Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukisag (5) szupercukiság (14) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Makk Ablak-Zsiráf 18+

2015.05.06. 16:02 | Subba Vipera


all incl(uded) - A lányok által szóban vagy telefonon - elenyésző számban írásban - közölt árajánlat végén a pontot helyettesítő karaktersor, ami arra utal, hogy a kedves szolgáltató ennyi pénzért szinte minden megtesz. 

baszámoló - A hölgyekkel megtörtént intim együttlétet követően a nem pinairigy makktárs úgy érzi, hogy önzetlenül és feltétlenül közzé akarja tenni a makktársak fogyasztóvédelmi fórumának valamelyik kommunikációs csatornáján, majd megírja mi  történt és hogyan. A dolgokat csak annyira színezi ki, hogy némi elismerő virtuális cöcögést váltson ki, de azért valamennyire hihető is maradjon. 

baszoba - Fizetős lányokkal való közös kielégülés céljául szolgáló, viszonylag szegényesen berendezett helyiség, többnyire egy lepusztult bérlakás kisszobája. A berendezés: egy darab, a szétesés határán lévő fekvő alkalmatosság egy darab gyűrött lepedővel és egy darab - jó esetben - frissen tisztálkodott hölggyel letakarva.

biopunci - A női nemi szerv kevésbé igényes változata, ami kiváló kutatási terület botanikusok, plazmakutatók, később zoológusok számára. Alaphelyzetben kívül retkes, belül gombás. 

BN - Bérnőstény, bárcás, cafat, cafka cemende, centrum, fizetős lány, forgalmi dugó, hetéra, hölgy, kéjnő, kilométernő, kurtizán, kuruc, kurva, lápvirág, lízingtyúk, lotyó, nemi szerver, örömlány, perdita, pillangó, prosti, prostituált, repedtsarkú, ribanc, ribizli, riboszóma, riherongy, ringyó, rodázó, szajha, személyi szolgáltató.

domina - Megalázást kedvelők úrnője.

DT - Deepthroat, avagy mély torok. A szopás nagymestereinek azon művelete, amikor is a az egész falloszt elnyelik, torkukra engedik, eközben esetleg nyelvvel a zacsit kényeztetik. 

ESZO - Elnyújtott Szexuális Orgazmus

FL - Fekete lista, a lányok listája azokról, akikkel kellemetlen élményük volt.

FÉG - Régi magyar gyártmányú gázbojler a kóbor farkincák ijesztgetésére, ha van melegvíz, akkor leforrázó élményt nyújt, de ha ilyen van a tett színhelyén, akkor általában nincs melegvíz. 

ezgif_com-gif-maker_4.gif

free feeling - Amikor a légyottnak az üzleti jellege nem domborodik ki - mintha a barátnőddel lennél, csak az élvezetért.

frottőr - Normális helyeken fellelhető nagyméretű, illatos, vízszívó törülköző, a lányoknál az ilyen inkább zsebkendő méretű és ha szerencsés vagy, aznap még senki nem használta.

FV - FarokVerés, ~ ezt csinálják a legócskább ribancok francia helyett, amikor azt hiszik hogy nem figyelsz oda. 
~ a legtöbb gyógymasszázs utolsó mozzanata, amikor a terapeuta - látva betege váratlan vertikális felfejlődését - átmegy nőbe, vagy mondjuk úgy - megkönyörül a kéjért meredő falloszon.


gyere vissza később - A logisztikázást hírből sem ismerő, randa bérnőstények abbeli óhaja, hogy ne zavard a most folyó üzletüket, hiszen az előző vendég még,nem ment el. Ha ezt a kapuban hallod, akkor soha többé ne menj vissza, mert a pénzed ellenére még annyira se vagy fontos nekik, hogy ne szervezzenek be eléd mást. 

iroda - Erotikus szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás fedőneve, ami többnyire egy bérelt lakásban működik, tartozéka néhány bérnőstény, egy madám és/vagy egy menedzser. 

JÜM-JÜM ház- Jössz - Ürítesz - Mész. ~ unott bérnőstényeket foglalkoztató hely.

kamufotó -  Ha valaki nem saját fotókkal hirdeti magát, hanem valaki máséval, aki általában szebb is, karcsúbb is, fiatalabb is, mint ő maga. Ráadás gyanánt vagy kitalál egy mesét, hogy miért más a valóságban, mint az életben, vagy nekiáll bizonygatni, hogy ő van a fotón, teljes életnagyságban. 

kézzel befejezés - A bérnőstény masszázs felkiáltással egy bizonytalan ideig (általában nem addig, amennyit kifizettél) taperol, majd a végén krémet ken a kezére, és kiveri. 

KFG = Kamu Fotó Galéria, az átverős fotók összegyűjtéséből származó virtuális kiállítás

kényszerfrancia - A szexuális erőszak hímneműek sérelmére elkövetett fajtája. A hölgy érkezési oldalával elhelyezkedik az úr indulási oldalán, magyarul ráül a fejére és csak akkor hajlandó elmenni (onnan) ha az úr a nyelvének szapora mozgatásával tett ezért egyet és mást.

KF - Kölcsönös francia. A bérnőstény is élvezni akarja a nyalakodást, de ha ez feláras, akkor csak meg akar kopasztani. 

kézi levezetés - Az otthon is elvégezhető farok verés, egy drágábbik változatának jelentése.

leszbishow - Bérnőstény a kolleganőjét is beígéri dupla pénzért, miközben egyik sem fog veled foglalkozni, azaz lófaszt sem kapsz.

logisztikázás - Az erotikus örömszerzés üzletszerű intézése során végzett szervezőmunka. 

lyuksógorság - Az ugyanahhoz a szexuális szolgáltatóhoz járó makktársak között kialakuló családi kötelék elnevezése. 

makkolda - Erotikus szolgáltatásokat nyújtó hölgyek munkahelye. ~ kupi, iroda, ház, kéjlak, kupleráj, örömtanya, könyvelőiroda.

makktárs - Lányokat és házakat rendszeresen vagy alkalmanként látogató úriember.

makktársadalom - Makktársak virtuális közössége. 

menedzser - A leányokat futtató, a pénzüket elszedő úriember, aki gondoskodik a hölgyek marketing-kommunikációjáról és biztonságáról. 

