Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

subba

A képeken szereplő pozitúrák nem jelentenek érzéki örömöt a szereplőknek!! Ide küldjed emailben a retket!

 

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell). Ezen a címen csengessetek!

utolsó kommentek

friss topikok

Ezt írjuk mi

    Nincs megjeleníthető elem.

tagek

18minusz (47) 18plusz (162) a hét képe (6) barlangrajz (9) baszdmeg (34) bizarr (448) biznisz iz biznisz (53) bkv (8) budapest tv (7) bulvárszemle (8) bűnözés (9) celeb (157) cukiság (101) dicsőségfal (8) divat (8) drog (5) egyetem (5) emo (5) engedjétek hozzám (5) érdekes adat (126) erőszak (7) ezekafiatalok (97) faszkorbács (6) fekete pákó (11) fesztivál mocsok (8) győzike (5) hajdú péter (5) havas henrik (5) hellókarácsony (9) heti gif (7) hülye (8) hülye doktor (5) hülye ember (185) hülye halál (13) hülye hír (26) hülye hirdetés (13) hülye honlap (120) hülye játék (8) hülye kép (210) hülye levél (12) hülye nevek (6) hülye reklám (39) hülye sajtó (98) hülye szó (7) hülye tánc (82) hülye tévé (7) hülye videó (448) hülye zene (96) humor (5) ikertornyok (12) internet (5) isten allatkertje (11) iwiw (89) játék (5) jézus szeret (18) jó étvágyat (5) karácsony (14) karrier (8) képrejtvény (10) kínzó kérdés (61) kisállat (50) kiszel tünde (12) magyar szépség (7) minőségi szórakoztatás (8) munka helyett (9) nem (5) nemi szerv (43) nemi szervek (208) nemjó (5) norbi (5) no thanx (8) óóóó magyarország (418) partifotó (5) pataky attila (9) pina (7) politika (26) pop (109) rock & lol (5) rtl klub (5) sport (13) subba (5) subba apró (5) subba art (7) subba életvezetés (21) subba records (15) szex (6) szolgálati közlemény (5) szomszédok (10) szupercukiság (14) szupercukisag (5) szuperpuma (21) tanulságos történet (46) testnedv (110) tv2 (11) twitter (10) vasárnapina (22) vatera (7) vers mindenkinek (11) Címkefelhő

IndaVideó

Subba Kino: Sci-fi és Musical

2011.09.21. 11:46 | Subba Zsazsa

EUSHORTS LIKES: SCI-FI & MUSICAL -újra műfaji rövidfilmek a KINO moziban-

Szívtranszplantációs rockopera, űrbe lőtt agglegények, operett a fogorvosi székből, politikai összeesküvés a walesi drag queen tehetségkutató versenyen... és ez még csak az első 30 perc. Idén márciusban elindított rövidfilmes sorozatunk, az EUShorts Likes első kiadásának sikere után nem volt kérdés, hogy folytatjuk. A tavasszal bemutatott zsigeri műfajokat (horror és pornó) most két fogyaszthatóbb zsáner követi, a sci-fi és a musical. Az előbbi a tartalom, az utóbbi pedig a forma bravúrja, miközben mindkettő szabad utat enged a kreativitásnak és a legelvontabb rendezői ötleteknek is. Teszik ezt anélkül, hogy egy percre is feladnák a szórakoztatás szándékát.

Ezekből a rendezői ötletekből gyűjtöttük össze a legjobbakat. Lesz hangosan-színes, félelmetesen-komolytalan, lenyűgözően kidolgozott, váratlanul szórakoztató, kozmikusan népszínházi. Az első kiadáshoz hasonlóan most is két napig, napi két vetítést tervezünk, egyet a musical egyet a sci-fi jegyében.

Időpont: 2011. szeptember 23-24
Helyszín: Kino mozi

Jegyár: 1200 forint egy vetítés, blokkonként 1000 forint ha mindkét műfajra váltasz jegyet A Facebook esemény linkje: www.facebook.com/eushorts

The Control Master (UK) rendezte: Run Wrake

A sosemvolt ötvenes évek ponyvatörténete óriásnővel, szakállas gonosz doktorral, golyóként repkedő szuperhőssel, sugárpiszollyal és pop arttal. Első kapcsolat (Spain)
rendezte: Pau Escribano


Különösen megnehezíti az ember magányát, ha agglegényként indul idegen fajok felkutatására az űrbe. Főszerepben Sergi López (A faun labirintusa, Harry csak jót akar).

