Várjuk a napot amikor kikopik a trendből az az eljárás ami mostanában a legtöbb étteremben rontja a látványt. Konkrétan a probléma úgy néz ki, hogy megkapod a kajádat, rajta pedig egy olyasmi képződményt mintha valaki egy hatalmasat csulázott volna a tányérodra, de szárnyalhatunk a témában - biztosan nem csak nekünk jut eszünkbe a habos geci kifejezés. Kell ezt? De tényleg. Egy ártatlan beszélgetesből tudtuk meg, hogy ezt a bizarr veretet szifonnal csinálják. Bármit beletöltenek májkrémtől kezdve paradicsomig, határ a Michelin-csillagos ég! A képeket az amúgy szimpatikus Mák bisztró Facebook-járól gyűjtöttük, ahol a kommentekben rendületlenül megy a TREND-ezés, de ha egyszer ez nem jó akkor minek mégis erőltetni? Tegyétek le a szifont amig valaki vissza nem küldi egy igazi csulával az alkotást.
Az utolsó 100 komment: