Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Subba gasztro: Habos

2010.09.14. 11:05 | Subba Zsazsa

Várjuk a napot amikor kikopik a trendből az az eljárás ami mostanában a legtöbb étteremben rontja a látványt. Konkrétan a probléma úgy néz ki, hogy megkapod a kajádat, rajta pedig egy olyasmi képződményt mintha valaki egy hatalmasat csulázott volna a tányérodra, de szárnyalhatunk a témában - biztosan nem csak nekünk jut eszünkbe a habos geci kifejezés. Kell ezt? De tényleg. Egy ártatlan beszélgetesből tudtuk meg, hogy ezt a bizarr veretet szifonnal csinálják. Bármit beletöltenek májkrémtől kezdve paradicsomig, határ a Michelin-csillagos ég! A képeket az amúgy szimpatikus Mák bisztró Facebook-járól gyűjtöttük, ahol a kommentekben rendületlenül megy a TREND-ezés, de ha egyszer ez nem jó akkor minek mégis erőltetni? Tegyétek le a szifont amig valaki vissza nem küldi egy igazi csulával az alkotást.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr792277664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bérgyilkos Bohóc 2010.09.14. 12:52:46

"rajta pedig egy olyasmi képződményt mintha valaki egy hatalmasat csulázott volna a tányérodra"

Szerintem ez nem "mintha", ez konkrétan az.

Le vagy szarva 2010.09.14. 13:00:34

jobb helyen nem szifonból nyomatják a tányérra, hanem f@szból

Almaspite 2010.09.14. 13:04:56

Várom, hogy mikor nyögi be a bisztró valamelyik lájkolója, hogy szerintük mi ez... Tejhab? Citromhab? Tojásfehérjehab? :-)

Igazándiból tök mindegy, akármelyik, mert KINÉZETRE úgy néz ki, mintha csula lenne, emiatt rá nem szánnám magam a megkóstolására...

kilométerfaló 2010.09.14. 13:09:14

köszönöm!! mostantól elég lesz csak a subba linket küldeni trendi vendéglátós ismerőseimnek!!

Zoe_the_Genius 2010.09.14. 13:24:57

DEJÓ! A második kép alól lettem kimoderálva, jó hosszan, mert meg mertem nekik említeni, hogy a 8 szem gnocchi 10 szem szegfűgombával kicsit drága 3800ért. Jó pár kommenten keresztül erőltette a tulaj az együnk picsót, sokfélét, és mi nem érthetjük ezt a szintet szöveget, iszonyatosan bicsaknyitogató módon, de amikor már többen csatakoztak hozzám, hogy egy gusztustalan drága sznob hely stb. akkor egy általa ejtett bejegyzés után (amiben az volt, hogy az ember ugye vehetne kínai piacos lángost is, de nem azt vesz, hanem Ray-Ban napszemüveget, de ti ezt úgysem érthetitek, majdnem szó szerint így, eskü!!!), az egészet végigtörölte úgy ahogy van. Elképesztően meg fogja érdemeli amikor becsődöl egy éven belül. Faszfej. A hab meg gusztustalan, azt is beírtam:-)))

Zoe_the_Genius 2010.09.14. 13:27:06

@ttrisz: gasztronáci. A hab megosztó dolog még a gasztronómiában érdekeltek körében is, röviden fogalmazok, trend, és mint olyan, nem mindenkinek jön be. Újat mondtam? Amúgy fasza a párizsis zsömle zacskós kakaóval:-)))

Bajor 2010.09.14. 13:32:39

az hogy ezt ti "köpésnek" érzitek, nézitek, csak a ti parasztságotokról árulkodik ám, semmi másról subbácskák.

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2010.09.14. 13:33:43

Nem, én nem küldeném vissza a konyhába, mert sanszos, hogy amit helyette kapnék, abban tényleg lenne olyasmi, amire ez emlékeztet. Csak nem látható helyen.

Dzso111 2010.09.14. 13:52:06

Az első képen a megégetett "löncshús konzervdoboz" után akár hívhatnánk Rák bisztrónak is.

EMU 2010.09.14. 13:57:14

A cikkíró maradjon a pörköltnél, azon nincs hab. És ne próbáljon belepofázni olyan dolgokba, amihez látszólag sincs semmi köze. Mondom, pörkölt krumplival, azt le kell szarni, hogy mi van még. Nem nézem ki belőle, hogy valaha is adtak volna fel neki olyan tányért, amin habosított infúzió vagy bármi lett volna. de akkor mi a fasz zavarja?!

minemfoglaltbazmeg 2010.09.14. 14:10:21

@EMU: Te vagy a séf??
Végigettem már Európában egy pár jó étterem étlapját.
Általános szabály az, hogy az étel látványra is legyen szép. (Számít a színe, állaga, stb.) Ami már asszociáltat valami rusnya dologra, kerülendő.
Egyél ilyet bazmeg, naponta, sőt legyen a teádon meg a pohár vizedben is, ha annyira tetszik, meg kurvajó.

Terlis 2010.09.14. 14:11:44

@EMU: "habosított infúzió" ROTFL :D

Ez az egész Michelin irány iszonyú gáz, és az Amerikai Psycho egyik jelenete jut róla az eszembe, amikor az elején az étteremben kap mindenki egy hangyaszarnyi ételt szépen elrendezve, majd elkezdik nézni, hogy milyen híresség van a helyen...

Ez matematika, nem konyhaművészet.

EMU 2010.09.14. 14:13:54

@minemfoglaltbazmeg: Gondolom a végigzabált éttermeidben úgy tolták le a torkodon a habokat. Mi a fasz zavar egy olyan dologban, ami kurvára nincs rád kényszerítve, mondd már meg! Nem vagy te devizahiteles is?

Hümüzhümümüz 2010.09.14. 14:15:38

Az a film jut erről eszembe, amiben volt egy rész.

EMU 2010.09.14. 14:20:15

@Terlis: Gondolom azon is röhögsz, ha olyat hallasz, hogy űrhajó meg mobiltelefon. Biztos az is tök gáz neked, nem olyasmi, mint ami volt addig a szobakonyhában, mi?

ehja 2010.09.14. 14:25:00

@EMU: Ne túráztasd magad már annyira, még infarktus kapsz itt a sok bunkótól. Inkább áruld már el nekünk műveletleneknek, hogy mi a hivatalos gasztronómiai neve ennek a valaminek.
Tudod ha holnap beugrok a mekdöncibe akkor tudjam, hogy mit kérjek a hambimbhoz.

Vilendor 2010.09.14. 14:26:48

@EMU:
Hisztériázhatsz itt ameddig akarsz, hordhatod fenn az orrod, hogy mi csak proli pörkölt zabálók vagyunk akik nem érhetik a gasztronómia ily magasságait, de a tény az tény: EGY KIBASZOTT KÖPETNEK LÁTSZIK AZ A FOS A KAJÁKON!

Amúgy segíts már pörkölt szaftban úszó agyamnak megérteni, hogy a sznobizmuson kívül van bármi más magyarázat arra, hogy az miért is kell oda? Finom, harmonizál az ízekkel, esetleg a buborékok kiemelik a fűszereket? Vagy annyi az össz indok mint a fenti kommentedben: "ti nem érthetitek ezt"

Gastroger 2010.09.14. 14:27:46

nem ettem ott, nem vagyok se mellette, sem ellene, nemtudom mi ez a hab.
De akit érdekel a molekuláris gasztronómia, illetve amelyik étterem ebbe az irányba szeretne lépni, annak bizonyára érdekes kihívás lehet, ez a szódásszifonos, meg szárazjéges, meg egyéb kémiai főzöcske.
Azoknak mondjuk nem is olcsó az ára.

DE akkor legyen kihívás, mert bár személyesen még nem kostóltam (és most ehhez nincs is kedvem), a képek alapján a szakács a Kiskegyed konyhai érdekességek rovatában lelte a szójalecitines, zöldség, és szódásszifonos tippet, és most mindenhez ezt nyomatja.

Így valóban, a "hagyományos" ételekre állandóan rápöffentett sárgarépahab folytonos alkamazása kb., a az egy gerezd paradicsom, egy karika paprika, egy levél zöldségzöld "szintjére" emeli.

A kevesebb néha több.

EMU 2010.09.14. 14:37:01

@ehja: Miért túráztatnám magam? Nekem ugyan nem számít, ha valakinek a gumicsizma jele. Hab a neve. Pontosan az a neve, ami. Semmi sznob fennköltség, annak hívják, ami. Én azt is el tudom fogadni, ha valaki szalontüdő színűre festi a hálószobáját, mert mással még nem találkozott az életben, de attól még nem kellene jártatni a száját azokkal szemben, akik másban is képesek gondolkodni. Találsz a neten egy csomó habbal foglalkozó írást. Egyben hasonlítanak, nem kezdik el pocskondiázni a nem habpártiakat, csak mert pörkölt meg rántott hús fixáltak. Legfeljebb a habosok nem azt választják.

Kilgore Trout 2010.09.14. 14:37:17

Lefogadom, hogy az a mislencsillagos faszfej egy tisztességes lecsót nem tud megfőzni. A lecsónál és a pörköltnél(nokedlivel-koviubival) csak a paprikás krumpli jobb kaja, és minden ilyen EMU féle tolja fel azt a sok szart amit ilyen helyeken adnak. Egy igazi gasztro proli.

EMU 2010.09.14. 14:40:31

@Vilendor: Nem kell rendelned, ha az jut róla eszedbe és nem bírod. Ilyen baromi egyszerű. Gondoltad volna? Amúgy ahol ilyennel találkozhatsz, ott még attól sem kell tartanod, hogy valaki egy ilyennel odaül az asztalodhoz.

Kilgore Trout 2010.09.14. 14:41:29

@EMU: Ez ok, hogy hab a neve, erre még az ilyen "szalontüdőzabálók" (bár most belegondolva azt hiszem még sosem ettem olyat, te viszont ezek szerint tudod mi az) mint én is rájöttek, csak azt még mindig nem mondtad el, hogy MI A FASZNAK KELL RÁ?!

EMU 2010.09.14. 14:41:43

@Vilendor: A másik meg, hogy mielőtt fikázod, tán meg kellene próbálnod. Én nem segíthetek elmondani, hogy milyen volna, ha kicsit felegyenesednél.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2010.09.14. 14:42:17

@EMU: te kurva okosakat szoktál írni, nem értem minek kell védeni ezt a hab dolgot. Egyértelműen visszataszító. Elég szomorú, hogy a magyaroknak mindig a hülyeséget meg a sznobizmust sikerül először átvenni mindenből. Szóval várjuk a magyarázatot tőled, vagy bárki mástól: miért jó ez a hab? Mert, hogy ocsmány, az biztos.

EMU 2010.09.14. 14:42:53

@Kilgore Trout: Az a szó, hogy íz, mond valamit?

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2010.09.14. 14:43:29

@EMU: nem tudom te hogy vagy vele, de én ettem már olyan dolgokat, amik egyszerre voltak finomak és nem ocsmányak.

Subba Zsazsa 2010.09.14. 14:43:40

@EMU:
o a jo eletbe es en vagyok a korlatolt?
:D
szerinted hol talalkoztam ezzel a verettel, konyvben?

Gastroger 2010.09.14. 14:43:50

A szakács mondjuk gondolhatott volna arra, hogy pld a levest fürdőkád alakú csészében tálalja, akkor valóban jobban mutatott volna rajta a hab.. :)))

EMU 2010.09.14. 14:43:51

@Zka: Miért, egy pacal szebb? Vagy egy körömpörkölt? Tessék már tán előbb kipróbálni, aztán orbákolni, hogy micsoda förtelem ez!

