Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Nem csak a hullák toszhatnak seggbe

2007.08.21. 18:57 | Subba Semjén

Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi részletek, no meg pár remekbeszabott fotó.

A múlt héten publikált poszthoz szombaton érkezett a fotók készítőjének sírós hangú, de azért fenyegetőző kommentje:

Kedves Subba!

Midnatt vagyok, Pestilentia barátja.

Felszólítalak, hogy töröld a "Reménykedtem benne, hogy nem tosz seggbe egy hulla" című bejegyzésedet, mivel azokat a képeket SEHOVA nem raktuk fel az internetre és természetesen a "pestilentiaa" nevű blogot sem a barátnőm hozta létre, hanem egy ismeretlen személy, aki a gépünkről lopta le a képeket. Már megtettük ellene a feljelentést,a dolog jól halad és szerencsére a blog is megszűnt.

Mivel Pestilentia nem adott engedélyt arra, hogy a képeket leközöld a blogodon és a bejegyzésed jellege is személyiségi jogokat sért, így felszólítalak, hogy töröld a Pestilentiáról szóló bejegyzésed és írj egy új bocsánatkérő bejegyzést, hogy hamis információkat tettél közzé róla, különben feljelentést teszünk ellened, valamint a hatóság kötelezni fogja a szolgáltatót, hogy töröljék a blogod.

Elmondanám, hogy a képek saját célra készültek és rajtam és a páromon kívül mostanáig nem látta senki. A Te blogodon láttuk elősször a képeket és utána lett tudomásunk a "pestilentiaa"-néven futó álblogról.

A temetőben való fényképezkedés ügyében ügyvéddel és nyomozókkal is beszéltünk, (amikor megtettük a feljelentést az álblog-készítő személy ellen); ennek a dolognak semmiféle jogi következménye nem lesz. Továbbá a temetőben szexuális jellegű tevékenység NEM TÖRTÉNT, mindössze pózolás a fényképezőnek.

Még a mai nap folyamán teljesítened kell a kérést, ellenkező esetben kénytelenek leszünk ismét a hatósághoz fordulni.

- Midnatt -

Az ünnepre való tekintettel csak mostanság volt kicsi időnk a történettel foglalkozni, és tényleg nem szívesen tettük. Először is annyit tanácsolnánk eső körben Midnattnak és Kyrának, hogy az "ismeretlen személyt" a szűkebb ismerőseitek (család, barátok, excsajok, expasik, hugi, öcsi) körében keressétek, mert azt senki sem hiszi, hogy egy vadidegen hacker betört Midnatt otthoni gépére és orvul ellopta a "temetői pornó" című mappából a képeket, hogy aztán egy személyes hangvételű fake blogot rittyentsen köréjük.

Arról, hogy a temetőben szexuális jellegű tevékenység NEM TÖRTÉNT, mindössze pózolás a fényképezőnek, ez a kép mást sugall.

A temetőben való fényképezkedés ügyében ügyvéddel és nyomozókkal is beszéltünk, (amikor megtettük a feljelentést az álblog-készítő személy ellen); ennek a dolognak semmiféle jogi következménye nem lesz. No, ma felhívtuk a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol Szombati Andrea sajtóreferens elmondta, hogy szó sincs feljelentésről, jelenleg nem nyomoznak a "fényképlopási" ügyben, egyelőre annyit vizsgálnak, hogy milyen körülmények közt tárolták a kérdéses képeket Midnatték. A békési rendőrök viszont keresik azoknak az elhunytaknak a hozzátartozóit, akik kegyeletsértés jogcímén feljelentést tehetnek a békéscsabai izraelita temetőben, 2007. július 14-én este kilenc körül készült pornográf képek miatt a két fiatal ellen.

Szóval többek között Hoffmannék leszármazottain múlik, fenyegeti-e a két penészvirágot a büntető törvénykönyv szerinti egy évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés, vagy ráadásképp egy kis szaftos polgári per (merthogy a kegyeleti jogot nemcsak a büntető , de a polgári törvénykönyv is védi). Mindenestre így vagy úgy, nem lesz könnyű most a temetői darkoknak Békéscsabán.

Végezetül álljon itt egy idézet Lenkovics Barnabás, az állampolgári jogok országgyűlési biztosának jelentéséből, ami hogy, hogy nem, éppen a temetők és a kamerák kérdéskörében született, igaz kissé más aspektusból:

A kegyeleti jog polgári jogi értelemben csak a Ptk. által kegyeleti jogosultként meghatározott személyeket illeti meg. Tágabb értelemben azonban mindenkit megillet, akinek emlékében az elhunyt él. A társadalom, az állam és konkrétan a temető-tulajdonos (üzemeltető) kötelessége a temetők védelmének a biztosítására azonban nem csupán abból fakad, hogy a temető és az egyes sírhely (sírbolt, urnafülke, stb.) a kegyeleti jog gyakorlásának a színtere. A sírkövek megrongálása és a halottak emlékének a meggyalázása az egyik legdurvább kegyeletsértés, amely mindig jogos és nagymértékű felháborodást vált ki nem csupán a polgári jogi értelemben vett kegyeleti jogosultak körében, hanem az egész társadalomban. A temető ugyanis egyetemes emberi érték, évezredek óta kultikus, szent helynek számít.

a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény (a továbbiakban: Btk.) 181. §-a alapján kegyeletsértés vétségét követi el, aki a halott emlékét meggyalázza. A Btk.-hoz fűzött kommentár szerint ilyen lehet „a halott emlékének ápolására szolgáló síremlék, urna, emléktábla, kegyhely stb. megrongálása, szétrombolása, szétdúlása, beszennyezése, bemocskolása és ehhez hasonló egyéb magatartás is.

(A poszt képeit - az utolsó kivételével - egy nyilvános képmegosztó oldalról (innen) vettük kölcsön, szépen forrásmegjelöléssel, ahogy illik, még a mottót is ideidézzük a rend kedvéért: "Kyra és Midnatt közös oldala, közös képei magukról, közös élményekről, meg egyéb érdekesnek talált dolgokról".)

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr86145370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mnemosyne 2007.08.22. 18:31:17

"kommunikálásra került az emberek felé"

Ezt szépen magyarul terpeszkedő kifejezésnek navazik, ami helytelen.
Azt az apróságot már nem is említem, hogy semmi értelme...

Cybersaint 2007.08.22. 19:07:37

Elég agresszív vagy... Mellesleg nem sátorban aludtam hanem a félretett pénzemet szállodára költöttem hogy kultúrált körülmények között tudjak fürdeni. Amúgy meg nem csak csipkeruha van a szubkultúrában.
Magassarkúban meg menjen a plázacica.

Mnemosyne 2007.08.22. 20:21:13

a te dolgod, hogy mire költöd a félretett pénzedet, de azért el kell ismerni, hogy az általános fesztiválozó sátorban alszik.
És szóval nem mondta, hogy magassarkút kell hordani. De egy ilyen bakancsig korlátozott embernek nem fogom elkezdeni magyarázni, hogy mi a jó a törpesarkú cipőben. Nem vagyok plázacica, sem halálvirág, de tudok ízlésesen öltözködni. Úgy, hogy még az egyéniségemet is kifejezem. És ehhez se bakancsot, se picsagatyát nem kell felvennem...
láss csodát...

Den Hadnagy 2007.08.22. 20:26:17

Üdv társaim a a mocsokban!

Elolvastam a kommenteket, amik a nap folyamán születtek. Szerintem már kezd az egész olyan lenni, mint valami picsamagazin divattanácsadó-rovata.
Nem tudom, mit kell annyit szenvedni ezen a nőies vs. nem nőies vonalon. Kinek mi tetszik. Szerintem elég jól néz ki pl. egy fekete mini egy húszsorossal; de ettől még nem mondom, hogy ez az egyetlen, ez a nőies.
Ha már itt tartunk, nő(iesn)nek lenni (férfi szemmel) számomra korántsem az ilyen vagy olyan öltözködést jelenti, hanem valamiféle harmóniát az illető személyben.
Pl. nekem egyáltalán nem nőiesek a mindent kivillantó cuccok. Régebben azért volt ám valami technikája mindennek. Gondolok itt arra, hogy akkor is tudott valaki vérforraló lenni, amikor még egy bokavillantás is kirívó erkölcstelenségnek számított. Ez a túlzott szexualitás minden irányba burjánzik. Egyre szélsőségesebb divatok, egyre alacsonyabb korosztályoknak. Tudom, hogy nem mondtam újat.
Nem vágott ide teljesen, de kikívánkozott, bocs....

Tetsuo Shima 2007.08.22. 20:44:37

Nem gondolod, hogy kicsit messzire mentél, te Subba fiam? A saját fiad/lányod járasd le te szarszűrő paraszt. Buzikról mikor kezdesz publikálni, csak hogy segíts rajtuk te nímand. Ezzel a poszttal sokkal mélyebbre süllyedtél mint akikről posztoltál te fosképü. Tudjuk hogy nem megy a blog te szar, de a főfaszra ne mások kárán konnektálj a seggeddel!

Cybersaint 2007.08.22. 20:44:54

Nem vagyok bakancsig korlátozott de:
A testsúlyomhoz kifejezetten ártalmas a törpesarkú cipő... volt régen, épp eleget szenvedtem benne... Amúgy is egy ilyen nagy darab nő mint én furcsán néz ki benne...
Van Martens cipőm és papucsom is.
Amilyen szandálokat itt lehet kapni abba nem jó a lábam. Vagy ortopéd nem szabványos lábam van. Egyébként a Martens gyógyterméknek indult eredetileg. Jobban tartja az amúgy is gyenge bokámat.
Van egy kis hegyes orrú cipőm de sajnos nem tudom hordani valamiért már nem kényelmes. Elöl szorít.

Cybersaint 2007.08.22. 20:59:04

Mármint ha a törpesarkú az ami egy picit magassarkú...

stichus 2007.08.22. 21:36:59

meg a rádióban mondták, hogy zsidó szervezetek is megszólaltak, mert van valami másik zsidó temetős ügy is. pontosan nem tudom, mert vezettem épp és nem figyeltem

Kilencedik 2007.08.22. 21:51:40

az LD50.hu hivatalos közlemény:www.ld50.hu/article/ld50/blog/theplangueangelcase

előre is big thnx a megértésért és felfogásért.

Rosszindulatú Vászka 2007.08.22. 21:53:22

Stichus 2007.08.22. 21:36:59
Alább tájékozodhacc:
index.hu/politika/bulvar/rngls1245/

Azér fles ez a topik, rég volt ijen príma harc. Különösen az tecc benne, hogy sok a zsigeri indulat, meg a spontán mosakodás és igazából sokmindenkinek van igaza kicsinnyét :D
Szal még jó sokáig elleszünk vele újabb mocsok felbukkantáig.

Ezek a gótikás kiskorúak sztem is murisak, bár annyira nem zavarnak, hogy karóba húzzam őket, mint itt némely észosztótárs. A tuggyukmi temetők pedig azért pompás hejszínek nekik, mert többnyire (főleg vidéken) rém csendes hejek - esetleg aszt is mondhatnám, hogy elhanyagoltak (ennek okát most kár volna firtatni). Ezt most minden minősítés nélkül - tessenek utánanézni! Boldogabb országokban a köztereket jobban vigyázzák, még boldogabbakban nincs rá szükség ugyi.
Ezt csak a korrekcség jegyében írtam ide, természetesen nem értek egyet az ijetén viselkedéssel és más országokban az ijen kirívó egyedek prímán elvannak a saját fesztiváljaikon.
A Martens bakkancs nekem is bejön, könnyű, kényelmes viselet - lévén valóban ortopéd cipőnek indult olajbányászok részére, ezért is tűntetik fel a dobozukon az olaj rezisztencia mértékét - és persze nem a vasalt, fekete kisebbségiekben nagy tömegben rettenetet keltő résmodellre gondoltam.

Rosszindulatú Vászka 2007.08.22. 21:56:33

Az meg külön vicces, hogy ezek az arcok szubkultúrának minősítik magukat :DDDD

pörölycápa 2007.08.22. 22:09:05

ezt a hivatalos közleményt vártam. erről a két retardált szerencsétlenségről valóban nem érdemes általánosítani.
egyébként meg, van egy olyan sanda gyanúm hogy az ip címek vizsgálata után majd arról kapunk hírt, hogy bizony szeretett barátaink maguk töltötték fel. mibe fogadunk?

Den Hadnagy 2007.08.22. 22:10:13

Rosszindulatú Vászka · globalicum.blog.hu 2007.08.22. 21:56:33

És ugyan miért ne minősíthetnék magukat egy szubkultúra tagjainak, ha szabad megkérdeznem?
És ez miért vicces?

Tudom, hülye vagyok.... világosíts fel.

Rosszindulatú Vászka 2007.08.22. 22:15:49

Cápa kartács!
Igazából nem tök mindegy?

pörölycápa 2007.08.22. 22:27:33

nem, én már csorgó nyállal várom, hogy beigazolódjon a gyanúm. :-------d
egy biztos, a kilencediki postban emlegetett intimpiercinget [ morgana.freeblog.hu/archives/2007/08/09/Intimpiercing/ ] már hasonló kaliberű fotókon nem fogjuk látni, legalábbis sírkövön nem.

pörölycápa 2007.08.22. 22:31:07

[ja, amit még korábban be akartam nyögni, csak elfelejtettem: mi célja volt a gépet bitorló gazembernek azzal, hogy a balatoni nyaralós képeket is felrakta? :---) komolytalan az egész!]

