Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Subba Art: Fight Club

2011.12.19. 13:30 | Subba Vipera

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr143473138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaccpaör Dóri 2011.12.19. 14:43:09

Melyik céllövöldéről szedtétek le?

wolfokkal denszelő 2011.12.19. 16:42:06

napalm orange juice :D

"Tyler Durden: Tudta, hogy a benzin és a fagyott narancskoncentrátum keveréke napalmot alkot?"

aki nem látta a harcosok klubját annak: takarodj a torrentre és szedd le azonnal!

kötelező film, hatalmas szöveggel! legjobb!

"A legerősebb és legbölcsebb férfiak állnak itt körülöttem. Sok nagy lehetőség, ami pocsékba megy. Az egész elkúrt nemzedék benzint csapol, kaját tálal vagy nyakkendős rabszolgának állt. Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, melózunk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk."

"Az apánkban kerestük Istent, hogyha az apánk lelépett, mi az amit megtudtunk Istenről? Idefigyelj! Gondoltál már arra a lehetőségre, hogy Isten nem szeret téged? Nem kellesz neki, sőt, több mint valószínű, hogy egyenesen gyűlöl. De nem ez a legnagyobb baj. Hanem az, hogy ő se kell nekünk. A kárhozat és a megváltás csak duma! Szóval Isten fattyai vagyunk? Nagyon helyes!"

"# Nem a munkád vagy... és nem is a bankbetéted! Nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma! Nem egy menő ruha vagy! Egy bohóckodó ganajkupac vagy a világban."

"Nem vagytok kiválasztottak! Nem vagytok különleges egyéniségek! Rothadó szerves anyag vagytok, csakúgy, mint bármi más... Bohóckodó ganajkupacok vagyunk mindnyájan. A nagy közös trágyadomb apró részei."

"Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs."

"Idővel mindenkinek nullára csökken a túlélési esélye. Termékvisszahívási ellenőr voltam, a képlet alkalmazója... Tegyük fel, hogy a cégem új modellje százzal robog az országúton. A diferenciálmű beragad... A kocsi karambolozik, és az utasok bennégnek. Namármost. Visszarendeljük-e a modellt?...Az érintett autók számát, az "a" változót összeszorozzuk a hiba százalékos előfordulási esélyével, "b"-vel, és az átlagos kártérítési összeggel, "c"-vel. a*b*c. Egyenlő x. Ha x kisebb, mint a visszahívással járó költség, nem intézkedünk." XD

„Apu ökölbe szorult keze vagyok...”

hu.wikiquote.org/wiki/Harcosok_klubja

„Hiszek egy Tylerben.”

online:
www.novamov.com/video/rakmcf5hurwzl

(igen, engem fizetnek azért, hogy reklámozzam ezt a filmet XD)

wolfokkal denszelő 2011.12.19. 16:51:24

„Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél.”

"Álmaimban szarvasokat űzöl a Rockefeller Center romjai körül, a fák között. Holtodig elnyűhetetlen bőrruha van rajtad. Felkúszol a Sears toronyház oldalán kígyózó indákon, lenézve apró alakokat látsz, akik gabonát csépelnek és szarvashúst szárítanak egy üres autópálya leállósávján."

„Így ismertem meg Marla Singert. Az volt az életfilozófiája, hogy bármikor meghalhat. A tragédiája pedig az, hogy nem halt meg.”

„Kedvem támadt lelőni minden pandát, amelyik nem kefél a fajfenntartásért. Tankhajók olajával akartam elárasztani a híres francia strandokat, amelyeket sose láttam. Füstöt akartam lélegezni...”

...ájlávdiszmúví XD kibaszott jó szövegek vannak benne... nahhh... leálltam XD

eiseike 2011.12.19. 18:31:50

"aki nem látta a harcosok klubját annak: takarodj a torrentre és szedd le azonnal!"

Ja, eszedbe se jusson elmenni és fizetni érte! Omfg

wolfokkal denszelő 2011.12.19. 20:40:51

@eiseike: na ne nevettesd ki magad :D kis álszentkém :D körberöhöglek egyszer és kétszer kimaradsz XD te kis mintapolgár! egyem a szíved! a politikusok szíve-csücske XD

wolfokkal denszelő 2011.12.19. 20:42:55

és még az ilyenek használják az omfg-t!?... nem szégyelled magad ??? benne van hogy F*cking! az ilyenek mint te a közelébe se menjenek az ilyen csúnya rossz szavaknak! XDDDDD

hohó123 2011.12.19. 20:45:21

a breakfast club is kiváló film, de ezt a képet nem értem.hol van Bender? meg nem tudom eldönteni hogy a jobb felső sarokban az EMIILIOOOO lehet e.

proprorporporpo 2011.12.19. 22:16:32

esetleg ajánlom a könyvet, ha valaki nem filmnézős típus... ha ha ha...

faszfejfasz 2011.12.20. 10:28:44

@wolfokkal denszelő:

Szerintem csak simán arra célzott, hogy kibaszott etikátlan ezt így írni, ha lehet úgy is, hogy "szerezze be valahonnan"(nyilván a legtöbben letöltik, de azért még sem árt egy kis jóérzés, ez nem álszentség).