Félúton (UK)
rendezte: Simon Bovey
A következő század népszerű utazási formája nem várt morális problémákkal jár.

Protorészecskék (Spain)
rendezte: Chema García Ibarra
előzetes


A protorészecskék léteznek! Jó hír a jövő tudósainak, rossz hír az időhurokba került kísérleti alanynak. Előbb-utóbb (HUN) rendezte. Madarász Isti A nácik időgéppel kísérleteznek. Azt hiszem, ennél többet nem is kell mondanunk. Volt egyszer egy Föld nevű bolygó (UK) rendezte: Ian Hothersall Melyik rosszabb? Egy robotinvázió Londonban vagy egy robotinvázió Londonban aznap, amikor elhagy a barátnőd? A Hippocampus túlélője (France)

rendezte: Julien Lecat

előzetes

Évtizedekkel később is akarnak felejteni az emberek. Ha nem válik be a konyak, majd segít egy duci, fürtös hölgy, hogy kitörölje a rossz emléket. Yuri Lennon landol az Alpha 46-on (Germany)

rendezte: Anthony Vouardoux
részlet

Yuri Lennon, a lelkes űrhajós kozmikus katasztrófát okoz az Alpha 46 felszínén. Egy nagyon angol fedősztori (UK)
rendezte: Ian Smith
előzetes

A wales-i transzvesztita Rhiannon Grand Slam Glam eltökélte, hogy megnyeri a BAD Factor nevű drag-queen tehetségkutatot. A versenyt szörnyű bűntény árnyékolja be, de mit keres a brit titkosszolgálat a helyszínen? Míg a halál (ES)
rendezte: Juan Pérez Fajardo

A pokolban van egy kevéssé ismert szabály. Az újoncoknak dalban kell elmondaniuk, miért is kerültek oda. Kellemetlen pillanatok tehát a halál után is bőven akadnak. Szívdobbanás (SE)
rendezte: Martin Lima de Faria, Anette Skåhlberg
előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=gecIVK1hBGo A svéd TB képviselőinek és a szívátültetésre váró bevándorló érdekei a műtét előtt erősen ütköznek. Érvek, ellenérvek, dráma, tetőfok, záródal. A szervszállító bonviván szerepében a világhírű Alexander Skarsgard. Fogidegösszeomlás (IR)
rendezte: Ian Power

Ír fogorvosok dalban sorakoztatnak fel pro és kontra érveket a dentálhigénia és a szakma útvesztőiről. Kopasz krapek (NO)
rendezte: Maria Block
előzetes

A norvég kisvárosban hirtelen boldog-boldogtalan arról dalol, hogy a tizenéves Jörg egy rejtélyes kopasz férfiaval csókolózott. Családi dráma az elfogadásról, klasszikus musical-i pillanatokkal. A hatalmas agyszívó űrlény támadása (FR) rendezte: Guillaume Rieu A párizsi musical hangulatát megtámadja egy agyszívó űrlény. Hőseink csak akkor menthetik meg a világot, ha műfajt változtatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://subba.blog.hu/api/trackback/id/tr713243034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.09.21. 12:02:45

Legközelebb tegyéket excelbe, vagy mittomén, de ez így olashatatlan, átláthatatlan.

Subba Zsazsa 2011.09.21. 12:18:51

@shitgun: megcsinalom ujra... de kozben azert a te nevedet fogcsikorogtatva

2011.09.21. 12:22:54

@Subba Zsazsa: Köszönöm, hogy segíthettem. Egyébként van közöd ahhoz a sárgás keléshez, ami most jött ki a hátamon? Ez a Subba varáZsazsa?

Tungus 2011.09.21. 15:50:56

@Subba Zsazsa: Nekem ppt-ben dobd át. Köszike.
süti beállítások módosítása