Rosszindulatú Vászka 2007.08.22. 22:31:09

Hadnagy úr!

Mert, mint a művészi nagyság, illetve annak mibenléte a külvilág éleslátásának függvénye.

Sztem.

Ennek okán, egy külsőségekben tobzodó, a társadalom egészét tekintve kis csoport szokás- és megnyilvánulás - főként optikailag - törekedett különbözősége okán (ill. különbözni vágyása okán a többség számára talmi értékekkel) talán kicsit súlytalannak tűnik, így 2007 táján az Úr számrendjét követve. Lévén, hogy e téren már nincs túl sok klub a Nap alatt (bocs, ez kihagyhatatlan képzavar :D)

Persze, nevezzék a klubot, igény és kedvük szerént el, de én úgy vélem, az akkor is muris. Télleg nem akartam a Halhatatlan Lelkedbe gázolni :)

Csak, tudod, vén buzi lévén, azt gondoltam, egy "szubkultúra" szokik letenni valamit az asztalra. Világképet, műalkotásokat, valami újat és izgalmasat, de legalább eredetit. De legalábbis függetlenedni igyekszik a lenézett külvilágtól - ez itt látványosan nem valósul meg.

Az, hogy hüje vagy-é, télleg nem az én hatásköröm eldönteni, nem is törekedtem erre sohasenem. Csak leírtam, mit gondolok.

A cihiáterem száma a lelki sérelem okán amit okoztam neked (hátha segít neked is) Dr. Zwack: 0,05-0,1-0,2-0,5-0,7-1,0-5,0 - príma szakember. És talán elég dárkos is úgy dizájnilag :)

Kilencedik 2007.08.22. 22:58:50

(ha már erre jártam újfent)

Vászka úr, (maradva a konkrét gót/dark szubkultúránál), mond-e önnek valamit a név, h The Cure? Esetlen Nick Cave? vagyneadj'isten Tim Burton? H. P. Lovecraft? Siouxsie & the Banshees? Joy Division? Dead Can Dance?

a végtelenségig tudok puffogtatni ám hangzatos előadókat és neveket, van elég.

hamár porigoltással próbálkozik valaki, tegye azt kellő háttérismerettel :)

előre mondom, nem vagyok se dark se gót, de még goásnak vagy metálosnak se nevezném magam. Maradnék a Tibornál.

köszönettel

Rosszindulatú Vászka 2007.08.22. 23:18:41

DjNINth 2007.08.22. 22:58:50
Köszönöm figyelmét (bár a porig oltás témájában nem érzem magam relevánsanak, csak mint többször leírám, egy véleményt fogalmaztam meg, és ezért Én kérek elnézést).

The Cure? Mond - szintipop példul az ördögűzés kifigurázásával és satöbbi MTV konform számomra nem értékelhető (nem az Ön hibája, de télleg) videoklpekkel.

Nick Cave? Drogos alter, némi bizniszális de ímédzsét tekintve valóban setét konzum-megélhetési-médiasztár (persze, persze, a világmegváltó könyve, persze anyagi érdek nélkül, ühüm, jelzem, nekem is meg van).

Tim Burton? Á persze, a hollivúdi filmbiznicmen, aki csak a mozgalmat támogatván, szerény keretből támogassa a hulla kultuszt (na, itt külön muhahaha, külön a mjúzikel csontvázak végett).

Lovercraft? Ön most télleg olvasta némej művét? Én igen. Valóban setét stuff. De ez vajon mennyire önigazolás az Önök számára a temcsis kegyeletsértéshez? Vajh, valami germán divat? Vagy télleg van hozzá filozófia?

Joy Division? Dead Can Dance? Nemár!

Azt gondolom, ez a fellehető források összemosásának kellemes egyvelege. De nincs ezzel gond, tessenek örülni neki, bandázni, bulizni (de télleg, az jó), csak ne tesen hozzá bölcsész filozófiát gyártani, mert vigyorra torzul a pofám - úgy vélem, ez szívem joga :)

U.i.: amúgy Poe, Dick, hamár önmaguk és setéten lássák a jövőt - vagy Gibson? Netántán Bester? Szóval akkor mi is van?

stichus 2007.08.22. 23:18:55

mindenki hallgasson rákkenrólt és kájn problem akkor

Rosszindulatú Vászka 2007.08.22. 23:28:47

Ne most akKor elbizonytalanottam :(

Ez akkor most itten releváns dárk és ráákendrol témában?

youtube.com/watch?v=y9mh4f805Jw

Kilencedik 2007.08.22. 23:35:44

rákenrólban van a 'zigasság, ott a pont :)

Vászka úrnak szintén, amint látom egészen otthonosan mozog a témában. egyetlen karcolatnyi mondatrészen akadtam fenn egy pillanatra, miszerint "De ez vajon mennyire önigazolás az Önök számára a temcsis kegyeletsértéshez?"

előre mondtam, nem vagyok se dark, se gót, kriptákon pedig kifejezetten nem szeretnék nemi életet élni. bevallom férfiasan, zavarna a rothadó hullák tudata, talán még a pöcsöm se hozná az elvárható szintet. meg egyébként sem vagyok egy kegyeletsértő tipus :)

tehát ha szabad, erőteljesen tartózkodnék a tizenéves lázadó sátánkölköktől.

megjegyzem, nem egy okos dolog egybemosni egy többezer fős közeget néhány szembetűnő degenerált példával. (merthátugye minden rokksztár heroinista, minden elektronikus zene tücc és diszkó, minden vidéki paraszt, ráadásul minden emerikai hamurgeren él és puskával alszik)

btw, Poe-t szeretem, de hamár valami, akkor Baudelaire.

leegyszerűsítve, ha nem lettem volna egyértelmű:

az ilyen csajokat odaadnám a sírásónak meg a kriptaőrnek. a fájdalmam az, h a szájonvágodd suttyómédia annyit fog fel ebből, h egy dark tini fekete ruhában ujjazta magát és biiisztos menzont hallgatott hozzá.
éljen soká a magyar tág látókör és felfogóképesség

Kilencedik 2007.08.22. 23:38:01

szegény Sid meg mit keres itt? :D
az áutentikus pankerségről eddig szó sem volt, de öröm látni a régi pillanatokat, hiába se nem rakenroll se nem dark :)

Den Hadnagy 2007.08.22. 23:53:26

Rosszindulatú Vászka 2007.08.22. 22:31:09

Nem mondom, hogy nics némi igazság abban, amit mondasz (külsőségek túlerőltetése, stb.), de azért lenne egy-két megjegyzésem az elhangzottakhoz:

- szerintem nagyon kevesen vannak, akiknek akkora rálátása legyen egy-egy szubkultúra függetlenedésére, hogy egyáltalán eldönthessék: szubkultúrával állnak szemben

- korábbi megjegyzésem is konkrétan erre vonatkozott: a helyzet egyszerűen annyi, hogy definíciós problémával állunk szemben (ti. egyáltalán mi számít egyáltalán szk-nak?). Nekem szakmából adódóan foglalkozni KELL ezzel a jelenséggel. Lehet egy szk. bármennyire sekélyes, külsőségekben tobzódó, asztalra semmit le nem tevő (bár ezen kitételed szintén erősen vitatható) - nekem lehetetlen figyelmen kívül hagyni a létezését.

