Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukisag (5) szupercukiság (14) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Partiajánló: Ingyenes Fuckhead

2010.11.23. 10:16 | Subba Zsazsa

Fuckhead (AT), Drama Und Stern (AT) - Az én városom Bécs fesztivál
2010. november 24., szerda 20h
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő
A belépés díjtalan!

...Ausztria egyik legsúlyosabb formációja, amely a törzsi művészetet a digitális technológiával egyesítve hoz létre elképesztő zenei színházat vérrel, meztelen testekkel, zajjal és sodró multimédiával. A bécsi Drama und Stern kellemes minimál-technó-trash-diszkóba bugyolált egyvelege kitünő felvezetése lesz a digitális ősemberek rítusának.

FUCKHEAD (AT)
Az 1988-ban Linzben alapított Fuckhead (Faszfej) nevű formáció a modern kor barbár géniuszaiként hozza létre elképesztő multi-média show-ját. Az alapvetően zenei indíttatású durva performanszait megannyi zajjal, meztelen testekkel, fekáliákkal és hulladékokkal, valamint a legkorszerűbb digitális technológia felhasználásával nagyszerűen varázsolja össze és kovácsolja egybe a linzi csapat, kalandos és izgalmas szórakoztató előadásokat hozva létre.
A vérrel, állati belekkel, húscafatokkal kísérletező rituális színházat megvalósító bécsi akcionizmus tagjainak művészete nagy hatással volt rájuk, emellett az indusztriális zene, a punk, a grindcore, s mindaz, ami atavisztikusan megkérdőjelezi a polgári társadalom elkényelmesedett életstílusából fakadó biztonságérzetet, s amit megvalósítanak, szöges ellentéte a konszolidált, feledtető szórakozásnak.
A Fuckhead felkavaró, elgondolkodtató, provokatív és szórakoztató előadásaira vonatkozóan a durvaság persze csak a hozzáállás, a poézis és az attitűd szintjén értendő: a Fuckhead a legmodernebb digitális technológiával adja elő törzsi művészetre hajazó modern művészetét, amelyben David Bowie, a Kraftwerk, a Killing Joke, a Laibach, a Test Department, vagy akár a Red Hot Chilli Peppers energiája és imidzsének a nyomai ugyanúgy megtalálhatók, mint a primitív, archaikus művészi kifejezésmód elemei.
A linzi csapat elképesztő zenei performanszai manapság a világ vezető művészeti központjaiban, a legeldugottabb, kis punk-klubokban, nagy össz-művészeti fesztiválokon és a legelrugaszkodottabb kísérleti művészetet bemutató galériákban egyaránt fellelhetők.

Felállás:
Didi Bruckmayr: ének
Siegmar Aigner: ének
Michael Strohmann: zeneszerzés, elektronika, basszusgitár
Dieter Kern: dodok
Alexander Joechtl: mix
Peter Pittermann : fénytechnika
Thomas Grusch: fénytechnika

www.myspace.com/bodylord
www.fuckhead.at

DRAMA UND STERN (AT)
A drama&stern formáció zajos duóként indult három évvel ezelőtt a zaj és a diszkó között tátongó jókora teret célozva meg tevékenységével.
Herr Drama megpróbált gitározni, míg Herr Stern egy saját építésű midi-kütyüvel állított elő elképesztően bemozdító ritmusokat és zaklató hangokat. Mivel akkortájt még nem létezett a tevékenységüket pontosan jelölő stílusdefiníció, így kénytelek voltak a maguk által feltalált új utat desert rave címszóval illetni.
2010 nyarán a drama&stern formáció trióvá bővült, ami egy vadonatúj basszusgitáros személyében öltött testet, aki sokat segített abban, hogy a közönség jól szórakozzon, valamint, ami ennél is fontosabb, hogy rábírja a csajokat a táncra.
Minden kétely eloszlik és szomorúság elillan, ha csak egy kicsit felnyomod a hangerőt.

Felállás:
Herr Drama - gitár és ének
Herr Stern - számítógép és szinti
Und & - basszusgitár és hangzás

www.myspace.com/dramastern

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, az összes elérhető jegyirodában, bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve az ismert online jegyirodákban.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó orrteraszán gyújthatnak rá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr622467397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atha 2010.11.23. 10:41:20

Szép dal.

1000X inkább ez mint bármilyen X-akták, vagy Gigasztár.

zerge gorilla 2010.11.23. 14:49:14

@Atha: Miért, csak ez a két lehetőség van?

Ez a fajta polgárpukkasztás nekem arról szól, hogy érzik ugyan a srácok "a polgári társadalom elkényelmesedett életmódjának" ürességét, de nem tudnak felülemelkedni rajta, ezért rombolással reagálnak - ami viszont ugyanolyan értelmetlen dolog, mint a jelenség, melyet kritizálnak. Ezzel nem törnek ki a keretek közül, ugyanúgy részei maradnak a rendszernek, csupán a ketrecet rázzák.

Majd kinövik.

Atha 2010.11.23. 15:05:29

Ja?
Csak a "muzsikájukra" reagáltam.

Így utánaolvasva kicsit rímel a munkásságuk ennek a másik "nagy művésznek" a performanszaira.

2009 Mistelbachban játszottam egy darabjának a bemutatóján.
Nem tudtam miben veszek részt, mert az osztrák kapcsolattartóm nem dicsekedett el mekkora "géniusznak" az opusában játszom.
Ha valami akkor ez tényleg beteg és ebből lett milliárdos!
Sasold;
www.nitsch.org/index-en.html

fucktothemusic 2010.11.23. 16:05:46

@Atha: nitsch alap. nála egy perc alatt több vér folyik mint egy lánykollégiumban egész évben :-D mondjuk az komoly hogy nitsch-el toltad!

Atha 2010.11.23. 17:46:51

Ja, ja. Sokan hörögtek "alter" körökből, én történetesen nem éreztem olyan fene nagy megtiszteltetésnek, világnézeti meggyőződésem okán!
Mindenesetre a fickó személyesen rokonszenves, csak amit hirdetnek a művei, azzal van bajom.
Ha tudom hogy az ő zenekarában játszom nem vállalom. Mindenkitől, bocs akinek ő emblematikus figura. Senkit sem szerettem volna megsérteni ezzel a véleménnyel.

A mistelbach-i teátrum mindenesetre dugig megtelt, még az sógorék kultminisztere is ott tapsikolt boldogan az első sorban.
Megjegyzem, kortárs darab létére és annak ellenére hogy a manusnak semmi köze nincs a zenéhez nem is volt olyan egetverően rossz opus.
Valami rettenetes pénzeket keres ezzel!
Az csak egy dolog hogy a legújabb S-osztályból szállt ki öltönyös sofőrrel, /meg +kettő ami a családját szállította!/, de a saját tulajdonában álló teátrum felépítése is komoly terhet róna a hazai büdzsére;-) Állítólag már a 70's években kastélyt tudott venni a performanszaiból.
Ki a báró betege költ ilyesmire. No mindegy, nem pletykálok tovább.
Ez van. Az élet igazságtalan ;>-)

májgeriberi 2010.11.23. 18:38:08

mitsoda művészet...vagy ezmiez

2010.11.23. 23:06:26

Értéktelen szar, amit - hányszor láttunk már ilyet - megmagyaráznak művészetnek.
süti beállítások módosítása