Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

A partiállat 10 fajtája

2014.07.19. 12:24 | subbavideo

1. First-line face aka 12 hours dancing

Sértésnek veszi, ha nyitáskor valakit előtte engednek be, majd reggel 8 magasságában elképesztő hepciáskodás kíséretében hajlandó csak távozni a helyről, hiszen milyen alapon basszák rá a villanyt ilyen korán. Általában jó kiállású fazonokat kell elképzelni, amihez némi exhibicionista hajlam nyilván dukál; persze ez szinte egyértelmű, hiszen melyik gusztustalan, visszataszító, dagadt, pattanásos állat szeretné feltűnően verni magát a tömeg elején. Szarik mindenre és az agyát cibáló masszív eufória is csak a lábára hat: a legkellemesebb 10/10-esjócsajra se néz rá, maximum egy „JÓ A ZENE, HAARGH?” jellegű mondatot képes odabökni, esetleg egy vadabb kiállásnál torzult fejjel odapillant, de semmi több: gesztusaiból gazdagon sugárzik, hogy ő bizony bulizni jött, nem csajozni. Általában szerethető karakter.

2. The Observer 

Érdekes szerzet. A megfigyelő: rejtélyes és néhol nehezen értelmezhető jelenség. Az alapozásokon kövér gázzal jelen van, az afterekből oroszlánrészt vállal, de valahogy a kettő között eltelt idővel soha nem tud elszámolni. Jellemzően bulik 75-80százalékán fixen ott van, – legalábbis a Facebook attendek erről árulkodnak – de konkrét emléke valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva senkinek nincs az illetőről. Kósza emlékfoszlányokkal ugyan rendelkezünk: mintha láttuk volna a foteleknél, a pultnál, a mosdóban, a dohányzóban, a ruhatárban és a kijáratnál, de zenére mozogni, esetleg egy kicsit átszellemülni (és persze csajozni) még soha senki nem látta. Az Observer az esetek túlnyomó részében szakállas és ért a divathoz.

 

3. A dealer

Minden buli elengedhetetlen kelléke (?) a helyi díler. Klasszikus ismertetőjegyei közé tartozik a kapucni és a borosta, ezen felül rettentő ügyességgel és rafinériával képes felvenni a szemkontaktust – akár félhomályban is – a nagyon részeg (és már fáradó) emberekkel. A drogdíler értéke pont a könnyen felismerhetőségében rejlik: sittes tekintettel a Borároson dolgozó „viszonteladókat” megszégyenítő hatékonysággal képes teríteni az éppen divatos dizájneres cuccot nemre, pénzre és korra való tekintet nélkül. A neppert továbbá paranoid viselkedéséről és az ezzel összeköthető indokolatlan és hirtelen mozdulatairól lehet még felismerni. Amennyiben egy gyakran a háta mögé hesszelő formát látsz gyanakvó tekintettel az orra alá suttogni, akkor szinte tuti, hogy egy partykellékes variál valamit éppen előtted.

4. A nyomi

Soha nem találja igazán a helyét; próbálkozik ülve, állva, elöl, hátul, fényben, sötétben, tömegben és egyedül, de valamiért sehogy sem az igazi. 3-4 óra szenvedés után jellemzően megunja a helyezkedést mire megindul piáért; elvégre csak lesz a pultnál valaki, akire rávillanthatja jópofizó erőltetett mosolyát. Próbálkozásai természetesen kudarcba fulladnak legtöbbször, – ha sikerül is általában a dj, a biztonsági őr vagy esetleg a helyi maffiózó csaját veszi célba – de tipikusan 2 óra sorban állás után (se) szolgálják ki. A már fejben alsó hangon négyszer lefuttatott, alázós „na így nem adok borravalót te szarrágó” töltetű, szánalmas próbálkozását belefojtják, és hirtelen jött lányos zavarában a tízezresből is elfelejt visszakérni. 

5. A horny

11 óra magasságában már kétségbeesett tekintettel pásztázza a felhozatalt, a jobbak a buli elején még tartják magukat, viszont az idő előrehaladtával a „kacér szemezések” kellemetlenül hosszú „dekoltázs- és seggvizslatásba” torkollnak. Talaj részegen és izzadtan liheg mindenféle baromságot a szerencsétlen kiszemelt nyakába, majd fél órán keresztül hátulról pofázik és dörgölőzik addig, míg el nem küldik végre a faszba, vagy el nem csattan egy pofon. 

6. A jócsaj

Kézenfekvő ismertetőjegye a körülötte hordában csoportosuló, de általában mégis magányos farkasként támadó, előbb taglalt Horny és Nyomi. Kanosék jellemzően körkörös alakzatban támadnak, mert egyáltalán nem érdekli őket a vetélytársak jelenléte (sőt a betegebbiket még fel is ajzza), ellenben a balfasz csapat inkább szórt alakzatot vesz fel: ennek oka, hogy nem szeretik felismerni egymás jelenlétét, mert egy kósza, eltévelyedett pillantásból már bőven felismerik saját weirdo mivoltukat a másik tekintetében és ettől zavarba jönnek. Vigyázni kell velük, mert erős ingerek hatására fennáll a veszélye, hogy a tömeg és önmaguk ellen fordulnak.