- Arra, hogy letenni az asztalra "Világképet, műalkotásokat, valami újat és izgalmasat, de legalább eredetit." - csak annyit, hogy sztem azért tettek már le 1-2 dolgot, ami nem hagyható figyelmen kívül.

- "Vén buzi" lévén megértheted, hogy a fiatalságnak mindig igénye lesz a különcködés; ezzel foglalkozni kell. Egyet nem szabad: próbálkozni a beilleszkedéssel, mert akkor újabb extremitásokat keresnek. Szimplán meg kell érteni és megfelelően kezelni.

- Attól, hogy a fentiek miatt nem intézhetem el a dolgokat egy virtuális legyintéssel, lenézéssel, semmibevétellel - még nem Halhatatlan a Lelkem, nem vagyok a Sötétség Hercege, legfeljebb TemetőIsten. :)

- Ezzel csak azt akarom mondani, hogy érdekel egy kérdés, nem engedem (engedhetem) meg magamnak, hogy ostoba módon csak leszarjam. Ettől még nem leszek része ennek a körnek.

- És nincs lelki sérelem. De Unicum van. Meg Hubi. Sok. Meg rakenról.

- Hosszú lett, de egy ideig nem voltam itt. Ha nem elég kielégítő válaszom, akkor nyitott vagyok a diskurzusra. Szeretem az értelmes embereket, még akkor is, ha mondanivalójuk a vitriolosság és az álszerénység túladagolásától fuldoklik is.

Den Hadnagy 2007.08.23. 00:05:04

Vajh foglalkozni kell-e valamivel akkor, ha sokan hisznek benne, de sekélyesnek tekinthető?

Lehet, hogy erős ide a példa (és nem is akarok senkit megbántani - azokat főleg nem, akik nem értik mondandómat):

- Meg kell különböztetni a valóságos és a létező fogalmát (bár lehet, hogy már röhejesnek tűnhet ennyit filózni szubkult. vonalon).

Mert Isten valóságos vagy létező?

- Létezik azért, mert xmillióan hisznek benne?
Nem
- Valóságos??
IGEN, mert hatással van xmillió ember életére.

Nyilván nem teológiai vitát indítani, ezzel csak azt mondanám: mindezt (goth/dark vagy tkp. akármilyen szubkultúrát) nem lehet legyintéssel elintézni. Lehet róla negatív véleményed, de nemlétezőként beszélni róla.... hááát... legalábbis nagyvonalúság.

Sztem.


Csakhogy én is éljek már ezzel a virtuális szemüvegszárszopogatással.

Té, mint Tamás 2007.08.23. 00:07:17

Istenem, mennyi hülyeség gyűlt itt fel. Még jó, hogy Atis után megjelent az LD50 értelmes része is. Damage közleménye meg szükségszerű volt. (Atyakrisztus, milyen világban élünk, Damage-nek már közleményeket kell tennie...)

Kedves Vászka, a gót az tényleg egy szubkultúra, nekem elhiheted, sokáig kommenteltem az LD-50-en. :)

Kilencedik 2007.08.23. 00:21:20

Jonathan.Blue meg hiányzik a taglistából, btw ;)
multkor olvastam el pont egy régi harcunkat és szájbaröhögtem az érveimet :D
hehe..alakulnak az emberek na. ráadásul nem most volt.

a gót szubkult meg létezik, aki nem hiszi járjon utána:
en.wikipedia.org/wiki/Goth_subculture

Atis dev.artos linkjéért meg én kérek elnézést -.-

Nos 2007.08.23. 00:26:34

Na ez poén. Azok perelnek, akik ilyeneket csinálnak egy közterületen. Ez olyan mintha beleszarnék valaki kocsijába, és az kidobná a kocsijából, énmeg feljejelteném lopásért... szánalmas

jürgen baromartz 2007.08.23. 00:34:11

szopjon le engem a fehér cápa ha már írták, de ez a dolog benne volt ma délután a juventus rédijóh egyik hírblokkjában. már odaáig is eljutott a dolog. szerintem stílusteremtő lesz

jürgen baromartz 2007.08.23. 00:37:25

Száni:) 2007.08.23. 00:27:01
ez nem az, gyikkantó. (bocs) ez már másik.
mondom hogy stílusteremtő. bár ezek nem kúrtak a sírokon (na az lett volna még hangulatfokozó hatású, ha a két neonáci srác ujjazta volna egymást valamelyik zsidó síron).

Kilencedik 2007.08.23. 00:39:24

annyira egy szánalmas dolog, h egy csomó embernek a zsidózásnál megáll a történet
:sohaj:
nodehát ez benne volt a pakliban, a delikvensek elbaszták. szó szerint :D

a magyar suttyómédia meg jól aládörrent a témának, a darkokból miniManzonok lesznek, a feketeruhásokból sátánisták és benne leszünk a Fókuszban. ouujjee. már csak a Balázs só hiányzik meg Mónika

jürgen baromartz 2007.08.23. 00:46:16

djNINth 2007.08.23. 00:39:24
mármint úgy érted:
- képzeld, tegnap két srác sírokat döntögetett.
- jézusom, de gusztustalan.
- zsidó sírok voltak.
- áh, akkor le van szarva.
:) (nem kell ám komolyan gondolni, irónia mag minden, tudjátok)

Den Hadnagy 2007.08.23. 00:50:52

Szerintem is az a legkevésbé fontos, hogy zsidó sírok voltak.
Miért lennének ők inkább vagy kevésbé fontosak?

Halottak. Az ősök. Az ősök tisztelete. Ennyi.