EMU 2010.09.14. 14:45:03

@Zka: És milyen rengeteg olyan dolog van, ami ocsmány és mégis milyen finom.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2010.09.14. 14:46:27

@EMU: csak valahogy a hab esetében én úgy érzem, volna választási lehetőség. Amúgy a pacalt bottal se piszkálnám.

Kilgore Trout 2010.09.14. 14:46:36

@Zka: Ezek szerint csokitót sem ettél.:)) Tudod, ronda és finom:)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2010.09.14. 14:47:47

Sőt jobbat mondok. Ha annyira kell ez bele, akkor rakják a kaja alá, ne rá :)

Gastroger 2010.09.14. 14:48:33

Ha már megvették a kétésfémillás PacoJet készüléket, nehogy már ne legyen kihasználva. :)
A kommentelőkkel részben egyet kell, hogy értsek, valóban elképzelhető bizonyos ételekhez, bizonyos feltételekkel (vagy feltét nélkül :)), de hogy mindenhol ez a fehér hab szerepeljen... az sok.. Azon a húson, meg halon valóban gusztustalan.

Kilgore Trout 2010.09.14. 14:49:15

@EMU: Azt hiszem, tudom mi az íz. Szinte biztos vagyok benne, hogy a pl. pörköltnek enélkül is sokkal jobb íze van, mint a fenti képeken látható összes kajának, ezzel együtt.

EMU 2010.09.14. 14:49:59

@Subba Zsazsa: És rosszízű volt, felfordult a gyomrod, orbit íze volt, nem ment az ételhez? Az hogy neked nem tetszik, az nem érv, olyat százat lehet mondani, ami ránézésre meg másnak nem. Ettől még egyik létjogosultságát sem kell elvitatni.

Almaspite 2010.09.14. 14:50:19

Hát nem tudom. Ha ez a hab díszítés céljából van, akkor én inkább maradok a saláta, vagy a zellerlevélnél...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.09.14. 14:51:18

volt szerencsém Michelin-csillagos éttermekben enni, szóval nem csak a parizeres vonalat ismerem, mint azt egy nyájas kommentelő oly kedvesen feltételezte a habellenzőkről - de szerencsére ilyen habbal nem találkoztam. De ha a jövőben elém tennének valami ilyesmit, habozás nélkül (no pun intended) visszaküldeném, mert az ízen kívül az állag és a küllem is fontos és ez a békapete-kollekció semmiképpen nem étvágygerjesztő.

EMU 2010.09.14. 14:55:00

@Kilgore Trout: Pörkölthöz miért adnának habot? Az marhaság. Hol találkoztál te ilyennel? Viszont az egyik legmagyarabb alapízből már készítettek habot, az Onyxban találkozhatsz vele, paprikahab. Csodálatos dolog, próbálni kell és nyitottnak lenni. Nem fölényeskedve azonnal szapulni valamit, amiről dunsztunk sincs.

Subba Zsazsa 2010.09.14. 14:55:43

@EMU: allagara sem passzolt, es nem adott hozza semmit. minek habos? tenyleg nem indokolt,
remelem hamar kiporog

tóbiás · http://poorn.hu 2010.09.14. 14:56:03

azért néz ki úgy mert valószínű az is...

Dögöljön meg Gulyás Béla 2010.09.14. 14:57:52

a MÁK bisztró felhozatala turha nélkül is elég ocsmány.

2010.09.14. 14:59:31

fujj, ez tényleg undorító, de legalább a kommentek viccesek

pPanni 2010.09.14. 14:59:50

hát mi csináltunk egyetemen szárazjéggel szódát nyáron, remélem, hogy nem olyannal főznek a konyhákon, mert néha elég gumicsizma íze volt.. :)