7. Cockblocker

Különleges érzékük van ahhoz, hogy az éjszaka legérzékenyebb időszakában kerüljenek képbe: a jócsaj már túltette magát az első sokkon, hogy már megint mindenki meg akarja dugni (egyébként elképesztő, hogy ezen újra-újra mennyire meg tudnak lepődni, a felháborodásról nem is beszélve…) és megtalálta kiszemeltjét, na ekkor érzik igazán, hogy eljött az ő idejük. Az igazi Cockblocker ilyenkor könyörtelenül csap le és él vissza helyzeti előnyével: hirtelen szarul lesz, esetleg felhívja a Hottie figyelmét, hogy egy kicsit kevesebbet kéne innia, arról nem beszélve, hogy már így is mennyit ivott és akkor még nem lőtte el a jó öreg „előbb a mosdónál láttam az exed” kártyát. A helyzet igazságtalan és nehezen kezelhető mivoltát jelzi, hogy a Cockblocker lehetőségeinek tárháza tulajdonképpen végtelen; ez kizárólag az egyed irigységének, kicsinyességének illetve a jócsaj agyi kapacitásának függvénye. Nagyon rossz kombináció.

8. The lost one – Az elveszett

Szerencsére nehéz őket meg találni, mert általában el vannak veszve. Lila fingjuk nincs, hogy hol vannak, szarabb esetben arról sem, hogy kikkel, a rendezvény nevét esetleg az előadókét már ne is említsük. Általában nincs velük semmi gond – addig a pontig legalábbis, amíg nem próbálnak meg számot kérni – és egészen hamar fel szokták ismerni, hogy ez a monoton szar DÜF-DÜF nem nekik való és rövid úton eltakarodnak a Deákra egy szebb jövő reményében. Klasszikus védjegyük csávóknál az ing (extrém esetben nyakkendővel kiegészítve), csajoknál a magassarkú.

9. A monk

Ez egy relatíve újnak nevezhető kaszt. Értelemszerűen ijesztő tud lenni egy kopasz, szemüveges negyvenes, aki Gandalfot megszégyenítő csuhában operál reggel nyolckor a szabadban. Titok övezi honnan jöhetett és mi járhat a fejében. Semmi gond nincs velük egyébként, no meg egyébként is kulcsszó mai liberális világunkban adiversity.

 

10. Az önjelölt véleményvezér

Mindennel baja van. Télen hideg van és sor van a ruhatárnál, nyáron meleg van és azért a szellőzésre igazán gondolhatnának a szervezők, főleg ilyen drága jegyárak mellett. Persze rögtön kiszúrja, hogy a főattrakció 6 perccel kevesebbet játszott az ígértnél (vagy éppen többet, tök mindegy, nem erről volt szó!) no meg az a köcsög külföldi meghívott azonnal lelépett a helyszínről miután végzett. Kissé demoralizáló, hát mit várnak ezek, hogy maradjon így az ember jó szívvel bulizni? A timetable úgy szar ahogy van, abszolút nem volt meg a váltások közötti összhang, a hangrendszer pedig valami siralmas; ezt nevezik ők mélynek?! Figyel a részletekre, általánosságban elmondható, hogy témától függetlenül hozzáértő, viszont a nagy koncentráció és figyelem közepette szinte mindig elfelejti jól érezni magát.

via

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr186468215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SKY 2014.07.19. 12:43:54

Leszarom.
Le lehet?

ЯƎƧU ΜΥИОИA · http://lolhehehe.com/ 2014.07.19. 12:47:00

ezdeszar ésrá adássul nemis igaz(legyinteni kénytelen)

facepalm 2014.07.19. 13:38:00

Ez rohadt hosszú, érdemes egyáltalán elolvasni?

.snɯıɹd snɔlns 2014.07.19. 13:45:15

Én sem a Metropolitanban, sem a Carnegi Hallban nem szoktam egyik tipussal sem találkozni. :-O

2014.07.19. 16:25:35

Ez aztán a szubkultúra!

Arany Bela 2014.07.19. 19:54:51

Amikor ranyomulsz egy csinos am ittas csajra es a baratnoje megprobalja megakadalyozni az ugyet, az nyilvan azert ven mert IRIGY, es semmikeppen sem azert mert jol tudja hogy a baratnoje nem allna veled ossze veled ha jozan lenne, es probalja megmenteni attol hogy olyat csinaljon amit megbanna.

sántán sándor 2014.07.20. 10:21:42

legalább normálisan fordítottad volna le és nem kavarnád összevissza a bekezdéseket talán elolvastam volna a felét is ennek az erőltetett szarnak de mivel ennyi eszed nem volt hála istennek a jócsaj/kanos zagyvaságnál abbahagytam.

Túrós (törölt) 2014.07.20. 13:17:41

lehet hogy sajnálom azokat akik ilyen helyekre járnak ilyen emberek közé, de az is lehet hogy magamat sajnálom hogy ilyen emberek vannak a világon...nagyon sokan
süti beállítások módosítása