Kilencedik 2007.08.23. 01:07:36

tisztelet. a legfontosabb. így van.
legyen az holtakkal, vallással, zenével vagy bőrszínnel kapcsolatos témakör.

huztam is aludni, mert a főnökömet is tisztelem, de a fizumat méginkább, márpedig a késést sose jutalmazták túlságosan.

byez

cézé 2007.08.23. 06:52:57

www.blikk.hu/cikk.php?cikk=61843

helyben vagyunk.
Az még hagyján, hogy rusnyák, meg kissé abbareáltak, az mindenkinek a magányügye.
De aki akkora hülye, hogy felteszi nyilvános oldalakra is, az megérdemli.

toxikus 2007.08.23. 07:40:23

höh. korsó meg kút. höhöhöhöhöhöhöh

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.08.23. 08:20:19

én meg tök boldog lettem, amikor a híradós ember temetői csúnyaságokról beszélt, aszittem, a mi kis álompárunk lesz a tévében. de nem. helyette volt a 2 köpködős-hugyálós sutyerák.

nefi · http://terabithiafoldje.freeblog.hu/ 2007.08.23. 09:48:06

ne haragudjatok, de már vinnyogva röhögök. ennyi begyöpösödött agyú emberkét- tisztelet a kivételnek- egy helyen... :D :D
meg az, hogy a cikkből kiindulva egyeseknek a bakancs a legnagyobb hírérték,ez már teljesen asztakurva. :D

toxikus 2007.08.23. 10:06:59

nefi lassan feltolhatnád a boncasztalon masztizós képeidet:D

nefi · http://terabithiafoldje.freeblog.hu/ 2007.08.23. 10:19:43

nincsenek ilyen képeim... videóim vannak. :D

amúgy a kis párunktól tökre hiányoltam a "Csak a teste" felirat alatt ( felett, előtt, mellett ) való fotózkodást. némi színt vitt volna a sötétségbe. :)

Kozika · http://www.k-1.hu 2007.08.23. 10:22:51

szánalmas a megfelelő szó.
és nem a két szerencsétlen darkosra értem

Rosszindulatú Vászka 2007.08.23. 10:58:14

Be kell látnom, valóban szubkultúra ez a feketesereg által mûvelt muris furcsaság. Igazából az zavar, hogy ráépült néhány utólag megváltozott megitélésû könyvre, zenére, festményre (lásd Lovercraft alig tizenvalahány éve még marginális sci-fi volt, talán az ôsgalaktikásoknak derend a dolog). Hogy ne ismételjem magam, egyrészt másodlagos kultúrának tartom, másrészt náluk sokrétûbb dolgokat egyszerûsítettek (tom, így megy ez), lásd irodalom, meg az külön muris, hogy azért nem vonultak ki a társadalombúl újat építeni, a multik által forgalmatzott ruhában járnak stb. - szóval innen komojtalan a dolog sztem. De csinájják, semmi gond azzal, csak én meg hadd röhögjek a gót feszteken.

bldo 2007.08.23. 11:14:12

nefi: "Szebbet vártál, aranyanyám? Ez van!" [Hofi]

Ez itt kérem a mindennapi mocsok.

joskafiser 2007.08.23. 11:20:06

Szóval az index.hu természetesen lophat tartalmat, kozolhet olyan kepeket, informaciokat amiket a jogtulajdonosai kifejezettten letiltanak. Mindezzel semmi problema.

Viszont ha valaki adblocker plugint hasznal, hogy a szanalmas bannererdot letiltsa a geperol, az menjen a bortonbe. Nyilvan.

ajnasz.hu/blog/20070822/engem-most-be-akar-perelni-az-index

uberszanalmas

Hobagoly · http://Midnatt.blogol.hu 2007.08.23. 12:41:56

MOST hívjátok fel a rendőrkapitányságot, ha meg akartok tudni valamit, ne Kyra vallomásának jegyzőkönyvezése előtt :D:D
A rosszakaróink pedig máris kezdhetnek sírni. Adok zsepit hozzá. Már ha azt hiszik, hogy mi szopni fogunk a dolog miatt.

Freydís 2007.08.23. 13:17:02

Eljárás indult a zsidótemetői képbotrány ügyében
Számítógépes rendszer és adatok ellen bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Békéscsabai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen a helyi zsidótemetőben készült erotikus képek ügyében.

beol.hu
Kíváncsiaknak :)

stichus 2007.08.23. 13:56:08

csak a végén nehogy legyen egy jó kis hamis vád miatti eljárás is...

Nergal · http://www.LD50.hu/users/nergal http://nergal.blog.hu 2007.08.23. 14:40:42

Szevasztok!

De sok volt az olvasnivaló. Ott kezdeném, mi a bűnük? A temető szakrális, szent hely... a keresztényeknek. Csakhogy ma vallásszabadság van, így nem mindenkinek az. Innentől elvi bűnt nem követtek el. Rongáltak, romboltak, loptak? Okoztak kárt? Nem? Akkor milyen bűnt követtek el? Jah? Hogy pár embernek szúrja a szemét? Na és? Nekem meg szúrja a szemem, hogy ilyen stílusban írogattok olyasmiről, amihez semmi közötök, lehet be kellene perelnem benneteket, még kitalálom milyen indokkal (biztos találnék erre is valamit, ami miatt lehet). Valljátok be nyugodtan, a banda fele beindult a csajra, a másik fele meg homokos vagy nő (bár szerintem még azok közt is van néhány, aki bevállalná). Fikázni, röhögni, általánosítani tudtok, de érdemit? Hmmm. Hja! Mielőtt megkérdeznétek, az én síromon akár kettyinthetnek is, nekem baromira nem fog már számítani (ha lesz egyáltalán, de aki keresztet állít rá, azért visszajövök).

Kyra, Midnatt: sok sikert!!!

/kocsma, park a város közepén, búzamező, erdei sétány... a temető még kiesett, majd pótoljuk :)/

Té, mint Tamás 2007.08.23. 15:32:22

Nergal, fantasztikus, hogy milyen megértő vagy, de vannak ám olyan fogalmak is, hogy btk meg ptk. Ha Hoffman és a többiek hozzátartozói feljelentést tesznek, akkor abból eljárás lesz, ezt elhiheted.

bobby 2007.08.23. 15:38:33

Nergal

Esküszöm neked megpróbáltam leírni normálisan a mondandómat, de újra és újra átfutottam amit írtál és erre nem elhet indulat nélkül reagálni.
Te egy idióta vagy, és bocsánatot is kérek emiatt.
Akármit teszel amivel megsérted mások vallását, hitét az már bizony bűn. Az hogy te megengednéd hogy a sírodon " kettyintsenek" az valójában senkit nem érdekel, mások sírhelyét tisztelni kell. Az hogy te beperelsz valakit az itt leírtak miatt...ezen 20 percig röhögtem.
/// Egy idióta vagy! \\\ Perelj be :P

greenplastic 2007.08.23. 16:02:32

Kedves Nergal,
A vallásszabadság arról szól, hogy tiszteletben tartod a másik hitét.

Azt az egyet sajnálom, hogy nem arab temetőben csinálták :D akkor most igazán buli lenne...