EMU 2010.09.14. 15:01:49

@Subba Zsazsa: Akkor neked a séffel vagy az étteremmel van bajod. Nem a habot kell megfütyülni és hangulatot kelteni ellene. Ezek szerint mégsem a facebookon találkoztál vele, ugyanis az írásod mindössze ere enged következtetni, hanem egy szar helyen ettél szarul elkészített habot, amit semmiből sem maradhatott ki azon a helyen. De akkor nem értem, mi a bajod amúgy a habbal úgy általában? Eszel valahol egy rossz tokányt, akkor posztolsz egyet, hogy a tokány szar, és különben is mostanában annyi helyen van tokány, mi a faszt képzelnek ezek?!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.09.14. 15:02:31

@EMU: egy icipicit nagy öngól fölényeskedésről beszélni azok után, hogy te hogy indítottál :D

Kilgore Trout 2010.09.14. 15:02:49

@EMU: Lehet, hogy egy paprika hab jól néz ki, és még finom is. DE AMI A KÉPEKEN VAN AZ NEM NÉZ KI JÓL. Virág elvtárs szavait idézve, ezen kár lenne vitatkozni. És a poszt meg erről szól.

Gastroger 2010.09.14. 15:09:12

Hát lehetne vegyíteni a kettőt, pár ötlet a séfnek:

- Habászlé
- Habdisznópörkölt krokettel
- Habált szalonna
- Habcsapörkölt hapros túrós-csuszával
- Szifonos rostélyos (Habrikás krumpli)
- Marhabpörkölt nokedlival
- Jókai hableves

és utána bátrabbaknak egy korsó, csapolt habos sör... :)

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.09.14. 15:10:57

Hát, aki szerint ez gecire hasonlít, az nem sokat látott még ilyesmit.. Teljes mértékben köpetnek néz ki, jó sokáig szájban tartott, többször átgurgulázott fajtának.
Jó étvágyat.

Walter Melone (törölt) 2010.09.14. 15:11:02

Buborék, buborék,
Színe játszó, csodaszép.
Emitt piros, amott kék,Az orromból jött ki elébb.Smiley

Írta:
Laár András verse

Szelid sunmalac 2010.09.14. 15:13:18

@EMU: Hat baratom, nekem nagyapam szakacs volt, en is tanultam egy keveset a mesterseget, mitobb, nem keves helyen ettem a vilagban igen jo ettermekben es pattoghatsz amennyit akarsz, a csula kinezetu kaja ongol. Ennyi. Pedig epp tegnap ragicsaltam el egy skorpiot. De ami a kepen van, attol meg nekem is hanyingerem lesz.

Gastroger 2010.09.14. 15:15:45

Elképzelem ahogy Torrente bemegy a Mák bisztóba...
:)

- Csi-csillagom! Miafaszom ez itt? Rálötyölted a sört a húsra, vagymi?
- Zöldséghab...
- Zőőőccséghab?? Hát mit rendeltem én fürdővízet, vagy sampont? Mi ez itt valami buzifürdő? Úgy nézek én ki mint egy buzi? Ugye nem. Na, ezt vidd innen és hozz valami ehetőt. És hozz kenyeret is.
:)

Jó azért ez nem általános... De az első képen eléggé odanemvaló. Mondjuk a húsra egy szallonnakrém, jobban illet volna.. Vagy kaviárformájú erős pista. :)

Subba Zsazsa 2010.09.14. 15:16:11

@EMU: tedd le a szifont! nem kell egybol parizsis zsomlezni :)

nehez elkepzelni, hogy valakinek aki jar ilyen helyekre nem tetszik valami ami kellene hogy tetszen neki mert ilyen helyekre jar?

ehja 2010.09.14. 15:16:47

@EMU: De mégis milyen hab? Mert érdekelne. Tojás hab? Tejszín hab? Sör hab? Vagy tényleg valami habos állagú emberi (vagy állati) eredetű testnedv. Csak azért mert, hogy mit mondjak a mekiben ha kérdezik, hogy milyen habot akarok.

xonqreak 2010.09.14. 15:22:09

Végignéztem facebookon az összes ételt, baromi jól mutatnak. Mivel szegény vagyok még sosem ettem ilyesféle különlegesen elkészített finomságokat, de attól még nem nézem le a pénzesebb konyhaművészetet, és nem kezdem el oltogatni azt aki megteheti hogy ilyen helyen ebédeljen, vacsorázzon. EMU hiába akarod megértetni mi ennek a lényege, sosem fogják felfogni. Ez művészet, nem az étel mennyiségéről szól.

