Itt a válasz a foodpornra! Proli gasztro blog okádék étkekkel, ocsmány kajafotókkal és béna helyesírással. Ízelítőnek pár receptet változtatás nélkül bekopizok:
denevéres leves dene vérel ketö szeméjre: fogni kel egy dene vért. xdDDDD leg ecerüb ha egy hármas horgot bele gyurunk egy papir gomocba, malyd alkonyatko fel dobájuk a denervér lyön és meg próbája el kapni ha szerecsénk vann meg foglya a hórog. útána fehír és zsárga repát párólunk kis olalyon. sózuk borzsozuk meg egy kis végetát is önsünk rája. őntsük rá vízet és íz lésesen tálalyuk. kúrvára mind egy hógyan ugyanis sóha seki nem fóg eni ebő a szarbó. baszuk ki a geci be és rendejünk egy pizát. de ne véreset! ha ha ha xd lóóóóóóóól
egéséges táplálló regeli egy jo naphóz hozávelők: egy szellet kenyér, lehetöleg 3 napos az atutentikús pronyó hangulathoz aszt meg kenyük vajal aból is olyat válaszunk ami olcsob mint a gép zsír külön előny ha a tiszai vegyi kombinátba készütt. bele raktam centum vitamont vagy vigagrátt póntosan nem látam mert kúrva más napos vagyok majd a vilamoson kiderül lehet menem kel pár kőrt miata jo gárék léci ne szájatok fel a bisztonság kedvért. jó regelt és étvágyt minden kínek
hus leves gaszdagon: el készités: a hentesné meg vásárollhato leg olcsobb mócsingtokat meg veszük. bele raklyuk vizbe adunk hozá zöcségeket: sárga répa, krompi, zeler, fehér repó. meg sozuk jó böségesen had dógozon a vesénk. útána fel raklyuk nagy láng ra malyd forás után takarékra kapcsojuk. hagyjuk had forjon pár orát, amig a huzs meg puhul. a habot szegyük le a tetejéröll mer az undorittó. gusztusosan tálajuk, eröss paprikával fogyaszuk ugy, hogy taknyunk nyálunk ösze folyon az ünepi azstal fölött.
egeres szenvics: el készittése ecerű, tejesen véletlenűl sikerült…el készitetem a sajtós szenvicset aztán sajti komát a kutyya be hoszta a szájába mondom mi van velled buksi nem eszed meg de nem akarta meg eni mindig eszt csinája mondom ki nem dobjuk akor már rá raktam a szenvicsre nem volt tull finom nem nagyon ajálom senkinek
szines turó korházi be utallóval: elkészittése: a turót lehetölleg a hüttő leg alsóbb polcán tárojuk, ot is leg hátul, igy akár töb hónapra is el feletkezhetünk rolla. szag világra inkáb egy lyó kis kéksajtra emlékesztet, de sebaly, ami nem öl meg, az hetekre a korházba jutat véres has menésel.
bon bon kúkacal; iszletes fehérlye dús nasolni való. el készittése ecerü, veszünk egy dóboz bon bont, és meg várjuk amig be köpik a legyek. egéséges táplállék a halak is szeretik kérdez meg egy hórgászt mit eszik a ponty bisztos egyböll monja hogy csóntit:
fínom rántot salyt és hus: el készityük a rántot salytot és a hust nem fógom leirni hogy kel panirozni keresetek rá az inerneten mongyuk a googel oldal az elég jo én is ot szokok keresni mongyuk hogy kel gyümőcsfát meceni. rizsát is meg fösztem gyorsan kész volt és óda se égetem szóval büszke voltam magamra. ara figyelés legyen hogy a só szoróra a tetelye rá legyen csavarva mert ordenáré kurvaanyázás lesz elenkezö esetben. basza meg aki nem rakta visza remélem nem te voltál az te tartájfejü jocó geci mert lerugom a warburgod tükreit te fél kegyelmü!!!! ebéd melé ajálanék egy kis enalapril vér nyomás csökentöt mert el patkolsz ha eszt meg eszed!!!!
utolsó kommentek