Nergal · http://www.LD50.hu/users/nergal http://nergal.blog.hu 2007.08.23. 16:08:56

bobby drága add a neved és címed, és megy a felszólítás. (a céges ügyvédnek úgyis régen volt munkája) tudniillik a mai törvények szerint ezért ugyanúgy be lehet perelni. amúgy nekem szent hely az ágyad, szóval lécci ne kefélj benn többet, mert azzal sérted az én vallásom, sőt az én vallásom kimondja, hogy kefélni sem lehet, szóval te se tedd lécci, mert szúrja a szemem... kösz
Különben is szabad világban élünk. Ki is mondja azt, hogy akármilyen csontfaszit, akit évtizedekkel ezelőtt elástak, nekem tisztelnem kellene? Amúgy honnan tudod, hogy a dédüköregapám sírhelye nem pont a te szobád alatt van? Akkor pedig (ha egyáltalán már volt közöd nőhöz /esetleg férfihoz/) az ő sírján kefélsz. Nem tiszteled szegény nagypapát!!! sírni fogok miatta... bahhh! ha feljelentik őket, akkor az csak egy újabb kísérlet arra, hogy nevetséges indokkal pénzt húzzanak ki a zsebükből. remélem nem sikerül.

Nergal · http://www.LD50.hu/users/nergal http://nergal.blog.hu 2007.08.23. 16:10:15

zöldgumi: a vallásszabadság arról szól, hogy bármilyen vallást gyakorolhatsz, és nem vagy köteles elismerni egy másik vallást sem!!!

bobby 2007.08.23. 16:16:12

a "dark" nem egy vallás, bár szerintem te azt se tudod mit jelent a szó.
A vallásszabadság nem azt jelenti hogy te nem vagy köteles elismerni bizonyos vallásokat, hanem azt hogy mindenki szabadon gyakorolhatja saját vallását.

stichus 2007.08.23. 16:17:19

szabad tudni, milyen jogcímen akarsz perelni? csak nem szeretném, ha felesleges levélváltásba kezdenél az ügyvéddel. amúgy meg a btk 181.§ mondja, hogy tisztelni kell

bobby 2007.08.23. 16:19:08

"Ki is mondja azt, hogy akármilyen csontfaszit, akit évtizedekkel ezelőtt elástak, nekem tisztelnem kellene?" a törvény amit emlegetsz

nefi · http://terabithiafoldje.freeblog.hu/ 2007.08.23. 16:21:37

faszom, fejezzétek már be, kezdem magam úgy érezni, mint régen az oviban. ne vitatkozzatok. intézzétek el férfiasan! verekedjetek! :D

stichus 2007.08.23. 16:22:44

meg még van egy ilyen is

A vallásgyakorlás jogának megsértése

150. § (1) Aki nyilvántartásba vett egyház szertartásaira rendelt helyiségben nyilvánosan botrányt okoz, illetőleg a vallási tisztelet tárgyát vagy a szertartások végzésére szolgáló tárgyat a szertartásokra rendelt helyiségben vagy azon kívül meggyaláz, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

Mnemosyne 2007.08.23. 17:03:27

Nergal 2007.08.23. 14:40:42
"De sok volt az olvasnivaló. Ott kezdeném, mi a bűnük? A temető szakrális, szent hely... a keresztényeknek. Csakhogy ma vallásszabadság van, így nem mindenkinek az. Innentől elvi bűnt nem követtek el."

A temető nem egyszerűen vallási érték. Erkölcsi is. A temetőben hangosan beszélni sem jutna eszembe soha. Sőt. Táncolni, vetkőzni, és fényképezkedni sem szoktam a temetőkben.
Rendkívül toleráns embernek tartom magam, és előítéleteim sincsenek. Viszont ezt a két halálmadarat ugyanúgy elítélem, mint azokat a ,,kislányokat" akik övet vesznek fel szoknya címén, vagy azokat a ,,kisfiúkat" akiknek a legnagyobb örömöt az jelenti, hogy az anyjuk kisminkeli őket.
És ha annyira vágyik rá a kislány, hogy temetőben maszturbáljon, akkor mért nem a családi kriptát kereste fel? Azzal úgy fotóztatja magát, ahogy akarja. Sőőőt... anyucinak is megmutathatja....
,,-Nézd anyu, csináltam közös képet a nagypapával!"
Hát nem mindannyian ezt akarjuk hallani a gyerekünktől?
Hát nem ezért állítunk eléjük erkölcsi példát?
Nem hibáztatom a szülőket, de én erre is azt mondom, mint annyi minden másra, hogy egy időben elcsattanó atyai pofon, és nem jutottak volna idáig. Akkor nem kellene most hónapokig a rendőrdére járniok, meg hasonlók.

És kérdem én, hová lett a becsület? Olyan nehéz azt mondani, hogy igen, ott voltunk, igen csináltunk ilyen felvételeket, igen, feltettük a netre. Igen, jó ötletnek tűnt. Elénézést kérünk az érintett hozzátartozóktól. Pont.

Vagy legalább csendben maradni az istenért...

Kilencedik 2007.08.23. 17:10:22

Nergal: az ilyen mélyértelmű gyöngyszemek miatt én érzem magam szarul, h LD50 admin vagyok. Ha ennyire futotta akkor legalább ne linkeld be a csiriviri profilod és maradj a saját nevednél, legalább ennyivel tiszteld meg a siteot.

a mondanivalód tartalmát meg nem is nagyon lehet kommentelni, remélem egyszer téged kap el egy sírásó a saját felmenőid kriptájában, akkor talán megérted, h miért taplóság.

(btw, egy ilyen poszt után (ha ld50 fórumon történt volna) úgy töröltem volna a profilöd, h csak úgy döng a helye.)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.08.23. 17:37:05

én ismerek olyan goth lányt, aki felveszi a törpesarkút/magassarkút a goth-színű, (fekete/bordó/lila) csipkés ruháihoz. és nem ciki, csinos. a bakancsot sem veti el, de felveszi a tűsarkút, mert nő, mert jól érzi magát benne.
aztán mi van még? a gothok/darkok jó régi szubkultúra, én legalábbis így tudom.
a gruftik pedig varrtak maguknak lepedőkből ruhát, jó régen, de ma ez az igaziság, ez a "true" dolog (goth nem egyenlő grufti, lehet) furcsán venné ki magát...
igaz is, hogy aki goth és megteheti, az megveszi a drága csipkés vagy nem csipkés ruhát.
ahogy én is vagy turkálózok, vagy "rendes" boltból veszek pl pólót, ha megtehetem...
ez a pár, akikről a poszt szól, egyáltalán nem egyedi esetet jelentenek.
"pech"-ük van... kiderült, lebuktak stb.
--
Nine Inch Nails.

nefi · http://terabithiafoldje.freeblog.hu/ 2007.08.23. 18:29:42

Nekem erről ez jutott az eszembe:

www.youtube.com/watch?v=4WStvEJbzBg

Vajon Jancsó a helyi önkormányzaton kívül melyik elhunyt hozzátartozójától kért ahhoz engedélyt, hogy filmet forgassanak ( káromkodjanak, lövöldözzenek, stb. ) a sírok között? Ez a film maga az üzenet: tessék bátran röhögni, életen-halálon, bűneinken és közerkölcseinken. :)

Den Hadnagy 2007.08.23. 18:54:30

Kezd ez az egész meddővé és önismétlővé válni.
Nézzétek meg a korábbi kommenteket néha.