Viszont egy kicsit nézhetnéd a "pornép" szemszögéből is a dolgot. Az első kép szerintem sem esztétikus. Ha nem a húson lenne a hab, mindjárt sokkal kívánatosabb lenne. A többi képpel nincs baj, oda illik.

Szelid sunmalac 2010.09.14. 15:25:39

@xonqreak: Egy csppet se bankodj kommentelo tarsam. En ettem habot (pl. borsohab), olyat ami gusztan nez ki, elegans etteremben, de nem vagyok tole elajulva, csak mert menno. Attol meg ugyanugy borsoize van, de az allaga meglehetosen szar. Tenyleg mint a csula. Ez a feher cucc viszont a kepeken ilyen formaban egyszeruen undorito.

Almaspite 2010.09.14. 15:31:41

Moldova György beszélgetése Alonzóval:

„Meghívnak téged valahová, és a házigazdák igazán kitesznek magukért: öt asztalon terítenek, feltálalnak velőscsontot, ötféle húst, halat, rákot, süteményt, bort, sört, francia konyakot, skót whiskyt, de az egyik asztal sarkán egy egészen kis tányérban van egy icipici darab szar. Van neked kedved az egész ebédhez?”

Bérgyilkos Bohóc 2010.09.14. 15:35:54

@EMU: "Eszel valahol egy rossz tokányt, akkor posztolsz egyet, hogy a tokány szar"

Végig azon rugózol, hogy "ha 1 valakinek nem ízlett és gusztustalannak tartotta, akkor minek posztol ide". Ha egy szép érett piros almáról írná ugyanezt, nyilván hülyének nézné mindenki, de erről a habról kb. 30-an leírták, hogy valóban gyomorforgatóan néz ki. Márpedig akkor nem értem, hogy miért ne lenne itt létjogosultsága a posztnak.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.09.14. 15:37:13

A csulás habnál már csak a takony mártás gusztustalanabb. brrrr
Rossz irányba megy a gasztronómia :-/

www.Bisex.hu · http://www.bisex.hu/aff/99e46a59d4f8188eda373d36ecd8cc3a 2010.09.14. 15:40:04

nem tudom, de nekem nem lenne gusztusom egyikhez se. vissza küldeném, hogy miért köptek rá... és felállnék, kimennék a helyiségből

Szelid sunmalac 2010.09.14. 15:47:37

Namarmost ha olyan ember, mint

www.Bisex.hu · www.bisex.hu/aff/99e46a59d4f8188eda373d36ecd8cc3a 2010.09.14. 15:40:04

aki elvileg nem veti meg a posztban emlitett habos gecit (nem sertes akar lenni!) azt mondja, hogy gusztustalan, akkor szerintem nincs mirol vitazni!

socarrat 2010.09.14. 15:48:41

Gondolom azért a capuccíno lecsúszik, pedig azon is csak azért habosított tej van (ami pont úgy néz ki mint a fenti fotókon), mert úgy szebb, amúgy egy szimpla tejeskávé. Ami a mákot illeti nem túl ügyesen használja a habot, meg nem is michelin csillagos. Menjetek el a Costesbe ott szépen használják, és meglepődnétek, hogy mennyit ad hozzá az ételhez.

Szelid sunmalac 2010.09.14. 15:51:58

@socarrat: Mondom, ettem en is olyat, ami nem volt visszataszito. De attol meg nem lesz jobb allaga.

Patria 2010.09.14. 16:10:44

@socarrat: Hát öcsém, ha te ILYEN habos capuccínót szoktál kapni, akkor meg is érdemled. Láttál te már tejhabot valaha is?
Bazz és még én vagyok proli mert nem ennék köpetes kaját. Bocs, köpetesnek kinéző kaját.