MT - MT = makktárs. 

NA - Nature Action. ~ gumi nélküli szex, az öngyilkosság  egyik legizgalmasabb formája. 

nem tudok visszaadni - A rutintalan makktárs megkopasztására kitalált duma. A rutinos makktárs előre kiszámolt pénzzel megy, amit gondosan elkülönít a többitől.

NFNatúr Francia. Gumi nélküli örömszerzés. (szopás)

NFVNatúr Francia Végig. Általában testre élvezést jelent. 

NFVSZNatúr Francia Végig Szájba. Azaz, gumi nélküli örömszerzés, szájba élvezős befejezéssel.

nyomtatós - Az interneten olvasható baszámolókat a bérnőstény elé táró szerencsétlen, aki jólértesültségével akar némi árkedvezményt.

PC - Plázacica.

pénisz - Olyan, mint a fasz, csak kicsi és puha.

_1377177920.gif

pinairigy - Olyan vendég, aki azért nem ír beszámolót, mert dicsérő beszámoló után nehezebb lesz bejutni a lányhoz, ezért inkább eltitkolja a szextündér létezését a makktársadalom elől, mert nem szeretné, hogy más is belemártsa ujjait a szenteltvíztartóba.

PLPK = PirosLámpásPanelKuckó, vagyis bérnőstények irodának használt lakótelepi bérkéglije.

PKPanelKecó. ~lakótelepi lakás.

prémvadász - az a makktárs, amelyik a borotvált és a fazonmuffokkal szemben az ősbozontra utazik.


R-kedvezmény - Az utcán szolgálatot teljesítő bérnőstények így nevezik az utcán szolgálatot teljesítő közegek számára nyújtott szexuális szolgáltatás anyagi vonzatát. Az R-kedvezmény akkor jár az egyenruhásoknak, ha előállítást helyeznek kilátásba. ~ mértéke 100 százalék, vagyis ingyenes.

szexháromszög - Valójában szexnégyszög: Budapesten, a Szent István körút - Pozsonyi út - Ipoly utca - Váci út határolta terület, ahol régebben minden harmadik lakásban szextündérek űzték az ipart.

SZFBT = SZarFaszúBeszámolóTolvaj, aki makktársai beszámolóit sajátjaként teszi közzé illetéktelen helyen.

szolgáltató - Kurva.

SZT - SzexTündér. A szolgáltató hölgyek kulturált megnevezése.

TÉ = Testre élvezés.

TP - Time Pressure. ~ sürgetés, esetleg az idő lejárta előtti befejezés. Amikor a lány többet figyel az órájára, mint rád, és csak az érdekli, hogy mihamarabb távozz.

tündértár - Makktársak beszámolóinak gyűjteménye. 

türcsi - Víztaszító anyagból készült, bizonytalan színű, szagú és állagú valami.

tündérkézés - A szexuális szolgáltatás magasabb minőségben űzött formája, amely során a makktárs kiválasztja a szextündért, becserkészi, felkeresi, majd megműveli. 

utcai harcos - Olyan makktárs aki inkább a járda szélén szolgálatot teljesítő bértündér szakértelmét veszi igénybe ahelyett, hogy hirdetések vagy más ajánlatok közül választana egy legalább olyan bizonytalant. 

vadászat - A szexuális éhség jelenlététől kezdődő út megnevezése, mely a kielégülésig vezet.

védőfelszerelés - Gumióvszer. 

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr827398922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ЯƎƧU ΜΥИОИA · http://lolhehehe.com/ 2015.05.06. 16:07:41

(legyint)
jóóóóóóóóóóój de huncut! általlánosiskolák másodok oszáljájig

nyányósfrufru 2015.05.06. 17:32:07

azt hittem mi itt mind kiverjük
úgy látszik vipera csal

giantoctopus 2015.05.06. 17:58:18

elso
(megvagyok am sugerek)

subbagoly 2015.05.06. 22:20:59

Tudtam, hogy egyszer eljön a pillanat, amikor visszasírom azokat a kibaszott fárasztó szóvicceket...

ergerberger 2015.05.06. 23:50:05

Ez valami KIBASZOTTUL gecire ősrégi, bazdmeg Dettike.

Legalább 15 éve vagy még régebben olvastam ezt a Beszámolók.hu-n, ahol néha én is megosztottam a tapasztalataimat kurvázás ügyében.
Már akkor is csak mérsékelten volt vicces, meg a terminus technicusok nagy része már akkor is csak annak a fejében létezett, aki ezt írta.

Sajnálatos örömhír 2015.05.07. 05:01:06

Aztakurva, enelkul ki sem talalnam, mit hogy kell csinalni, koszonom szepen.

Bergyilkos Bohoc 2015.05.07. 10:06:46

A beszámolók is olyanok, mintha mindet ugyanaz a kretén írta volna ezekkel a kényszeredett balfasz kifejezésekkel. Annyira irritálóak. Főleg a baszoba, makktárs meg amikor a pöcsét ezredesként aposztrofálja...

Törökátok 2015.05.07. 10:14:42

Ez kibaszott szar volt, és ezt még a kifinomult úri énem mondta.
süti beállítások módosítása