Bár néha nem rossz egy kis indulat-vérfrissítés....

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.08.23. 19:02:04

jaja, már vagy ötször olvastam, hogy kezd az egész önismétlővé változni. mint ahogy azt is, hogy mindenki leírhatja a maga véleményét, még akkor is, ha olyan, hasonló gondolat már volt.

pörölycápa 2007.08.23. 19:16:32

beol.hu/index.php?apps=cikk_hozza&cikk=90223
ha a békés megyei onlájn ezen balhéjával foglalkozó cikke nem is a legérdemlegesebb, azért a hozzászólások mókásak :----D ott a "a rokkerek büdösek!" "énse itéllek el tégedet mert más a stylusod, tese itéljél el engem!" kaliberű hangnem dívik, kimondottan szórakoztató. [a gothosdi még csak fel se merül.]

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.08.23. 19:30:00

az első, ezen témával már a subbás bejegyzés másnapján foglalkozó cikkek egyike a subbára hivatkozva kapásból sátánistáknak nevezi őket.
--
jaj, igen, az örök mondatok mostanában:
,, én tisztelem a stylusod, te is tardst tysteletben a enyémet, yo?"
,, sok féle zenét szeretek, sokan erre azt monják, nem találtam meg önmagam, szerintem tévetsz. bár keresem önmagam, a lényeg, ismerd meg önmagad"
a többit lásd a subba szív iwiw posztokban :)

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.08.23. 19:32:00

jaj, a gyakori mondatokhoz még annyit, hogy gyakori még, hogy odaírja a diszkós/danubiusos kislány, hogy "sok féle zenét szeretek, kivéve a klasszikust meg a rokkost"

--
+ fentebb az én első mondatom meg ritka rossz körmondat lett, tudom.

pörölycápa 2007.08.23. 20:15:22

off. erről jut eszembe. egyszer a helyi rádió kívánságműsorába betelefonált egy kiscsaj: "kérnék egy szép számot, és küldeném mindenkinek aki szereti". körülbelül fél órán át fetrengtem a földön a röhögéstől... :-----)

Cybersaint 2007.08.23. 21:43:33

Mesélhetnék milyen hangulatosak a goth fesztiválok, a M'era Luna és a WGT...

Nergal · http://www.LD50.hu/users/nergal http://nergal.blog.hu 2007.08.24. 10:28:52

Gyerekek, én már nem vitázok, olvassatok gnosztikusokat, és majd rájöttök, miért is nem számít, amit csináltak. Amúgy a LaVey-i sátánistáknak a vallásuk törvényei közt az áll, ha valaki, az útjukban áll, át kell rajt gázolniuk. Tessék, tiszteld a vallásukat, és hagyd magad.
Ha leszarják, összefirkálják, összetörik... kegyeletsértés. Fotóztak rajt? Na és. Persze a Budapest parádén (fél)meztelenül vonagló bárpicsák teljesen normális dolog, és senkinek nem jut eszébe feljelenteni őket. Pedig ott gyerekek is vannak. Nób társaság.

toxikus 2007.08.24. 10:41:38

milyen rágalmazás?

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.08.24. 10:46:06

dr. jogorvos fórum ez, vagy micsoda???

stichus 2007.08.24. 11:04:20

kár, hogy hitelrontás nincs. jó hírnévhez való jog, polgári per. rágalmazás, büntető per. kár, hogy egyik sem áll meg, no de mindegy

Balfake 2007.08.24. 11:48:47

Jajistenem.

Nagyon kérem a t. egybegyűlteket, a bakancsos-feketepólós szubkultok amúgy igen szerteágazó családját ne azonosítsák csuklóból se ezekkel a primitív picsákkal, se a Ladaötven nevében hülyeségeket ömlesztő naivákkal (Atisra gondoltam, igen).

Vászka, képzeld, rajtad kívül sok ezren rohangálnak az országban, akik olvastak Gibsont meg Dicket, és meg merem kockáztatni, tán még Besterről vagy a DCD-ről is hallottak. Akkor mi van?

Balfake 2007.08.24. 11:54:14

(Eltűnt a bejegyzésem... Ez a prűd Subba nem bírja a pé betűs szavakat, vagy mi?)

Jajanyám.

Nagyon kérem a t. egybegyűlteket, a bakancsos-fekete pólós szubkultok amúgy igen szerteágazó családját ne azonosítsák csuklóból se ezekkel a primitív nemondjammikkel, se a Ladaötven nevében hülyeségeket ömlesztő naivákkal (Atisra gondoltam).

Vászka, rajtad kívül sok ezren rohangálnak az országban, akik olvastak Gibsont meg Dicket, mi több, tán még Besterről vagy a DCD-ről is hallottak. Akkor mi van?

Balfake 2007.08.24. 11:55:59

(Most meg visszajött. Ki érti? Bocs a duplázásért, aki akar, takarítson.)

-Atis- · http://atismedia.com 2007.08.24. 15:05:00

Balfake 2007.08.24. 11:48:47
Jajistenem.

Nagyon kérem a t. egybegyűlteket, a bakancsos-feketepólós szubkultok amúgy igen szerteágazó családját ne azonosítsák csuklóból se ezekkel a primitív picsákkal, se a Ladaötven nevében hülyeségeket ömlesztő naivákkal (Atisra gondoltam, igen).

Vászka, képzeld, rajtad kívül sok ezren rohangálnak az országban, akik olvastak Gibsont meg Dicket, és meg merem kockáztatni, tán még Besterről vagy a DCD-ről is hallottak. Akkor mi van?

(Most meg visszajött. Ki érti? Bocs a duplázásért, aki akar, takarítson.)

