, pusztán megteszem, mert cimborám, és így próbálok segíteni Neki... előbb-utóbb kiderül, de nem tesz ellene semmit, hanem hagyja, hogy reklámozzam a linkjét, stb... de.. jön egy másik illető, aki tegyük fel ismeri a cég tulaját, kellő bizonyítékot beszerez arról, hogy átbassza az ügyfeleit, és indít egy negatív kampányt, hogy "na ennél a tagnál ne vegyetek lakást" címmel, és erről mikor tudomást szerez a vállalkozó, mindenféle perekkel fenyegetőzik, hogy az általa közölt adatok nem terjeszthetők, csak amennyiben ehhez hozzájárul... na hülye-e vagyok, vagy mégis hogy van ez? ha fényezik, akkor semmi gond, ha nem, akkor per, meg minden lófasz.... káros ez a kurva demokrácia... vagy én nemtom... na meg ez a "valótlan adatok" duma... Hovány blogjának lehetett "psychopatának" nevezni Subbáékat, de őt lebuzizni tilos?? vagy itt most mi a lófasz van? ezek szerint az ország felét Gyurcsány beperelhetné rágalmazásért, a másik felét meg Orbán?? vagy ez most hogy??? akkor megyek is, és egy pár rosszakarómat feljelentek, mert a hátam mögött "szemétládáztak"... hát mi ez, most komolyan? hol itt a sajtószabadság? híradóban hazudni-e szabad? elmegy mindenki a faszba már tényleg...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.26. 07:34:23

Hé smájli, aki egyetlen félreütési hibát sem ejt, betonrészeg-e lehet? Vigyázz magadra, mert rádküldöm a Szivárvány kft.-t, és jól bekötik nálad a nettet!!!

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.26. 07:35:02

És most megrágalmaztalak, hogy nem voltál részeg. Perelj!

Rosszindulatú Vászka 2007.12.26. 08:18:49

Namost akkor a részegeket nem basztassuk. Jó?
Én is hejesebben írok ittasan, mert be vagyok lassulva. Na. Értem?

Télleg, nem is voltam józan az ünnepek alatt és még egy nap hátra is van. juhéééééééé :D

p.nyúl 2007.12.26. 11:04:27

Hello Faszikák!

Karácsony második napja van, köszönt és minden jót kíván két gerle és egy csíz a csupasz körtefán.

Iksz 2007.12.26. 16:12:49

Naív Úr, akkor beperellek rágalmazásért!!:D aszontad nem is vagyok részeg.... na majdan megyen a zügyvédem:) Vászka, Te meg csak toljad a bluest, és igyunk együtt!:D

Lófő (törölt) 2007.12.26. 17:21:21

Belzebulon bátor harcos,
kardja éles mint a karcos,
szembeszáll az ellenséggel,
nem törődik ellenszéllel.
legyőz sört és pálinkát,
hoványt és a szivárványt.
megvéd minket mint a vár,
igaz jópárszor már hányt.

Rosszindulatú Vászka 2007.12.26. 17:58:18

A karcos az mijen éles?

És Lédi, télleg nálad van Gerle Kartácsunk?

Esetleg mennék oda macskának.......

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.26. 19:15:43

Egyszer lehánytam már egy kismacskafejet,
rádobtam a reggelire ivott tejet,
darabosra száradt fejszőrzetén bizony,
azóta én ennek emlékére iszom.

p.nyúl 2007.12.26. 19:20:30

Gutten Tannenbaum Vásenyka!

Gerle nincs nálunk, és nem is hívnám meg Karira, mert bár szeretem a stílusát, Karácsonyra Ő nekem túl negatív. Igaz, hogy én magam is mizantróp vagyok, de most viszonylag jó a hangulatom.
A macskaság tényleg nagyon jó dolog nálunk, mindent nekik, mi szem-szájnak ingere. :)
Jót derültem az aktuális blogbeírásodon, sörközi állapotban írtad?
Na kisgyagyások, mit hozott a Jézuska?

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2007.12.26. 19:28:43

gerle uraság mindig egy szép nagy darab szőrgolyó németjuhásszak és egy macskákról nemzetiszocialista eszméket megszégyenítő kegyetlenséget kinyilvánító foxterrierrel lóg mindig.

Jöhetsz macskának.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.26. 19:56:31

hello kartácsok!
túlélő karácsonyi program sikeresen teljesítve?

toxikus 2007.12.26. 20:44:00

40 kilóval nehezebb vagyok, nehezemre esik a járás, holnap cégesparti dobogókőn, ivás eldőlésig. ááá, minden a legnagyobb rendben

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.26. 21:35:15

Boldog karácsonyt! (és kevés másnaposságot.)

aranyhaj.blogspot.com

Rosszindulatú Vászka 2007.12.26. 21:51:58

Köszönöm a Szép Hölgyek kedves szavait...

Baszki Gerle, Néccer olvastam, akooresenem értem :))))

Úrnő, igen cselendzsmünnep....

Ill. tOX, TOXIKUS NAPOK...

Rosszindulatú Vászka 2007.12.26. 22:20:04

Köszönöm a Szép Hölgyek kedves szavait...

Baszki Gerle, Néccer olvastam, akooresenem értem :))))

Úrnő, igen cselendzsmünnep....

Ill. tOX, TOXIKUS NAPOK...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.26. 23:11:39

Nem sikerült a pont fél óra csúszás...

Lófő (törölt) 2007.12.27. 07:21:05

Jó reggelt,emberek,tessék felébredni!
Hányást és főfájást tessék félretenni!
Mindenki induljon szaporán munkába,
me mingyá itt a sziléveszter a bides picsába!

spájdernecc 2007.12.27. 08:02:52

namostaztán jóreggelt!
ingerszegény napot!

krampi 2007.12.27. 08:35:43

Beiglimaradékos poszt-ünnepi KVs, békés, nyugodalmas, akadékoskodó ügyfél mentes jó reggelt!
KVt...

Zebulon / Hiszékeny Úr · http://zebulon.blog.hu/ 2007.12.27. 08:44:28

Ki két ünnep között dolgozni kényszerű,
annak a főnöke kevéssé ésszerű,
most kék kipihenni a nagy tivornyákat,
fellálítni a földőlt karácsonyfákat.

toxikus 2007.12.27. 09:07:48

dolgozni? majd jövőre. jóreggelt. kimásztam ágyból, asszonypajti még alszik, mosást betettem, konyhát kéne kipucolnom délig mer akkor meg indulás inni

Lófő (törölt) 2007.12.27. 09:15:41

Én biza nincs mit tegyek,
me én lettem a főnök,
vinni kell a céget,
me nem vagyunk vigécek.
osztán majd pótolunk,
szilveszter napjába,
sugárba hányunk majd,
mint murányi kutyája,
aki fosott.

Bajusz. 2007.12.27. 09:18:00

Jó reggelt!
Subbákért jött a nagy fekete autó? lassan 6 napja nincs új poszt... :)
Túléltétek a nagy zabálásokat?

spájdernecc 2007.12.27. 09:49:40

bajuszkoma, te dolgozóban vagy?

Bajusz. 2007.12.27. 09:54:02

sajnos igen, tök értelmetlenül...
Viszont legalább recepteket gyűjtögethetek a szilveszteri házibuli kajáihoz... :)

spájdernecc 2007.12.27. 09:57:03

el tudom képzelni a tolongást ilyenkor nálatok
kb mint subbáék posztgyárában :)

Bajusz. 2007.12.27. 09:59:43

igen, hasonló...
Subbáék posztgyára posztkarácsonyi és/vagy preújévi hangulatban "üzemel"...

spájdernecc 2007.12.27. 10:04:38

na ja, mire felvenné az ember a fordulatot, ejtheti is el, nehogy túlpörögjön...

Bajusz. 2007.12.27. 10:06:10

itt se nagy a tolongás... :)

spájdernecc 2007.12.27. 10:09:06

persze, az összes tehetős nyugger a trópusokon, a tehetetlenek a kórházban, a maradék meg örül, hogy otthonmaradhat

Bajusz. 2007.12.27. 10:11:07

plusz az összes belföldi szálloda tele van. Ma meg holnap kicserélődik a vendégsereg, karácsonyosok ki, szilveszteresek be.

Bajusz. 2007.12.27. 10:17:09

mindenki otthon fetreng ételmérgezésben, vagy jobb esetben dülöngél, mint a keljfeljancsi...

spájdernecc 2007.12.27. 10:24:01

ne is mondd :)
és persze arany keljfeljánosok biciklire is kaptak a szürkületben...
mintha rémek libbennének elő a ködből :))

Lófő (törölt) 2007.12.27. 10:24:29

biza nyomul a vendégsereg.Ángliából idejönni,fene a gusztusukat:D

Bajusz. 2007.12.27. 10:28:15

Lófő, had jöjjenek, költsék itt a pénzüket.

Bajusz. 2007.12.27. 10:34:58

spájder
te is találkoztál velük reggel? :)

spájdernecc 2007.12.27. 10:46:47

persze, ezek itt nőnek, innen rajzanak szét a világba

Lófő (törölt) 2007.12.27. 10:58:02

Máma reggel deka forgalom nem volt.Má azt hittem elnéztem a naptárt.de nem.

GYUSZI BACSI · http://www.fizetesem.com 2008.01.04. 19:08:34

nem tudom mitől spam az a hozzászólás, ami nem tartozik a tárgyhoz

ki kell moderálni és kész

különben - ha jól tudom - külföldön a fórumokba meg üzenőfalakra írt reklámokat scam-nek és nem spam-nek nevezik, de hogy mi minek számít pontosan annak nem volt türelmem utánanézni
süti beállítások módosítása