Pista bá 2010.09.14. 16:21:39

na látom, a gasztronácik leszólták közben azokat, akik nem szeretnek csulagecit kanalazni

volt rá fogadásom

hé, gasztronácik! legyetek megértőek, ha mások nem szívesen esznek csulageciket

Balazs5 2010.09.14. 16:59:14

fujbazmeg de undorító, a liftekben a tükrön szokott ilyen lenni...Tök mindegy finom-e ha már a látványátol hánynod kell.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.14. 17:39:33

@Patria stuck up oafish:

Lehet nekik a köpet kuriózumnak számít :) Pedig otthon is elkészíthető, iszik egy kis sprite-ot és akár nyúlósat is előállíthat :)

svdkert 2010.09.14. 17:57:29

neked baj van az identitásodddal, menj orvoshoz. ember vagy állat mindegy, csak segítsen rajtunk

rekszem 2010.09.14. 18:19:30

@EMU:

Hab vagy pörkölt

ez a kérdés, válasszatok!

Parasite 2010.09.14. 19:54:21

jó nagy magyar féle sutyerákság ezen hőbörögni. fikázó posztot írni talán mégnagyobb :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.14. 20:07:18

Hát ez pedig minimum nyál. Rosszul is lennék helyből, ha így kapnám meg a kajámat.

mthrfckr 2010.09.14. 20:08:11

na, de kérem szépen? mi van a haltejjel a halászlében és a kokashere pürküttel? az oké? mert az tuti, hogy az, ami! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.14. 20:21:13

@mthrfckr: Ó, igen. A haltej. Rendszeres karácsony előtti derültségem kiváltó oka.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2010.09.14. 20:44:34

biztos írta már valaki előttem is, bocs, de most nem olvasom végig: fujj, bazmeg, hányok!!!

aurobin 2010.09.14. 20:49:58

Egy dolgot azért nem lenne szabad csinálni:éhes emberekkel gúnyolódni.
Mert ez az. Gúnyolódás. Ha nem tetszik akkor hülye, tahó pörköltzabáló vagy aki nem ér fel a magasabb gasztronómia asztalához. SŐT,MERT NEM ÉRTESZ HOZZÁ, NEM IS ÉRDEMLED MEG AZ OTT SZEREZHETŐ ÉLVEZETEKET!
Egy földkunyhóban lakó,füstölt csülkön tengődő, szellemileg elmaradott, alsóbbrendű véglény vagy.
Nem vagy méltó arra, hogy az ilyen EMU-féle, föld felett járó, üstökösként ragyogó szakács-zsenik szóba álljanak veled. Azok, akiknek a vendégeit halomra mérgező Heston Blumenthal a követendő példa, a 120 napig szárazon érlelt, langyos sütőben 50 fokon egy napig melegített marhasültjével.
Jobb, ha megszokod a szélsőségeket mert úgy látszik a józan középút, az ehető, illatos-ízletes, szemet gyönyörködtető ételek világa, a hétköznapi ínyesmesterség éppen kihalóban van.

nothing.at.all (törölt) 2010.09.14. 21:03:12

ha én bemennék egy drága étterembe, és ilyet tennének elém, előbb bután néznék, majd keresném, hol a kandikamera. ennyi erővel kb kakagolyókat is odatehetnek, mondván ez vmi új csemege, te meg megeszed, mert nem akarsz falusi tahónak látszani, hogy még ezt se tudod. :D

Carlo a kicsi (törölt) 2010.09.14. 21:08:55

@nothing.at.all: Bemennél, bemennél.. De nem mész be, mert egy csoró kis proli vagy, aki még egy pizzát is kétszer gondol meg.
A teszkó gazdaságos májkrém, az való neked.

Carlo a kicsi (törölt) 2010.09.14. 21:09:28

@Pista bá: Gasztronácinak lenni sokkal jobb, mint csoró prolinak. Hidd el.