1, Ha megnézted volna alul a feliratot: „Megjegyzésed csak előzetes moderációt követően fog megjelenni” Tudod, idő kell hozzá! Sötét vagy mint az aszfalt! Még te magyarázol „Gibsont meg Dicket, mi több, tán még Besterről vagy a DCD-ről is hallottak” ezek után azon se csodálkoznék ha valami sampon márkának néznéd. LOL Először szólsz itt be, azt is minek? Ehh

2, Azért került a nevem mögé az ld, mert ott található a profilom, és nem az oldal nevében nyilatkoztam! ( Igazából basztam belinkelni a profilom, ha akarta volna valaki, akkor ott meg is találhatja, de nem tartottam szükségesnek hogy ebbe a szutyok posztba betegyem, most ha ezzel valakit boldoggá teszek akkor be is raktam, csak nem akartam hosszabb időt itt eltölteni és nem volt ingerenciám erre eddig.) Mondtam én olyan dolgot hogy " Az LD50 nevében ez meg az van? Nem..Megint sötét vagy...Ez is lezárva.

3 Minden bejegyzésem szerintem korrekt és vállalom is őket. Nem, pedig egy tököm nick mögé bújva gerinctelenül faszságokat írok és ugatok, mint te! Vita lezárva részemről te vagy a
"hülyeségeket ömlesztő" aztán csivitelj, amit akarsz te szerencsétlen..Ebbe a posztba már nem kívánok több hozzászólást írni.

horvát huszár 2007.08.24. 17:26:35

"Pestilentia"? MUHAHA De eredeti. Az egyik kedvenc képregényem, "Ugly Hill" (amelyben minden szereplő szörnyecske, mellesleg) is Pestilence a darker "csaj", pl. lásd:

www.uglyhill.com/d/20070622.html

Biztos rá akart hasonlítani :-)

Balfake 2007.08.24. 17:47:42

Atis, online megnyilvánulásaid te mindig ennyi hisztivel kíséred?

A "zélőbenmánemmernédmi, gecó" az egyik legüvöltőbb baromság, amit neten el lehet követni, főleg, hogy rólad se tudunk többet egy nicknél, amibe igen szerencsétlen módon szegény Ladaötvenet is sikerült belevenni. Ha nem akartad, hogy ezzel azonosítsanak, nem lett volna egyszerűbb simán Atisként futni?

Annak meg, hogy a DCD jelentése vajon Decentralizált Cecelégy Dezodor vagy Dán Cekkerelhagyók Detoxikálója, vajon mi köze bármihez a fentiekből? Arra kívántam felhívni Vászka figyelmét, hogy ezek az ismeretek annyira nem rendkívüliek ám, sőt, szegény hülye gótéknál sem alulreprezentáltabbak az átlagnál.

BeeJay 2007.08.24. 21:24:52

höhh. lámpavasra velük!

Cybersaint 2007.08.26. 18:21:06

DCD=Dead Can Dance. Egy 80-as évekbeli darkok által preferált zenekar.
Amúgy ha megnézitek az ld50 profiljait vannak ott normális darkerek ( gothok vagy aminek nevezitek ) is.
Nem akarok reklámozni de pl. itt van az enyém mindenféle pucér temetőpózolás nélkül:
www.ld50.hu/users/cybersaint
Vagy nézzétek meg Atis profilját. Ő is normális szerintem. Legalábbis még nem láttam sírkövön vonaglani :))

Hutt a Belezo 2007.08.26. 21:04:10

Nem akarok senki érzéseibe beletiporni, de ezen megy már a küzdelem vagy egy hete. Voltam szíves rákereni pár dologra mindkét igényesnek nem nevezhető blogban, leírta mindkét delikvens hogy milyen zenét szeret és hogy ők maguk miért olyanok amilyenek. A Carpathian Forest, Marduk, az egyik oldalon, a Sonata arctica, Stratovarius a másikon távolról sem nevezhető goth vonalat képviselőnek. Ugyanis míg az előbbiek keményen black az utóbbiak heavy/power metált játszanak. Vaódi goth kultúra talán nem is létezik Magyarországon.

Ez nem jelenti azt hogy nem volt szánalmas és szentségtörő amit tettek, de ne kelljen már mindenkit aki metált hallgat ezzel azonosítani. Megy itt jól az általánosítás de senki nem néz a dolgok mögé. Hallgassatok bele akár a sonata arcticába akár a stratovariusba, az mióta goth?
tessék link is van: www.youtube.com/watch?v=h2SGIzjgXzI
A sátánizmust és a black metálosságot (külön nem egybe, és/vagy) összekeverni a gothsággal pedig nem célszerű.

btw gondolom azért vörös a haja amiért nekik. aminek az okát nem tudom de annyira nem vicces majmolni őket bármilyen jó a zenéjük.
üdv,
cs.

Viola, a ló 2007.08.26. 23:21:51

Idézet az augusztus 18.-ai bejegyzéséből: (az eredeti blogból, nem a kamuból)

"Az egyik unokatesóm (nem Midnatt, egy távolabbi) meglepett egy olyan sms-sel, hogy vegyek neki fülgyűrűt, hát mondom persze, igy éjfélkor a tűzoltóság előtt."

Midnatt az unokatesója, mondjuk ezen már meg sem lepődök... Vérfertőzés Texas szélén :)

mastermage 2007.08.27. 00:25:51

Ohh egy újabb szál ebben a gyönyörű romantikus történetben:D Vajon mi jön még?

Cybersaint 2007.08.27. 01:26:46

Már csak a nekrofilia hiányzik...

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2007.08.27. 08:38:51

1 - szerintem sem gotho-ok ők, hanem metált hallgatnak, de van bennük "goth" szokás, tulajdonság is. (pl halál-téma, ruhadarabok),
ma már keverednek a stílusok jellemzői, így hogy ők is vegyes vágott, nem is meglepő.
a történetben különben sem az a lényeg, hogy goth-e az ifjú pár, vagy nem, diszkósok-e vagy nem, metálosok-e vagy nem.
furcsa, hogy itt a goth-on pattant ki az egyik vita, amikor az újság már másnap kapásból a sátánista jelzőkkel illette őket. úgy látszik változnak az idők, régebben (emlékeim szerint) kapásból sátánista bélyeget kiáltottak a hozzájuk hasonló fiatalokra.
(a DM -esekre 80-as években meg hogy a rendszer ellen szüvetkeznek, de ez most nem lényeg)
2 - az nekem is szemet szúrt, amit zebulon is idézett az előbb, hogy ez a lány most az unokatesójával jár-e? hát, nem egyszerű eset...
de persze, tudom, ehhez sincs semmi közünk...

strati 2007.08.28. 16:06:16

Tegnap már a kékfényben is benne voltak az m1-en, a forrás (subba) megjelölésével :)

ViszockijSS 2007.09.11. 17:01:49

Miért nem jut egy ilyen csaj másnak is... vagy nekem...

mangoman · http://parafilia.blog.hu/ 2010.03.09. 21:47:39

azért valahol nagyon vicces, hogy ezek az emberek a kegyeletsértések után, - még ők fenyegetőznek.
eszemfaszom megáll, hol élnek egyesek?
süti beállítások módosítása