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2011.12.20. 12:31:53

Megvettem annó DVD-n, kib*szottul ótvar szar magyar felirattal.
Aztán a blurayes verziót inkább már letöltöttem.

wolfokkal denszelő 2011.12.20. 18:34:24

@faszfejfasz: dehogynem az, a faszt nem, kibaszott megjátszós anyu pici fiacskája, mindannyian letöltünk illegális tartalmakat kivétel nélkül! csak van aki úgy tesz mintha nem tenné! ez pont olyan mint kiverni, óóóh én soha nem tennék olyat, én sem és ééén sem, senki soha még nem verte ki, a lányok még soha sem fingtak, se szartak, és az emberek sohasem hazudoznak bazdmeg! és az én szarom meg rózsaillatot áraszt! ne legyünk már ilyen kibaszott képmutatók! igenis mindenki aki teheti, és nem egy idióta, vagy a törvénytől rettegő kis megfélemlített lelki nyomoronc, az igenis letölti azt ami kell neki így vagy úgy ha megteheti! pont, kész, vége, történet lezárva! ez pontosan egy az egyben ugyanaz a helyzet, mint a pornónézés letagadása! mindenki lesi, de társadalmi elvárás hogy le kell tagadni, aki nem tagadja le, azt meg kell kövezni, és természetesen aki letagadja úgy mint mi, annak elhisszük törvényszerűen hogy ő még soha, és soha nem is fog, és cserébe ő is elhiszi rólunk ugyanezt! kéz kezet mos alapon, minden hazug ember ártatlanná válik, és mindenki aki igazat mer mondani azt meg ki kell közösíteni, ellehetetleníteni, nevetségessé tenni, meghurcolni, stb! az ilyen álságos, álszent, nyomoronc, társadalmi rabszolgák miatt van az, hogy az emberek hazugságban élik le az egész életüket! az ilyenek miatt lehet perre vinni olyan ügyeket, ahol a 60 éves szomszéd marinénit azért hurcolják meg, mert letöltött 3 db mp3-at! a senkikből csinálhatnak precedens értékű ügyet, ahol a legkissebb halakat is beáldozzák azért, hogy megmutassák hogy a pénz az isten bazdmeg, neki kell szolgálnod, és bárki aki képes kikerülni a pénzt, az bűnös! és aki a pénzt szolgálja az mindig mindenkor mindenek felett csak és kizárólag egy kibaszott szent ember lehet! mindaz a mocsok, és hazugság, és törvényes kizsákmányolás ami ma folyik a világban, erre az álszentkedésre épül! ma már egy bizonyos összes felett minden lopás, rablás, hazugság, sőt, gyilkosság, tömegirtás, háborúk, mind-mind legálissá válnak, amennyiben eléggé jövedelmező a gazdag geciknek, akik a kisemberek nyomorán taposva át, mindig még, és mééég többet akarnak a mások javából! az ilyen eiseikék azok bazdmeg, akik miatt az ilyen rohadt geci burzsuj férgek, napról napra gazdagabbá válhatnak, és a kisembereknek meg egyre kevesebb jut! az ilyenek miatt szélesedik a szakadék gazdag és szegény között, az ilyen elvakult ostoba gondolkodásmód az, ami alátámasztja, hogy ez a rablás lehet legális, és igenis joguk van minden fillért kifacsarni az emberekből a dagadt, önző, mocskos, kapzsi oligarcháknak! ez az a gondolkodásmód ami alátámasztja, hogy neked nincs jogod anyagi biztonságban élni, és boldogan megöregedni, nem bazdmeg, neked minden apróságért meg kell fizetned ha életben akarsz maradni! ebben a világban csak az legális amiért alaposan megfizetsz, és minden illegális amiért nem! az ilyen álságos idióta gecik azok, akik miatt működik a kizsákmányolás, ahol a benzin árának csak apró töredéke a valódi érték, és minden más csupán zsebre megy! ez az a fajta gondolkodásmód, amiből kiindulva megmagyarázzák az embereknek, hogy miért kell életük végéig fizetni/nyögni a hitelrészleteket amíg bele nem döglenek! egy kibaszott hazug geci világban élünk, ahol az ilyenek mondják meg, hogy mit hogyan tegyél, és ha máshogy mersz gondolkozni, ha nem fizetsz azért, hogy ennek a bolygónak a kibaszott levegőjét szívod, akkor pusztulj el te geci, rohadj meg, mert élni ezek addig nem fognak hagyni, amíg nem fizetsz az után is, hogy egyszer volt pofád erre a szaros világra születni!

niggaknife 2011.12.24. 21:19:44

tökéletes iskolapéldája vagy egy idióta 15+ éves ember értelmi szintjén tengődő alaknak, aki szó szerint vette a Fight Clubot(egyébként hatalmas film, csak te vagy retardált) ja és repost, trolololo... :D
süti beállítások módosítása