Carlo a kicsi (törölt) 2010.09.14. 21:11:27

A velőt megzabáljátok? Pacalt?

nothing.at.all (törölt) 2010.09.14. 21:16:35

@Carlo a kicsi:
találtsüllyedt.
a teszkósmájkrém amúgy finom, csak a szőrszálak beleakadnak a fogam közé.

dr. médiafigyelőbété 2010.09.14. 21:32:06

Segítség, beragadt a szódásszifonomba a rakott krumpli!!!

baliquez 2010.09.14. 21:45:18

2010 második felében a lecitinlég (bátorkodtam légnek nevezni mert air-nek híjják külföldiül az éticsulát) ugyanolyan modoros és anakronisztikus mint a bébirépa a tányéron. Lehet neki létjogosultsága ha valóban zselékkel, porokkal meg jegekkel operál a séf, igen, akkor belefér a koncepcióba, de ez így egyszerűen csak olcsó és rémes parasztvakítás. Amúgy nem kell hozzá PacoJet, csak egy marék lecitin meg egy merülőmixer.

Almaspite 2010.09.14. 23:28:21

@baliquez: Szójalecitin? Akkor Hofi... :-)

"Szójj a nővérkének..."

Amúgy én is utánaolvastam: lecitin - más néven E322

Oxana BMW 2010.09.14. 23:56:52

szifonnal készült csula.

Pista bá 2010.09.15. 08:25:20

@Carlo a kicsi: ej, és ha még azt tudnád, hogy milyen jó EGYIKNEK SEM lenni...

tudom neked ajánlani az érzést, nem rossz, egyszer próbáld ki

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.09.15. 08:31:07

Ezzel a habos dologgal a következő a bibi.
Egy ételnél bizony a kinézet is fontos és az hogy milyen asszociációt kelt az emberben.
Csináltak egy kísérletet, finom belga csokiból csináltak sima csoki kockákat meg olyat ami úgy nézett ki formára mint a kutyaszar.
A kutyaszar alakú csokit a kísérleti alanyok csak hezitálva undorodva kóstolták meg, hiába tudták hogy ez csoki, de mivel kutyaszar alakja volt mégis gusztustannak érzékelték és egy hang azt mondta belülről hogy amit esznek az kutyaszar.
Na ezzel a csulának kinéző habbal pont ugyanaz a gond.

Patria 2010.09.15. 09:33:17

@Carlo a kicsi: A baj az, hogy attól, hogy van fölös vagyonod nyálat venni, mert az trendi, attól még egy ostoba fasz maradsz. Az észt és az ízlést nem pénzért osztogatják, és ez életed végéig nyomorékká tesz. Akinek megmondják, hogy mit egyen, mert azt dívik enni a nagypofájúak országában, és ha nem azt eszed, proli vagy, az kizárólag egy agyatlan, ostoba, prosztó, újgazdag paraszt. A proliság nem pénz kérdése.

hypergie 2010.09.15. 09:34:23

gusztustalan!
aki dolgozott már étteremben vagy gyorskajáládban az tudja, hogy nem csak szifonnal csinálják, inkább gégével :)

~Shadow~ 2010.09.15. 14:11:22

ez okádék undormány!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.15. 16:29:23

@prostatikus vogon jeltz:
Alapösztön, még a szavannáról. Táplálékkeresés közben minden érzékszervedet használod, hogy megbizonyosodj róla, a kiszemelt dolog nem mérgező, éretlen, egyéb tulajdonságú. Ott az alanyoknak bejelzett az agya, hogy márpedig az ürülék az nem táplálék, ergo győzködhették magukat az orrukkal, tapintással, a szemük kakának látta, punktum.

digitime 2010.09.16. 11:58:05

Tényleg szarul néz ki. Nem kicsit. De hát trendek mindig voltak. Nekem az sem volt szimpatikus, igaz nem undorító, amikor minden nem éde főételnél a tányér szélét meghintették petrezselyemmel. :-D
süti beállítások módosítása